Written by AbangNara | June 23rd, 2011

siti nurhaliza

Cantik kan? Datuk Siti cantik, baju ciptaan Hatta Dolmat pun cantik gila. Abang Nara memang respek kat anak-anak muda seperti Hatta Dolmat yang kreatif, berfikiran jauh dan ada wawasan. Bukan senang nak jumpa orang macam Hatta Dolmat ini. Apa kata korang LIKE Facebook Hatta Dolmat untuk melihat lebih banyak hasil kerjanya.

Lagi beberapa keping gambar Datuk Siti memakai baju rekaan Hatta Dolmat dengan membaca entri ini sepenuhnya.

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

149 responses to Cantiknya Siti Nurhaliza Memakai Baju Rekaan Hatta Dolmat

  1. mell says:

    cantikk

    0

    0
    • sharifah says:

      menda yg cantek pada siti.. baju hatta d. mmg cntek
      tapi sayang siti yang memakainya terus hilang aura kecantikan baju itu.

      0

      0
      • sape2 jelah says:

        yoooooo….lu bagdet lu lawa sgt ke???….siti lu nk ejek….cermin dulu muke lu

        0

        0
        • dah tak suke siti says:

          aku dah jadi menyampah ngn siti, yela cakap tak serupa bikin. klu tanak pakai tudung, tak payah pakai. org bukan muslim semua ckp “oh itu ke cara terbaru islam pakai tudung, tutup aurat ke macam tu”… benci ar siti!

          0

          0
        • Bongek says:

          GEMUK GEMUK GEMUK GEMUK GEMUK. Seriously Siti, you look fat and fat and fat day by day. Tolonglah menginsafi diri. LOL

          0

          0
        • elishakiys says:

          I bukan Islam. Tapi I tak faham lah u guys ni. bukan bukak web gossip ni macam berdosa jugak ke?

          Tapi kenapa semua yang datang sini suka cakap pasal artis punya dosa? I’m sorry if I’m wrong but kenapa datang laman gossip tuk cakap benda macam tu? Like, r u expecting artis2 ni tunjuk sepenuhnya kemusliman dorang ke apa, when clearly dorang dalam industry yang u guys kata tak berkat sangat?

          Things like that spoil the gossip mood. BN bukak thread macam ni cakap lah pasal baju tu cantik ke tak cantik, siti dah kurus ke dah gemuk. at least sesuai jugak dengan tempatnya.

          And we are not dumb, we live in Malaysia. non Muslim pun still tahu cara tutup aurat for Muslim women. which part, how loose, and what colors to wear. Siti kan artis, I tak rasa pelik langsung artis buat perangai macam ni.

          But from what I see I tengok Muslim women tak ikut pun hukum aurat tu. I selalu nampak baju nampak lengan, seluar ketat, and things like that. But u want to put all the blames to Siti, yet you know she’s a celebrity, dalam industri hiburan. Wow, u just gave me impressions.

          0

          0
        • nth pape says:

          dh2la…mcm dh xde isu lain pasal dato’ Ct ni….ko ngate dia pon ko dpt dosa.,..ape kate ko doakan je dia dpt hidayah…lg bagus… one more thing ~ lantaklah dia nk gemuk ke ape ~ gemuk2 pon leh beli ape yg dia suke…ade bisnes…laki kaya?? kalau korang x ada semua tu xyahlah nk mengata org sgt…nobody is perfectla ~ .. kalau dh x suke..mmg nmpk yg buruk jek ~huhu

          0

          0
        • Kurus says:

          elisyaksys…
          bukan ko jerk boring

          dalam ugama Islam tk ada sikap mengutuk mencela orang nih.. ni ntah perangai kaum mana..aku pon malas nak cakap,,tp aku tahu lah dari belah mana yg kuat mcm nih…

          bukan semua melayu sebenarnya…
          aku pon bukan melayu..tp aku Islam..

          nanti kte buatkan pembaris dan sukatan.. bg kt org2 nih.. bagi dia ukur n sukat semua dosa pahala orang..bukan setakat pakai tudung jerk ok.. sukat sekali hati n fikiran perbuatan orang..segala2nya dari luar sampai dalam…sanggup ke tak?

