Written by Bella | May 16th, 2017

Redza Rosli dan Ayda Jebat kini sedang mendapat perhatian ramai kerana kemesraan mereka. Ramai peminat yang mendoakan hubungan teman tapi mesra mereka menjadi hubungan percintaan.

Menerusi portal BH PLUS, Redza mengakui beliau tidak menolak jika beliau ditakdirkan mempunyai jodoh bersama Ayda. Buat masa ini, Ayda sahaja wanita yang paling rapat dengan beliau.

Ditanya adakah beliau mempunyai perasaan cinta terhadap Ayda, Redza bagaimanapun enggan menjelaskannya dengan lebih lanjut dan biarlah beliau memendam setiap perasaan terhadap Ayda.

Kalau bercinta pun apa salahnya. Saya senang bekerja dengannya. Begitupun saya tidaklah mengatakan rakan sebelum ini tak bagus. Ayda banyak membantu memudahkan kerja lakonan saya. Malah dia banyak mengubah pergaulan saya. Malah dialah wanita yang rapat dengan saya saat ini.

Saya jarang memuat naik gambar bersama perempuan di laman sosial. Jadi bila tiba-tiba saya kerap berkongsi gambar dengan Ayda ada yang mengandaikan kami bercinta. Kalau ditanya andai saya bercinta dengannya, biarlah saya simpan saja perasaan itu.

Kalau ada jodoh tidak kemana, kalau dah rapat dan rasa sesuai juga janganlah tunggu lama-lama. Tidak salah untuk mencuba bukan?

Sumber Berita : BH PLUS

16 responses to Biarlah Saya Simpan Sahaja Perasaan Terhadap Ayda Jebat – Redza Rosli

  1. Si bunga says:

    Come on laaaa Redza… u deserve better…

    Perempuan gedik ni stock geli geli, gesel gesel jee

    36

    1
  2. lara alana says:

    redza ni kalau berlakon boleh tahan jgk la
    bagus tak kayuuuu
    suka redza ni berlakon
    sori, oot.

    22

    0
  3. jula says:

    redza…pleaseee….byk lg pompuan lain yg lebih baik utk hg….

    13

    0
    • niasha says:

      kannn. gedikkkss much je minah ni . pleasela buat malu org melakau je . im from melakau too but takde la gediksss nk mati mcm dia ni . muka dia versi ROSNAH MAT ARIS muda . HAHHAA !

      4

      1
  4. nok gebuzzz says:

    taken pic dgn jul aripin pun pegang2 siap pelok2,ngan radin pon ada..ngan mamat ni pon ada…bila ditanya ini la dikatakan teman tapi mesra n boleh pegang2…hahaha!
    #jgnkecam

    20

    0
  5. wekkkkkkk says:

    simpan jela perasaan tu dulu…sbb tengah cari duit dulu, baru je kecimpong kn dlm seni…mana ada duit byk…mau luahkn nk kawen…

    5

    0
  6. Eyeee says:

    Adoiii..ko tu kene freindzone je ngan si ayda jebat muka piring tu…
    Lupakan jela perasaan ko tu..
    ko ingt dia nak ke ko tu..dah la baru dlm industri..duit pon xbape nak hado kot..
    Stakat stok nk manja2 gedik2 je ko tu redza oi..
    jangan jadi cam si radin dah la..terus di tinggalkan..
    wakakakkakakaka
    dasar muka piring gedik nak mampos

    7

    0
  7. Yaya says:

    Kenapa?? Why??

    2

    0
  8. PowerPuffGirl says:

    Jangan terburu-buru dek oii.. in my personal view, u and your parents deserve someone better in person to enter your family… ini just dari pandangan mata dan penilaian kasar hakak la ye… well hakak pun x kenal siapa ayda jebat in person… but i think this is also what your family see and think about ayda… walau apa pun kalau dah jodoh sudah tertulis, siapala kita nak menghalang ye dokk..

    6

    0
    • niasha says:

      MINAH versi rosnah mat aris NI umur dia berapa . asal gedik nk mati macam budak baru nk up ? kenapa dia gedik nk mam . kalau dia hadek i dalamaa kena pelempang ! hahaaa .

      2

      1
  9. peminatpatahsayaplopak123 says:

    dah berjaya dah anak rosnah mat aris si adya nie.. muka pun serias mak dia.. syukur..

    2

    1
  10. mami seberang says:

    kote gatai dah tu,hang pi kawin lekaih

    1

    0
  11. Biajela says:

    Biala dia komen mcm tu..redza pun nk kne jage hati ayda kang ckp benda lain tak menjadi cite yg dorng nk tayang tu “kukirim cinta….ape ntah..hahaha

    0

    0

Leave a Comment

Optional