Written by AbangNara | April 9th, 2009

jo anna sue henly rampas

UPDATE: Kami ingin meminta maaf dari hujung kaki hingga ke hujung rambut kepada tuan punya gambar Jo Ana Rampas iaitu BennyLiew.com.

Kami mengakui kesilapan kami mengambil dan mengedit gambar-gambar dari BennyLiew.com tanpa meminta kebenaran daripada pihaknya terlebih dahulu.

Segala gambar adalah hak milik BennyLiew.com dan koleksi gambar Jo Anna Sue Henly Rampas boleh dilihat dengan lebih banyak di blog BennyLiew.com

Sekali lagi maaf dipinta dari pihak kami kepada pihak BennyLiew.

Kami tahu anda tak tahu yang bintang RTM ada awek yang cun melecun macam nie. Rasanya dah tak ada orang tengok RTM dah kot. Semua pun layan Astro.

Nama awek bintang RTM di atas ialah Jo-Anna Sue Henley Rampas. Ha amik kau panjang gile nama dia. Asalnya orang Dusun, Sabah kalau tak silap. Memang cantik-cantik orang Sabah Sarawak nie.

Kepada lelaki-lelaki di luar sana, sila cairkan diri anda dengan melihat lagi gambar Jo-Anna Sue Henley Rampas dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Asyik-asyik layan AF7 ngan OIAM je, jom kita layan Bintang RTM plak.

jo anna sue henly rampas

jo anna sue henly rampas

jo anna sue henly rampas

jo anna sue henly rampas

jo anna sue henly rampas

478 responses to Bintang RTM Pun Ada Awek Cun Dan Hot!!!

  1. high_heels says:

    comel la dia…

  2. pim says:

    cun giler….

  3. ain says:

    kulitnya cntik la…putih bersih

  4. nekounam says:

    dah kna rampas dah..nama ayahnye rampas..hehe..gurau jer.

  5. nekounam says:

    juat nk inform kat u all smua..
    kalo nak tau, kat sabah takde bangsa melayu..yg seakan-akan melayu pun adalah bajau..

  6. Bunga says:

    .: Jgn rampas laki org daa laa..:.

  7. lilies says:

    chomeynyer…

  8. bUDakgEnIus says:

    Mujur nama ayah dia RAMPAS,
    Kalau RAMAS,
    bahaya tue..

    PERSAMAAN RAMPAS & RAMAS;
    dua2 guna tangan..hahaha..

  9. Penari Poco-poco says:

    Bukan apa si budak genius tok, ada maksud tersirat. Nya nak rampas dan ramas terus. ieeh….taktik kotor. What type of person he is…..

    • nekounam says:

      tak dape nak menolong ktk..

    • bUDakgEnIus says:

      WAHAI Penari Poco-poco,

      “Tidak terlintas di hati hamba,
      untuk mentafsirkan kata2 tuan hamba,
      tidaklah hamba teniat utk berkata tersirat”

      CEWAH, MCM ZAMAN KESULTANAN MELAYU MELAKA LA PLAK…HAHAHAHA

      • Penari Poco-Poco says:

        Tu la, rajin sangat rujuk kat buku hang tuah…..hu..hu.

        • bUDakgEnIus says:

          HANG TUAH tak pernah terbit buku daa…

          tu la..
          Tak bace buku..
          hahaha…

        • Penari Poco-Poco says:

          wahai (la pulak)….BUDAK HINGUS… eh, silap lagi aku……BUDAK GENIUS :

          Aku tau la hang tuah tu tak terbit buku. Tapi dia buat banyak cerita dalam buku. Ko tengok la sekarang, budak2 sekolah baca buku pasal die. Dalam exam pun ada juge sebut pasal die. Kalu pasai hang tuah aku malas la nak bace sbb dah ade filem P.Ramlee.

        • bUDakgEnIus says:

          SETAHU AKU;

          HANG TUAH tak pernah buat buku,
          Yang tulis tentang cerita dia adalah,
          Periwayat2 terdahulu zaman kesultanan melayu melaka sekitar abad ke-18..

