Written by AbangNara | January 3rd, 2011

memey suhaiza abby

Kami ingatkan tahun baru ini Memey Suhaiza adalah niat di hati untuk insaf sedikit. Tapi nampaknya harapan hanya tinggal harapan. Awal-awal lagi dah dikantoikan oleh Abby yang Memey dan Norman tinggal serumah. Apa sangap kebenarnya?

Senang cerita, 2011 nie kami cadangkan Memey dan Norman nikah ajerlah. Susah-susah sangat buat majlis nikah je dulu. Kasik halal. Tak ada la orang nak mengata. Tak gitu?

Hidup Abby yang berjaya mengkantoikan mereka berdua.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

306 responses to Baru 3 Hari Di 2011, Abby Sudah Kantoikan Memey Dan Norman

  1. milix says:

    memek gataiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • milix says:

      2×5..nomemek..sama gatai

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • milix says:

        bkn nk menjatuhkan hukumm tp benci tolla ngn sikap 2bahalol nih…yg sorg tu dhla kacau umh tgga org…xpuas g ke sakitkan ati abby tuh..aby kate ko p**gatal pandai lak ko sakit ati…ko runtuhkan umh tgga dia ko xpk!!.masuk tv pandai lak ko nangis2 ngaku salah tp ko wat lik…siap wat drama nk satukan aby+noman balik…klu tolla ko nk tglkan noman tu….dh lame dah mende tu jdik..tp blk2 ko duk merenyam ngn nomiang tu …noamn pun satu…dayus…dsr laki miang…pantang nmpk muke lawa terus mmgatai..memey lak mlayan je kjenye…ntah pe la spesellnye sampi sggp tgglkan ank bini yg slme ni susah senng ngnko..benci tolla org cengginih!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          whatever what i x suker memey…. dan i kesian kan abby…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ani says:

          x sebelah mn2..sy benci jg perangai memek n norman tu.. tp bla abby wat cam tu. updates status mcm tu, seolah2 menjatuhkan maruah dia smula w’pn dia menerangkan hal yg sbnr.. (just my opinion)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pink says:

          mmg tak baek aby update status camtu..tapi baik lagi ke kalo dok serumah tanpa nikah.n kacau rumahtangga org..pikir la sindrik

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kak Kalthom says:

          Macam nie lah Abby….tak payah lah nak masuk Twitter next time. Kitaorang tahu awak selebriti…jangan lah mengaibkan Norman Hakim dan Memey dalam social networking..

          Memey pun satu…dah rampas hak orang, buatlah perangai elok2. Yang jadi mangsa adalah anak2 diaorang. Norman Hakim…jangan jadi D A Y U S boleh tak!

          Kalau Norman pandai dan gentleman, buat lah yang terbaek demi anak2. Nasi sudah jadi bubur. Setiap berlaku ada hikmah. Jodoh pertemuan ditangan Allah.

          Berdamailah, kita hidup hanya sekali. Jangan jadikan anak2 kecil itu mangsa. Semoga 2011 akan lebih bahagia buat ketiga-tiga pihak…

          Sekian..sekadar pandangan.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • alahai. says:

          biarlah abby update kjadian sbnar w’pun dia selebriti ke x…xkan benda buruk camni nk diamkan ajer….ni yg jd kes byk buang bayi sbbnya masyarakat dh x kisah psl ZINA. Nauzubillah…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • MuJE says:

          i love memey.. nais… nais…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Mat Som says:

          Alah…Abby Abadi..bukannya baik sangat pon…! :(

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Mulot Lazer says:

          Betol..betol…tak payahlah nak bukak pekung sendiri. At the end, Norman tu tetap ayah kepada anak2 Abby jugak!

          Abby, please grow up. Terimalah hakikat jodoh awak tak panjang…!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Tinta says:

          baik abby cakap…bnda maksiat ni x perlu smbunyi..let the society knows!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lalalililulu says:

          senapas je aku baca komen milix..mang pnuh prasaan btol

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TiraCinno says:

          Ala yg menyokong memey tu mesti adik beradik dia sendr x pun dia sendr,ada ke org nk bela pemusnah rmhtangga org?bersekedudukam dgn jantan?melainkn org tu ada kn mengena ngan si memey ni,bgs la Abby hebohkn br padan muka pompuan gatai tu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pOyo says:

          OK! tiga2 salah! memey n norman salah sebab bersekedudukan.abby salah sebab aibkan orang.
          tapi jgn korang ingat aku sokong memey plak.
          apa yang terbaik bila abby menyalurkan perkara ni dengan betul bukan semata2 update kat facebook nak bagitau satu dunia.tak guna.nanti tuhan bukak aib kita waktu mati nnti.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Farah says:

      Halal Haram pandang sebelah mata je.
      Dalam IC je ke ‘ISLAM’ ? bawa bertaubatlah sebelum ajal…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mmmmm says:

        ape kejadahnye memey gi umah norman???aku pelik la npe memey tu suke kt norman tu???taraf abg gua jew norman tu….memey tu bknnye x cantek tp npe terkejar yg ade miliknye???mcm2 la manusia skrg……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • niezam says:

        dunia akhir zaman..menghalalkan yg haram..bangga dgn maksiat yg dilakukan..bwk2 lh bertobat sementara pintu tobat masih terbuka..amin,.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • teeah says:

        manusia skrg yang haram tulah d sukanya…”manusia akhir zaman”………..mmg ptt pun abby wat cam tu,tu taggjwb dia sbg manusia n org Islam tegur menegur tp terplg pd individu tu nak dgr tau tak…..sapa2 yg tgl berdekatan tu ringan2 lah skt mlt tu menegur perbuatan diaorg….tkt yg tak berslh pun terkena tempias akibat perbuatan sumbang tersebut…………..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kasih says:

      Allah nk tunjuk tu jap jer… apa hal lah yg stay together kan… xder malu dan xtau malu norman gan memey ni…

      bkn niat abby nk aib kan memey pun, tp rasa nya memey yg sj2 nk jwp kol tu nk tnjuk kt abby betapa bahagia nya drg kot… dh2 lah tu memey, kalo dh rasa layak nk pegang title isteri gan sempurna baik nikah jer cepat2…

      xyah tgg smp kena kantoi pas tu nk salah kn org tu dan org ni… jgn salah kan org lain andai kita sndr yg memberi ruang tuk buka kan pekung sndr dan aib diri gan senang nya…taubat2 lah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pisau cukur says:

        lau dh merenyam sngt nikah la aihhh, tok sah dok bt mksiat lg dan lg… ni br tunang nikah tu tktau lak bila aiihhh… insaf la sama aiiihh..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • 3004 says:

          tapi kn..camner anak dia pun dgr wat loud speaker ke???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/perihal-wanita-penghuni-neraka.html says:

          kepada jais apa lagi leh la ambil tindakan cepat…….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eliz says:

      kahkahkah

      memey xleh berpisah la tu dgn abg norman

      sakai jugak memey ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • quEenr!an@ says:

        bkn sakai laaa..
        tp sangap……
        hahahaha…New Year la katakn…org tgk bunga api si memek tu plak tgk air pancut…
        huhuhuhu..hehehehehe..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Pakcik says:

      Walaupun duduk serumah tu salah…
      tetapi tak baik Abby mengheboh2kan pada semua
      bukan ia menjatuhkan maruah orang.

      Mereka dah bersalah pada ALLAH
      Biarlah mereka jawab sendiri
      Kita patutnya mendoakan supaya mereka tu insaf..

      Lagipun Abby dan Norman tiada apa lagi hubungan
      Jadi faham2 jelah….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • futuremg says:

        Wahai pak cik oooiiii, kalo dah sampai cenggitu Memey + Norman buat, takkan nak dpendam jer. Tambah2 plak diorg ada kes dah kat court. Tak ngaku berkhalwat plak tu. dah tu nie apa kes?…aku suggest Abby patutnye rakam perbualan tuh dan boleh jd bukti kat court. Sudah2 la Memey + Norman, camne yerk korunk leh hidup dn dlm masa yg sama korunk tahu org ramai makin menyampah tgk korunk?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gue bukan lu says:

          haishhh .. klu aku jumpe pun aku kepohh gak.. tp sure xhangat jd mcm abby sbb abby ex wife mamat bangang tu…
          wehh.. klu die diam kang slh jugak, sekongkol dgn syaitan2 itu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • adoyai says:

        Abby da buat perkara yg bt0l dgn menghebahknnye…kal0 dye ttup mate mknenye dye mnggalakkn maksiat berlaku, pakcik x skola agame ke yg kte x ley bersubahat hal maksiat, ini bukan soal aib atau jeles…ney soal maruah, dosa pahala…ckup2la 2 pakcik menggalakn maksiat tros berleluasa…sok2 kalo adik, anak, or spe2 pown wt maksiat, pakcik ta0 tp pakcik diamkan, dgn alasan ‘x baek aibkn org…’ lol…adoy gelak guling2 la pakcik oi…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • silentgirl says:

          btol! aku rase xsalah abby nk luahkan kat fb ke twitter ke…sbb bia pdn muke 2 ekor nate gatal ni..asal x nikah je? nape nk dok serumah? tantah si memek ni saje je agkt fn sbb nk wat abby panas.. pompuan klu ati busuk, mmg busuk gak! haiii, xkan nk kne tgkp kali kedua plak? muke xtau malu btol btine ni…abby byk2 la bsabar…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • black tie says:

          ni suma yang artis suka stetmen mcm ni.. “TAK BAIK AIBKAN ORANG”
          pakcik ni mmg suka kaber line orang yg buat maksiat kot..takut buka aib orang..hohoho.. pakcik..oh pakcik..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anonymous says:

        woit pakcik! sape kate norman n abby tu xde pape hub dh? dorg ttp ade hub yg xkn n xbleh diubah..mereka tu ttp IBU BAPA kpd anak2 mereka ok…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • vivi says:

        memang abby n norman xde apa2 hubungan.. abih anak diorg nak taruk kat ner????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • LONDON says:

        Abby TUDUH mereka dok serumah
        Dia nampak ke ????
        Takkan dgn hanya jawab telefon
        Ini Boleh menimbulkan FITNAH
        eeee tak berani nak ikut Tuduhan Abby
        Nanti x pasal2 menanggung berDOSA BESAR
        FITNAH tanpa saksi
        Hanya ALLAH sahaja yang tau

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kakwa says:

          abeh klu da pagi2 jwb telepon noman, ape dia buat kat umah norman???? reasonable man test la wei

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TiraCinno says:

          Ntah ada otak tu fikir la,dah pg2 buta bt apa kat umah jantan xkn br smpi kot.. Siap bgtau lg” jap..abg tgh bersiap” mcm dah jd bini x rasmi norman je mesti la ms tu dia kat umah atau pun dlm blk Norman,xkn Norman bersiap kat tmn permainan kot kat tepi pokok ke..dahlah kemek dl bkn main ckp hormat Abby nk berbaik ngan Abby lah pasal ko bole ckp kat dia “biarlah..sibuk je”kalo dah xde harga dr tu mmg camtu la jahatnya..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ekar says:

          ala sblom kes cerai abby norman pon dorg penah kne tgkap khalwat.. no wonder la kalo bnde ni tjadi lg..
          pk la pepagi si prmpuan tu angkat col.. norman tgh bsiap lak tu dia jwb.. tu pon xleh pk dr segi logik.. dia publish kt fb plak kot.. xkn dia nk menipu.. pe daaa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • .benci artis. says:

      sundal! tettttt.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hehe says:

      soalan: org kampung bru blaja jd org bndr mmg mcm ni ke??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • diana says:

