Written by AbangNara | August 3rd, 2009

azwan ali

Sesungguhnya memang Azwan Ali nie hati kering tahap maksima. Selamba bagak jer dia panggil Adibah Noor tue sebagai b**i. Sungguh celaka manusia yang sebegini. Kalau nak kutuk pun, janganlah sampai tahap macam nie sekali. Ini dah tahap melampau punya kutukan nie.

Kalau korang baca Pancaindera semalam, Niezam ada tulis tentang seorang selebriti yang mengutuk Adibah Noor dengan panggilan nama binatang di atas. Selebriti tersebut tak lain tak bukan adalah Azwan Ali. Dalam blog Azwan Ali ada tulis mengenai kutukan nie. Tapi kami taknak share link blog dia. Sebab bagi kami blog dia tak sesuai dibaca oleh anda semua. Tak ada pekdah pun kalau gi baca blog Azwan Ali tue.

Dulu rasanya Azwan Ali nie tak adalah gile meroyan macam nie. Masa zaman kegemilangan dia jadi pengacara Muzik-Muzik, ok jer kami tengok dia nie. Tak adalah ala-ala lembut macam sekarang nie. Tak tau apa yang terjadi sampai dia meroyan macam sekarang nie. Lepas tue rancangan Cit Cat Bersama Azwan Ali tue sesungguhnya kami tak faham macam mana boleh bertahan sampai sekarang. Ada ke manusia yang menengok rancangan tak ada kualiti macam tue?

Apa-apa pun tindakan Azwan Ali mengutuk Adibah Noor dengan panggilan b**i memang sangat-sangat tak patut. Marilah kita beramai-ramai boikot mamat nie. Tulis la email kat TV3 ke, Utusan ke, media mana-mana ke cakap jangan amik Azwan Ali untuk apa-apa rancangan. Bagi dia rasa sikit.

531 responses to (PANAS)Azwan Ali Gelar Adibah Noor B***

  1. jojio says:

    Dia nie..

    0
    0
  2. rosh says:

    oooo..si lembek nie rupanya…
    nak kata tak blajar..blajar…tp cam org takde ilmu…
    mmg btul lah si azwana nie suke cari pasal ngan org..arituh ngan ifa…skrg ngan adibah lak..
    sabar yer adibah…nati Allah balas balik pbuatan dia..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      tah lar…dier nie educated orgnyer…peguam…
      tp xcam peguam pun…

      0
      0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Aku rase.. Itu hanya secebis publisiti untok naikkan nama die balik yang da lama merudum tuh… Sedar X sedar sebenarnya benda tuh makin memburokkan nama dia n wat org menyampah lagik ader la..

      0
      0
      • Abang Besar says:

        Ustaz cakap nak tau ibadat haji seseorang tu di terima Tuhan atau tidak. Tengok tingkahlaku dan dan percakapannya selepas balik dari tanah suci. Wallah hualam

        0
        0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Erm….
      Betolla org kata Rosh… Blaja tinggi2 n masok “U” besh2 pon blom tentu jadik “cerdik” n cukop “pandai” untok idop n berdepan ngan DUNIA nih.. Sumtime… Kecerdikan yg kita ader tuh la yg membinasakan diri sendiri… kan?? Lebih kurang cam Sufiah tuh al.. Kesian kat dia.. P bg aku, tuh masalah yg d cari sendiri… So, besederhanalah lam segalanya… :-p

      0
      0
  3. hajar says:

    nak cakap dia ni giler meroyan ….ermmm tk gak…coz dia ni laki nak jadi ppuan …tp leh terima pakai gak kot….ckp org b**i tp diA ni mcm…………ba**k tUa hahahah’

    0
    0
  4. hajar says:

    mcm ner nak letak pic ….tk leh pun

    0
    0
  5. jojio says:

    Dia nie sawan agak nyer…..zaman kejatuhan dia dah bermula…..

    0
    0
  6. hafizatul says:

    bagus sangat la tu, sesuka ati je nak maki org…makin lama makin teruk dah aku tgj dia ni….bawa2 la mengucap…

    0
    0
  7. EclipsE says:

    e….nyah….huhuhu..

    0
    0
  8. jojio says:

    Aku dah baca blog dia macam tulisan budak remaja yg nakkan perhatian jer….kesiannn….nampak hina….

    0
    0
  9. ninikebayan says:

    nenek demam hari ni tak leh aktif sgt..huhu..

    0
    0
    • EclipsE says:

      dh mkn ubt nek??
      g la bt check up…
      mn lah tau H1NI…nauzubillah…

      0
      0
      • ninikebayan says:

        amboi..sukahati awak ckap macm tu yer..huhu..sampai hati…

        0
        0
        • EclipsE says:

          la…slh ckp ker nek??
          ingatkan jer…
          nek kan dh tua…
          bdn sng nak dpt virus…hehehe…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          virus dah malas nak hinggap kat bdn nenek yg dah tua nie…sbb isi dah liat dan keras…xder tmpt virus nak jalan2…

          0
          0
        • jojio says:

          Tak pun nenek banyak makan akar kayu nie….

          0
          0
        • ninikebayan says:

          amboi2x..mentang2x nenek tgh skit bukan main korang perli nenek yer..tak per..nanti nenek minum power root tongkat ali tak pon kacip fatimah untuk mencergas kembali otot2x ni..ngeh ngeh ngeh..nenek dh okay ckit la..mari kite bergossip di ptg yg mulia ini..hehe..Oooi smbhyg Oooi…

          0
          0
        • aries_april says:

          amboi…
          cpt nya baik ninik…

          0
          0
  10. EclipsE says:

    si akak azwana ney mmg mlt longkang…
    tekanan psaan agaknya…
    asyik “mgelupur” jer mcm kna bakar api neraka…huhuhu…

    0
    0
    • ninikebayan says:

      iyer ke?tak nampak pon,sma jer mcm mulut manusia yg lain haha..tak per..nenek faham..hahah..azwana tu mmg jahat tetapi kekdg tu heran jugak saya mengapa dia jadik mcm tu,dulu kan elok jer..dulu dia da buat ceta drama sambal,nenek suka tau..dalam tahun 90an la..

