Written by AbangNara | November 14th, 2013

Inilah namanya rezeki anak. Memang benarlah kata-kata bahawa anak itu pembawa rezeki. Kalau sebelum ini Diana Danielle dan Farid Kamil telah mengikat kontrak bersama Astro untuk pendedahan ekslusif anak mereka, Yasmin Hani dan suami turut sama berbuat perkara yang serupa.
anak yasmin haniPendedahan ekslusif mengenai nama, gambar dan butiran lanjut anak sulung lelaki Yasmin Hani akan ditayangkan menerusi program Celebrity Maternity tidak lama lagi. Oleh kerana itu, buat masa ini sebarang perkongsian tidak boleh dilakukan olehnya kerana takut melanggar kontrak. Kata Yasmin:-

Kami memang sudah ada nama pilihan namun tak dapat didedahkan dulu berikutan kontrak berkenaan sudah diikat. Saya minta maaf tak dapat nak kongsi nama, gambar atau butiran lanjut bayi itu kerana semuanya akan didedahkan secara eksklusif dalam program berjudul Celebrity Maternity di Astro nanti.

anak yasmin hani
Namun begitu, Yasmin Hani telah berkongsi keterujaan dan kegembiraannya setelah bergelar ibu. Kata Yasmin kepada Harian Metro:-

Saya tak tahu bagaimana nak ungkapkan secara terperinci perasaan ini selepas dua hari bergelar ibu. Selain seronok dan bersyukur dengan kelahiran ini, yang pasti sekarang saya menjadi taksub pada anak ini.

Alhamdulillah anak saya lahir ‘ngam-ngam’ dalam tempoh 40 minggu. Memang tarikh 12 November itu tepat seperti jangkaan. Semuanya OK, bayi sihat dan cukup sifat. Malah saya juga tak sabar balik ke rumah untuk jalani proses berpantang secara tradisional dengan pantauan emak.

Pasti hari-hari yang mendatang akan lebih menggembirakan dan mengujakan buat Yasmin Hani apabila melihat anak membesar di depan mata. Semoga si comel milik anda akan membesar dengan sihat sejahtera. Tak sabar rasanya nak melihat kecomelan wajah anak Yasmin Hani menerusi program Astro. Harap Yasmin akan sudi berkongsi tarikh tayangannya kelak.
anak yasmin hani

P.S: Kulit semakin putih dan yg paling penting DILINDUNGI . Supplemen yang memutihkan kulit sahaja tak ada makna dan fungsi kalau tak pakai sunblock . Akhirnya kulit gelap semula. Namun Skinworks Rejunevasi lengkap dengan sunblock you all . Semuanya ada! Tak perlu pakai sunblock . Kulit makin putih dan dilindungi! PM kami di Facebook Cantik Nara atau Whatsapp ke 014-979-2386 untuk tempahan dan butiran lanjut.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to Butiran Anak Yasmin Hani Akan Didedahkan Secara Ekslusif Di Astro

  1. astro aje says:

    bila anak di”retis”kan
    taktik astro nak orang tengok siaran dia
    lepas tu hujan tak boleh tengok

    0

    0
    • Anonymous says:

      untung la.. kecik2 dh masyuukk

      0

      0
      • miss ynwa says:

        susah jadi artis ekkk…
        bile taknak ikat kontrak dgn astro untuk benda2 camnie nanti di cop
        BAJET VASS sangat sombong tak agree ngn rancangan kelolaan astro tu
        bile nak ikut kontrak astro pulak…..nanti di cop POYO cam FK & DD mengalahkan royal baby…

        NASIB AKU BUKAN RETISSS#respect

        0

        0
        • Fahrin Ahmad says:

          Femes sangat ke anak ko ni?
          perlu ke masukTv?
          klik me pliss.

          0

          0
        • Wawa Zainal says:

          Aku pun beranak gak,
          takde lah nak bajet cam kau..
          klik me plis..

          0

          0
        • pegawai bank says:

          Ni la jenis retiss..Sampai nama anak pon jd isu nak umum kat astro..MASALAHNYE ADE ORANG KE NAK TAHU SGT N AMIK KISAH NAMA ANAK KAU????..Aku pon boleh dah agak2 ape name anak kau, semin honey oi..confirm nama anak kau mcm name anak org kafir, urban like giteww btl tak?..org mcm ko dah sah2 tak bg nama2 islam untk anak..nak bubuh nama muhammad jauh sekali aku rase..Same la mcm name grup ko, ape ke namenye CELEPETS..Konon2 celebrity with pet project..Tp klu melayu maksudnye senang je bg aku CELAH PEPET..Ape ke bangangnye nama kau bg..nama anak kau pun lbih kurang ni jew aku rase..

