Written by AbangNara | February 27th, 2013

Ya, kalau anda mengikuti Instagram Nabila Huda, sememangnya dipenuhi dengan gambar-gambar dirinya berposing dengan pakaian yang agak seksi di tempat-tempat pelancongan dalam dan luar negara. Banyak cacian dan makian yang telah Nabila terima kerana berkongsikan gambar-gambar ini.

nabila huda seksi

Namun jangan salah anggap, Nabila sebenarnya ingin berkongsi kecantikan pemandangan dan latar belakang di dalam gambar-gambar tersebut. Bukannya berkongsi gambar seksi dirinya. Abang Nara pun bila tengok gambar yang dikongsi oleh Nabila memang tak nampak langsung muka Nabila cuma nampak gambar pemandangan yang cun melecun kat belakang tue je.

Ia adalah perkara normal, semua orang akan muat naik gambar-gambar menarik mereka cuma mungkin pakaian saya sedikit seksi tapi sebenarnya bukan itu yang saya ingin tunjukkan kepada umum sebaliknya gambar pemandangan dan latar belakang gambar itu. Jangan menilai saya hanya dengan gambar-gambar tersebut, itu adalah kehidupan saya dan saya tidak mahu hipokrit.

nabila huda seksiBagus betul Nabila Huda ini. Bukan semua orang dapat pergi berjalan-jalan macam Nabila. Jadi kesudian Nabila berkongsi gambar pemandangan yang cantik amatlah dihargai. Dapat jugalah orang macam Abang Nara nie menikmati kecantikan tempat yang dilawati oleh Nabila. Lagipun kini Nabila Huda dah buat derk dengan pandangan masyarakat sekitarnya.

Dulu saya pernah rasa give up, saya rasa hidup saya tidak berguna apabila mengambil pusing apa yang orang ramai cakap. Namun sekarang saya buat tidak tahu sahaja, biarkan mereka cakap apa yang mereka mahu.

nabila huda seksi
Diharap Nabila Huda teruskan berkongsi gambar-gambar dirinya melancong. Teruskan berkongsi gambar-gambar pemandangan dan latar belakang yang menarik. Mana tahu satu hari nanti boleh jadi photographer pulak. Tak ke gitu? Hehehe. Info asal Mstar Online.
nabila huda seksiP.S: Inilah testimoni daripada kami sendiri. Memang kelihatan natural, cantik dan lebih berseri menggunakan Bedak Arab Kokuryu. Anda pun boleh mencubanya. Hanya RM50 termasuk penghantaran. Tempah secara online di Facebook CantikNara atau email ke lorongsetia8@gmail.com atau Whatsapp/SMS ke 013-594-7061

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

186 responses to Bukan Gambar Pakaian Seksi Tapi Pemandangan & Latar Belakang Yang Ingin Saya Kongsikan – Nabila Huda

  1. noknok gorgeous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 130
    • suka Sabree Abu says:

      kalau nak tunjuk permandangan, kenapa ko pulak yang jadik modelnye dengan baju seksi tu..
      kan elok amik je gambo pemandangan tu dan terus upload je…
      memang seribu alasan akan diberikan untuk melepaskan diri, tapi tolonglahhhh bagi alasan yang bijak sikit..

      -gambar pertama tu memang nampak hitam, terutama pehenye itu..

      sekian.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 221 Thumb down 15
      • amor says:

        syurga org tak beriman dekat dunia yg sementara ni la.enjoy la nabila oii selagi boleh.tak guna nak nasihat.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 143 Thumb down 4
        • KIMJONGKOOK says:

          dia ni janda, tapi dosa dia tak tutup aurat ni, amy search tu kena tanggung jugak ke?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 3
        • Sekadar Renungan says:

          Suka lakonan Nabila..tapi jangan la seksi sangat. Malu nama ayahanda tercinta. Hidup Pak Amy..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 6
        • Nini says:

          …”mungkin pakaian saya sedikit seksi..”

          Xde mungkin2 nye nabila..kalau dah separuh telanjang camtue..buatnye ko duk tgah laut tue datang ombak tsunami, carik rumpai laut tutp badan ko pon dah x guna larrr..!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 83 Thumb down 4
        • missa says:

          upload jelah gambar permandangan je.. kami pun taknak tengok gambar awak.. senyum pun nampak gigi je… hehehe….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 3
        • Anonymous says:

          pmndgn dh cantik..cuma ko jer wat spoil gamba tu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 1
        • abis tu, kenapa awak tak berak je dalam kolam tu nabila?

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
        • Full screen says:

          Tak penuh la gambar pemandangan tu nabila.. nak nengok full view. Boleh bahhh kann…

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • Olga says:

          dia dh ckp dia x amik pusing dgn cakap2 org. so aku assume pintu hati dia mmg dh gelap, sama gelap dgn peha dia!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
      • ddd says:

        nara sarkastik gile!!! kahkahkah… langsung x nampak muka nabila…lol

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 112 Thumb down 2
      • Lembu Gemok says:

        Inilah penyakit waham…fuhh..bila2(nama manja)…demo jauh dohhh…jauh sangat dohhh..semoga Allah turunkan hidayah kepada demo dehhh..berehh bohh!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 1
        • keretamayat says:

          Kalau ada anugerah artis bimbo dekat Malaysia ni, aku rasa Nabila salah sorang yang layak bertanding.heh.

