Written by serenity | September 27th, 2017

Fatin Afeefa, bekas isteri pelakon Adam Shahz memberitahu bahawa terdapat kemungkinan dia bercerai dengan Adam akibat sihir pemisah yang dihantar kepadanya.
Bercerita kepada mStar Online, Fatin mendakwa mengalami sakit yang tidak dapat dikesan puncanya oleh doktor perubatan di hospital:

Sebelum ini saya ada mengalami muntah-muntah. Waktu malam dalam pukul 12 pula mesti saya tak boleh bangun.

Malah apabila ke hospital doktor pun tak boleh kesan penyakit saya kerana tidak tahu apa puncanya.

Buat masa sekarang, saya dalam proses berubat dan berulang alik ke Pusat Perubatan Islam Darussyifa seminggu sekali.

Fatin memberitahu, perawat Islam yang merawatnya mengatakan seseorang telah menghantar sihir pemisah kepadanya:

Ramai orang yang tegur pasal perubahan berat badan saya yang sangat ketara.

Sebelum ini berat dalam lingkungan 45 hingga 46 kilogram. Namun, sekarang berat saya dalam 39 kilogram sahaja.

Sebelum ini, Adam mendedahkan melalui sebuah portal hiburan Ahad bahawa dia sering sakit-sakit badan kerana sihir yang dihantar seseorang.

Hasil perkahwinan mereka memiliki dua anak, Adam Aisy Arrian, 4, dan Ivy Herra Sophia, 2.

Sebelum ini juga, pasangan ini pernah terpalit dengan skandal orang ketiga Adam Shahz yang menimbulkan kontroversi.

Adam, 35, menceraikan Fatin dengan talak satu pada 30 Mei lalu di Mahkamah Rendah Syariah Petaling setelah Fatin memfailkan perceraian. – beautifulnara.com

26 responses to Bekas Isteri Adam Shahz Dakwa Bercerai Kerana Sihir Pemisah

  1. Anonymous says:

    siapa ni? mana gosip aidil zakuan didenda rm 21,000 sebab maki pengadil?

    20

    0
  2. justholdon says:

    kesian plk tgk die ni..wlupun tak femes mane..tp aku suke tgk dorg ni bersama..sbb dorg nmpk sepadan..knp la hny sementara je pekawinan korang..hmm

    15

    0
  3. diva says:

    sape niii

    2

    0
    • Anonymous says:

      pelakon kanak2 citer tentang bulan dulu..dlm tu dia berlakon dgn erin malek..tapi dia ni comot sikit arr cam tomboy2 gitu..hehehe

      7

      0
  4. Hamba Allah says:

    Kalau sakit2 xde ubat ni sllnya berkait ngan JIN. Kita bkn sekadar berubat di perubatan Islam tp diri sendiri pun perlu lakukan dr segi pemakaian kita, solat, amalkan baca alquran. Moga apa yg kita usahakan di rahmati ALLAH.

    19

    0
  5. Anonymous says:

    who???

    4

    0
  6. Anonymous says:

    senduuuu

    1

    2
  7. cccrrr says:

    merapu..seminggu sekali ke darussyifa’ tapi pakaian mcm haramm..
    konon disihir, tapi pandai plk filekan perceraian..
    laki kau ada betina, itu hakikatnya..takkan bini pulak gila talak ni?

    3

    13
  8. melati says:

    Mesti Pompuan ni Bodoh kan sebab percaya benda2 cangini….mesti lah kena Cerai…seluar pun koyak sana sini….wakakakaakakakakakaaa

    0

    12
  9. benci bapok ijau says:

    si feefak ni lesbo dulu couple gan pengkid, banyak lg perempuan baik boleh jadi bini Yang ko ambil budak less ni wat ape Adam cari penyakit je, kawin cerai sian kat ko Adam cari la wanita lain si feefak ni masih blum berubah perangai liar keras kpala dia tu

    1

    7
  10. Ntah says:

    Rujuk balik la.. Anak pn dh 2.. Kuatkan agama dalam rumahtangga..

