Written by AbangNara | June 19th, 2014

Nah bekas isteri Nedim Nazri sendiri pun dah bagi ‘green light’ dan merestui hubungan bekas suaminya itu bersama Nora Danish. Jadi isu sebelum ini yang kononnya Nora Danish menjadi punca penceraian mereka bolehlah ditanam dalam tanah dan dibuang jauh-jauh. Entah siapa entah yang cemburu sampai sanggup membuat khabar angin sebegitu. Cemburu gagal mendapat cinta Nora Danish atau cemburu tak dingorat oleh Nedim?
nora danish bee khanBekas isteri Nedim bernama Nabilah Khan atau lebih dikenali dengan nama Bee Khan (cantik manis orangnya) telah pun menulis status di bawah menerusi akaun Instagramnya untuk menjelaskan kontroversi yang sedang melanda Nora Danish dan Nedim.
nora danish bee khan

Nora Danish juga telah melahirkan rasa terima kasih dan terharunya dengan komentar yang diberikan oleh Bee Khan. Memang sah hubungan mereka berdua baik dan tak ada masalah seperti yang digembar-gemburkan. Rasanya Bee Khan, Nedim dan Nora masing-masing sudah memandang ke hadapan dan tidak menoleh ke belakang lagi. Itulah yang harus kita semua lakukan.

nora danish bee khan

Jadi diharap dengan penjelasan yang serba panjang ini daripada Bee Khan, semua pihak akan berpuas hati dan tak ada timbul khabar angin yang tidak masuk akal lagi. Janganlah cemburu melihat kebahagiaan Nora Danish dan Nedim Nazri. Abang Nara tengok mereka berdua memang sangat ‘sweet’. Lebih baik kita jodohkan mereka berdua cepat bertemu jodoh. Mana tahu dapat jemputan boleh makan nasi minyak free. Tak gitu?
bestbuy worldP.S: Cantik-cantik beg ditawarkan di BestBuy World Malaysia ini. Lagi cantik apabila diskaun sehingga 50% diberikan. Memang sesuai sangat dibeli untuk digunakan di Hari Raya nanti. Jangan kelabu mata sampai terbeli banyak sangat sudah la. Hehehe. Lagi promosi menarik boleh dilihat di Facebook BestBuy World Malaysia.

Baca Yang Ini Pulak:-

109 responses to Bekas Isteri Restui Hubungan Nedim Nazri & Nora Danish

  1. benci bimbo! says:

    nora mcm bagus… patut ke nak komen kat ig beekhan mcm tu? diam2 sudah la.. tak pyh keruhkan keadaan.. awak tak halal pun lagi.. kalau dah halal nak canang satu dunia pun tak siapa nak kisah!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 203 Thumb down 35
    • Pengantin Siang says:

      biasa la..nora mana pernah nak kalah..even dah cerai dgn jejai pun still nak pegang gelaran menatu kesayangan..kesian..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 192 Thumb down 33
      • Pengantin Petang says:

        benci betul tgk ig si nadya danish kakak si nora danish.. sikit2 suruh org move on.. come on la.. adik ko dulu pun time kena caras dgn fasha asal tak move on move on?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 157 Thumb down 21
        • Anonymous says:

          nadya tu mmg poyo, mengalahkan dia plak yg retis.. puii

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 115 Thumb down 10
        • kerek says:

          move on NORA! raya tahun ni jgn nk bawak satu lori family ko bertengek kat rumah keluarga jejai pulakkk.. g bawak diorg bertengek kat rumah Nazri Aziz pulak yooooo!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 156 Thumb down 25
        • antiBAKKUTTEH says:

          i dont think this statement come from your heart beekhan.. mcm ada yg paksa.. ke ex husband? kalau aku kayaaaaaaaaa… ohhhhhhhhhhhhohhhhhh..ohhhhhhh… oppps!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 92 Thumb down 30
        • diva says:

          ini semuaaaaaaaaaaaaaa poyooooooo. kalau aku ex wife nedim, malas lah balas kenyataan nora ke sesape ke retis2 ni. asal jangan ganggu hidup aku sudah.

          a’ah nadya tu memang poyo. ahhh senang cite semua lah demeroyan crew tu poyo. si betty lagi laaaaa.. ewwwww. tolong bagitau aku siapa yang cantik dalam demeroyan crew tu? takde kotttt. betty lagilaa hancuss

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 103 Thumb down 12
        • Anonymous says:

          mana ada cantik noooksss sesemua demeroyan crew tu.. betty euwww.. sepupu dak nedim tu euwwwwww karats… zareema?? lg la euwwwwww.. adik beradik danish pun lg2 euwww… cantik lg wan maimunah…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 139 Thumb down 10
        • Orkid Indah says:

