Written by AbangNara | September 9th, 2013

Siapa yang tak marah apabila anak kesayangan terlibat dalam kemalangan. Memang boleh bikin panas hati. Lagi-lagi apabila kemalangan itu terjadi dengan bekas isteri yang sepatutnya turut sama menjaga keselamatan si anak. Agaknya itulah yang dirasakan oleh bekas suami Nabila Huda, Zaidy Zaizali apabila mengetahui mengenai kejadian itu semalam.
nabila hudaMenerusi akaun Twitternya semalam, Zaidy meluahkan rasa bengangnya terhadap apa yang terjadi. Malah Zaidy turut memberitahu dia tak pernah membawa anaknya ikut pergi kerja kerana takutkan risiko sebegini.

nabila huda

Zaidy juga turut mahu melihat apa yang akan dikatakan oleh Nabila Huda kelak.

nabila hudaMost Used

Hmmm. Secara jujur, Abang Nara pasti tiada siapa pun mahukan kemalangan sebegini menimpa anak mereka. Nabila Huda juga pastinya sangat sedih dan menyesal dengan apa yang terjadi. Cubalah untuk tidak menambahkan lagi kekesalan Nabila. Yang penting, semuanya selamat. Ambil ini sebagai pengajaran buat semua terutamanya apabila melibatkan anak kecil.
nabila udaP.S: Aafiya Collection menawarkan pakaian muslimah yang pelbagai. Ada JUBAH, TOPS dan TROUSERS. Design terkini yang menarik, warna-warna yang memikat, kualiti yang tinggi dan harga yang berpatutan. Apa kata layari segera www.aafiyacollection.blogspot.com untuk tempahan. Cepat-cepat sebelum stok kehabisan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

65 responses to Bekas Suami Bengang Dengan Nabila Huda Akibat Kemalangan Libatkan Anaknya

  1. paukaya says:

    suh mak die taubat la tu..hahahahahahahaha

    0

    0
    • Anonymous says:

      Harap2 si zaidi ni pun sedar yg pakai rantai bg lelaki itu haram

      0

      0
      • ... says:

        betol..betol.. yg bapak pon sama2 la insaf and muhasabah diri sama.. jaga anak .. tunjuk contoh elok2 pada anak.. solat jgn tinggal. keysha : semoga cepat sembuh cayangg.. membesar la jadi anak soleha

        0

        0
        • Anonymous says:

          xpayah la nak kecoh sgt bro, kau dulu sbg suami penah ke buat tjawab sbg suami? bini susah payah keje cari duit utk keluarga, kau kerja ape?? bwk2 berubah, cari keje tetap, dari muda sampai tua x penah berubah… nabila tu susah payah keje tanggung anak, bukan dia mintak nak accident, things happened. yes kesalahan dia cuai, tapi dia x abaikan tjawab like u did!

          lagi satu, bwk kete laju2 never make u the coolest person on earth..tah sape la yg bwk ajaran bodoh ni.. bwk kereta hati2, nak cepat sampai bkn dgn bwk laju, tapi dgn keluar awal..

          0

          0
        • Rooney says:

          Hak elah kecoh.

          Orang papa kedana macam kau memang la sikit2 haram sikit nak sentuh hal tudung sikit2 lelaki pakai rantai haram. Dah basi bro.

          Wei zaman sekarang ni mak bapak ustaz ustazah alim ulama pun anak tetap jadi sampah sarap lah weh. Sekarang ni, aku tengok family yang moden and tak sembahyang anak anak lagi BAGUS daripada family yang ko rasa masuk syurga tu. So what, keluarga tu mana duit haram tak masuk syurga itu je modal ko?

          Halal haram syurga neraka itu hal diorang lah, ko tak payah sibuk dengan modal dan analogi engkau tu.

          Sekarang, benda accident dah berlaku. Maybe terlanggar batu then tayar meletup ke? Yang penting Nabila tak abaikan tanggung jawab dia. Dia bawak anak dia maybe sebab dia tak yakin orang lain boleh jaga anak dia, at least bro dia jaga anak dia. Orang lain tu buang anak bro, 10 tahun tak tengok.

