Written by AbangNara | July 14th, 2014

Terkejut Abang Nara membaca ruangan Miss J di Pancaindera semalam. Mana tidaknya, pelakon kacak Adi Putra dikatakan sudah tidak tinggal serumah dengan isterinya, Aida. Kesibukan Adi Putra menguruskan pakej umrah milik syarikatnya menyebabkan Adi tidak mempunyai banyak masa bersama keluarga. Iyerlah, asyik terbang ke sana ke mari kan.
adi putra dan aidaDikatakan alasan sibuk menyebabkan hubungan Adi Putra dan Aida semakin renggang. Lebih-lebih lagi apabila kes skandal dengan isteri orang bakal dibuka semula menyebabkan mereka berdua didakwa ‘kurang bercakap’ antara satu sama lain. Macam susah nak percaya kan? Adakah ia benar-benar sedang berlaku?
adi putra dan aida

Hmmmm. Abang Nara mengambil keputusan untuk tidak mempercayai desas-desus ini dan menganggap ia tidak berasas sama sekali. Daripada pemerhatian Abang Nara, Aida baru sahaja berkongsi gambarnya dengan suami tercinta di lapangan kapal terbang. Aida ke situ untuk menghantar Adi terbang menguruskan umrah di Tanah Suci. Malah ada juga gambar mereka berdua melayan peminat di majlis berbuka puasa. Nampak bahagia, mesra dan gembira.
adi putra dan aida

Sebenarnya apabila melibatkan diri dalam perniagaan, inilah pengorbanan yang harus dilakukan. Masa untuk bersama keluarga memang akan jadi terhad. Namun itu semua untuk masa depan yang lebih gemilang. Awal-awal ini memang confirm Adi Putra sibuk gila. Lama-kelamaan bila dah biasa, Insya Allah akan ada lebih masa bersama keluarga. Buat Adi, semoga perniagaan anda bertambah maju. Kalau ada masa terluang, jangan lupa habiskan bersama isteri dan anak. Mereka itu pembawa rezeki buat kita. Tak gitu?

P.S: 10 bandar paling teruk traffic jem

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to Desas-Desus Keberantakan Rumah Tangga Adi Putra Tidak Berasas?

  1. melati says:

    Biasa lah pemain Bola Sepak Negara mesti lah ramai peminat..

    0

    0
    • Anonymous says:

      adiputra ni main bola sendiri pun x lepas, xyah nak bola sepak negara sgt.. aida, pls la kuruskan badan.husband u handsome, u know ur husband suka perempuan cantik seksi, jgn in denial and ego.. klu u kurus cantik, if dia nak cari lain pun silakan la, at least u ade rupa bleh ngorat org kaya pulak..

      0

      0
      • Datin Semah says:

        sungguh x terkejut. gatal kemain mamat ni. pernah jumpa sekali di event. x rugi pun buat suami. gudbai jer lah…

        0

        0
        • Fuyohhh says:

          bini cam body cam badak..suami mana x rimas??? it is not a rocket science la….

          0

          0
        • Jah Jendol says:

          si isteri Cik Muk.

          0

          0
        • Olga says:

          berasas ke tidak…jangan lupa berbanyak sedekah dibulan keramat ini yer. tangan diatas lebih mulia daripada tangan yg dibawah. ingat tu …

          0

          0
        • Rock klasik #klvinyl #vinyl #piringhitam #kelabpiringhitam #piringhitammalaya #classicrock #rocklamo #rockstar #rockmusic #recordscollector #vinyladdict #kolektor #koleksium #kemahkeming #kemahkemingmung #sepkitojangepecoh #puahduksajo #ikukkawehopkawe #ikukkawekubakawe #demodemokawekawe #hopkawe #bolawesetarodemo #fromkadoktojohorbahru

          0

          0
        • Crazy DIY silkscreen time #joydivision #unknownpleasures #cp1919

          0

          0
        • amoi says:

          Kalau aku sbg isteri adi, sah2 aku akan rasa ralat dgn sikap suami mcm tu…nak percaya dgn x sama banyak..tmbh plak exhubby pompuan tu bg bukti bagai…mungkin dek sikap mcm tu lah ALLAH x bg dorg zuriat sendiri lg…bkn ape, setiap perancangan ALLAH ada sebabnya…kita sbg manusia x nampak kelemahan tu…

          sorryla aku katakan, kebanyakkan gosip dari wartawan ttg retis Malaysia ni, dlm 80 90 % tu kebykkannya betul..cuma retis nak ngaku dgn x je…