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • pemandangan memang dah cantik.
        kalau pakai lebih sopan, lagi manis dan cantik.
        I’ve seen girls wearing pario team with plain long sleeve shirt.
        memang ayu sangat.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 2
      • puteri says:

        nasihat itu spt ubat..ramai yg mahu sembuh tapi tak suka makan ubat…..
        (KEPADA PENGOMEN YANG PUNYA ID ATAU ICON SAMA LOGO TU….TAK PAYAH LAH NAK TUKAR TUKAR NAMA….ORANG TAHU AWAK ORANG YG SAMA…NAK KOMEN KOMEN LAH ORANG LAIN…INI KOMEN DIRI SENDIRI BALIK….ADAKAH ANDA TERKANAN PERASAAN??? Sapa yang salah pasti tahu siapa saya maksud kan)

        Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 12
    • sexylips says:

      malas nk ckp byk dgn org yg dah buta hati mcm ni.tak guna dah nasihat.sakit hati je.dia dah jauh tersasar sgt.wait n see apa jadi pada dia 10tahun lagi.kalau umur pjg.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 0
    • LULU says:

      Lagi lawa pempuan yg pakai bedak arab kt bawah tu! hahahahaa..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 5
    • kak timah says:

      MELUAT LAH DGN KO NI NABILA LAW NK AMBIK GMBR PEMANDANGAN NAPE KO NK INTERFRAME SKLI . .ALASAN XBLEH BLAH . . LAW GMBR LAST SKLI TU BARU AKU LEH CAYA GMBR PEMANDANGAN SEBAB XNMPK MUKA KO YG ITAM LEGAM TU

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 0
      • Sweet minah jambu merah biru says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 19
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 38
      • fasha suara sendat says:

        ni mesti nabila yg komen…nyamar jd sweet minah jmbu merah biru..kn?kn?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
    • kak timah says:

      nabila ni nak jadi macam zaiton sameon baru nak insaf kot

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
    • TANTE says:

      suke hati ko laa nabila……hang tanggung sendiri jugak…..hipokrit x hipokrit dosa x kenang tu…

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • Zain Sardin says:

      Love you Abel, thanks for sharing tapi kalo nak kitorang tgk pemandangan takyah laa jadi model sangat kang rosak plak nak jadikan screensaver pics yg you amik tuh

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • K.A.A says:

      seronok hidup die asyik berjalan tempat cantik2 je..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  2. sengal.. says:

    baiklah….teruskan denagn kehidupan anda…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      indahnya pemandangan…laut yg membiru.tp pemandangan yg indah itu dicacatkan oleh makhluk yg bernama nabila.oh nabilaaaaaaa….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
      • rozita cari wang says:

        sesuai sgt dgn nama insta dia “kupu-kupu”. kupu-kupu malam…semua berpakaian mcm dia la.whore!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  3. min says:

    “Dulu saya pernah rasa give up, saya rasa hidup saya tidak berguna apabila mengambil pusing apa yang orang ramai cakap. Namun sekarang saya buat tidak tahu sahaja, biarkan mereka cakap apa yang mereka mahu” -mereka mempunyai sebab utk bercakap.. takut nanti, kementerian akan banned artis2 seksi, terus x leh kluar tv.. jaga2.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
  4. Pak Mat Tempe Pon Pon says:

    Biasanya, kalau kita tengok gambar, kita akan tengok semua objek/imej yang ada dalam gambar. Bukan semua orang tengok objek/imej tertentu sahaja.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  5. zelobap says:

    tengkorak kau tak ambek pusing! kau 2 perempuan! aurat tu kena lah jage! ke kau islam pd ic je!?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 5
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 41
      • Mak jemah pemalu says:

        Org zaman dulu mmg jahil bab agama ni..nak blaja agama jauh…ustaz pun xramai, tapi zaman sekarang semuanya di hujung jari jek..internet, ustaz, ustazah, kelas agama, masjid semua ade..jgn samekan dgn zaman dahulu dan skarang..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 1
        • Sweet minah jambu merah biru says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 35
      • suparjo.. says:

        yang buruk2 nak ikot buat apa minah jambu air oii.. dalam Islam dah terang2 kata haram mendedahkan aurat. perkara macam ni tak boleh kompromi. kalau tak boleh memang tak boleh dear. takde lebih kurangnya. nak share dengan peminat tak salah tapi jangan sampai melanggar hukum yang dah ditetapkan. hope awak berfikir dengan lebih rasional

