Written by AbangNara | July 29th, 2009

cristiano ronaldo

Siapa kata selebriti perempuan jer yang boleh menyeksi. Selebriti lelaki pun boleh jugak. Cuma mungkin artis-artis lelaki Malaysia badan tak cukup tough jadi malu nak pakai baju tak cukup kain. Tapi mungkin gak diorang tough cuma takut kena banned macam abang Faizal Tahir kita.

Disebabkan sukar nak mencarik selebriti lelaki Malaysia yang tak cukup kain, kali ini kami bawakan anda gambar Cristiano Ronaldo. Rasanya semua orang kenal kan Cristiano Ronaldo? Dia adalah pemain bola sepak termahal selepas berpindah dari Manchester United ke Real Madrid.

Kalau korang nak tengok jugak gambar artis-artis lelaki Malaysia menunjukkan badan diorang yang kurus keding, kami cadangkan anda belilah majalah Mangga. Banyak artis-artis lelaki jadi mangsa buat photoshoot kat tepi swimming pool. Konon habis manja la tue. Menyampah lagi dibuatnya adalah.

Sebelum anda lihat lagi gambar-gambar Cristiano Ronaldo, kami tahu ramai pembaca blog BeautifulNara ini adalah wanita. Jadi kami nak tanya pendapat anda, adakah bentuk badan lelaki yang tough macam Cristiano Ronaldo nie boleh jadi daya penarik kepada wanita? Ha, jawap jangan tak jawap. Hehehe.

Lagi gambar-gambar Cristiano Ronaldo seksi style lelaki dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

cristiano ronaldo

cristiano ronaldo

cristiano ronaldo

cristiano ronaldo

cristiano ronaldo

cristiano ronaldo

113 responses to (GAMBAR)Cristiano Ronaldo Tak Cukup Kain

  1. paku pakis says:

    ye..ye…aku first, xnah aku rase jd org first..yes..

    0
    0
  2. paku pakis says:

    xigt nak komen td….mamat ni hensem, lg xcukup kain lagi la cair beb…

    0
    0
  3. pening says:

    Fuh!..mmg mantapla body mamat ni…..gerrrammmnyee akuuu..

    0
    0
  4. aquagirlz says:

    hahaha… aku nomor dua…..

    0
    0
  5. pinkypanthers says:

    biasa jerk…

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      teringat kat budak genius…(skrg dah pegi mane tah…)
      dier pnh bgtau aku bdn dier berketul-ketul, kira kategori tough lar jgk…
      alahai dak genius, ke mane ko menghilang selama nie…

      0
      0
  6. asparagus says:

    bagi aku badan kotak2, pun x best… gurl suke mcm berisi,…sape sokong…?

    0
    0
  7. hermione granger says:

    getik tgk!org laki toksahlah nk pkai cam ni bkn lawa pun,geli adelah….dia ni bkn ensem pn tgk biase je…..beckhem lg ensem ape……..

    0
    0
  8. aries_april says:

    aries kalu dpt pakwe cam gini…
    dh kira ok la tu…
    :-)

    0
    0
  9. pinkypanthers says:

    telinga dia bertindik ke?
    heheheh kelakarnya…

    0
    0
  10. aries_april says:

    aries xskong…
    aries xnk…
    kak leen skong ker?

    0
    0
  11. aries_april says:

    asparagus kta girl ska laki yg berisi….
    akak mau ker?

    0
    0
  12. aries_april says:

    aries lgi xska…
    mmg nk elak…
    klau dpt…
    kna redha ja lah…
    tul x akak?
    :-)

    0
    0
  13. aries_april says:

    cam tu la kakak aries…
    :-)
    syg akak..

    0
    0
  14. puteriaquarius81 says:

    lol.. berisi x ska tp tegap suka.. sedang2 aja..

