Written by serenity | March 11th, 2017

Pelakon cantik jelita Uqasha Senrose diketahui ramai terlibat dengan pelbagai kontroversi sebelum ini. Pernah bertunang dengan Pekin Ibrahim, kemudian dikaitkan dengan beberapa orang pelakon lelaki seperti Hafidz Roshdi, Syafiq Kyle, Iqram Dinzly dan baru-baru ini kerabat diraja Tengku Bakar.
17200779_1263902736979806_615410571_o

Namun, gambar yang kami terima menunjukkan Uqasha kini sedang rapat dengan pelakon kacak dari Singapura, Shah Iskandar.

Menurut saksi, mereka berdua dijemput ke program itu baru-baru ini dan dilihat sangat mesra seperti sedang bercinta.

Benarkah Uqasha sedang bercinta dengan Shah, yang diketahui juga telah berkahwin dengan seorang wanita bernama Siti Sarah pada awal tahun lepas?

Uqasha dan Shah dikatakan sentiasa berpimpin tangan tanpa lepas sepanjang program berlangsung.

Turut hadir ke majlis itu ialah Ungku Ismail dan Nazeera Sardi yang bergandingn dalam drama HyppTV, Pembancuh Kopi Mr. Vampire.

Mungkinkah mereka berdua sekadar kawan rapat saja kerana zaman sekarang ini, artis yang sekadar berkawan rapat pun dilihat menyuapkan makanan ke mulut degan mesra seperti Elfira Loy dan Sufian Suhaimi?
17201407_10154449266468100_3731367352710272_n

Kita tunggu saja pencerahan Uqasha dan Shah mengenai perkara ini.-beautifulnara.com

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 responses to Berpegangan Tangan Hadiri Majlis, Ada Apa Dengan Uqasha Senrose Dan Shah Iskandar?

  1. Anonymous says:

    perempuan murahan dan lelaki miang…tu je yg mmpu aq ckp…tak kesah laa nnti akn keluar alasan2 yg merepek sebab nk tutop cerita ni…tp still nmpk murah n miang…

    88

    -1
    • Anonymous says:

      Dah lama aku dok perati.. selamber je 2-2 ni..

      23

      0
      • Anonymous says:

        Biarlah nk pegang, korang dah terjamin syurga kah?

        1

        58
        • Anonymous says:

          hahaha. kalau nak tunggu jamin syurga baru boleh tegur org.. takda sapa la boleh tegur sesapa except Nabi. Ada otak sila pakai. Nak tunggu confirm masuk syurga baru tegur org? Hahahahaha

          97

          0
        • Anonymous says:

          korang pun kuat gosip..syurge??

          0

          9
        • KELING BERBULU says:

          PROB SKRG NI, SHAH TU LAKI ORG!! MMG BETULLAH DAKWAAN YG UNTASHA NI PELACUR ? MASUK JD RETIS JUST NAK BG NME DIE DIKENALI LBH RAMAI LELAKI MIANG ? SILA G GANTUNG DIRI CPT!!

          18

          0
      • bidin says:

        promosi drama je uols..bertenang2..bkn betul2

        1

        5
        • Anonymous says:

          Over jugak ye promosi sampai boleh pegang2 tangan dengan suami org…dah bukak tudung ni dah tak tau batas ugama dah ker???

          28

          0
        • Anonymous says:

          yg tahu batas agama pon rampas somi org…

          8

          1
      • Lol says:

        Tak pelik kalau si uqasha ni berkepit dan digossip dgn lelaki itu dan ini. Tapi amat pelik kalau Uqasha tak berkepit dan digossip dgn sesiapa! Huhuhu

        18

        0
    • amirshah says:

      rita rudaini no 2 ke ni?

      26

      2
    • Mata mata says:

      Hahaha. Aku leh gelak terbahak2 la kat uqasha tu sambil terguling2. Suka sgt cari publisiti murahan. Pasni ape pula uqasha oooi

      15

      0
    • minah latoya vazz mulot longkang says:

      perempuan jijik and lelaki miang mmg camtu. Dah la jijik, noneducated plak tu. dah biasa pun ngan pempuan dasar bimbo and education level pun x seberapa. Next

      34

      0
    • Anonymous says:

      Pegang tangan pon kecoh la netizen. Bukan berzina pun…

      0

      43
      • Saper2 je la says:

        Ko x tau halal haram ke der? Jenis mcm ko ni la yg membanyakkan spesies setan…puiiiiih

        35

        0
      • akak says:

        ASTRAGHFIRULLAH…kot ye pon nk tarik publisiti dgn bg komen cam tu jgnla sampai menidakkan apa yg halal dan haram anonymous yerrrr

        15

        0
    • Anonymous says:

      Terus terang aku katakan sedangkan aku pimpin tng laki aku..rasa semacam feeling2 nak ehem2 gitu..macam rasa connected gitu…aku pasti mereka akan terasa connected macm aku jgk..dari tangan bawak ke hati sanubari dan seterusnya..ada current.

