Written by AbangNara | June 17th, 2015

Esok kita akan berpuasa. Sebulan selepas itu, Aidilfitri bakal menjelma. Di pagi raya sudah tentu semua orang mahu kelihatan kacak, jelita dan berseri-seri. Tak bestlah kalau ada jerawat, jeragat atau warna kulit tak sekata, Pagi-pagi raya mesti nak nampak perfect, lebih-lebih lagi kalau anda seorang awek/pakwe yang masih single. Jangan risau sebab dalam masa 3-4 minggu sahaja (sepanjang Ramadhan nie la), korang boleh dapatkan wajah yang lebih tulus, mulus dan sesuci lebaran dengan Ellfie Essence.

ellfie essence

Ellfie Essence skincare yang sedang hangat dipasaran. Bertindak seawal 3 – 4 minggu bergantung kepada kulit wajah anda. Pengguna akan dapat melihat kesan yang sangat ketara pada kulit wajah. Ianya juga selamat digunakan kerana Ellfie Essence dirumus dari bahan-bahan semulajadi (ekstrak tumbuhan dan buah-buahan). Tiada tindak balas dan pengelupasan yang teruk.

Ellfie Essence sesuai untuk:-

  • semua jenis kulit
  • semua jenis masalah kulit
  • berkesan dalam 3 – 4 minggu (bergantung jenis kulit dan hormon)
  • semua peringkat usia
  • lelaki dan wanita
  • perempuan mengandung

Produk ini membantu masalah kulit dari segi

 

  • mengatasi dan menyembuhkan masalah jerawat yang teruk
  • melincinkan wajah yang kasar/jerawat pasir
  • memudarkan pigmentasi
  • memudarkan jeragat
  • mengurangkan kesan rekahan dan mengecilkan pori yang terbuka
  • membantu mencerahkan kulit
  • memperbaiki kulit kusam dan tona kulit tidak sekata
  • kulit tidak berminyak dan akan kelihatan berseri-seri

ellfie essence

Cleanser
Membersihkan segala kekotoran dimuka. Kulit muka akan menjadi lembab. Sesuai untuk membaiki masalah kulit muka berminyak, lesu dan stress

Toner
Membantu kulit muka menjadi tegang dan anjal. Meransang otot muka untuk membantu mengembalikan keremajaan kulit anda.

Baca artikel ini sepenuhnya untuk mengetahui kehebatan Ellfie Essence dan testimonial daripada para pengguna. Kalau nak buat sebarang pertanyaan, silalah SMS/Whatsapp ke 013-275 5197. Boleh juga cekidaut Instagram @EllfieBeauty dan juga Facebook EllfieBeauty.

Night Cream
Cream ini memberi kesan yang menyegarkan dan melembabkan kulit.

Day Cream
Formulasi khas untuk mencerahkan kulit dan juga sebagai pelindung matahari. Bertindak sebagai cream anti jerawat. Memperbaiki rona kulit tidak sekata, melembapkan kulit kering, membantu menyembuhkan masalah jerawat dan mengurangkan kesan rekahan dan pori terbuka.

Hanya gunakan 2 kali sehari pagi dan malam kulit akan terasa bersih, lembut dan sekata. Sesiapa mempunyai masalah kulit, cuba lah Ellfie Essence dan boleh lihat kesannya dalam hanya 3 – 4 minggu. Kalau korang kurang yakin boleh tengok testimoni di bawah ni.

ellfie essence Selepas sebulan menggunakan Ellfie Essence kulit yang kasar telah menjadi cerah sekata, licin dan pori semakin mengecil.

ellfie essence Tiada lagi kulit kusam dan kasar. Kulit semakin sekata dan glowing. Pori semakin mengecil.

ellfie essence

Setelah menggunakan Ellfie Essence hampir sebulan masalah jerawat semakin berkurangan dan tona menjadi semakin sekata

ellfie essence Adik ini telah mencuba pelbagai produk. Akhirnya Ellfie Essence dapat membantu dalam masa 4 minggu sahaja. Kulit menjadi semakin sekata dan masalah jerawat semakin berkurangan.

ellfie essence

Kulit menjadi semakin sekata dan kesan2 parut diwajah semakin berkurangan dan kulit tidak berminyak lagi.
ellfie essence Kulit semakin cerah dan sekata. Jeragat semakin berkurangan dan pori semakin mengecil.
ellfie essence

Kulit kusam menjadi cerah dan sekata selepas 3 minggu menggunakan Ellfie Essence

Jangan bimbang Ellfie Essence telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Setiap produk ada No KKM sendiri. Produk ini tidak menggunakan bahan2 berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON yang saat ini banyak digunakan oleh produk2 kecantikan yang lain. Zat merbahaya ini dapat menyebabkan KANSER KULIT. Perlu diketahui ciri dari ubat yang menggunakan Mercury dan Hydroquinon biasanya bila menggunakanya wajah akan menjadi merah dan dilarang untuk terkena sinar matahari. Tetapi Ellfie Essence tidak demikian dengan bahan semulajadi (ekstrak tumbuhan dan buah-buahan) Elffie Essence selamat digunakan.