          Pencipta pon tk nak amik org2 mcm ni jadik pembantu la..jgn perasan…takabur n riak (full stop)

          0

          0
      • mdm pong says:

        ayam togel lg cantik !

        0

        0
      • makin hari makin sedih tgk gaya siti…
        igt dulu sekit2 nk jd muslimah…. tp tgk la baju die skrang. rambut da cnfir da cm tnjuk smua blk…. baju nk fit kt badan je.. sedihhhh. :(

        0

        0
    • wanie says:

      siti mmg cantik n da nmpk slim laa

      0

      0
    • siuman.sangat says:

      one word.WHATEVER.yourself yourhouse yourmoney and youreverything.aslongasyouhappy ler labu..kalau hang bukak scarf tu kite orang semua happy forever. yehaa…bravoo.leh beli LV banyak2 lagi yeahahhaha

      0

      0
  2. nama aku says:

    baik buka je tudung tu….

    0

    0
    • Kucing Tomel says:

      erm… tuh bukan tudung. more like shower cap yang stylo

      0

      0
    • wawa says:

      letih dah dgr isu tudung siti. elok kita doakan jer biar siti terbuka ai nk cover rbut betul2. letih aku baca komen tudung tu… korang dok heboh kt blkng, siti rilek jer aku tgk. elok doakan jer…. habis citer.

      0

      0
      • abang jaijai says:

        haah aku pon bosan dengan isu tudung siti. dah2 la tu. bia lah dia.

        0

        0
      • dah tak suke siti dah says:

        aku kalau dpt jmp siti depan2, mmg aku bambu die cukup2. yela die ikon terbesar. tapi ckp mcm ******!!

        0

        0
        • mata kail panjang 2 jengkal says:

          yer ker nak bambu…jgn masa jumpa siti ko la org pertama nak amik gambar ngan dier…

          0

          0
        • Bongek says:

          entah. cakap gebang. aku jumpa ramai dah manusia macam kau ni ha. takyah poyo lah. hahaha

          0

          0
        • MK says:

          betul. dh ramai dh. bile jumpa, yg kata meluat tu yg g beratur depan2 nk tgk ct. yg minat lak kn tolak ke belakang. g depan bukan nk bambu, tapi nk amek gambar. nk jumpa siti tgu kat bukit antarabangsa, boleh jumpa.

          0

          0
  3. cer cite!!!! says:

    cantik..awesome!!!

    0

    0
  4. mai says:

    baju warna merah tu mmg cantik…. lg satu tu mcm kureng cikit la

    0

    0
  5. sue.. says:

    i’m 1st..haha

    0

    0
  6. min says:

    Hatta..hmm..classmate darjah 6 – form 5. dia mmg sgt2 berbakat!

    0

    0
  7. matahari says:

    emmm….not bad arr tp nape tah aku lg suka klu ct ni pakai bju biasa2 je.cam g brsosial.baju2 jenis tradisional ni dia nmpk mgembang ckt.keh3.apa2 pun tahniah kpd hatta dolmat dan ct cun sgt;)

    0

    0
  8. min says:

    Hatta..Classmate dr darjah 6 – form 5.. dia mmg sgt2 b’bakat! :)

    0

    0
    • mak ayam says:

      dan2 ko kan dik classmate..okay,teringat mak dulu classmate 1 sekolah kelas fardhu ain dgn rosnah mat aris..

      0

      0
  9. ana says:

    tak cantik arr

    0

    0
  10. rarerariraro says:

    ct asyik pakai hitam jeh skang..

    0

    0
  11. queen says:

    Siti ni kalo pakai baju ape pun memang cantik… Dah sememangnya dia cantik luar & dalam… sbb tu ape pun yang dia pakai nampak cantik… Tp adalah lebih cantik jika Siti mengenakan tudung yang betul.. sure lagi comel.. i like!!

    0

    0
  12. Jena jen says:

    Brape komisyen hamzah dogol bayar utk siti jd model. Kalau pecume baik siti saman je hamzah dogol sb amik kesempatan

    0

    0
    • sam says:

      amboi, ketat bebenor baju merah yg atas sekali tu. kalah nangka masak blkg umh tokwan aku. x best la kamo cmnie. bju x dedah skin tp ketat nk mmpos smpai nmpk lekuk pikuk segala.