          So pegi mati la dengan konsep anak solehah kau tu. Ni 2013 lah woi bukan zaman batu!

          0

          0
        • ok jer says:

          sme2 la berubah jd maka ayh lbh baik utk keisha yg comel n cerdik nie..syg anak cm dia lau x didik gn btul..dorg dua2 mak ayh yg baik..cuma dunia sosial tu patut tgal2 kn laa..yg dok ckp psl kisah dulu dorg tu nape..ckp edy x btnggungjwb..kje x ttp..nabila jer kje..tu kisah dulu kn..smua org buat silap..tp sekurgnya dia cuba utk berubh n jd lbh baik..skrg dia kje kn..anak pon dia jge gn baik..tgok kt ig dia pon xde pon p clubbing ke..party ke apa..ok la tuuu..mak bapak nabila pon still syg kn si edy nie n ckp dia mnantu yg baik..so ko org luar nk ckp mcm2 apa hal..
          mmg dia slh mnegur cara kasar..org tgah bengang..anak smpai tcampak kluar kereta kot..sape2 pon akan meletup..lbh2 lg dorg mmg x ngam…..

          abil plk mmg ibu yg baik..mmg x slh dia bnda dah nak jd..cuma sila renung blk..adakah ini petanda dr Tuhan nk dia berubah..sikit sbnyk dia bslh gak..sbb dia yg huhahuha sna sni..sosial sne sni..buat bnda bkn2 yg
          di larang Allah..tp anak dia yg kne..pdhl budk suci dari dosa..lau lpas nie dia x berubah..x tau la..rugi sgttt.. Allah msih bg pelung..

          smoga keisha yg comel tu sihat cpt..amin

          0

          0
      • Anonymous says:

        Tibalah masa si bapak buat baik.concern dgn harapan klu jd kes ke apa. Dia menang.sdgkn hakikat si bapal pn 20x5suku….

        0

        0
    • n says:

      sapa2 pn akan marah bila jd mcm tu..tapi tak kn all time nk sumpah2 bini dia..benda nak jadi kita x blh nk salah kan org lain..even klu anak tu dgn dia pn,klu dh nak accident,memang accident jgk..dia ni mcm nk salah kan takdir..tu sume ujian Allah..dah2 lah..

      0

      0
    • qsera says:

      aku ase bapak die ni melbih lebih la..bukan anak die je yg kmlangan,nabila pon kena jgk.sape mintak kmlgn ni berlaku,dah takdir camtu.kalau time die lak kena accident time ngan anak,camne??xkira dekat @ jauh bwk anak tu,bwk p kedai depan umah pon lau nak accident boleh accident jgk.kalau sllu tinggal anak kang kate xmenjalan kan tanggungjawab sbg ibu.papepon semuanye selamat,bersyukur pada tuhan..mungkin kmlgn ni jgk akan mmbuatkan nabila tu hargai hidup die dan mane tau die berubah untuk menjadi muslim yg lebih baik.same doakan,amin..

      0

      0
      • mm says:

        Betul tu…manalah kita tahu apa nak jadi selepas ni atau esok..
        itu semua rahsia Allah, apa yg jadi adalah dugaan utk semua, utk yg memandu, utk Nabila, utk bekas suaminya juga family mereka dan utk kita juga yg mengetahui berita ini sama ada mendoakan yg baik2 dan mengambil iktibar atau memilih utk mengeluarkan kata2 yg tidak enak…

        0

        0
    • Yatie says:

      syukur kiesya x de ape2… ramai org doakan abil dpt petunjuk utk brubah… ade yg mintak eksiden bg dia sedar… tp kesian ank ade skali,ank x berdosa… mak nye tu bertaubat la … tu br sikit yg maha esa bg kt ko…

      0

      0
  2. joe jambul says:

    mamat ni mcm tak blh terima ketentuan ALLAH je aku tgk.. terima la qadak dan qadar eddieghiller oooiiiiiii

    0

    0
  3. LESONG says:

    bini die slalu pi disko.

    0

    0
    • Rooney says:

      Biar la pergi disko. Biasa la nak have fun. Lagi pun nak market kan diri, pelakon kan? Kena la marketing sikit.