          Salam berbaik sangka sudah lah … nabilah pun da rimas sbb dia juga kene tempiasnya. Masing2 sudah ada life sndri. Manalah tahu skiranya ada lelaki yg berminat dngn nabilah ni… mesti lelaki tu ingat nabilah masih lg ada hati dngn ex dia sbb perkara ni seolah2 nabilah yg x puas hati. Terus lelaki itu berundur. Nabilah pun gorgeous lg. Dia adalh ibu yg baik krn x mahu ank dia dpt tempias negatif dr perkara ini. ND stop posting gambr dngn nadem tu yg blm ada ikatan lg, bf asyik mengekor ke mana sj. Picture dre pun kurang2kn org naik meluat. Mmg awk minat ank kecil tp ank sndrikn ada. Apa kata AMBIL GAMBAR DNGN SMUA ANK KECIL YG AWK JUMPA? Baru org x mengata sbb x da bias.. Tak gitu ND…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 86 Thumb down 8
        • Hahaha says:

          Naraaaa… Gosip terbaru.. Diana danielle ngamuk kat ig gara2 tangan nona danish pegang tgn parid kamil.. Curlasss ko nora.. Hahahaha

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 3
        • Rania says:

          Buat Pengantin siang n Pengantin malam..whatsoever ler nick kamu sumer..yg u ols sakit hati dgn ND ne aper sal? Kesian aper lak klau mmg pun PS tetap syg dgn ND? Rasanya kan ND tk kan trhegih2 nk dtng rmh PS ker aper klau tk djemput PS,TS & fmly..ingat ler ND ada Rayqal cucu pertama PS & TS dan pun mmg Rayqal kesayangan fmly PS..yg kesian sbnarnya ne kmu! PS & TS dah cakap dri awal lgi ND tetap disayangi dan sebhagian drpd klrga mereka..FS & fmly hrus trma hakikat..FS tk dsayangi or tk dterima sepenuhnya itu masalah FS! so u ol nk cakap aper lgi..isthighfar bnyk2 ler!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 16
      • Anonymous says:

        entah, belum kawen dah poyo!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 6
    • ayam jepon says:

      MOTIF KO KOMEN MCM TU WAHAI GUNDIK NEDIM ???
      DORANG STILL COUPLE BULAN 2 2013 N HAPPY !!
      TUP2 BULAN 5 2013 KO DAH BRANI GI JOLI NGN NEDIM MUKA SENDUK TU !!
      KO MEMANG PERAMPAS TEGAR WAHAI GUNDIK NEDIM ( NORA ) !!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 83 Thumb down 8
    • SentapSelalu says:

      One thing yg aku suke dgn bee khan ni, she’s always positive..
      Even da cerai dgn nedim, tp still backup nedim n x pernah burukkn nedim.time fathers day tu,dia siap post lg gmbar lame time nedim first time jd ayah. Itu lah maksud sebenar Move on!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 103 Thumb down 0
      • anonymous says:

        Yup spot on. My guess d same too. ND sebab tak dapat beranak kan anak si Nedim tu. Sowhen Bee posted Nedim n Dre pics on father’s day punya lah bingai perasaan ND. Hmm i noticed every first wife usually prettier than d 2nd hand wife. But between FS and ND, FS is prettier with strong features tak da kembang hidung tak da gendul pun. Si ND setakat putih je.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 14
        • Anonymous says:

          Trueness!! Agreed 100%

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
        • Rania says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 13
    • Meluat says:

      Nora komen, salah. Dia diam, kena kutuk. Haiihh manusia ni memang sentiasa tak puas hati. Bee Khan pun ok je. Korang pulak yg lebih2. Get a life! Heh

      Hot debate. What do you think? Thumb up 29 Thumb down 35
    • mojo says:

      Berbekas bekas diorang nie.tak tahula akhirnya bekas apa pulak.

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • Paparasihebat says:

      Ambok setuju ! Ko try tengok ig markonah soot . Macam mana lagi si nd nak pusing crite pas ni

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. Bella says:

    tak npk pun komen nora danish kat ig beekhan?dah delete ke?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      nora dah delete komen sendiri.. ckp siang pandang2.. itu la kalau artis cantik tp cetek ilmu pengetahun..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 78 Thumb down 4
  3. key Pop says:

    ok..da clear abis..kalau x-wife pun da restu, sapa lah kita yg sememangnya orang luar utk kecoh²..dari ada yang melaga-lagakan, baiklah menjaga periuk nasi sendiri.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 32 Thumb down 33
    • Anonymous says:

      Nora perampas…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 23
      • Rania says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 13
  4. Kak Long says:

    Indeed it must be hard for BeeKhan as much as it must be for Nora Danish. But both of you had brilliantly picked up the pieces and moved on and respect each other’s happiness.
    Way to go ladies; no cat fights no name calling and no thugging at each other’s hair. Just hold your head up high and upheld your dignity. Kak Long is proud of you both. Alhamdulillah.