    0
    0
  15. tOmEii says:

    xtau nk jwb cmner cz dh ada laki dh pn so xleh dh nk pilh gone2 tp alhmdllh hubby i bdn sedap mata memndg n sedp lg utk dpeluk…huhu

    0
    0
  16. aries_april says:

    xkan smua orng dpt yg smprna…
    klau dh dpt, nk bt cam na…
    redha ja lah…
    aries ni x la mmlih sngt…
    ckp ksh syg, wang rnggit udh la…

    0
    0
  17. puteriaquarius81 says:

    bgs la tu aries.. yg pntg siapa pun jdh kiter , kena terima kekurangannya bgtu jgk dia.. stiap mnusia ada kelemahan msg2..

    0
    0
  18. aries_april says:

    klau semua orng nk yg elok ja…
    yg xelok sapa pl nk…
    g pn, aries kna la ukur bju kat bdn sndri…
    krja cleaner ja…
    mn leh dpt CEO…

    0
    0
  19. aries_april says:

    klau krja asst boss tu…
    better aries bt affair ngan boss ja…
    ada gak faedahnya…

    ye lah akak…
    krja ni ja yg aries mmpu bt…
    education pn xda….nothing special about me…
    just simple girl..

    0
    0
    • pinkypanthers says:

      suka bila aries mrendah diri..
      org yg bek dia akn sntiasa mrendah diri..
      ntah2 aries mmg ceo..

      0
      0
  20. Lovelyvic says:

    Alamak badan dia 6 pax laaaaaaaaaaa……..
    Ini memang badan lelaki idaman aku ni…
    CONFIRM!!!!!!!!!!!
    Nyum… Nyum…..

    0
    0
  21. aries_april says:

    love…
    sma la kita…
    i love it…

    thanks akak…
    aries + + syg akak…
    ummuah tuk akak aries…
    :-)

    0
    0
  22. badboy says:

    eh cam sama jer badan dia ngan aku..hu3
    so ada yg tertarik ngn aku tak?

    0
    0
  23. Akak Leen says:

    kekekeke…..

    0
    0
  24. riena says:

    best nyer,,,,heheheh

    0
    0
  25. riena says:

    lelaki idaman ku,,,

    0
    0
  26. Andy Chester says:

    nara gune photoscape ke bagi bubble talk tu? hehe

    0
    0
  27. Andy Chester says:

    ms die pnah kuar ngan paris, die blk bbrp jam kendian drr umah paris, pas tu nex day paris kuar statement ronaldo itu pondan. bukan mcm pondan tp pondan. entahlah gay kot. atau sbb ronaldo x mapu puaskan nefsus sewakah paris. ada mitos kate die amat gemar berfesyen ye, itu jelas ye. seperti cik abg beckham. geram.

    0
    0
  28. Andy Chester says:

    ape2 pon paris hilton kuang hajo!

    0
    0
  29. Andy Chester says:

    nara pas ni bukak porum artis jantan mn yg memiliki aset gempak. ok, aset itu body, wambut n etc. mno2 yg lawo, kacak dan body TERBAEEk. bukan kewangan ye.

    0
    0
  30. Andy Chester says:

    oh ye, jersy no.7 ronaldo ms kat MU udah cik abang michael owen yg pegang. oh owen, bermainlah dikau seadanya di MU. *ronaldo poeber ok. toing3!

    0
    0
  31. Andy Chester says:

    eh aku sowang je ke? baiklah, balik dulu ye, nak masak cili api berlemak ronaldo. kwang3. da~

    0
    0
  32. lanToK LeW says:

    wow…….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  33. Kamui Gakuto says:

    setakat cristopor ronaldog ni, saya hanya perlu guna tangan kiri saya sahaja utk menewaskannya… huahahaha

    0
    0
  34. irarulez says:

    wow gak… aduh aku cinta pada mu…….

    awat la ang ni bukan budak mesia… lama dah aku ngorat… huhuhuhu

    0
    0
  35. go ask ur mother says:

    sgt dambakan!!!!!!!!!!!