          Macam ko tau2 je Hang tuah tue tulis buku..

          hahahaha…

        • nekounam says:

          nang u tok lelaki berkarisma owhh…bertuahlah mana2 ompuan dpt u tok..ain,poco2,bunga,fiza,ni,garfield, antasha,Hanz(pun blh),rugi kalo korang smua X dpt bUDakgEnIus nie..lelaki mithali dia nie…hehehe..

        • Penari Poco-Poco says:

          Huh, sorrylah. Kamek duak x ngam. Palak sik cun.

        • nekounam says:

          mun sik cun, kmk leh adjust…bknnya ssh ya..kata org, mun salu sik ngam, ada jodohlah retinya..hehe.

        • bUDakgEnIus says:

          SELISIH MALAIKAT 44..!!!

          XMO AKU SI POCO-POCO…

          MULUT BUSUK…

          Suka cari gaduh..

          huhuhu…

          q=P UUwweeeKKk..

        • Penari Poco-Poco says:

          MULUT BUSUK XPE, JGN KETIAK BUSUK…x tahan aku…

        • flower says:

          rujuk buku hang tuah x pe la..
          leh thu cter hero zaman dulu kala..

      • nekounam says:

        nang u tok lelaki berkarisma owhh…bertuahlah mana2 ompuan dpt u tok..ain,poco2,bunga,fiza,ni,garfield, antasha,Hanz(pun blh),rugi kalo korang smuax dpt bUDakgEnIus nie..lelaki mithali dia nie…hehehe..

  10. Antasha says:

    bole laa… cumil sket dari aku…
    hahahhaaha

  11. garfield_82 says:

    cute2…i like..mmang cantik..hehehe…

  12. chomey87 says:

    mcm muke aku jek… aku pon chomey gak… hehe…(pasan nye aku)

  13. baohuluna says:

    haddoii…cumei nyer jo-anna ni..
    tergugat jap den.:))

  14. Neo says:

    Dia ni Miss Unduk Ngadau sabah 2007,suara dia mcm suara Christina Aguilera, kalo tak caya lu p buka Youtube, taip je nama dia,n dia lahir kat US,dia mix la dgn org omputeh..baru 19 thn , dia ni sebenarnya awek aku wakakakaka…

  15. Mat Kepoh says:

    ahhhhh.. mane ade cun sgt la

  16. neo says:

    aku dtg balik, semata mata nak tengok jo-anna ni…hurmmm…sedap mata memandang…simple but elegant

  17. saloa mambok says:

    eh…igt sket ekk..dato ct pon lawa pe..kelahiran rtm gak kan…makin menjadi2 comel drg ni..pang kangggg

  18. swEEt says:

    cantek2…
    natural beauty..

  19. […] Perompak Gambar seterusnya dan dengan bangga menyimpan watermark website mereka adalaha beautifulnara […]

  20. Dusun says:

    apa ne..curi gambar orang tanpa kebenaran? teruk la..

  21. alus says:

    please la..nak curi gambar tu TANYA la tuan punya photo ..nie main amik lepas tu simpan watermark sendiri… tak takut kena SAMAN ker????

  22. AngelBear says:

    alo….tolong la kasi credit pic tu sama tuan punya yg sebenar…OhbUlan! pun dah kena…kamu lagi tak serik2….ni la ni dikatakan, lembu bagi susu…”SAPI” sini pula mo dapat nama….pencuri!!! Pls remove those pics!!!!!

  23. […] well, Saya rasa memang sah la selepas Ohbulan.com mencuri gambar gambar bennyliew.com kini Beautifulnara.com pulak tanpa segan silu mencuri dan meletakkan gambar gambar itu dengan watermark mereka dan ini […]

  24. Alvin Ting says:

    beautifulnara.com pencuri gambar!!! bodoh punya website!!! tak tau malu!!!