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        patut lar mulut tue celupar…slalu makan sambal agaknyer…

        0
        0
        • ninikebayan says:

          org tk kan kutuk dia kalau dia tak mulakan hehe..even nenek ni bukan die hard fan adibah noor tpi sbgai manusia perkataan “babi” sgtlah sensitif bagi sekali kaum yang berbilang bangsa tak kira lah kat malaysia or pat lain…

          0
          0
        • aries_april says:

          dia mlut lnkang yg bsuk parit..
          hahaha

          0
          0
  11. ninikebayan says:

    hfegr@%#$%^&*&..boncinyer demam ni..uwaaaaaaaaa…okay lah uolz nanti petang lgi kite sambung ok.nenek nak berehat japz makan obat..atuk korang pon demam jugak…huhuu..

    0
    0
  12. EclipsE says:

    ape la dosa si adibah ney kat azwana tue yer…
    smpi mcm tue skali di panggil nya…
    babi2 jgn sbt…virus tue…
    dh lah skrg H1N1…
    krg abis sume org dijangkiti…hahahaha….

    0
    0
  13. kira-kira says:

    npe lar azwan nie,,,,,gile publisiti btol….npe nara bru wt kuar citer nie??
    bile lar nk mmpos c azwan nie……….

    0
    0
  14. aifazahs says:

    azwan ali nie mmg dah x betul kot….saje nak caro kontroversi yg ntah ape2….ish2….

    0
    0
  15. aries_april says:

    boss tkr pc bru la….
    napa ada page bru…
    brpuluh2x orng ngomen…
    aries x leh bka pn?
    ni yg nk geram ni….
    naik gji pn xnk…
    pc bru pnxksi….
    orng dh pkai HP…
    kta wndow 95 g…
    apa brng ni?
    :-)

    0
    0
  16. tOmEii says:

    huuhu lawakny pondan bwk beg LV..kelass gitu dik2 nun ada aku kesah…cak cak cak…hahaaha ketuaa gay sedunioa…

    0
    0
    • aries_april says:

      fesyen ngalah kn kaum hawa…..
      nk tngok syok g…
      kta nengok musin rya ni…
      bj mlyu dia dh cam bju krung pla nengok…
      every year cam gitu…
      orng bju bnga, dia pn nk bnga gak…
      siap da rntai g….

      0
      0
  17. tamazula says:

    Azwan ni sebenarnya dia nak tonjolkan diri semula….
    jika kita tengok sejak kebelakangan dia kurang laku kan…..sebab tak kualiti….nak jadi pengacara cuba nak lawan aznil tp tak mampu menandingi kehebatan aznil…satu perangai yg tak elok sejak dari dulu dia suka menjatuhkan air muka orang….tapi dia tak sedar yang malu akhirnya dia….tak yah boikot dia….just wait n see….

    0
    0
    • aries_april says:

      srng srng dia bt msuh….
      msuh2x tu, smua x bestfriend dia lak tu….
      tak tau g la ngan mak cik prsan srng ni….

      0
      0
  18. aries_april says:

    u all prnh bka blog dia x…
    mak ai…
    dasyat tul la ayt2x dia…
    psng2x ayt ni ja….

    “ada aku ksah?”

    0
    0
    • tOmEii says:

      dh phm sgt dh ngn ayat2 gay nie..ayt ada aq kesh 2 thn lg tapi ayt anjing 2 y melampau 2..dhla cket2 sbut nme tuhan kalu diri 2 baek sgt xpe jgk ni x dh sah2 ada ank ikan main jolok2 ikut blkg…huhu

      0
      0
  19. aries_april says:

    up 2 date skit la kira2x….
    bru blik jmpa dia….

    dia izin ltak pic dia…
    tu yg ltak tu…
    :-)

    0
    0
    • EclipsE says:

      ha…boss dh dtg ney…
      ko g smbg keje…
      biar boss plak bgossip…huhuhu…

      0
      0
    • kira-kira says:

      eh aku pn nk jmper gak ngan paris….

      0
      0
      • aries_april says:

        nk jmpa paris…
        dtng jmpa aries lu….
        kmi adik brdik…
        hilton kat KL ni, aries yg jga….
        untuk kira2x…
        free ja klau stkat nk stay sthun….
        :-)

        0
        0
        • kira-kira says:

          xder tmpt lain ker leh jmpe paris??
          x romantik lar jmpe kt hilton…hahah

          0
          0
        • aries_april says:

          pas tu nk jmpa kat nk…
          kat oversea xleh…
          nnti trserempak ngan ronaldo,
          g kecoh…
          msia dia xdtng…
          bru leh…

          0
          0
  20. EclipsE says:

    aku pelik la…knp skrg rmi laki yg lembut??
    ape dorang ney xbsyukur ker dgn ape yg tuhan dh bg??
    musykil aku…
    mmg dunia akhir zmn la…

    0
    0
    • kira-kira says:

      2la nme nyer dunia akhir zaman……….
      npe lar bnyak pengomen arini…
      hehehe

      0
      0
      • EclipsE says:

        la ko ney xtau ker??
        g cube tnye kak nara..
        sp yg pngomen tetap kt cni…
        bkn ari ney jer tau…
        bkn sbb pengomen trbnyk BN bt..
        tp dr dlu lg…sejak azali lg…hehehehe….

        0
        0
    • tOmEii says:

      ala bese la 2 org laki nk jd lembt org pompuan plak nk jd keras…bak kta org zmn skrg,,lelaki blh pompuan pn blh kn…xgituuu????

      0
      0
  21. tOmEii says:

    tp sethu aq gosip gay ni paggil adibh nor ba** ni dh lme apsl br kua kt bn nie…xpela pe2 pn layanzz jerk….zzzaasssss

    0
    0
  22. dellyza says:

    sgt kesian la kat dia nih. semoga Tuhan berikan hidayah & petunjuk agar dpt dia pulang ke pangkal jln. amin :)

    0
    0
  23. […] View original post here:  (PANAS)Azwan Ali Gelar Adibah Noor B*** […]

    0
    0
  24. aries_april says:

    nnti pak cik lmbut ni msti jwap…
    ada aku ksah?
    kbur asing2x….
    korang jga la hal korang…
    aku xmau ambl tahu…
    dh leh bca la pakcik ni..

    0
    0
  25. EclipsE says:

    kira2…
    makin aktif aku tgk ko…
    nmpk gaya mcm nak menang ney…huhu..
    tp sebln tau?bkn ari ney je…
    so…stay tuned….hehehe…

    0
    0
  26. pinkypanthers says:

    apa hallah mamat ni..
    dh x betul kot..
    suh jerk mamat ni masuk hspital mental lg baik la..
    suka2 jerk kutuk org apa dia ingat dia bagus sgt ke..
    bahlolnya mamat ni..