    0
    0
  36. Zaza Muhammad says:

    keh keh… klu le boroi… sure dia pun x hingin nk tayang diri sendri kot ….

    0
    0
  37. aries_april says:

    tul tu kak zaza…
    :-)

    0
    0
  38. redriben says:

    uiks? dia tu bukan gay ke? huhu..aku penah baca yg da sowg model puan reject dingorat dia sbb dia tu gay. timke tu diowg kat pantai kot. dia taruk losyen banyak2 kat badan. aku pon geli. harharhar

    0
    0
  39. ninikebayan says:

    paris hilton pon kate c ronaldo ni GAY!!!dia pernah bawak c ronaldo ni tido kat Suite Mewah,kat hotel la,then dia ckap ronaldo ni bukan JANTAN YG SEBENAR!!!huahuahua…lemah nafsu shahwat kot..al maklum la tiap hari sepak bola,bola tu pon ada perasaan tau,tu sal la dia sumpah ronaldo tu jadi GAY!!gagagaga..gurau jer okay!

    0
    0
  40. aries_april says:

    gay ker, apa ker…
    dia ttp mnjdi pjaan aries…
    :-)

    0
    0
  41. aries_april says:

    ye lah…
    aries mmg mnt kat dia..
    klau jd BF aries…
    ok gak ni.

    0
    0
    • jed hijau says:

      kalau dah bersedia jadi GF dia…kenalah terima hakikat bakal ditinggal pergi……hehehe

      0
      0
  42. aries_april says:

    ya la….
    mmg brsedia…
    GF ja,,,
    bkn hubby…
    :-)
    tu lain prnan la akak…
    that y xtkut…

    0
    0
  43. yana yana says:

    hahaha this is? fucking sexy pic! ronaldo—- ur a gay! :P

    0
    0
  44. si poyo says:

    hai abang badan pendek tagap, ble knalan….

    0
    0
  45. dyna says:

    huhuhuhu..cam nak cium ja mamat nie….tp xley la cium dalam mimpi je lah….

    0
    0
  46. refelsia says:

    btol2 maskulin lah badan ronaldo ni……dulu aku tak minat fasal bola sebab ronaldo ni aku minat dan sentiasa ambik perkembangan bola hehehehehehe………..kalau dia gi malaysia aku lah orang pertama jumpa sayang hari tu mu dia tak ada hehehehehehehehe

    0
    0
  47. DhiNiE says:

    UuUUuUuUwwwwHHH….!
    gOkiL aHh.. tPi GpP.. CR kAn siXpAck!

    0
    0
  48. aqma says:

    wah . hubby ak . asl ko ltak dy nye pic seksi ? aihh . hahahaha :))

    0
    0
  49. hepny says:

    E dC MnTap aBis , Gokil…….. CR’9……………………………..
    9ilaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA…

    0
    0
  50. fauziah says:

    memang mantap dan ensem. badan mcm ni mmg suka tp mimpi la kat mesia ni aku nk jumpa cuci mata pun xada. bila g pantai geli sungguh tgk jantan kendur melekat baju kat badan. uuweeekkk…

    0
    0
  51. aisyah says:

    ronaldo tu asiyk tyg bdn taula bdn sksi

    0
    0
  52. aisyah says:

    peh bdn ronaldo tu mntap suit klau aq kapel ngan die mcm mna la kan

    0
    0
  53. shabil says:

    helo……..

    0
    0
  54. comel says:

    hensem gila………..
    macam nak cium je….
    tapi nk bt mcmne dh jd ayah pn………….
    kesian ak…………

    0
    0
  55. comel says:

    blh sesiapa nk chat dgn sy?
    sy x d kwn………….

    0
    0
  56. lily says:

    ensem siot… hahaha… i lap u ronaldo!

    0
    0
  57. haziq nazhan says:

    semat aku lagi pade cristiano ronaldo

    0
    0