      10

      3
    • Atok says:

      Hari tu g brcuti dgn tengku omg. Syg tersgt syg uqasha ni sgt cantik, tp tdk ada value. Cuba la jual mahal sikit. Adoiii ini tak mcm sesape pun bole je.. Cantik tp tdk ada class

      7

      0
  2. bbycumil says:

    “Mungkinkah mereka berdua sekadar kawan rapat saja kerana zaman sekarang ini, artis yang sekadar berkawan rapat pun dilihat menyuapkan makanan ke mulut degan mesra seperti Elfira Loy dan Sufian Suhaimi?”

    hahahaha deep

    100

    0
    • bella says:

      nnt alasan dia kami hanya berkawan walaupun duk pegang tgn laki org sepanjang majlis berlangsung..eh aritu bkn dgn hefni saad ke???cptnye tuka jantan.

      36

      0
    • Anonymous says:

      Bini Shah x bising, korang pulak yg over2 sentap. Lorat..lorat!

      0

      17
      • Anonymous says:

        mana kau tau bini dia x bising? hahaha

        23

        0
      • hA says:

        hahaha ne lawak. kau tahu ke bini dia tak bising??sedangkan member ex gf sufian suhaimi boleh meroyan, ne kan kalau yg tidur sebantal, sebumbung.. sakit nya tuh disini didalam hati ku… hahaha

        8

        0
    • mak jah says:

      hahaha pandai bgi ayat deep gak nara ni. kalau tak sentap lgi tak tau la. yg ni la layaknya pggil betina.dah tau jantan tu ada bini pun kau nak himpit jugak ke woi kau kemaruk jantan ke ape. si jantan pun sama gi pgang tangan bini kau je la eii sunat dua2 ekor ni kang

      2

      0
  3. Saw says:

    Alasan buka tudung sebab tak sedia.. lepas buka..tetek sana sini.. aurat dedah untuk tontonan umum.. such a stupid bimbo..

    28

    0
  4. Anonymous says:

    Kesian bininya..

    30

    0
  5. :) says:

    Si Shah ni x insaf2 lg ke ngn watak Rizal dia dlm drama teduhan kasih tu..kang dpt nasib yg serupa bru tau..xkn x tau perangai uqasha ni kot..ke mata ngan hati tu dh buta..ntah lerrrr

    17

    0
  6. minah leter says:

    betina bitch ni selamba gile.. satu hari nanti kau jatuh terjelepok jgn up kat media….aku xnak rasa kesian lgsg kat kau…x sedar diri

    23

    0
  7. Bob says:

    Dah habis empat lima round ngan Uqasha nanti baliklah jantan tu kat wife dia…takde hal.

    24

    0
  8. Elle says:

    Nak promosi drama pun pls laa respect status memasing, klu da diri sendiri pun x bley nak respect inikan nak respect org lain. Uqasha ni klu yer pon ade perasaan prasan diri tu lawa sesangat tahap dewa kot yer pon otak tu tahap dewa laa jugak, ni muke je lawa tp bimbo pun x gune. Laki org pon ko nak pimpin tgn bagai cmtu giler batak sgt ke? Aku yg tgk kat event tu pon naik rimas seh. Dgn shah tu pon same hadap sgt ke spesis cm uqasha tu.

    29

    0
  9. che tat says:

    Awat makin lama makin hudoh pulak tgk perangai uqasha nih…

    18

    0
  10. Anonymous says:

    Uqasha ni bokeh join Rita Rudataikkkk!!

    2

    1
  11. Nyampah says:

    Nyampah pulak tgk sufian suhaimi dgn elfira loy tu.amboi2 sgt.ckp x serupa bikin.

    9

    0
  12. JIMBO says:

    Betul ke yg pegang tangan Shah tu Uqasha? Aku tengok macam bapok lorong je.

