Written by AbangNara | January 21st, 2009

Amazingly beautiful Malaysia celebritiy, Rozita Che Wan dressed up in a wedding dress. She looks charming, elegant and most importantly beautiful.

More pictures of Rozita Che Wan while wearing wedding dress by reading the full article.

36 responses to Beautiful Malaysia Celebrity Pictures With Wedding Dress

  1. Kak Long says:

    santek gak arrr janda ni… lebih2 no komen..

  2. Pak Lang says:

    no komenga…….:))

  3. Aah,cantik gak artis ni.:)

  4. teguh says:

    wow…..powerr

  5. kucing says:

    kalu dh cantik tu jgan buat perangai…

  6. yus says:

    seksi dan cantik banget….

    • ila'z sweet says:

      bukan seksi tapi hot girl or woman.menyampah I bila tengok dio 2.lain kali fikir dulu ye.btul kte putera impian 2.cantik bukan dr bentuk prs rupa tp dr hati.Itu barulh nmnya cantik.

  7. lala_mie says:

    rasa horny jer bila tengok dia nieee!!! heehe

  8. ni says:

    cantik….
    bile nak pki yg bj sendiri…majlis sendiri….

  9. flower says:

    cantik sangat baju dier…
    kawen ler cepat..

  10. Putera Impian says:

    Kadang-kadang bet jugak tengok Rozita Che Wan ini kan.rasa nak ajak datinglahlah.lepas tu ajak kat katilkan,lagi puaskan.

  11. hani says:

    rozita cik macam bidadari.Kecantikan tak kekal lama. lagi 10 tahun dah 45 lagi sepuluh tahun dah 55 habis2 60thn. macam mana gak nye ye. klu dulu boleh banding ngan sarimah ke norazizah

  12. wanda says:

    Alaa…cantek make up jer..aku dah jumpe dier nie live.. tebal dowhh..foundation dier..bulu mate pon dah mcm gajah aku tgk. yg aku pernah tgk live betul2 cantek, erra,siti nurhaliza,nora danish,fasha,juliana evans,rita rudaini. dlm tv dah cantek,tgk live lg cantek dowhh..

  13. SHA BUDAK BAIK says:

    en ahmad…..saya x cantik ker?? hehe

  14. mister says:

    Kesian diorang adik beradik…
    Ayu Raudhah dengan Rozita…
    Diorang adik bradik memang body macam tu…
    Itu pun korang nak bicarakan dalam ni..
    Ape da…

  15. kal-el says:

    shes damn pretty.if u read this,pls come to temasek.hoping to c u here..bt its ok if i’m dreaming..

  16. trAnsFormeRs says:

    fuyoh…ptut ar dato k trliur tengok mak janda ni…
    mmg mengancam beb….

  17. delimajelita says:

    lawa gak dia

  18. LYNN says:

    bersyukurlah apa yg telah dikurniakan……. jgn lupa antara dosa dan pahala. azab api neraka mesti diingat.

    • joe ngang says:

      setuju dengan lynn. dedah sana sini untuk makanan api neraka buat apa… bertaubatlah. cantik kejab je.

  19. tklina says:

    cantik cam haifa wehbe…penyanyi lubnan

  20. Rambai009 says:

    Inilah yang dinamakan pompuan MELAYUR BURIT! Pakai baju tapi sebenarnya telanjang! Dedah sana, dedah sini. Nampakkan segala bentuk tubuh. Goda sana, goda sini. Lepas tu akan ada ler Dato yang nak taja burit minah2 macam nie! Sure punya!. :)..hahahaha….very-very low class.

    • wanna says:

      bahasa ape yg ko gune ni rambai? kalau awek mcmtu pun ko nak ngorat gak kan? xpyhla nk jatuhkan pompuan..ko sendiri pn xpandang pun awek yg tutup litup, tgn kaki tutup segala kan? sudahla…poyo..

  21. ayu says:

    cantik make up je..i like cantik yg naturl.tak perlu make up tebal tp kcantikan tu mmg smula jd…mcm rita rudaini dlm aur dngn tebing tak make up tp cantik dia mmg tetap kelihatan..

    • wanna says:

      korang ni tau ke artis ni ms belakon mekap ke xmekap ke..penah tgk dorang shooting dpn mata ke? komen bukan main..sumenye bermekap la..foundation pn tebal je..tinggal x letak colour kat muka tuh..adoyai..

  22. lisa says:

    apa-apa pun, rozita ni memang cantik. walau dah 36 kalah pompuan 20 plus. aku pompuan pun nak pengsan tengok cantik nya dia.

  23. lisa says:

    she’s my idola in beauty. and i think she’s humble and honest, i make tis judgement thru all her articles. that’s what i like bout her. sexy, ??well what to do..she’s an artist..banyak melambak yg seksi..

  24. AZI says:

    DH DYE MEMG CUTE,

  25. rockers says:

    orang yang puji rojita che we ni smuanya bodoh!!!!arts tu dh la berdosa…kau puji plak…aku bckap ni keraana ALLAH.klau aku dtgkap polis pn,aku x hrau,jnji Allah Maha Besar ke ats hambanya

  26. Well, this was kind of boring but whatever.

  27. Nurul haniffa says:

    kalau cantik kat luar ja…tapi tak cantik kat dalam… nak buat apa….kita jangan pandang orang kat luar ja….

  28. raja anis syakirah binti raja anuar says:

    ctk sgh bng-bng di cnie

  29. hyips says:

    Wonderful goods from you, man. Koleksi Gambar Cantik Rozita Che Wan Pakai Baju Pengantin | Beautiful Nara I’ve understand your stuff previous to and you are just extremely fantastic. I actually like what you’ve acquired here, certainly like what you are saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it wise. I can not wait to read far more from you. This is actually a tremendous Koleksi Gambar Cantik Rozita Che Wan Pakai Baju Pengantin | Beautiful Nara informations.

  30. shadowgun madfinger apk Definitely believe that which you said. Your favorite justification appeared to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly do not k…

    Definitely believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people consider worries that they just do not know about. You managed to hit the n…