    0
    0
    • tOmEii says:

      mcm mne la kte nk main srh2 die msk tnjg rmbtn 2,die bkny bintg dik2 nun…huhu msti die akn jwb ada aq kesh…cak cak cak…nti die ckp tuhan akn byr cash pd hang br hang tau…huhuhuu…kte tgu die btui2 gler br kte srh die pegi jln kaki sndr msk hsptl mentl yea…tungguuuuu

      0
      0
  27. aries_april says:

    sbr kak pink…
    pe2x pn…
    aries cau lu…
    da smua…

    0
    0
  28. putput says:

    ak mmg dh lme xgemo ngan die nh..sjk dri umi hafilda jd koncu mahathir…eee,,,,nyampah gile…tp ak tgk je amboi3…

    0
    0
  29. OneHase says:

    Mamat ni dah x boleh pakai, kalau boleh pakai dah lama kahwin. Begitu juga dengan rancangan cit catnya, dah luput tarikh, tapi yang hairannya ramai juga artis yang ingin membodohkan diri melalui rancangan Mamat ni.

    0
    0
  30. pinkypanthers says:

    dulukan mamat ni nakkan ziana zain…
    nasib baiklh si ziana menolak…
    kalau x haru biru jadinya..

    0
    0
  31. ojokoyongono says:

    apesal mak nyah nie panggil adibah tu B*** ha? mesti ade kes

    0
    0
    • EclipsE says:

      dia kn dr dlu mmg suke mencarut…
      trademark dia la tue…
      aku tkt nti ajal dh smpi…
      xbleh mengucap…
      mlt dok sbt bnda2 xelok…
      nauzubillah…

      0
      0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Aku rase la.. Mulot dia tuh da x boleh nak sebot benda2 baik.. Dat y jadik camtuh… Mesti ayat n word yg power2 jek yg nk kua. Mngalahkan mulot Murai.. ;-p

        0
        0
      • aries_april says:

        bt per la nk carut2x ni…
        mnjtuhkan aib orng ja…
        lg pn, bnda tu,kpnyaan kita…
        bt per nk sbut…?

        0
        0
        • tOmEii says:

          ap menda y kepunyaan kter 2 aries????xphom ler xde lam kmus???

          0
          0
        • aries_april says:

          amboi tomei…
          brng sndri pn xthu ker?
          aries xnk ler sbut…
          krang ada pla yg boikot aries….

          sndr mau tau la….

          0
          0
  32. annalawa says:

    nie mulut x da insuran…. dahlah poyo tahap dewa…… ya boikot ramai2. tak sedar diri…….

    0
    0
  33. Lady-Not-Gaga says:

    Ish3… Kurang ajo sunggoh. Ade ke die cakap camtuh. Lau Adibah tuh B***, means, AZWAN n manusia lain pon B*** gak la. Yela, bukan ker kiter ni in the same species cam c Adibah tuh. Memang hawau!!

    0
    0
  34. jojio says:

    Suruh dia nie cermin-cermin diri…..

    0
    0
  35. kuih pau says:

    memang gila la azwan ni.. nk jer tgk diakena ba;las balik. yang tak tahan dia tulis dlm blog siap mainkan lg perkataan Allah, dn mcm2 lg. Yg pelik nya ramai penyokong! Tak faham! Sy bc blog dia sbb nk tgk tulisan pasal Adibah Nor. Betoi kata Nara, tak sesuai baca blog dia. Hampas. takder pengisian. Malang betoi la sapa followers dia tu.

    0
    0
    • aries_april says:

      xda spa orng follow dia pau….
      orng bca, coz nk nengok dia tlis pa ja….

      that y dia tlis mcm2x….
      padan la kna gam hri tu blog dia…..

      0
      0
    • EclipsE says:

      ade yg suke n ade yg xsuke…
      mls layan org begok mcm tue…nti kite sm ikot bodo dia tue…huhuhu…
      dia ade konco2 dia la…sumenya yg auw2 mcm dia…
      xkuasa mak nyah!

      0
      0
  36. aries_april says:

    tomei….
    ko dri tdi sbt2x ank ikn….
    dia bela ka?
    klau ank ikn lohan, xyah la…
    dh jtuh mrah….
    ikn kelisa colour mas ker?
    :-)
    xplain lbih cikit….
    nenek xfhm la….

    0
    0
    • tOmEii says:

      aiyoo tu pn xhm ker sklh darjh bpe je nie…kn dlm blog die sndr ada tlis die ada ank ikan xkn xphm lg…adehh

      0
      0
  37. pizza says:

    Ngapa AA maki AN teruk sangat? AA marah pasai apa? Anyone knows????

    0
    0
  38. jue says:

    aku baru baca paper smlm, duk terfikir artis mn lah yg mengata adibah noor, rupanya si BAPUK TUA ni..

    eleh, dasar mencari publisiti murahan la tu, dah takde cara nak glamor

    eee PONDAN TUA

    0
    0
  39. jed hijau says:

    nak kategorikan spesis apa pun tak tahu la dia ni….

    AA (Azwan Ali) ni ngan sume orang tak ngam….ntah macam mana ntah hidup dia…..

    silap2 ulama pun dia boleh kata salah…..

    kah..kah..KAH

    0
    0
  40. Si_Molek says:

    hish..hish..hish..
    tak sedar diri betul la si Azwan Ali Pondan ni…
    sesuka je dia cakap orang b***i….
    hbs tu dia tu sape pulak?????
    dasar tak sedar diri…

    0
    0
    • EclipsE says:

      dia tue??
      azwan [email protected]****et….huhuhu…

      0
      0
    • tOmEii says:

      die 2 mak bab*….adik brdik ngn mak ayam gedebuss

      0
      0
  41. kuSut says:

    ape la azwan ali ni…
    bodow…aku tgok die yg mcm binatang pe ntah…tpi dlam arab binatg tu sebut khinzir…

    0
    0
    • kira-kira says:

      00 2snang jer..lam bhase mlayu ia dpggil H1N1..
      hahaha
      tol x?

      0
      0
      • tOmEii says:

        xbtui2 lam bhsa melayu owg pggl selesema babi…kuikuikui…jgn [email protected]@y seangkatan dgnny……

        0
        0
  42. EclipsE says:

    dlm bhasa jawa mksd nya celeng/gendos…
    btl ker kak jed???

