Written by AbangNara | October 12th, 2012

Jutaan tahniah kepada Aqasha yang telah dikurniakan anak perempuan hari ini. Bayi perempuan ini adalah anak kedua hasil perkongsian hidup Aqasha dan isterinya, Noor Baizura. Sebelum ini mereka berdua telah pun mendapat seorang anak lelaki yang kini berusia kira-kira setahun.

aqasha

Semoga dengan kehadiran puteri di dalam keluarga Aqasha akan menceriakan lagi mereka. Aqasha telah pun berkongsi gambar anaknya di Twitter Aqasha. Memang cute dan putih sangat.

aqasha

Tahniah sekali lagi kepada Aqasha atas kehadiran cahaya mata ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

53 responses to (TAHNIAH)Anak Kedua Aqasha, Bayi Perempuan, Selamat Dilahirkan

  1. dd says:

    tomelll

    0

    0
  2. Aku laaa tu says:

    Taniah aqasha.salah sOrang artis yg lOw prOfile…I lOikeeee

    0

    0
  3. kak long says:

    suke cium bau baby..harum.tahnia Aqasha

    0

    0
  4. lava says:

    comelll gilerr. geram tol

    0

    0
  5. kiah says:

    alo2 comelnya.. nampak betol muka pompuan..ayu gitu

    0

    0
  6. Anonymous says:

    yg ni mcm muka aqasha…comel sgt…tahniah!

    0

    0
  7. Nadia Minah says:

    Dapat 1st lagi… Syukur Alhamdulillah…

    0

    0
  8. Cutey says:

    Ya Allah sgt2 comel si kecik ni… Aqasya n istri kena jg baik2 ni sbb nnt dh besar cmfirm ramai kwn2 kelas usik.. Hehe..

    0

    0
    • Maria says:

      I pun pk mcm u jgk cutey..:)
      i faham maksud u. coz i ada daughter 2 org,kecil lg. I boleh agak mmg cantik dorg bila besar nnt. I bkn riak,xde niat pun sbb i pun bkn cantik,dorg warisi dr husband i.. I pun dok risau mcm mane la sekolah nnt kena usik bdk2 laki,sure nangis smpai ke rumah,mnja sgt,maklumlah kesayangn daddy. Husband i pun bg idea apa kata ajarkn dorg seni ptahankn diri dr kecil utk kselamatn dorg.
      Lain2 org,lain2 pndapat,mane yg iklas bg pandangn,yg iklas nasihat dikatany perasan n mcm2 lg la kan cutey.
      To anon,i pn nk wish kat u selamat lahirkan baby nnt…

      0

      0
      • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

        eh maria ! kau ni bebual ape ????????

        0

        0
  9. Anonymous says:

    tahniah!!!
    comel nya……saya pun tgh menunggu hari je ni tuk bersalin.InsyaAllah baby girl jgak.tak sabar nya nak peluk cium bau baby!!!! :)

    0

    0
  10. Leen says:

    Tahniah.. comel sangat!!

    0

    0
  11. Prince Noob says:

    tahniah lah ye

    0

    0
  12. haH? says:

    bayi sebenarnya keluar ikut mana yer…???? ikut punggung ker ikut petpet…

    0

    0
    • Aku laa tu says:

      bOdOh betOl haH? ni..x sekOlah ke bOngOk?

      0

      0
      • budak says:

        mak aku cakap keluar ikut mulut…kakak aku pulak ckp keluar ikut dada, tak tahu yg mana betul, tolong lah ckp keluar ikut mana sebenarnya ?

        0

        0
      • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

        bayi tu kelua ikot lobang p……….ki lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bis lobang mana lagi yg ada !!!!!! tkan keluar dari lobang telinga pulakkkkkkkkkkkkkkkk !!!!! vodoh nk mampos betol lah !!!!

        0

        0
    • marie says:

      this is not science or biology class,go back and sit,use inrtnt googling the FACTS find the articles..
      lol gen. knowledge kot~~dun be too lazy people

      0

      0
    • gambit saifullah says:

      ikut lobang idong ko

      0

      0
    • dayang senandung putih berseri selepas menggunakan fair & lovely says:

      Tu lah. Dulu waktu skola taknak blaja. Dah besar terserlah kebodohan kau. Lubang buntut tu tempat tahi kau keluar lah ngek!

