Written by AbangNara | November 11th, 2016

Sekiranya anda sering mendengar Sinar FM, tentu anda akan sedar yang rakan sekonti Jep Sepahtu seringkali mengusiknya tentang percintaan. Nampak seperti Jep Sepahtu sedang angau bercinta dan nama yang sering disebut-sebut oleh rakan sekonti Jep tak lain tak bukan ialah Sari Yanti. Berdasarkan pemerhatian Abang Nara di Instagram, Jep telah kelihatan menyambut hari jadi Sari Yanti bersama-sama baru-baru ini.

jep

Apa yang menariknya ialah caption yang telah digunakan oleh Jep. Memang sweet romantik tahap tertinggi.

Benarlah bidadari itu wujud ????.. Happy birthday @sariyanti ???? Semoga yang baik2 saja buat kamu

Memang awesome sungguh ayat pick up line Jep. Tak tahulah benar ke tidak mereka berdua ini bercinta. Namun desas-desus ini telah ditimbulkan apabila Jep telah membalas satu gambar panahan Sari Yanti yang telah dimuatnaik di Instagram.

jep2

jep3

Kah, kah, kah. Memang kelakar Jep nie. Untunglah Sari Yanti dapat seorang lelaki yang kelakar. Pasti bahagia sepanjang hanyat. Jep pun untunglah dapat seorang awek yang cun melecun macam Sari Yanti.

jep4

Sekiranya benar mereka berdua bercinta, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan. Kalau tak betul, apa salahnya jadi betul. Dua-dua pun single mingle. Sama cantik sama padan pulak tue. Apa kata anda? Sesuai ke tidak?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

68 responses to Bibit-Bibit Cinta Mula Berputik Antara Jep Sepahtu & Sari Yanti?

  1. Anonymous says:

    Jep dan Sari Yanti, sama cantik sama padan.

    Kalau Jep dan Sari Yanti kahwin, tiap-tiap malam Jep dapat cium ketiak putih Sari Yanti. Jelesnya….

    6

    27
  2. yuya yuya says:

    moga Allah permudah kan sgl nya tuk both of them.. thniah jepp dan sariyanti..

    26

    0
  3. Anonymous says:

    Tipulah abang nara ni. mana ada sama cantik sama padan. sari yanti cantik giler kot! Jep biasa2 je tp kalau dh suka sama suka apa salahnya.

    26

    6
  4. orang singapore says:

    jep pon handsome jugak actually. tak lah tahap handsome gilerrrrrr tapi handsome biasa2 je. Moga sampai jodohnya.

    “Funny guy always the best soulmate”

    78

    0
  5. Anonymous says:

    Chopp..jep ni bkn dh bertunang ke atau da ad gf ke? Lgpn apsal taste ko semua pmpuan melayu yg makeup tebal n sexy.

    12

    2
    • noname says:

      kann… namenye Nazeera Sardi… Pelakon jugak yg jadi ank pompuan zila bakarin dlm Memori cinta suraya tu… Jadi adik pada Miera Liyana. huhu. Apepon moga jep cpt naik pelamin bersama pasangannya…

      11

      0
    • Anonymous says:

      dah lama putus daaaaa

      10

      0
      • Suke suke suke says:

        Ntah.. ms gosip dgn nazeera sardi tu nmpak mcm dat girl yg byk make a move nk menang hati jep tp jep x mengiyakn pn gosip diorg brsama. Mngkin anggap kwn je kot tp nazeera sardi yg expect more. Tp bile gosip dgn sari yanti ni.. aku rs mmg jep btol ade hati kt dia.. dan aku stujuuuuuuuuuuu kalau ade jodoh diorng brsama…… :-)

        4

        5
    • saja jerr says:

      jep nie kalau berlawak macam ada unsur-unsur islamic sikit… tapi rupanya suka yang seksi-seksi jugak… apa-apapun tahniah.

      0

      1
  6. Anonymous says:

    Aik! Jep dah clash ke dgn awek dia yg rambut panjang tu? Apa ntah nama dia. Apa2 pun all the best utk semua… jodoh di tangan Tuhan.

    11

    0
  7. saya says:

    Bukan Jep couple dengan pelakon Nazira Sardi ke?

    7

    0
  8. Anonymous says:

    Suka2 tgk diorg berdua… Semoga cepat le Jep pinang Sari Yanti.. Jadikan yg halal…

    6

    3
  9. Anymore... says:

    artis2 nie jatuh cinta…putus cinta
    tak jauh…
    pusing2 situ jugak.!!!
    apa2pun Ok sangatlah…
    2…2 bujang dara…

    1

    4
  10. kobis bunga says:

    last year Jep sambut besday Nazira Sardi.. x dengo lak da clash….

    9

    1
    • inaranur says:

      Dah clash lama dah…. Lgpon jep bukan jenis yg jaja cerita…. Kdg2 bercinta tak semestinya bersatu ye tak…

      21

      0
  11. Anonymous says:

    Jepp ni xla hndsome sgt tpi aku suke sebb die smart diluar..ape yg die pakai nmpk cntik terletak..