    And those of you out there stop spreading lies and fires of hate coz you’ll get burnt!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 33 Thumb down 28
  5. Hipokiut says:

    Harian Metro,Artikel ini disiarkan pada : 2011/01/25
    “Saya pasti dia (Nora Danish) tidak pernah gila talak. Dia
    sedang mengenali seseorang, malahan saya mengenali
    lelaki itu. Dia seorang yang baik dan dihormati. Fasha
    juga tidak pernah mengugut saya. Itu adalah pasti. Dia
    bukan seorang yang berkelakuan begitu,” katanya.
    Jejai turut menegaskan kenyataan diberikan mengenai isu
    perhubungan cintanya itu yang terakhir dan berharap ia
    tidak lagi diperkatakan atau ada pihak cuba menjadikan ia
    sebagai satu isu.
    Seseorang?Nedim?ms ni nedim msh bersama bee khan right?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 93 Thumb down 20
    • wud wud wud wudd says:

      gigih ko mencari artikel lame noks…syabas..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 3
    • akulahperempuanittew says:

      kor rasa tu nedim ke masa tu? kor rasa nedim tu org hormat ke??sampai hari ni org duk kutuk perangai nedim kan??so, sebelum kor kaut dosa fitnah ni selori, baik kor tarik balik komen kor hipo…dah sah2 nora berkawan dengan sorang businessman bujang bergelar Datuk sebelum Nedim..dia pun pernah citer…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 9
  6. sentap says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 38
  7. breep2 says:

    aik beekhan da deactivate tweetr ke?? and insta dy da last post? btol ke nora tweet cmtu?..klo btol xperlu kot bt cmtu..urghh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
  8. ain suzana says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 23
  9. nok gebuzzz says:

    Nora…x payah nak buat statment ape pun buat masa ni…lebih baik diam sampai betul2 dah kawin dgn si nedim tu baru boleh cite lebih……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 2
  10. datin hangit says:

    Perlu ke nk komen kt pic yg bee upload tu..hipokrit la perempuan ni…ikhlas ke atau sekadar nk buktikan pade peminat yg die tu gud2 je…ni la contoh artis yg kebuluq pujian.. bila diri sndiri kene hentam , die perli2 peminat..bila die sendri kene perli sentap la plak…lepas tu jdkan media tmpt untuk raih simpati.. say sorry je la klu dh slh tk perlu la nk hrp bee yg mbtulkn keadaan balik..Ko ngn bossned elok khwin je dr sengaja mncetuskan fitnah dan umpatan dr org ramai.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 8
  11. Anonymous says:

    Tu la beza org educated and xeducated. Nora tu mmg poyo n blagak suci. Bukan dia sendiri ke yg crta kat media beekhan myindir dia. Sedangkan xda org pun tujukn quotes kat dia, dia yg perasan sebab tau diri dia tu perampas. Tup…tup….komen kat insta mcm dia tu xbersalah. Goodgirl artis sweet cute la konon. Kpd fanss si nora ni, terima la kyataan yg artis ksygan korang ni perampas n blagak suci. Beekhan tu xnak besarkn hal je sbb dia educated xmcm artis ksygn korang tu yg mroyan xtentu psal.dulu masa kena tinggal, bukan main nangis2 kat media buruk2 kan fs. Kesian…. artis xda otak kehulu-kehilir ikut jantan yg makan duit rakyat buat maksiat. Sweet konon

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 106 Thumb down 12
    • akulahperempuanittew says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 18
      • Anonymous says:

        Apa pulak aku pusing cerita. Cuba la baca sendiri dekat murai. Nd ckp beekhan bsubahat dgn rakan artis myindir dia
        Bukan dia ckp xtau ada org yg xsuka dia pun. Ko ni mmg fanatik sgt la. Ko ingat aku senang2 fitnah org. Memang betul pun crta yg tsebar psal nd n nedim. Aku dpt crta dpd kaum keluarga. Ko tu bcakap xfilter guna otak. Yg ko tu jawabla akhirat nanti. Bsubahat dgn nedim n nd yg buat maksiat kiri kanan

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
      • Rania says:

        I agree with u…mmg c anonymous ne kan SEWEL! Dier peminat fanatik FS n mak dier..cerita dia lebih2..mcm ler FS tu suci sgt..skrg dh jdi isteri dan ibu nk tyng jdi suci n ibu tiri yg baik? Seriously FS tk ada keikhlasan jiwa..sorry yer anonymous!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
    • Rania says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 11
      • Rania tersampok antu kubur says:

        Nampak sangat ko ni busuk hati kat fasha dengan mak nya. Jelez ler tu fasha lagi elok kelakuannya lepas kahwin. Orang citer pasal nora ko sibuk nak kondem fasha. Get lost la loser. Komen meroyan like good-good aje.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • Anonymous Tanah Kubur says:

          Jeles dgn FS elok kelakuan? Elok kelakuan camner? Memang dia ada suami dan anak buat kelakuan baik tapi mulut? Aduhai! malas nk cakap! Jgn marah ler yer sy mmg peminat Nora so mulut ko tu biar elok ckit!! Wasalam n peace!

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
      • topot says:

        Sebab bee khan tu tak meroyan macam retis kesayangan ko tu. Dia pandai bawa diri. Artis ko tu tagih simpati aje perangai nauzubillah propa aje lebih. Jiwa ko sentap ke tgk fasha semakin berubah selepas berkahwin? Ko duduk dalam kain fasha ke tau dia ikhas atau tidak. Yang pasti di mata umum fasha memang dah berubah ko tak payahlah nak dengki sangat. Artis yang ko sanjung tu aku tengok perangai sekapal dengan si abil tu boleh lah join da group.