      Bukan ke memey jawab elok-elok ??? “jap2 abg tengah siap” yang abby meroyan tu apesal.. abby yang mulakan kurang ajar ” p gatal.. tak malu ke angkat cal aku ni? bangga sangat ke….. ” siapa yang kurang ajar ni??? abby or memey?? n memey jawab pun selamba je “bialahh…” abby ni JELES nak mampos kot kat memey.. thats why bertindak ikut napsu.. dulu bukan main nak cerai

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • akulahpompuanittew says:

        oiiii!!!bkn cara p gatal tu menjawab yg jd isu oiiii!!tapi apa yg dia jwb tu yg jadi isu, bila dia jawab “biarlah!!sibuk jeee..!!” maknanya dia mengiyakan yg diorg duk bersama, isu nya diorg duduk bersama sbl bernikah…dah kena tkp khalwat, x mengaku, duk bersama plak, kor Islam ke kafir???kor nak tsunami melanda Malaysia plak ke nak biarkan manusia2 mcm ni wat perangai mcm ni????brp nyk bayi lg yg kor nak biarkan dibuang kalo dibiar perangai2 mcm haram mcm ni dibiar????look at the root cause le lain kali??si memey tu mmg ckp meleleh2 , kalo p gatal pny style cakap paham2 je lah??abih kalo kor jadi abby kor nak abby tanya mcm mana pepagi buta tu kalo si memey yg angkat phone???”halo memey, sori ye kacau pagi2 buta u tengah sedap tido dgn norman nih….boleh x mintak tolong norman cpt sket, budak2 ni nak sekolah ni…sori ye memey, I kacau,,sori tau…..tq..’ MACAM TU KOR NAK ABBY CKP?????apa punya bengong la statemen!!mcm x kisah lgsg org buat maksiat!!!hadoiiii!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sesuka says:

          korg ni dah kenapa?..korg confirm ke memey dok serumah dgn norman..entah2 rumah mak bapak memey ke..norman tumpang tido ke apa ke..korg ni nk tambah dosa mcm abby?..abby buat video call ke?dia nmpk ke?dia cuma dengar je suara memey.n dah abby sound dia cmtu,dia malas nk layan la tu..tk abis2 cite buruk norman yg abby kluakn..norman tkde lak bg komen bukan2 kt abby..korg bukan kenal sgt abby n knapa norman jadi cmtu wei..kalo norman citer smua,confirm korg pun tk sanggup hidup dgn abby la wei.yg abby g komen kt twitter dia apsal?tk abis2 nayakn memey..kalo bukan memey,norman dgn pompuan lain gak la wei..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • me,myself n i says:

          rumah mak bapak memey kat johor la sengaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllll…. xkan la norman tgh siap2 dr johor nk g jmput ank die kat kl n hntar g skolah kot… ape ke lwk ko ni…. ;p

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • LONDON says:

          Aku pun sokong diana & omar
          Aku selalu nampak Norman & Memey
          Bawa anak2 Norman ke rumah
          Abang kepada Norman Hakim disebuah Kondo di KL
          Sebab aku pun tinggal satu kondo dgn Abang si Norman

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TiraCinno says:

          Wei umah mak bapa memey tu kat Johor la lol..kalo ye pun nk membela org bt maksiat selidik la dl btl2,mmg x salah le Abby nk marah pun dah bekas laki skt sebyk mesti la geram gak pd diana,ko bela2 si kemek tu sbb ko pun spesis cam dia gak ke?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • diana says:

          hello perempuan!! awak Sure sangat ke diorang duduk serumah.. Abby ni apa sengap betul lah nak heboh heboh crita kisah orang.. nampak sangat cemburu, perangai tak elok, pegi bercuti dengan zul tu berdua awak tak kisah ye? ouhh isu nye sebab “biarlaa sibuk je” bagus lah memey jawab cam gitu, daripada memey dok ikut perangai abby cakap “gatal” .. dia mungkin tak gatal kn?? belum sampai stahun mnjanda dah pasang zul..

          sibuk je nak buruk kan memey dan norman.. satu2 dia nak heboh.. memey n norman tak pula nak balas teruk2 kat dia.. NAMPAK SANGAT JELES!! yang awak meroyan mcm abby ni apesal? awak tu tahu ke apa dalam isi hati saya tentang pembuangan bayi?? ni lagi 1 spesis abby tak abadi tu.. nak tuduh orang no.1 .. malas nak kutuk2 awak dengan perkataan mencarut.. saya tak pernah di ajar begitu.. lain lah awak and abby.. mungkin dah didikan begitu.. marah kat orang balas dengan memalu kn, fitnah, dan mencarut.. piiiiiiiiiraaaaaaaaaaaahh!!!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          saya sokong diana.. hey perempuan ,awak tau ke memey cakap meleleh.. kalau tak tau jangan cakap.. tambah dosa dan fitnah je..dengan fikiran tak matang abby ni, semakin nampak kenapa norman tinggalkan dia..nampak tak educated.. mcm budak2, buat statement tuk memalu kan orang apesal? aib dia belum dibuka orang lagi.. tunggu lah turn awak abby.. sekarang ketawa lah sepuas2nya dengan statement bodoh awak tu.. nanti ada orang reveal rahsia awak tu baru tahu..tunggu masa saja lagi..macam orang gila talak aku tengok ..nampak sangat dia masih nak kan norman tu, dan zul sbagai penglipur lara nya ja.. pegi gym pun nak berkepit apesal??? gatal sangat ke? desperate sangat ke nak kurus cam memey?? ana awak tinggal kat mana ye tiap kali kluar dating n gym dengan zul????? mana ye contoh awak yang terbaik tuk anak2 ni? if memey n norman ada lagi bukti yang tunjuk kn diorang bawa anak2 bersiar,,, ni abby bersuka ria dengan zul tanpa bawa anak.. kamu sanjung sangatlah abby ni.. esok2 tau lah camna perangai dia yang sebenar

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • meymey?you says:

          Dah ex-husband dia..mesti la jeless…ni sorang lagi sengallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kakwa says:

          cik kak, klu tak duduk serumah pehal pg2 da sebuk nk jawab kol org? pastu ckp noman tgh bersiap. klu noman tgh bersiap, kat mane lg kan, mesti la kat umah, takkan bersiap kat padang kot.

          abby bercuti dgn zul tak kaco noman dgn memey, so watpe nk sebuk pasal dia.

          ni pehal kitaorg nk kna tahu dlm hati ko pasal pembuangan bayi??????

          klu dia janda hot, biar la dia pasang sape2 pun. klu belum jd janda tp da pasang lg teruk.

          eh biarlah abby heboh pon. dia ckp dlm FB dia, itu dia punye suke la.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Vanilla says:

          emo lak ko ni wei…..yg ko tu nk bekap sgt si sememey tu pehal?dh trg2 pompuan tu mmg rmps laki org..nk kt pe lg???
          ke ko pn sm perangai cm si sememey tu???dats y la ko bekap die sgt…..huhuhu~

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • risya says:

          hahahaha….
          suke aku bace comment ko
          mcm mak minah yg tgh bt ketupat palas
          hahaahha

          diana:

          betul2
          mmg ar die ckp elok
          tp disebaliknyer tu ko fhm ke x
          memet tu duk serumah dgn norm
          logik ke duk serumah sedangkan bkn laki bini
          cube klu ko duk umah laki pepagi buta
          ko x rase janggal ker?
          ko x rase org akan ckp pmpuan miang ke??
          huhuhu
          n ko x rase ke itu satu dosa??
          ke ko pun prnh bt cmtu??
          huhuhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kuntom says:

          Jika mengamalkan gaya idup “ADA AKU KISAH..” Maka jd lah begitu.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tizaqiyah says:

        hahhahaha…….. ko nih taw baca tersurat je ker…?? tersirat ayat twitter abby pun tak paham ka…?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TiraCinno says:

          Jgn layan si penyokong2 memey kat atas tu,tu mesti sedara mara,adik beradik n dr memey sendr tu yg meroyan sbb keturunan kaum kerabat dia terkantoi sape lg nk membela kalo bkn kuarga dia sendr..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TiraCinno says:

          Eh sori pembetulan bkn terkantoi tp dah mencemarkn nm baik keturunan dorg tu yg abis abisan bela si kemek tu, pd penyokong memey ko nk maki aku pun maki la peduli hapa aku sbb aku tau ko ngan si kemek tu sm spesis je ada aku ksh ngan maki hamun korg uuuwwwweeeeeeek……….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • silentgirl says:

          btol..aku pon rase sepupu sepapat si memek muke kemek ni yg komen kemain back up lg…patot yg dtg ddr felda ni baek2..sbb blom expose kat dunia luar yg sbenar2nya..tp mcm haram prgai! wat malu org bnama pompuan je..huh!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aku sokong abby says:

        ko nie dok sokong pemusnah rumahtangga org pehal?msti ko pun y jenis kacau laki org kot…huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ez0ra says:

      memek gedix, norman p0n gatai… menyampah gler dgn memek.. sje nak publisiti murahan… tgklah cam skrg nie asik2 muka si memek je berlakon, naik menyampah aku..
      tak sabar rasanya nak dgr berita memek ngan norman berpisah.. baru padan muka..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • omar says:

        ezora.. hahaha memey yang cari publisiti atau abby yang pegi publish kan cerita memeY? Awak ni buat lawak jakun pulak..dah terang lagi bersuluh abby yang cari publisiti murahan nak orang kesian kat dia.. nak orang benci memey..makin ramai pulak yang minat memey kan? dah abby yang dok promote dia.. mesti lah ada publisiti..kalau awak nak, awak buat lah statement bodoh tuk abby tu.. sure dia pemes dari memey dan banyak tawaran berlakon

        hahaha memey yang berlakon saja tu membuktikan abby tak laku.. pengarah2 pun tak hingin nak ambil dia berlakon.. dan lah muka tak ori.. mane ada heroin badan gemuk.. tu la pasal asik nak gym dengan zul, tak sedar diri tua..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • MINAH CYBER says:

          kau nie mesti memey kan?? hahaha .. KO CKP JELA KO MEMEY .. HAHAHA .. kiteowng xmarah pon sbb kau nie pompuan gatal pepek mcm sampah .. hanyir .. hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ez0ra says:

          aku sk0ng sgt2 dgn minah cyber.. omar nie msti memey tak pon balaci si memey. tak pon saudara memey paling hina p0n dia pikir si betina tue konon2 nak syok kat dia lah lpas dia clas ngan norman….
          oit omar mana undang2 ko blajar klu nak jd heroin kna badan kurus.. tuelah klu dah x pandai jgnlah pura2 jd pandai….
          haaahaa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • balik umah kata kat memey..muke dia tu tak lawa k jangan nak perasan cover kepit jerrr…layak jadi extra jer….tu nasib la dia mude lagi kalu dah anak 3 sama level jer ngan abby tau. atau lebih teruk….pesan kat dia kan bile dah kene batang hidung baru tau langit tinggi ke rendah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aku sokong abby says:

          ooo ko mmg omar y xbertamadun islam…budak tadika pun lagi tau tamadun dr ko…c abby xyah cri publisti nk org kesianlh dh mmg ramai y kesian…n mmg ramai y bencipun c memek kesayangan ko 2…n ko 2 kut2 mmg lelaki sejenis ngn c lelaki norman 2…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sheila says:

          knpe komen c omar nie mcm pompuan??die nie memey kew??hehehe….laser mgalahkn pompuan…^^
          law btol nie memey..tarok r name jntn yg sdap sket law nk mymar pon..haha!peace=p

