Written by AbangNara | May 14th, 2009

contest bnara

Tora datang lagi dengan permainan ~~~. Eh silap. Kami datang lagi dengan pertandingan di BeautifulNara. Mesti ramai yang tak puas hati lepas gagal memenangi hadiah wang tunai untuk pertandingan komen terbanyak dulu.

Jadi untuk memberi can kepada anda semua, pertandingan kali ini amat mudah. Sebelum tue meh kami bagitau apa hadiahnya. Hadiahnya ialah top up handphone anda bernilai RM10 untuk 5 pemenang. Tak kira la anda pakai Celcom ke, Maxis ke, Digi ke. Semuanya layak bertanding asalkan anda ada keyboard untuk menaip.

Caranya mudah sahaja iaitu sambungkan ayat di bawah dengan sesekreatif yang boleh. Taknak yang skema-skema. Kalau boleh biar sampai geli ketiak kami membacanya.

[note]Opah/atuk/ultraman/gaban/sinchan/nabil raja lawak(isikan nama sesiapa yang anda mahu) patut membaca blog beautifulnara KERANA ……….[/note]

Silalah buat sebanyak mana entri yang anda mahu. Cuma 5 yang terbaik akan dipilih. Jangan lupa letakkan email anda semasa menulis entri anda. Pertandingan akan ditutup pada hari Khamis minggu depan.

178 responses to (CONTEST)Isi Slogan Dan Menangi Top Up

  1. onizuka says:

    AKU PERTAMA!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. singa ganaz says:

    tak pakai top up mcm mana???? aduyai..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mien.. says:

      ala,ko ni singa ktggalan zmn laa..sume haiwan pn dh gne fon skang..adoyaiii…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • menantu singa says:

      kuno tol singa ganaz ni..
      dlm kuboq pon dah ade line digi tau!..
      kat utan kompem la ade..
      wat malu kerabat singa tol!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. bahulu hangit says:

    ape kate kalo ko singa xpakai top up ko sedekahkan jer kt org yg pkai top up..bt amal jariah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • singa ganaz says:

      drpd aku sedekah baik aku jual.. dapat gak duit hahaha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        orang bersifat KEDEKUT KEMUT KLOREK KUPIK BAKHIL jer tak nak bersedekah tau….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa ganaz says:

          bisens is bisnes,
          friend is friend..
          walaupun dia keje sbg nurse,
          dia tetap ada boyfriend…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          walaupun dia kerje sebagai nurse,
          dia tetap ada boffriend,
          yg mana si singa tu dh abih cara mengurat kakak2 nurse,
          untuk dibuat gurlfriend…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa ganaz says:

          soryy i tgk mengorat nurse uuu….

          nurse yg ngorat i…. fewwittt….

          btw, i ngorat doktor aje… demand gitu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          yer lar wahai singa,
          singa memang suka mengurat..tu yang dia masuk blog ni..meh try aku create nama ko ek :-

          SINGA GANAZ patut dan wajib membaca blog beautifulnara KERANA dia sekoq singa yang kesepian setelah bulunye terbakar hangus..TV3 melaporkan bahawa singa ni dah tahap kritikal caypo sebab kegilaan pd jijah..utk pengetahuan u all, yg tukang amik gbr jijah ngan zefrul tu ialah singa..kerana kekecewaan yg teramat, si singa ni membawa diri ke singapura untuk menjadi duta sheila on 7 stlh zefrul berjaya menapak tgn di nasik lemak jijah..

          tp kerana bulu mata yang terlebih lentik spt unta dan janggut menggerbang macam sarang tebuan, kumpalan shela on 7 merijek nyer..lalu singa membawa diri ke negara beautifulnara…apapun aku ucapkan, selamat dtglah kat ko singa…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa ganaz says:

          yeah sara… tengs pasal wat story utk aku.. aku terharu…
          ni wat aku sayang kt ko nih… hahahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku memang suka buat kengkawan syg aku…lagi satu baik ko tgk pages misya..ada sesuatu anak jin nak sampaikan..

