Written by AbangNara | September 23rd, 2013

Cerita sebegini sememangnya sesuai untuk anda yang sedang menghadapi Monday Blues. Boleh la buat-buat gelak untuk menghilangkan stress membuat kerja. Kalau anda perasan, minggu lalu ada satu proses penjualan baju dalam yang kononnya telah dipakai oleh Rozita Che Wan. Warna merah lagi tue. Memang menyala!!!
baju dalamTidak diketahui pula sama ada baju dalam ini sudah pun terjual atau masih open for sale. Kalau sudah terjual, agak malang buat si pembeli. Empunya badan iaitu Rozita Che Wan telah menafikan baju dalam itu adalah miliknya. Kata Che Ta:-

Saya tidak rasa malu sebab baju dalam itu bukan saya punya (ketawa). Namun, sebab mereka menggunakan nama saya dan menarik orang untuk membaca apa yang ditulis, saya geram juga sebab nama Rozita Che Wan yang dijual. Kalau boleh tolonglah hentikan kerja-kerja yang tidak berfaedah ini.

Sebenarnya sampai sekarang saya tidak berhenti tergelak bila orang tanya tentang perkara itu. Bagi saya itu kerja orang gila dan tidak masuk akal. Selagi perkara seperti ini tidak menjejaskan periuk nasi dan imej, saya tidaklah mahu saman atau membawa isu ini ke pihak berkuasa.

baju dalam che ta

Hehehe. Abang Nara memang respek dengan Che Ta ini. Pelbagai kontroversi, cerita tak masuk akal dan cerita bodoh yang menimpa dirinya tetapi Che Ta tetap cool. Boleh gelak-gelak lagi. Agaknya kerana usia Che Ta yang sudah dewasa telah mematangkan pemikirannya. Jadi kalau anda berniat nak beli baju dalam di atas, lupakanlah sahaja hasrat itu. Hanya Zain Saidin sahaja akan memilik yang original hujung tahun nanti. Hehehe.

P.S: Lamborghini terbelah dua

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 responses to Baju Dalam Merah Itu Bukan Saya Punya – Rozita Che Wan

  1. Lifepoint says:

    blh bg link gambar 2

    0

    0
  2. Anas says:

    Kesian che ta…..

    0

    0
  3. che ntah says:

    ok

    0

    0
  4. lara_hati says:

    Ayat last bang nara paling tak bleh blah huhu..

    0

    0
  5. che ta plastik surgery says:

    ayat abg nara yg last tu tak bleh bla!

    0

    0
  6. Julia says:

    haha. bongok taw abg nara ni

    0

    0
  7. izat says:

    ntah sape punya dia kaut …main letak je nama artis…ntah ntah curik kat ampaian orang hahahaha

    0

    0
  8. DondangSayang says:

    Abang Mat, jangan pandai sebut saja 48F.. Kalau Che Ta, bukan 48. 36D or E tak pasti tapi takde melangkau sampai ke 48F. 48F tu kalau Julfekar pakai pun mungkin terlondeh lagi. 48 untuk ukur lilit badan, F tu untuk cup.. cuba Abang Mat balik ukur saiz isteri bra Abang Mat daripada sibuk dengan saiz Che Ta.

    0

    0
    • Abang Mat says:

      hehehe.. abang mat tak kahwin lagi la cik dong dang oi… abang mat main agak je.. mana tahu tak tepat rupanya..

      0

      0
    • Anak Dara Tua says:

      Bagus dondangsayang…educate sket deme ni kombinasi nombor & huruf. jangan bila nampak “38” je nak conclude as besar:) Baca nombor & huruf sampai habis, jangan nombor aje.

      0

      0
  9. tina.jr says:

    Rozita dan seks adalah sinonim. Saiz bra jugak jadi pengukur utk tentukan dia terlebih makan ke tidak. Tak percaya?? Tanya dia sendiri..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    bang nara ckp zain dpt y original hujung thn ni…tu bknnya ori la…zain tu dh d kira y second ap…y ori ex hubby dia dlu dh dpt…zain dpt sisa2 j….sisa buangan..

    0

    0
  11. saya ok jer!! says:

    habis tu. kalau bukan che ta punya. takkan la saya yang punya? aikk. tak mungkin…

    0

    0
  12. bosannn says:

    Yuckss, geli siot takdenye aku nak beli bra die nih, klau bra Megan Fox bole la consider kut, TOLONGLAH org msia kite ni da takde akal ke? ni bukan HOLLYWOOD la

    0

    0
  13. hahahahahaha.gelak guling2… macam2 ada..