Harga 1 set
RM120 (SM)
RM130 (SS)

Berita baik kerana sempena Hari Raya yang bakal menjelma, kami menawarkan harga promosi seperti di bawah:

ellfie essence

Untuk pembelian hubungi kami  melalui

Whatsapp/Sms : 013-275 5197

Ingin menambah pendapatan? Anda dijemput untuk menjadi agent Ellfie Beauty di seluruh Malaysia.

Email: agent.ellfie@gmail.com

Untuk mengetahui tentang produk ini dengan lebih lanjut sila layari Intagram dan FacebookEllfie Beauty

IG : @ellfiebeauty 

Facebook:  Ellfie Beauty

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 responses to Beri Ellfie Essence 3 Minggu Untuk Sempurnakan Kulit Wajah Anda Sebelum Hari Raya

  1. elfa says:

    awat model dia muka mcm jantan? xde model lain ke

    0

    0
    • Anonymous says:

      hagak nye nak tunjuk yg muke keras macam jantan pn bole jadik ayu dan lembut..kikikiki

      0

      0
      • Mulut minta cili says:

        Boleh la minta “MENTERI PERASAN JANTAN” kita pakai.. Kot boleh jd ayu lembut balik.. wakakakaka

        0

        0
    • pening says:

      model tu perempuan la…cantik in her own way…tp dlm pic ni myb sbb nk nampak seri natural…bulan puase ni jgn nk menghina sgt.

      0

      0
    • rini says:

      Tulaaa! masa aku bukak page Nara ni..buat aku pandang 2,3 kali sbb aku ingat jantan mana tadi yg pegang product ni. hahaha

      0

      0
  2. zabedah zabit says:

    model tu, pengguna itu sendiri.. dia mmg lawa.cuma yang ambik pic ni tak pandai.

    0

    0
    • jeni says:

      Memang cam tak lawa model tu, bukan salah kamera…ambil model2 testimoni lagi fotogenik….yang pakai baju merah tu pun ok.

      0

      0
  3. Mulut minta cili says:

    Awat la _______ bebenor model tue.. comey Qu Puteh lg, walaupun mak cik.. wakakakakaka

    0

    0
  4. days says:

    orang nogori sembilan yang nak jelita sambut lebaran meh la whatsapp 016-2192912 to place your order
    COD available in seremban/seremban 2/senawang/nilai area
    :)

    0

    0
  5. Norlynn says:

    Eh! cantik jer aku tgk. Korang ni semua tak kena. Korang cantik sangat ker

    0

    0
  6. Anonymous says:

    sebab cantik le..berani komen.
    masalahne cam tak seswai je model tu..
    kalau ade tranformasi dari yg ini ke yg lagi vogue ok juga..huhuhuhu

    0

    0
  7. mira edora says:

    Rasanya klu kak elly yg jadi model lg sesuai.. cantik n vogue kak elly tu..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Hai saya agent ellfie beauty. Nak dapatkan penghantaran percuma depan rumah atau office sekali dgn free gift Whatsapp/sms/call 019-611 7790.Agen SHAH ALAM.COD Klang-Pandamaran-Bukit Raja-Setia Alam-Bukit Jelutong-Glenmarie-Shah Alam-Kemuning-Subang Jaya-Taipan-Kg Dato Harun- P. Jaya-Sunway-Damansara.FREE POSTAGE & FREE GIFT

    0

    0
  9. nataffa beauty says:

    Hai saya agent ellfie beauty. Nak dapatkan penghantaran percuma depan rumah atau office sekali dgn free gift boleh Whatsapp/sms/call 019-611 7790.Agen SHAH ALAM.COD Klang-Pandamaran-Bukit Raja-Setia Alam-Bukit Jelutong-Glenmarie-Shah Alam-Kemuning-Subang Jaya-Taipan-Kg Dato Harun- P. Jaya-Sunway-Damansara.FREE POSTAGE & FREE GIFT. Ig: nataffa beauty

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Ready stock here!! Whatsapp 0128856036 untuk order. COD putrajaya/cyberjaya/serdang/bangi. FREE postage seluruh Malaysia

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Hi,
    Hubungi saya Cik Eta di 0162167188 untuk COD Set Ellfie Essence atau loose item bagi kawasan PJ Oldtown/Newtown/ Taman Medan/Sri Sentosa/Kg Lindungan/Desa Mentari/ Jln Klang Lama/Kerinchi.