          0

          0
    • zuanzuan says:

      semoga anak ko menjadi lebih beriman dan berakhlak…yasmin nie artis berapa bintang ye?

      0

      0
  2. jenna says:

    anak retis mesia dah jd lagu anak retis antarabangsa….kaya gini…tahniah

    0

    0
  3. jj says:

    perlu ke? itu dah mcm jual anak dah aku rasa

    0

    0
  4. hijau says:

    kalau prince william ngan kate middleton tu aku paham la jugak…

    0

    0
  5. min says:

    tahniah !!!!

    0

    0
  6. nida says:

    Okla. Masih rasa boleh diterima daripada si Farid dengan DD tu cam poyoo je. Bukan nk cakap elok2 cam yasmin hani. Bile orang tanye mane gamba anak?? Diaammm sokmo. Sombong! Ape salahnye ckp macam yasmin. “Kami memang sudah ada nama pilihan namun tak dapat didedahkan dulu berikutan kontrak berkenaan sudah diikat. Saya minta maaf tak dapat nak kongsi nama, gambar atau butiran lanjut bayi itu kerana semuanya akan didedahkan secara eksklusif dalam program berjudul Celebrity Maternity di Astro nanti”
    Susah sangat ke DD? Susah sangat ke FK nak cakap baik2 mcm tu?? Buat orang menyampah adelah korang ni. Gedikk!

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Oh, patutla Nurul Depp pun xnk dedah details anak dia…Geli la artis tkr2 nama ni!

    0

    0
  8. miss s says:

    eklusif la sgt.

    0

    0
  9. cik kim says:

    Buat peghabis duit aku aje Astro oiii.. x de cite lain lagi kerr

    0

    0
  10. Melayu Tegar 2020 says:

    Hidup UMNO!! Hidup Melayu!! Hidup Bumiputera!!
    Bersama-sama menuju wawasan 2020..
    Kearah negara berpendapatan tinggi dan maju!!!!!!!!!

    Dulu, Kini & Selama-lamanya BN!!

    0

    0
  11. siti edora narissa says:

    hurm… aku benci tengok suami yasmin ni.. dia ni bapak pada kawan sekolah aku… kawan aku tu akhlak dia memang dah lari sepenuhnya dari Islam…. kesian dia… mak bukan bangsa islam.. harapkan ayah beri tunjuk ajar… tapi ayah sebok kahwin cerai je dari dulu…

    Semoga ayah dia sedar sebelum nyawa dia ditarik tiba-tiba.. Yasmin hani pulak.. menjadi suri baru pada lelaki yang dikahwini tidak semestinya sepenuhnya baru… Dia ada tanggungjawab.. dia ada anak perempuan. Dia ade bekas isteri…. tolong ingatkan dia…

    0

    0
  12. astro oasis says:

    yang penting astro naik RM2.00

    0

    0
  13. astro oasis says:

    yang penting astro naik 2 hengget..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Suami dia ni bkn ex-husband Ida Nerina ke dulu??

    0

    0
  15. zain SARDIN vs rozita che TWO says:

    Suami die dah bpe kali dah pon kawin cerai..tak clap aku die ada anak dara dah pon sorg dgn bini die dulu ada dalam umur 20 lebih anak sulung die aku bce kat kosmo hr tu..anak2 yang lain tu aku tak taw la plak..bab die pernah kawin dgn ida nerina aku tak pasti plak..suami die dah tua dah pon 40++ dah..yasmin hani ni aku tak suke dr zaman die mengacara muzik@ria lg..

    0

    0
  16. kiah propel says:

    Apakehalnya si YH ni gemor sangat menayang perutnya?? Dia nak tunjuk kat siapa dan nak bagi siapa jeles sebenarnya?? Apa motifnya??

    Org lain pun bunting jugak..tapi takdelah haruk sangat macam dia ni…alahaiiiiii…..

    0

    0
  17. […] tadi saya menonton rancangan Celebrity Maternity Yasmin Hani, dan salah satu info yang dikongsikan ialah 3 TIPS tanda-tanda awal nak […]

    0

    0