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Haha.. mesti nanti fan memey cakap kat abby tak baik aibkan orang. hahaha.. sendiri cari aib apa kes..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. arnamee says:

    Allah hai. semoga semuanya berkesudahan yg baik buat P itu dan Norman. sabarjelah,abby..:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. menci memekkkkkkkkkkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nurelle says:

      benci memek jugakkkkkkkkkkkk…
      menci..menci nyee

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ez0ra says:

        ai p0n benci + meluat gler dgn memay and fasha sendat.. sepat0tnya d0rg blh jd bff…… pastu tubuhkan gr0up sndir. motto group “BERSAMA KITA MERAMPAS LAKI ORG”

        bencinya ai… uwek.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Fiza says:

    memey..memey..tak sangke muke secantek dan selembut tu..rupe-rupenye berhati busuk..tak tau malu..badan lunyai suda.. jom tengok smpai bile jantan n betina gatal yg bercinta berlandaskan nafsu semata-mata tu bertahan

    p/s: cepat2x la bertaubat..kite tak tau smpai bile kite hidup..mungkin ajal kite smpai esok luse jer …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Lovelyvic says:

    Norman kata: Buat apa aku iya2 sangat nak kahwin sama Memey? Belum kahwin pun aku dah rasa habis semua…. dah kahwin nanti semua dah tawar…. nak tinggalkan semua dah susah… nak kena naik turun mahkamah…. baik mcm ni je… aku sikit pun tak rugi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Aku says:

      Kutuklah, katalah aku kerana kau juga perempuan, sehina manapun aku dicaci tidak sekali pun berkudis andai Allah lebih mengetahui. Andai kau sempurna kau tidak akan mencaci dan menuduh ku begitu. Ingatlah kau mempunyai rahim dan kau akan mengandung dan akan menjadi ibu. Fikirlah jika kau memilik seorang puteri dan disaat itu baru kau tahu langit tinggi atau rendah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kau says:

        kau apa kes?
        meroyan lakk!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • meluat giler says:

          bukan nak kutuk la kan. tapi please la. melampau giler kot. bukan sahaje menjatuhkan martabat seorang perempuan tapi memburukkan name agame ISLAM. if non muslim knows this, sumpah malu ok!
          ko ney ckp mcm nk pk positive giler jek. oh hello, kritikan dan kutukan itu perlu!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lovelyvic says:

        Alamak…. Aku ni memey ke? Aku buat dialog gitu apsal plak dia maksudkan diri dia? hahahahhahahahaha
        Baguslah memey kalo ko masuk baca semua benda ni… sekurang2nya ko tahu, org melayu tak dapat nak menerima budaya tinggal serumah sebelum kahwin yang ko dah praktikkan semenjak bertahun2 lamanya daripada sebelum tangkap basah sampai la selepas tangkap basah. Ini bukan fitnah, bukan tuduh2….. ramai dah nampak ko turun naik pejabat norman kadang2 dengan seluar pendek je bawak bantal. Seluruh jiran tetangga meluat. Last2 ko kena tangkap basah, ko nak nafikan, tegakkan benang yg basah, padahal kami yang selalu nampak ko kat situ dah mual nampak ko duduk serumah ngan norman. Rupanya lepas kena tangkap basah pun ko seolah2 tak belajar apa2 pun dari pengalaman lepas…. weh… tak kesian kat mak bapak ko ke?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kak nam says:

          mak bapak dia x malu ke ha? ke wat diam jer anggap anak cam malaikat??? tak paham aku…. darling pun da x tau nak kata apa pasai dia….. liar sgt memek ni……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • opah popular says:

          abby cm sampah..kertu gatal..dh la garang cm singa sbb tu norman x tahan. walau pon memey tu bodo tp dia x busuk ati cm abby gomokz itu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • so what says:

          opah, kalo dah dpt laki gatal miang mcm si normiang tu, bini mane pun akan garang gak..dahla hantaran kawin x mampu byr, ada ati nk ngorat plakon baru..

          memey mmg bodo..tu yg x pandai jage maruah dan tanah skangkang kera dia.. saper kate memek x busuk ati? dia rampas laki org time bini org tu sarat mengandung tu x busuk ati ker? dia menempel kt pjbt norman stiap mlm tu baik ati ker? opah oh opah..sdap jer kate abby gomokz n mcm smpah..memey yg kurus tu ibarat sepah yg mnunggu mase utk dibuang jerk!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nana liyana says:

          opah:tggu nnt sok laki ko wat cmne norman wat kat abby baru ko tau nk bekap si memek ke abby…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • TiraCinno says:

        Ha tau pun…..baik ko insaf skrg nnt ko punya anak sebiji sgt2 cam perangai ko kalo nk kt sesuatu yg beralaskn Islam insaf la,bersihkn dr ko jgn nk purak2 baik ala2 teraniaya konon oi org xkn nk mengata atau membenci tanpa alasan yg kuat la..xyahla nk pura2 baik buang karan je dah alang2 ko tu mmg jahat teruskn je..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • TiraCinno says:

        Kuang..kuang….sesungguh Allah mmg tau aku ddk serumah ngan Norman Allah lebih mengetahui dosa2 ku yg begitu byk.,blahlah ko dr sendr tu dah mmg hina nk tinjuk2 baik lak..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • SuperMart says:

        Apsal masa ko rosakan kebahagiaan org ko x fkr lak apa yg ko ckp skrg?mmg Allah lbh tahu apa ko bt kalo ko bt maksiat pun semua org tau apa lg yg lbh teruk dr ni mmg hanya Allah yg lbh mengetahui perbuatan terkutuk ko tu.. Wlupun pun si NH tu menggoda ko dl pun kalo ko x layan xkan bole ada skandal mcm skrg ni,pelik btl aku sape yg tuduh ko?jais yg tangkap ko dl tu fitnah ko ke wlupun ms tu ko mmg terbukti berdua-duaan?septt ko yg fkr kalo perkara yg ko bt pd Abby ni kalo x jd kat ko akan jd lak pd anak2 ko lbh ko ttp mulut jer renung2 kan kesalahan ko sendr n renung2 kan kt2 ko tu blk utk dr ko sendr special khas ditujukan utk yg menggelarkan drnya “AKU”

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. anie88 says:

    pompuan sundal…ape kesah tgl ngn jantan…!!!!

    ngade2 btol c memey sundal nih..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. miss nur says:

    Hanya perempuan xde harga diri sanggup buat perkara mcm ni.apa la nk jadi diorg ni xtau beza halal dan haram.kawen jelah cepat2.benda halal xnak dibuat.yang haram jugak diamalkan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Sengal says:

    maksiat………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. oren says:

    aku pun benci memekkkkkkkkk!!!! lunyai budak tu dikerjakan norman. memek pun sama bodo. ewwwwww!! perangai jijik!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Citra says:

    Huh..nyampah tgk memek tu belakon. tgk la skang dh tak laku..nak tgk lame mane bertahan 2 makhluk tu.Pompuan barai ade ke org nak wat bini??Geli aihh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. QHAMEL says:

    bukan dah kawin ke???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. ros says:

    dah kawin tuh ..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Jiha says:

    Bukan kita yang akan menjatuhkan hukum untuk seseorang. Apabila kita hendak menuduh seorang perempuan melakukan zina kita hendaklah ada 4 orang saksi. Satu jari menuding orang ada 4 jari lagi menghala kepada kita. Tak perlu nak aibkan orang. Saya rasa Abby masih memerlukan Norman dalam hidupnya dan masih tidak boleh menerima hakikat bahawa Norman sudah ada orang lain.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • budus says:

      Ya jiha betul tu…..sokong sesangat..kekadang yang kita lihat dan dengar tak pasti akan kebenarannya. Ingatlah kita perempuan tunjukkan maruah kita tinggi bukan mudah tergadai kerana seorang lelaki. Buat abby saya tak menyokong atau menidakkan perbuatan awak kerana saya tidak berada ditempat awak, mungkin tekanan banyak awak hadapi, tapi ingat awak ada anak perempuan tunjukan teladan yang baik. Baik kita berdiam lagi tinggi martabat kita dari kita bising hingga orang akan terlebih nampak keburukan kita pula, teruskan perjuangan mu mendidik anak-anak.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Benci artis x malu says:

        abby mungkin berniat baik nak si NH hakim sedar apa dia buat tak baik.abby mungkin terfikir juga,nnt tiba2 aje pop kuar kat paper NH sekian2 kes memalukan,apa nak dijawab pada anak2nya..
        Abby cuma memerlukan NH sebagai ayah/bapa utk anak2nya.
        Seelok2nya samada anda suka atau tak suka,galakkan itu 2 org nikah cepat aje..
        Ada masa kesabaran seseorg wanita ada hadnya..
        Samada mrk bersalah atau pun Abby bersalah atau tidah,,Tuhan akan tunjukkan kebenarannya ..
        Tunggu dan nntkan..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sakura says:

      abby tak tulis pn dorg BERZINA! dier taip DOK SERUMAH! yup! mmg abby masih perlukan NH psl duit hantaran tak settle lagi! lg pn, dorg ade anak kan! tak kan abby nak putuskan hubungan anak dgn bpk!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Jiha says:

        Nak tanya sikit. Hantaran tu wajib dibayar ker?. Setahu saya yang jahil ni mas kahwin jer yang wajib dibayar walau dengan bagaimana cara sekalipun. Nak memutuskan hubungan anak dengan bapak???? Itu saya tak tahu tapi cuba awak fikir sendiri, bagaimana pemikiran seorang anak bila dia membaca, melihat apa sahaja luahan hati ibunya di facebook, blog tentang perlakuan SERBA TAK KENA si bapak. Tak kena akan menimbulkan kebencian pada diri anak-anak. Habis macam mana tuh. Ker Abby ni dah psiko?????????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • futuremg says:

          Pehal tak ko tak ckp camnie Jiha..”nape lah norman wat camtuh yerk, kalo gatal sgt kawen jer lah ngan Memey, bukan ada halangan pon. Tak sian ke kat anak2 yg masa skang atau bila besar nanti tau yg perangai ayah nyer cam jantan gersang”…tak ke gitew cik Jiha wooooiiii????…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • meluat giler says:

          hantaran mmg tak wajib. tapi kalau mase kawen da janji nak bayar, elok la dilangsaikan. haram atau halal tu antare mereke dgn Allah. tapi norman mmg da tergolong dlm lelaki dayus. kalau nk sngt duk serumah npe tak kawen jek. kawen itu mudah. npe dye nk merumitkan keadaan.
          thanks to abby. sbb da btaw msyrkt ttg ape yg berlaku. n kte mmg x lyk nk menghukum seseorg krn itu hak Allah. tapi kte patot amek pengajaran drp bnde ney. ble dorg wat cmni, seolah olah dorg perlekehkan institusi agame ISLAM!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pisau cukur says:

          betui lah tu jiha mmg lah tak wajib, tp lau dh janji tu tunaikan saja lah kn..ni kes dgn abby pun tk hbs lg, kes khalwat di mhkmah tk ttp lg, bleh lak dok skali no mcm tkda pape pun aaiihhh..