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
  6. tgk je la says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 26
  7. miss mong says:

    oo gitu kisahnya ya..apa kata klu u amik gmbr background kubur.insaf la cikit kami kt sini :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 0
    • sarah_nina says:

      ya ah.. aku setuju.. bukan dia aje yg insaf . dengan kita2 sekali insaf.. hehehe..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  8. helljay says:

    xheran dah perangai dia ni..mmg cm tu pun…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  9. reen says:

    suka ati ko la nabila oii ,

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  10. Pencacai Neraka says:

    Yaaa.. Teruskan, Teruskan… Hahaha.. Neraka Menanti… Marilah.. Marilah.. HAHAHAHA

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 36
      • nabila3... says:

        rilek la cik sweet minah jambu, sebagai saudara muslim kita kena tegur apa yg nampak terang lagi bersuluh salah..
        yg nak suruh balik tido apehal? x produktif langsung.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
      • HAMBA ALLAH says:

        Kita nie hidup mesti tegur menegur,hadis pun ada pasal ni wahai sweet merah jambu lah sangat,

        Dalam hadis yang lain diriwiyatkan oleh Imam Ahmad bahawa Nabi s.a.w. bersabda yang bermaksud, “Sesungguhnya Allah, tidak mengazab orang ramai dengan perbuatan yang dilakukan oleh orang yang khusus (Allah tidak mengazabkan orang ramai apabila ada golongan tertentu mengerjakan maksiat di kalangan mereka) sehinggalah mereka melihat maksiat berlaku di kalangan mereka sedangkan mereka mampu mencegahnya tetapi tiba-tiba mereka tidak mencegahnya.”

        Apabila berlaku demikian Allah Ta’ala mengazabkan orang yang khusus (tertentu) mengerjakan maksiat dan orang ramai yang tidak melakukan maksiat turut sama ditimpakan azab.”

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • nadia says:

        weh,jambu..kn dah kate dlm Al-Quran,klu mndedahkan rambut pn,kt NERAKA kna bakar rambut tu..ni msti xpnah bc Quran ni. dh bukak aurat mmg ke neraka la..xkn ke syurga plak..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  11. doremon says:

    buat la ape ko nak buat … orang lain da terlepas dari dosa subahat dgn ko sebab da nasihat kan ko… ko da beso pandai2 la fikir sendiri.. pihak berkuasa terutamanya jabatan agama Islam tu tlglah fatwakan syarat yang beragama ISLAM di malaysia harus berpakaian sopan … xsopan trus tngkap msuk jail ..sebab skarang manusia lebih takut undang2 buatan manusia dri undang2 ALLAH…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  12. Glamer Gilerrr says:

    Yer betul tu…. teruskan dgn kehidupan anda di syurga tapi neraka di akhirat kelak…..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  13. Kakak Kakak says:

    Sebenarnye aku dah meluat ngn betina ni. puiiiiiiii!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
  14. nana says:

    Amboi nara. Gune kazen sendiri jd model bedak kokuryu ye?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  15. kucing~ says:

    cukup la skadar menasihati xperlu maki hamun. hanya Allah yg berhak menilai umatNya.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  16. Ayam Kampung says:

    Statement artis selalunya tidak cerdik……bila kene btg hidung sendiri bg alasan merepek, bila kene kat btg hidung org dia org pertama yg komen negetif

    Kalau mcm 2, kalau ada ppuan bogel bergambar di Eifel Tower, yg berbogel keluar statement “sy nak menunjukkan kecantikkan Eifel Tower, bukan diri sy, Yg suruh tgk sy sape suruh?”…FACEPALM!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
  17. geng nora danish says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 24
  18. minah debab says:

    terbaik laa abg nara ni perli..ak bce 2 kali kot cerita ni..sbb ak suka cara abg nara perli..style giler..hahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  19. none@gmail.com says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 34
    • Anonymous says:

      slow nak mampos la ko ni bangang DIA PERLI JE LAAAAAAAAAAA HADOI PANAS LAK HATI AKU

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
    • aku suka nabila says:

      ngehehe.klako lah awk ni.sekali bace je dah tau.gile mnganjeng punye statement si nara ni.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. amekaww kaw2~~~ says:

    klu tak bangang tahap cipan bkn retis ler namanye~~~ mmang ler bkn suma tp MAJORITI~~~

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  21. bla bla bla says:

    apa2 je lah… dr follow luahan hati ko yg ntah apa2..baik tgk pic2 kat insta ayah ko si Amy… barulah permandangan yg ditonjolkan, at Mekah lagi… peace!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  22. Anonymous says:

    pemandangan memg cantik tpi d burukan oleh nabila huda y itam ni……

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  23. ehh says:

    pndai nara nk lps kan diri..trus terang je lah nk post gmbr nabila.alasan sgt lucu.tlong buat ayat lain skit blh x..sgt klakar ayat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  24. Anonymous says:

    dia memang tak makam nasihat dah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  25. Mat K says:

    biarlah, tu antara kau & Tuhan. tapi Tuhan dah bgtahu awal-awal, mendedahkan aurat kan berdosa? takkan tak tahu…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  26. Anonymous says:

    Bukan nak cakap apa, tapi kalau aku la ada kulit gelap mcm nabila ni, aku tak ingin nak dedah and pakai seksi2. Lagi menggelapkan lagi adalah.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  27. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    watever

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  28. ye saye says:

    dunia dah akhir zaman…nauzubillah…kite doakan yang terbaik untuk die kawan-kawan…die masih lagi saudara seislam kita..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  29. ehh says:

    kata nk fokus pada pemandangan.tp ayat nara tls byk ckp psl nabila je.puiii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  30. ok2..bwk bersabar ye semua..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Miss A says:

    Buat la tak kesah selagi kau tak mampu. Jangan jadi sampai kau dah cacat baru kau mengaku Allah itu Maha Berkuasa !

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  32. paukaya says:

    rosak trus pemandangan yg cantik tu bile die ade..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  33. paukaya says:

    rosak trus pemandangan yg cntik tu bile die ade..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. org2 dengki ni akan sentiasa “mengata” walau kite bertudung biarkan je la janji ko tak “kacau” org kan hot mama

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  35. poyo says:

    nabila ni mmg salah dlm brpakaian yg korang nak kutuk…tapiiiii…salah ke org
    yg brkulit gelap/hitam?..mcm buruk sgt bunyinyer..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      typical mlayu la.kuno sgt.kulit gelap di katakn hodoh.bodoh sgt.tgk la latinas sume kulit stok nabila.cntik.miss world philippines sume kulit stok tan mcm ni.tp mlayu bodoh ni ckp kulit mcm ni xcntik.mcm akak ni dok oversea pon akak sbuk berjemor nk bg tan kulit.putih sgt mcm adira tu mcm mayat.pucat je.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        melayu ada yang cerah ada yang gelap tapi pada pandangan kebanyakan melayu..yang ada chinese look ni dikategorikan sebagai cantik la sebab cerah..jadi banyak la yang tak cerah nak mencerahkan diri..sebab cerah dan cantik tu sinonim kononnya..
        pada aku tak payah la kot..semua orang cantik dan huduh dengan cara mereka sendiri..tinggal nak pilih ja la..be happy with urself..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
        • robyn says:

          kejadian allah terutama manusia semua cantik dan indah di mata tp yg memburukkan dan menghodohkan adalah diri manusia itu sendiri terutama dgn perangai dan tingkah laku. cuba letak gambar nabila dlm penampilan sopan, mesti nmpk cantik kan? letak pula gambar dia dlm penampilan over sexy or liar……. org yg sama tp pandangannya tentu berbeza. putih hitam coklat itu warna kulit je belum tentu cantik atau hodoh kalau tidak diri sendiri yg mencacatkan rupa

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • mulut celupar says:

        suke kulit tan pun,xpyh lah kutuk org berkulit putih macam adira..buduh!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  36. Www says:

    Korang tgk gamba yg abg nara up je boleh la cakap cmni, cube masuk instagram die betul2… Tgk gamba2 yg die up… Yang ni kira tutup gak la… Dalam instagram salamber je die up gamba pakai bini, bra panties jek… Geli aku tgk bontot die, siap up botol arak pastu cation my life, ape cite… Mmg la org tegur… Pastu nak elak konon org asyik mengata… Tah la nabila…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  37. Www says:

    Korang tgk gamba yg abg nara up je boleh la cakap cmni, cube masuk instagram die betul2… Tgk gamba2 yg die up… Yang ni kira tutup gak la… Dalam instagram selamber je die up gamba pakai bikini, bra panties jek… Geli aku tgk bontot die, siap up botol arak pastu cation my life, ape cite… Mmg la org tegur… Pastu nak elak konon org asyik mengata… Tah la nabila…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  38. Shay says:

    bak kata nik aziz : ‘tapak kaki kita kalau dah keras pijak paku pun dah tak terasa sakit sebab ianya dah keras. begitu jugalah dengan hati, kalau ianya dah keras takkan rasa bersalah kalau buat dosa’ UAI plak ckp ‘tak terbuka hati nak tutup aurat takpe, pintu neraka terbuka untuk anda’ nabila, nafas kau tu pun Allah yg bagi pinjam, tu pun nak angkuh ke? kau jamin ke kau panjang umur nak taubat? tu pun kalau nak lah. sama2 kita doakan dia berubah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  39. Anonymous says:

    memang la elok kalau tak hipokrit. tapi perlu ke nak publickan benda macam tu, dah tau kat malaysia ni perkara macam tu sangat sensitive. lagi-lagi awak tu orang terkenal.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. COO-CING says:

    Nabila2.. ntah pa2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  41. loli says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 20
    • nabila3... says:

      nak pilih minah saleh ke nak pilih hukum Allah..Allah suruh perempuan tutup aurat..kan manis..tak payah la nak hot2 bagai., pening kepala mak nengok.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  42. nara yg ntah ape2.. says:

    Nabila mmg tak hipokrit mengatakan pakaian dia sexy dan mmg dia akui itu. tp yg hipokrit kat sini aku tgk ialah SI NARA.korang bace ajer la ayat2 dia kat atas tu.

