Written by AbangNara | June 30th, 2017

Abang Nara merupakan seorang yang memiliki hati suci dan jarang cemburu melihat kejayaan dan kesenangan orang lain. Bagi Abang Nara, setiap orang ada rezeki masing-masing. Tetapi kecemburuan dan kejelesan Abang Nara tidak dapat dibendung apabila melihat wajah gembira para pemenang petrol PERCUMA setahun menerusi peraduan PETRONAS Fuel Frenzy.

Baru-baru ini juga, sempat Abang Nara menemubual beberapa pelanggan Petronas di Jalan Ampang. Saja nak tahu kalau diaraong tahu tentang peraduan ini atau tidak.

 

 

petronas fuel frenzy

nie nama dia rezeki raya, tak payah fikir nak kuar duit isi minyak dah pasnie

petronas fuel frenzy

tue dia satu family tersenyum girang

Kecemburuan itu semakin bertambah apabila melihat kegembiraan para pemenang yang dirakamkan menerusi video di Facebook PETRONAS Brands.


petronas fuel frenzy

Peraduan PETRONAS Fuel Frenzy ini sedang berlangsung sejak 9 Jun dan akan berakhir pada 31 Julai 2017 ini. Setiap hari selama 53 hari, seorang pemenang harian bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah utama iaitu petrol percuma setahun yang bernilai sebanyak RM6,000. Hadiah saguhati iaitu petrol percuma bernilai RM100 turut sama disediakan untuk 40 pemenang bertuah setiap hari. Untunglah sapa yang menang. Setiap seorang dari anda boleh menang sehingga 4 kali (Sekali hadiah utama dan 3 kali hadiah saguhati) dalam tempoh promo! Fuh memang best, peluang makin cerah nampak gayanya!
petronas fuel frenzyApa yang Abang Nara suka tentang peraduan PETRONAS Fuel Frenzy ini ialah betapa mudahnya cara nak join. Tak payah isi borang tak payah apa. Cuma perlu pergi ke PETRONAS, isi minyak minimum RM30, amik resit dan SMS butiran-butiran seperti gambar di bawah ke 39992. Senang sangat-sangat.
petronas fuel frenzy

Untuk pengetahuan korang, sebab utama diri ini jeles dengan para pemenang PETRONAS Fuel Frenzy ini adalah kerana Abang Nara tetiap hari isi minyak semata-mata nak join contest ini. Hehehe. Nampak gayanya masih belum ada rezeki. Mungkin rezeki nak menang ini milik anda. Siapa tahu kan? Jadi silalah ke PETRONAS berdekatan, isi minyak dan join contest ini. Maklumat lanjut layari http://www.mymesra.com.my Selamat mencuba

2 responses to Cemburunya Melihat Wajah Gembira Mereka-Mereka Yang Menang Petrol PERCUMA Setahun

  1. Makin hensem abang Nara sekarang. Semoga dimurahkan rezeki aminnnn!

    0

    0
  2. Anonymous says:

    Blog ni dah makin hambar. Patut lah sepi!

    0

    0

Leave a Comment

Optional