          dr hang kata abby yg psiko, aku rasa normiang tu kot psiko dgn memey tu..org bl hdup dh tkda maruah apa depa bt pun dh tk kisah halal atau haram dh aiihhh….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • MeLia says:

          Jiha, kalu x de ilmu di dada, tak yah la masuk korum nihhh…. Sbbnya kalu sijahil yg menanyakan soalan, sure soalan tu yg tak yah pkir panjang pun budak darjah satu boleh jwb. Pastu, pandai plak kata si Abby tu psiko… Ko apehal???? ada masalah ngan Abby ke???? budak2 tu x yah baca FB mak diaorg pun. Diaorg mmg dah tahu perangai bapak diaorg.. Kalu si bapak tu pandai jaga tingkah laku, tak kanlah anak2 dia nak benci kot… tak pe lah Jiha, bila ko dah bersuami n suami ko ceraikan ko sbb ada perempuan lain baru ko tahu tinggi rendahnya langit…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sssss says:

          WOI JIHA…KAU KAWEN NANTI TAK PAYAH HANTARAN,.BENGONG PUNYER POMPUAN

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • melayu says:

          jiha 2 sebenarnye memy lah..tgk la jahil btol.
          1.)eh,norman 2 knp erk lmbt nk anta ank g skolah ha? sedap kot da dpt mlm 2. smpai x larat nk bgn.
          2.) knp erk c memey angkt fon dr abby?
          sbb die saje nk sakitkn hty abby n panaskn abby.
          3.) btine 2 wat ape erk kat umh norman 2?
          erkk…xtau r. tnye memey sendiri. memy suke mnyerah segala2nya utk abg norman die. die sanggup ‘dtg’ kat norman,bkn norman yg ‘dtg’ pd die.(nampak sgt c pompuan nie yg miang n sangap nk mampos!)
          4.)sape yg nmpk mcm kurg ajr dulu?
          pompuan 2 r..sbb die yg angkt call n siap sound abby biarla..sbuk je n trus letak tepon. (perghh…klu aq,aq serang je c btine sun xsedar diri nie!!!!)
          tahniah abby…sekurang2nye anda tidak bersama-sama bersubahat dengan org yg melakukan kemungkaran dengan duduk serumah tanpa ikatan yg sah. sepatutnya,apabila abby sudah ada bukti yg kukuh,abby trus je call jais suh tgkap mereka tok kali ke 2.
          sowry ye,abby bkn tergila2kn lg dgn jntn kaparat 2. abby cume ingin merasakan ketidakpuasan hty die ble norman dtg lmbt utk mghanta ank g skolah. secara kebetulan time 2 ade plak hamba hina ni memanaskn hati abby,lg r abby bengang dan trus update status mcm 2. klu aq jd abby pun aq akn wt bende yg same. ataupun lg advnce aq g serang ngn jais trus..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Hasan says:

          banyaknya ilmu kat dada hg…tudiaa aih owner blog kena buat rule baru..ilmu kat dada banyak baru bleh join korum..bodo btui..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Jiha says:

          Aik…Salam..penerangan saya dah disalah erti, kenapa perlu marah-marah..memang dah termaktub dlaam hukum mas kahwin wajib, hantaran adalah hadiah sumbangan kepada keluarga untuk meringankan beban…Anak memaglah tak tengok facebook tapi duniakan luas..orang sekeliling, rakan sekolah semua boleh bertanya apa perasaan mereaka. Kalau rasa diri betul jaga maruah sendiri tx perlu ibarat orang yang tx boleh berfikir secara rasional..Bak kata orang ludah kelangit akhirnya jatih muka sendiri. Tang nasib diriku esok-esok kau yang mendoakan begitu untuk aku terima kasih sebba tak mustahil ALLAH bailkkan doa tu unutk kau kembali….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • awex gaban says:

          jiha kau admin si memey eh…?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yume says:

          jihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oooooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiii, memang hantaran tu tak wajib tapi dengar katanya norman janji nak bayar duit hantaran… janji harus dipegang. bukan ke munafik namanya kalau tak tunaikan janji? tak gitu?

          pada pendapat aku memanglah menutup aib orang itu perlu kalau orang tu dah bertaubat tapi dalam kes ni aku tak nampak pun si norman ngan memey tu macam gitu. duduk serumah tanpa ikatan bukankah maksiat cik jiha? kalau nak tutup aib orang dalam hal macam ni, alamatnya berleluasa la maksiat.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kuudus says:

          Setakat mendengar tapi tak melihat belum cukup bukti untuk mkenghukum. Kita cuma membaca tapi betulkan penulisannya. Jangan terang-terangan yang jahat disangka buruk yang baik tu tak berbisa. Kalau dulu waktu kahwin semuanya indah tapi kenapa bila cerai nak buka semua, Perempuan yang ada nilai tahu menjaga kehormatan demi membela maruah anak-anak. fikir sedikit bila anak pergi sekolah kawan-kawan tanya ayah kau gitu mak kau gini macam mana….fikir secara waras …jangan ikir sebab marah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Provokasi says:

          Vote 4 jiha… Murah wo… Tak payah duit hantaran… Mas kawen pun cincai la… Memek Lobos = Jiha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kakwa says:

          kuudus: sume org da tau noman-abby bercerai. klu abby tak tulis ape2 pun, tetap akan ade kwn2 tanye kat anak2 pasal mak ayah dia. kamu yg patut pk.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TiraCinno says:

          Ko ni kalo xtau apa2 jgn nk ckp ala2 org kuat agama la aku tau ko ni mesti ada kn mengena ngan memey tu,abis tu kalo ko nk kawin x pyh hantaran kira bole lah???? Alah ank dia mmg dah tau perangai buruk ayah dia tu x yah nk tgk FB ke apa ke,apa yg salahnya Abby call Norman kalo ada kn mengena pasal ank dorg?cb la fkr kalo bercerai tu ank dah ada nk ke xnk ke ada msnya terpksa gak berhubung krn ank2 punya hal,sape x sakit ati dl laki kn rampas,pastu memey letak lak pic dia bermesra ngan ank2 Abby dlm FB kalo betina tu hati x busuk dia xkn bt camtu dia bt camtu bkn sbb ikhlas pun syg ngan ank Abby tu dia bt camtu sbb nk Bt Abby terbakar jer lg satu fakta la kn,Abby tu bercerai ngan Norman bkn sbb dah x syg or cinta lg pd Norman tp keadaan dan pasal si memey tu jg la penyebab utamanya so kalo Abby nk jeles pun x salah la sbbnya dorg bercerai bkn sbb x syg dah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aku bkn abby says:

          aib ke? memey gase malu ker dengan apa yang abby buat…baru sekarang nak malu…dulu tak malu plak….norman patot malu ngan anak2 dan patot berfikiran rasional.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • milix says:

      sy rs aby dh xpelukan noman sbg suami….juz pelukan sbg ayah kpd ank2…dia sakit ati bkn sbb masih cintakan noman…sakit ati sbb dperlakukan sebegitu…spae xsakit ati….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tuntung says:

      Ya Rabbi..ap ke bengap sgt ko ni…abby tu ada anak2 dari benih si normiang ni..memanglah dia perlukan tanggungjawab normiang…cuma batang normiang tu jer yg dia dah tak perlu….

      ok apa dia publish cerita aib ni, jadi teladan kat normiang and memek supaya dia org ingat sikit perbuatan maksiat tuh bukan hanya dilaknat Allah tapi manusia lain pun jijik dan benci..kalau ada yg x rasa benci dan merelakan maksiat nih…korang memang ada problem….

      tak baik bukak aib org kalau, aib tu datangnya dari kesilpan dan kelemahan yang nyata tak disengajakan bukan maksiat terang2an camni, dah kena naik court, pandailak x ngaku…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • akulahpompuanittew says:

      aiyooo!!!!x payah sebut hal zina la cik oiiii!!!ni baru irg ckp duk serumah…pasal zina sendiri mau ingat. Allah dah kata, kalo kita bukan mahram duk berdua, maka makhluk yg ketiga tu ialah?????Syaitonirrojimmmmm!!!!kan???kalo kita nak bersikap rasional dan nmpk sporting, biarlah berpada…x de ndakny Abby si Norman tu cik oiiiii….kalo ndak lama dah diorg berbaik..bkn ke norman pernah mengaku dulu mmg dah beberapa kali dia pujuk Abby utk baik balik, tp Abby x mau….heran betullah bila ada org tetap nak backup yg buat maksiat yg terang2 dah bersuluh…na’uzubillah….:-(

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Florel says:

        Keadaan dan situasi bukan kita berada disitu, beza khalwat bila pasangan berdua-duanya tapi tanpa melakukan persetubuhan yang mana barangan lelaki tidak memasuki rongga yang sepatutnya. Zina tu bila barangan tu masuk ke tempat sepatutnya..lain tu cik oiiii jadi untuk senan cerita tak payah nak cakap orang zina ke apa ke. Allah yang lebih hak…jenguk jenguk le adik, ke saudara perampuan ke anak saudara kita sendiri mana mereka berada. ….jangan dok menuduh orang tapi esok -esok ada bayi kena buang kat tepi rumah masing-masing

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mia says:

      tapi abby tak pun tuduh dia berzina…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Lynn says:

    btul ke tinggal skali? ntah2 dorg breakfast sama2 pagi tuh dan bukan serumah.. ermm ntah la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sakura says:

      ngah bersiap time mkn breakfast? satu bende baru tu! syabas!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • futuremg says:

        itulah dipanggil multi tasking, sambil berak baca komik, sambil tgk tv korek idung, sambil driving makan McD, sambil tgk citer hantu kak limah kat dlm panggung cemolot ngan awek dan sambil pakai baju + seluar makan nasik lemak, almaklumlahhh..sekarang nie zaman Millenium, masa tidak akan menunggu kite….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lynn says:

        kita x tau btul ka tidak benda tuh. mana tau ada penambahan cerita.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • K says:

          Lynn..u ni pnyokong kuat si fasha sandha..kat sini cube nk membela si memey pulak..wonder if jln citer korang same ker?tu psl u boleh suke pompuan camni..
          pls lar..nk sokong idola tu agak2 la k..nak berrasional x slh tp pls dun try to sound stupid lar..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Provokasi says:

      Ape ke begong dak lynn ni… Dr g bfast ngan memek lobos tu baik anto anak g skolah dl… Tah pape dak ni… Ko yg x sekolah kot…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • TiraCinno says:

      Huhu…tu lah kalo takat nk membela tp x fhm citer buang karan tul..sambil breakfast bersiap- siap kt tggu la kalo2 ada (tu pun kalo btl huhu..)mamak tangkap pic Norman mkn roti canai sambil memakai satu persatu pakaian diake ada la bukti utk memey membela dr dia dgn mengatakn “sy bkn tggl serumah ngan Norman mcm dakwaan Abby ,sy jwb call bg pihak tunang sy semasa kami sm2 pg breakfast Abg tgh sibuk bersiap jd sy tlng la jwbkn call dia,apa salah ke sy ?”padan muka ko memey..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. buku ijau says:

    tak patutlah la abby aibkan orang…..ntah2 memey tu kat luar umah ker…ntah2 memey masuk angkat sbb dia tahu norm tgh bersiap ker… byk kemungkinan kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wateva says:

      kan Abby ada ckap,dia sebenanya da lama tahu psal hal nie..Tp dia senyap jew x ambik pot pun,mybe this time P 2 dah berlebih over,jwab pun tngk dia kata ikut suka dia.. I x rasa Abby akn mereka2 cerita.. Seriuslah,dia yg minta berpisah for wat dia nak tergedik2 lg dekat norman.. N norman pun, if dia betoi2 nak kan memek 2, y dia x nikah jew terus,ambil memek 2 as wife dia yg sah, because diaowg mmang wajib nikah pun after kena tangkap dat day, nak kta x mampu mcm x logik or mybe btoi lah kot normang xda duit..Memek 2 muda n sebagai gadis muda mcm dia, diowg cepat hanyut cz dia belum ckup matang dlm hal2 mcm nie,