      SO WHAT? ko ingat nak jadi DIANA AMIR or PUTERI SARAH yang dapat sinar cahaya NYA things like that?

      Ha ha ha ha ha, diorang tu tak kental bro. Sat lagi anak kelaparan muka la buka tudung.

      Salute Nabila, kental and kebal daripada gossip serta kata kata manusia miskin papa macam kau ni.

      0

      0
      • Anonymous says:

        nak market diri kat disko???? btw disko? dah 2013 still ade org pggl disko?

        0

        0
      • lempang rooney says:

        gua lempang lu nka tak bro!!

        lu ada agama tak ??

        0

        0
        • waklu says:

          die ade agama bro..tp x mengamalkan jer..sbb tuh ckp merapu cmne.xyah laa layan..bole terbatal pose layan org cmne..haha..

          0

          0
      • kam says:

        setakat kebal,kental kat atas dunia nie buat apa???????
        Bla la ko!!!!!
        kira kondem orang..esok anak-anak ko..kecik2 lagi p bawak p disko erk??
        ajarlah semua benda maksiat y ko agung2 kan tu..
        tgok kat SANA esok ko boleh duk ckap besar menongkat langit cam nie lagi x???

        0

        0
    • sofea says:

      yang lesong….i pun gi disco gak…x salah lah gi disco.

      0

      0
      • waklu says:

        yg neh pon xde agama jgk neh..undang2 malaysia mg x salah g disko..tp undang2 islam salah laa pegi tmpt2 cmtu..haih..

        0

        0
  4. hati bengkak says:

    mana mak/bapak nak tengok anaknye mcm ni…tapi ni smue dah ditakdirkan. jgn terlalu nk marahkan si mak, sebab benda ni boleh terjadi dgn sape2pun… patutnye bersyukur walaupun cedera, semuanye selamat. ni nak marahkan mamat yg drive krete tu pulak..ape lu ingat semua org nak kan accident ker?? gilerlah…ni kes masih ade perasaan ker pade janda lame??

    0

    0
  5. juju says:

    Patut ber sukur anak nyer selamat.. bukan salah c ex isteri pon.. lau tau bende cam tu nk jadi sape yg nk bawak.. semua tu rahsia allah..

    0

    0
  6. BEDAH MAMBAU says:

    SAPE TK MARAH ANK DIA EXCIDENT ..TUP2 MAK DIA NGN JANTAN LAIN..
    ANAK YG TERIMA PADAH..TKPELAH DH TKDIR KAN.DOAKN YG TERBAIK.
    TOO NABILA HUDA:

    BTOI JGK CKP EX HUSBND KO TWEET TU…LAW TK INSAF JGK TK TW LA..!!

    0

    0
    • whiteboardmarkermerah says:

      jangan bangang sangat nak tuduh ngan jantan lain. diorang carpool dari kuantan sebab keje untuk gempak ke apa ntah nama eventnye tu. bukan pi bercinte. kemende la lu ni bedah. main tuduh je. macam la nabila tu sebelah rumah kau nak gi mintak maap sebelum mampos.

      0

      0
  7. dua kupang says:

    bro, kau bajet kau tu femes sangat kee yang si syazwan ni boleh cam muka kau. suppostly kau kenalkan diri kau dulu kat dia, baru tengok reaction dia camne. lagi-lagi pulak syazwan tu agak baru dalam industri. tak mau laa camtu ek len kali. aku pun sebenarnye tak ingat dah pun rupa ex husband abil ni. sokmo tertukar ngan wafi ex anne tu. heee.

    apa-apa pun, syukur laa keisha tak pape. :)

    0

    0
    • keisha lala says:

      betul laaa.. aku pun ingatkan ex husband nabilla ni si ex husband anne. muka kan ala ala same gitu.

      0

      0
  8. Biskut Meri says:

    Ntah ler mamat ni. kau suh nabila tu sedar tp diri sendiri pun sama je mulut tak pandai nk jaga….