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  12. Yooo says:

    Proudnya dengan bee khan, dia tak meronggeng seperti nora bila ditinggalkan laki, tak minta kesian from public. And i really hate nora, always and always minta simpati supaya ramai orang sokong dia. This time, it is that bastard nora danish who is being so perasaan and even gave her statement in murai. She is a public figure and she is an expert in dealing with all the rumours/gossip but why did she gave such statement. How educated bee khan is and she is just too professional comparing to nora, well we cant even compare bee khan with nora danish (they are of different educational level and etc) Nora danish poyo, pandai sangat blakon sampai tbawa-bawa to real world, pandai sangat buat muka kesian, congrats nora danish…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 86 Thumb down 14
    • Meluat says:

      kalau semua tu tak betol boleh jd fitnah. pandai2 la ko jwp di akhirat nanti ya

      Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 9
    • akulahperempuanittew says:

      kor jawab la nanti dengan dia dan nedim yek..sometimes someone must teach you jangan over sangat kot nak fitnah pun…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • Rania says:

      Yooo..Yes I am so so proud of Beekhan and Nora too but sorry not you! I know who u r so don’t discriminate pple!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  13. Kimberly says:

    I used to like her.but i now hate you , nora danish ????????????????????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 5
  14. Hipokiut says:

    Takkan sentap nyah?hehe. .Baca dgn hati bukan dgn otak yang kotor. Kalau negatif,negatifla jadinya kalau positif,positiflah jadinya. .

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  15. Bukan orang alim says:

    Alahai Nora Danish berlagak suci betul minah ni,takut dapat gelaran ‘Perampas’ ke?kau bernasib baik pasal exnadim jenis tak suka besar2kan cerita.Ko gatal sangat nak nedim 2 dia bg free je. Dia blh dapat lelaki 10x lebih baik dr nedim c playboy kapok 2.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 4
  16. BeaAlonzo says:

    Nora danish dan Nadia Danish janda meroyan nak laki kaya.Nadia danish 2 pun kena cerai laki pasal hidup bebas sangat,24jam lepak kat club.Peliknya kenapa mak mereka tak tegur perangai anak2 ppn ye?tak kesianke dgn arwah suami kat dlm kubur 2?kata syg tapi biarkan suami tersiksa tangung dosa dia dan anak2.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 5
  17. Nadi says:

    Kesian Bee Khan, dia tutup account IG sbb ni. Celah mana Bee perli memerli dia pn xtaulaa. Kesian sgt. Wartawan serang dia sentap plk padahal mmg ye pn. Mak mana xsakit hati bro kalau asyik promote baik ngn anak dia je but Bee mcm xkesah pn xbunyi bising sikit pn. Ntah pape. Peminat ND yg taksub kemain tu pakat backup ramai2 kt IG dia. Pelik bagus sgt ke ND ni. Si ND ni perasan kaya je, Bee Khan ni mmg anak org kaya pn but very down to earth sbb I’ve met her with Dre. Educated sbb she’s a lawyer. Jauh bezalaa compared to ND ni takat reti budget cute je.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 78 Thumb down 2
    • sandrianasiska says:

      Bee youngest sister married to cucu sultan johor & selangor. Her brothers r very successful in their own biz n careers.She came from upper class family background n well educated. Not like nd n her sisters muka bersepah kat club je. Muka nora ni setakat tapak kaki Bee Khan lagi cantik.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 82 Thumb down 1
      • rim kereta says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 29
      • akulahperempuanittew says:

        kor ni follow tak Bee punya ig ke twitter ke? Bee is ok, takde problem dengan dia dan keturunan dia..tapi bab bersepah di club dan social life dia kor tengok tak sebelum kor mengata si nora tu…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
    • Nora Donosh says:

      Tak tahu jaga perasaan orang lain SI ND ni. Perasaan dia aje orang nak jaga.
      Bee khan berfikiran terbuka tak nak kecoh tapi Mak mana yg suka ppn lain nak promote
      Baik ngn anak dia?! Lain la dah jadi mak tiri. Ada kaitan boleh lah! Ni belom pape sebok upload2 gmbr dia dengan Dre entah apa dia nak buktikan kat orang!! Attention seeker!! Apa motif?? Be sensitive towards other people’s feelings ND nok oi!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 0
  18. Woow says:

    cara nora komen berlagak sangatla seolah2 nak sampaikan yg dia menang n beekhan patut mengalah.Ayat Perampas tueeee….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 3
  19. jamban nye statement ko ND says:

    Hamboi ND komen macam nedim busuk tu laki ko pulak ek. Tak malunye manusia bernama ND ni tetiba putus di tengah jalan malu nya mak nyah!. Simpan lah perasaan malu tu sikit wahai ND. Perasaan diva ko ye. Setakat si nedim ni tak heran lah bersepah kat luar sana tu. Ko tengok Bee Khan tak mudah melatah. Ni lah bezanya antara org yang berpelajaran dgn yang tak berpelajaran. By the way si nedim tu tak sesuai dengan beekhan tu. Macam beauty and the best. Dengan ko sesuai sangat.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 2
  20. akuey says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 37
  21. inilahmalaysiaku says:

    Yuppp..cukup lah korang nie.suke putar belitkan ape org cakap. cakap ape2 pon salah.
    Perfect sgt ker korang nie?hebat sgt ker korang nie?Korang bukan bagi nasihat tapi melaga2 kan n membuat fitnah. ramai sgt ker kat sini jiran Beekhan n Nora. Or maybe kaum keluarga.???sampai tahu dr A-Z.betul2 x paham.
    X kiralah nora or mana2 artis, jgn lah menyokong or menghentam seolah-olah anda semua tahu segalanya yg berlaku pada diaorg.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 21
  22. mak enon says:

    Euwww..perlu ke nora tu nak reply bagai dgn beekhan..macam kamcing sgt nampaknye..awak tu jgn nak bajet la nora oii..plzzz

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 5
  23. Anonymous says:

    Gigihnya pengkomen2 mengutuk dan mencela. Ramadhan dah nak masuk. Kurangkan aktiviti ya.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 3
  24. Haha says:

    Tetiba rasa meluat dgn nora danish.. Tk rasa beekhan tu tulis ikhlas dari hati.. Nmpk mcm ada paksaan.. Lambat laun Tuhan tunjuk juga kebenaran..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 8
  25. apa pun xpa says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 18
  26. Anonymous says:

    ND nie cam xmatang

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
  27. aku okey jek.. says:

    aku rase klu nora x jawab mesti ade yg komen…tgk lah nora tu, org back up dia tp dia x trme kasih pon.
    klu nedim jawab mesti ade yg komen… alaaa…nedim tu x yah lah back up sgt nora.gedik.
    klu beekhan senyap mesti ade yg komen …beekhan sedih tu,nora perampas.
    bile beekhan jawab…beekhan terrrpakse.sbb nedim kaya..wlaupun ade plak yg ckp beekhan kaya-raya x mcm nora.(org kaya ditindas org kaya) nie klaka cikit.
    bile nora letak pic nedim bnyk2..nora nk menunjuk.xde kje lain ke nora nie..
    bile nora x letak pic nedim – nora nk sorok.perampas lah tu…sajer nk enjoy lah tu…
    bile nora x letak pic anak nedim – nora tu nak ayah dia jerk..anak x ambil tau.nora tu sayang rayqal jek.mentang2 tu anak dia.
    bile nora letak pic anak nedim – nora nk menunjuk n nk sakitkan hati ewife nedim.
    if nora letak pic selfie dia…gedik,asik ambik pic sdri jek.gersang lah tu.
    N if one days nora stop share pic dia – alaa..dah malu lah tu.alaa..saje nk tunjuk baik lah tu.hipokrit.
    #sabarlahwahaihati#wishforyourhappiness#dontjugdeabookbyitscover#

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 12
    • hambaALLAH says:

      Agree. .manusia mmg xlari dr prasangka buruk.. hanya ALLAH yg mengetahui apa yg kite x ketahui.bellum tentu pe yg kita nampak tu betul, yg xnpk tu slah. Klu betul sdh itu da jd mengumpat. Klu salah dA jdi fitnah da tau. semoga kita terhindar Dari dosa2 mengumpat Dan fitnah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. anon says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 28
  29. doa says:

    Saya doakan yg terbaik utk kalian..semoga nd cpt2 berkahwin dgn nedim..amin..and beekhan kamu mmg wanita yg cukup tabah..proud of u..such a gorgeous mommy like nd..kurangkan aktiviti di komen..da nak puasa da ni..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  30. Denialost says:

    tetibe ND femes benar minggu ni.aku rse ND ni patut elakkan post gambar anak nedim tu walaupun dia minat kanak2.respect perasaan ibu kepada dre.ND pn minta FS hormat boundary antara rayqal by not calling FS as mum or ibu or etc.so,why not ko pn hormat boundary dre+bee by not posting pictures?entah2 hati bee tu terasa yg amat.and she is way professional+educated.
    kalau dh sampai timbul fitnah macam2,eloklah berkahwin.rsenye dua2 mampu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  31. Anonymous says:

    Macam disuruh je . ND macam dah tau je. Ni mesti kes Nedim minta ex wife tulis….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
  32. Nora Donosh says:

    Bencik sangat! Budget ppn suci lemah lembut gemalai sopan santun ala ala wanita melayu terakhir terpuji dan tercontoh!!! Hypocrite lah kau ND!!! Benci !!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 3
  33. Nora Donosh says:

    Bee khan gorgeous tahap maxima!!! Amek la ko si ned tu. Dia pon tak heran!!! Dia lebih
    Berpelajaran. Speaking english pon tak bersepah mcm ko!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 1
  34. manis says:

    Klu nora n nedim nikah ..lg alhamdullilah.. mencari yg halal itu adalah fadhu

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  35. joyah says:

    Aku tengok ig si bee khan ni. Orang sekeliling yang dia kenal kebanyakannya orang sekeliling yg ND kenal. Dah mmg sah sah la kau ni perampas ND oiii. Kau mmg boleh menipu. Tapi bukti gambar tu kau tak boleh tipu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • anonymous says:

      Sebab Bee & Nedim berkawan baik dgn Min & Cho (adik ipar ND). ND pulak jenis muka tk malu suka membontot adik ipar to every parti n event walupun dah bercerai. How else do you think she’ll have d same social circle of friends yg upper class for budak jual nasi lemak ni. Skolah pun tak pandai tak kaya pun jadi menyelit la kerja dia. How shameless can she be seriously. (Note : i respect setiap penjual kerana kerja yg halal)