    Dosa nabila ialah membuka aurat dan ditatapi oleh berjuta bkn muhrimnya,tp dosa si nara ni akibat ayat hipokrit dia adalah berkali ganda beratnya dari dosa si nabila ni.setuju?

    sekian.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 12
  43. fewit says:

    teringin nk tgk nabila bogellll…………..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  44. karipap pap pap goreng.. says:

    gile hape…
    better hipokrit la paka baju sopan2..huh
    dah ler itam lengit macam milo ais.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  45. lala says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 11
    • loli says:

      hina btul mulot ko mendoa kn org mcm tu.doakn yg baek2 sudah!!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Aku tak faham betul orang yg mendoakan keburukan untuk orang lain, siap cakap Ya Allah. Tu dah macam memburukkan,menghina ajaran islam. Islam tak pernah ajar doakkan benda buruk untuk orang lain. Siapa kau nak doakan dia mati?

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  46. jurai jemarai says:

    Si luncai jatuh dgn labu labunya. Biarkan…biarkan… Eh eh eh kesian betul aku kat mak bapak budak ni. Bapak dh taubat, anak dia lak sambung buat benda2 tak elok ni. Nasib kau Amy….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Afiq says:

    dunia dunia…kalau ye pon pakailah baju yg tetutup sikit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Kelip-Kelip says:

    Pn Nabila Huda ni pegi Pulau Mabul dkt Sabah. Pulau Mabul ni mmg sgt cantik and awesome!!! Rase nak pegi byk kali.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Pengkritik tidak bertauliah says:

    Padahal ko mmg nk show off body ko yg ala2 hitam manis tu kan? Baik ko keje jadik pengutip lokan lagi bagus.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  50. Islam itu indah says:

    Bila agama Islam di kotak katik kan..ni la jadinya.
    Alasan yg diberi utk bela diri lebih menampakan kejahilannya ttg Islam.
    Sekian.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. budak gemuk says:

    xmalu ke da menumpang kat dunia allah tapi xnak ikot suruhan Allah…??

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  52. kalau dah.. says:

    suka hati kaulah Nabila.. dari dulu sampai sekarang masih tak serik2 kau ni..
    BANGGA SANGATLAH TU GAMAKNYA DGN HIDUP SOSIAL KAU TU? kalau kau taknak ada agama sekalipun, jgnlah bagi statement bodoh.. hidup ni, bukan soal nak jadi hipokrit atau tunjuk alim atau jahil… tapi mulut kau tu terlalu celupar seolah2 Islam menyekat kebebasan kau..tak habis2 nak ngutuk Islam kau ni…

    Ingat sini, Islam tak pernah memaksa sesiapun utk memeluk Islam.. tapi hak umat Islam lain (Muslim yg baik) perlu dipelihara dan dijaga.. kalau kau bangga sgt dgn hidup liar kau tu atau nak sesat ke apa, kau diam2 jelah.. tgk muka kau pun dah tahu kau ni jenis mcm mana.. Nauzubillah.. apapun jgn nak pom pang pom pang cakap Islam mcm tu mcm ni… sekali kau dikenakan ‘pengajaran’ Allah baru kau tahu…….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  53. Diri Ini says:

    kalau nk share gambar permandangan xyahlah dia sekali ada dlm gambar tue…boleh mencacatkan permandangan tue plak…:D

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  54. ~No name says:

    Semoga Allah memberi hidayah kepada Nabila Huda.Mari kita doakan..kerana doa adalah senjata orang Mukmin..

    =)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  55. Anonymous says:

    Cik Ape tu? Sweet minah jambu batu? Eh, Ke hati batu? Ape2 aje lah!!!. Tak de dulu tak de skrg ye? Nak ikut pesen dulu2 bekemban ye? nape tak ikut pesen dulu2 naik basikal je, tak yah nek kapal terbang. Patut dulu jahil skrg bijak, nape dulu jahil skrg bengak!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. YUYU says:

    xpyh la nk kutuk warna kulit…2 Allah yg cipta..cara dia brpakaian n brfkr yg salah tp xpyh la nk kutuk wrna kulit bagai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Ni Lopaz Tu Lopez says:

    kau bukan seksi pon tapi pakaian kau tu terlalu menjolok mata…PERSAN!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. lolola@yahoo.com says:

