Written by AbangNara | September 30th, 2010

darling kena denda

Kami tak ikut sangat perkembangan kes mahkamah Darling atau nama sebenarnya Nasreen Ngasri nie. Tup tup semalam dia telah didenda RM15,000 atas kesalahan menggunakan dokumen palsu. Kalau tak dapat bayar, Darling mungkin dipenjara selama 3 bulan.

Darling kini sedang mengandung 2 bulan. Kami berharap agar Darling dapat membayar denda yang dikenakan. Kalau time mengandung duduk dalam penjara berkemungkinan besar akan stress dan boleh menyebabkan kandungan tak selesa.

Semoga kesilapan ini menjadi pengajaran buat semua orang. Bak kata pepatah, sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua.

P.S: Pantun kelakar untuk ceriakan pagi anda.

70 responses to Darling Diarah Bayar Denda Selepas Bersalah Guna Dokumen Palsu

  1. yaya says:

    hmmmm…

    0
    0
  2. sapesapela says:

    FIRSTTTTTTTTT!!!!!!!! :D

    0
    0
  3. NiTa says:

    Hurmm.. Nasib baik kena denda ja..Adeh dah la mengandung lagi.. Syukur..Semoga menjadi iktibar utk kita semua..

    0
    0
  4. […] Panas, Darling Diarah Bayar Denda Selepas Bersalah Guna Dokumen Palsu Submitted by selebriti on September 30, 2010 […]

    0
    0
  5. aries_april says:

    cam na leh jd cam ni tu?

    0
    0
  6. damia zahra says:

    dugaan…bawak2 besabo yer?..

    0
    0
  7. tyrabanks says:

    yuhuuu..alarrr

    0
    0
  8. tyrabanks says:

    nak ckp apa ek..

    0
    0
  9. kutu kepala says:

    mana g artikel bang nara pasal miya zainal ek?musykil nih… ;-)

    0
    0
  10. kaki tipu punya, teWW.

    0
    0
  11. pingkypanthers says:

    hmmmm……
    pe2 jerklh….

    0
    0
  12. budi says:

    ohhh darling..darling..
    yg pasal Miya Zainal tu dh bnyk tersebar kat internet

    0
    0
  13. Amber says:

    lagi bukti yg artis tak boleh di jadikan role model….

    0
    0
  14. anieamer says:

    miya zainal????sape???

    0
    0
  15. yaka says:

    LARI TAJUKLA KOWANG NIH

    0
    0
  16. KotakKatik says:

    ntah nyer … pah bedah sekalian … topik anda tidak selari ngan tajuk “Darling Diarah Bayar Denda Selepas Bersalah Guna Dokumen Palsu”
    huhuhuhuhuhuhu

    0
    0
  17. juli says:

    dlm 3,4 bln lepas ada t’serempak dengan dia ni. mak, abang and ayah dia ada skali. satu lif dengan I. mak oi…punya la sombong mak, ayah and abang dia. dia ok jer..senyum then tanye psl parking. nk tergelaknya, abang dia yg duk berlagak tu, t’silap naik lif. tak tau nk naik lif mana tuk parking, tanye la. ni tak, last2 malu sndr. heheheheee. abang dia tu bkn si Bell tu tp yg lg sorang, pelakon gak tp tak berapa nk femes.

    0
    0
    • wintergurl says:

      padan muka……. sapa panggil sombong . …. Datin Rosmah x sombong pun …walao famous…

      0
      0
      • ME says:

        through my own experience…betul dia nie amatla sombong,n til today aku xleh lupa ape yg berlaku depan mata aku ttg dia nie…belagak,mcmla org minat sgt ngn dia,sorryla ko belakon pun xhebat mana,biase jek xde perasaan,bih baik aku tgk wan maimunah belakon jd org susah,lg best…menyentuh perasaan,klu ko bwk watak sedih aku xde perasaan pun tgk….hahaha..

        0
        0
  18. Rin says:

    Dulu kat dlm melodi beria menafikan, kata rakan partner penipu la apa la haaaa now dh terbukti sape yg salah. Xmalu ker hahahahaha padan muka. Tipu sikit now byr banyak pdn muka hang

    0
    0
  19. semaun says:

    nanti dia bayar le …. !!

    0
    0
  20. BLaCK MaMBa says:

    dokumen plsu dnda rm15k…. yg kutu tipu rm30juta, denda rm5k????!!

    0
    0
  21. diet beb ... says:

    kalau da salah tu ,salah jugak ,jgn la nak bagi steatment terbelit2 …sendiri gak yg malu ……

    0
    0
  22. Kuncu_jahat says:

    hmmm bayar jela… tp betul gak kate black mamba..tokey kutu tipu 30juta..bayar 5k jek… tp perlu diingat…. dia bagi makan anak bini tanggung hidup gune duit tipu..apa hukumnye… xpe..biar dia saje yg tanggung…

    0
    0
  23. Periuk says:

    Kiut Darling..Dah la namo panggilan pun Darling..Lopeh ni jangan jadi lagi yo Darling..Bukan den panggil dio Darling, namo dio yang Darling..

    Lopeh ni bino balik reputasi..Gunokan self motivation yo..Ontah botul den cakap ni..Yolah, motivasi dalaman..Botul la tu..

    0
    0
  24. monica bilong says:

    jangan buat sesuatu perkara,tanpa tahu akibat nya d kemudian hati,belajar dr kesilapan

    0
    0
  25. dolphins says:

    terpakse ngaku salah sebab nak elak kes berpanjangan. ex-partner dia memang kaki putar belit, dan terlepas. biasa la, kat memana pun, yg bersalah ramai terlepas. yg tak tau pape, kene tuduh bagai nak rak. lagipun, jika dia stress pasal kes ni, mungkin efek pada baby. owh, mak dia paling sombong dalam family dia

    0
    0
  26. hitlon says:

    tahniah…pastu duit2 lepas tu halal ke tak? dr segi undang2 persekutuan die salah, undang2 islam plak…cara menipu tu…halal kah?

    0
    0
  27. tumpang simpati atas kesilapan dia sendiri…hehe

    0
    0
  28. acne says:

    I? need to examine with you here. Which is not something I often do! I enjoy reading a post that can make folks think. Additionally, thanks for allowing me to remark!

    0
    0
  29. Marhta Rodi says:

    Very well written story. It will be useful to anybody who employess it, as well as myself. Keep up the good work – i will definitely read more posts.

    0
    0