    0
    0
  43. Pawang says:

    Cakap pasal prgrm cit cat azwanali tu, aku ingat yg ambil bahagian tu kejor duit appearance aje. Stesyen terpaksa siar. Nak simpan dlm arkib pun tak ada nilainye. Nak batal tak leh. Kena saman nanti. Nasib kau la *str*..

    0
    0
  44. jojio says:

    Tapi aku syok dengar cite dia yg ada edengan kat tandas……marah dia….hihihi

    0
    0
  45. miss suka+suki says:

    sumpah mmg dr dlu ak xmnt cii mulut longkang nie
    knon2 nk jd pgacara no 1 lah nk lwn aznil hj nawawi mmg xlyk..sgguh xlyk.bnci ak tgk cit cat tu..nth ap2 pny cte nk..merapu meraban je..dgn gaye lembut ala diva dy tu..ingt org ske la kot..mulut mmg xd insurans btl mamat nie..marilah kit boikot mamat nie..xlyk utk jdkan idola..

    0
    0
    • EclipsE says:

      boikot2 brg israel…
      huhu…
      dia hanyalah insan biase..
      yg alpa dgn khidupan di atas muka bumi ney…
      smg tuhan bg hidayah kat dia…

      0
      0
      • tOmEii says:

        baikny la ko ni yerk dr td asyk mendoakn AA nie…murh rezki ko yerk..
        @kira-kira…ni br la besprenz AA cz dr td asyik doakn AA jerk…kuikuikui..

        0
        0
  46. delish says:

    sesunguhnya yg di kutuk oleh Azwan Ali itu adalah makhluk yg diciptakan olehNya.Bermakna dia juga mengutuk kejadian Allah.I dah bc blog dia sal Adibah Nor..sepatutnya salahkan Mak Bapak dia kerana dah lahir kan manusia berhati busuk macam dia.Astafirullh….mengucap panjang i..baca blog dia..!! berdosa besar menyamakan sesama kita dengan binatang haram jadah tu..!!! Azwan Ali bertaubat lah..dar mencaci kita sesama manusia…i think better tv3 band je Azwan Ali..dia tak layak di gelar insan seni kerana hati dan jiwanya penuh dengan hasad dengki…suka fitnah n mc2 agi…

    0
    0
    • tOmEii says:

      ish2 trukny ko nie,mne blh nk slhkn mak bpak die bkny makbapak die mtk dpt anak cmni dh tuhan nk kc nk wt cmner..xde kna mngna nk slhkn makbapak die cz dl die ni ok jerk skrg nie je y mkin menjd2…org laen2 kt cni ktuk jgk die tp xdela nk slhkn makbpak die…hati2 ngn komen anda tkut nti diboikot plak…huhu jgn mare…

      0
      0
      • dellyza says:

        err tomeii.. rasanye ada sedikit salah paham kat sini. ape yg delish cuba ckp kan.. si azwan tu yg menyalahkan mak bapak adibah noor (kononnye cara didik tak betol). utk kepastian.. sila baca entry selengkapnye kat blog azwan ali.

        0
        0
  47. Pemerhati Bebas says:

    This crazy mitherf**ker always make somebody mad… try to lure some f**king attention on him again… and as always, stand with bas***d attitude… he’s kinda son of a b***h… hey Azwan… go f**k urself…

    0
    0
  48. takske azwani alia says:

    ARTIS GEMUK PALING PUAKA ADA HATI JADI MENTOR??? ANAK DIDIK TERUS OUT !!! PADAN MUKA…
    ARTIS GEMUK PALING PUAKA ADA HATI JADI MENTOR??? ANAK DIDIK TERUS OUT !!! PADAN MUKA….

    HELLO U ALLZ….CITE MEMANG DAH BASI….

    TAPI TETAPPPPPPPPP MAK HAYAM TERGEBUZZ….SI LASER NO 1 NEGARA NAK CARUT KAN !!!

    SEBAB??? AKU BARU DAPAT TAHU….

    ADA SMS MASUK KE TALIAN DIVA TERUNGGUL AZWAN ALI…..

    ‘MAK HAYAM TERGEBUZZ TERCANTIK DUNIA OOI…..TAK DENGAR CITE KER….ARTIS GEMUK PALING PUAKA….MUSUH DURJANA AZWAN ALI NO 1…YG SELALU DOK CARUTKAN AZWAN ALI TU…..ADA HATI TERIMA TAWARAN JADI MENTOR….SEBUAH PROGRAM TAH APA APA NI……DI SEBUAH STESYEN TV BODOSS BIN BANGKAI NI…..TUP TUP TUP…..ANAK DIDIK NYA….SIANG SIANG DAH KENA TENDANG MAK HAYAM TERGEBUZZ OOI…..PADAN KAN MUKA !!!! APA KOMEN MAK HAYAM UNGGUL AZWAN ALI???? SUKA TAK???’

    JAWAPAN AZWAN ALI….DIVA TERUNGGUL NEGARA….

    ‘SESUWEI LAH DENGAN MUKA DIA YANG MACAM MAK BABI TU KAN !!! KAH KAH KAH KAH….AKU MANA TENGOK PROGRAM PROGRAM BODOSSS MACAM TU….APA KELAZZZ KAN???? MAK TAK AMBIK POTT PUN……

    ADA AKU KISAH???? KALAU ADA ANJING ANJING BANGSAT ANGGAP CITE AKU NI DAH BASI???? JANJI AKU MASIH NAK CARUTTT KAN ARTIS GEMUK PALING PUAKA NI……

    TAKZIAH LAH UNTUK ARTIS GEMUK PALING PUAKA TU !!!! HANJINNKAN AZWAN ALI LAGI…!!!! CAKAP KAT DIA….SEDAR LAH DIRI GEMUK BABI OOI….TUHAN BAYAR CASH KAT MUKA KO YANG MACAM APAM BALIK BASI TU…..!!!! SETAKAT BAKAT DIA ….YANG HAUZZ….YANG TAK KEMANA TU…..DIA HANYA LAYAK JADI MENTOR LORI TONG SAMPAH CAMPUR TONG TAIK JER DIK DIK NUN….APA KELAZZ DIA NAK AJAR ORANG KAN???

    SURUH DIA BANGUN PAGI PAGI….AJAR DULU MAK BAPAK DIA….CARA DIDIK ANAK…SUPAYA TAK MEMBESAR MACAM BABI…..DAN AJAR MAK BAPAK DIA….SUPAYA DAPAT ANAK ANAK ANAK MULIA….BUKAN ANAK ANAK HARAM MACAM DIA TU KAN….YANG ASYIK NAK MENGHANJINKAN ORANG???? KAH KAH KAH KAH…….