      0

      0
  13. sam says:

    amboi, ketatnye baju. tahap bungkus nangka masak blkg umh aku dh nie. x best la cmtu.

    0

    0
  14. jane says:

    ok kalau kita cakap pasal baju….lebih cantik la dpd selama ni dia dok pakai…lebih2 lagi ciptaan michael ong yg tah apa2 tu… tapi kalau pakai baju macam ni lebih sesuai utk majlis exclusive bukan rancangan kanak2… baju merah tu nampak sangat elegant…so dct ambik la hatta dolmat ni jadi ko punya fashion designer yg baru…

    0

    0
  15. feezz says:

    eh lawa la tudung siti….opsss ade tudung ke tu? ahahahaha

    0

    0
  16. natts says:

    siti mmg dah cantik. awat nampak badan dia mengembang sikit. badan dia dah berisi sikit. hari2 makan sedap kot..

    0

    0
  17. haiqal says:

    Perghh,baju cantik,menutup aurat,tapiiiii…..kenapalah tak di pakai tudung sekali.Kalau pakai tudung,da cantik bangatttt

    0

    0
    • marie says:

      mr haiqal pembetulan di cini yea bkn menutup aurat ok tp membungkus aurt…mntp aurat lain definisinya….

      0

      0
    • marie says:

      mr haiqal..pembetulan di sini yea bkn menutup aurt ye gmbr di ats ttp membgkus aurt,,,definisi mntp aurt lain…

      0

      0
  18. what the? says:

    dia nak menunjukkan bahawa badannya sudah kurus.

    ps: boleh tak , tak usah bercakap tentang tudung dia?

    0

    0
    • nik says:

      x boleh..mmg kne ckp psl tudung die..sbb mostly kite nh org Islam..tahap iman yg plg last skali adelah stakat mmbenci perilaku yg buruk..

      da elok2 pki tudong..skrg da nmpk dade..leher..jambol..da mcm shower cap..die tlebih duet kot..xkn x mmpu bli tudung yg elok cket..

      0

      0
  19. reza says:

    baju terlalu banyak rambu ramba. rasanya dah ketinggalan dan siti dah biasa pakai yg mcm tu dulu2. rasa nya x da wow pun bila tenggok. kena buat sesuatu yg baru utk siti. ziana Zain lagi nampak menarik….

    0

    0
  20. dyaliela12 says:

    baju tu cntik tp klu ct xpakai lagi cntk

    0

    0
  21. dyaliela12 says:

    baju 2 je yang cntik …..

    0

    0
  22. shark says:

    baju cantik?mata plastik ka aduh buruknyala gemuk siti ni tambah hodoh lg huuuuu

    0

    0
  23. Kurus says:

    hatta dolmat ni memang best…
    tp kurangkan la sket ropol2..sulam tampal kalo ct yg akan memakainya…ni cam booorwoong dah aku nengok nyer…kurangkan sket rr

    0

    0
  24. bunga says:

    mak aiiii.. sarat barat lg berat mata memandang baju dia… rasanya lg simple lg nampak cantik… ala2 baju rizalman tu simple & menarik jer tgk..

    0

    0
  25. Sharifah says:

    huduh sungguh mu siti pakai baju celoreng lagi cantik ..boobs kedepan..kiri kanan ..kiri kanan..nasi lemak turut bergegar mengikut hentakan kaki..hup up up!

    0

    0
  26. baik tanggal jer tudung tuh.dulu sblm kawen kata pas kawen nk pakai tudung tutup aurat.pastuh kantoi pi tgk konsert celine dion tak pakai tudung.bila kena serbu ngn media bru pakai tudung tp cm hampeh pon ada.tutup separuh jer.apa kes?

    0

    0
  27. kiambang says:

    pakai t-shirt & jeans lg lawa….

    0

    0
  28. kiambang says:

    pakai tshirt & jeans lagi cantik………

    0

    0
  29. mulut capoi says:

    wow…corak baju macam cicak tokek dan corak ikan laga.

