Written by AbangNara | September 15th, 2014

Jika anda tidak tahu, Izara Aishah baru-baru ini telah memaklumkan yang dirinya kini sudah solo. Tiada lagi kekasih yang bertakhta di hatinya. Cintanya kini kembali untuk dimiliki. Selepas pengumuman tersebut, tup-tup nama Adib Khalid, anak tiri Siti Nurhaliza dikaitkan dengan pelakon comel tersebut. Namun Izara telah menafikan desas-desus yang bertiup kencang ketika itu dan menyatakan Adib hanya kawan lamanya.

adib khalid

Namun desas-desus itu kembali bertiup kencang apabila gambar di bawah ini tersebar di media sosial. Izara dan Adib kelihatan amat mesra sekali. Kalau tak tahu, mesti dah ingat pasangan kekasih dah. Kalau betul kekasih pun apa salahnya kan? Dua-dua pun nampak sama cantik sama padan. Tak gitu?

izara

Tak sabar menanti penjelasan daripada Izara atau Adib mengenai hal ini. Mungkin mereka akan katakan yang hubungan mereka tidak lebih daripada ‘teman biasa’. Hmmm. Sama-samalah kita nantikan.

P.S: Proton Iriz dan Tun M di Pavillion

33 responses to Bergambar Mesra, Izara Aishah & Adib Khalid Ada Apa-Apa Ke?

  1. me says:

    Ape2 je la…. dah x de cerita la tu…. hmmmm….

    0

    0
  2. vee says:

    haha. mampu gelak jer!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    alaa ape ade hal setakat gambar cmnie je…besalaa tu artis…

    0

    0
  4. Cik Kiah says:

    Izara ni kalau x make-up heavy, da cantik. Ni nampak mcm wanita 30-an.

    0

    0
  5. nok gebuzzz says:

    jantan mcm ni tak yah izara…..harap kaya muka handsome tapi perosak buat ape??

    0

    0
  6. gitu la says:

    like father like son~ gitteww

    0

    0
  7. aku says:

    aik bukan adib nie tgh couple dgn umi nazeera ke?
    masa tu si izara nie tgh galak bercinta sakan dgn bf lama dia
    izara dah potong jalan ker?

    0

    0
  8. kok says:

    hensem la pulokkkk anak datok k ni…cam robert pattison huhu

    0

    0
  9. zaza says:

    wei adib, ko dah amik izara kn? dah2. lepas ni jaga sikit mata tu. tkyah nk jeling2 , nk ushar2 artis2 baru lain. aq tau ko mudah dapat sebb rupa dn status keluarga kau. so ko mesti rambang mata nk pilih artis mana satu kn? kalaw ko buat jgk so mknanya ko sama sebijik perangai mcm bapak ko. bai.

    0

    0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      minah jambu pecaya si adib ni tetap ngan si izara sorang aje …yg lain boleh telan air liur saje ye…ape2 pon idop umno ! idop jalur gemilang ! idop pak najib ! lov u pak najibbbbbbbbbbb eeeeemmmmmuah !

      0

      0
  10. kesian Izara. selepas video terkangkang depan levturer, terus tenggelam tanpa tawaran lakonan. berenti je la. kawin terus.

    0

    0
  11. AdibKhalid Lovers says:

    Hai Nok gebuzzz… mana kau tahu yg Adib ni perosak anak dara orang…kau ada bukti atau kau pernah dirosakkan oleh Adib??? tak baik menuduh orang sampai gitu sekali. Cn u guys pls leave them alone n let them lead their own life. Apa diaorang buat tu bkn urusan kita.. n siapa kita yg nk menghukum mereka sedangkan dosa kita sendiri tak tertanggung ni nk sibuk hal org lain.. they r a grown up n i believe they know apa yg baik dan tak baik..n definitely their parent hv given them d best education be it duniawi n jugak ukhrawi .. so jgn asyik nk menuding jari kat org tua. I believe Adib pn taklah playboy mana, kalau tak, takkanlah bercinta bertahun2 dgn Sophia Yasmin..kalau putus pn mungkin tk ada jodoh mereka. Daripada asyik mengutuk lebuh
    rcinta bertahun2 dgn Sophia

    Yasmin..kalau dia orang putus pun mungkin tak ada jodoh

    0

    0
    • sempoi says:

      yeke??mne ko tau dlm die bercinta tp ‘kekasih gelap’ rmai??haaa….oklaa…ni pengalaman aku laa..tak semua ank org kaya+ensem ni playboy tetapi KEBANYAKAN semua camtu..klu ade pun maybe sorg-dua je y btl2 setia dan tak playboy..sbb tu dlm islam nk cr pasangan baik laki @ pompuan y first adlh AGAMA…fhm…kaya camne pun tp klu ade didikan agama y bgs i.allah laa..cth cam dato’ fazley tu ank org kaya tp ok je..lelaki baik untuk perempuan baik dan sebaliknya..klu rs diri tu tak baik mmg ptt laa dpt perempuan y sosial cam si sophia tu..hahaha…

      0

      0
  12. […] Bergambar Mesra, Izara Aishah & Adib Khalid Ada Apa-Apa Ke? (31) […]

    0

    0
  13. beb says:

    izaara dah keluar kenyataan dah mengaku bang oi..

    0

    0