    Kau ni boleh tahan bodoh gak nara. Org mcm ni kau nak support ke? Nabila ni lantak dia la, pi mabuk jauh2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  59. Jong says:

    biar la Nabila tu,,da mmg die tak hipokrit..Klo die bukan artis pn die still gak cmtu.korang semua tak tahu lak kalo yg bukan artis,lebih dari pakai cmtu..bikini je.tak de lak kecoh en,,cuba korg da nmpak cmtu korg upload skit share ngn NARA..kasi gempak sket en..So.lantak die nk buat ape.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  60. propa says:

    hadoiiii..ntah la…eyelah…dia ni tak berapa nak cantikk macam artis lain…so mungkin dgn cara ni je kot yg die rasa dia hot…. ape yg patut kiter buat…simpati je la kat dia ni… kesian sebenarnyer… patutnyer kat Malaysia ni kene ade had pemakaian la…bg Muslim…aku tengok skg ni…bukan artis je..budak remaja pon dress up mengalahkan cina.. buatlah sesuatu.. pening aku tgok… hurmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. be to says:

    Ape la yg korang bising2 kt sini kita yg tgok pun bdosa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Klu ye ko nk tunjuk pemandangan, badan ko tu ketepi la sikit, ataupun langsung x payah ada muka ko lagi baik. Itu baru namanya nk tunjuk pemandangan, bodoh tul la budak ni!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  63. saudara seagama says:

    Patutnya bila kau nampak pemandangan indah tu kenang2kan lah sape yg cipta pemandangan tu..sape yg cipta mata kau boleh nampak pemandangan tu..sape yg cipta kulit kau sampai kau boleh rasa kepanasan air laut dan angin yg bertiup..nescaya kalau kau akan sedar kekuatan yg ada pada yg Esa dan dgn sekelip mata Dia boleh tarik balik apa yg dia dah bagi kat kau Nabila. Kalau kau rasa kau nak buat apa yg kau rasa nak buat, xnak terima teguran dan xnak jadi hipokrit, Allah lagila tak hipokrit. apa2pun insaflah selagi masih ada masa

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  64. helbye says:

    konsep artis2 skrg ni, biar pakai ala2 telanjang, tp hati mau baekk bebb..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. go abil go , lantak pi org nak mengata ape.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Anonymous says:

    Sudahla nara, kau nak perli2 orang kau tak sedar ke kau tu lagi hina sebab sebar pasal aib orang? Sampai bila nak makan duit haram nara? Tak kesian anak bini ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. apekebendela says:

    kalo cenggitu,baik ko lakon porno je kan?pastu bg la alasan nak tunjukkan betapa selesanya tilam yg ko baring tu,bukan nak share body pon kan,x gitu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Simpati kat Nara says:

    Sudahla Nara, kau nak perli2 orang, kau lagi hina sebab sebar aib orang. Sampai bila nak makan duit haram? Tak kesian kat anak bini ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. ur life! says:

    bukan nak share gambar sexy konon…
    nak share pemandangan jer konon…
    kalau nak share pemandangan, yg ko sibok menempel kat pic tu kenapa?
    tu sbb ko nak bg kontroversi la tu an?
    ko mmg sajer nak load all ur social pic then, bila org tegur, ko meroyanz!
    come on la nabila… u got ur life rite? we also got our’s…
    ko fikir ko punya life jer… org lain ko x nak fikir ke?
    ko an public figure…dah tentu2 la org dok pertikai… ngonggg!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  70. Anonymous says:

    btl la kata nabila tu klu dia bukan retis takder la dia kena kutuk mcm nie pasal dia pki seksi2…tp bg saya la dia nak pakai seksi ker,taknak pakai baju ker itu hak dia la..bknya kita yg tanggung dosa dia pun..itu urusan dia dgn Tuhan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  71. Anonymous says:

    Betul Nabila seksi urusan die ngan Tuhan. Tapi lau kite tak tegur & remind dia bnyk2 kali, kite pun kene woo…!! Zaman skrg bala kene sume, bukan org yg wat dosa je. So, ingat2 lah muslimin dan muslimat sekalian. Takobbalaminna wa minkum.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  72. Modjo says:

    ‘Abang Nara pun bila tengok gambar yang dikongsi oleh Nabila memang tak nampak langsung muka Nabila cuma nampak gambar pemandangan yang cun melecun kat belakang tue je.’………ayat abg nara takleh blah…mcm lahanat……ekekekekekekeke

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  73. name la says:

    da klu nk kongsi pemandangan tu bek ko amek je gmbr pemandangan tu…xyh semak dok dlm gmbr tu…adeeehhhh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  74. cecibo says:

    kalo pakai bikini jarang pn rasa mcm xde nafsu je nk tgk, itam bera jee… nie muka mcm x jaga hygiene kt bhgn tu je hahahahahaahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  75. waty says:

    Biarlah gambar dia, instagram dia yang sibuk nak tgk and amik pic dia buat apa..dah tau tuan punya pic dan latar belakang pun tak menarik…tak payah tgk dah!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  76. waty says:

    “kalo pakai bikini jarang pn rasa mcm xde nafsu je nk tgk, itam bera jee… nie muka mcm x jaga hygiene kt bhgn tu je hahahahahaahah” – Cecibo
    Mana ko tau? ko pernah tgk ke? smp imagine dalam perempuan bagai..tak malu betul lelaki mcm ni..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  77. Anonymous says:

    Aku xnmpk mne yg di katakan nabila sedikit seksi tu.. Ni bukan sedikit, ni seksi tahap dewa..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  78. Happygirl.3883@yahoo.com.my says:

    Nabila ni kita ckp n nsihat sampai berbuih mlut pn dia x akan dengar n berubah… moga anda akan mendapat hidayah dari Allah hendaknya Nabila… Amin…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  79. keretamayat says:

    kalau ada anugerah artis bimbo dekat Malaysia ni, aku rasa Nabila ni salah seorang yang layak bertanding.heh.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  80. apa kata mereka says:

    skali Allah turunkan tsunami baru kau tau. main2 la dgn hukum Allah. haram tetap haram. tu hukum Allah bagi, bukan manusia cipta sendiri. jgn marah la kalau org labelkan kau manusia jenis ape. kami yg nasihat mmg pon blom tentu baik, tp sekurang2nya kita bkongsi/ nasihat perkara yg baik dr kami skali trime ape yg tkpatot kami trime pulak.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  81. Anonymous says:

    Cantik kulit dia. Tan skin ni kena kat dia.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  82. aku suka nabila says:

    aku mmg suke sgt dgn nabila huda.lakonan dia mmg cukup mantap dn berkesan.tgk je lah cite janji shirah tuh,menjadi betol die mainkan watak dia.tapi,kalau personal life dia mmg menghampakan la.x mkn nasihat dah dia.pakai yang bukan2 je.tp apape pun,aku mmg puji abis lakonan dia.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  83. Hello There. I found your blog the use of msn. That is a really smartly written article.
    I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thank you for the post. I will definitely return.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  84. The other day, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if
    it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube sensation.
    My apple ipad is now broken and she has 83 views.
    I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  85. aku lah says:

    macam nie je lah..kalau koang duk maki, kutuk si nabila x der guna nye..sebaliknya korang pulak yang dapat dosa free sebab kutuk, maki..lagi berdosa duk tengok gambar dye..dosa dye yg tanggung..kita yg punya akal,akhlak,adab,ilmu agama..guna sebaik2nya..kita doa kan je lah supaya one day dye berubah.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  86. Lagubestbest says:

    nak kenyang ada caranya, kalo xmakan nanti lapar kebulur sakit. nak masuk syurga ada caranya, kalo xikut quran & hadis nanti terbakar.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. wawa says:

    dose tengok gambar die , n die plak menanggung dose kite tgk pic die .. udah2 lew.. nabila nabila awak cantek , tapi siannnnn …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. anti abg nara says:

    ayat2 abang nara sarcastic sangat.tak perlu kot nak memerli mcm tu.dh lama saya perhatikan abg nara ni berat sebelah.bile artis die suke ayat kemain baik even salah pon bg reason yg elok.yg x suke jdk sarcastic cmni.bkn ke wartawan x bole berat sebelah?abg buat blog gossip cmni pon dh kire membuka pekung dan aib org.mmg artis tu sdri upload gmbr dorg tp abg nara menambah lagi pekungnye dgn menyebarkan cite dan melaga2 kan org suruh komen kat sini smpi bergado2.senang x payah letak ruang “leave a comment” ni.org dtg bace n tgk gambar n blah.. terima kasih.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. jgn nak berlagak sgtla says:

    dahla kulit hitam hangit rentung, muka dan perangai pulak burok.
    tak sedar diri betul si janda desperate sekor ni. tak hairan kalau minah ni kena bala….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. Duniaku says:

    Okey la tue nabila… cantik pemadangan kat sana… nak tau jugak kat mana tempat tue… @–I—

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  91. Duniaku says:

    Okey la tue… tempat cantik, nak tau jugak kat mana tue…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  92. tok anjang hang says:

    kalau akedemi fantasia, 1 in a million dan sebagainya dulu takde, rase2 nye masyarakat malaysia reti mengkritik ke? or dorang mmg suka bergossip? makcik2 yg budget alim pon rajin bergossip. kalau caring sangat dgn masyarakat, gi la pm die dkat facebook. setakat meroyan kat sini buat ape

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. Soon says:

    Hey there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
    I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on.
    Any suggestions?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. Hi there, all the time i used to check blog posts here
    early in the break of day, since i enjoy to find out more and
    more.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. Erik says:

    Wow, awesome weblog structure! How long have
    you been running a blog for? you make blogging look easy.
    The full look of your web site is fantastic, as neatly as the content!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. Great beat ! I would like to apprentice while you amend
    your web site, how can i subscribe for a blog website?