    4

    0
  11. mamizura says:

    sabar and solat………………….solution to every problem….
    adam..coba hang jadi imam to yr family…………………………………
    ni semua artis sendu………………..carik publisti morah….semua hal dalam kain post in ig……………..gila apa!!!

    0

    0
  12. Anonymous says:

    dulu dia up cerita konon dia gemuk..
    padahal masa tu berat dia 40++.
    kawan tanya nak kurus macam mana lg..dia kata nak berat 39kg.
    sekarang dah dapat..nak kata sihir plak.

    5

    1
    • minah jambu say NO to drugs says:

      memang mulot dia macm sundel bolong la ini pompan ape lagi huh …! dh dapat laki baik kate kena sihir pulakkkkkk sape yg sihir ? diri dia sendiri la yg sihir diri dia…

      0

      0
  13. Anonymous says:

    bese sihir pemisah ni laki mmg x blh langsung nk bersama isteri begitu jgk sebaliknya..asik gaduh je..org kate panas…x blh jmpe msti nk gaduh…tp aku tgk diorg bercerai ok je…sblm bercerai pn si adam ni dh byk kali kantoi skandal dgn perempuan lain….dh byk kali kantoi so si fatin ni x thn g failkan cerai…urmm…dn klu btl pn ade sihir xde laa smpai seminggu sekali g darul syifa..tiap2 minggu pulak tu…setahu aku ustaz2 kat darul syifa’ ni mmg ssh skit nk jmpe…kes y btl2 rumit je…setakat berubat tp diri sndri xde pendinding pn pyh jgk…x blh nk hrpkan 100% pd perubatan islam je diri sndri pn kne laa amalkan ayat2 pendinding xde laa mlm2 buta asik meracau cam org gile…

    6

    0
    • Anonymous says:

      mcm mana tak meracau…hantu tengok rambut dia pun hantu ingat dia tu sedara.

      5

      0
    • Anonymous says:

      Dulu pon i sakit sihir and i went to darul syifa’ every week…..ada ramai ustaz kat sana……….mulut tah apa apa je orang sekarang ni…….

      5

      0
    • Mak Jemah Puaka says:

      part seminggu sekali tu aku percaya je, sebab adik aku sakit misteri mmg berubat seminggu sekali dkt darulshifa. dia x boleh lambat berubat nnt senang je penyakit dtg balik. consistent seminggu sekali, nnt da makin ok, tuka pulak 2 minggu sekali. sampai la betul2 ok baru la 6 bulan sekali. cm gitu lah.

      4

      0
  14. Kakak kau punya Adik pakai stokin says:

    Seriously.. dah la tu , secara logiknya g la jumpa pakar doktor buat diagnose sakit kau tu dik.
    Bab yg ngaku statement ada yg nk sihir utk kasi Cerai tu OMG OMG OMGGGG.!!! Dik oi..
    Cuba adek selak selak balik gambar2 Yg lama serta yg terbaru ADAM SHAZ ni , like wow .. kompom takde masa org nk terkejar kejar nk buat EFFORT sebegitu dalam waktu tertentu.
    So tak yah la KOLOT ketika KEMELUT bak Disumbat belut NEGRO pat Mulut .
    Ingat positif yea semua bye

    0

    4
  15. kak senduk says:

    waitt anak dy baru sorang je rasenye. yg budak laki tu adik dy. dulu aku pon confuse. anak dy yg perempuan tu je.

    0

    0
  16. anon says:

    sape ni??? anyway aku cukup heran dgn org2 melayu yg beragama islam ni. Arak & babi je ke yg haram?? Kan main sihir tu lagi besar dosa. Sungguh tak faham dgn org melayu. Kalau tak dengki dgn bangsa sendiri tak sah.

    0

    0

Leave a Comment

Optional