    0

    0
  30. racun dan madu says:

    org mula2 tutup sikit, kemudian tutup sikit lagi, kemudian terus tetup. tapi minah ni buka sikit -sikit lama2 terus terbuka, ingat lah pada mati.

    0

    0
    • marishadania says:

      betul tu. tgk dia buka sikit-sekit tudung dia.. terus terang ckp, ct ni pakai baju atas ni sama cam baju-baju majlis anugerah dia suka pakai. xde beza pun. Aku fan ct dari sekolah lagi tapi tang SUARA je lar.

      0

      0
  31. tak suke siti..weeekkk says:

    siti….gempak jer…. baik tanggal scaf tu… beli plat lete mahal2 bole lak… membazir..tu la katakan..duit tak tau nak wat per..g la sedekah… nak beli tudung pun tak mampu….ciann…..

    0

    0
  32. kalu pakaian ada yg. sponser pilih2lah jangan tau balun…..

    0

    0
  33. mulut capoi says:

    ITULAH GI MEKAH …HASIL TK. BERKAT ITULAH JADINYA…..LAGIPUN JANGAN HIPOKRIT DAN RIAK. TERTUTUP PINTU HATI , AWK. TU SEMAKIN TUA.

    0

    0
    • hiemanz says:

      apa hak ko barkata mcm tu….sial punya org…berkat ke tak berkat ALLAH yang berhak tentukan….dengki macm tu lah…

      0

      0
      • hiemaz.crazy says:

        ckp pasal ALLAH tapi ckp Sial. apa benda jenis orang la kau ni. boleh geng la ngan tok ti. hihihihahhahahihihi.. hipocrit mulut kau macam lanciau. baik x payah sembahyang. B.o.d.o.h hiemaz. blah la

        0

        0
  34. girl87 says:

    tdung ntah ape2…dlu ttup jgj ats kpale,skrg dh ilang plk…

    0

    0
  35. MamatEnsem24jamMengadapIPAD2 says:

    cantik gile tok t nih… 24jam mengadap muka die pn xjemu2.. makin manthob nmpknyer.. huhu

    0

    0
  36. taksukesiti says:

    die tu tak mampu beli tudung…….. tapi beli plat kete sampai rm60+++k tu bole….cian…… cam tu la org yg suke membazir….

    0

    0
  37. zaia says:

    cantiknye kdua2 baju tu..sape pki msti cun la..bju merah pki g dinner,bju hitambiru tu pki g hadiri mjlis khwin..wah,psti brtmbh mnyerlah keayuan dn kecantikan kita para wanita..huhu..tp aku sgt2 brkenan la yg baju hitambiru tu..msti mahal..hihihi

    0

    0
  38. maskara cinta says:

    tudung2 balik crita pasal tudung camonlahhh.. kita dah penat kan sindir dia sblum ni pasAL tudung bkn dia nak dgr pun.. so skrg biarlah dia nk betudung ke tak??? yg penting tanggungjawab kita dah selesai .. arap2 klu ct baca ni.. sentap lah skit.. selagi msih ada org memperdulikan anda itu bermakna kami syg anda… tapi.. bila tiada sudi org yg menegur .. itu maknanya……….. LU PIKIR LAH SENDIRI

    0

    0
  39. pas__cual says:

    pereka kat malaysia ni kalau buat baju sama.sepesen je.esp bahagian skirt ropol2 mcm alas meja tu n bahagian tangan tu.ni gaya mcm hatta dolmat n ala2 rizman ruzaini yg slalu buat mcm ni..industri fesyen malaysia ni mmg xleh g jauh.

    0

    0
  40. peminat tok ti says:

    siti comel…comel…comel…comel….!

    0

    0
    • ruminah sidek says:

      eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

      ______________y..u..c..k..______________________

      0

      0
  41. sayangselasih says:

    baju rekaan hatta dolmat mmg cantik..yg pakai pun cntik..tpi mana prginya tudung dato ct ooi..dulu aku tk kisah lah dia pakai mcm na tudung dia tu..tpi mkin lama makin dh tk kenal pakai ke tak skrg ni..konfius mak..watever mu lah dato ct oi

    0

    0
  42. dude says:

    Aishwarya dah pon mengandong .. dia ni tak jugak berisi .Asyik menyeringai sini sana ..