    9

    0
  13. dina says:

    Dear producers and directors filem dan drama Melayu kat Malaysia,
    Tolong lah jangan ambik pelakon2 yang bermasalah macam ni berlakon dalam drama atau filem korang.
    kepada penonton dan peminat drama n filem Melayu jugak please lah boikot drama dan filem yang ada pelakon2 bermasalah ini.
    Makin melampau perangai pelakon2 Melayu kita sekarang….lifestyle terlalu bebas sampai melanggar hukum2 agama.
    yang masih support mereka ni tak sedar korang di tarik sedikit2 ke neraka di sebabkan angkara mereka ni.
    Yang tak tutup aurat bangga menunjuk rambut dan badan mereka….pakai baju designer, rambut kaler2, tayang pakwe makwe, agung2kan pondan, jadi LGBT, berzina, bersekedudukan tanpa nikah, lahir anak luar nikah, rampas suami isteri orang, bergaduh laki bini mertua ipar duai semua di tayang tanpa segan dan malu….yang konon pergi Haji Umrah tapi balik perangai makin hauk…..please lahhhhhh….
    Nak nasihat kan artis2 ni memang dah tak boleh dah…..sebab mereka cepat sentap….n jawapan cliche..jaga kubur masing2….mereka ni bangga sebab ada fans , popular lah tu….kat dunia ni kumpul fans buat duit….Allah and para Malaikat perhati sajer….
    so all of you termasuk saya jugak…cuba fikir….nak masuk SYURGA ke NERAKA…..kalau rasa ada banyak masa sebelum Allah tarik nyawa tu then go ahead and support lah artis2 yang dah rosak ni….jadi lah mereka idola mu….and together forever di alam barzakh sana.
    Kalau rasa tak sanggup ke neraka then please boikot them , their products, movies dramas dan apa2 lagi yang meloya kan.
    Thanks!

    11

    0
  14. Fid says:

    Org maki uqasha jgn lupa laki tu pun spesis bangang patut benam dlm lombong je.

    4

    0
  15. mamawe says:

    aku suka pempuan mcm uqasha ni..seronok buat main..mmg sedap..satu dua malam jadila pastu cari yg lain plak..

    6

    0
  16. Anonymous says:

    Aku x nak komen pasal tu yang aku nak komen knp org suka pakai seluar yang x nampak sandal. Mcm pelik je aku tgk. Maaflah sy buta fashion.

    3

    0
  17. cik piNgu says:

    up date la psl adira n dato red dpt baby..

    1

    0
  18. sedih dengan dunia hiburan sekaran says:

    bile artis malaysia verangan macam di hollywood gini la jadinye….ape nak jadilah dengan malaysia ni…maksiat, skandal bertebaran dalam industri hiburan….walau ape pun yang halal tetap halal, yang haram tetap haram….nauzubillah min zalik….

    3

    0
  19. Anonymous says:

    apabila berkiblatkan barat camni laa jadinye…baik tukar je nama tuh..buat malu je..ape ko igt ni hollywood laki org ade skandal dgn betina lain,bini org cium laki org…xpyh nk ikut sgt perangai barat tu wei..dirog tu dh sah2 jns open minded..bini kene romen dgn jantan lain pun laki relek je…ikutkan sgt budaya seks bebas ni..kang dpt HIV br tau terhegeh2 nk mnta simpati rakyat malaysia..aku doakan korg berdua ni dpt penyakit kelamin…padan muka..sian kat bini shah…tp xtau laa klu bini shah jgk jns open minded kann..

    2

    0
  20. Hihuhu says:

    Bukan ke Shah iskandar ni dah kawin. Siap masuk astro lagi yg pegi bercuti tu

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Mungkinkah mereka berdua sekadar kawan rapat saja kerana zaman sekarang ini, artis yang sekadar berkawan rapat pun dilihat menyuapkan makanan ke mulut degan mesra seperti Elfira Loy dan Sufian Suhaimi?

    Yang nie buat aku gelak guling2.. hahahahahaahahahaha

    2

    0
  22. Siti Musliha says:

    APA YANG KORANG BISING NI?

    KORANG TAK TAHU KE YANG SHAH ISKANDAR DENGAN UQASHA SENROSE NI ADIK BERADIK SUSUAN?

    MEMANG TAK HARAM KALAU BERPEGANGAN TANGAN.

    TOLONG JANGAN ROSAKKAN HUBUNGAN PERSAUDARAN MEREKA

    0

    0
  23. minah roket says:

    asyik salah kan pompuan pon x ley jugak si lelaki tu x bole nak tepis tangan ke , ?? kurang upaya ke nak pimpin tngan ,, x bole salah kan 1 side jugak .

    0

    0