Written by AbangNara | October 14th, 2009

hinss hinss kembang lubang idung kami bila dapat email jemputan dari Astro untuk hadir Press Conference Sehati Berdansa semalam. Yelah, kami kan peminat susah mati Scha Al-Yahya, so apalagi sanggup tu pegi conference tu semata-mata nak amik gambar Scha.

Gambar-gambar korang tengok ni eksklusif tau, semuanya gambar amik sendiri. Wpon kamera kami muncungnya tak setebal cameraman lain yg pro, kami berjaya gak dapat amik gambar ngan Scha after tunggu lamaaaaaa~

Sehati Berdansa musim ke 3 dah weh, korang penah tengok ke? masa p/c semalam havoc gila ngan Kak Didie Alias – anak dah 6 pon badan bergetah gituuw. Sapa pasangan Sehati Berdansa Musim ke 3 ni? Jeng Jeng Jeng~~

Apa kata korang senaraikan dgn tgk gambar aja? Cuba kita tengok skit..samada korang ni betul2 kenal artis ke sekadar belasah baca gosip aja! yeahhh mari mari mari…ada 10 pasangan yer.

Oklah kami kasi satu hint dulu laaa..

1. Didie ALias & Suami Nor Isham
2.
3.
…………………..

p/s: gambar eksklusif Scha – tungguuuuuuu~~~

47 responses to BeautifulNara dijemput Berdansa!

  1. ammey says:

    1st ker aku neh????

  2. aries_april says:

    wlpn lbng idung mu bsar…
    ttp mnjdi pjaan atiku…
    kuangkuangkuang…
    :-)

  3. aries_april says:

    x brpa jelas la…
    nmpk enot ja kak nara…
    :-)

  4. Yusnita Yusof says:

    1) Enot & Hubby
    2) Sazzy Falak & Hubby
    3) Isma (AF7) & Zul (2by2)
    4) Anita Baharom & suami
    5) Minarwan Nawawi & Wife
    6) Zulkifli M.Osman & wife
    7) Hussein (Ex. Refudge & wife)
    8) Didi & new husband…. (Orang Kg. saya)

    yg lain tu tengok gambar boleh kenal tapi tak tahu nama la…. ada sesiapa boleh tambahhh….

    • aries_april says:

      x brpa jelas…
      nmpk enot ja yg jelas….

    • xie says:

      dira ( heroin rona roni [email protected] 13) n ash (gutarist kmpln bau)

  5. pening says:

    Wah! Enot pun ade…ni betul2 blh ‘gegar’ Sehati berdansa musim baru ni, hehe…

  6. hanna says:

    apesal x leh bka page ni dr td ek…
    ni bru la dpt…:-)

  7. EclipsE says:

    1) DIDIE ALIAS & ISHAM
    2) ANITA BAHOROM & ISMADI
    3) ISMA & ZUL
    4) ENOT & ZAINOL
    5) DIRA & ASH
    6) MIRNAWAN & NOORAH
    7) OSHIN & FIRDAUS
    8) SEAN & DIYANA
    9) SAZZY FALAK & NAZRIL

    tul x kak nara? :-)

  8. auroradiana says:

    enot pon ade ke….cis….xsuke…..kawan aku penah nmpk die merokok dpn public kat downtown…..sejak tuh….xsuke!!!

  9. lilin says:

    AKU UNDI DIDIE :) HAHA.. BLOM JOGET DAH UNDI!!

  10. lilin says:

    ISMA NIH SUDAH2 LA TUH MASUK RANCANGAN REALITI… NYAMPAH AKUH ASEK MUKE POMPUAN NIH JEKKK.. KASI AR CAN KT ORG LEN LAKKKKK!!!!!!

  11. lanToK LeW says:

    heh….bila abg nara n kak nara nak berdansa nie??? kihkihkih….x sabar asenye nak tengok…..

  12. mysarra says:

    nak tgok pengacara die je.. fahrin&scha, hehehe…

  13. reen says:

    1. Didie Alias dan suami
    2. Enot dan suami
    3. Sazzy Falak dan Nazri
    4. Anita Baharom dan suami
    5. Mirnawan Nawawi (hoki kebangsaan) dan isteri
    6. Zul 2by2 dan isteri (apa nama tah, aku lupa. Tak lyan af7)
    7. Zain ruffedge dan Nana

    tu je aku tau. yang lain tak femes sgt. hahahaha.

    (nmpak sgt aku slalu bca gosip)

  14. chas says:

    PASANGAN SEHATI BERDANSA :

    1. ISMA & ZUL 2BY2
    2. SAZZY FALAK & NAZRIL
    3. DIDIE ALIAS & SUAMI
    4. ANITA BAHAROM & ISMADI
    5. DIRA & ASH BAU
    6. HUSSEIN & NANA MENTOR
    7. OSHIN LIPS & SUAMI
    8. MINARWAN NAWAWI & ISTERI
    9. ZULKIFLI M.OSMAN & ISTERI
    10. ENOT & SUAMI

  15. akmacomel says:

    1.Didie Alias Dan Suami Isham Ismail
    2.Enot& Suami Zainol
    3.Isma& Suami Zul 2By 3
    4.Anita Baharom & Suami Ismadi Ismail
    5.Sazzy Falak & Suami Nazril Idrus
    6.Dira& Suami Ash
    7.Mirnawan Nawawi & Isteri Noorah Mokhsin
    8.Oshin & Suami Firdaus Shukor
    9. Syed Hussein & Isteri Noor Diyana

    Betoi x tekaan aku nie kak nara oiii…hahhaa…aku org baru di sini…

  16. KITARO says:

    apsal kain scha tu pendek sangat. x elok betul. nampak seksa la. kot ye pun skirt paras lutut ok la. sdap lagi mata memandang.. da la kaki halus. x suka lah

  17. jannat says:

    aku vote kak isma..sbb aku tengok dia nih xsombong…walaupun dah lama kahwin,anak ramai tapi mcm org baru kahwin..klu dia baru kuar af then masuk sehati berdansa so what?? rezekilah tu oii…

  18. rahila says:

    vote 4 isma…gd luck isma..wish u all the best…go go go hot mama!!

  19. pinkypanthers says:

    hmm x ni xde artis yg popular msuk…
    tp didie ngan enot yg msuk msti gmpak sbb dowang ni klakar…

  20. minah says:

    mirnawan nawawi ni baru kahwin je kan? mana first wife dia?

  21. Hi,I’m very happy to find so usefull information online. This is by far one of my favorite websites so you have my respect. Bookmarked your page so I’m free to come back for more. Keep up good work!

  22. There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in features also.

  23. I know this is really boring and you are skipping to the next comment, but I just wanted to throw you a big thanks – you cleared up some things for me!

  24. Hi I want to create some sort of comment in this article so you might have the ability convince you far my spouse and i Appreciated this method read through. Business willing to elope in order to a Thank you granting celebration but needed to create a fairly easy brief review. I book-marked you’ll That being said will , no doubt be back yet again using succeed research more of yer high quality content. Preserve day to day high perform.