    0

    0
  9. Mia says:

    apela hal org zaman skrg..asyik nak marah bertweet..be an adult and talk face to facela

    ni semua kan takdir..whatever it is bersyukur la semua selamat..ni dok meroyan..I understand dia tengah bengang tapi ia pon terusla berbincang dgn nabila..org lupe ape yg kite post online will be there forever..walaupun kite delete org lain mungkin dah screen save and repost..so fikirla anak tu dah besar nnt bace status bukan2 parents dia say abt each other..matangla sikit demi anak tu..

    0

    0
    • Rooney says:

      Apa la orang zaman sekarang ni. Nak komen berani dekat sini je.

      Be an adult and talk face to face laaa…PUNGKOK HANG!

      0

      0
  10. Anon says:

    Mulut jantan ni pun dah macam pantat ayam aku tengok. Memekak sana-sini. Orang tau la kau risau. Loghat betul.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    drive laju bebenor kot..

    0

    0
  12. Julia says:

    Bengang2 pun, maki-maki pun, ranggi – ranggi pon si edi ni, tetap nampak penyayang kat anak.

    0

    0
  13. miss wanny says:

    hope semuanya selamat.. ada hikmah disebalik kejadian, amik iktibar.. pandu hati2, Allah masih sayang lg.. nk kita sedar ssuatu, insan biasa mmg xlari dr emosi.. sesapa pn kt tmpat dia mgkin akan rasa bnda yg sama¬ tenangkan hati dan jiwa.. insyallah Allah jaga kita

    0

    0
  14. la la la la says:

    anak di rumah main lompat2, terjatuh & patah tangan..tu pun di kira accident gak

    0

    0
  15. sotong kering says:

    jgn pandai menyalahkan orang lain, tengok cermin dan analisa diri tu dulu….kalau kau baik, kau tk kan pernah kawin dgn pompan yg kerap ke disko sbb dah memang2 sbelum kau kawin dgn die kau tahu pernagai die…org baik dpt yg baik, tapi kalau org eksyen baik atau step baik, semue palsu dlm kehidupannye…

    0

    0
  16. seorg ibu says:

    ya allah.. bekas suami si abil ni,berckp/menaip kt tweet tu mcm org takde agama je.. semua tu kuasa Allah,dh tertulis hari tu nk jd macam tu.. jgn nk salah kan abil or mamat yg drive kete tu plak.. ko nk suruh abil tu insaf,tp diri ko sndiri,pakaian ko sndiri tak melambangkan yg sepatutnya.. then ko tu artis ke? ko ingat semua artis kenal ke muka ko,bpk si kiesha tu? kalo aku kt situ pun aku xkenal ko ni sape.. lain kali,kenalkan diri.. budi bahasa tak kira kecemasan mcm mana pun… aku ase doc yg rawat ank ko pn sure tak tau ko bpk si kiesha,bekas suami nabila huda kan???? tu la pengorbanan seorg ibu bekerja.. semua nk terbaik utk ank mereka,wlpn tgh bekerja ttp luangkan masa,bwk ank bersama.. tp dh tertulis kemalangan tu berlaku.. ni bkn pengajaran utk Nabila je..tapi kau jugak sebenarnya…betapa allah memberi korang peluang kedua utk baiki diri,jd contoh pada ank korang tu.. ni la manusia,bila ditimpa ujian dari allah,abis semua nk disalahkannk dicarutkan,pastu xpuas ati,salahkan kereta,salahkan jalan raya plak.. sengal!

    0

    0
  17. saya ok jer!! says:

    jangan lah memaki hamun. kita sendiri tak tahu apa akan jadi dengan nasib diri dan keluarga kita pada akan datang.. semua orang hidup bersih dari dosa.. jangan hidup tu mendongak kelangit sangat. kelak jatuh tersungkur baru tau…

    0

    0
  18. deheart says:

    x prcaya kan qada dan qadar Allah ke?
    alhamdulillah,semua selamat..Allah nak ingatkan tu..