      Liss Surihani is Bee Khan’s bestfriend since childhood. Sekolah sama dari time remaja.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
      • cinta says:

        kuar dgn ipar pon salah..diowg kn sll berkerjasama dalam fashion show.
        yg busuk ati bagai ni pehal.??walau pon x diaowg dah kawan lama.dia yg berkawan ko yg sakit nie pesal?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
    • macam pe jek says:

      ko nie x sekolah ea??tulah suke kutuk owg lagi.buat andaian pon tahap budak sekolah rendah jek.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  36. anon says:

    alahai,peminat ND memang fanatik habis,suka mengiyakan perbuatan ND tu yang kita tahu tak betul,lepas tu mengadu domba dekat nedim jadi batu api,motif pulak kan buat macam tu?please la ND,ko jangan lupa dulu ko pernah kerja dekat kedai makan,kalau ko tak kenal anak orang kaya yang merangkap adik angkat nedim tu,takde siapa kenal ko,peminat ND ni lebih sudu dari kuah,sama la macam kakak dia nadya danish who?sorry tak kenal,apa yang bee khan buat tu menunjukkan dia memang real women,lagi pun buat apa dia nak melayan ND ni,nanti sama standard je dia dengan ND ni,ND ni mengharapkan nedim back-up dia je,please la,tak payah lemah sangat mengharapkan lelaki la ND,dulu aku kesian dengan ko ni,makin lama makin menyampah,sudah-sudahlah tu ye ND,jangan bawa dunia lakonan ke realiti,fake fake fake

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 5
    • Ila says:

      Nape ko ckp peminat nora lebih sudu dr kuah…????baik BK, fasha or Nora semua dah bagi statement yg menunjukan ke arah kedamaian..tp korang yg asik bagi komen yg menghina satu2 pihak. n buat mcm2 andaian. tlg lah jgn nak hina masa silam orang lain,mulia sgt ke awak nie????keje kedai makan pon kne hina.
      kalau nora tu harapkan duit nedim jek, xdelah dia bsusah payah kje skrg. dari 1 filem ke 1 filem dia buat. kalau dia nk makan harta nedim jek, baik dia kawin terus n x yah keje dah.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 9
  37. baby says:

    ND over!! Bl FS baru2 kawin ngn jejai mne ade tepek gmbr ank ND.. da ade ank sendiri baru dia tepek gambar rayqal. Nak bahasa kan ibu kt Rayqal pun tak bole! Sbb ND xbg! Buta la peminat fanatik ND ni…smua nye ND bagus. Skg terang2 BK lak terkena.. geram betul laa…punya la best layan IG BK.. tup2 da ttp gara2 si ND ni!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 4
    • saya says:

      betul..betul.. sebelum ni mmg syok layan IG beekhan tu sbb suka tgk video n pic dredre yg comel.. aku follow si beekhan ni since followers dia dlm 400 lbh cmtu kot.. tak ramai pun yg kenal beekhan ni ibu kepada dredre time tu.. tup tup bila benda mcm ni jadi and beekhan cakap taknak update ig dia lagi trus macam alaa…da tak boleh tgk video n pic latest dredre.. but, memang respect habis kat beekhan even dia terpaksa mengalah..she’s a beautiful lady with brain..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 3
    • intan says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 17
      • intan ngok ngek says:

        habis tu ko pikir nora heran sangat dengan ko ke wlwpun ko back up giler si nora tu. Mengata orang ko yang lebih. Kalau ko tgk mata, hidung,mulut, dagu, ketinggian, bumper. Sah-sah lah si fasha tu melebihi segalanya. Unless ko bute perut dan bute hati ler tak leh nengok artis lain lebih dari nora artis kesayangan ko tu.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  38. Cikminah senget says:

    In another word, Beekhan cakap U ARE WELCOM TO MY EX-HUBBY, NORA.
    Kaenlah dengan dia cepat supaya u tahu apa yang dah saya alami selama ni.
    He is the BIGGEST MISTAKE I made in my life.
    Perkahwinan kami mungkin bertahan cuma setahun, bila kawen dengan awak,
    mungkin cuma ENAM BULAN macam masa awak kawen dengan Jejai dulu.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
  39. IS says:

    AK BERHARAP SANGAT NORA DENIS NI BACE KOMEN KORANG NI.. SUPAYA DIE BOLE RETI BAHASA SIKIT…
    BAJET2 JE … NAK JADIK MENANTU MENTERI LA KATAKAN
    HAHAHA…SIB BAIK MENTERI PELANCONGAN KALAU PERDANA MENTERI, MAU DIE MINTAK UMAH PANDA RM25JUTA TU KAT NAJIB..
    BEE KHAN IS A LADY WITH POISE WHILST NORA IS A POISON… NORAAAAA BCA LA KOMEN NI… :) DGN KAT ATAS NI SUMEEEEE NNT KITE RAMAI2 BOLEBUAT KENYATAAN KAT IG MEMASING NORA LEH KOMEN *LIKEEEE*
    SOKONG LA SAYA ARTIS SENDU
    BANYAK IP ADDRESS LEH AMIK .. MACAM HANEZSERAYA

