Written by AbangNara | June 28th, 2011

cover majalah

Sesiapa yang terasa nak kahwin 4 terus, leh try masuk line dengan 4 orang awek di atas. Semuanya ada kecunnan masing-masing. Tak gitu? Kalau nak mengenali lebih rapat, jangan lupa dapatkan majalah Stailista di kedai mamak berhampiran anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 responses to (COVER)Jue Aziz, Natasha Hudson, Juliana Evans & Intan Ladyana Untuk Majalah Stailista

  1. hihi says:

    antara 4..jue aziz yg ermmm..

    0

    0
    • anakmuda says:

      juliana nampak paling muda dan manis..
      yang lain kurang skit..

      tapi okla daripada takdak rupa langsung kan..

      cuma masalahnya baju tu dah macam … erm malas nak cakap..

      jom baca kisah manusia curangr untuk peringatan bersama

      0

      0
  2. Wooo says:

    nama semua dah macam mak salleh dah

    0

    0
  3. wanita says:

    sume cantik2

    0

    0
  4. cik bubu says:

    intan sopan..;)

    0

    0
  5. farra hanny says:

    Natasha Hudson dgn Juliana Evans dh mmg anak mat salleh…

    0

    0
  6. makcik moon says:

    jue aziz muke xleh blah tol. mcm pompuan kemboja jual ikan patin kt pasar tani tempat makcik. mujur makcik pakai spek td. adoiii!

    0

    0
  7. milah says:

    makcik mmon..muke ko cantik ke..? Jue tu kuar muka depan majalah, muke ko adooo?

    0

    0
  8. nadea says:

    hahaha!!!! sokong milah….makcik moon, pmpuan kemboja pon ade yg cantik2…x cucuk botox…

    0

    0
  9. UMI says:

    Natasha hudson tuh dh x sesuai kot nak impian bagai… dah 2 kali cerai..

    0

    0
    • yume says:

      weh umi.. janda kalau 5,6 kali cerai pun x layak nak berimpian ker? cuba nanti kau yang merasa kat tempat si natasha hudson tu.. apa ko rasa? x kiralah salah sape pun dalam perkahwinan tu.. semua orang layak ada impian. entah apa2

      0

      0
      • malik says:

        relax2…psl artis pon nk kecoh… editor majalah patut peka..amik la artis2 yg belum pnah kawin..so agak la sesuai impian perkahwinan kan..

        0

        0
      • papa says:

        jue,juliana ngan intan, mengancam habis..yang si natasha tu, tak boleh blahh..hahaa..perasan lah tu konon ada vip2 yang terpikat melihatnya pakai baju pengantin..LOL!! ni mesti ada yang saja2 letak DOUBLE J tu antara yang single mingle..kesian…

        0

        0
    • Chantek says:

      takpa la kak.. dia masih nak mencuba.. kita doakan saja kebahagiaannya ok.. :)

      0

      0
    • majun sangkut says:

      tu rezeki dia la nak 2 kali cerai…ko cmne?ko taw ke nasib ko mcm mna?ko ni nama je Umi, mulut x mcm mulut Umi…semua org berhak ada impian x kirala dia tu mcm mna.

      0

      0
    • AKUBENCIOWGSENGAL says:

      wei ko ckp 2 pkir la dulu…sume owg ade impian masing2..haish!!!

      0

      0
  10. anakmuda says:

    muda-muda lagi semua bergetah la..
    nanti dah umur 40-50 sapa nak pandang betul tak…
    hidup ni tak lama la..kena beringat selalu tu..

    jom baca… <a href="cara meningkatkan keghairahan untuk perkongsian bersama

    0

    0
  11. Honey says:

    muke jue paaaling masam mencuka.. nape? nk jadi victoria beckham ke?

    too stress to stretch….

    0

    0
  12. miss wawa says:

    muka jue nampak gemuk..tak lawa sangat..

    0

    0
  13. sue says:

    ni pesal gaya plestix sangat ni??

    0

    0
  14. Kuruih says:

    semoga lakonan ke empat2nya akan lebih mantap lagi…

    0

    0
  15. sentap mak says:

    jue aziz nyer b**bs besaq kut..setahun x abis nyot2

    0

    0
  16. Prema Yan says:

    Jangan dengki dgn gadis cantik tau. I tau ,yg kutuk2 ni semuenye dlm kategori gadis buruk. Syukur i pn cantik mcm natasha hudson

    0

    0
  17. dayang says:

    intan=AYU
    natasha=tak sesuai lagi lah pakai baju pngantin
    juliana=simple
    JUE=MENGANCAM!!!!!!!!!

    0

    0
  18. miu miu says:

    blah la lu prema yan. prasan cantik. ntah2 mcm taik itik. u nie prema yin tu kot. yg menari kuda kepang depan pati ais. geli tekak aku klu pompuan ngaku cantik nie. wtf!

    0

    0
    • Suka Suki Siti says:

      Menari kuda kepang depan peti ais…Comment ni berjaya buat aku gelak mengekek, kalau boleh likes 44x dah lame aku buat .. Adoyai…

      0

      0
  19. smart guy says:

    hurm muka yg sorang 2 cam bapuk je aq tgk n yg lg 3 2 ok la

    0

    0
  20. kapochi says:

    jue sepatutnya kena senyum ala2 manis mcm 3 org lg tu..bru btol pengantin~~~ x sesuai r tetibe dia sorg wat muka vouge..spoil..sapa la yg pilih foto ni~~~~

    0

    0
    • cinnamon says:

      ntahnyer, selama ni jue itulah manis sentiasa aku tengok, tapi terkejut tgk dia kat cover nih…tak best lah pulok..

      0

      0
  21. Amier says:

    Cubalah cipta sedikit kelainan, asyik2 perempuan cantik bergambar berpakaiaan pengantin.Apa kata berpakaian women sailor costume-cara Jepun ke,USA atau German ke waaa….seksi looooo..

    0

    0
  22. kelahiran says:

    semua cun2..

    0

    0
  23. sofiana says:

    mak cik moon, tak baik mengata orang, semuanya diciptakan oleh Allah, samada baik atau burok…

    0

    0
  24. Paris Hilton says:

    u olz..x baek la mengata orng,i tgk natasha hudson tu cantikk ok,seyes!!kalah anak dara..hahaha…

    0

    0