Written by AbangNara | April 11th, 2014

Agak terkejut juga apabila Abang Nara mendapat informasi ini daripada KakJulaJuli. Dengan segera Abang Nara meng”skodeng” Instagram Bella Dally dan mendapati memang benar apa yang diberitahu, bekas kekasih Nazim Othman telah membuang semua gambarnya yang menampakkan tudung dan kini tampil bertudung. Adakah Bella Dally sudah berhijrah sepenuhnya?
bella dally bertudungJika benar Bella Dally sudah pun berhijrah dan mengambil keputusan untuk bertudung sepenuhnya, ini satu berita yang sangat baik. Jutaan tahniah diucapkan. Untuk anda yang tidak tahu, Bella dan Nazim Othman baru-baru ini sudah pun sah putus cinta. Tidak diketahui sama ada perpisahan itu menyumbang kepada penghijrahan ini.
bella dally bertudungSemoga Bella Dally istiqamah dan meneruskan penampilan bertudung ini. Memang cantik dan comel sangat-sangat. Tahniah Bella sekiranya penghijrahan ini benar-benar berlaku. Semoga hidup anda akan lebih dirahmati dan diberkati.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to Bella Dally Kini Sudah Berhijrah Memakai Tudung Sepenuhnya?

  1. Cik belitinsik says:

    Sape ni? Tak kenal la..alhamdulillah la dah berhijrah..dulu akak sebelum jadi jande free hair jugak..lps menjande baru taubat nasuhah..huhu

    0

    0
  2. apa pun tak bley says:

    telah membuang semua gambarnya yang menampakkan tudung dan kini tampil bertudung…??? Ape ke bende yg Nara merepak nie..Mabuk kot..!!

    0

    0
  3. snz says:

    alhamdulillah :)

    0

    0
  4. pinky says:

    Alamak …tatuttt takutttttnyer nengok bibir dierrrr… merah semacam…. tngok pakaian ler nak merah mcm tu… tp tu Tabarujjj…. babe… ada ke pompuan pakai merah mcm ni lg? Bertudung Ok ler tuuuu…. “merah sngt la mak ngah” iklan sebentar.. hu..hu..hu..

    0

    0
  5. gigi emas says:

    Bodoh punye cite….pakai tudung pun nak disensasikan……

    0

    0
    • pinky says:

      Gigi mas berkarat .. ko ni gi mana pun suke sakitkan ati org ke.. klu tak suka tak yah komen… org kawin ko suruh ceraiiii…. tudung ko tak raikan… org pompuan jaga anak ko cakap bodoh… tak da yg baik komen ko… saikotik.. sosiopath betul la ko ni….

      0

      0
  6. KELOLO says:

    who is she?

    0

    0
  7. MAXMORA says:

    KALAU SUME ARTIS BERTUDUNG..SAPE NAK BAWAK WATAK ANTAGONIS? MACAM HANEZ SURAYA,? ELOK BERTUDUNG TAPI JAGALAH HEMAH JGN MACAM LANA NORDIN..BALIK DARI UMRAH.. PAKAI LAGI YANG SEKSI KETAT

    0

    0
    • pinky says:

      Minta maaf ler … bkn smua org pakai tudung tu baik…. ada yg pakai sbb fesyen , ikut2 tp perangai azab …. aku berhijab ikut syariat gak.. selalu kena dgn member yg bertudung… antagonis… TUTUP AURAT tu wajib.. AKHLAK baik wajib… mencari AMALAN SANGT WAJIB….. watak antagonis pakai tudung pun bolehhh… sbb in reality .. facts of life …. pakai@tak pakai samer jer perangai skrng ni….. hanez suraya bertudung kat luar tu berlambak…. reality bites sorry 2 say….

      0

      0
    • Anonymous says:

      Setuju !!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
  8. Anonymous says:

    bagus la kalau dh bertudung…selalunya taik lalat dia ni x berapa nmpk..tpi y ni ketara plk nmpknya…

    0

    0
  9. sentap says:

    eh nape sebuk dgn taik lalat dye..mcm yg ckp tu xhadek tahi lalat kn..ngn tahi lalat pon gayat..tahi lalat tu kn pemanis muke..sape yg ade tahi lalat tp muke x manis, mksodnyer krng b’wudhuk la tuh..hohohoohoh

    #aip..bkn nk jdik ostjah google..reminder me olso k.eh korang like x page kami boikot hanez suraya. aku rase mlampau2 admin page tu..sudoh2 la tu..maroh ngat gaye admin tu..budok pndai katenyer..klu rmey budok pndai gtu emg merioh ngn dose..yeahh..peace yoo..

    *jgn dislike komen haku.. t aku sentap!!!!

    0

    0
  10. siapasaya says:

    bertudung tu wajib…jgn salahkan tudung..salahkan perangai manusia yg x semenggah..kpd yg bertudung,tahniah sbb korang menutup aurat tp hati kena la bersih..kpd yg blm brtudung,mari lah same2 kite berhijrah kpd yg lebih baik..alasan belum smpi seru or takot hati x ikhlas tu x relevan sbb menutup aurat adalah wajib..xkan nak jwb kat mungkar nakir nanti yg kite belum brsedia???ajal maut tu anytime bole dtg..bersedia kah kite?renung2kan…peace!!!

    0

    0
    • pinky says:

      Siapasaya.. cume klu org kata pakai tudung persepsi org she should be so angelic tp ada yg akhlak azab.. AKHIRNYA TUDUNG GAK ORG SALAHKAN@ORG BERTUDUNG YG JAGA AKHLAK KENA BASH….TU LAH SERU DA SAMPAI Lebih 1400taun dulu BILA RASULULLAH MENYERU TUTUP AURAT MENGIKUT SYARIAT WAJIB BG WANITA ISLAM ATAS PERINTAH ALLAH SWT… alasan lawak org tak nak tutup aurat … tak sampai seru@hati sy kena ikhlas dulu… sian

      0

      0
  11. ikan says:

    sape ni?

    0

    0
  12. ninie says:

    seriously buang gambar bertudung??bang nara dh pening..haha

    0

    0
  13. izreen says:

    mula2 tengok tadi ingat pondan.

    0

    0
    • kak nyah says:

      betul. aku pon ingat pondan atau she-male. Ppuan kalo dia OVER sangat buat itu ini ingat lagi tercantik memang muka dah rupa cam geng aku – MAK NYAH.Ini lah yg kami panggil Pondan Wannabe….HAHAHAHAH

      0

      0
  14. arxna says:

    what’s wrong with you guys? bila orang dah berhijrah pun nak menghina dia mcm mcm. biarlah dia artis suam suam kuku ke apa ke.. kau tak kenal dah lah nak memekak 24jam pun tak boleh jugak.

    and komen pasal kening dia whatsoever tu.. dia baru nak berhijrah mungkin tengah cuba untuk berubah sepenuhnya. berilah dia masa nak memperbetulkan diri dia. tak salah menghormati org lain. lagi mulia diri awak tu kalau awak hormat orang daripada dok komen org 24 jam.

    #nohatejustlove

    0

    0
  15. Good good jer nazim says:

    I know this girl..
    Dia pelakon kan??
    Dulu xdalah seksi mana tapi muka not bad lah..
    Masih kategori cantik..
    Sekarang nampak lebih manis..
    Teruskan istiqamah..
    Nazim othman tu kan perasan macho encem bagai, xkan nak couple ngan org btudung plak..

    0

    0
  16. mimi says:

    elfira loy bila nk bertudung . asik show off gambar dgn jantan je . pastu suka menyelit dgn artis yg popular je .

    0

    0