    28

    2
  12. Cbe lg says:

    Mcm xkne jep dan sari ynti nih.tkut2 dh kwin ntt hilang slera sari ynti trus mnx cerai lg mcm ngn bekas suami dlu.tp mmg x kne arr

    2

    8
    • Anonymous says:

      Apalh kau ni.jep tu handsome jugak aku tgk.
      Terus terang waktu dia selalu kt tv..aku jatuh cinta dgn dia..sumpah..bukan hanya kelakar..so memikat dgn tingkah laku selamba dia tu..terpaut i di buatnyer..iyaaaa…

      8

      2
  13. Anonymous says:

    Betul la tu bercinta…majlis hari istimewa dgn org tersyg. duk sebelah rapat rapat..msti jepp istimewa di ht sariyanti.

    16

    0
  14. Noni says:

    patut la pagi td DMFK sakat jep sebut sari yanti…ooo..baru lah paham kenapa.

    12

    0
  15. Anonymous says:

    Klau btl ap salahnya..sari yanti ni memg cantik..lembut je muka dia..klau btl jep..jgn tunggu lama2..

    4

    1
  16. Anonymous says:

    Sepah memang suka janda ke?

    0

    12
  17. intan kembong says:

    sari yanti tu mcm sombong skit la..mau ke dia kat jep yg biasa2 sj..

    8

    0
  18. mira says:

    dah agak dah..hahaha…memang padan

    2

    0
  19. anon says:

    Ingatkan dia dah bertudung, seksinya baju dia.. Anyway, untunglah kalau kawen dgn jep, hari2 duk gelak sb kelakar.

    2

    0
  20. Anonymous says:

    habis madu sepah dibuang…

    0

    0
  21. joshua says:

    Takde pulak ustaz ustazah celop sebok pasal baju dia yang terlebih sexy tu. Kalau artis lain dah kena tegur or maki…

    2

    0
  22. geli says:

    tak geli ke lelaki ni tergilakan janda..dah bekas pakai laki lain walaupun halal..lendir -lendir laki lain dah pernah lekat kat badan dia ni..erkkkk

    0

    26
  23. Sinchan says:

    Untung jep dpt awek muka lawo, body sedap n mantap….
    Dh lama jep ni try sari start dia org brlakon ayah den lopeh lg… pastu brsmbung jkk n sepahtu reunion.. nmpknya brjaya jgk ko jep..

    5

    0
  24. Benci says:

    Bkn makwe jep yg sbnr tgh ambik master ke…huhu bkn ape sari yanti tu kn janda then igt lg mse tgk fear factor kt astro dlu prngai die mcm ermmmmmmmm…jep ni aku igt test die pompuan yg brtdung tpppp….tlglh pikir abg jepppp elok2

    3

    1
  25. dina says:

    memang sesuai sangat…..jep kelakar …sari pun kelakar comel dan ada sense of humour….mudah2han ada jodoh antara mereka.

    3

    0
  26. Anonymous says:

    So sweet..setuju sangat kalau jep dengan sriyanti

    1

    1
  27. Anonymous says:

    Lelaki klkar mmg sllu jadi pilihan. Muah ciked jep. Jgn lep pulak. Hikhik

    Lepas ni jep, kalau awak takde jodoh ngn sari yanti, kita cuba lakar ceritera cinta terindah kita pulak ehhhhh

    1

    0
  28. Najib says:

    Abang Jep pilih yang mana Perawan atau Janda??? Abang Jep pilih Janda Kelas AAA tip top meletop….mantoppppp

    1

    0
  29. Anonymous says:

    sari yanti ni macam ego..harap jep dapat tundukkan dengan kuasa cinta..wah gitu…

    semoga ke jinjang pelamin cepat2

    0

    2
  30. Anonymous says:

    sari yanti memang cun woo, dari zaman sekolah aku minat ngan dia, dia tak sombong,baik hati lagi,tapi aku heran,apsal dia cerai,mungkin laki dia tak biasa ngan orang nogeri kot,orang nogeri memang cun cun belaka,tapi telinga kena tahan ler skit, kena tahan ngan adat pepatih…hehe

    3

    3
  31. anon says:

    sesuai tu mmg sesuai
    tapi jef jenis ” pentingkan family ” lebih2 mak bapak dia
    kalau pompuan tu bleh respect mak bapak jeff mungkin lah jadi
    bro harap lu tak temakan” panah demi duit ” lu je bro
    kahkahakahkah

    0

    0
  32. Minang kabauuu says:

    Masuk suku yo lah! Hahaha

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Boleh je masuk suku? Tekan abis je …

    0

    0
  34. syed says:

    aku rasa memang betul dah ni dorg bercinta. biasanya kalau kita selalu bekerja dlm satu tmpat yg sama dgn lbh kerap.. tambah lagi kalau dh jd kwn rapat.. lama2 mmg blh jatuh cinta.. kan diorang berdua kerap berlakon berdua..

    0

    0
  35. Tupai Lompat says:

    Jep nampak lawa je. Tak nampak lain dah. Jep kan jenis pembuli sikit, tengoklah bila dia layan Shuib dan Mamat. Orang yang suka buli ni atau dominan, suka awek2 yang kiut miut. Sari Yanti sesuailah.
    Sari pulak “gold digger”. Siaplah Jep, ngabiskan duit untuk barang make up dia nanti. Hehe. Artis sama artis, ha sesuailah deme. Itu je dia orang nampak dan hidup.

    0

    1
  36. sentot says:

    oh good beatiful

    0

    0