    0

    0
  14. stella says:

    bodoh nya ‘m’ . . itu pun mau busybody . . huhuhu . .pity u ‘m’

    0

    0
  15. mawar says:

    kalaulah aku secantik RCW tentu aku sangat bahagia…………suami confirm ayik control mana aku pergi..takut kena tackle ngan orang lain……ahakss……

    0

    0
  16. 2 la seksi lagi kan dh jd bahan nk melariskan bra…. tp cekta ni cool je yek orangnya…

    0

    0
  17. tipu says:

    korang ni tertipu sgt dgn saiz tetek cik ta tu.. tetek dia ciput jer laa… nampak besar sbb extra2 pad masa ukur nak bt baju.. mmg tiap kali pun camtu.. tertipu la korang dengan kegebuan pad tetek dia tu… sesilap zain tutup ngan tapak tangan jer da x nampak da tetek cikta ni hahaha

    0

    0
  18. BUNKFACE NO.1 says:

    lawak lah komen2 kat sini…tergelak aku baca wkakakkaka
    kenapa besar sgt bra tuh.? bra adibah noor kot..

    0

    0
  19. minah jambu merah biru kire ok says:

    apeeeeeeeeeee punye orang pasal coli ponnnnnnnnnn nk kecoh huh mengarot !! asal bolehhhhhhhhhhhh aje nk tudoh2 coli tu ck ta yg punye….jangan2 tu coli pondan yg pakai ! merah pulak tu dia punye kaler huh !!! minah jambu tk suka la pakai coli merah…minah jambu suka coli yg kaler dia gelap sikit…kalau seluar dalm pulak minah jambu suka yg kaler belang2 macm kulit harimau belang baru la hepening !!

    0

    0
  20. FARAH says:

    haduiii, sampai BRA pun dikaitkan dengan Che Ta ni .
    lpas ni, jgn la pakai baju mcm pmpn tak da maruah.
    Please la malu anak you. anak you dua2 dah la lelaki.
    Tak fikir ke apa diarg akan jadi apa kalau mak pakai ketat, seksi nak mampus.
    Malu la anak2 you kena perli di sekolah.
    Tolong ubah la penampilan tuh, umur dah meningkat, banyak2 kan la amalan ok.
    PEACE NO WAR :)

    0

    0
  21. zuu says:

    Xleh blah la bang Nara ni,oklah dpt lak bntu aq release tension seharian bz watassignment n lab report,ayat last skali 2 serious xleh blah

    0

    0
  22. […] Wan yang dijual. Kalau boleh tolonglah hentikan kerja-kerja yang tidak berfaedah ini.” – BEAUTIFULNARA […]

    0

    0
  23. Oppa says:

    Merahmu bara semangat waja

    0

    0
  24. adnan semput says:

    mmg terbaek arr gossip ni, membuat kan ramai orang gelak dgn komen sorang2 yg bernas. sila like kalo setuju!
    sib baik che ta tak jwp tu bukan dia nye sbb dia nya span lg bnyk & tebal wakakaka

    0

    0
  25. melati says:

    kalau puting besar ibu jari kaki tak geli ker?

    0

    0
  26. mawar says:

    Jikalau perasaan malu telah hilang dari dalam diri seorang wanita, apa akan terjadi??
    Jikalau itu adalah fitnah, ia adalah usaha untuk menjatuhkan maruah seorang wanita dimana seharusnya wanita teraniaya harus melindungi dirinya dan bukan membiarkannya..
    Jikalau itu adalah betul, seharusnya wanita tersebut ada perasaan malu terhadap dirinya yang kurang sempurna di mata Allah S.W.T bukannya mata masyarakat yang mengejinya dan menghinanya..
    Doakan sahaja agar wanita ini diberi hidayah oleh Allah S.W.T.. Amin..
    Doa orang teraniaya tiada hijab diantara dia dan Allah S.W.T

    0

    0
  27. ZainSardin says:

    Cik Ta tak pakai laa coli murahan dari quangzhao nih, dia beli kat victoria secret uolllssszzzzz

    0

    0
  28. omel says:

    eUWWW, Che Ta ni mmg FAKE!
    Nnegok tetek mcm 40C.
    Tp, bra mcm 34B nasi lemak 20sen je
    Adoii laa..

    0

    0
  29. Anonymous says:

    korang ni hebohla…. klu dia ajak ko main mesti korang x tolak kan… sbb ko x dptla buat komen mcm-mcm bagus tu… che ta terbaik…

    0

    0
  30. […] Baju Dalam Merah Itu Bukan Saya Punya – Rozita Che Wan (65) […]

    0

    0
  31. mann rahim says:

    buat apa bising2.buang masa saja.kalau ada duit tu beli saja.

    0

    0