  25. We contacted your hosting server about this matters, and requesting every details about you and privacyprotect.org.

    complaint will be filed through MCMC malaysia and further action will be taken. immediately.

  26. osso says:

    eee pencuri…kamu tidak malu kah semua dunia tau kau pencuri…eee!!!

  27. nano2 says:

    ya…sepatutnya begitu la,kena tanya dlu dgn tuan pnya gambar,aku pn heran gak, beautifulnara ni mcm senang2 je ambik pic org lain,aku yg nk ambik pic org kat flickr pn takut nk guna karya org nie…c penari poco2 tu otak dah senget sbb terlalu menari poco poco hahahah tu tak fikir waras tu

    • tombivo says:

      si penari poco2 tu apa dia peduli. bukan website dia kan. suka hati lah bah dia buli tumpang glamer sini buat komen membalas. heheheh… memang bosuon lah bah si penari poco2 ni…

    • Penari Poco2 says:

      Time kasih ler ko bagi pendapat pasal aku….sebab aku tau ko tu manusia yang paling sempurna dalam dunia ni…tak pernah mengata orang….Aku doakan moga ko hidup bahagia dunia dan akhirat…amin!

      • koluvak says:

        mimang pun bosuon babanal dia nih…

      • bUDakgEnIus says:

        HYE GUYS…

        RELAXS LA…

        Maybe nie satu kesilapan yg tak disengajakan..
        So,we all calmdown k..
        poco-poco,koluvak,tombivo and those guys yg rase x puas hati..
        pls relax k..

        X BEST AR GADUH2,
        BIARKAN PIHAK ADMIN & bennyliew.com SETTLEKAN SECARA pROFESIONAL..Dorg lebih tau penyelesaian yg sewajarnya k..

        k guys..

        • Penari Poco2 says:

          BUDAK GENIUS:

          Ni yang buat aku suka kat ko ni…ko baik kat aku kan kan??? Pasal si NANO2 tu otak dia memang bagus, tu pasal la dia cakap pasal otak oranglain x bagus….BAGUS SANGAT KER DIA TU? Aku x kaco ko la….

          NANO2 :

          Ingat betul2 pepatah ni…….BAHASA JIWA BANGSA….Aku dah dpt gambarkan ko ni jenis aper!!!!

        • bUDakgEnIus says:

          AKU BACKUP KO PENARI POCO-POCO,

          orang pertama di belakang penari POCO-POCO

          adalah aku..

          hahahaha

        • nano2 says:

          oh yeke poco2,ada 6th sense la ko,tau2 je ko pasal aku ye..heheh…aku pn tau pasal ko, ko suka menari poco2, mesti keja ko professional dancer in poco2 kan…mmg ko tak kaco aku, tp perkataan yg ko dah gunakan kat ealrler komen2 ko tu, mmg tak seswai dan menunjukkan betapa tut nya ko…tula kurang2 kan menari poco2 tu,lagipun lagu poco2 tu haram,lagu tu memuja setan….

        • Penari Poco2 says:

          Yang ko kutuk orang tue, x adik beradik dgn setan?????

        • Juju says:

          Haa’aa…la nano2 ni….

          xbaik kutuk2 org macam tu…sama dengan setan nama nya tu. Kau tu waras sangat ke?

          Hampehhhhhhh!

        • MawarMerah says:

          Eleleleh….awak tu bagus sangat ke NANO2.
          Kalau awak tu bagus bebenor, awak tak mengata orang tak waras….

          Eksen je lebih….setan!!!

        • MawarMerah says:

          Aku geram sgt2 pasal aku juga penari poco2.
          Yang penting nawaitu kita ikhlas, menari poco2 adalah untuk kesihatan, bukan niat nak memuja setan. Awak tu yang puja setan, kalau x, awak tak hina kami…

        • Penari Poco2 says:

          Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

          NANO2 :

          Sempena di pagi jumaat yang mulia ini, aku nak bagi komen sikit pasal isu di atas. Ko cakap kat earlier komen aku XSESUAI…

          Ok…ko tengok komen ALVIN TING mula2 sekali tu..ade die bagi salam? dihentamnya BODOH trus kat beautifulnara…SESUAI ke tuh?