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Mizz Diera says:

      Nampak sgt x logik!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • TiraCinno says:

      Bt apa dia nk dtg pg2 buta kalo dah tau Norman nak menguruskn pasal persekolahan ank2 dia?mmg x logik lnsg la…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. datin says:

    breakfast??erm…mungkin.breakfast kat restaurant kowt..ish…tak baik tduh2 tau.EH!!!Jap2!!!!memek cakap abg tgah siap.erm…bersiap kat restaurant ke??OPS!!!KANTOI SUDA…HAHAHA.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. yanmie says:

    salam,

    ada jugak terbaca kt fanpage abby, terkejut gak, klu betullah duk serumah better nikah jelah terus…huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. lisa says:

    xsuke memey..yucks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. http://tahiyyatalqulub.blogspot.com/2011/01/10-kemalangan-yang-termahal-di-dunia.html says:

    Bagi aku Allah tu akan tunjuk sapa betul,sapa salah..Kesabaran Abby kalau betullah, insyaAllah akan Allah balas n tunjukkan kebenarannya..cuma kejap atau lama..begitu juga kalau Norman n Memey, kalau rasa dorg difitnah n teraniaya,doa jer..Allah akan buktikan..jangan kecoh2 n tuduh tanpa bukti..Ambik iktibar n pengajar dari kes ini dah cukup baik..xpayahla kita nak dok serumah kalau belum halal lagi..arini kita buat kat anak orang,esok orang buat kat anak kita???xkan nak cakap esok2…”ada aku kisaH????”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Benci artis x malu says:

    Sesiapa bleh tlg laporkan pd Jabatan Agama tak..insaf lah…elok peminat dan penyokong artis Msia ramai2 boikot 2 pelakon ini…baru mrk sedar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Citra says:

      Huh..diorang ni kalo repot pon jadi cam kes khalwat hari tu la..patutnye dah lame kawin, tapi tak kawen2 jugak. nak seronok je..tak tau halal haram

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. eeee benci btl aku dgn pasangan hot ni lah!!! ntah bile org x sebut lg pasal dia,nyampah tahap gaban lah dah..untk aby x yah lah nk ckp lg hal dia org.wt hal sendiri.dunia ni adil,tiap perbuatan manusia thn dh sedia kn balasan nye. x di dunia,di akhirat ade..bawak2 lah brsabar.ckp ape pn x gne.dh mmang cm 2 sifat nye..nk dok serumah ke,nk mengangkang je ke,nak ape ke,2 hak dia,masing2 dh besar,berbuih kte ckp psl dia pn x gne,dh dasar telinga gajah.tadah je cemuhan org,bg dia hidup nye bahagia,dia x fkir akibat di akhirat kelak.semoge mereka di buka kn pintu hati taubat disisi allah..amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. faera260708 says:

    Huh,, abby 2 pandai je mengata org. masalahnya kan?? dia dgn zul 2 x pe plak? lg la x ada apa2. at least memey n norman da bertunang.. sudah2 la 2 abby.. diorg 2 x kacau pun hidup abby dgn zul.. x sebelah mane2 p dua2 x btol sbnrnya.. jagn mengata org kalau dri sndri x btol..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pisau cukur says:

      baru tunang bukan sah laki bini lagi aaiihhh..ingat dgn lesen tunang tu boleh bt suka hati ke..malu lah dgn komen yg mcm nie aiihhh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Puteri Sejinjang = MisspocO says:

        betul tuuu pisau cukoq…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • suri says:

        aku rs pelik bila yg baik pun ada 2,3 org dislike….rupanye ada yg pk ok lg la sbb dah bertunang dr takde apa2..yg 2,3 org tu plak like…owh dunia2

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Hasan says:

          biaq pi la org nk klik…xyah dok plik2 la..mgkin depa dislike sbb xsuka kat penggunaan bahasa dia ka, nick dia ka..syok2 ka..sapa tau..tu aku bg dislike kat hg 1..saja syok2…hahahahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ibu says:

          dia like komen dia sendiri tuh..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cha says:

      aiyak..ngok ke bengong??bertunang tu bley menghalalkan hbgn diorg ker??tlg r wei komen cmni..nth pape!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • TiraCinno says:

        Pe la faera ni mknanya bertunang bole tggl serumah lah?ko pun sm spesis cam si kemek tu,Abby tu berkawan ngan zul pun lantak dia lah bkn dia rampas org punye,bkn dia tu bini Norman lg,nk tuduh2 Abby pun dia xdelah mpi kn tangkap khalwat,biasa la nk tu nk kawan ngan sape2 pun dia pun memerlukn suami gak.. Tulah seblm nk hentam org selidik dl sape yg mulakn perkara ni..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Puteri Sejinjang = MisspocO says:

    yerrkkkssss…!!!!!!

    TAK SUKE MEMEK…TAK SUKE MEMEK…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. CikBunga says:

    awatlah, awan dania ada si memey tu ye.. x suker2!!! xde plakon lain ke nak ambik???!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Puteri Sejinjang = MisspocO says:

      tukar channel daaa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • black tie says:

        aku pon dah anti awan dania sbb nenek ada.eh..memek..akakakka

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TiraCinno says:

          Aku pun dah stop tgk awan dania sejak ada muka memey mulut cam donald duck tu,nmpknya channel mn2 yg ada muka si kemek ni lps ni menurun la jumlah penontonya tu yg dia kt rezeki dtg mencurah-curah xde pun aku tgk muka dia byk berlakon filem apa lg lah kalo ko nk tau rezeki yg dtg mencurah-curah tu mcm Lisa surihani ngan intan Ladyana tu br nm nya rezeki mencurah2 setiap thn kuar filem, drama org pun suka tgk lakonan dorg tu sbb dorg tu x jahat cam ko x rosakan hidup org lain cam ko wlupun dorg tu popular tp apa pun ko mmg x setaraf lnsg ngan dorg tu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Hasan says:

      tu la..baik bg cikbunga berlakon..bleh dia syok sendiri…aku melawak ja noh..hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • CikBunga says:

        hamboi2~ hang hasan… aku taulah hang pminat fanatik si memey tu.. tp kalau bg aku blakon, sure aku lg baik dr dier!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. shark_ema88 says:

    aku da xde ap dh nk cmment…dah nek muak ngn memey ni smpai ak nk munth pink dh ni…..pepon memey mmg GEWDIKS TAHAP GABAN!!!!!!DH2 LA 2 WT PANGAI……KAMI2 NI DA BOSAN DGN STORY HG NI!!PAS BIS SATU,YG NI PLAK…..HARAP MUKER JERK CNTIK,TP XLER CNTIK SGT KOT~ngeee TP PANGAI HAMPEH ^~^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. RiRi says:

    memey pn klu ex norman kol x yah la gedik nk jwb…mmg saje cari psl kn…dh tentu org tu lg kata ko mcm2..pe la memey ni…xbih nk ggu..

    ** dia rs tergugat kot dgn abby .. tu yg cbuk nk jwb panggilan abby….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Rin says:

    abby g je lah kol org agama… hbs cite.
    – case closed –

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • TiraCinno says:

      Pasni dah terkantoi mesti memey cpt2 kuar utk sementara waktu dr umah Norman bg mengelakn dicekup utk kali-2 oleh kais..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. seri says:

    ini bukan memekk..ini momokk..suka kacau org..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Maimoon says:

    Ingat lg dulu abby kawin dgn norman sb kantoi kne tangkap basah. Dgn memey pn sama. 2×5 je 3 eko ni! Yg ketara skg abby tersgt lah jelesnye pd memey. Padan muke!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • RiRi says:

      mesti la jeles…laki dia kn..pe la…huhu…cuba laki ko kene wat pangai gitu,,x ke haru..huhuhu….mau meroyan ko kot..hihi…jgn mare haa…cuma ingat tiap manusia de perasaan yg mmg x boleh ditipu…iaitu CEMBURU…huhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • periuk nasi says:

      mana ko tahu abby ngan norman dulu kena tangkap basah???
      dorang cuma kawin x bgtau press jer kot..!ko ni pandai tokok tambah cerita r…..belom kena kat ko kot..!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • akulahpompuanittew says:

      bila ms plak la si abby tu kena tkp basah ngan norman oiiiiiiiiiii???kor ni main hentam jekkkk….kor nak backing sgt memey tu, sesama le kor tanggung dosa diorang!!!appaaaaraaaa…..!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mia says:

      bila kena tangkap basah..?suami aku baru sent msg dalam FB aku dah angin, ni lagi kena tangkap basah..perang dunia oh….cerai dunia akhirat sbb mengkhianati aku…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku bkn abby says:

      sebab dia jeles tu laki dia bukan laki ko tau..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. syed shahril says:

    bodo nye memey,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. MisspocO says:

    hurmm…ape2 jelaaarr… dh bosan ngan kesah diorg nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. syed shahril says:

    memey jgn kuat romen,,t dpt AIDS,,hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Jaki says:

    due2 ekor sangap..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. aku xkisah!! says:

    yg si jntan 2 xde duit sbb 2 xkawin lagi die mmpu wat mjlis tnang je…yg si pompan 2 da miang sgt nk b’laki 2 psl laki org pun die amik…die ingt die 2 always cun smpai mati agknye leh wat prngai cm2…tggu la kalo da kawin nt baru r tau prngai si jantan 2…mmg pdan la 2ekor ni..sorg prmpas sorg dayus…hal ank pun bt xksah je…nt2 bile da tua ank juga ko cari…lu pk la sndri!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. gossip gurl says:

    gle kentang!ak tkt abby ni stu ari kne bunuh je ngn norman,berani gle die duk kantoi kn satu persatu hal norman..haha..syabas betey..but be careful okay…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. abby kalau dah lama tau, laporkanlah pada pihak berwajib, bukan laporkan pada peminat2 facebook. dah lain niatnye tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. awex gaban says:

    jais o jais…..kasi tangkap ja…
    then hukum betol2! kalo berzina..bg hukuman zina..kalo stakat byar denda…org dh x takot, x heran lnsg….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. CT says:

    ada hati lg nak bertunang..ikut adat lah tuh…
    baik ko ikut hukum..!!! nikah jer lah..
    manusia akhir zaman yg kembali jahil…
    na’uzubillah..jauhkanlah kita smua dan kuarga kita dr terjebak dgn kejahilan camni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. cepat2la nikah woiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. anon says:

    Dah zaman Dajjal ni, ramai dah tak kenal halal atau haram. Tu bagi yang dibesarkan dalam Islam. Yang masih jahil tu camne, tak boleh dipersalahkanlah. Semoga Allah jadikan ini satu iktibar.. Semoga mereka cepat insaf dan jauhkan hal ini dari anak2 kita. Ameen.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. wan says:

    memey+norman… ko mmg pandai berlakon melayu and lucah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. anis says:

    fuh abby punye feedback ramai xhengat!benci memey!hakhak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. ayam says:

    sape yg backup memey mesti kne dislike bnyak bnyak , nk backup abby laa abyy abby abby ,

    p/s : kebahagiaan hnya sementara

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. si cantek says:

    apela mslh memey ni kan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Qalesya says:

    Mak bapak dia tak marah ke? Nasihatkan skit anak tu. Jgn krn si memek tu bg duit, mulut dan mata mak ngan bapak dia tertutup!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. miss jah says:

    memey memey..

