Written by AbangNara | June 20th, 2014

Seorang demi seorang gadis daripada kumpulan Girls’ Generation sudah mempunyai teman lelaki. Selepas Yuna disahkan bercinta dengan Nickchun, kini giliran Taeyon pula. Jejaka yang bertuah berjaya mencuri hati Taeyon tidak lain tidak bukan ialah Baekyhun daripada kumpulan EXO. Memang sama cantik sama padan kedua-duanya.

taeyon dan baekyhun bercinta

Mereka berdua dikatakan mula bercinta sejak 4 bulan yang lalu. Pasangan tersebut dilihat mesra sewaktu di sesi latihan konsert sulung kumpulan EXO. Sepanjang sesi latihan, Taeyeon, 25, meluangkan masa untuk menemani dan memberikan sokongan padu kepada Baekhyun, 22. Tahniah diucapkan kepada Taeyon dan Baekhyun atas berita gembira ini. Semoga percintaan anda berkekalan sehingga ke alam perkahwinan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to Baekyhun (EXO) & Taeyeon (SNSD) Sah Bercinta

  1. missy says:

    Abang Nara dah kenapa? Yuna dengan Nickchun??
    Repair your typo please.

    0

    0
  2. nureza aida says:

    Cer check balik. Setahu saya, hari tu abang nara tulis yoona ngan lee seung gi. Nickchun ngan tiffany

    0

    0
  3. Mak Jah says:

    K

    0

    0
  4. Mak Jah says:

    Kesian nara ni… lain kali baca la dulu allkpop..bru post… Yoona dgn lee sung gi la!!.. tiffany and nickhun!!.. arasso???…

    0

    0
  5. anon says:

    Sape dua ekor ni???? Wey, ni blog gosip artis malaysia kan…

    0

    0
    • kPOOPpers says:

      ntah la,.artis kpoop mane ntah, bercinta pun sampai nak kecoh orang malaysia ni,.ada plak yg bagi nasihat suruh fokus pada kerjaya,.macam la diorang bukak website nara ni kan,.kalau nak nasihat gi la twitter dia,,baru la dia baca, tu pun kalau dia kisah la,.

      0

      0
      • bodoh bertingket tingket says:

        @kPOOPpers
        mangkuk mana lah buat nama kpopper…lepas tu suruh bg nasihat kat twitter.
        terserlah kebodohan kau. baekhyun mana tak ada twitter.
        bukan dorang yg kecoh tapi Nara yg buat entry ni… kalau kpopper dah lama dah tahu benda ni.

        0

        0
      • kucing kaler kuning says:

        to kPOOPpers fake
        sengal nya komen kau nyah….tak tahu apa2 pasal kpop memandai jer suruh bagi nasihat kat Twitter. Nak bagi nasihat kat sape kat Twitter. ? nak suruh cakap dgn hantu mak nenek kau ? kau tanya artis kpop mana..? nampak sgt kau x layan kpop tapi buat2 pandai tahu serba serbi pasal kpop. kau jelah pergi tweet kat twitter sorang2..cakap dgn hantu.

        0

        0
    • Anonymous says:

      anon 10:41 am
      lain kali sebelum masuk baca dulu tajuk entry yer.

      0

      0
  6. melati rimba says:

    mancung betul hidung org korea ni……plastik!!!!!!

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Bang Nara baca Allkpop jugak ker ?

    0

    0
  8. lulu says:

    baboya

    0

    0
  9. lulul says:

    nara baboya

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Abang Nara ni tak sensitif betul lah -.- Bila Yoona dgn Nickhun pulak? Hmm. Tu Tiffany lah. Adoiio. Nak tulis mcm tau sngt.

    0

    0
  11. Jessica says:

    Abang Nara, Yoona dengan Lee Seunggi. Tiffany yang dengan Nichkhun.

    0

    0
  12. Nur says:

    Bile plak yuna ngan nichkhun?? Yoona dgn Lee Sung Gi.. Tiffany dgn nichkhun.. Soo Yoong dgn Jung Kyung Ho.. Taeyeon dgn Beakhyun.. Aper da abg Nara nie.. Tue pn xtau ke…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Jelesnyer…..

    0

    0
  14. neelofa says:

    oi nara, kalau x taw baik diam. jangan malukan diri sendiri. eii, bikin panass jee.

    0

    0
  15. aina says:

    artis malaysia bercinta tak kisah pulak niak pi la baekhyun nak bercinta

    0

    0
  16. khasmeer says:

    alahai nara oiiiiiii hoi. lain kali xyahlah buat ape2 berita pasal kpop..buat malu diri sendiri je…. ko buat aje cerita pasal cek kiah bergaduh ke….cik siti kembong pi holiday kat sabah sarawak tapi kata kat over the seaaaa. hahah2….kpop fans kat msia nie ko x yah harap nak baca beautifulranap nie. depa lagi tau dari ko ler…ko layan jelah berita pasal artis melayu deli nie.

    0

    0
  17. K-POP says:

    Abg Nara bila masa Yoona bercinta dgn Nickhun??? Yoona dgn Lee Seung Gi lah..Nickhun dgn Tiffany..

    0

    0
  18. 2PM and SNSD Fan says:

    Dear Nara,

    Tolong la buat betulkan statement tu. Yoona bukan dengan Nichkhun.
    Yoona + Lee Seung Gi
    Nichkhun + Tiffany

    Lagi satu bukan Yuna. Yuna tu artis kita. Yoona :)

    0

    0
  19. 2PM and SNSD Fan says:

    Dear Nara,

    satu lagi.. Nichkhun.. Bukan Nickchun :)

    0

    0
  20. meztz says:

    kenape dorg bercinta??? sedeyyyyyyy….

    0

    1
  21. minah says:

    Kite suke tao…tao nekoya…

    0

    0
  22. jah says:

    abg nara ni tetiba update pasal kpop ..pelik la

    0

    0
    • semah says:

      kau jangan x tahu…setiap member snsd bercinta, Nara mesti update. Kalau x caya..kau tengok link entry selepas perenggan terakhir.

      0

      0
  23. Exotic says:

    Mcm cute jer Baekhyun dengan Taeyeon…
    Chukae unnie…oppa…^^

    Sone dengan exotic/exostan jgn la bash dorg…dorg pun ada perasaan nak bercinta gak…dorang pun human being gak…huhu..^^

    0

    0
  24. exolover says:

    i’ll still support baekhyun no matter what. exo saranghaja!

    0

    0
  25. exolover says:

    i’ll still support baekhyun and other exo members no matter what. exo saranghaja!

    0

    0
  26. Anonymous says:

    wow!!!!! snsd & 2PM ada member baru kot…Yuna & Nickchun ….mesti Yoona & Nichkhun stres ,dah la siap bercinta,nama pun nak sama~~isk3

    0

    0
  27. singgahsebentar says:

    kecoh la korang ni…aku bercinta ngan Kim Jaejoong pun tak kecoh..senyap jer sudeh..auww malas layan saesang fans nih

    0

    0
  28. kathlene says:

    oppah whats news . they kiss so sweet

    0

    0
  29. […] Baekyhun (EXO) & Taeyeon (SNSD) Sah Bercinta (42) […]

    0

    0
  30. Anonymous says:

    *coughs* it’s a hoax to raise SM’s stocks

    0

    0