          korang smua gi tgk jap..kesian anak jin tuuuu..aku tlg ko anak jin..nanti hadiahkan aku tikar terbang yer..senang aku nak balik sctland

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa ganaz says:

          hahah.. baik kita hadiahkan tanduk jer..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku nak janggut ko yang menggerbang tuuu..nak buat carpet umah akuuuuuu….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa ganaz says:

          eh… nyiru tapak tangan… tapak sulaiman aku tadahkan..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ye ye ye..singa sekarang bukan singa ganaza lgi..tp singa togel….kah kah kah..sebab janggut dia dah sedekah kat aku untuk aku buat carperttttttttt.. YE YE …. YE YE…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mien.. says:

          adoii..lucu benor la aku bce kmen dieorg..cintan manis la kt cni….hehehe..jgn mara…saraaa….bez ar ko tulis krgn sal singa tuu….mmg kaw2 abis…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          kalau aku menang kita kongsi 3…tp ke singa aku bagi sehinggik 3 kupang jer…bg lebih2 pun dia bukan tau guna..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mien.. says:

          ye,ye,ye..sara nk kgsi ngan aku….sukenyerrrr….
          ala,sng2 ko xyah bg trus kt lionn 2…bg kad prepaid udahler…biaq die men puas2 ngan kad 2….haaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. zatul says:

    budak genius…ko mesti ada peluang nak menang….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. singa ganaz says:

    apa lagi… cepat kerahkan otak anda yg kreatif utk create slogan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. SHA BUDAK BAIK says:

    saya suke beautifulnara sebab dapat bergosip, mengumpat, mengutuk, mengeji. Tapi yang paling best dapat tengok gambar awek2 cun2……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. DelimaSaraa says:

    umi, kak mek semoh, kak joyah gigi jongang, makngah mucung beserta seluruh keturunan singa, delima, penari2 di dunia, antu2 termasuk anak jin, segala jns batu2 dan seluruh kaum kerabat daun patut membaca blog beautifulnara KERANA :-

    kita bebas untuk mengkritik/memuji/menyatakan emosi DISINI tanpa kita sedar kita sedang membina ukhuwah sesama kita yang mana secara hakikinya manusia gemar mencetuskan pertelingkahan sedangkan manusia itu sendiri dilahirkan dari sebuah kemesraan.

    Tanpa kita duga, wujudnya persahabatan di laman Beutifulnara yang memberikan sibar keceriaan dan senyuman pd jiwa kita….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. singa ganaz says:

    EN AHMAD (yg buat bisnes tuh) patut membaca blog beautifulnara KERANA dia boleh kembangkan bisnes dia… apa lagi contact la dia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Lovelyvic says:

    Opah ko patut baca beautifulnara KERANA dapat gak dia idea nak warnakan uban macam rambut pink Memey ke atau rambut Gorilla Siti Sarah ke dari duduk depan pintu kunyah sireh tak henti2, bleh gak gosip2 ngan Nek Jah sebelah pasal gosip terbaru Ekin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      Ni pun tk ikut skema, betulkan balik…

      Opah ko patut membaca blog beautifulnara KERANA dapat gak dia idea nak warnakan uban macam rambut pink Memey ke atau rambut Gorilla Siti Sarah ke dari duduk depan pintu kunyah sireh tak henti2, bleh gak gosip2 ngan Nek Jah sebelah pasal gosip terbaru Ekin.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. bahulu hangit says:

    wah,delimasaraa dh tnjuk bakat die dh..nk kene tggal sume keje2 ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Lovelyvic says:

    Mak aku patut tengok beautifulnara KERANA biar dia rasa tercabar tgk Nek Jah (Azizah Mahzan) kemban sambil posing maut almaklumlah mak aku nyer body lagi lawa dari Nek Jah, kalau posing maut ala2 Nek Jah, jatuh merundum saham Nek Jah…. haa…. mau terbeliak mata bapak aku…. Terus tak kuar2 rumah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. jangan lupa ajak kawan-kawan join ek ~~~ makin ramai join makin meriah blog nie ^^ .. makin seronok berborak ~~ muah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. akudandirimu says:

    Dato’ Siti Nurhaliza patut membaca blog beautifulnara KERANA di sini beliau akan menyedari hakikat bahawa tudung saji bukan penutup rambut yg baik. Begitu juga dgn sarung bantal, setokin, jala ikan, tangguk, dulang, piring, tapis air, cawan, tayar sotong dan sebagainye. Gunalah penutup baik dengan rapi agar rambut Dato’ Siti sihat sentiasa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      Aku nak pengsan ketawa baca ko punya ayat ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        bulu2 singa terus berterabur lepah baca ko punyer ayat…hahahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ayat ko memang lawakkkkkk…aduhlarrrrr……….letih aku gelakkk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mien.. says:

          lawak gler le korg ni..aku x de idea lg niii…cm ne nk mng ni???adusshhh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minnie comey says:

      meh aku lak sambung…begitu jga dgn dato’ k patut membaca blog beautifulnara kerana beliau dapat mengaplikasi dan mempelbagaikan kegunaan misai beliau untuk menapis teh,kopi,ataupun menapis santan.beliau akan menyedari betapa multiskillnye misai bliau.manakala si ekin akan menyedari yg bliau mempunyai kelebihan menempel di sisi mawi dan akan menyedari yg bliau ade kelebihan luarbiasa seperti ikan bandaraye.di blog beautifulnara juga,kita dapat mengukur keluasan idong siti sarah,yang dapat menampung gas oksigen untuk kegunaan 8tahun akan datang.last but not least,nek jah kesayangan ramai yg menjadi idola pembaca dapat menunjukan kegebuan badannye,yg kononnye dapat memikat jejaka2 setaraf zaefrul.nek jah juga dapat membuktikan,bliau layak digelar ratu cantik yg sungguh menawan,walaupun die disuruh masuk kubur dgn segera.tidak dilupakan,encik ahmad yg disayangi jga.sekian terima kasih.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • x-not-x says:

      lucunya….
      ko boleh menangla…
      aku sokong ko…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • x-not-x says:

      lawakla!aku sokong aku…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. bahulu hangit says:

    hahaha lovelyvic…mak ko jer ker patut tgk beutifulnara..ko ajak la sekali mak kiah tonggek,cik tipah jual tempe..bagi mate bapak ko terbeliak smpi juling..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      Mula2 ajak mak aku dulu…. pastu cik kiah tonggek ke, mak bedah sengal ke… suh ar mak aku lak yg ajak..
      geng2 veteran dia kan… ekekekke

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Akak says:

    alaaa…nara, hadiah untuk org dlm mesia jer ke? untuk org luar mesia, xde ker? huhuhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. akudandirimu says:

    Bos aku patut membaca blog beautifulnara KERANA di sini beliau akan menyedari hakikat bahawa staff beliau seperti aku byk meluangkan mase disini berbanding buat kerja. Salahkan diri sendirik la bos sape suh kedekut tanak naik gaji aku.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      Hehehe…. janganlah suh bos aku masuk blog ni. Selama ni dia ingat aku taip2 pasal bz banyak kije…. kalau dia masuk…. kantoi la aku….
      “Haiya amoi…. ini lu punya kerja ka. Esok lu ambik gaji last!”