    *speechless

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. memey says:

    memey ni x salah pon.. korg kutuk2 lg dosa je… whatever.. biala dia nk bt ape dia yg tanggung

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sM says:

      klu kita senyap je, dosanya mcm kita bersubahat dgn dia. as in, bersetuju dgn dia bt?

      ko nk share ke dosa tu? aku xnak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Hasan says:

        senyap ngn bising sama ja kalu stakat bising kat cni..btui ka salah xtau la..aku baca ja..pehtu tlg mark merah ka hijau..xdak niat nak jatuhkan sapa pun..hehe aku pun dok mai buat ramai gak ni..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. shhenaq says:

    i copied frm memey’s twitter ……

    …terima kasih byk ye..sy faham..sy klu blh lg nak mengelak..penat jg..#!@%*#a x sngka jd sebegini +msk campur press bila dihebah di fb utk mnjd tontonan umum hnya krn sy tlg jwb phone a.norman,salahker..sy pn x psti itu no nya sbb x save ap2 nama…ntahlah…once tq ye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sM says:

      kot ye pn ko xtau no sape, xleh nk jwb elok2? ni jwb pn mcm dh tau sape on d phone

      and y dia mcm x deny je ape yg abby tulis tu? i mean, on tinggal serumah tu?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • diana says:

        Bukan ke memey jawab elok-elok ??? “jap2 abg tengah siap” yang abby meroyan tu apesal.. abby yang mulakan kurang ajar ” p gatal.. tak malu ke angkat cal aku ni? bangga sangat ke….. ” siapa yang kurang ajar ni??? abby or memey?? n memey jawab pun selamba je “bialahh…” abby ni JELES nak mampos kot kat memey.. thats why bertindak ikut napsu.. dulu bukan main nak cerai

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BlackBerry00 says:

          jwb elok tp tau ex-hubby fiancee dye yg tepon…
          terang2 niat nak mnyakitkan hati…
          memek ngn nomiang ni mmg dh mlampau
          ingat abby nak ke anak2 ikut jejak yg tak senonoh cmtu..???
          rasanyer xder kudis la Abby nak JELES NAK MAMPOS ngn si memek
          satu dunia tau MEMEK PERAMPAS….
          LAGIPUN…ABBY JAUHHHH LEBIH CANTIK DR SI MEMEK…
          PLUS, ABBY LOOKS MUCH BETTER N YOUNGER THAN SI MEMEKKKKKKKK UWEEEKKKKK…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BlackBerry00 says:

          typo…
          ex-wife fiancee…
          (geram punya pasal…tersalah plak!!)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          eh berry.. hahahaha.. dia lagi cantik ke? muka tak ori tu awak cakap cantik.. natural beauty lagi cmemey tu..norman tak save pun no.abby .. hahaha statement memey ni akan buat abby bertambah panah sepanas punggung awak kn berry? memey ada bagitau kat awak ke dia tau ex-wife fiance’ dia yang col? lagi satu contoh komen bodoh.. ye lah tu younger.. younger apanye.. dah macam badut aku tengok, tua2 baru nak pakai gaun..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BlackBerry00 says:

          ape yg tak orinyer…???
          dr zaman elite, abby mmg dh cmtu mukanyer..
          sye penah trserempak ngn si memek….tak cantik langsung!!!! hitam legam…harapkan makeup tebal jer…
          awk plak dh penah tgok si memek tu idup2 ker..???
          (jgn nk wat stori mori lak kat sini…)

          memey ada bagitau kat awak ke dia tau ex-wife fiance’ dia yang col? lagi satu contoh komen bodoh..

          statement sapa yg bodoh kat sini..???
          mmg la dye takdok nk bgtau sye
          (sye pun tak hingin daaaaa….)
          tp statement bila si memek tau abby yg call
          dye jwb..”biarlah…sibuk jer..” then terus letak
          what does it mean…???
          dh sah2 ex-wife si tunang dye angin
          sbb tunang dye lambat amik anak antar ke skolah
          dye spatutnyer jgn mnmbahkan lagi api kemrahan abby

          ape2pon mmg si memek ni dari dulu
          jenis betina tak tau malu…..!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • omar says:

          ouh berry ahahhaha awak buta ye? bukan ke abby yang bikin memey panas dulu? awak ni fanatik nak mampos abby ke? dah sah dia yang cakap lepas kat memey .. “p gatal……. bangga sangat ke….” sebab cakap abby ni lah memey jawab dengan selambanya ” bialaa.. sibuk je” tu yang abby makin hot di tambah dengan jeles beruk dia tu..

          hahah awak ni buat statement tak baca abis ke? tu lah excited sangat nak back-up abby kakak awak tu.. terlalu jakun nak buat komen.. ye.. saya dah jumpa memey tu.. awak tau tak memey tu artis wanita yang cantik saya pernah jumpa setakat ni.. dah lah muka comel, bersih, tinggi, baik, hahah tak macam abby dah lah jumpa peminat sombong nak mampos.. betul ke awak dah jumpa memey tu? ahhaha jangan saja nak buruk kan dia awak buat kenyataan yang tak pernah wujud..

          awak tilik2 lah muka artis kesayangan awak tu tang mana tak ori nya.. hahaha..awak jeles ke memey cantik natural tu?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Over plak dia.. says:

          Heloo Omar, mmang patut k Abby ckap kasar2 dengan Memek 2..Abes 2 ko nak suwuh dia ckap lemah lembut plak mcm nie ” Memek sayang intan payung, y u angkat call i” arghhh senggal kau nak lebey2 kan memek 2 plak mcm bodo jew..Btw i rasa u nie ntah2 memek kot.. Gila batak kau puji si memek muka kemek 2..lawak2..Ayat kau mcm budak2 siot.. Tapi apa2 pun yg salah 2 tetap salah, biarlah if Abby still ada rasa x puas hati lagi, u x rasa apa yg dia rasa.. ckup2lah 2 dia bersusah payah nak besar2kan ank3 dia, y uolz nak menambah kan beban dia lg..bukan mudah dia nak terima semua ini, n memek pun tlnglah menghormati prasaan Abby cz u lah punya segala msalah ini.. Memanglah ini semua takdir tp awk lah memilih jln supaya awk di tangkap dngan Normang, apa2 pun awk still adalah owg yg ketiga, sama jew mcm Syai**n..Please lah stop bt lg bnda2 yg menampakkan awk salah,kami owg bumi nie bukannya bodoh2 mcm u, apa jadahnya kul 7 pgi lg dah metandang ke rumah owg laki, sungguh x malu namanya 2.. hahhaha Ank dara x eloklah bt mcm 2 k.. Bawak2lah bersabor,g nikah cepat2 slamat dunia akhirat.. (Y)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TiraCinno says:

          Omar ni Abg memey la wei nk ckp bapa dia cam kurg sopan lak…tu ygberia pertahankn kaki maksiat tu,Abby tu kalo x cantik xkn org muda yg hensem tampan tegap cam si zul tu bole terpikat..yg si memey tu kalo cantik sgt apsal xde org pun nk ambik berlakon jd heroin filem????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BlackBerry00 says:

          Abby Abadi Lurvly Fanpage

          Dia xtau no tepon sy? Penipu sungguh! 1st time sy cal dia ialah masa bul Dec 2007.Masa tu, mula2 sy dngr gossip pasal dia ngan dia tu! Tp bila dia menafikan, sy percaya n x syak apa2 lgsg smpailah tuhan nk tunjuk, meka Kene tgkp basah.. N dia pun ada msg sykan sblm2 ni.( pasal dia suh sy baik balik dgn nh tu.. Masa tu dia kata dia dah ada bf lain.. Pastu x mgaku jgk) klakarla.. Nk menipu tp sengal!

          OMAR…OMAR….
          awak tilik2 lah muka artis kesayangan awak tu tang mana tak ori nya.. hahaha..awak jeles ke memey cantik natural tu?

          TAK KISAHLAH MUKA ABBY ORI TAK ORI
          YG PENTING, TAK RAMPAS LAKI ORG
          SI MEMEK CANTIK..??? DH KENA TEBUK NOMIANG SYE TAK HERAN LAAAAAA, WATPER LA SYE NAK JELES…HAHAHA

          STUPID COMMENT FROM OMAR

          ~~lalalaalalalaaaaaaaaaaa~

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aku sokong abby says:

          omar 2 sekutu kepala ngn memek 2 lh 2….kut dia pun pernah merampas bini org…nk temuntah aku tgk c memek 2 ko kata cantek???uwekkk ngn ko sekali omar oi…nama ko je cm khalifah islam,tapi hak2 y rampas laki org 2 gak ko nk sangat…euwwww..mmg lelaki zaman kiamat tol…hallo berader….aku xckplh c abby 2 baik ke pe ke…tapi berbanding c memek 2,sangat2lh takde value….cantik konon…cantik bab tuttttttttttt….dh hancurrr!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. sssss says:

    ntah pape la p aka memey…geli la bace sal dy…nk muntah..nk terberak pn ade….xabis2 nk wat maksiat…insaf2 la wahai manusia……ajal bile2 je ley datang xkire 2e or mude..so,pk2 kn laa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. suE says:

    aku raSakan…si memek & si senDat saTu speSis Ler…wakakakKa….saMa jeR peRanGai dioranG niH…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. SOLEY SOLEY says:

    memey:—>Alhamdullilah! banyaknya pahala aku org kutuk aku kt cni..

    norman—-yela syg..i pun dapat pahala gak..

    memey—walaupun kita ni bt dosa..tp diaorg lg dosa..sebab kutuk caci kita..kan sayang kan? bukan diorg nak ambik tindakan p report ke..cuma sdap nak kutuk je..jom abang..eheme2..hahahahhahaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. black tie says:

    apapon abby..walaupun aku mencik memek sbb apa dia dah buat kat abby, aku pon tak baper suka si zul sebenarnya.. mamat tu mcm nk amek kesempatan aje.. kalo betul zul nk kat hang, msti dah lama dia meminang kat hang.. pk pk la abby oit…kalau agak2 kenot go ngan si zul tu, ko blah je la.. papai zul.. i het u oso..akkakak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. @reps says:

    hanya mampu senyum.. owh abang norman dah kekar serkarang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. teh says:

    kalau zaman nabi dulu dah kene rejam smpai mati dah norman ngn memey tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. cun says:

    apalah nak jadi nagn dia orang (memey & norman),,,, bwk2 lah bertaubat,,,, ingat lah Allah tu lebih mengetahuai,,, walaupun perbuatan korang terlindung & x boleh dilihat oleh manusia ingat lah Allah itu lebih mengetahuai,,, ingat darinya kt datang 7kepadanya kt kembali,,,,, hope memey & norman sedar akn kesalahan sendiri………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. hahahaha…

    ai tu pun kecoh kerrr?