    0

    0
    • kuching siam says:

      saya ada seekor kuching kat umah berbulu cantik perut dia agak besar ingatkan mengandung tapi tunggu punya tunggu beranak tak juga..kenapa kuching ku sedemikian rupa? ?

      0

      0
  43. Website says:

    Takpe la dia pakai cam tu…dosa dia D. K yang tanggung….tahniah la pikul dosa yang semakin hari semakin berat.

    0

    0
  44. gurl says:

    sbb itu la ct x kesah,yg umpat2 die yg dpt dosa..ramai my non-muslim frenz yg tanya,bole ke pki tudung mcm ct ni dlm islam?..sy x tau nak jwb,last2 sy jwb tutup rambut dgn sempurna 2 compulsary (wajib)..sehelai nmpk pon da kira dosa..sy rase ct sepatutnye tampil buat penjelasan yg die x sedia lg utk lengkap bertudung dan itu lebih baek..die kn artis contoh!

    0

    0
    • kurnia says:

      dia nih layak utk jadi contoh tidak baik jer… bukan bertudung pun tuh..sajer nak tunjuk baekk..manusia yang paling hipokrit…3 beradik sama sajer dan dia ni paling bahaya pada masyarakat islam…dah apa yg dia buat pun haram, masih nak tunjuk baek…pigi dahhhhh

      0

      0
  45. miel says:

    cantik ke? burok ar

    0

    0
  46. kaknora says:

    mengaku je la siti memang cantik dan berkemampuan, yang dok kutuk2 tu dapat apa…sakit ati je…pulak tu yg tukang kutuk tu dah cukup sempurna ke….yang baiknya kita sama2 la berdoa agar kita semua diberi petunjuk jangan dok cari cacat cela orang lain jer….suka tengok kalau x suka tutup mata je jangan dok tambah dosa yang sedia menimbun tu…

    0

    0
  47. sITIPAH says:

    RASA NYE SITI NAMPAK MCM SISTER GEREJA JE PAKAI MCM TU…

    ALA2 PENGIKUT AJARAN SESAT PUN ADA..
    EKEKEE

    0

    0
  48. manusia says:

    adat manusia kan..sentiase dgki ssma manusia…lg bnyk korg kutk die..lg byk pahala die dpt..lg bnyk korg kutuk die..lg bnyk rezeki die dpt.yg korg ni lak..susun dose korg 2 byk2 ye…=)..btw…kna igt gak..jasa die kt negara kte…klo xd die…xkemana ny muzik kte ni..artis skng xd lg da yg ley pch rkod die..pk la…xphm aku…dgki sgt…tu dose die ngn ALLAH la..kte ni tgur je da la…korg ni bkn tgur da..NGATE..KUTUK..HINA…lg adela…xp2..dose korg yg tmbh..aku spport korg!!mari tmbhkn phala ct..mari tmbhkn dose korg!!Yeayy!!=)=)=)

    0

    0
    • sharifah jubor al-cipap says:

      biar betul kalau tak kerana siti tak kemana muzik kita??
      wowoooWW….kalau siti mati alamatnya berkubur juga industri muzik kita ? cik MANUSIA….??dah sampai kemana album siti ke Amerika? india? korea? paling jauh pun kat indonesia….cakap omputih pun tak lepass ada hati nak international..caitt ..!!

      0

      0
      • gurl says:

        rasenye krn ct la industri kite x berkembang,mmg vokal die hebat,tp kite n industri tlalu agungkn die slama berbelas thn ni mcm kat mesia ni ade sorang je penyanyi…tgk mcm zee avi,ms nina dan yuna,dah smpi international dan x kecoh pon..skrg barulah sy tgk ada warna dlm industri muzik bila lahirnye bakat2 spt aizat,faizal tahir,yuna,hafiz,black,stacy dan hazama..klu x dr pangkal smpi hujung asek ct aje.

        0

        0
  49. a credit ti hatta dolmat atas rekaan yg dabommm!!

