Written by AbangNara | March 28th, 2016

Kali ni Abang Nara nak share dengan anda semua satu produk yang menjadi rebutan kaum wanita di luar sana.. Betulke sekarang ni trend orang perempuan pakai Matte Lip Cream? Kenapa kalau shining-shining tu dah tak trend ke? Ntahlah tapi bila Abang Nara tunjuk wife Abang Nara, dia pun sangat setuju!

Ada 5 warna semuanya.. Tapi yang model ni pakai semua cantik-cantik kot.. Pening Abang Nara nak pilihkan untuk isteri tercinta, nak bagi surprise sikit.. Korang rasa mana yang sesuai? Orang pompuan ni confirm melompat kalau dapat present macam ni kan? hehehe

Lagi satu sebab nak jimat belanja.. Harga dia murah meletop-letop ni.. Macam tak percaya pun ada.. RM29 je satu… Eh kenapa murah sangat ni?? Kualiti pun setanding dengan produk-produk berjenama lain.. Katanya lepas pakai ni berapa saat dia akan jadi matte dan tahan lama.. takde lah asyik nak gi toilet asyik nak tambah lipstick kat bibir je.. pakai sekali je dah cukup bertahan lama..

 photo 1.png

Rasa macam nak belikan semua je sebab harga pun murah je..

Jom Abang Nara tunjuk satu-satu warna yang model ni pakai.. Senang sikit korang semua nak ushar..

 photo 2.png

Fuhh…macam sweet pulak warna Candy ni.

 photo 3.png

Hmmm, warna Nude boleh tahan jugak…

 photo 4.png

Warna Desire ni agak mengancam!

 photo 5.png

Hmmm..pada pandangan Abang Nara, warna ini sesuai ke pejabat koprat…

 photo 6.png

Warna Fuschia ala-ala pink ini pun ok jugak sebenarnya…Pening kepala Abang Nara nak pilih..wife dah suruh beli semua dah ni..

 photo 7.png

Fame Soft Matte Lip Cream ni buatan Malaysia dan ada KKM so tidak perlu risau atau was-was. Harganya amat berpatutan, RM29 untuk setiap satu..

Kalau korang nak tengok boleh tengok-tengok di:

Instagram : @fame_cosmetics
Facebook: Fame Cosmetics HQ

Dah puas ushar-ushar tu mesti nak beli kan? Ok korang boleh cari nama Agents dan Stokis yang berhampiran dengan korang di:

Instagram : @agentfame

Masih belum terlambat kalau nak apply jadi Stokis atau Agent.. Boleh buat side income jugak.. Dengar cerita produk ni tengah hot.. meletop-letop dipasaran… Korang boleh email kat sini, mana lah tau ada rezeki korang nak jadi Agent / Stokis.

famecosmetics.my@gmail.com


Fame Matte Lip Cream review by Beauty Blogger, Nisa Kay.

Selamat berniaga dan juga membeli!

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to Bibir Menawan Dengan Fame Matte Lip Cream

  1. lynda says:

    Ready stock all colours.whatsapp 011.10845674.cod banting, telok panglima garang, klang & shah alam. #agentfamecosmetics

    0

    0
  2. @najmeeyah says:

    BRUNEIANS contact me 8180887 to get your Fame Soft Matte Lip Creams.

    0

    0
  3. natadecoco says:

    Area alor setar kedah tak dak ka..??

    0

    0
  4. shuwashuwei says:

    kenapa kawam saya pakai lipstick ni bibir dia jadi kering n mengelupas?

    0

    0
    • ucu says:

      BETUL..sama la..officemate saya ramai yang beli…mereka pun cakap jadi kering dan tidak kemas.

      0

      0
    • ucu says:

      itu la..officemate saya pun ramai yang beli..ramai yang cakap kering bila guna..dan tidak kemas di bibir

      0

      0
    • Anonymous says:

      sy guna okay jer. pakai elok elok kemas la, tahan lama kat bibir.

