Written by AbangNara | July 29th, 2009

cristiano ronaldo

Siapa kata selebriti perempuan jer yang boleh menyeksi. Selebriti lelaki pun boleh jugak. Cuma mungkin artis-artis lelaki Malaysia badan tak cukup tough jadi malu nak pakai baju tak cukup kain. Tapi mungkin gak diorang tough cuma takut kena banned macam abang Faizal Tahir kita.

Disebabkan sukar nak mencarik selebriti lelaki Malaysia yang tak cukup kain, kali ini kami bawakan anda gambar Cristiano Ronaldo. Rasanya semua orang kenal kan Cristiano Ronaldo? Dia adalah pemain bola sepak termahal selepas berpindah dari Manchester United ke Real Madrid.

Kalau korang nak tengok jugak gambar artis-artis lelaki Malaysia menunjukkan badan diorang yang kurus keding, kami cadangkan anda belilah majalah Mangga. Banyak artis-artis lelaki jadi mangsa buat photoshoot kat tepi swimming pool. Konon habis manja la tue. Menyampah lagi dibuatnya adalah.

Sebelum anda lihat lagi gambar-gambar Cristiano Ronaldo, kami tahu ramai pembaca blog BeautifulNara ini adalah wanita. Jadi kami nak tanya pendapat anda, adakah bentuk badan lelaki yang tough macam Cristiano Ronaldo nie boleh jadi daya penarik kepada wanita? Ha, jawap jangan tak jawap. Hehehe.

Lagi gambar-gambar Cristiano Ronaldo seksi style lelaki dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

cristiano ronaldo

cristiano ronaldo

cristiano ronaldo

cristiano ronaldo

cristiano ronaldo

cristiano ronaldo

Baca Yang Ini Pulak:-

113 responses to (GAMBAR)Cristiano Ronaldo Tak Cukup Kain

  1. paku pakis says:

    ye..ye…aku first, xnah aku rase jd org first..yes..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. paku pakis says:

    xigt nak komen td….mamat ni hensem, lg xcukup kain lagi la cair beb…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  3. pening says:

    Fuh!..mmg mantapla body mamat ni…..gerrrammmnyee akuuu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. aquagirlz says:

    hahaha… aku nomor dua…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. pinkypanthers says:

    biasa jerk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      teringat kat budak genius…(skrg dah pegi mane tah…)
      dier pnh bgtau aku bdn dier berketul-ketul, kira kategori tough lar jgk…
      alahai dak genius, ke mane ko menghilang selama nie…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. asparagus says:

    bagi aku badan kotak2, pun x best… gurl suke mcm berisi,…sape sokong…?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. hermione granger says:

    getik tgk!org laki toksahlah nk pkai cam ni bkn lawa pun,geli adelah….dia ni bkn ensem pn tgk biase je…..beckhem lg ensem ape……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. aries_april says:

    aries kalu dpt pakwe cam gini…
    dh kira ok la tu…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. pinkypanthers says:

    telinga dia bertindik ke?
    heheheh kelakarnya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. aries_april says:

    aries xskong…
    aries xnk…
    kak leen skong ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aries_april says:

    asparagus kta girl ska laki yg berisi….
    akak mau ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. aries_april says:

    aries lgi xska…
    mmg nk elak…
    klau dpt…
    kna redha ja lah…
    tul x akak?
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. aries_april says:

    cam tu la kakak aries…
    :-)
    syg akak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. puteriaquarius81 says:

    lol.. berisi x ska tp tegap suka.. sedang2 aja..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. tOmEii says:

    xtau nk jwb cmner cz dh ada laki dh pn so xleh dh nk pilh gone2 tp alhmdllh hubby i bdn sedap mata memndg n sedp lg utk dpeluk…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. aries_april says:

    xkan smua orng dpt yg smprna…
    klau dh dpt, nk bt cam na…
    redha ja lah…
    aries ni x la mmlih sngt…
    ckp ksh syg, wang rnggit udh la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. puteriaquarius81 says:

    bgs la tu aries.. yg pntg siapa pun jdh kiter , kena terima kekurangannya bgtu jgk dia.. stiap mnusia ada kelemahan msg2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. aries_april says:

    klau semua orng nk yg elok ja…
    yg xelok sapa pl nk…
    g pn, aries kna la ukur bju kat bdn sndri…
    krja cleaner ja…
    mn leh dpt CEO…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. aries_april says:

    klau krja asst boss tu…
    better aries bt affair ngan boss ja…
    ada gak faedahnya…

    ye lah akak…
    krja ni ja yg aries mmpu bt…
    education pn xda….nothing special about me…
    just simple girl..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      suka bila aries mrendah diri..
      org yg bek dia akn sntiasa mrendah diri..
      ntah2 aries mmg ceo..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  20. Lovelyvic says:

    Alamak badan dia 6 pax laaaaaaaaaaa……..
    Ini memang badan lelaki idaman aku ni…
    CONFIRM!!!!!!!!!!!
    Nyum… Nyum…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. aries_april says:

    love…
    sma la kita…
    i love it…

    thanks akak…
    aries + + syg akak…
    ummuah tuk akak aries…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. badboy says:

    eh cam sama jer badan dia ngan aku..hu3
    so ada yg tertarik ngn aku tak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      erkk…. bole tak ko post gambo ko kat bawah gambar ronaldo ni..
      biar aku tgk… tang mana yg sama tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      ney angkat bakul sndr ker ape??huhuhu..
      xde proof org gile pon xcaye….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Akak Leen says:

    kekekeke…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. riena says:

    best nyer,,,,heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      pakej xlengkap pasal x bersunat…
      xpyh nak idam2…huhuhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        eh…silap column…sepatutnyer kat riena bwh tue…lelaki idaman…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. riena says:

    lelaki idaman ku,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. haluuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Andy Chester says:

    wah! *wink2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Andy Chester says:

    nara gune photoscape ke bagi bubble talk tu? hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Andy Chester says:

    ms die pnah kuar ngan paris, die blk bbrp jam kendian drr umah paris, pas tu nex day paris kuar statement ronaldo itu pondan. bukan mcm pondan tp pondan. entahlah gay kot. atau sbb ronaldo x mapu puaskan nefsus sewakah paris. ada mitos kate die amat gemar berfesyen ye, itu jelas ye. seperti cik abg beckham. geram.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Andy Chester says:

    ape2 pon paris hilton kuang hajo!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Andy Chester says:

    nara pas ni bukak porum artis jantan mn yg memiliki aset gempak. ok, aset itu body, wambut n etc. mno2 yg lawo, kacak dan body TERBAEEk. bukan kewangan ye.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Andy Chester says:

    oh ye, jersy no.7 ronaldo ms kat MU udah cik abang michael owen yg pegang. oh owen, bermainlah dikau seadanya di MU. *ronaldo poeber ok. toing3!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Andy Chester says:

    eh aku sowang je ke? baiklah, balik dulu ye, nak masak cili api berlemak ronaldo. kwang3. da~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. lanToK LeW says:

    wow…….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Kamui Gakuto says:

    setakat cristopor ronaldog ni, saya hanya perlu guna tangan kiri saya sahaja utk menewaskannya… huahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. irarulez says:

    wow gak… aduh aku cinta pada mu…….

    awat la ang ni bukan budak mesia… lama dah aku ngorat… huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. go ask ur mother says:

    sgt dambakan!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Zaza Muhammad says:

    keh keh… klu le boroi… sure dia pun x hingin nk tayang diri sendri kot ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. aries_april says:

    tul tu kak zaza…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. redriben says:

    uiks? dia tu bukan gay ke? huhu..aku penah baca yg da sowg model puan reject dingorat dia sbb dia tu gay. timke tu diowg kat pantai kot. dia taruk losyen banyak2 kat badan. aku pon geli. harharhar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. ninikebayan says:

    paris hilton pon kate c ronaldo ni GAY!!!dia pernah bawak c ronaldo ni tido kat Suite Mewah,kat hotel la,then dia ckap ronaldo ni bukan JANTAN YG SEBENAR!!!huahuahua…lemah nafsu shahwat kot..al maklum la tiap hari sepak bola,bola tu pon ada perasaan tau,tu sal la dia sumpah ronaldo tu jadi GAY!!gagagaga..gurau jer okay!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. aries_april says:

    gay ker, apa ker…
    dia ttp mnjdi pjaan aries…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. aries_april says:

    ye lah…
    aries mmg mnt kat dia..
    klau jd BF aries…
    ok gak ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      kalau dah bersedia jadi GF dia…kenalah terima hakikat bakal ditinggal pergi……hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. aries_april says:

    ya la….
    mmg brsedia…
    GF ja,,,
    bkn hubby…
    :-)
    tu lain prnan la akak…
    that y xtkut…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. yana yana says:

    hahaha this is? fucking sexy pic! ronaldo—- ur a gay! :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. si poyo says:

    hai abang badan pendek tagap, ble knalan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. dyna says:

    huhuhuhu..cam nak cium ja mamat nie….tp xley la cium dalam mimpi je lah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. refelsia says:

    btol2 maskulin lah badan ronaldo ni……dulu aku tak minat fasal bola sebab ronaldo ni aku minat dan sentiasa ambik perkembangan bola hehehehehehe………..kalau dia gi malaysia aku lah orang pertama jumpa sayang hari tu mu dia tak ada hehehehehehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. DhiNiE says:

    UuUUuUuUwwwwHHH….!
    gOkiL aHh.. tPi GpP.. CR kAn siXpAck!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. aqma says:

    wah . hubby ak . asl ko ltak dy nye pic seksi ? aihh . hahahaha :))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. hepny says:

    E dC MnTap aBis , Gokil…….. CR’9……………………………..
    9ilaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. fauziah says:

    memang mantap dan ensem. badan mcm ni mmg suka tp mimpi la kat mesia ni aku nk jumpa cuci mata pun xada. bila g pantai geli sungguh tgk jantan kendur melekat baju kat badan. uuweeekkk…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  53. aisyah says:

    ronaldo tu asiyk tyg bdn taula bdn sksi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. aisyah says:

    peh bdn ronaldo tu mntap suit klau aq kapel ngan die mcm mna la kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. shabil says:

    helo……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. comel says:

    hensem gila………..
    macam nak cium je….
    tapi nk bt mcmne dh jd ayah pn………….
    kesian ak…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. comel says:

    blh sesiapa nk chat dgn sy?
    sy x d kwn………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. lily says:

    ensem siot… hahaha… i lap u ronaldo!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  59. haziq nazhan says:

    semat aku lagi pade cristiano ronaldo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1