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
  40. yes says:

    BLAH LA KO SI NEDIM KEPARAT!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
  41. wangbipuhhanhu says:

    korang ni mmg keturunan takde moral lah , itu tndanya nora tu positif, berbuat baik dan berbudi bahasa, buat apa nak jadi mcm rita rudaini yg tak sudah sudah negatif, dan bee khan pun seorang yg rasional dan positif past is past atleast klu nora jd kawin dia bole jaga anak tirinya dgn ikhlas..ngok lah korang

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 13
  42. Cikminah senget says:

    Biarlah Nowa nak merasa macam mana jadik bini Nerdim.
    Dulu time Nerdim tergila-gilakan Bekhan, bertahun-tahun sanggup tunggu
    sampai Beekhan abis belajar. Sanggup angkat buku Bee, jadi driver, bertunggu
    tangga ka rumah Beekhan, tapi kawennya tak sampai setahun, dah cerai!!!!
    Itu Beekhan – one classy lady, well educated, born and bread in high society.
    Apakah bila kawen dengan pompuan miangmar ni, akan bertahan………????
    Pendek kata, lepas kawen, Nowa kena berhenti amik pel perancang.
    At least, bila dicerai 6 bulan kemudian ada ‘carte blanche’ untuk memastikan
    dia dapat hidup mewah sampai tua.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
  43. wan says:

    Sabar kak nora..harap semua fitnah n tomahan yg membuta tuli ni akan memberi rezeki dan menghapuskan dosa2 kecil. teruskan bersabar n 1 hari nanti mereka yg menghina akak nie akan terima nasib yg lebih buruk dari akak. Saya pon heran mcm mn ade insan(klu masih blh lg dipanggil insan) yg berkelakuan sampai tahap ni.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 11
  44. kami says:

    Harap kak nora bersabar n jgn termakan dengan hasutan mereka2 ini. baguslah kak nora, fasha n beekhan semua berbaik sangka. sebenarnya mereka2 ini lebih suka tgk akk semua bgaduh. sebab itulah kehidupan mereka. selalu sgt nampak silap orang lain. bnyk lagi saudara terdekat, kawan2 yg mereka blh nasihat ttp mereka nak nasihat artis sbb nak perhatian.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
  45. Anonymous says:

    Kalo xboleh terima yg artis korang tu fake, diam2 je la. Beekhan tu saje xnak besarkn crta. Xmcm nora yg kiri kanan mtk simpati msa jejai tnggalkn dia. Biasa la cetek ilmu nak buat mcm mana. Bila org ckp, korang ckp fitnah. Byk sgt ke masa aku nak fitnah si nora? Aku hanya berpihak kpd yg benar. Korang ckp aku mcm tahu segala-galanya? Yeee… aku memang tahu crta. Buat apa aku nak fitnah nak dengki kat si hidung kembang. Beekhan better dpd nora knp aku xckp dia fake? Sebab dia memang BAIK. Korang bpihak la pd artis fake korang tu yg asyik berkepit dgn jantan keparat… bukan dh halal pun. Dpd korang sibuk menafikn, nasihatkn la artis ksygn korang tu.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 11
    • emy says:

      Mulia ke si beekhan tu, n kiteorg jugak tau yg beekhan tu dulu masa blm sah ngn nedim mcm tu jugak. lagi dasyat..nk post balik ker pic2 tu.???n now pon walau x dengan nedim dia still mcm tu dgn lelaki lain walaupun dengan kawan2, peluk, pegang tetap haram..so ape beza dia n nora??knpe dia blh jadi baik lak.x pahamm.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 11
    • wan says:

      Apesal lak kiteorg kene diam?klu korang leh cakap sesuke hati korang..korang kan “TAHU” segala cerita..So kiteorg pon tau jugak..tau yg ko ni penipu.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • niiii says:

      ok…pls nasihat beekhan jak.ubah cara hidup dia jugak..semoga dia betul2 jadi baik.
      kami pon xde masa nk fitnah dia.mekasih..sekian.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Rania says:

      nasihati diri awk tu dulu yer anonymous! Awk ne betul2 kesian..Aper FS & mak dia jnji dgn awk tulis mcm ne..duit yek? Hahaha!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  46. mark says:

    Love nora danish…mmg sgt tabah.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
  47. Rania says:

    Move on NORA & BEEKHAN! Kamu adalah ibu-ibu tunggal yang hebat dan masing-masing mempunyai kelebihan tersendiri.Jodoh pertemuanm, ajal dan maut semuanya ditangan Allah yang maha agung. Saya lihat wajah awak berdua benar-benar dipenuhi dengan hati yang tulus ikhlas.
    Saya doakan mudah2an kamu berdua sentiasa bahagia dengan pasangan masing-masing dan mudah2an juga hari-hari kamu akan menjadi lebih baik daripada semalam dan sentiasa mendapat rahmat Allah, Aamin Yaraab.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  48. Rania Batu Api says:

    Beria-ria si Rania ni memblas komen apabila people komen sebut nama FS, apasal? U confirm sis ND, Nadya yg gila glamour tu.Wakakakaka wakakakakaka eh eh..Lalalala