    0

    0
  50. milhaf says:

    ala.. kak siti.. pakai la baju2 yg uptodate sket.. ala2 korean style ke.. fesyen2 kak siti ni smua nmpk cm berat je.. mmgla nmpk luxury n cantek sgt2.. tp cm da bosan la.. asyik2 pakai baju cani je.. msti byk gler babeng baju cani dlm collection die kn.. nk sket tk raya tahun ni.. hehe..btw, nk sgt tgk siti pakai baju2 yg simple2 bt still menampakkan aura siti yg cute 2..

    sekian laporan fesyen dari style magazine issue-3003.

    0

    0
  51. bukan fan says:

    hajah dato; siti nurhaliza…oooh..’awesome’ giler mak hajah oiiii….

    0

    0
  52. nic@pet says:

    kesilapan CT satu jer,, sebab dia cakap nak bertudung,, tapi dia tak laksankan dengan sempurna,,,
    tapi dia dah kearah tu,, arap cepat2 dapat hidayah,,,

    0

    0
  53. nhy79 says:

    ct ni nak pakai tudung elok2. tapi laki dia tak suka. dia takot laki dia lari. jd dia patuh la pada arahan laki dia. – Sumber Datuk K GG kuning

    0

    0
  54. basshunter says:

    boringnyaaa fesyen baju dia….da mcm mak2 org…adoii.

    0

    0
  55. akuadalahaku says:

    Kepada Hatta Dolmat…baju yg anda reka memang cantik tapiii….kalau x terlalu menampakkan bentuk tubuh badan seorang wanita saya rasa lagi cantik sbb bile seorang wanita memakai baju yg menampakkan bentuk tubuh badannyer sama juga seperti tidah berbaju dlm erti kata lain bertelanjang…rekalah dengan rekaan yg agak tidak menjolok mata n yg agak sopan sedap mata yg memandang…

    0

    0
  56. mat top says:

    jelak ah dia ni. asik menyeringai je sana sini..dlm sopan santun pon sempat menunjuk2…peminat fanatik die mmg bengong..sokong membiba buta je ape dia wat.

    0

    0
  57. jojo says:

    suka baca cerita psl makcik siti coz suka nk tgk peminat2 setia makcik siti meroyan,marah2 bila makcik ni kena kutuk! siti,bukak aa korset tu,rindu nak tgk lemak2 tersembul:P

    0

    0
  58. Hani Jelita says:

    hajjah bertudung yahudi berjambul blonde..
    klas ke?

    0

    0
  59. mat top says:

    jelak tul minah ni..asik nyingai sana sini. lagu sume ke laut je..x de lak yg meletop kt negara luar. pelik mcmane pulak ade bedol2 tu kata dia ni beri jasa pd negara??? huishhh…teruk betol ble jd peminat fanatik yg nilai membiba buta. aku x mrh & dengki tp rasa kesal tgk ketaksuban sesetengah pihak

    0

    0
  60. ulat buku says:

    macam raksasa..! ngeeeee!!!

    0

    0
  61. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Jambu nye siti….minah jambu suka tengok siti pakai baju ni……..baju yg siti pakai ni tk cantek kalau di kena kn dengan tudong…..nanti nampak macm selenger bodoh…….ha kalau macm ni ok cantek badan siti pn kire kire dh ok dhhhhhh lov u sitiiiiiiiiii

    0

    0
    • Tengku Zawyah says:

      hai Minah Jambu.. jom g sisha ngn TZ..

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        Eh TZ mana kau menghilang kn diri ni??? dh lama minah jambu tk tengok kau nye komen ! kau gi LA ke? jom kite gi cari laki ..jom laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

        0

        0
        • Tengku Zawyah says:

          wei minah.. aku dah kawen laa.. ko ni.. sampai ati ko tak g wedding TZ tau. ahaks ;)
          aku dah bagi siap2 bagi lut sinar tp sisi hidong ko pon tak nampak2. hahaha