    0

    0
  19. saya ok jer!! says:

    jangan lah memaki hamun. kita sendiri tak tahu apa akan jadi dengan nasib diri dan keluarga kita pada akan datang.. semua orang hidup TAK bersih dari dosa.. jangan hidup tu mendongak kelangit sangat. kelak jatuh tersungkur baru tau…

    0

    0
  20. Anonymous says:

    AKU KESIAN KAT ANAK DIA DAPAT MAK AYAH MCM….. ERMMM… NTAHLAH

    0

    0
  21. dabida hudda says:

    Homakhai aku lagi bengang dulu bila dpt tau ada jantan mcm hg ni nak menikoh dgn si abil ni sbb aku kesian hgpa akan produce anak pahtu hgpa corak bg jadi mcm hgpa…sian budak tu tau tak..
    Okei dah nak mula naik angin pepagi ni so mari layan lagu aa aa aa ley aley cafe smbil tgk fahrin joget ntah kemana…apolah

    0

    0
  22. NaraAmbilKesempatan says:

    Sebenarnya wartawan n blogger hiburan ni yg slalu amek kesempatan. Suke keluarkan berita yg hot walaupun tak tau keadaan sebenar. Kot ya pun nak tulis berita nak bg tau artis eksiden ke ape ke tulis la tp artikel yg ni bole buat melaga2 kan org. Zaidi ni mungkin mase tweet tu emosi tak stabil sbb tu mara mcm ni lg pn ni la anak tunggal die. Mane ade org tak syg anak tp mngkin lepas die tgk anak die tak cedera parah die dah cool down. Ni nara wat cite mcm ni mcm takde otak. Serupe nak laga2 kan zaidi ngan nabila. Bile da wat artiket mcm ni mst ade yg komen2 nak kondwm nabila mahupun zaidi. Patot nye kite org luar yg xtau ape2 ni berdoa bia diorg ni yg baik2 je. Wallahualam

    0

    0
  23. Buduh says:

    Hahaha..
    Nak ckp org plak si eddie ni..
    Ko pun 2×5 eddie oi..
    Pegi club berpelok ngan betino..berciom bagai..
    Nak suh org insaf, ko pun x insaf2..
    X payah nk kutuk ex wife sgt sbb dgn dia jugak ko kantoi ngan jais memantat kat hotel..
    Bodoh punya jantan..
    Otak sepesen aidil..

    0

    0
  24. Kak long says:

    Salam. Ucapan pada keisha makan ubat dan cepat sembuh. Eddie, tiada siapa yang inginkan bala menimpa pada diri atau sesiapa sahaja..takdir allah tiada siapa yang tahu melainkan DIA. So jangan sumpah atau maki hamun orang lain tak baik. kepada Nabila jadilah sa orang ibu yang baik kepada anak anda. seperti kata, ex anda.. kalau selepas kejadian ini tak sedar atau insaf lagi x tahu lah nak cakap apa. itu hanya sedikit sahaja dari DIA.

    0

    0
  25. maria says:

    patut lah masa jadi suami isteri, si isteri tu berperangai mcm tu..sebab ketua keluarga tak reti jadi ketua..tgk aje cara dia condemn ex wife dia, menunjukkan dia sendiri orgnya tak beragama & tak matang..apa perlunya aibkan bekas isteri yg ke disco bagai? sepatutnya kau doakan supaya bekas isteri tu berubah & tidak menyimpang dari agama..dan sepatutnya kita ni bukan saje mendoakan org, tapi lebih2 lagi doakan diri sendiri dan keluarga!! accident atau apa jua perkara buruk boleh berlaku dimana2 pun..semuanya atas kehendak Allah/Tuhan. Kalau kau letak anak kau tu duduk dalam gua bawah tanah sekalipun kalau dah Allah kata dia mati, makanya dia akan mati juga..perkara yg berlaku hanyalah penyebab..jadi jgn lah poyo sgt pasal incident ni..kau buat statement secara terbuka, kau takde ke fikirkan ex wife kau yg turut sama accident, ex father/mother in law, ex in laws family members, etc? bukan nya ex wife kau saje2 campak anak kau keluar dari kereta dan dia continue drive balik rumah..apapun, kau telah berjaya menunjukkan kebodohan diri sendiri, ketidakmatangan kau sebagai lelaki, sebagai bekas suami, sebagai bapa, dan kau telah memalukan diri kau sendiri..org tak mintak..kau sendiri dedah pekung sendiri..tahniah!