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bobolia says:

        hahaha lawak2 …curi tulang rupanya ….tak berkat nanti gaji

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. SHA BUDAK BAIK says:

    aku sokong akudandirimu!!!!….vote die!!! hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. SHA BUDAK BAIK says:

    saya suke blog nih sebab ade encik ahmad yg ensem muke mcm cipan….hehehehehe…jgn mare….( xcukup kreatif r aku)……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Lovelyvic says:

    Kak Nani taik gigi jiran aku tu patut membaca blog beautifulnara KERANA dia tergedik2 nak buat rambut China Doll macam Siti Sarah tanpa menyedari idungnya yang kembang ala2 Siti Sarah akan bertambah lebar diameternya dengan rambut macam tu sehingga bukan takat bulu tengkuk Kak Nara je berdiri, bulu idung aku pun mcm terkena kejutan elektrik apabila melihatnya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. eton(bkn name sbnr) says:

    nara, bg la hadiah topup seribu ke..
    besh sket..
    aku xyah topup setaun..
    hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mien.. says:

      ko ni eton..maunyer bkrap kak nara bg topup seribu…ko igt kaknara x nk topup ke..die pn nk topup tuk diri die gak..ape le ko ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. bahulu hangit says:

    aku suke ar ko punye kretiviti lovelyvic…lucu2…teruskan berjuang…ko ade hrpn nk menang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. bahulu hangit says:

    penari poco2 nape x muncul2 lg ni…tgh tido ker..entah2 die dh kantoi ngan boss die..g keje tp bt2 bz keje padahal bace blog beutifulnara..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minnie comey says:

      die sibuk pk idea nk menang topupla..cbuk je ko..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mien.. says:

        ntah bahulu..ko mne tau….idea die fresh2 lg 2 nk cipta yg baek punyerrrr slogan…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. akudandirimu says:

    Siti Sarah patut membaca blog beautifulnara KERANA beliau akan dapat melihat wajahnya yg seakan2 gorila apabila digayakan dgn rambut ala penyapu sedemikian. Kementerian Kesihatan Uganda menasihatkan agar beliau membela bulu idung bagi menutupi lubang idungnya kerana dari sudut2 tertentu otaknye bole dilihat trus dari lubang idung.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. DelimaSaraa says:

    korunkkk patut membaca blog beautifulnara KERANA kampung aku dilanda virus H2N3…aku tak tau nak buat apa dah, cuba korang tgk apa dh jadi :-

    1- Sepupu aku, si NENAS Kacukan Negara China pening ngan anak2 dia yg sebok duduk mengangkang atas tangga. Mcm2 aksi digayakan.. Yg lebih memenignkan mummy dia sekarang bila anak2 dia tuuu sebok suruh hantar kelas tarian poco-poco..
    (mana nak cari dlm dusun buah wok)

    2. Anak sedara aku, buah kelapa sawit plak, pening ngan anak2 dia yg sebok dok pecahkan tabung simpanan buat beli spek mata hitam jenama MATA LALAT ngan handbag LVw..kalau mummy dia tanya, jawapanya : suka hati kamilah nak interprame ker nak masuk dlm prame ker..

    yg aku menyampahnya, diorg tu bergaya sakan sebab nak mengurat SINGAGANAZ…aduhlarrr…

    3. Ipar Mummy aku plak, PETAI menangis teresak2 berceriter hal anak2 dia. MEMALUKAN !!!!!!!!

    sebabnya dh pandai cakap cita2 nak jadi ‘pencekup nasi lemak si gadis”.. Berpinar biji mata Mummy aku bila anak2 Petai sebok jadikan kekasih jijah sebagai idola. Idola apa aku tak tau. Lg berpinar bijik mata Mummy aku, bila Petai cakap, anak dia dh tubuhkan kumpulan..

    Nama kumpulan tu : GENIUS…

    4. Kakak Mummy aku plak, Manggis dtg umah pakai tudungsaji..PELIK ! PELIK !..

    Mummy aku cuit aku, dia kata makcik manggis ikut trend penyanyi no 1 Malaysia…sape ek???

    Yg lagi menggelikan bulu ketiak aku yg kerinting ni, nama samaran aunty manggis..hahaha, nama dia : bahulu hangit…aduhlar…aunty aunty…

    5. Yg ni aku sgt2 kesian,abang BF tak jadi aku, BUAH NAGA..Menangis meraung-raung..Bini kesayangan dia dh tinggalkan dia..Aduhlarr kesiannnnnnnn..