    SETAKAT ALBUM PUN TAK TERJUAL….SETAKAT SINGLE YANG LAPUK TAK KEMANA…ADA HATI NAK AJAR INSAN LAIN SELOK BELOK DUNIA SENI??? PEERAHHHHHHH……………..DIA LAYAK JADI MENTOR KAT KANDANG BABI JER WOKAY???? ITU PUN KOT KOT BABI BABI SUDI TENGOK MUKA BURUK DIA TU…..MAK HAYAM TERGEBUZZ RASA….BABI TENGOK DIA PUN….BABI PUN BERTERABUR LARI…….KAH KAH KAH KAH….SEBAB??? MUKA BABI BETUL LAGI LAWA DARI MUKA SI BABI ARTIS GEMUK TU LAH…..KAH KAH KAH………

    DAAAAAAA………………TERUS KAN MEMBLOG BLOG NO 1 NEGARA DIK DIK NUN….HANYA LAH LASER TERMAUT DARI AZWAN ALI……ADA BERANI???? SAMAN LAH…………..

    0
    0
    • kira-kira says:

      nie azwan yg tlis ker spe tlis nie??
      heheh

      0
      0
      • EclipsE says:

        kak azwana la yg tls…
        xkan plak aku yg tls??huhuhu..
        gila babi statement dia…
        sah dia ney kena htr kat tampoi…
        kcelaruan fikiran…hahaha…

        0
        0
        • EclipsE says:

          nak tergelak pon ade jgk aku bc statement mak hayam gebus ney…
          xlarat aku nak komen dh..
          btl2 gilo la dia ney…

          0
          0
        • kira-kira says:

          oo aku igt azwan pn singgah blog nie gak..ne tau kn kot2 azwan nk kutuk dri dye sndiri…….
          hehe

          0
          0
      • tOmEii says:

        enth aq pn xphm…

        0
        0
        • ninikebayan says:

          kasihan mungkin malam2x selalu kena henjot sebab tu otak dia tak brapa steady kot!!haha..azwan ali…bertaubatlah…contohilah pak nil okay!

          0
          0
        • jed hijau says:

          dia cakap kat adibah noor macam tu…pasal adibah noor ceramah kat dia pasal hidup ni..
          “bawak2 la bertaubat…kita ni makin lama makin dah tua…contohilah amy search tu…walaupun dulu dia rock giler..tapi sekarang kehidupan dia bahgia sebab dapat isteri yang pandai kawal keadaan….aznil pulak dah ke mekah..kau bila lagi…”(agaknya lah adibah noor ceramah macam tu kat dia…dia kan anti dengan nama2 tu sume..)

          0
          0
    • Si_Molek says:

      ni Azwan Ali ker yang tulis????
      macam marah sangat jer?????

      0
      0
  49. mattaku says:

    die ni gila..aku baca blog dia..mcm cilanat….dosa dah bnyk s xsedar2 diri..isk

    0
    0
  50. xoxo says:

    kalo aku la dia ckp mcmtu aku SUE je dia..biar padan muke dia….mcm BODOH JE JANTAN KEBRET Ni…
    nk kutuk org,diri sndiri x nk fikir..mmg bodoh bangang la dia ni..x sedar diri..MCM BAGUS JE.. KO IGT KO SAPE AZWAN..DH LA BAPOK CLASS 1..SEDAR LA WEY KIAMAT DH NK DEKAT…MEH SINI AKU KUTUK KO PLAK..!!!
    KO TU DH DILAHIRKAN JANTAN,JANTAN JE LA..X PAYAH LA NK TUKAR JANTINA…..HARAP JE BLAJA TINGGI2 TP BODOH NAK MAMPUS..KALO KO MATI BUMI X TERIMA KO LA WEY..BODOH TAHAP GABAN LA KO…..KALO ADIBAH NOOR TU BABI,KO TU ANJING YG KELAPARAN TANPA KASIH SAYANG,SEBAB TU LA KO JD MCMTU!!!HAHA..SEDAR DIRI OK !!!!

    0
    0
    • EclipsE says:

      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

      0
      0
    • tOmEii says:

      yes sokong…kuikkuikui….

      0
      0
    • kira-kira says:

      sabar xoxo…….

      0
      0
      • aries_april says:

        sssssssssssssssssssssss
        ooooooooooooooooooooooo
        kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
        ooooooooooooooooooooooo
        nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
        ggggggggggggggggggggg

        0
        0
  51. Pemerhati Bebas says:

    hell yeah?? azwan should cut his d**k off, and feed those pigs… go n eat his own shit, and for real… he’s the real sick pig… you f**k…

    0
    0
  52. Pemerhati Bebas says:

    reminds me to her sister… also a f**king liar… the one who try to make an attack to DSAI 10 yrs ago… no wonder… her sister is a b**ch, and he’s a sick fat old pig…..

    0
    0
    • tOmEii says:

      sbr2x aq tau ko mrh,relaks2 kc teng dl pas2 kang kc ayat peds lg key..pe2 pn aq sokong ko dr blkg..kuikuikui…org mcm AA ni memg lyak kna maki…so truskn makian anda…huhuhu

      0
      0
  53. mr.mark says:

    azwan ali ni da patut letak kat tg. rambutan.
    ntah pe2 ntah…..
    beng…..

    0
    0
  54. aries_april says:

    pa pn…
    aries ttp bnci jntan patah ni..
    xsdr diri tul…
    kata orng gmuk…
    dia pn 2×5
    5×2
    bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    ccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0
    0
  55. pinkypanthers says:

    sebenarnya dia x layak duk kat mana2 pun dlm mesia ni…
    patut hukum buang negara jerk…

    0
    0
    • aries_april says:

      napa xda press yg try tnya masa lapang dia…
      ada x dia slat ker…
      p crmah agma ker?

      rsa klau da orng tnya, dia jwp pa ha?

      0
      0
      • tOmEii says:

        msti die jwb ‘ada aq kesh cak cak cak…aq pny ske la nk bt pe, uals cbuk menganjing tny soaln cm2 pd aq knp uals 2 solt sgt ke…nti tuhan byar cash je pd uals br uals tau’..(sila bc dlm versi azwan ali ok)…kuikuikui….