    0

    0
  26. Aku says:

    Wa xkira lu sapa…lu ikut cara wa, bkn wa ikut cara lu..

    0

    0
  27. Ainepaloka says:

    Bang Nara kecoh..
    aku rasa apa yang Ayah Keisha ckp tu pun betul. si Syazwan dah tahu ko drive dah sebabkan accident blh x jadi sopan sikit salam ke minta maaf ke. kalu jadi kat aku mau aku sepak si syazwan tu.. kurabg ajar namanya buat muke selamba. sebagai ayah mestilah Eddie bising bende mcm tu jadi kat anak die.. mmg orang kate kemalangan xdiduga.. ko bayangkan masa keisha tercampak keluar ada kereta datang langgar kan lain ceritanye dari jatuh tangga patah kaki.

    MORAL OF THIS STORY Allah tunjuk sikit je Nabila.. think what u did before. aku bukan baik sangat nak bagi nasihat tapi sebagai hamba Allah ni kita kena sedar sejauh mana kita pergi kita kena ingat kat dia. semoga lepas ni Nabila dah tak de post gambar seksi, pergi kelab, hisap rokok, peluk lelaki bukan muhrim untuk tatap follower IGnya

    0

    0
    • Meahri says:

      Dah ko ingat ex laki nabila ni artis femes nak semua orang kenal dia? Bekas laki artis je kotttt. dah nampak syazwan tu depan mata maki hamun kat twitter buat apa???

      0

      0
  28. Aku says:

    kalau kiorg bace tweet syazwan, dia da reply tweet si eddie dan akan jumpa esok utk sembang2…xyh kecoh2 la sume…lek suda…hal org lain kot..

    0

    0
  29. Anna says:

    Zaidi..3 words for u..SHUT YOUR MOUTH!

    0

    0
  30. Mak Temah says:

    bawak pi kerja ke tak bawak pi kerja ker, kalau dah memang akan kena kemalangan, ia tetap akan kena jugak… apaaaa laaaaaaaaaaaa

    0

    0
  31. pink says:

    mcm ko ble tau plk bile excident tu nk jdi..
    cetek akal btul…

    0

    0
  32. whatever says:

    haih, nasib baik la nabila dah cerai dengan ex hubby. sesuka hati je nak kutuk mak si keisya tu. Adalah sebab si nabila tu bawak anak pegi keje. Ntah2 kol bapak si keisya x dapat-dapat sbb no service kata nya, then terpaksa bawak anak.

    Ko ada sediakan orang gaji ke untuk jaga si anak ko bila ex wife ko g keje? nafkah cukup ke ko bagi nak gajikan pekerja bila mak keisya nak pegi keje? Nabila bukan keje utk diri die sorang je, dia nak kena support anak lagi.

    ko expect semua org kenal ko ke selaku ayah keisya. aku pon 1st time tengok muka ko kat page nara ni arini.

    0

    0
  33. ciku says:

    Eddie ni ckp ikut sedap mulut aje.
    Dah namanya kemalangan, jgn lah nak main tuding jari.
    Jangan nak kata ni semua ingatan Allah utk Nabila aje, cuba tgk gak diri sendiri.
    Pakai rantai bagai, apa tu?
    Patutnya musibah yg dtg mcm ni, kita sepatutnya muhasabah diri…ni makin mencarut-carut pulak jadinya.
    Ye, semua org pun marah kalau anak kita cedera disebabkan eksiden tapi sebaiknya terima ketentuan Allah ni dgn sabar dan bykkan berdoa.
    InsyaAllah, kalau kita berpegang pada ajaran agama…kita akan dapat mengawal kemarahan kita dan menjadi lebih sabar walau apapun dugaan yang menimpa.

    0

    0
  34. Ezzra says:

    Eh, korang yang kata pasal pandu laju ni.. tau kena dia xcdent pasal pandu laju? kot kna langgar ke. jalan licin ada minyak ke, nampak volkswagen kuning ke.. kan kat karak kan.