          Sebagai RAKYAT MALAYSIA yang kaya dgn adat sopan santun dan berbilang kaum, BUDI BAHASA diutamakan. Meskipun beautifulnara mengambil gambar2 dia org, teguran secara lembut dan penuh kesopanan PENTING. Xde manusia kat dlm dunia ni xmelakukan kesilapan, selain dari ko…KO SAJA yang xpenah melakukan kesilapan sedari azali lagi. Ko memang manusia yang mempunyai SIFAT dan SIKAP yang cukup sempurna!

          Aku bukanlah nak menyebelahi mana2 pihak. Apa yang penting, aku sendiri dah bercakap dgn adik Bennyliew melalui ruangan nie. Ternyata perangai dia LEBIH BAIK dan BERSOPAN daripada ko…maaf ler kalu aku cakap!!!

          NANO2, NANO2 :

          AKU MALASLAH NAK GADUH DENGAN KO LAGI…satu jer yg aku xsuke kat ko, ko HINA penari poco2.. Berapa ramai rakyat kat malaysia ni menari poco2 dgn nawaitu msg2. Bagi aku, menari adalah MINAT aku, xkene mengene dgn ko pun…apa yg ko minat, aku x kaco pun!!! Setiap org ada HOBInya…aku haraplah semoga semua penari poco2 MENDOAKAN KESEJAHTERAAN KO DUNIA DAN AKHIRAT…AMIN…

          NANO2 :

          INI LAST AKU MESEJ KAT KO….AKU MALAS NAK LAYAN KO LAGI…Aku doakan semoga ko bahagia di sisi keluarga…salam sejahtera buat ko sekeluarga.

          Wassalam, poco2.

          p/s. 1. LU PK LA SENDIRI…………
          2. Maaf buat ALVIN TING

    • flower says:

      mmg senget pon poco2..

  28. @all – kami di BeautifulNara.com baru sahaja balik kerja dan baru tengok komen-komen tentang gambar-gambar ini. seribu kemaafan dipohon dan kami dah hantar email kepada bennyliew untuk berbincang mengenai hal ini.

    hope this problem can be solve as soon as possible. i’ll remove the pictures as soon as possible tonight.

    thank you.

  29. zaza says:

    relax la benda blh diselesaikan….yg lain x payah la jd batu api…

  30. @all – we’ll be uploading new photos and we’ll be crediting all the involved parties. thanks

  31. @all – done updating for Bennyliew and rithzal pictures. will be glad if all the harsh words not being said anymore here.

    I am deeply sorry for all the mistakes I made. Thanks to BennyLiew and Rithzal for their kindness and understanding regarding this matter.

    Once again, sorry and hope you guys enjoy your visit here.

  32. Mat karau says:

    huhuu………Xcantik ar///

  33. Wah..cantiknya dia, and the photo technics also nowadays very good! Bumps!!

  34. mantikulaz says:

    bolehlah tahan,kalau dapat no. tpon dia pun jadilah..
    hahaha….

  35. lilies says:

    teknik shot yg baik..

  36. nafnaf says:

    ala kes camni biasa aja, mmg salah beautiful nara , tapi owner gambar tu pon gila kecoh.

    hantar je lah email warning, takpayah lah kecoh2 cakap orang bodoh la apa lah.

    btw, bila letak watermark, pada aku lah, bukan bermaksud gambar tu milik owner watermark tu, sekadar letak watermark sebab tu website deorg.

    tapi mmg lah beutifulnara patut letak credits to the owner.

    to beautifulnara, keep up blogging, pasni letak aja credits kat semua orang, especially yg kecoh2 tu

    • bUDakgEnIus says:

      KALU BOLEH..

