Written by Mawar Putih | September 3rd, 2013

Akhirnya….Tahniah kepada Bront Palarae dan pasangannya, seorang wanita kenalan lamanya yang selamat diijabkabulkan pada 31 Ogos yang lalu. Memetik berita dari Utusan hari ini, majlis pernikahan Bront Palarae dilangsungkan di  Masjid At-Taqwa, Taman Tun Dr Ismail. Pasangan ini ini selamat dinikahkan dengan mas kahwin sebanyak RM30.

Saya mohon maaf kerana majlis ini secara tertutup & hanya dihadiri oleh saudara mara terdekat kerana banyak hati yang perlu untuk saya jaga terutamanya rakan rakan artis dan media.

Alhamdullilah…Syukur majlis tu telah selamat dijalankan. Mawar Putih doakan semoga Bront Palarae dan pasangannya kekal bahagia selamanya. Sekali lagi, tahniah atas perkahwinan anda.P.S: Ingin secantik kan Vanida Imran? Ini semua hasil daripada penggunaan mineral makeup Ronasutra. Memang terbaik impaknya. Ronasutra menyerlahkan kejelitaan asli anda. Untuk info lanjut, layari www.ronasutra.com.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 responses to Bront Palarae Kini Milik Orang

  1. paint says:

    sapa mawar putih

    0

    0
  2. nurul says:

    tahniah…

    0

    0
  3. .................... says:

    suka hati ko la bront…..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    siapakahhh mawar putih ???

    0

    0
    • Anonymous says:

      Mawar Putih tu salah sorang penulis blog Beautifulnara lerr selain dari Nara. Lagi sorang nama Serenity.

      0

      0
  5. […] dari Utusan hari ini majlis pernikahan Bront Palarae dilangsungkan di Masjid At Taqwa Taman Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Bront, Kini, Milik, Orang, Palarae. Bookmark […]

    0

    0
  6. Anonymous says:

    mawar putih tu, bini nara yang gemuk la.. ahahaha.. klakar kan aku..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    mane ko tau mak aku klakar.. skrg ko lagi klakar dr mak aku..
    hahahaha..

    0

    0
  8. skyflowerz says:

    negeri ape mas kahwin rm30??

    0

    0
    • abg engineer yg sbnr says:

      negeri ayah pin, hahahaha

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        elehhhhhkalau dia nk kasi mas kawin 2 ringgit pon bolehhhh asal kn iklasssssss hati dia masa nikah …mas kawin ni ikon kemampuan masing2 la ! kalau mas kawin berjuta pon kalau tk tau nk jaga makan minom laki pon tk guna !!

        0

        0
  9. narareader says:

    SO ?

    0

    0
  10. fa says:

    terkejut bront dh kawin .. cz we stay at same building and selalu teserempak die dgn christine suzanne ingt dieorg ada ape ape…. tup tup kawin with org lain..

    0

    0
    • anon says:

      diorg geng baik la..sebab dulu berlakon sama2 jadi laki bini..diorg teman tapi mesra..biasalah kawan2 baik mmg selalu lepak sama..and diorg bukannya lepak berdua aje..diorg selalu lepak dgn geng2 diorg yg lain termasuk si Nell n syarifah amani..suzanne kebetulannya duduk berdekatan..thats why diorg selalu lepak togeder2..

      0

      0
      • Anonymous says:

        btw i bkn jumpe kt luar je also building at my house..dalam lift pun ada… so tak kan kawan kawan je kot..

        0

        0
  11. Minnie Mouse Cute says:

    Apa nama Islam Bront Palarae?

    0

    0
    • KAK TIMAH says:

      KAU NI SAWAN APE?DAH MMG DIA ORG ISLAM

      0

      0
      • Org tanya jawablah says:

        Dah org tu tanya nama Bront palarae dalam islam jawablah…yg ko tak tahu diam…n yg tukang tanya pun…ko sepatutnya tanya nama dia dalam masyarakat melayu bukan nya islam…sebab dia mmg azali lahir islam…
        By the way nama dia dalam melayunya Nasrul suhaimin

        0

        0
  12. Akoo says:

    1 soalan yg baguuuss….!

    0

    0
  13. zoe says:

    Tahniah Bront,Selamat Pengantin Baru….

    0

    0
  14. saya ok jer!! says:

    kenapa mas kahwin RM30??? abang nara salah tulis ke? RM30 ke RM300???

    0

    0
  15. Erin says:

    sejak bila nk komen ada tambah tolak ni…tak suka la matematik!!!!!!ape la beautifool nara nehhh *&^%

    0

    0
  16. Aika says:

    kenalan lama?bistuuuuuuuuu christina suzane tu sape tgk salu kepit dengan dia jekkkk

    0

    0
  17. Tubir selatan says:

    bab tu dia kawen snyap kan nak jaga hati rakan artisssssss taknak suzanne tau lorrrrrrrrrrrrrrrrrr

    berita lamaaaaaaaaaaaa
    KUALA LUMPUR: Pelakon baru Cristina Suzanne Stocktill (Cris) tidak menolak jika dia dan aktor Bront Palarae menjalinkan hubungan cinta pada masa akan datang kerana wujud keserasian antara mereka.

    Menurut Cris, 27, walaupun mereka baru rapat sejak sama-sama terlibat dalam projek filem terbaru berjudul Jwanita, karakter dan ciri-ciri yang dimiliki Bront menepati kriteria lelaki idamannya.

    “Kalau diikutkan, saya mula mengenali Bront sebagai rakan artis pada awal tahun ini tetapi kami tidak rapat ketika itu. Kami semakin rapat sejak kebelakangan ini apabila saya dan dia sama-sama berlakon dalam filem Jwanita.

    “Berdasarkan cara kami berkomunikasi, saya akui selesa dengannya. Sikapnya yang sederhana, ringkas dan baik hati itu menepati kriteria lelaki idaman saya,” katanya kepada mStar Online.

    Bagaimanapun, ujar Cris dia enggan mengulas mengenai status hubungan itu kerana ia masih berada pada peringkat awal untuk membolehkan mereka lebih mengenali antara satu sama lain.

    0

    0
  18. Rozita says:

    mana gambar isteri nya?

    0

    0
  19. Anonymous says:

    mas kahwin johor rm22.50

    0

    0