          0

          0
        • blurkk says:

          cop! kenapa aku tengok muka adi putra ni macam lain ha dengan masa dia berlakon dalam cite “Anak Halal”. dulu sememeh rahang macam kembang sikit, now rahang dah terbentuk, hidung agak mancung. just asking~~

          0

          0
        • hippo says:

          gambar yang last tu, nampak adi putra sepadan dgn prp tgh tu pulak. mcm aida ni peminat nak snap pic. ahahha kurus kan la badan ko tu aida.comot sgt.tp kalau badan besar pandai je dressing and bawk diri ok aje.ni tgk comot and mcm malas je nak jaga penampilan

          0

          0
      • Lesut says:

        Bini harus masuk kelas insentif..di Slim World. Mcm ..dinausor.

        0

        0
    • Anonymous says:

      HAHAHA…BODO LA MELATI NI…MEN TARUK JE KO EK,,,,NI KES NK DPT FIRST R NI…SENEGAL..

      0

      0
    • Ajen Robben says:

      adi putra nih pemain bola gak..tapi main bola lisut dia yg dua biji tu je la..

      0

      0
    • Artis dengan Gosip berpisah tiada.

      0

      0
  2. nbk says:

    hmmm..next

    0

    0
  3. damai says:

    Melati apa dah pemain bolasepak Negara. Ini adi putra dah bukan aidlil dah

    0

    0
  4. anon says:

    Seriously, she needs to diet. Laki selebriti & hensem, takkan tak nak jaga bodi kut. Jgn ikut sedap mulut je makan, makan….. Muka aida ni boleh tahan tapi tembam je.

    0

    0
    • me says:

      Habis tu, jelita mcm erra fazira pun tetap bercerai.. rupa bukan segala2nya.. kalau hati dah tak nak macam alasan nak bagi. Gemok la, muka tua la… semua diungkit. Time nak kawen dulu bukan main ‘segala kekurangan u,i terima semuanya…’. Hak tuih la… Dangkal betul cara kau ni berfikir ye.

      0

      0
      • Anonymous says:

        erra tu dia yg mintak cerai, lain kes, dia bila2 pun bleh cari lain sbb lawa… bini adi ni masa kawen lawa, kurus seksi.. so bila dh gemok, laki pun x selera pandang… toplong la terima hakikat.. adi kawen ngan dia dulu as janda seksi, skang dh seksa ingat adi tu berminat lagi ke>???? sah2 la adi tu kaki pompuan..

        0

        0
    • Nonoks says:

      jangan mengata orang..awak belum tentu terhindar daripada hidup bermadu.

      0

      0
    • WOOITT.. says:

      JANGAN INGAT WANITA GEMUK DAN TAK CANTIK..TAK PANDAI JAGA LAKI..KWN2 AKU YG CANTIK2 LAH RAMAI YG BERCERAI BERAI TAPI YG GEMUK BURUK TETAP LAKI SAYANG..KEKAL DAH BERPULUH TAHUN..LAKI MASING2 HENSEM

      0

      0
    • me says:

      Fitrah manusia.. lelaki atau pempuan.. dr masa ke semasa kecantikan akan pudar.. badan makin besar.. kulit jadi kendur.. dll. mase tu apa yg tinggal hanya keperibadian kita je. Cantik atau tak.. bukan tgk dgn mata kasar, tapi dgn mata hati.. yg kenal, cinta dan sayang kita je akan nmpk dgn mata hati..
      Mcmana kalau dilahirkan mmg x cantik, kena terimalah. Tp sekurang2nye ada usaha utk tampil presentable. Xde bau badan, badan bersih, pakaian kemas bersih xde bau baru kuar dapur. time suami balik tu kita nmpk kemas je ok la.
      Dan bagi aku Aida ni nmpk manis, semanis orangnye.

      0

      0
  5. pinkpanther says:

    baru je buka puasa dgn fan club adi sabtu aritu.
    wife die ade je sama.
    xda masalah pon.
    adi siap explain lg pasal gossip ni.

    0

    0
  6. aida putra says:

    Andai aq pergi sblumu,kenangkn aq slalu di dlm doamu, kau lah cinta prtama dn terakhir untukku, ku berjnji kn menntimu setia menunggu di pintu syurga..

    0

    0
    • ilaniza says:

      aq aq aq…tercekik ke bang?
      nah air segelas kasi lega tekak.
      oh wait, puasa ke??

      0

      0
  7. politik says:

    bengap jugak org dlm ni. ade ke badan cantik baru laki syg. korang punya laki la kot mcm tu.