      Ko letak skali COP SIRIM & LOGO HALAL..!!

      Baru dorg tau,
      gambar tu selamat ditengok or tak,
      and halal ke t haram kalu tgk..!!

      hahaha

  37. mencitolla says:

    CHOPP!!! ct nurhaliza dulu pun bukankah bintang RTM.. dia tak cantik ker???

  38. frenday says:

    Oh! tak perlu letak COP SIRIM & LOGO HALAL, cukuplah dengan hanya meminta kebenaran menggunakan harta intelektual individu lain dan mengekekalkan ciri-ciri asalnya seperti caption watermark, source link etc yang menunjukkan pemilik asal harta tersebut dengan ini pemilik asal akan rasa dihargai dan dia patut rasa marah kerana untuk mendapatkan gambar tersebut dia menggunakan banyak masa, wang ringgit, mencari lokasi sesuai sometime kena drive ke luar bandar – sungai – pulau – sawah, sewa pakaian model, kosmetik, meminta kebenaran daripada ibu bapa model tersebut, membeli peralatan kamera, menghabiskan masa berjam-jam mengedit gambar just untuk menghasilkan gambar yang baik, ini katakan usaha, titik peluh sendiri. Tiba-tiba ada orang copy, camana dia tak marah? minta kebenaran pun tidak! fikir logik la kita semua kan manusia. Mungkin dia marah terlalu ikut perasaan tetapi itu masih hak dia. Saya selalu ke rumahnya melihat dia bersengkang mata sampai jam 4-5 pagi mengedit gambar,cuba bayangkan! saya sendiri tidak sanggup begitu tapi dia sanggup sebab itu periuk nasi dia! dia suka hasil kerjanya. Saya sudah kenal dia bertahun dari zaman sekolah lagi, dia sudah macam adik kandung saya sendiri jadi apa yang saya katakan ini adalah benar. Jadi siapakah kamu yang berhak bercakap seolah memperlekeh, mempermain, menghina titik peluh orang lain? kamu cuma pembaca blog kamu tidak pernah merasai apa yang Benny rasa sebagai tuan empunya hasil kerja, sebab itu lah kamu just cakap sesuka hati saja. Saya tidak pernah memandang rendah manusia sebab bagi saya manusia ada otak boleh berfikir logik itu salah satu faktor yang membezakan manusia dengan haiwan unless disebaliknya. Ini bukan soal halal atau tidak, selamat atau tidak, ini soal betul atau salah.

    Beautifulnara: You already present your apology to Benny Liew with manner, thanks. That is up to Benny, im no longer involved as long as no one disturb him. I just dont like how your reader here treat my brother without using their head. My hp no is at your email’ blog. I only spoke the truth and im not scared at all.

    • Penari Poco2 says:

      Yuuup…FRENDAY…how r u?

      Pity Mr. Benny! As a reader in this blog, i apologise for what i have said, even not much, just a little bit…i really3 appreciate for what you have said in order to ‘punch’ all the readers.

      Kikiki….hopefully, u and Mr. Benny happy always and enjoy your lifetime with beloved family..

      Thanks once again…….

      • frenday says:

        Im fine thank you,

        Let just hope for the best.

        • Penari Poco2 says:

          Yuuup…all the best!

        • Z says:

          all the best to the photographer.. but how can we know the real photographer since everybody can actually watermark the pic by them self. the best thing is.. keep the picture buat pekasam.. or register the pic as ur own IP

  39. nano says:

    To poco2..aku tak hina menari poco2 tu, aku pun suka gak menari poco2 tu,cuma dah tak buat cuz mmg org ckp lagu poco2 tu mcm yg sumthing wrong,ok la everybody yg terasa yg aku ckp tu, MINTA MAAF SEMUA ESP PD POCO2 AND FRIENDS…HAVE A VERY GOOD FRIDAY TO ALL. :-) PEACE!