    Btw, aku tak rasa pon Abil couple dgn Syazwan. Kan diaorang berlakon sama2 dlm JIMK, tu yg naik keta sekali.

    Aku pun pernah xcdent. tak bawa laju pon, tetiba ada keta terbang dari arah bertentangan… mujur smpat ke tepi langgar penghadang jalan je.

    0

    0
  35. Cik Oren says:

    Bongok! Dah mende nak jd, nak menidakkan qada qadar tuhan ker apa kp ni? Mcm r klu ngn ko budak tu slmt 24 jam? Xde akai punya manusia! :-p

    0

    0
  36. Wanita says:

    X husband nabila naik angin n salahkan nabila cz apa yg happen kat ank mrk…1st benda nk happen tk Kira kat manapun pasti berlaku …tk perlu salahkan nabila keje pun bw ank cz Dlm keek x husband nabila I pernah tgk dia n ank Dlm kereta ber2 je n ank duduk n berdiri je kat seat depan n ayahnya memandu sampai ambil video n ank tk pakai seat belt pun…if sudden break ke org langgar skt pun budak tu Akan cedera…please makesure ank Dlm keadaan yg selamat pakai kan seat belt n lg bagus sediakan bb chair ikut peringkat umur…sediakan payung sebelum hujan…n ajar ank Asas keselamatan dr awal….

    0

    0
  37. eh kau dengar sini! says:

    Eh eddieghiller or giler , whatever . kau dengar sini .

    aku tahu kau tak berkenan dengan bekas isteri kau tu . aku pun bukannya berkenan sangat . tapi kau perlu tahu , semua yang terjadi tu atas kehendak Allah . dan kau kena tahu juga sejahat mana pun ibu tak ada nya nak benda tu jadi kat anak dia . respect ibu kepada anak kau sikit boleh tak? Sedangkan dia lagi lah yang melahirkan susah payah , bawak kandungan 9 bulan , dia lagi sayang anaknya tolong jangan cakap seolah olah kau sempurna untuk menjaga dan mendidik . apa kata kalau kau pergi muhasabah diri kau dulu tengok diri kau kat cermin . dan lagi satu kau siapa nak halang nabila huda if nak bawak anak dia kat set pon ? its more better daripada dia tinggal kan anak dia sorang sorang kat rumah , at least dia bawak anak dia , dia boleh nampak depan mata dia , dia boleh tengok , luangkan masa .

    please , tiada ibu yang tak sayangkan anak . syurga di bawah telapak kaki ibu . assalammualaikum!

    0

    0
  38. kasutmerahatasjalan says:

    Utamakan keselamatan diri dan keluarga..sayangilah meraka..berhati-hati dan pandu dengan selamat..anda boleh mengubahnya!

    0

    0
  39. lisa says:

    to abg nara..sy cadangkan supaya bang nara ttp je ruangan komen ni sbb setiap hari pasti ada komen2 yg mengutuk,mengeji,mengumpat sesama manusia..walhal yg menulis komen & yg mmbaca komen2 turut mendapat dosa percuma aje..lagi bagus ttp trus blog ni supaya kita xda lg mengumpul dosa melalui blog abg nara ni.sekian..

    0

    0
  40. minah jambu merah biru says:

    hensem jugak laki si Nabila ni….dh ada minah lom ni ?? kalau tkde u boleh kol I no 83365147 dh banyak kali minah jambu kasi kt blog bang nara ni ..tkde satu manusia pon yg kol …rengan2 kn lah jari2 runcing tu touch no yg dh tertera tuuuuuuuuuu susah sangat lah huh !!!

    0

    0
  41. RAMONE says:

    Ape benda lah korang ni. critanya dia bengang pasal accident tu, tiba2 je korang nak judge dia pakai rantai lah, ape lah, nak nasihat, pergi tweet dia ke, ape ke, ni korang hantam tak pasal2 je. tu hal dia ngan tuhan,
    bodoh korang ni.

    doa je yang terbaik. MUDAH.

    0

    0
  42. […] Bekas Suami Bengang Dengan Nabila Huda Akibat Kemalangan Libatkan Anaknya (64) […]

    0

    0