        0
        0
      • kira-kira says:

        aku rase mst dye jwap i uzur la dik nun…
        din nun magkuk hayun ko….
        haha

        0
        0
  56. aries_april says:

    mmg gram giler mamat patah ni…
    aries klau nengok tv ada citer dia….
    tkar chanel…
    mmg xmnt dia ni…
    smpai xda prbhan lgsg hdp dia…

    dh tua bt la prgai orng tua….
    klau kawen, ank dh nk kawen pn….
    ni dok bt dosa ja bnyk…
    xingt tuhan tul la….

    0
    0
  57. slexer says:

    LOL…wat ape la encik azwan nih memakai mafla kat tengkok tuh~sejuk ka?…and beg LV tuh plak..dah le bukan men’s bag..tuh perempuan punya uhuhu..overall look..bukan saja tahap gay..tapi tahap Gay BIt*H

    0
    0
  58. ANne says:

    Mulut lancang sangat…

    0
    0
  59. greenlady says:

    azwan ni mulut mmg xde insurans la…kutuk org kaw2…diri sendiri tu blom tentu perfect..mmg sah2 xperfect…patut kena gam gajah mulut die tu….

    0
    0
    • ninikebayan says:

      insuran pon tk sngup nak cover life dia tu..bila2x msa jer dia tu bolehmati katak kalah dah semua orang benci kat dia..huhuuu…mudahan dia lekas insaf…amin..

      0
      0
    • naf says:

      ye ye, saya sebagai ejen insurans pon taknak insured kan dia wpon dia nak bayar byk.

      kerana perangai dia cam macam dah orang sakit mental tu.

      ishishh tak sangka mental dia dah parah begitu skali…

      pasni dia bleh bangga aa ramai google blog dia nak baca pasal kes ni..nasib baik ada org copy paste kat sini so takpayah susah2 nak baca kat blog dia..

      tak hingin tulis nama dia pon utk google…geliiiiiiiiiii

      0
      0
  60. kira-kira says:

    isurans nyawe pn dye da stat kne amik dh…
    ble2 mse jer..

    0
    0
  61. Turtle Run says:

    die ni gay..kwn aku dh rasa die punye hisap..haha
    ni kwn aku sendiri citer..x sukela dier ni..

    0
    0
  62. pinkypanthers says:

    aku nak nengok sok kalau dia mati brapa saf jerk yg smbhyangkn jenazah dia…
    salah2 hemat yg ado jerk..
    wat2lah insaf azwan oi..
    ni hah bln syaaban ni x brp hari jerk lg nisfu syaaban..

    0
    0
    • aries_april says:

      kaum fmly dia ja yg p kak pink…
      tu pn klau dia orng syg kat dia la…
      klau x, xda sapa la jwpnya…

      0
      0
  63. fukucan says:

    agaknya klu azwana baca komen korang ni..msti dia ckap..ada aku kesahhh…azwana alia syok sndiri…

    0
    0
    • aries_april says:

      napa lak nk mrah…
      dia bkn sokong orng gila ni…
      dia just forword kat kita apa yg trtulis kat blog jntn patah ni…

      0
      0
  64. jed hijau says:

    korang perasan tak …azwan ali ni bangga yang konon2nya dia ni ala2 alton john…..idola dia tu….sebijik kan…

    0
    0
    • aries_april says:

      that y dia tiru kak jed….
      msia ni xmcm oversea….
      sni orng bnci dia bt gitu….

      0
      0
  65. pening says:

    Mamat ni mmg kurg ajor..dia rse dia tu perfect sgt ke…lain kali cermin muke tu dulu..nyampahnya akuuuu….

    0
    0
    • tokkaduk says:

      azwan ni mmg cam babi..sial memanjang…baik ko g mampos jek dr menyusahkn orglain…kecik2 xnk mati dh beso sshkn org…mulut cam cilakeee….ko ckp org babi..ko 2la spesis babi…hamik la ko H1N1….harap ko bcela komen aku ni…mulut ko dh mcm xhengat neraka…berlagak brani kunon…kanag kuar berita azwan mati kne bunoh..ingt ckit krn mulut bdn binasa…sedap mulut ko jek kutuk org…skrg skt x hati ko lau org lak kutuk ko…

      0
      0
  66. reen says:

    azwan ali ni x insaf2 lagi

    0
    0
  67. PaMa says:

    aku pun nak join…geram sgt ngan bapok tua tak sedar diri ni…
    asyik sebut binatang tu je…meh doa reramai dia kena H1N1..

    baru padan muko dia

    0
    0
  68. slexer says:

    aku try cari blog azwan ali nih….jumpa blog nih, http://silaserazwanali.blogspot.com ..nih ker blog dia..cam bukan jer..semua pakai caps…saket pala.

    0
    0
  69. peMerhati says:

    Azwan Azwan….kesian Haji Ali…tak sanggup nak letak Azwan Ali sbb kesian kat arwah ayah dia….marilah kita sama2 berdoa semoga Azwan ni mendapat petunjuk dan hidayah dari Allah…kerana pintu taubat sentiasa terbuka kepada setiap hambaNya…dan kita yg ader kat sini jangan la kita pun terikut2 sama macam Azwan menggunakan kata-kata kotor lagi kesat….ini menyebabkan kita akan nampak bodoh seperti dia…..

    Aku ni pun bukan baik sangat…..rasa nak ilang pertimbangan jugak baca kata2 dia….beristifar aku…..semoga Allah memberi hidayah kepada manusia bernama Azwan Ali ni….Amin….

    0
    0
  70. wawa says:

    dia x sptutnye ckap cm 2…adibah noor comel aper..dia ni mmag dh mlampau..

    0
    0
  71. kisyi says:

    aku rasa, dia ni mmg ada sikit masalah jiwa laaa…
    xbaik betol gelar kt org cmtu..
    dh la perasan diva tahap dewa. xleh blah btolla!!!!!
    rasanya, dia ni jd cmni sbb gersang kot. baik ko kwen cpt2 azwan..

    0
    0
  72. lily says:

    banned jer dia

    0
    0
  73. wlupun aq x mnat kt adibah nor tp sianlah gak bile si azwan broi ni membabikan die…..mamg dsar cipan tul azwan nih….