          0

          0
  62. kebarakare says:

    hahahahahaha…gelak jer la bcc komen2 dok hentam ct,,lagik bagus kalu yg hentam2 ct ni doakan jer dia dapat hidayah..korang dpt pahala gak,… hope yg dok mghentam ni sentiasa ingat tuhan, cam aku ni mmg xperfect,,tp kalu org cam ni kita doakan jer la.. dr bazirkan hati korang ni dpenuhi dgn khitaman iman yg nipis..bersihkan hati.. doakan yg tbaik utk umat2 islam yang masih kabur mcari jalan pulang.. doakan depa dpt hidayah~ amin~

    0

    0
  63. miss_mummy says:

    Cantik sungguh puan siti ni…..!!!! Likesss her very much!! muah! muah!! muah!!! =)

    0

    0
  64. benci says:

    benci tengok mangkok ayun ni

    0

    0
  65. puro says:

    Yg pnting Tok T, hips dont lie!!! Hahahaha

    0

    0
  66. ct d sini.. says:

    ct nie bukannya jenis makan nasihat..wat penat je jari jemari menaip nasihat kan dia..hmmm

    0

    0
  67. mulut capoi says:

    JENG….JENG…JENG…MULUT CAPOI DAH DATANG KEALAM MAYA…..WHAT IS THERE TO BE JEALOUS WITH TOK T. BEING A GOOD MUSLIM ONE HAS THE RIGHT TO ADVISE HER WRONG DOINGS. AS AND IDOL YOU HAS MISLED ALL YOUR FANATIC FOLLOWERS TO THE WRONG PATH. RETURN TO ALLAH.

    0

    0
  68. NAPANYAAAA…….BERBUIH MUNTUNG , UYUH JARI KADADAK NGIKUTIK , BUKANNYA ANUM MAKIN TUHAK.LAGIK PARUNA PAKAI SALUAR HANDAP. SAREEEEK…….AKUK!.

    0

    0
  69. opah says:

    knpa bj yg wrna merah tu ct npk slim . tp baju biru npk gemok plak. adakah sbb dya posing cmtu? hoho.

    0

    0
  70. MIANG REBUNG says:

    PAKAI KOSET……SEMUA BOLIH.. PUSH-UP DADA N BONTOT….BODY PUNYA MNTAP KADANG2 TU JALAN DADA KEDEPAN….BADAN KERAS SEMACAM JALAN NAMPAK CAM ROBOT, ADA YG. MAHAL HARGA RIBU2, MURAH PUN ADA, BILA BUKAK BAJU KITA YG. LELAKI NI KENA TIPU, INGAT SIZE 40 TAPI 24….BEGITULAH…….LAWAN KERAT JARI MESTI PAKAI KOSET….BUKAN TIPAH SORANG TERTIPU , ABANG NI PUN TERTIPU PAHHHH…

    0

    0
  71. budaksetan says:

    bosan ! bila cerita pasal siti jee , TUDUNG ! tak ada bnd lain ke ? tak payah lah ditegur ct nie . bukan nye dia dengor ckp kita . laki dia tak mare pakai macam tu . lagi dia bangggaaaa kowt bini dok pakai gitu . peace .

    0

    0
  72. effie says:

    alahaii siti, pakai apa pun cantik.. Siti jugak yg maintain sopan…respect!

    0

    0
  73. sharifah siayam togel says:

    pic pertama berbaju ala TOKEK tu aku tengok siti dah

    mcm Hulk je berbadan sasa dgn lentikan yang tak

    berapa nak menjadi sebab ukuran pingang dia besor..

    didada nasi lemak tersembul…pastu tengok pulak

    apa benda yang melilit atas kepala dah macam lilitan

    ala2 org nak tomoi je..errrekk kenapa begitu rupa

    sibini datuk K ni..nape nape nape nape……………………..

    0

    0
  74. cik muhasabah diri says:

    hahaha…sama2 ler korang n ct dpt dosa…korang kutuk ct korang dpt..ct pulak wat camtu cam tak kisah kena kutuk pun dapat…jgn risau korang n ct termasuk abg nara dpt la nti bahagian masing2 kt akhirat nti…i tolong doakan aje supaya kita sama2 muhasabah diri dan tergolong dikalangan org yg beriman.