    eloklh tu setiap detik tulis smua kat facebook…tulis dri a sampai z;p

    menampakkn ke x pro-an;p…

    pe daaaa…

    ayat yg last …(dh lame tahu bende ni) asal baru skrg mahu kuarkn;p watever…

    kira oklh tu minah tu angkat bgthu…drpd mamat tu sbb x jawab telefon lg stress;p pe daaa

    lalalalala kekanak2kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra_dubies says:

      selagi manusia tu boleh bersabar, dia akan bersabar…
      mungkin kesabaran kak Abby ada batasnya,,, jadi dia terpaksa luahkan,,, mungkin kak aby xder orang tuk dia kongsi perasaan yang dia rasa tu yang dia luahkan kat semua orang,,, mungkin benda ni mengaibkan orang lain, tapi kalo xdedah kan kira besubahat jugak…

      ada kebaikan n keburukan bila kita buat sesuatu keputusan, yang penting kita pk dulu apa yang akan terjadi kalo kita buat sesuatu tu,,,

      apa2 pun orang lain jangan tiru dua2 perangai ni kalo anda rasa salah…. n kalo dalam islam cakap salah memang tetap salah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BlackBerry00 says:

        dh terang2 dok serumah pdhal tak ‘sah’ lagi
        apa kesssss….????????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hahaha blakberry oi btul ka dia dok serumah tuuu?maner tahu kat umah mak memey ka?or watever…;p

          aku tny ko simplelh klu dia dok serumah awt dia abby xwat repoert;p sdgkn dia abby kata dh lama tahu;p

          so tggunglh dosa org wat maksiat;p LOL wah2….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra asal nk sakit ati plak kira oklh angkat tuuu…ko rs norman akn angkat kerrr?

        lg saru btul ka dia dok serumah;p klu btul ko baca komen aku kat blackberry simple…

        lgpun dia dh ckp bnyk kali yg ko layan wat pe?lgpn asal baru skrg?ambil kesempatan ka musim persekolahan…

        ayat digunakn pn kurg hajar guna bek2 xbleh ka watever…

        hehehe..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tp perlu ka heboh kat facebook;p..klu stakat 1-2 org xpe ni brp ratusan org tgklh fan dia brp hehehe watever heboh xkene tempat bersubahat pun tp xkene tempat so low pride watever…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Isk says:

    aku pon rasa memey ni saja angkat telephone tu sebab nak show off kat abby yang diorang ‘couple bahagia’, ye la.. ala ala ‘abang tengah siap, I’m playing good wife- wanna be siapkan dia’. Kalau aku Abby pon aku sakit hati. Nampak sangat memey is being spiteful. Dosa apa bagai aside, kalau pompuan tu saja nak sakit kan hati aku, sure aku nak BALAS! ahaha. Lagipon, memang Memey ni miang biang, Kau dah tahu X-wife boyfriend kau call, YANG KAU SIBUK NAK JAWAB APA PASAL? MEMANG CARIK PASAL LAH! POMPUAN BODOHHHHH!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. BlackBerry00 says:

    kat mana kejadian tue..???
    kat opis lagi ker…????
    sokong bnara 100%..
    2011 nie mntk tok kadi ‘sah’ kan jer la si memek ngn nomiang..
    bkn ape, dorg ni dh nikah kawen….cuma blom ‘sah’
    dorg ni…sblum nie pun dh dok skali
    alaaaa…nak cover line jer wat mjlis tunang
    konon nomiang nk bg memek ‘merasa’ alam risik, tunang, bla3
    pdhal segala mak nenek ‘alam’ si memek dh ‘puas’ merasa dh
    ikatan prtunangan pun dh mnghalalkn segala…
    besok2 dh ijabkabul scr sah…
    smuanya jadi ‘basi’…..

    skadar bg komen awal pagi minggu prtama 2011
    siggghhhhhhhhhhh……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra_dubies says:

      kalo jadi kawin ok le,,,
      entah2 putus tunang,,,
      kawin 2 3 bulan cerai…
      xkawin pun dah banyak setan dekat gan dorang…
      bila dah kawin gan perangai mcm ni lagi banyak setan dok dekat2

      ****
      tuju tuk N & M
      Kalau berpacaran memang banyak pantang larang
      Menjaga susila ibu bapa adik abang
      Apabila berdua carilah tempat yang terang
      Agar tidak pula mencoba aksi terlarang

      Chorus
      Boleh pandang-pandang jangan pegang-pegang
      Duduk renggang-renggang bertambah sayang
      Biar malu-malu biar segan-segan
      Kerna malu itu perisai orang beriman

      Kalau berpacaran jangan tunggu lama-lama
      Kalau dah berkenan jumpalah ayah dan mama
      Hantarkan rombongan meminang dengan segera
      Kalau terlambat kekasihmu disambar buaya

      Ulang Chorus
      ******************************
      Yeah kita sambung cerita
      Kalau kamu berdua aku yang ketiga
      Aku penambah perasa
      Akulah pendarab nafsu serakah
      Hai teruna bikin perangai selamba
      Hati si dara kata tak apa
      Berani buat terima padah
      Kalau tak sedia ucap syahadah

      Ulang Chorus

      Boleh pandang-pandang (boleh pandang-pandang)
      Jangan pegang-pegang (boleh pegang-pegang)
      Duduk renggang-renggang (duduk rapat-rapat)
      Bertambah sayang (nanti confirm dapat)
      Biar malu-malu (jangan malu-malu)
      Biar segan-segan (jangan segan-segan)
      Kerna malu itu perisai orang beriman (hahahaha)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BlackBerry00 says:

        pet, dorg ni tak perlu ada yg ketiga
        dh 2 ekor ni mmg gatalllllllllll………….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Lolito says:

    kentut bontot kuali : ko nih bodoh ek…kalo aku dah lme taw tp xde x amek port sgt mang ar abby x kecoh..kalo kecoh owg ckp gile plak…nih dah terg2 pmpoan tuh angkat call…mang ptot pon msok fb…slame nih kes maksiat dowg tuh asek sorok jek…mne ntah kbenaran…skang nih da boleyh buktikan dah si memey nih mang pmpuan hipokrit…depan kamera berlagak baek…senyum suci jek…tuuiiihhh!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. BlackBerry00 says:

    shhenaq says:
    January 3, 2011 at 10:37 pm
    i copied frm memey’s twitter ……

    …terima kasih byk ye..sy faham..sy klu blh lg nak mengelak..penat jg..#!@%*#a x sngka jd sebegini +msk campur press bila dihebah di fb utk mnjd tontonan umum hnya krn sy tlg jwb phone a.norman,salahker..sy pn x psti itu no nya sbb x save ap2 nama…ntahlah…once tq ye…

    DARI KES TANGKAP KHALWAT SI MEMEK NGN SI NOMIANG ASYIK DENIED JER PERILAKU DORG…TAIK BETUL LAAAA…INGAT ORG SMUA NI BODOH KER….TUP2 KLUAR CRITA DORG MMG COUPLE, THEN KLUAR GAMBAR2 DLM FB, MESRA MCM DH SEBATI DH TUBUH BADAN TUH…THEN BERTUNANG, MKNANYA MMG MASA ABBY SARAT MNGANDUNG DAN DLM PANTANG, DORG MMG ADA HUBUNGAN TERLARANG, NOW NAK DENIED2 BAGAI….PIIRRRAAAAAHHHHHH……

    TO MEMEK…UDAH2LAH TU
    WHY DON’T SEKALI SEKALA MNGAKU BUAT SILAP..???
    NI TAK, ASAL ADA ISU DYE NGN NOMIANG
    MESTI TAK NGAKU DAN TOLAK BULAT2
    OWH PLIZZZZZZZZZZZZZ….
    ORG SMUA NAIK NYAMPAH TAUUUUU….

    IYARRRRRRRRKKKKKKKKKKKKKKKKK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. google says:

    Ala kalo betul apa yg Abby cakap tue naper nak heboh dlm FB???Pegi la report kat Majlis Agama Islam (Pencegah Maksiat)..itulah cara yg betul…bkn dok menyebar kat FB…mcm tu seakan2 Abby saje nk jatuhkan Memey…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • TiraCinno says:

      Ala x yah sape nk jatuhkn memey dr kes kn tangkap khalwat dl tu dia mmg dah jatuh pun bknnya hebat sgt pun nm si memey ni melainkn nm dia hebat sbb bersekedudukan ngan jantan je..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. tu dia kantoiii.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. huha says:

    memek kemek betol laa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Lolito says:

    kalo betol xsave xkn la memey tewuz nak jawab ‘kejap kejap..abg ngah siap’…eeeeeeeee nyampahnye…pmpuan sihir nih suke memanipulasikan citer la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. effie says:

    dh bertahun2 dgr kes sememek ngn nomiang nih! udah2 la tuh, dh masuk 2011 pon korang still tak kawen2.. dr 2008 aku dgr psl korang.. Buat tambah dosa jela, gi la kwen.. dh gatal sgt dh tuu!

    benda haram tu mcm kurap, makin di garu makin sedap!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. MisspocO says:

    hurmmmmm…memek…memek…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. jojo says:

    perempuan sundal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. cilipadi says:

    HARUS diorg ni dinikahkan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. ntahapapantah says:

    memek p gedik + ngada = gatai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. shizuka says:

    aduuiiiii…kahwin jak la lau da gatal sangat…..kan da malu sendiri….lg bagus jaga tepi kain org dari menyembunyikan ZINA…..NAUZUBILLAH……..Aduiiiii….memey norman baik korang nikah jak..buat menyampah jakkkkk tauuuuu…ntah la nak cakap apa dorg ni…..lau jumpa cakap depan2…buat PANAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Reena says:

    Ingat besar sgt ke lesen tunang tu? Aku seriously tak paham cemana stgh tu baru tunang tapi dah dok serumah, mak bapak pun selamba tumpang dosa semangkuk. Kalo anak tu dah birah sgt, kawin kan jer. Tak payahlah nak tunang2, wat majlis besar2an bagai. Mcm si normiang & sememeh ni, nak wat majlis apa jadah. Terus jer lah nikah. Tak payah peningkan kepala tambah masalah. Ni dah kantoi khalwat, lagi nak kekwat. Ni lah dia..muka cantik perangai lum tentu baik.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Jula JUlie says:

    adekah status ENGAGED itu hanya sekadar mengkaburi perbuatan Memey yg bangang tuh..????

    aisshhh…dah dduk serumah asyik ‘kawen’ je..nikah nye x…
    jongdot tol memey neh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. sweet_lady says:

    dh lah rampas laki abby, kurang ajar pulak tu… dlm statement konon mcm pompuan baik.. heiii!!! memek sundal.. tak tau malu… kalau dah kemaruk sgt.. kawin je cepat2.. bertunang pun sudah.. jgn sampai kena tangkap basah kali ke dua…
    Tapi aku rasa klu kena tangkap kali kedua pun ok jugak, kan? boleh nikah free terus.. tak payahla abg norman byr duit hantaran.. maklum la hantaran masa nikah dgn abby pun tak settle lagi.. betul tak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. mummy says:

    mmg memey dasar muka xmalu,,,gatal..parampas..mmg benci tgk memey,mcm xde maruah..nk kn laki org..buat slh xnk ngaku…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. Nana says:

    MACAM MANA NAK NIKAH NYE???? SI NORMIANG TU KAN XDE DUIT…DGN ABBY PUN DIA BHUTANG BERBELAS-BELAS RIBU….WAT MALU JEK…. YG SI MEMEK TU MANJANG GEDIK JE…NYAMPAH AKU TENGOK MEMEK TUE….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. mon says:

    memey gatal,perampas suami oorng……….tiada maruah mngkn memey nii..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. lolyat gang says:

    duduk serumah dan melalukan hubungan haram adalah nikmat

    itulah yg dirasai oleh norman n memey

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. filaniabatrisyia... says:

    memek2…..apa nk jd la ngn memek nieeeeeeee..aduyaiii…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. zieza says:

    memek pompuan tak sedar diri…i hate memek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. khooo says:

    aq smpai bila2 pon aq x kan ska kt dia.,…. benci gila…. buat ebby.. sbar la… ye…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. Jgburlz says:

    Mimi anak kampung tak sedar diri..dtg ke bandar utk rampas husband orang..Ingat skit Mimi.nanti ko dah ada anak3, Norman akan cr org lain plak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. meeooowww says:

    Norman adalah laki yg xleh dibuat suami..korg bayangkan,isteri tgh ngandungkan anak die, die boleh mggatal dgn pompan lain..Yg sangat2 pelik,camne family si Mimi tu bole terime Norman jd menantu..ni namanya Menantu Hantu.Kalaulah Norman ni jd abg ipar aku,dah lame aku kerjakan..Jaahhhaaatt.bernafsu binatang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. kak Timah says:

    masyaallah..malu nyer 1 malaya dah tahu memey dan norman tggl serumah apa nk jd ni…jgn la timbulkan bala lg kt m’sia ni..igt amarika ke..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. anak antu says:

    hahahaha…dh kantoi bleh plak deny n jd innocent plak..pigidaa memey,takut jais wat spot check lg bru padan muka…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. abarage says:

    memey pmpuan murah!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. nono says:

    aku mmg tak suke minah plastik nie..nape la awan dania amik die blakon,,pencemaran je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. Lemon Tak Cukup Masam says:

    aku tak suka dorang2 yg sejenis macam momok n tunag dia nih….siot!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. mrspink says:

    ape la nk jd dieorg berdua nie,x abis2 nk cr psl.bwk2 la insaf norman n memey oitz.norman:malu la sikit ngn anak2 tue.sepatut nya awk jd bapa contoh yang baik kpd anak2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. arieiza says:

    apelaaa..norman x kecoh..korang plak kecoh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Colichio says:

      NH nk kecoh pe….yg bt maksiat dia, yg kn tangkap khalwat pun dia gak,yg miang pun dia gak apa lg yg bole dia nk ckp?nk bela dr dia yg mmg dah yerbukti bersalah tu pun sape nk cy..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. MINAH CYBER says:

    STOPP LAH SEMUA… aq nak tgk je sejauh mane memey ngn norman tu bertahan .. ahaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. azuanishak says:

    Puan Abby pun samala kesana sini dengan Zul Ariffin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Colichio says:

      Puan dia dah lucut la.. alah yg pntg x bt maksiat pun Abby pun kalo nk kawin biarlah dua bjn dia yg mulakn sengketa ngan si Norman tu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. hamba allah says:

    To memey..jangan nak salahkan Abby…eh..
    isunyer skrg nie bukan ape yg abby tulis kat FB dia..tp..ape yg engko duk buat kat umah norman..
    sebagai perempuan yg ade maruah ko x buat perkara2 yg mcm nie..kalau ko rase dah x boleh tahan sangat dah nikah jelar dulu..pas tu ko nak wat kenduri besor mane pun kami semua x heran…kesian lah kat mak bapak ko kat kg tu..mane nak letak muke diorang…ade anak pompuan prangai mcm x de agama…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. synonata says:

    Jabatan Agama Islam..aku mohon TOLONG BERTINDAK!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. synonata says:

    HAI LONDON….kesian saya tengok awak….xpayah nak membebel menidakkan yang benar…sedangkan kat opis ukay perdana pun mereka buat…seminggu selepas kena cekup pun memey datang opis norman siap pakai tudung supaya orang x cam.. kul 1 pagi…siap terserempak ngan aku lagi itu namanya apa? BUKAN SANGAP KE!!!! ????? kesian tul…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. abg jack says:

    aduhh letih baca komen dari atas…bole limit utk 10 komen jer abg nara

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. razo says:

    artis(x semua)byk perangai x snonoh,sama jer tiga2 artis nih!nasib baik aku x ditakdirkan jadi artis..banyak sgt ruang2 maksiat,klu iman x kebal,hancus babe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. nana says:

    semua yg komen kat sini sangat B O D O H termasuklah aku. sebab semua nak bagi pendapat pasal rumah tangga orang. balik jaga kain sendiri laaa weii~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Colichio says:

      Aku x rs pun dr aku bodoh.. Sape yg rs dr dia bodoh..bodoh le jwbnya…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. mia says:

    kesian mak bapak dorg. kalau norman tu laki dan dah tua boleh lah terima kalau mak bapak tak amek tau, ni si memey ni, macam mana lah mak bapak boleh biar je anak dara dorg duk serumah, bergaul bebas dengan lelaki (dr gamba2 dorg kat dalam rumah sebelum ni) , boleh pulak pegi terima si norman yg sah2 bawak malang kat ex-wife buat menantu. memey ayuuu tapi sebenarnya syaitan bertopengkan manusia, murah sangat harga diri.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. rafiq says:

    bwak2 lah gi menikah…jalan halal ada, wat per nk cari yg haram..bwak2 lah bertaubat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. najib hassan says:

    lol x de orang komen ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. Nak kata norm & memey ni lahir kat LA tak jugak.si memey ni lahir kat felda tenggaruh mak org melayu bapak orang islam nape la biarkan ank2 macam nie.wahai mak bapak memey tak sayang ker kat anak awak ni wat sesuke hati..alahai dunia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. di sebabkan kita pekak kan telinge..butakan mata ..benda2 buang bayi nie terjadi..cube kita ambil kisah benda2 ni semua sedikit sebanyak bleh diselamatkan….Norman dah ada 3 org anak macam mana nak mendidik jadi anak yang soleh..kalu aku jadi memey aku akan fikirkan benda nie walau diri ni jahil la jugak kann..utk keselamatan diri…untuk anak-anak2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. sundays says:

    harap mode tukar la balik komen kat atas tu.mcm terus menjatuhkan hukum mmg dia org duduk serumah.kalau fitnah macam mana nak menjawabnya kat dunia akhirat nanti.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. Ezah says:

    I agreed 5000% tat Abby has her right to be angry… Jgn nak tunjuk ‘Caring’! If u are, u wouldn’t destroy their marriage in a very first place! U deserve to be punish by public~!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. prihatin80 says:

    menyampah psl memei ngan norman nih…xsudah2 wat maksiat…x takut ke Allah maha Mengetahui & nampak apa yg korang buat?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. BlackBerry00 says:

    lorrrr…!!!!!
    ramai plak sokong si memek ngn si nomiang ni
    sama2 lah tempah tiket ke ‘hell’

    ker…kehidupan dorg pun ade kaitan..??
    (rampas laki org / duduk sbumbung even tak kawen scr sah / org kmpung msk bandar / penipu / bitch…)
    takpun dorng ni sekufu2 betina & jantan tak tau malu tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Colichio says:

      Ala tu keturunan2 si memey tu la tu,tu yg beria membela kalo memey terjun banggunan pun dorg ikt terjun skali kt x kan.. Kt membela mn yg btl.. Yg bt maksiat ni n perampas laki org ni ktorg x bela..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. memekpepekbolos says:

    sundal bolong. hahahahahaw

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. popoyoli says:

    bkn saje2 abby nk kecoh2 kt fb dia tp dia mgkn skt ati sbb dia n si NH tu ade ank yg perlu dijaga hati dn perasaannya…so,x elok lakan tnjk cnth yg x baik pd ank2…nt ank2 dia stress n mkn ati lg susah cik abby kite…klu pn abby nk mggatal dgn mane2 lelaki pn biarlah…diakn dh single n available…so apedahal…Yg kecohnye psl dlu seblm dorg cerai lg si memek tu dh ade scandal ngan si NH tu..so,mmg patotlah abby mrhkn si memek kemek tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. student bandung says:

    hahaha sukanyeeee aku baca komen2 korg! spicy!! hahahahaha

    alaa memey ni kalau dh mmg sjk azali miang, mmg tak dpt diselamatkan dah..korg jgn la duk emo sbb die..
    abby pon kire orait tak serang dgn jais..

    tp ni kite dh tau yg memey ni rajin sesangat melawat tunang die, pe kata selalu awasi kat kondo ke rumah ke apartment ke si norman ni..kalau korg ni jiran ke ape ke, letak number jais speed dial..rimeh gak aa dgr psl dorg ni..biar malu lg sekali..pdn muke..tak sdr diri bebenor!!

    abby mmg mantap..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. gilo says:

    ntah pape je la c memey nieyh .. da la mghancurkan umahtgga org, pastu ade aty lg tuh nk cri psl .. wat bertobat la memey oiiiiiiiiiii .. elak kne panah petir je ko nieyh !! haih !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. sheila says:

    xsabar sgt2 nk tggu memey dgn norman kawen n adew anak 2,3 org…bkn apew…xsabar nk tgok memey plak ditinggalkan dan diduekan oleh abg norman tue…hihihihihi^^….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      rampas punyer rampas…dh dpt nnt (bukan nk mendoakan), but jangan smpai mahal rezeki nk dpt cahaya mata sudah….(cth yg ade: CT, Waheeda, Ekin)

      p/s: Allah maha berkuasa…mcm2 cara boleh dibalas, x dpt dunia…akhirat sudah semestinyer~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bumblebee2…cmner ko tahu rampas erk?rampas cmner erk?

        watever…yg penting ko amik main point niii aku niii…

        1-lelaki dh kahwin nk tambah bini satu lg…dekah salah si suami atau si bakal bini baru?norman akill mampu so?hehehe lglh datuk K terlebih mampu;p

        2-boleh kn bermadu?so?terpulang kpd si isterilh nk bermadu or xnak…so klu dia xsuka dimadukn dan xleh hidup begitu dibolehkn minta cerai…watever…

        3-psal takdir…korg slalu ckp psal takdir pasangn tp biler dh cmni?maner g takdir…so skrg slahkn takdirlh yerrrr klu slahkn takdir maknenya slahkn yg maha esa…hehehe

        4-psal anak…kn dlam agama dh menetap klu bercerai si anak g ke bapa so?yg prempuan gatal2 minta hak penjagaan anak pe ke hal pastu kang kecoh minta wang untk anak;p untk minta perbelanjaan untk anak2 wah2…klakar sugguh…sendri tggunglh;p bkn dh bercerai xleh jumpa anak pn;p lalalalalalalala…

        watverrr lalalala….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. edop Abby!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. mi goreng says:

    tak abes2 si kemek yg otak udang ni.. benci tol ngan dia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gilo says:

      otak udang ???
      wakakaka ..lawak giler statement ko nie beb !!
      tp, mmg btol pon .,. hahahahhaahah ..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. me says:

    sapa yg dok sokong memey… aku doa byk2 laki korang mggtl dgn pompuan yg sme spesis dgn memey(spesis permpas suami orang) bg pnyokong memey yg pmpuan… bg pnyokong memey yg lelaki plak aku doakn bini korang kene kacau dgn lelaki miang cm norman…
    baru korng tau cmne rse ditipu n dianiaya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. […] sang jantan iaitu Norman Hakim sudah pun bersuara tentang luahan hati Abby Abadi di Facebooknya awal Januari baru-baru ini. Kata Norman:- Ketika dia telefon itu saya dengan Memey tengah sarapan […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0