    0

    0
    • gua says:

      Cuba tunjuk sikit badan ko camne..cantik sempurna tu satu bonus.jangan pertikaikan ko pun suka tengok dan miliki harta benda yang cantik cantik. Kalau nak pertikaikan kecantikan rupa paras tu bersamaan menafikan nikmat tuhan. Ko jenis yang macam mana?

      0

      0
  8. Anonymous says:

    kan nmpk cantik bila aida pakai tudung mcm tu..ni x..badan dh gempal tpi pakai serban y ala2 yuna tu..dh sebiji mcm enot…aida ni kalau dia kuruskan badan mesti lagi cantik…bukan aku nk cakap kalau gemuk x cantik..tpi kalau kurus sikit lagi le cantik…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    sape pompuan y brgmbr d tengah tu…cantikkkk

    0

    0
  10. nunpo says:

    adi putra ni dikategorikan hensem ke weh?hmm bg sye biase je..

    0

    0
  11. mizz muzzy says:

    Kalau takde hangin masakan pokok bergoyang……

    0

    0
  12. Mimi sanur says:

    Pkok bergoyang sebab ada pak mat main sabun dibawahnya..

    0

    0
  13. Entah le says:

    gmbr bulan madu asraf n si luna lunyai tu nape bang nara ltk..kn bulan puasa ni bang naraaaaa..kalau nk letak sekali pn…ltk le cite pasal lain….

    0

    0
  14. iza says:

    Komen aku xd kne mengene ngan tajuk gosip ni..tp bg aku si aida ni mmg perlu kurus untuk somi dia jugak kn..sbb biasanya laki ni suke lo istri dia kurus..bkn nk kte gemuk x sayang, tp lo kurus kn lg bagus..x gitu

    0

    0
  15. Mak jemah pemalu says:

    Andai suami memilih calon isteri mengikut pilihan islam insyaAllah tak akan timbul masalah..pilihlah isteri kerana
    1- agamanya
    2- keturunannya
    3- hartanya
    4- kecantikannya..
    Ramai jek yang muka nan hado kekal sampai akhir hayat..

    0

    0
  16. zaia says:

    hmm xde entry yg menarik hr nie..

    0

    0
  17. nonie says:

    hensem ke? mcm askar je

    0

    0
  18. nemo says:

    Bukan bermakne gemok suami x syg tp jgn samekn kn adi ni ngn suami2 kome yg bkn retis.. dh sah2 adi ni artis. Dok belakon ngn pmpuan2 cntik, slim. Ade baiknye jgak aida kene kuruskn bdn.

    0

    0
  19. blakedexter says:

    Ape masalah korg haters2 ni ngan saiz badan bini adi putra tu? dah tu kalau cantik bergetah pun kalau laki jenis suka “makan luar” pun x guna jgk. Cube tgk artis2 dan selebriti lain, baik artis wanita yg cun melecun or artis lelaki yg ada bini cantik pun rumah tangga tangga bergolak jugak dek kerana orang ketiga. so there is no need to blame his wife. x payah nak mengata org, sebab what goes around comes around.

    0

    0
    • Anonymous says:

      klu wife dia kurus, dia still makan luar, mmg xde sape akan kaitkan penampilan bini, sbb sah2 laki mata keranjang! adi ni dulu kawen ngan bini dia sbb dia cantik seksi walaupun janda… ko rasa lelaki yg kawen dgn sorg prempuan sbb kecantikan akan berubah taste ke bila kawen? ape salahnye klu bini dia kuruskan badan, utk diri sendiri jgk, baru adi tau yg dia pun bleh dpt lelaki lain!

      0

      0
  20. NITA says:

    HAAA betul tu…kecantikan bukan lah perkara utama…
    tapi kecantikan pun perkara penting kan…
    saya ni walaupun kawen ngan orang2 biasa,tapi tetap jaga penampilan untuk suami,,
    masa becinta slim, masa mengandung jadi gemuk. ni dah bersalin usaha juga dapatkan badan yang kurus mcm anak dara balik..berjaya je cuma nak ngan tak nak je yg penting usaha….ni bukan untuk wife ady je tapi untuk semua wanita….
    jaga kecantikan,penampilan,murah senyuman dan yang penting hati baik………
    InsyaAllah sedap mata orgmemandang kita:)

    0

    0
  21. […] Desas-Desus Keberantakan Rumah Tangga Adi Putra Tidak Berasas? (51) […]

    0

    0