    0
    0
  74. kira-kira says:

    ritu da carik gaduh ngan ifa raziah..skang nie dye gaduh ngan adibah noor lak…aku rse c azwan nie ngah kmpul musuh agaknye..wat koleksi……
    heheheh

    0
    0
  75. kingz says:

    aku ader uhsya blog c azawan ali 2…
    mmg bangsat la die pnye blog 2…
    gile2 pnye kutuk2 org…
    maki-makian die mmg la sgt pedih…
    xder ke org nk wat report kt SKMM soh banned je blog 2…
    xkan die xtaw rukun negara yg ke-5..
    ini xde sopan lgsg…
    maki je…
    xtaw la kot2 parent die mmg besarkn die g2..
    Wallahualam…

    komen ikhlas dr ak…

    0
    0
    • kira-kira says:

      aku stuju ngn ko kingz,,,,,,,,,,npe blog raja petra leh kne banned,,blog c azwan laknat pn ptot d banned…
      ssdap dye jer nk kutuk org………

      0
      0
      • Akak Leen says:

        dia kan dh dpt surat warning….

        0
        0
        • kira-kira says:

          ye ke kak…??
          xder dgr pn kak….

          0
          0
        • Akak Leen says:

          ada…akak pun dh lupa akak baca kt blog mana, dia dpt surat warning dr Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM)….dia sendiri pun ada ngaku dalam metro dpt surat warning tu…

          0
          0
        • kira-kira says:

          oo dye da dpt srt warning….pe reaksi dye ble dpt srt warning 2 kak?

          0
          0
        • Akak Leen says:

          alaaa….dia pun x kisah agaknya….klu x, x kan la dia terus menulis mcm tu lagi….setakat surat warning… bukannya kena ban pun… agaknya nk tunggu kena ban baru nk berhenti menulis yg bukan2 tu kot…

          0
          0
  76. kira-kira says:

    eh adibah noor de wt pape kt azwan ke yg dye smpai mlatah cm org kne sawan H1N1??

    0
    0
  77. jed hijau says:

    wah…leen kau duduk kat NZ leh tau AA kena warning…. Aku tak tau pun….

    0
    0
    • Akak Leen says:

      biasa la jed…dunia tanpa sempadan la katakan… .(ceh, padahal nampak sgt aku byk baca blog hiburan…) kakaka….

      0
      0
  78. Zaza Muhammad says:

    Aku herannn aaa…. bkn artis je tp org2 biasa pun suke2 ckp kasar… apa mslh diorg ni…

    0
    0
  79. yana yana says:

    tahniah pada Azwan Ali sebab berjaya mengekalkan rekod Artis melayu paling PERKERTI BUDI BAHASANYA huhu……..

    HE’s a GAY!! LOL

    0
    0
  80. yula says:

    perasan nak jadi ppuan.tekepit2 nyampah aku tngk.cam bagus.dia meroyan sbb ziana zain xhingin kat dia la tu.ade hati nak kat zz muke mcm xsudah ja.satg aku pl kene ktuk ngan k.azwana ni huhuhu…

    0
    0
  81. MJ says:

    aku x boleh trima la si BAPOK BODOH ni ckp kt kak dib..
    ape,KO IGT KO TU PERFECT KE..
    diri sendiri x betul ada hati nk KUTUK ORG LAIN..
    ko pn same gemuk jugak azwan..
    aku pelik la…SI BODOH NI blaja tinggi2,tp bangang nk mampos!!! pegi la masuk kelas agama..
    biar ko tu bertaubat skit..
    ape nk jadi la…KALO Aku jmpe dia ni,nk je aku tendang muke dia yg HODOH TU,Biar bertambah HODOH LAGI MACAM BAPAH BABI… !!!SIAL BETULLL !!!

    0
    0
  82. yana yana says:

    geez… aku fokus kat h.bag dia tu..tak tahan aku tgk lagi2 muka dia cam tersengih cam” wehaaaa akulah DIVA semalaya!! PONDAN—GAY—Everting its IN LOL hahahah

    0
    0
  83. kira-kira says:

    da xder ker org nk kutuk azwana alia nie……
    hehe

    0
    0
  84. bebygaox says:

    sukew bace komen jew.. ihihiks

    0
    0
  85. ricky says:

    bapak gelabah mamat ni…Azwan ali B***

    0
    0
  86. bangiperdana says:

    macam manalah perasaan family dia ..kalau tengok gambor dia nie…

    inilah bila orang dah tak pedulikan orang lain lagi….
    ape sebenarnya yang dia cari nie….

    aku ingat , dia nie mmg ada masalah …dgn emak, abang dia, ..tak taulah ape nak jadi ….

    0
    0
  87. lilies says:

    aq rase die mmg dah xfemes langsung pastu wat statement cmtu..t mesti org akan pertikaikan then die konon femes ar cuz berani wat cmtu..cm kite niyh.. hish bengong tul die niyh.. name jer law degree tp lgsg xde ciri2 orf educated..hampeh

    0
    0
  88. Jingga Kencana says:

    ARTIS GEMUK PALING PUAKA ADA HATI JADI MENTOR??? ANAK DIDIK TERUS OUT !!! PADAN MUKA…
    ARTIS GEMUK PALING PUAKA ADA HATI JADI MENTOR??? ANAK DIDIK TERUS OUT !!! PADAN MUKA….

    HELLO U ALLZ….CITE MEMANG DAH BASI….

    TAPI TETAPPPPPPPPP MAK HAYAM TERGEBUZZ….SI LASER NO 1 NEGARA NAK CARUT KAN !!!

    SEBAB??? AKU BARU DAPAT TAHU….

    ADA SMS MASUK KE TALIAN DIVA TERUNGGUL AZWAN ALI…..

    ‘MAK HAYAM TERGEBUZZ TERCANTIK DUNIA OOI…..TAK DENGAR CITE KER….ARTIS GEMUK PALING PUAKA….MUSUH DURJANA AZWAN ALI NO 1…YG SELALU DOK CARUTKAN AZWAN ALI TU…..ADA HATI TERIMA TAWARAN JADI MENTOR….SEBUAH PROGRAM TAH APA APA NI……DI SEBUAH STESYEN TV BODOSS BIN BANGKAI NI…..TUP TUP TUP…..ANAK DIDIK NYA….SIANG SIANG DAH KENA TENDANG MAK HAYAM TERGEBUZZ OOI…..PADAN KAN MUKA !!!! APA KOMEN MAK HAYAM UNGGUL AZWAN ALI???? SUKA TAK???’

    JAWAPAN AZWAN ALI….DIVA TERUNGGUL NEGARA….

