Written by AbangNara | October 20th, 2009

#Sila skroll ke bawah untuk membaca gosip terbaru

Pergh. Memang ayu seayu-ayunya bila Jojo Struys dalam episod 4 Project Alpha BeautifulNara try pakai tudung bersama ngan Akak Nara. Ha, banyak baju-baju cantik, tudung-tudung cun kat Sunway Pyramid. Kedai yang Jojo ngan Kak Nara pergi namanya Rimba. Memang cun melecun koleksi baju-baju diorang.

Kalau korang dah terlepas episod 1 sampai episod 3 Project Alpha, boleh tengok balik kat sini. Project Alpha dibawakan khas untuk anda oleh Adidas Action 3 Deodorant.

P.S: Sungguh lawak KancilBiru punya blog post pasal BeautifulNara punya Project Alpha. Boleh baca kat sini. Thanks a lot for the article. Sungguh kami terharu.

30 responses to Cantik, Menarik, Tertarik Jojo Struys Pakai Tudung

  1. dfgdf says:

    aku 1st

  2. blackberry says:

    aku 2nd daaaaa….

    • mawy says:

      jojo tu bukan muslim kan..tapi takpe,org tak muslim pun leh pakai tudung…
      .
      baru2 nh ada kes kat klia geng perompak2 amerika latin.yang pempuan menyamar jadi orang irang lengkap purdah,pastuh pi rompak penumpang yang baru arrive kat tempat tersorok..
      .
      chait,sapa yang kena bahan?orang muslim gak…
      .
      tapi kes tuh dah selesai skrg..

  3. blackberry says:

    dah cantek tu, pakai ape pun lawa…

  4. ctzen says:

    yuhaaaa…

  5. Memang cun and gedik…i suka u jojo

  6. farraeng says:

    aik ingatkan akak nara nie awex abg nara..upanya adk b’adk ek..

  7. Nizaa says:

    BangNara, terharunya..haha..haiii, selalukan suka sangat dok buat funny caption kat artist2 kan….ni meh nak kenakan bang Nara pulak…jangan mare..nnti kena jual..

  8. kak long says:

    comel+cantik+molek, apa lg nak tambah ni….

  9. oppers_gangsta says:

    huhuhu…testing 1 2 3

  10. EclipsE says:

    jojo tersangatlah cantik n cutenya wearing scarf..

  11. EclipsE says:

    kak nara knp ssh sgt nak buka blog kak nara skrg?

  12. Nizaa says:

    ha ah la kak nara..slow sungguh loadingan dia… tak jumpa lorong kot kak nara..

  13. pinkypanthers says:

    cantik jojo…

  14. mojoko says:

    Hmmm….yg baru pakai tudung tu..memang la cantik dan ayu…yg proposed org cantik pakai tudung tu…hmmmm…..keayuannya tak nampak secara physical….tapi ada sesuatu yg cantik dan ayu pada dia….

  15. gosipgurlfea says:

    OH my JOJO………………….^_^!

  16. […] Cantik, Menarik, Tertarik Jojo Struys Pakai Tudung (28) […]

  17. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.