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
    • Batu Api ko sewel says:

      huhuhu..mare yer? ulahop!! sangka buruk lgi yer bnyk dosa..tahniah!..salam ramadan..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Keturunan Nabi Adam says:

    Ni sumer poyo…haktuihhh..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  50. Ronaldo says:

    Sebenarnya peminat yg lebih sudu dr kuah…ape yg ade d hati mereka, ape yg berlaku hanya mereka yg tahu..x yah lah nk bgaduh demi mereka..klu mereka bg statement yg baik, aminkn saje lah.doakan yg terbaik jugak.
    Jgn lupe hidayah hak Allah swt, hari ni anda mengeji mereka..satu hari nti mungkin taraf mereka lebih baik dr anda.nasihat n menghina sgt berbeza. Cth diana amir n miss nina. Pada sesiapa yg menghina mereka sebelum ini, cube tgk kehidupan anda skrg???

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  51. shah says:

    Daripada Abu Hurairah RA daripada Nabi SAW sabdanya, “Apabila seorang hamba sahaya perempuan melakukan zina dan telah nyata zinanya maka sebatlah ia (dengan 50 kali sebatan) tetapi janganlah menghinanya (dengan kata-kata kesat), kemudian jika dia berzina lagi (buat kali keduanya), maka sebatlah dia tetapi janganlah menghinanya. Kemudian jika dia berzina lagi buat kali ketiganya, maka juallah dia sekalipun dengan seutas tali daripada bulu(haiwan)”.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  52. paparasihebat says:

    kalau si bee ni tulis statement ni bab dio kena pakso ke dia tulis sebab dah malas layan drama2 nd ke yg 2 tak bbutir
    tapi hari 2 ambo ado kat pavi masa fashion show pu3 mula2 ambo terkejut nampak nama nabilla kat front row! time 2 bee x sampai lagi .. habis si nd dok jjerung mano? uolls ! si nd dok betul2 kat depan bk !!!!! tapi masa show 2 mereka x ckp langsung ! tegur pun x! ambo baca headline bk restui persahabatan nd dngn bossned tapi ig dia xdola guna perkataan restu bk cuma ckp dia buat apa yang patut dibuat untuk kebaikkan anaknyo lagi ig post bk yg terbaru tak conpirm dan tak menafikan kalau si nd tu mmg punca penceraian bk dengan bossned bk cuma bagitau kami yang hal rumah tangga dia dengan bossned adalah antara mereka berdua. if memang bk restu persahabatn nd dengan bossned bakpo mcm tu? saja je ambo bizibodi sikt kan ambo dengar bk ajak kopi kat la bodega ramai2 so ambo ikut je la !hihihi time masuk 2 ambo nampak bossned betul2 kat depan pintu.. bk cam rileks je duduk kat sofa diam2 . ambo x pasti knp tapi ada sekali dua tu bk terpaksa jawab phone kat luar mungkin sebab line tak clear ke bising sangat ..ambo duduk je nak tengok reaksi mereka. kan bossned dan nd duduk depan entrance dah pasti nd dan bk akan menegur one anaother kan ?! tapi bukan ,,, bk buat bodoh jalan terus ke area sofa yg dida dok tadi 2 si nd ni pulak boleh sampai menjeling kat bee khan yg tak buat apa2 kt nd pon! orang dah bagi muka ko masih nak sombong lagi ? jawab kat post bee khan laju je macam ko ni seorang je yg baik kan menyampah ambo tengok muka nd tu skrng kononya baik kononya sweet . org yg niat bagus dan betul2 baik takkan buat apa yg ko buat ! keluar je film baru mula la drama si nd ni . nd ni ingatkan diri sendiri je tak payah nak tunjuk ko ni kononya baik sngat!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • Paparasihebat says:

      Baru tulis komen tapi x naik :( xpelah ambo dok cite lagi
      Ambo Ada baca post btflnara pasal sI FS Ngan ND .. Ada satu komen dari makoona! Katanya ig Dia Ada mcm2 bukti gambo pasal nd fs ngan bk ! Ambo kan bizibodi hihi jadi ambo dok gi cari ig makoona ni! Akhirnya dpt Jumpa. Rupanya btol la uolls memang si nd dari dulu mengejar bossned ! Ada satu post makoona Dari 2009 !!! Ambo dok pernah dngr crite bossned dah dengan nd masa bk masih Hamil lagi !! Tapi yg 2 ambo tk bbutir lagi !
      Skrng lepas tengok post ig makoona ambo rasa mungkin betol la crite yg ambo dengar tu ! Tapi gambo 2 yg makoona post 2 tak clear sangat :( makoona kalau blh tolongnpost Gambar yg lagi klear sikit :))))) bizibodi ni tak sabar nak tengok post2 baru hihihihi tankiewww

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  53. […] Bekas Isteri Restui Hubungan Nedim Nazri & Nora Danish (107) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. hapehapentah says:

    SEMUANYA DISEBABKAN NEDIM NAZRI.
    Ntah kenapala nak berebutkan lelaki camni. hmmmm. Imam Muda ke.. Pencetus Ummah ke, InsyaAllah bahagia hidup dunia dan akhirat.
    “Lelaki yang baik untuk perempuan yang baik”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Comment

Optional


7 − 6 =