Written by AbangNara | September 30th, 2010

darling kena denda

Kami tak ikut sangat perkembangan kes mahkamah Darling atau nama sebenarnya Nasreen Ngasri nie. Tup tup semalam dia telah didenda RM15,000 atas kesalahan menggunakan dokumen palsu. Kalau tak dapat bayar, Darling mungkin dipenjara selama 3 bulan.

Darling kini sedang mengandung 2 bulan. Kami berharap agar Darling dapat membayar denda yang dikenakan. Kalau time mengandung duduk dalam penjara berkemungkinan besar akan stress dan boleh menyebabkan kandungan tak selesa.

Semoga kesilapan ini menjadi pengajaran buat semua orang. Bak kata pepatah, sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua.

P.S: Pantun kelakar untuk ceriakan pagi anda.

Yang Ini Pun Best Jugak:-

    70 responses to Darling Diarah Bayar Denda Selepas Bersalah Guna Dokumen Palsu

    1. yaya says:

      hmmmm…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    2. sapesapela says:

      FIRSTTTTTTTTT!!!!!!!! :D

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    3. NiTa says:

      Hurmm.. Nasib baik kena denda ja..Adeh dah la mengandung lagi.. Syukur..Semoga menjadi iktibar utk kita semua..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    4. [...] Panas, Darling Diarah Bayar Denda Selepas Bersalah Guna Dokumen Palsu Submitted by selebriti on September 30, 2010 [...]

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    5. aries_april says:

      cam na leh jd cam ni tu?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    6. damia zahra says:

      dugaan…bawak2 besabo yer?..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    7. tyrabanks says:

      yuhuuu..alarrr

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    8. tyrabanks says:

      nak ckp apa ek..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    9. kutu kepala says:

      mana g artikel bang nara pasal miya zainal ek?musykil nih… ;-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    10. kaki tipu punya, teWW.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    11. pingkypanthers says:

      hmmmm……
      pe2 jerklh….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    12. budi says:

      ohhh darling..darling..
      yg pasal Miya Zainal tu dh bnyk tersebar kat internet

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    13. Amber says:

      lagi bukti yg artis tak boleh di jadikan role model….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    14. anieamer says:

      miya zainal????sape???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    15. yaka says:

      LARI TAJUKLA KOWANG NIH

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    16. KotakKatik says:

      ntah nyer … pah bedah sekalian … topik anda tidak selari ngan tajuk “Darling Diarah Bayar Denda Selepas Bersalah Guna Dokumen Palsu”
      huhuhuhuhuhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    17. juli says:

      dlm 3,4 bln lepas ada t’serempak dengan dia ni. mak, abang and ayah dia ada skali. satu lif dengan I. mak oi…punya la sombong mak, ayah and abang dia. dia ok jer..senyum then tanye psl parking. nk tergelaknya, abang dia yg duk berlagak tu, t’silap naik lif. tak tau nk naik lif mana tuk parking, tanye la. ni tak, last2 malu sndr. heheheheee. abang dia tu bkn si Bell tu tp yg lg sorang, pelakon gak tp tak berapa nk femes.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • wintergurl says:

        padan muka……. sapa panggil sombong . …. Datin Rosmah x sombong pun …walao famous…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ME says:

          through my own experience…betul dia nie amatla sombong,n til today aku xleh lupa ape yg berlaku depan mata aku ttg dia nie…belagak,mcmla org minat sgt ngn dia,sorryla ko belakon pun xhebat mana,biase jek xde perasaan,bih baik aku tgk wan maimunah belakon jd org susah,lg best…menyentuh perasaan,klu ko bwk watak sedih aku xde perasaan pun tgk….hahaha..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    18. Rin says:

      Dulu kat dlm melodi beria menafikan, kata rakan partner penipu la apa la haaaa now dh terbukti sape yg salah. Xmalu ker hahahahaha padan muka. Tipu sikit now byr banyak pdn muka hang

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    19. semaun says:

      nanti dia bayar le …. !!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    20. BLaCK MaMBa says:

      dokumen plsu dnda rm15k…. yg kutu tipu rm30juta, denda rm5k????!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    21. diet beb ... says:

      kalau da salah tu ,salah jugak ,jgn la nak bagi steatment terbelit2 …sendiri gak yg malu ……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    22. Kuncu_jahat says:

      hmmm bayar jela… tp betul gak kate black mamba..tokey kutu tipu 30juta..bayar 5k jek… tp perlu diingat…. dia bagi makan anak bini tanggung hidup gune duit tipu..apa hukumnye… xpe..biar dia saje yg tanggung…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    23. Periuk says:

      Kiut Darling..Dah la namo panggilan pun Darling..Lopeh ni jangan jadi lagi yo Darling..Bukan den panggil dio Darling, namo dio yang Darling..

      Lopeh ni bino balik reputasi..Gunokan self motivation yo..Ontah botul den cakap ni..Yolah, motivasi dalaman..Botul la tu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    24. monica bilong says:

      jangan buat sesuatu perkara,tanpa tahu akibat nya d kemudian hati,belajar dr kesilapan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    25. dolphins says:

      terpakse ngaku salah sebab nak elak kes berpanjangan. ex-partner dia memang kaki putar belit, dan terlepas. biasa la, kat memana pun, yg bersalah ramai terlepas. yg tak tau pape, kene tuduh bagai nak rak. lagipun, jika dia stress pasal kes ni, mungkin efek pada baby. owh, mak dia paling sombong dalam family dia

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    26. hitlon says:

      tahniah…pastu duit2 lepas tu halal ke tak? dr segi undang2 persekutuan die salah, undang2 islam plak…cara menipu tu…halal kah?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    27. tumpang simpati atas kesilapan dia sendiri…hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    28. acne says:

      I? need to examine with you here. Which is not something I often do! I enjoy reading a post that can make folks think. Additionally, thanks for allowing me to remark!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    29. Marhta Rodi says:

      Very well written story. It will be useful to anybody who employess it, as well as myself. Keep up the good work – i will definitely read more posts.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0