    Itulah padahnya, dah tua2 pun buat hal..ceraikan bini tua gi kawin ngan bini muda..cari yg lebih bergetahhh..

    Sekarang, bini banyak getah tuu dh tinggalkan dia gi cari yg sama2 banyak getah..Walaupun dh tinggalkan, abang BF tak jd aku tu tetap gak bg itu ini kat X-bini dia..bagi keta, rumah, mcm2 kemewahan…memang dasar pompuan perangai ANAK JIN betullar…

    6. Aku pening dah memikirkan sedara mara aku ni..pepapun, aku rasa ni semua virus dtgnyer dari beautifulnara kot….uh uh uh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • singa ganaz says:

      bagus… satu nukilan yg bagus…. boleh buat filem nih..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minnie comey says:

      bersemangat sungguh buah delime nak menang topup..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • x-not-x says:

        betul…bersemangat sungguh..tapi memang kreatif dan pedassssss…..menetes(gaya nada sarimah ibrahim) air liur,air mata,segala air sebab gelak tak henti2….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Lovelyvic says:

    Sara…
    aku rasa ko leh masuk Malaysia Book Record ni pertandingan slogan paling panjang pernah org buat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. mien.. says:

    mak jijah,ayh jijah,nek jijah,tok cik jijah,mokcik jijah,cucu,ciot,cicit jijah,tok wan jijah,pmbgkus nasi lemak jijah,pmbgkus roti jijah,ps2 si mat kerepot jefrul,si keberet ct caerah,sume mnusie ats muke bumi ni,sume haiwan liar mahupn jinak cnthnyer singa ganazz x bape ganaz tuu,ulat2,cegkerik,ikan paus,tengiri masak lemak n sumela mkhluk seantero sume patut membaca blog beautiflnara kerana ande sume pasti terpegun,trpukau dan seangkatan dgnnye apbila myksikan kehbatan nek jijah berposing ngan jeprul tuu….khbtn dieorg mmg x dpt dsgkal lg…cpt2..sblm trlmbt….beautifulnara gak satu2nye tmpt bramh mesra,berulik mayang,brcintan cintun sbb leh knl rmai mkhluk ats planet bumi ni…mcm2 ada cm astro tuu…haiwan ade,tmbuhan ade,buah-buahan ade…rugi hang naa klu x p bkak nara nii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. huhu.terharunya ngan sambutan anda semua. buatlah slogan yang mampu buat kami gelak sampai boss kami ushar kat opis nie. dan kalau boleh ajaklah kawan-kawan anda join skali. kasik meriah blog nie ^^. thanks all for da support

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • x-not-x says:

      yea…dulu aku pelik jugak,apala kandungan blog ni..tapi lepas baca blog ni,mmg release tension ni…thanks to beautiful nara sbb buat blog yg best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hehe.tima kasih x not x. harap anda bergelak ketawa di sini.hehe.dan jangan lupa ajak kawan-kawan ek.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • x-not-x says:

          sure!confirm punya…tapi aku mmg berterima kasih sgt2 dgn beautiful nara ni sbb minggu lepas aku tergelak kuat2 kat opis sbb baca blog nila,bos terus dtg jumpa aku.ingatkan bos marah,tapi bila aku suruh je bos baca blog ni,dia pun tergelak sakan sama….tak pernah aku dengar bos gelak mcm tu…yg paling best,my bos siap kasi aku keizinan sblm buat plan drawing,aku boleh layan beautiful nara utk cari idea…..so,thanks to beautiful nara once again sbb aku dh tak tension time buat plan utk drawing building!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. ANDY CHESTER says:

    Aku sendiri patut membaca blog beautifulnara KERANA nak harapkan kawan2 bujang aku yang lain baca beautifulnara, jangan harap! belai bulu ketiak je keje! geli siot! insaflah geng! baca blog beautifulnara lagi terangsang.com.my!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Lovelyvic says:

    Pak Mat Jongos yang ada penyakit kencing tak lawas tu patut membaca blog beautifulnara KERANA sepanjang hari aku baca blog ni dah 18 kali aku masuk toilet pasal gelak sampai nak terkencing, sampai cleaner aku cakap “dey kici, apa buat dalam, minum ka?”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Amir Izwan says:

    Kalau pakai postpaid tak layak la eh masuk contest ni? :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • admin says:

      layak jer.bagi la topup tue kat awek ke, pakcik sepupu ke, anak sedara, dan lain lain lagi.hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. eynaam says:

    nek jah,pak rol,pak k,kak ti,dek na,kak ki,pak mal,pak man,kak b,mak bedah,semua skali la….jeng…jeng…jeng…
    korang semua patut baca blog di beautifulnara kan per bnyak cite terhangat gmbar seksi maut,,,rugi kalu x nengok….
    ni ader citer skt yer…
    dulu la pak ron ni kata cinta x kenal usia mcm nek jah ngan pak rol tue,,,,cool jer…tp x sedar gak dah tuwe….tp sekarang lain lak cinta x mengenal gigi.,gigi jongang,gigi rongak,gigi kuning,gigi jongos,gigi jarang,
    semua ku hentam x gitu pak jamal dan pak man..janji dapat dan sedap….
    bila dah dapat dan hentam x nak lak timbul pent pak k ngan kak ti…kesian…almaklumla..terlebih sudah….
    mengangkang…..hbs semua jamu ditelan x gak menjadi…
    al maklum la….
    dah tension perkara mcm ni aku g la minum sambil tue posing2…ermmm sedapnya x terkata….
    ‘MINUM LA KOPI JANDA’
    ni pasal terlebih baca blog beautifulnara la ni otak aku mereng..
    ini hanya rekaan semata2 x der kena mengena sama ader y hidup mahupun y dah meninggal dunia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. eynaam says:

    sebernyer x ler pndai sgt sje jer mencube…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. mien.. says:

    dsbabkn rse borim sgt ari ni…
    so,aku nk kerah idea wat slogan la plak…
    kak nara,plh mien tuk jd slh seorg pmng ek..hehehe..

    abg jeprul ptut membaca blog beautifulnara KERANA abg jeprul psti akn trgode dan trpengsan dgn posing maut nek jijah yg brkemban bgai nak mampus..x sedar diri dh tue kerepot tp msh ada ati nk pose cm ank dara brgetah..mybe die igt nasik lemak brgetah die 2 cm getah pkok manggis kott…haha….xpe nek jijah,truskn mmpose nasi lemak dan nasik kerabu anda tu kpd org rmai… sape2 yg ngantuk pn ble tgk aksi ganas nek jijah pasti jd segar cm mkn pil kuda….

    *cter ni x de kena mngena ngan idup mahupun mati*

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. hanz says:

    adeh…wat slogan yg aku x reti nie…komen leh la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. hanz says:

    ultromen patut bace beautiful nara kerana die perlu tau perkembangan nek jah yang seksi dan meletop tu kerana di sini ramai peminat nek jah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. […] lupa sertai pertandingan isi slogan dan menangi top up di blog kami. Anda mempunyai masa sehingga Khamis ini untuk memecahkan otak dan membuat slogan yang […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. […] adalah hari terakhir pertandingan buat slogan dan menangi top up kami. Jadi jangan lupa sertai […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. bobolia says:

    Mufti2 di Malaysia patut membaca blog beautifulnara KERANA ianya sgt mencabar minda hingga x tahu nak cakap apa lagi pasal kedegilan artaik-artaik ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. bobolia says:

    Makcik2 yg duduk di pendalaman atau kat ulu2 atau yg suka sgt duk puja artis2 ni patut membaca blog beautifulnara KERANA biar mereka gugur coli sebab terkejut spongebob melihat perangai artis yg disangka baik macam upin dan ipin huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. bobolia says:

    artaik-artaik(artis taik) yg ada kat malaysia ni patut membaca blog beautifulnara KERANA kemachoan mereka pasti terserlah dan terselak di khalayak walaupun mereka berteater dondang sayang dgn Naz Ahmad di TV3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • x-not-x says:

      aku ingatkan artaik tu arkitek..rupa2nya,artis taik…hahahaha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. bobolia says:

    Semua pesakit di IJN mesti tengok BeatifulNara kerana ianya mampu menyembuhkan penyakit selsema babi yg dialami kerana virus2 babi ni pon tergelak guling dan tak jadi lagi nak serang jantung orang2 ni sebaliknya bercadang nak pegi kat jantung nek jah and the gang ……hahahha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. bobolia says:

    Pengasas playboy dan director2 cerita porno patut melihat beatifulnara di dalam mecari bakat baru utk filem porno bermain dgn babi untuk artaik2 bertaraf babi cute oink oink oink malaysia kerana mereka memang ada gaya dan rupa yg saling tak tumpah oink oink oink

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. bobolia says:

    aku patut tgk beautifulnara kerana beutifulnara tau mcm2 cerita artis dan tak main cover2 macam melodi yg sengal tu dan beutifulnara juga nanti boleh tolong aku utk pinangkan Heliza Helmi utk jadi isteri aku sebab aku dah jatuh cinta tahap gaban dan cybercop …….huhuhu bolehkan???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. bobolia says:

    aku patut tgk beuatifulnara kerana beautifulnara tahu pasal Heliza Helmi dan aku nak mintak tolong beautifulnara sekali lagi tolong pinang heliza utk aku lagi sebab aku dah gilakan heliza tahap dewa 32 sampai terbayang-bayang setiap masa walaupun diwaktu awal menyemak dalam filem suyrga cinta kerana aku yakin hatimu adalah utk aku huhuhuhu …..walaupun kau tua lagi drpd aku …aku tak kisah sebab mata kau yg bulat mcm anime x kan boleh dijumpai lagi dimana2 tempat atas muka bumi melainkan di dalam anime je huhuhu(tak tau la ada lagi org lain yg bulat matanya cam Heliza)……tolonglah beautifulnara…..nak harapkan kat spongebob memang tak leh la ………aku dah kepingin nak kawin nih hua hua hua hua………jangan risau BeatifulNara ….aku x kacau scha heheheheh…..nanti kalau dapat kawin dengan Heliza aku kasi BeautfulNara je yg boleh siarkan majlis perkahwinan tu hehehehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. bobolia says:

    Taliban2 kat afghanistan patut tgk beautifulnara kerana bagi cuak skit kat artaik2 yg perasan macho dengan kegoblokan mereka dgn AK-47

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. bobolia says:

    Orang Barisan Nasional patut tgk beautifulnara kerana meraka adalah adik-beradik dan saudara mara yg saling tak tumpah kerana singKATAN bEUTIFULNARA ADALAH BN juga hahahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. bobolia says:

    sapa sini student MMU?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Septic bacteria says:

    Sume org kat planet bumi patut membaca blog beautifulnara KERANA

    Update info nyer pantas
    Berita sensasi dan panas
    harga minyak nak naik lagi
    Beutiful Nara ni..freeeeeeeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. HiKleenBlower says:

    Adik2 dan kakak2 patut membaca blog beautifulnara KERANA
    jimat masa dan tenaga, klik jer dapat baca, ayat-ayat nye memang selamberr…
    tak payah nak beli majalah Mangga, save budget aperr…

    Siti pun patut baca Beutifulnara kerana post siti selalu ada,
    Tora ni peminat setia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. […] P.S: Kepada Lovelyvic, DelimaSaraa, Mien, Akudandirimu dan Bobolia, sila emailkan no telefon yang ingin ditopup kepada borakartis [at] gmail.com. Sila gunakan email anda dan pastikan anda bagitau anda guna line Celcom ke Maxis ke. Kalau taknak topup sila bagi bank akaun Maybank untuk ditransfer duit RM10. Tahniah kerana menang pertandingan mencipta slogan kami. […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0