      0

      0
  5. nadia rose says:

    yang duduk di ipoh or kuala kangsar
    boleh cod (cash on delivery) dengan saya

    ini no tel untuk contact saya +601124234085

    0

    0
  6. Mimie says:

    Hi, utk order boleh whatsapp sy di +6019 6230 595
    semua warna available ya..
    blh pos ke serata pelusuk negeri okeh.. hehehe

    0

    0
  7. shabelleza says:

    AgenPuchong & AgenShahAlam here..
    Ready stock for 5 colors
    COD Bdr Sunway, Sunway Pyramid, USJ, Puchong, Shah Alam, Setia Alam, Meru, Kapar, Cheras & Postage arrangement
    Buy 5 & get FREE Postage/COD & Special Gift: Cosmetic Bag
    Wassap 012.214.1810 now now now!

    0

    0
  8. Stokis KL says:

    Agent stokisfamekl
    COD:- putrajaya-kajang-sg-sg tangkas-saujana impian-bandar baru bangi-bandar tun hussien onn-serdang-seri kembangan-alam damai-balakong.

    ? Nama: Yan
    ? No Hp: 012-8856036
    ? Kawasan: Putrajaya/Cyberjaya/Bangi
    ? Ig: ellfie.fame_putrajaya
    ? Fb: Ellfie Beauty Putrajaya – Cyberjaya

    ? Nama Agent :ROSNANI JALIS
    ? No hp: 012 341 7451
    ? Kawasan: seluruh ampang, cheras, hulu langat, klcc, kuala lumpur, pudu, times square, bukit bintang, wangsa maju, uk perdana
    ? ig : nanieaqilfayyadh

    ? Nama:Nur Liyana Ab Wahid
    ? No hp: 017-4831869
    ? Kawasan: sekitar alor setar,mergong,shahab perdana,anak bukit,kepala batas,tanah merah dan sekitar jitra

    ? Nama:che na
    ? No hp: 0129146480
    ? Kawasan: seri iskandar,parit,tronoh,batu gajah
    Vendor : @whats_in_vendorboutique (ipoh)
    ? Ig: chena_shoppe
    ? Fb: rina myvi

    ? Nama : nurfaizatulhamima
    ? No hp : 012-6864936
    ? Kawasan : seberang perai/permatang pauh/seberang jaya/perda/bukit mertajam/kepala batas
    ? Fb : Mema Hamid
    ? Ig : Nurfaizatulhamima

    ? Nama : Nurul Huda
    ? No hp:0133487371
    ? Kawasan: Cheras,seri permaisuri,SG besi,bdr tun razak, Mjid jamik
    ? IG:Nurul_maktam
    ? Fb: nurulhuda

    ? Nama: Atikah muhammad
    ? No hp: 6010-9639920
    ? Kawasan: Georgetown, jelutong, gelugor, sg. dua, USM, bayan baru, bayan lepas dan kwsn sekitar penang island
    ? Ig: ellfie.fame_penang
    ? Fb: atikah muhammad

    ? Nama :yatie
    ? No hp :0173699156
    ? Kawasan :Bandar Baru Bangi, UPM, Dengkil, Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota, Bangi Lama
    ?IG: roshayatie_elbeautyshop
    ?Fb: * Ellfie beauty Bangi
    * Ros Cahaya Hqyqtie

    ? Siti norakmar binti Abdul wahab
    ? 0136725583
    ? Port Dickson & seremban

    ? Nama: Amy
    ? No Hp: 0199104259
    ? Kawasan: Ampang park/KLCC/Masjid jamek/KL Sentral
    ? Ig: justbeautyaffairs
    ? Fb page: just beauty affairs

    ? Siti Erfina Kadri
    ? 0138052220
    ? Kuching, Samarahan, Serian, Mukah
    ? Ig:rudyerfina
    ? Fb:rudy n erfina

    ? Nama : Ayu
    ? No hp : 019.252.2788
    ? Kawasan : Bangsar, KL, Mid Valley, Brickfield, KL Sentral, Tmn Connaught, Kajang, Semenyih, Beranang,
    ? Fb : Eda Rahayu Yahaya
    ? Ig : edarahayu