  40. Salam..Nape gaduh2 ni?

  41. Gakuto says:

    gadis dusun memang lawa mcm orang japan, korea dan hawaii.. hahahahaha

    • Penari Poco2 says:

      Kalu kat Sarawak , gadis2 orang ulu (kayan, kelabit, kenyah, murut dan byk lg) kebanyakannya cun habis….putih, menawan, cantik, gebu dan manis….pasal dia orang tinggal kat kaki gunung dan diselaputi hutan tebal dan sungai.

      Moh le dtg Sarawak, ada lebih 30 kaum…

      yeah…CUTI-CUTI MALAYSIA.
      Promosi sikit, negeri tercinta…

  42. rina79 says:

    benny, nasihat i kalau masih tak settle lagi bende nie and mereka rasa tak salah atas tindakan dier nie, besok, go to police station, buat report deliver all the evidence, then deliver one copy to Mcmc your report, then buka file case kat lawyer firm. in less than 1 hour lepas report hantaq pada mcmc, website nie confirm gulung tikar down terus. i biasa buat kes kes mcm nie, i ada email you berkenaan details nak bagi mereka nie insaf. check your email yer.

    • oit rina79 – panas betul aku ngan kau nie.kat OB jadi batu api kat sini pun nak jadi batu api gak.baca la dulu artikel nie.kan cakap dah SETEL.nie la orang melayu. tak reti nak baca sampai habis.panas aku dibuatnya

      • ain says:

        relax BorakArtisMalaysia..sabaq2

        • Penari Poco2 says:

          Aku tetap SOKONG BorakArtisMalaysia sebab dapat berborak dgn kengkawan….
          Penghibur hati yang tgh duka lara…

          Ooooh BUDAK GENIUS, ke mana ko menghilang?
          Aku dah x sabar2 nak pekenekan ko…

          NEKOUNAM, ney kitak?
          Sepi jak, AIN merinduimu….

        • ain says:

          haaa tau xpa..aku btoi2 rndu kt nekounam nih..aku dlm ksunyian hahah
          aku pn x sbq nk cr gduh dgn hampa suma hikhik

        • ain says:

          haa tau xapa..aku rndu sgt kt nekounam nih..aku dlm ksunyian hikhik..xsabaq nk cr gduh dgn hmpa hahah

  43. Z says:

    ala..kalo tak nak org curik gambo..tak pyh r publish kat internet.. kn da kene curik..simpan je wat koleksi.. kalo nak show hasil keje, show je kat client pakai album..takyah publish kat internet.

  44. ain says:

    apa hampa ni nk salah kn nara plak…nma pn internet,x pyh buh gmbaq klu xsuka gmbq hmpa tersebaq merata,fhm!

  45. kumbang says:

    uhh huduh..aku taste tinggi..

  46. adeqed says:

    mmg pun c joanna ni cantik..berkat hasil mix british(bapa)+dusun(ibu) dier…kalo korang nak tahu masa umur dier 18thn, dier menang Unduk ngadau n.sabah 2007 @ ratu pesta kaamatan 2007..kalo nak tgk pic tu, korang search je kt google ” jo-anna sue henly rampas”..gerenti banyak pic dier kuar time menang unduk ngadau..

  47. zack81 says:

    mg comel..cute..cantik menarik n dabommm..mcm girl yg dtg dlm mimpi aku semalam je…

  48. palat says:

    muka dia cam taik la…

  49. casper says:

    hahha…yea la…
    betul la..
    poyo la dia…
    ingat dia superstar ke?
    muka cam botol coke la…

  50. sepaun says:

    gf adam af2 ni…lawaaaaaaaaaaaaaaaaanya!atukui..ratu cantik sbh/unduk ngadau bah dia ni klu ndak silap!

  51. Salina says:

    Oh! ko baru tau ke orang Sabah & Sarawak ni lawa2, kitaorang kat sini kan banyak campuran bangsa. Tau takpa, tp yang penting cerah dan puteh…….

