Written by AbangNara | June 29th, 2016

Hari Raya Aidifiltri tinggal lebih kurang seminggu sahaja lagi. Abang Nara tahu ramai di luar sana terutamanya kaum Hawa yang masih belum menjumpai baju raya mereka. Nanti tinggal lagi 2,3 hari nak raya barulah kelam kabut nak turun ke shopping kompleks, Jalan TAR dan Jakel untuk buat last minit shopping. Ish, ish, ish korang nie. Tak payah nak susah-susah sangat. Abang Nara nak perkenalkan koleksi tudung, jubah dan “ready to wear” daripada Kamoora yang cukup elegan, menawan dan sempurna ini.

kamoora

Apa yang menyebabkan Kamoora ini unik adalah gabungan batik lukisan tangan dan fesyen. Kamoora dibuat dengan hasil kerja tangan yang teliti, kemas dan berkualiti tinggi yang dihasilkan sendiri di pusat pengeluaran batik dan jahitan yang berpusat di Kajang, Selangor menjamin kualiti barangan keluaran Kamoora sebaris dengan jenama yang telah terkenal.

kamoora

Kualiti kain-kain yang digunakanlah amatlah bermutu tinggi. Contohnya seperti tudung Kamoora yang menggunakan ‘Satin Silk’ dan ‘Crepe’. Kain ini dicetak menggunakan mesin khas yang diimport dari Como, Italy untuk mendapatkan hasil cetakan yang eksklusif dan bermutu tinggi. Kesemua ini untuk kepuasan para pelanggan Kamoora.

kamoora

Memang boleh kelabu mata dibuatnya melihat pelbagai pilihan tudung, jubah dan ready to wear daripada Kamoora ini. Nasib baik Abang Nara lelaki. Dapat baju Melayu sehelai dah kira siap dah persiapan hari raya. Hehehe. Tapi ada juga baju untuk lelaki daripada Kamoora yang pasti akan menyerlahkan lagi kekacakan Abang Nara.

kamoora

Jadi tunggu apa lagi? Sempat lagi kalau korang nak beli persiapan raya anda di Kamoora. Hanya perlu lawati www.kamoora.my atau LIKE Facebook Kamoora. Nak lagi senang, terus je berkunjung ke butik diorang di Tingkat 3, SACC Mall, Shah Alam, Selangor. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

kamoora

kamoora

kamoora

kamoora

kamoora

kamoora

kamoora

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 responses to Belum Cari Baju Raya? Jom Ushar Koleksi Tudung, Jubah & “Ready To Wear” Kamoora Ini

  1. aaakulahhh says:

    geram aku tgk model yg baju itam 1st tu…aummmmm…

    0

    0
  2. zu says:

    Nmpk puting. Better delete pic

    0

    0
  3. Mat rosli rempit kg manjoi says:

    Ahh ahhh la jaawapan nya

    0

    0