Written by Bella | September 21st, 2016

Berjanji akan menyiasat isu penyebaran foto bogel Atikah Suhaime bersama Idris Khan, Ketua Pegawai Eksekutif MIG, David Teo akui telah mengetahui dan kenal dengan individu yang tidak bertanggungjawab menjatuhkan imej artis dibawah naugan syarikatnya itu.

Menurut David, beliau mempunyai beberapa bukti yang boleh mendakwa individu berkenaan ke mahkamah.

Saya beri amaran jangan keluarkan lagi apa-apa gambar yang boleh mencetuskan kontroversi, saya tahu anda siapa dan tidak lama lagi saya akan ambil tindakan.

Sekarang saya sudah ada banyak bukti kukuh untuk mendakwa individu tersebut. Dia tidak akan terlepas.

Jelas David, Atikah cuma menjadi mangsa kepada individu tersebut .

Dia hanya mangsa oleh seseorang yang ingin menjatuhkan kerjaya dan maruahnya sahaja. Dia sudah memohon maaf dengan ikhlas pada kontroversi lalu.

Saya harap masyarakat tidak terus menerus menghukumnya seumur hidup, semua orang dalam dunia ini ada buat silap.

Pergh memang pantas sekali pihak David Teo mengenalpasti dalang yang menyebar foto bogel Atikah Suhaime. Harapnya piahk polis dengan segera dapat menangkap individu terbabit bagi menjernihkan keadaan.

Sumber Berita : mStar Online

31 responses to David Teo Akui Kenal Dalang Disebalik Penyebaran Foto Bogel Atikah Suhaime

  1. Rimas says:

    Kalau gambar tu sahih, kenapa harus hokum si penyebarnya?? Pelakunya????!

    0

    0
    • David Teo says:

      Fap! Fap! Fap! Fap !Fap!
      Fap! Fap!Fap! Fap!
      Fap! Fap!Fap!
      Fap!Fap!
      Fap!

      0

      0
      • Anonymous says:

        Bagi polis siasat la mcm kes peter pan tu, check badan sama ke x mcm dlm gamba,, aku tgk ada tahi lalat kt dada, doktor atau polis ke,, check la bentuk badan semua,, ada berani????? Penyebar tu tak salah! Penzina ni yg patut dihukum!!!!

        0

        0
        • Anonymous says:

          ye betul tu. kat kopek dia ada tahik lalat. kalau x pernah tunjuk kopek takkan org lain tahu tahik lalat tu ada kat situ???? buktikan kpd kami jika anda benar. berani kerana benar takut kerana??????

          0

          0
    • Anonymous says:

      Malaysia ada kelainan kerana orang yang buat hal tidak disiasat tetapi orang yang buat aduan akan disiasat dan dihukum

      0

      0
    • Polis bukit aman says:

      What’s the big deal?
      David, all you care is your stupid marketing strategy and your products are all shitty anyway.
      Atikah? Another zarina julie lucah & uqasha. Famous for some dirty news.
      Can’t even act & not even pretty.
      Go back to your country and sudah2 la korg berdrama kat sini ye

      0

      0
  2. aku says:

    laa..kata bukan gmbr atikah suhaimi…ape kejadah kata kenal dalang sebar gmbr dia plak..ape ni?? abang bomba..tolong!!!!! kahkahkahkah

    0

    0
    • rimas says:

      Haiz…diorang macam: if you can’t convince them, you confuse them. Nampak sangat bengap dia.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Afham fareez mana? Dulu sakan tayang gf artis, bangga sgt. Tak nk siasat sekali ke? Atikah 3some masa dia gf you kan? Curang dgn you. Itulah dulu dh elok dgn tiara fazlin you gatal telur dgn betina lain. Now you rasa.

      To tiara fazlin, i peminat tegar blog you, i follow you lama da. Dulu masa u putus i perhati je si afham fareez tu bertukar gf. Tapi you relaks you cool sahaja. Now karma dah do the job dan you sekarang nampak lebih happy tgk you dah jumpa someone better.

      I love you lah tiara sebab blog you selalu buat i ketawa bila i sedih. I rasa macam i kawan baik you bila baca blog. Now i happy semua dah adil. Karma did a good job. I hope you read this tiara. You save me from depresion. U idola i. May you live happily ever after. Amin.

      0

      0
  3. Raina says:

    Famous for the wrong thing.

    0

    0
  4. Kerang vusuk says:

    Meanwhile artis bohjan dan bohsia di meleisia..idris ni yg belakon dgn izreen azminda tu kan?