  52. yanna says:

    la..org sabah ni..bekas pemenang ratu cantik kat sabah tahun ???. Da lupa da thn brapa.. Dia ni mix ngan mat saleh..

  53. yanna says:

    la..jo ann ni org sabah..Bekas pemenang ratu cantik sabah thn ??. da lupa dah thn brapa..Dia ni jd dj kadazan dusun kat sabah. dia nie mix ngan mat saleh beb..

  54. Gakuto says:

    GF aku tym darjah satu.. hahahahahhahaha

  55. penang mai says:

    oh-my oh-my……………………

  56. cute says:

    aku lagi cantik…………………….

  57. bole la thn…cute.

    singgah sebentar di BERITA SENSASI just info….

  58. singgah sebentar di BERITA SENSASI just info….

  59. boxer hugo bosss says:

    aku xpena pun prsan muke die..
    haiss confius….
    ape2 pun lyn je la…:D

  60. fana gorgeous says:

    memang cantik pun die ni..tp klau die msuk af or oiam cnfirm nme trus naik..orang skng da x tgok rtm sume tgk astro je..ahakz

  61. THeSLaMBeR says:

    orang sabah n sarawak mmg lawa2 hik hik.. tp tak semua ar… tp ramai lah.. (2 pendapat orglah)

    • Tui says:

      Memang pun..Kat dunia ni mana ada tmpat d mana semua pompuan cantik2 berkumpul..Haizz..tapi skuang2nya kenyataan yang orang sabah n sarawak ni cantik2 adalah betul! XD

  62. Samke says:

    leh tahan gak….

  63. […] perampas hati lelaki betullah si Jo Anna Sue Henley Rampas nie. Kalau korang belum tengok gambar Jo Anna Sue Henley Rampas yang pernah kami paparkan dulu, pergile tengok dan sila jatuh hati dengan dia. Memang comel tahap […]

  64. trAnsForMers says:

    memang perampas minah ni ……
    dia mrampas mata hatiku…….
    cun siotttt……

  65. aku biseksual cam anuar zain says:

    wah cantiknye..kalau kat radio era atau hot fm..memang kalah semua…tepikat den..

  66. Benny's Fan says:

    mcm tu la….tau buat salah, pndai minta maaf.

  67. […] Jo Anna sebelum nie. Kalau anda belum pernah tengok gambar Jo Anna, kami cadangkan anda pergi baca artikel ini dan artikel ini. Sila bersiap sedia untuk cair jika anda seorang […]

  68. optimus prime says:

    MMG CANTIK…TP MAKE UP JE KOT…
    POMPUAN NK TGK CNTIK KE X TGK MS DIE BGN TDO TU…PETUA TU…….

    • megatron says:

      betul tu optimus prime… aku biasa tengok muka artis pompuan bgn tido… mlm tgk cun bgn pg…. ngeri gak la

      • Tui says:

        Haa..P la kat rumah dia, bejaga kat situ, tngok dia bngun tido..Maksudnya, artis2 malaysia yang lain tu yang jauh lebih huduh dari dia tu lagila bertambah2 huduhnya kan lepas bangun..XP

  69. kokola says:

    ni yg boring ni. nak dengar komen psl jo ann je. yg lu ceita psl dri sndri tu …….sgu boring seboring boring nya.

  70. junz says:

    betul la, mmg comei awek ni… org sabah sarawak mmg cantik2 belaka… putih mulus lagi…

  71. julia says:

    aku dh agak msti dia yg menang…awl2 lgi aku tgk dia msti juri pilih dia…org lawa kan biase laa. tpi aku tk heran lawa pn dh nme darah cmpur..lau melayu tulin heran gak.

  72. qUE lexa Wee says:

    hm not bad while this picture is just the editing,,,still have people like to see it,,,

  73. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

  74. porno izle says:

    I was very pleased to find this site. This is an intelligent and well written article, you must have put a fair amount of research into writing this. Thank you

  75. Thanks for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you turn out to be an expert, would you mind updating your blog with more details?