    ? Nama: Ekin
    ? No Hp: 017-6164780
    ? Kawasan: Seluruh Putrajaya/Cyberjaya/Bangi/Tmn Melawati/Tmn Permata /W.Maju/Tmn Melati
    ? Ig: Ekin Zulkaflee
    ? Fb: Ekin Zulkaflee

    ? Nama: zuzailie
    ? No hp: 012-9782670
    ? Kawasan: kl/sg. buloh/rawang
    ? Ig: zuzailie
    ? Fb: zuzailie rosli

    ? Nama: fiya
    ? No hp: 0123899697
    ? Kawasan: Bangi sek 4,7,8,9
    Klcc, ampang park,gombak
    ? Ig: ffcollections / fyafyza
    ? Fb: la belle fya

    1

    0
  9. Anonymous says:

    Hi, untuk order bole wassap sy 016 6651412
    cod damansara, ttdi, klang lama, kl sentral,
    pos pun bole untuk seluruh negeri

    0

    0
  10. lynn says:

    hi untuk order bole wassap saya di 016 6651412
    bole cod area petaling jaya, damansara, ttdi, kl sentral, jalan klang lama
    bole pos ke seluruh negeri

    0

    0
  11. famecosmetics_selangor says:

    Hi, Saya Stokist Fame cosmetics selangor,
    untuk order (cod/pos), agent/dropship bole wa/pm 0123230198
    ig:famecosmetics_selangor

    0

    0
  12. Nurul Atirah says:

    Hai. Selangor ready stock here. COD area Klang – Shah Alam – Setia Alam. Pos nationwide also available. WA segera 0102919731.

    Kindly visit my ig for any pic or updates>> @fame.cosmetics

    0

    0
  13. eira says:

    kalau area kota damansara blh cod ke sis?

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Ready stock!! Free COD seluruh Putrajaya dan kawasan sekitar Putrajaya (Cyberjaya/Dengkil/Bangi)… All 5 colors. contact me 017-6164780.

    0

    0
  15. Ekin says:

    Ready stock!! Free COD seluruh Putrajaya. Kawasan sekitar juga free COD (Cyberjaya/Dengkil/Bangi). Contact me 017-6164780.

    0

    0
  16. Stokis Fame Melaka says:

    Saya stokis melaka.
    COD all over melaka n part of negeri sembilan.
    Pos ke seluruh Malaysia.
    Agent and dropshiper are also wanted. Hadiah menarik menanti anda
    Contact 0176650135

    0

    0
  17. Che na says:

    Saya agen perak 0129146480..

    0

    0
  18. Diana says:

    Kepada yang duduk di miri dan brunei boleh telefon saya

    ? 0198388487

    0

    0
  19. Lin says:

    Konon nak tiru lipkit by kylie la ni, jauh beza uolss

    0

    0
  20. sofia jamilah says:

    brand ni kurang budget ke camne? editing job teruk gila. tak kemas and nampak tak professional. mcm lipstik jual lelong kat pasar. also ladies, tolongla check ingredients lipstick yg korang pakai. jgn main calit je. nak lawa kene be cautious also. its not just about the colours!!

    0

    0
  21. satu artikel yang menarik

    0

    0
  22. mawar says:

    Sorry, tapi betol kate sofia jamilah, alang2 masuk blog yg femes ni, pakaila cantik2 skit lipstick ni. ak tgk pun xslere. mungkin editing, tapi aku tgk lipliner die pun terok. hahahahaha.. MUA ke Editor xprofessional?