      0

      0
    • haH bangang says:

      apa pnya soalan bangang n bodoh y d tanya si haH ni…kang kalau cakap bodoh nti marah plk tpi dh memg bodoh…

      0

      0
    • Anonymous says:

      jangan la maki hah tu… mungkin dia betul xtau.mungkin dia betul x skolah menengah.takat skolah rendah je.(bersangka baik)

      0

      0
    • Anonymous says:

      hahahah..adoii..
      aku pun tak tau samada nak gelak ke atau nak marah ngan soalan kau ni..
      belum cukup umur lagi agaknye ye
      takpela..da besor ckit nanti taula baby klua ikut mana..
      takpun tanya mak kau je ye..

      0

      0
  13. nrina says:

    Comel sgt anak dia… geram tgk..

    0

    0
  14. cik betty says:

    Tahniah Aqasha & Baizura..baby girl ni comei sgt2..iras.muka & kulit putih ikut Aqasha..Air muka & ayu ikut mama dia..kecik2 dh comei dh besar kompem cantik jelita ni…

    0

    0
  15. sally says:

    alalala.. dua2 pun comel.. bikin gerigitan tengok ne

    0

    0
  16. Kepologi says:

    hei comeinya anak pompuan aqasha ni…muka cam aqasha..apa pn tahniah ye aqasha..

    0

    0
  17. mengkome says:

    Congrats aqasha..comei beno baby nye..geram teman nengok putih melepak..

    0

    0
  18. sea says:

    JURAAAAA. Tahniah :)

    0

    0
  19. entah la says:

    tahniah n memang comel anak dia…org kata anak pempuan akan comel kalo ikut muka ayah n anak laki ikut muka emak…selain comel hub akan sejuk…

    0

    0
  20. la la la says:

    makin lobos la lubang bina aqasha ni… mesti dah tak sedap main…

    0

    0
    • mak c kina says:

      nape la de spesis org mcm ni…aku bukak kitab kang,ko kte aku ustazah…

      0

      0
    • noname says:

      bini aqasha bersalin caesar..takpayah sibuk hal org lain smp kesitu.. mmg ko ni betul2 suka selak kain org tgk habis semua cerita yg ada..haru dunia ni kalau ada bnyk org mcm ko..

      0

      0
  21. la la la says:

    fap fap fap

    0

    0
  22. aku yang marah dengan komen HAH says:

    orang-orang yang komen ntah ape2 tanya baby kuar ikot mane, lubang lolos tak sedapmain ke ape lepas bersalin…tu semua orang-orang yang tak HORMAT IBU DIA YANG LAHIRKAN DIA…..ataupun,..orang-orang yang tak sedar diaorang tu sama macam orang lain jugak yang diciptakan Allah dari air mani dan besar 9 bulan dalam rahim seorang wanita (IBU MASING-MASING) dan dilahirkan dengan penuh susah payah,bertarung nyawa hidup dan mati..ikot laluan yang sama macam manusia lain jugak…sama ada kot bawah atau perut ibu masing-masing dibelah, semata-mata nak keluarkan kau yang otak beso kuman ni….!!!!!Boleh tak kalo hal2 suci gini kauorang tak cemarkan dengan pemikiran otak korang yang jijik tu….aku rase korang-korang yang komen ni JANTAN2 sial semuanya..sebab duk pikir benda bodoh 24 jam..korang ingat ape yang korang komen tu menghiburkan sgt ker???annoying tau tak!!!!orang yang mengandung dan bersalin je tau camne rasa nye mengandung dan bersalin tu….kalo ko nak main2 hal2 gini,..gi cari geng2 kepala masuk air macam korang tu..dan bincang la sama korang..jgn nak menyibuk masuk buat2 tak reti bahase/buat2 bodoh/buat2 selenge kat sini atau kat mane2 perbincangan orang yang lebih berilmiah…!!!

    ape2pun,.TAHNIAH Aqasya dan isteri untuk kelahiran anak yang baru….

    0

    0
  23. mis_sindarella says:

    tahniah untuk aqasha dan isteri… suka sangat tgk married life aqasha.. bahagia dan aqasha such a good and caring dad & husband…
    bini aqasha nak bersalin anak sorang setahun pun takpe kalau dapat ayah yang caring dan pandai jaga anak macam aqasha ni,ok.. Bukan spesis aidil zafuan, buat anak, pastu buang kat bini suruh jaga sorang2!!!

    tahniah aqasha. semoga bahagia selalu dengan keluarga anda. :)

    P/S; bila plak nak tgk tok ketua, Zed Zaidi nak timang baby… mungkin kalau dah jadi bapak, beliau dah tak meroyan lagi. hahahah

    0

    0
  24. nur cahaya says:

    cantiknye baby aqasha..mcm muke dye je…hehe

    0

    0
  25. riz says:

    ye ke aqasha dpt anak kedua ni?naper dlm twitter dia nafikan.

    0

    0