    0

    0
  12. sha dani says:

    Wassap/sms 019 991 7775 untuk dptkan ellfie skrg. COD Tuaran, Tamparuli, Telipok, Menggatal, Sulaman, Sepangar, Inanam, Likas, KK, Luyang, Lintas, Sembulan, Tg Aru, Penampang, Kepayan, Putatan dan kawasan berhampiran. By post untuk luar kawasan seluruh Sabah. Kos penghantaran adalah percuma. *

    0

    0
  13. roshayatie says:

    Hi sy agen ellfie beauty nk order blh whatsapp 017-3699156….free postage….C.O.D UPM, BDR BARU BANGI, DENGKIL, BDR BUKIT MAHKOTA Free delivery : )

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Hi,

    sy pengguna elfie…mmg berkesan..tp tidak terlalu cpt..still blh guna sampai 2 bulan(except cleanser dgn toner x ckup)…
    muka lbh nmpk glowing n tidak kusam lagi…jeragat makin pudar….
    my frens pn nmpk perubahan tu…n nk bli juga..including my chinese frens….diaorg mahu order jugak nanti….Finally, ade jugak produk yg menjadi dgn muka sy…

    0

    0
  15. ShaBelleza by Shae Taib says:

    #EllfieEssencePuchong..ready stok set & loose..COD puchong-sunway-shahalam-pdgjawa-alamavenue-bktrajah-setiaalam-meru-kapar-cheras-petalingjaya..FREE POSTAGE & FREEBIES pon ade jugak..
    wassap 0122141810 cepat yeee..meh kite cantek2 raya neh..

    0

    0
  16. nadyahoney says:

    Ejen sah #ellfieessence. COD sekitar Kuantan dan free postage seluruh Malaysia. berminat boleh wassap/kol 013-2192855…jom, sama-sama cantik di pagi raya..:)

    0

    0
  17. goldsouqkKL says:

    **PROMOSI RAMADHAN**

    Ellfie Essence – RM 110 (Normal Price RM 120)

    COD ELLFIE ESSENCE sekitar KLCC / Ampang / Bangsar / Publika (sekitar KL) di 017.253.7967.

    FB page :ellfieessenceKLCC

    0

    0
  18. goldsouqKL says:

    #ellfieessenceKLCC

    -COD ELLFIE ESSENCE sekitar KLCC / KL
    -FREE POSTAGE setiap hari seluruh Malaysia
    -PROMOSI RAMADHAN :RM 110 (NP RM120)
    017.253.7967

    0

    0
  19. goldsouqKL says:

    ELLFIE ESSENCE ,Promosi Ramadhan cuma RM 110.

    COD setiap hari di KLCC ,juga FREE postage seluruh Malaysia
    017.253.7967

    0

    0
  20. Kay Parlour says:

    Hi kami agent ellfie! Boleh COD ke Shah Alam, Subang Jaya dan USJ. Free Postage seluruh Malaysia. Whatsapp 012.293.7670 lelaju k!

    0

    0
  21. Qema says:

    Salam Ramadhan.

    Untuk makluman Ellfie Beauty ada buat promosi sempena bulan Ramadhan ni.
    Harga set RM110.00

    Hubungi saya
    0192782041
    Free postage
    Free Gift

    COD
    Balakong-kajang-bandar baru bangi-serdang-putrajaya-cyberjaya-seri kembangan-alam damai-sungai besi

    0

    0
  22. Wan Nor Shafinaz says:

    Orang orang selatan nak dapatkan Product Ellfie Essence…
    Sempena Ramadhan ini harga promosi adalah RM 110.00 (biasa RM 120.00)

    COD setiap hari. Area Pasir Gudang, Masai, Sri Alam, Permas Jaya & Johor Baharu.
    FREE POSTAGE ke seluruh Malaysia.
    Whatsapp : 013 7706810

    0

    0
  23. Kay Parlour says:

    Hi, kami agent sah Ellfie. Boleh COD ke Shah Alam, Subang Jaya, USJ. Free postage seluruh Malaysia. Whatsapp 012.293.7670 utk response pantas!

    0

    0