    The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit
    acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. What’s up, I check your new stuff daily. Your writing style is witty, keep up the good work!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. nabil kuda says:

    kalau nak kongsi pemandangan tak perlu la letak gambar ko skali..letak pemandangan sudah la…memalukan mak bapak je kalau ada anak macam ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. Young couples a great number of individuals who have already been encumbered with remarkable student loan debts that they will less likely be able to settle in their functioning lifetimes payday loans You
    must certainly be a resident and become eligible
    to be employed in the United Kingdom (Great britain,
    Scotland, Wales or North Ireland)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. I really like your blog.. very nice colors & theme.
    Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you?
    Plz respond as I’m looking to construct my own blog and would like to find out where u got this from. cheers

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. Jeremiah says:

    Pretty nice post. I simply stumbled upon your weblog and
    wished to say that I’ve really enjoyed browsing your weblog posts. In any case I’ll be subscribing
    on your feed and I am hoping you write again soon!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to
    seeking more of your wonderful post. Also, I have shared your website in my social networks!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. Normally I do not learn post on blogs, however I
    wish to say that this write-up very pressured me to take a look at and do so!
    Your writing style has been surprised me. Thank you,
    very great article.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. Hi there I am so excited I found your webpage,
    I really found you by error, while I was looking on Askjeeve for something else,
    Nonetheless I am here now and would just like to say thanks a lot for a marvelous post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but I have saved it and also added your RSS
    feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the fantastic b.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. Sheldon says:

    Definitely believe that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the web the easiest
    thing to be aware of. I say to you, I certainly get
    irked while people think about worries that they plainly do not
    know about. You managed to hit the nail upon the top as
    well as defined out the whole thing without having side-effects ,
    people can take a signal. Will likely be back to get more.
    Thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  106. hello there and thank you for your information – I’ve certainly picked up something new from right here. I did however expertise a few technical issues using this web site, as I experienced to reload the website a lot of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective intriguing content. Ensure that you update this again soon.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  107. Asking questions are in fact fastidious thing if
    you are not understanding anything totally, except this article gives good understanding even.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. Whats up very nice website!! Guy .. Beautiful ..
    Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also? I am glad to find a lot of useful info right here within the put up, we want work out extra strategies on this regard, thank you for sharing. . . . . .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. punkjunk09 says:

    perempuan ni mmg xtau malu. jgn sampai Allah bakar tubuh perempuan ni kat dunia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. amy says:

    kesian bapak kau nabila,hu3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. text loans says:

    Profitable completion of all these internships often lead to job provides text loans Then the best method would be the on the net application, as it would be quite quick and
    will serve well intended for guaranteed cash advance loans

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. Anonymous says:

    kalo kat malaysia ni pakai bikini pun org x kisah..aku rase mau dia pakai bikini p soping complex

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. Eller vil du avtale et møte der du møter en helt fremmed bare for å knulle.
    Her kan dere arrangere sextreff og utveksle preferanser før dere møtes, på denne måten er dere mer eller mindre garantere å ikke bli skuffet over det kåte paret dere møter.
    Ingenting er forpliktende her på knull kontakt og alt du trenger er en pc og
    internett.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. kaira says:

    siapa lah kita untuk meletakan seseoarang itu dimana tempat dia akan berada kelak….siapa lah kita untuk menilai dosa dan pahala seseorang itu… dalam islam ada cara untuk menegur …. bukannya kita sama2 berada dalam ‘golongan’ tersebut…. mengutuk mencaci takan selesaikan masalah… ye… semoga wanita ini ….akan mencari hidayah dan semoga dia dapat mencari ketenagan dalam erti kata sebenar untuk hidupnya yang akan datang amin….

    syaitan tidak suka kita berbicara perkara baik…
    maka berbicara lah yang baik2 sahaja…… wallahualam …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. Generally I don’t learn post on blogs, but I would like to say that this write-up very pressured me to check out and do it! Your writing taste has been surprised me. Thank you, very nice post.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. mila says:

    hai,Nama saya mila.Uou all cakap pasal sape tu?Ibaru je masuk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. Anonymous says:

    sorry I ter tulis 2 kali. he..he..he.I berasal dari Selangor.I sekarang dekat klinik papa I

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. binary options says:

    Hello there! This post couldn’t be written much better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He continually kept preaching about this. I will send this information to him. Pretty sure he’ll have
    a good read. Thank you for sharing!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. Tracey says:

    Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this write-up and the rest of the site is extremely good.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. Admiring the time and energy you put into your site and detailed information you provide.
    It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed material.
    Great read! I’ve saved your site and I’m including your
    RSS feeds to my Google account.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. My brother suggested I might like this website.
    He was entirely right. This post truly made my day. You can not consider just
    how much time I had spent for this info! Thanks!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. read more says:

    Wonderful, what a weblog it is! This web site gives valuable data to
    us, keep it up.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. Du kannst lustige Abende vor dem PC verbringen,
    indem Du Dich in unserem exklusiven Chat amüsierst oder Du kannst Dich mit Deinem Traumpartner treffen,
    um Dich endlich wieder neu zu verlieben. Durchstöbere die Profile unserer Mitglieder und mache ein heißes Treffen aus.
    me ist der Treffpunkt für all diejenigen die ihre große Liebe noch nicht gefunden haben, aber die Suche noch nicht aufgeben wollen.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0