    0

    0
  23. azie says:

    ? Nur Aziemah
    ? 018 296 0603
    ? @azie_ramly
    ? Gombak/Batu Caves/Setapak/Selayang/Greenwood

    0

    0
  24. Reahan -Stockist Selangor & All says:

    Ready stock available and NEW AGENTS/DROPSHIPPERS needed for Selangor and all over the WORLD… Wassap berasap Reahan 0192805005

    Hawa Fame Cosmetics Agents.. Pilih Mana Suka..
    SELANGOR/KL/PUTRAJAYA/CYBERJAYA/JOHOR

    # Nur Aziemah
    HP : 018 296 0603
    Ig : @azie_ramly
    COD : Gombak/Batu Caves/Setapak/Selayang

    # Liyana / Shafiq
    HP: 0193856876 / 0126864541
    Ig : @shafiqliyana_kj
    COD : Bandar Utama/Damansara/Kelana Jaya/Subang Jaya/Subang/Shah Alam/Klang/Along PJ Fed Highway

    # Fazlin Kamarudin
    HP : 019 2107001
    COD : PJ/Damansara/Kota Damansara/Kelana Jaya/TTDI

    # Rosline
    HP: 0129448022
    Ig : @rosline_ellfie
    COD : Damansara/TTDI/Selayang/ Gombak/Batu Cave/Keramat/ Setiawangsa/Sentul

    # Lynn
    HP : 016 6651412
    Ig : @azelinda83
    COD : Jalan Klang Lama/KL Sentral/PJ/TTDI/Damansara

    # Siti Khadijah
    HP : 016 696 0443
    Ig : @ctkhadijah38
    COD : USJ /Subang Jaya/Putra Heights/Shah Alam

    # Lenny
    HP : 012 390 9774
    Ig : @lennyemelda
    COD: Subang/Taman Medan/Jalan Klang Lama

    # Rozalina
    HP : 012-298 2634
    Ig : @ellinabeauty
    COD : Bandar Kinrara/Puchong/Bukit Jalil/Equine Park

    # Noorhayati
    HP : 012-5931158
    Ig : @Atiyah.premium.beauties
    COD : Bandar Baru Bangi/Kajang/UKM/GMI/Sungai Tangkas/Bangi Gateway/PKNS Bangi

    # Lyza
    HP : 017 329 9525
    Ig : @lyzabasri
    COD : Area – Bangi/Kajang

    # Norsafiqah
    HP : 0189494539
    Ig : @Norsafiqah
    COD : Sekinchan/Sungai Besar/Sabak Bernam

    # Linaznan
    HP : 0172152920
    Ig : @linaznan
    COD : Ukay Perdana/Ulu Klang/AU Keramat/W.Maju/Melawati/ Ampang Point/Ampang Waterfront

    # Nissa
    HP : 0122778825
    Ig : @nissazmir
    COD : Putrajaya/Cyberjaya

    # Nani
    HP : 013 7770345
    Ig : @HawaFamecosmetics_JB
    COD :Johor Bahru/ Skudai/BBU/ Iqa Reka @ G5 Kilang Bateri

    0

    0
  25. Famecosmetics selangor says:

    Famecosmetics _selangor
    STOKIST: 0123230198, @famecosmetics_selangor

    Agent agent kami:???
    ?Shae – @shabelleza
    ?? +6012 214 1810 ? Klang/shah alam/puchong

    ?Halina @halinak71
    ?? +6019 350 1026 ? Klang/tmn andalas/tmn melawati

    ?Pastel__lips @pastel__lips
    ?? +6018 377 8442 ? Klang/ipoh/the shore melaka

    ? laylaburhan @fameous_lips
    ?? +6010 226 5873? UPM/serdang/bangi

    ? Ina @sg_famecosmetics
    ??+65 9061 2025? Singapura

    ? nor dahlia @set_kening_by_dya
    ??+6013 906 7894? Johor-pasirgudang

    ? Nadya @nadyahoney
    ??+6013 219 2855? Kuantan

    ? Siti Nurhaini @hanict88
    ??+6013 592 3028? subang bestari/kota dmnsara/sbg airport

    ? Elna @elna_datinwardina71
    ??+6013 635 3434? MenaraTM/ kualaselangor/tamanmedan

    ? Norhayati @fame.mascaraduoya_selayang
    ??+6017 929 9880? selayang

    ? Nurul atirah@nurulatirahrusli
    ??+6010 291 9731? klang/shah alam

    ?Najmeeyah @najmeeyah
    ??+673 8180887 ? Brunei

    ?Diana @famecosmetic_miri
    ??+60 19 838 8487 ?miri sarawak and brunei

    0

    0