Written by AbangNara | November 19th, 2009

siti nurhaliza dato k

Walaupun masih tak ada rezeki untuk dikurniakan cahaya mata, Siti Nurhaliza masih tetap gembira kerana Dato’ K sentiasa “manja” dengan dia. Manja yang macam mana jangan tanya kami ye. Kami sendiri hampir-hampir hilang kawalan apabila membayangkan muka bermisai Dato’ K cuba bermanja dengan Dato’ Siti. Pasti romantik dengan ayat-ayat syahdu dan menusuk jiwa. Kami suka Dato’ K yang romantik ~~

Cuba korang tengok gambar kat atas tue. Dari raut muka Dato’ K pun kami dah dapat tau yang dia nie memang seorang yang manja dan romantik. Memang sekali tengok nampak ganas dan garang dengan misai dan janggut tebalnya. Tapi bagi kami kadang-kadang lelaki yang nampak garang nie lah sebenarnya yang paling manja. Tak gitu?

Menuju ke topik yang lain sedikit, kami ada terbaca salah satu tips kecantikan Dato’ Siti Nurhaliza ialah memakan nenas kami dah mula pelik sikit. Bukan tak elok ke makan nenas untuk mereka-mereka yang mahu mengandung. Rasanya memang pernah kami terbaca yang jus nenas nie kalau minum banyak-banyak boleh menggugurkan kandungan. Kalau kami silap betulkan ye. Andai kata Dato’ Siti terbaca artikel ini, silalah berhenti memakan nenas. Susah nak ngandung nanti.

Lagi gambar Dato’ K dan Siti Nurhaliza di MMU baru-baru ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

siti nurhaliza dato k

siti nurhaliza dato k

siti nurhaliza dato k

siti nurhaliza dato k

siti nurhaliza dato k

siti nurhaliza dato k

siti nurhaliza dato k

72 responses to Dato’ K Masih Manja Dengan Siti, Memang Romantik Gitu ~~

  1. [email protected] says:

    upppsss TOK TI lagi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Lyaa says:

    hoho..kuning nye gg datuk k….eiiiiiiiiiiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      isap rokok….

      nant TOK TI putehkan le 2…

      buat mcm ajai belanja 30K

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mawy says:

        tau takpe…kuning+karat…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          huhu…

          nant aku ajar D K guna arang berus kat gigi…. xpun guna pasir pantai…. baru le x kuning……

          ubat gigi moden dah xbekesan kat orang yang dah tua kot… kener le guna cara orng tua2 jugak

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Hassan Deekun says:

          KARAT EMAS TU…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lyaa says:

        haha..geli dowh…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. budakcute says:

    aku pun nk suami manje2 nie..tp xnk la laki org..ooopppss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      ambik jer yang lain ramai lagi kat malaysia ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. BumbleBee says:

    betul laa tu kak/bang Nara. Nenas mmg tajam utk sesiapa yg mahu mengandung. nenas bleh memecahkan dan mencairkan gumpalan darah yg bru nk terbentuk hasil persenyawaan.

    selain nenas, tembikai.. belimbing… nangka… tebu… tapai…air gas pun kene elakkan laa. Selain tu ade terbaca artikel bru2 ni…asam2 pun x elok utk wanita yg mahu mengandung. asid2 yg terkandung ade side effect utk produce ovum.

    so kak siti kter ni, bwk2 benti makan nenas.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      KAK NARA nak ank kember 3 tadi kan….

      mintak petua gan BEE lak……

      untuk mengelakan tergugur dia dah bagi petua…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        kembar kene ade family turun temurun….tok nenek moyang sedara mara yg ade kembar especially kt side suami… kalo xde, mmg kebarangkalian nk dpt susah laa…kalo side wife jer yg ade kembar pun, tipis sket nk dpt..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • budakcute says:

      mcm mane lak ngn pil2 kurus nie..aku rase effect gak.. sory klu aku silap..tp soal rase..lidah xleh tipu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        mee sedap pun xleh makan gak…. makanan ringan 2….
        nant anak jadi kurengggg bijak……

        kalo dah x bijak x leh le lawan kebijasaan orang yang bijak2 kat malaysia

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        bukan saje pil kurus, jamu, pil perancang pun ade effect. so doktor akan tanya ade amik mana2 pil perancang bler 1st time buat pregnancy check up sbb nk buat pre-caution kalo2 ade ape2 happen nnt kt janin.