    0

    0
  75. .budak ciput says:

    bentuk bdn siti mcm jam pasir ler…heheehe….mknanyer kn kurus skit….wekkk

    0

    0
  76. Suri says:

    Mmm teringat pulak member aku, badan mengembang lagi dia ketatkak baju nak2 time pkai belt, nak Bg nmpk kurus, tp serius sarung nangka pun longgar skit dr bju mel ti

    0

    0
  77. Mak Itie says:

    Sharifah, ko mmg klaka..

    0

    0
  78. arg says:

    pleaseeeee…x yah la pkai ‘tudg’ sparuh tu..lau lum sedia…

    0

    0
  79. Pizzaz says:

    yg pakai mcm tong deram… baju lak terlampau heavy…

    0

    0
  80. hnya manusia says:

    korng x hbs cter psl ct….at least niat dier brtudung ad…..korng????free hair sntiasa…ad x cermin dri sndiri??datuk K…at least die dh brkhwin..sah suami isteri…korg???brkepit ngan bf/gf…x dosa???ad duet???mmpu korng pkai bj dr hatta???rizman ruzaini???ntah2 time kawin pon bli stakat lace kmdar….plz la….dosa masing2.sblm korng nk tegur org laen…tgur diri sndiri dlu…ni korng charut2….x igt tuhan plk???just satu jeh….korng sedeh!!!

    0

    0
  81. MT says:

    Pakai ketat-ketat macam ni, tak elok untuk sistem peranakan you lah Datuk Siti..
    You nak nampak HOT macam RCW la tewww…

    0

    0
  82. lin says:

    buruk gile

    0

    0
  83. kak kidal says:

    yang penting citi memang xjaga badan lepas kahwin.

    p/s: perempuan, kalau merampas suami org, sampai biler2 pon susah nk dpt anak, ko nengok je contoh paling dekat, SITI, WAHEEDA, IKIN MAWI +++ semua xmengandung2 lagi.

    0

    0
  84. ina says:

    ct nie tak pandai berfesyen langsung.. cube pegi belajar berfesyen dgn erra fazira n kak ziana.. tengok dia org kumain meletup cun n up to date lagi… lg satu ct nie memang nampak sgt pakai kosetnye…tp kn tang boom dia jatuh giler mcm org dah beranak 10… jg la boom tu jgn bg jatuh sgt tak beranak lg kan…nanti lari dato k kesayangan ct baru tau…huk3x

    0

    0
  85. makanMEJAsblh says:

    mmg semart baju nie! pape pn hari tu ak makan sebelah hatta dolmat kat PECAL AYAM! hehe… mmg terbaik la hatta dolmat!! :D

    0

    0
  86. sorja says:

    x lawa langsung…..ketat

    0

    0
  87. kesian says:

    bila tgk gmbr mak iti, teringat 1 ayat ni org penah ckp, dorang adik bradik siti ni bohsia kat kuala lipis. betul ke? haha. bohsia. gila rempit mak iti ni. tapi kalau siti sarah iols percaya jugok

    0

    0
  88. zaza says:

    nampak semak je baju tu..

    0

    0
  89. nani says:

    siti mmg cantikkkkkkkkkk…
    tu ramai orang jelesss

    0

    0
  90. fatin says:

    ap nak jadi la dgn korang ni? tmbah dosa je ngumpat org.. sblm nak mengata org, cermin diri dulu.. semua manusia x perfect la.. lagi pun, siti x penah pulak nak kutuk korang kan.. be open la cket.. zaman da moden, pemikiran korang je x moden2..

    0

    0
  91. mak ayam says:

    kelass siti..bernanah mata RCW tgk siti dress up mcm ni.lg2 baju merah tu..cantik uolssss…

    0

    0
  92. ct sepi says:

    bdo oiii masa bila siti gemuk
    huhuh engtu yang yang gemuk mengkin
    dah arhhh
    engkau kutuk dia
    engkau dpat dosa bhlul

    0

    0
  93. fendi says:

    semakin ramai PHD skrg ni..tak takut dosa langsung…yang komen tu..elok sangat ke…dah cukup pahala … bekal utk mengadap tuhan …manusia yg suka tengok buruk org ni ..selalunya seluar dalamnya sendiri selekeh…gemoklah ketatlah…serba tak kena…mulut mcm longkang..

    0

    0