    0

    0
  5. Rejam says:

    Idriskhan tu yg belakon misi sado tu kan?? Erkk…gelinya

    0

    0
  6. Veron says:

    Talk is cheap

    0

    0
  7. Whatever says:

    Kenapa tak boikot je si Atikah ni? She such a fake & slut! Datang Malaysia nak berlakon. Tapi buat perangai & bg contoh tak baik. Budak2 bawah umur pun baca benda ni and tgk ‘gambar’ korang. Haihhh… Tapi tu la, kalau mak pak Atikah ni relaks je, terima & suruh bersabar. Knp kita pulak lebih2..Ye dak Atikah? Haha

    0

    0
  8. aku tetap aku says:

    So maknanya mmg Atikah lah dalam video tu. Terima Kasih david Teo sebab membantu penyiasatan. Tak susah kes ni.

    0

    0
  9. adelia says:

    david teo dh mcm bapah atikah ni…kalut semcm. hahaha

    0

    0
  10. anon says:

    ini adalah artikel ke-3 about her today. Seriously dah xde cerita lain ke?

    0

    0
  11. el says:

    dari mula uqasha senrose, atikah suhaimi, nina iskandar, artis wanita MIG talent ni kelaku die sememeh betol

    0

    0
  12. Yana says:

    Atikah tak mengaku dia yang bogel dalam gambar tu tapi si David Teo ni tak habis2 kata maafkan si atikah ni, sbb tu cerita lama. David dh ngaku Atikah lak tak ngaku2 lagi.. bengong betul.. Ngaku je la kan senang habis cerita.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Itulh artis ni sanggup jual maruah nk glamor…… Tp x apa.. Neraka / syurga dok menunggu. Pilihlh.
      Sbb tu lh x mint puak2 sial ni.

      0

      0
  13. Khatija Haron says:

    Org metrowealth bgtau david teo reka sendiri hal ni nak kasi box office filem baru dia..korang yg bodoh percaya

    0

    0
  14. Anynomous says:

    Apa kata pengomen2 kat cni bt laporan polis minta kes ni d siasat..kalau atikah 2 bt, confirm xkemana mcm kes tasha shila 2..lama2 diam bgtu je..kalau jbtn agama pon dok diam melulu, bgnila jdinya..sabo jela..

    0

    0
  15. missmimi says:

    nak tengok gambar tuuuu?

    0

    0
  16. hassler108 says:

    mane2 nk tgk gak hahaha

    0

    0
  17. Ku Bukan Belen says:

    Sah2 la memang picture uols wahai Atikah dan Deghihh Khan artis suam2 taik berlakon pun kayu playwood jahhh. Nampak ayu baik rupanya belen juaa. Baru ja aku nak jadi peminat uols. Sama la kau Deghihh Khan oii..kote kecik jahh pun ada hati nak jadi bohjan. Kalau bukan picture hampa, gambar pelesu or gambar edit buat apa nak si David Teo cina bukit tu nak bising2 kenal dalang nak saman bagai. Sedehhhhh!!

    Ditambah komen blowjob si Atikah yang tidak menafikan dan tidak mengiyakan. Malah seluruh keluarga menyokong uollss. Wahhhh kerlassssstttt komen blowjob batang Idris uolss Cik Belen. So ko tengah2 la eh Cik Belen? Umpama ko isap batang Deghih yg kecik tu lah kan..ko full blowjob pon tak..ko isap kepala kote dia pon tak. Apa apa pun..korang memang artis haukkkk Malaysia tahun 2016.

    0

    0
  18. Melukut di tepi Gantang says:

    lmao

    0

    0
  19. Ku Bukan Belenss says:

    Sudah2 lah uols nak berdrama Atikah si Belen Singapore & Idris Khan si Kote Kecil. Berlakon pon umpama kayu playwood jahhh pun. Kalau gambar tu fake why si David Teo cina bukit ni nak bising2 uolsss??? Tak kejadah sangat situasi ini!! Siap nak saman si penyebar gambar kote kecik Deghihh tersyebutttt! Haha

    Kepada Cik Belen Atikah Suhaime, komen blowjob uolsss sangat hina. Tak menafikan dan tak mengiyakan. Eeeiiii jijikkk uolss!! Ko bertaranum sambil bervogel ke shundell?? Family ko support ko?? Family ko pon peminat gangbang ke macam mana?? Jadahhh sangat famili uolsss. Carca marbaaa!!

    0

    0
  20. bvv says:

    patot hukum si pelaku..bukan si penyebar…apelah bodoh …dunia artis memang semua bodoh2 belaka…malu kat mak bapak kat kampung woi,.

    0

    0