Written by AbangNara | February 9th, 2015

Berita kehamilan Lisa Surihani baru-baru ini memang menggembirakan kesemua peminat pelakon jelita ini. Tak salah untuk Abang Nara katakan yang satu Malaysia teruja dengan berita ini. Walaupun tidak diketahui sudah berapa lama usia kandungan Lisa, satu gambar yang dikongsikan oleh Sharifah Amani telah menunjukkan yang ‘baby bump’ isteri kepada Yusry ini sudah mula kelihatan.

lisa surihani

Gambar ‘baby bump’ ini telah membuatkan para peminat melahirkan keterujaan mereka. Ramai yang mengucapkan tahniah, melahirkan rasa gembira dan berseronok dengan perkembangan ini. Malah ramai yang tak sabar mahu melihat kandungan itu membesar. Abang Nara percaya Lisa dan Yusry adalah orang yang paling teruja. Mesti tiap-tiap hari cakap dengan baby dalam perut.
lisa surihani

Semoga segalanya berjalan lancar buat Lisa Surihani. Trimester pertama adalah yang paling kritikal. Kena banyakkan berehat. Jangan buat kerja berat. Kalau boleh duduk di rumah je. Sama-samalah kita doakan agar semuanya selamat sehingga hari kelahiran kelak. Amin.

24 responses to ‘Baby Bump’ Lisa Surihani Buat Peminat Teruja

  1. Adokukesah! says:

    Sorry.. mana bump nya? Kalau betul alhamdulillah..semoga selamat semuanya..congrats Lisa and husband..finallyyyyyyy :)

    0

    0
  2. Pemerhati says:

    Assalamualaikum sya nak tanya sikit ni…mula2 saya nak minta maaf klau soalan sya tidak ada kena mengena dngn artikel di atas…Soalan saya : apa maksud disebalik highlights kuning dan merah yg di highlights kan pada komen2 tertentu dlm blog BN Ni ?

    Ps : apa2 hal pun tahniah lisa dan yusry

    0

    0
    • xoxo says:

      tu makna nya dia reply komennnn

      0

      0
    • Jeje says:

      Bkn la xoxo.. Kuning mknanya komen tu byk dpt like. Merah kalau dpt byk dislikes atau kearah ramai x sokong.. Pndapat sy yg follow blog ni since 2011

      0

      0
      • Anonymous says:

        dan highlights kemerahan juga ke arah otw nak ke warna kuning.
        merah ada dua, nak ke warna kuning dan nak terkatup komen tu(Hidden due to low comment rating).

        0

        0
  3. orang singapore says:

    they pakai IVF to conceive kan?

    0

    0
  4. lili says:

    finally…mengandung jgk ko pmpuan yg x blh sebut RRRRRRR……

    0

    0
    • Qwin says:

      kenapa? pompuan yang boleh sebut R semua mengandung ke?

      memang scientifically pompuan yang tak boleh sebut R ni tak boleh mengandung ke?

      kawan ku bunting pelamin ponnn..memang tak pernah nak sebut R…

      ko ni memang sewel kan lili

      0

      0
    • lalak says:

      Sewel

      0

      0
  5. MANLAMBONG says:

    AFDLIN SAUKI,,ABAM(BOCEY)..HARITH ISKANDAR….PUN ADA “BABY BUMP” JUGAK…TAK RIUH PUN….

    0

    0
  6. KehKehKeh says:

    Alhamdulillah..rezeki Allah nak bagi..jgn dipertikaikan apa kaedah pun yg mereka cuba..mereka pun manusia biasa mcm kita, ada hati dan perasaan..ada keinginan utk memiliki zuriat sendiri..

    0

    0
  7. Preety cuppies says:

    Mcm dialog filem Istanbul Aku Datang…
    X sabar…x sabar…x sabar…

    0

    0