        cuber sebaik mungkin utk elakkan amik any pil especially kalo masih anak dara.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          BumbleBee ko DR ker……

          huhuh…. aku pang ko DR BEE NARA le kat ko

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumbleBee says:

          haha..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. [email protected] says:

    AKU KELUARKAN CARTA UNTUK BN

    ARTIS YANG PALING BANYAK KELUAR CTER DI BN PADA BULAN NOV 2009

    1 TOK TI
    2 NORA DANISH
    3 FASHA
    4 SHAHILA (ANAK ANDILALA) walaupun muka dia je menempel kat cte orang lain…. wah3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. budakcute says:

    gune la kolget..12 jam prlindungn mncegah bakteria.. hihihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      dato’K x nk membazir bersihkan gigi smpai 30K cm ajai n chaq…ekekek

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • budakcute says:

        mmbazir itu sahabat syaitan..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          abg ajai propa jelah… dia buat rawatan gigi 3k jer….

          nak huru harakan orang cakap 30 k….

          kalo betul tunjuk le RESiT siket….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumbleBee says:

          dier letak diamond kot kat gigi….salut platinum ke, emas ke…hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • misz_nurul says:

          kpd TOK K, gunakanlah kodomo lion bperisa stoberi…! ekekekeke!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. weiya says:

    salam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. pinkapplejuice says:

    datuk ct nk pinjam anak sharifah shahira n ijoi, auddra. ct nk jaga auddra buat sementara waktu…okey la 2!manalh tau kot2 lepas ni ct mengandung. mcm sepupu aku 2, awalnya ssh nk hamil, bila dia cdg nk ambil anak angkat, dia pon mengandung xlama lps 2, skg anak dh 2 dh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. lilies says:

    sume tuh kn REZEKI ALLAH SWT..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      tp kene usaha dulu…bru tawakal pd allah…

      skang teknologi dh canggih, duit pun bukannyer takde… nak tak nak jer… :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. cili says:

    nk wat mcm mana tok ti….ayam tua.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. cili says:

    tapi norjuma pun dpt ayam tua gak. 2 anak dah pun. ntah lah. rezeki masing2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      juma x makan nenas…dier x kisah nk jaga kecantikan sbb bler ade anak…seri nur tu makin bertambah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. yana2605 says:

    alahai comel nya TOK TI dlm gmbar nie..emm aku setuju dgn statement lelaki yg nampak garang tue sebenarnya manja and romantik sbb laki i like that..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. diana says:

    ye lah…..kuning gigi DK kan…hikhik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. ainsOo says:

    huhu…dh lme dgr crite ct pki susuk..tp kalu kite ckp2x n slah..masyaallah fitnah!

    papepon ade ak kesah gn ct??hahahah hope murahlh rezki die…sume wanita ade naluri seorg ibu..chaiyok2x~

    xberkenan btol gn dato’ k neh xkire pe dialog bang/kak nara kuarkn huahuahuahua T_T

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. masO says:

    BN sesuai utk pminat c.t byk citer2 dia kuar…
    hari2 kak nara update cite psl ct,psl dato k…
    x minat c.t lain je mak iti ni jak nikah
    makin mjadi -jadi

    alaahai….c.t

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. mimi naim says:

    btul kta pinkapplejiuce tu..prkara ni jd kat aku sndri..lps 3 thun lbih aku kwin, x dpt anak, aku cdgkan kat hsbn amik anak angkat..tup2 lps 4-5 bln tu aku disahkan prgnan..gmbira x trkira la kmi brdua..skrg anak aku dah 21/2 thun..prmata hati aku & hsbn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. yuse says:

    jgn la buat gossip kalo tak dari sumber yg betul..main taram jahhh…nmpak sgt tak buat hmwork!!! tokti tak akta makan nenas pun, dia amik jus lobak merah n epal la bongok!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. yuse says:

    jgn la buat gossip kalo tak dari sumber yg betul..main taram jahhh…nmpak sgt tak buat hmwork!!! tokti tak kata makan nenas pun, dia amik jus lobak merah n epal la bongok!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. cili says:

    tok ti byk lemak kot. tu psl susah nk tembus tiub folopio kot.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. nina says:

    aik…jus nenas plak kat sini…bc tmpt lain jus apple & carret… mana 1 tul ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. aKulaH!!!!!!!!!! says:

    banyak $$$$ tp putihkan gigi kedekut!!!!!!!!!!!! ct pulak tak geli dpt laki gigi kuning dah la tua kerepot, batang pun da kendur!! sbg artis kena jaga penampilan diri & suami… tak kan ler tiap2 ari bkucupan tak perasan gigi laki berkarat! jual kat kedai pun tak laku…. pgotor la ct nie… memang berbaloi-balai Tengku Zawyah bercerai dgn DK sbb dah expire, batang dah kecut, kilang dah tutup, kulit kerepot cuma nafsu makin buas… agaknya ct tak pernah rasa puas sbb tue asyik nak dibelai spt belaian Ramli MS dulu agaknyer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. lanToK LeW says:

    eiiiiiiiiii………….iyakkkkkkkkkkkkkkkkkssssssssssssssssssss……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Pinography says:

    maaf if ada tersinggung…kepada mana2 pihak…

    bukan apa…pino rasa tak patut..buat gambar yang ada caption..utk membuatkan bahan gelak orang…itu hak mereka…..bayangkan if ahli keluarga mereka melihat…apa perasaan mereka…hope Beautifulnara…dapat mempertimbangkan…

    bayangkan if kita di tempat itu…dan org lain memperlekehkan kita…mengutuk dll tak ke terfikir….perasaan orang lain..

    Hope semua faham…atas dasar hormat menghormati antara satu sama lain..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. mia says:

    siti tak mendandung sbb masa dia kawin dgn datuk k, tengku zawiyah menangis dalam hati dan berharap tuhan ja yang membalas penderitaannya.see…siti dapat banyak tetpi ALLAH tarik nikmat lain…wallahualam( mudah-mudahan x betul)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. jane says:

    waaargghhhh boringnya topik ni,,,,,,,,,,,dua2 tak minat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. cili says:

    hiii….xberminat lah nk cite psl kemewahan org ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Apin Opin says:

    nampak muka datuk K dah tua nak berkedut tapi shining selalu dok buat facial kot nak jaga kulit..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • serai_patah says:

      a’ah sbb ada jggut…dulu ngan misai jew…skrg jgut pon ada…agaknya sbb nk len dr yg len kot…dulu ada misai tebal,ada lak owg tiru…siap nama pon sama…( dato’ K umi Aida )

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. sarrah says:

    apsal lah korang nak komen gg dato’K ni,gg korang tu putih sgt ke,g nengok cermin skrg,ntah dh gosok gg ke blum tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. blackberry00 says:

    peperpon, aku hrp dtk k ni bg sokongan dan galakkan bini dye pkai tudung proper ckt.

    x kisah gg dye kuning ker, kodomo lion ke…. yg penting aurat bini tu kena jage

    tok t dh jdk kewajipan dye

    so, kenalah pandai mnjaga kehormatan dan maruah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Zaza Muhammad says:

    btul tu…mmg mkn nenas tu bagus tp klu yg nk merancang utk hamil, elakkan lah. even klu org senggugut, mkn nenas leh kasi lega dan ‘lancar’ je (org ppuan paham aaa erk bab2 period ni)…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Tak_Kuasa_Aku says:

    DK dah tua dahhh… dah tak subur…kena2 lak diabetes…mmg ‘layu’ la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. iin moe saja says:

    banggax mie i2 org tua di’>< santai jie muka,,,,,,,,,,,,,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. iin moe saja says:

    pantasan layu,,,,kurang dikocok,,,,,,santai mukamu,,,,,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. redbox says:

    sbnrnyer allah xnk bg lg rzeki dpt anak nie…tue je sbrnyer…xyah la korg berteka teki…dorg pun msti usaha punyer..xkan nk pndang je kot…kucing tgk ikan pun pndang je ke msti terkam kan..kan..so..sumenye ade hkmah pe yg terjadi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. takpyh tau la... says:

    kat gamba ni ct nampak kurus n cantik…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. […] Dato’ K Masih Manja Dengan Siti, Memang Romantik Gitu ~~ (68) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Interesting post and an enjoyable read, he hit on the google while doing some research on this topic. I look forward to reading some more posts from you.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Interesting post and an enjoyable read, he hit on the google while doing some research on this topic. I look forward to reading some more posts from you.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Mila Willick says:

    Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0