    ‘SESUWEI LAH DENGAN MUKA DIA YANG MACAM MAK BABI TU KAN !!! KAH KAH KAH KAH….AKU MANA TENGOK PROGRAM PROGRAM BODOSSS MACAM TU….APA KELAZZZ KAN???? MAK TAK AMBIK POTT PUN……

    ADA AKU KISAH???? KALAU ADA ANJING ANJING BANGSAT ANGGAP CITE AKU NI DAH BASI???? JANJI AKU MASIH NAK CARUTTT KAN ARTIS GEMUK PALING PUAKA NI……

    TAKZIAH LAH UNTUK ARTIS GEMUK PALING PUAKA TU !!!! HANJINNKAN AZWAN ALI LAGI…!!!! CAKAP KAT DIA….SEDAR LAH DIRI GEMUK BABI OOI….TUHAN BAYAR CASH KAT MUKA KO YANG MACAM APAM BALIK BASI TU…..!!!! SETAKAT BAKAT DIA ….YANG HAUZZ….YANG TAK KEMANA TU…..DIA HANYA LAYAK JADI MENTOR LORI TONG SAMPAH CAMPUR TONG TAIK JER DIK DIK NUN….APA KELAZZ DIA NAK AJAR ORANG KAN???

    SURUH DIA BANGUN PAGI PAGI….AJAR DULU MAK BAPAK DIA….CARA DIDIK ANAK…SUPAYA TAK MEMBESAR MACAM BABI…..DAN AJAR MAK BAPAK DIA….SUPAYA DAPAT ANAK ANAK ANAK MULIA….BUKAN ANAK ANAK HARAM MACAM DIA TU KAN….YANG ASYIK NAK MENGHANJINKAN ORANG???? KAH KAH KAH KAH…….

    SETAKAT ALBUM PUN TAK TERJUAL….SETAKAT SINGLE YANG LAPUK TAK KEMANA…ADA HATI NAK AJAR INSAN LAIN SELOK BELOK DUNIA SENI??? PEERAHHHHHHH……………..DIA LAYAK JADI MENTOR KAT KANDANG BABI JER WOKAY???? ITU PUN KOT KOT BABI BABI SUDI TENGOK MUKA BURUK DIA TU…..MAK HAYAM TERGEBUZZ RASA….BABI TENGOK DIA PUN….BABI PUN BERTERABUR LARI…….KAH KAH KAH KAH….SEBAB??? MUKA BABI BETUL LAGI LAWA DARI MUKA SI BABI ARTIS GEMUK TU LAH…..KAH KAH KAH………

    DAAAAAAA………………TERUS KAN MEMBLOG BLOG NO 1 NEGARA DIK DIK NUN….HANYA LAH LASER TERMAUT DARI AZWAN ALI……ADA BERANI???? SAMAN LAH…………..
    Posted by AZWAN ALI at 5:40 PM

    0
    0
  89. Elis says:

    Baru hbs bace blog dier. Pnyla menyampah tengok ayat2 dier tue. dier reti ker maksud guna CAPS LOCK tue? org pikir dia nei teriak tapi yg bingungnya, follower dier pny ler ramai.

    X kesahla dier kutuk ker haper tp kalo dah sampai thp melampau, sampai dah x kesah perasaan org, aper citer tue?

    haish, dlu dier x lah ginie teruk, skrg ya ampun, mendidih-didih mulut tue. lancang sungguh..

    haish, x tau la aper nak jadi ngan manusia skrg nei..

    P/s: korang tau ka dier nei ader anak ikan? and aku bingung sekali tinguk ayat nei..”LUV U ALLZ….LAKI DAH TIME MENYUSU NI…..DAAAAAAAAAAAA………………….”..ape pendpt korang?

    0
    0
    • jed hijau says:

      bangang azwan nih……dia tu perasan yang dia tu pompuan dah jadi mak….tu yang nak nyusukan laki dia tu….tu pasal lah tetek dia besar…..

      kah..kah…KAH…

      0
      0
      • kira-kira says:

        ntah..bangang punyer pondan…nk lwn ktntuan allah..
        da jd laki 2 jadi je la laki..
        bodoh

        0
        0
  90. cicikgurl says:

    Ader terbace dulu blog die…mmg mengerikan la blog die ni…nth ape la masalah die ni ek…kurang kasih syang kot…sesedap ati die je nak kutuk org….hope die berubah la sebelum die ‘menutup mate’…amin…

    0
    0
  91. pening says:

    Mmg la dia ni teruk….bangge sgt dgn ke’laser’an mulut dia tu…x sdr..mulut cam longkang…nak ngate org lak…x tau nak kate ape da…mohon d beri petunjuk dr Allah…

    0
    0
  92. aries_april says:

    br 1 hr tnggl citer mmt patah ni…
    dh dkat 400 orng komen ya?

    0
    0
  93. pa-a says:

    azwan ni rasa diri dia mcm bagus kot…biadap sungguh mulut dia tu…ciptaan tuhan leh dia kata b**i…dia tu pon bknnyer bagus pon…adibah noor tu takder ler gler glemer mcm dia… perasan bagus…aku mmg dari dulu tak berkenan jerk ngan dia ni…dia pikir diri dia tu dah sempurna ke? sesedap rasa jerk nk panggil orang mcm tue…

    0
    0
  94. AIN says:

    LA AWAT DIA KATA MCM TU
    MCM LA DIA TU BGUIH SGT!

    0
    0
  95. lanToK LeW says:

    hmmmm….
    azwan ali kata adibah babi….???
    artis gemuk paling puaka??
    heh….dia tu kurus ke?bagus ke?betul sangat ke?
    berpelajaran tp macam hampeh je….

    0
    0
  96. lanToK LeW says:

    g pon lam blog dia tu de juga d kutuknye TV3 n ally iskandar…huhuhuhuhu macam laa dia tu bagus sangat…

    0
    0
  97. pinkypanthers says:

    mmg patut digam mamat ni…
    harap2 lepas ni sumer station2 tv x yah amek mamat ni..
    kalau dowang amek mmg xde sape nk nengok rncangan mamat ni…
    xsedar diri betul…
    lain kali kalau nk kutuk org nengok diri sndri kat cermin dulu ya..

    0
    0
  98. aby says:

    Kesian dgn azwan…wut will happen to him..if one day..ALLAH SWT..tetiba..tak bagi peluang utk dia bertaubat.worst case..if Allah swt tak bagi kelancaran lidah dia untuk mengucap kalimah syahadah..bila dah sampai masa..nak tutup mata nanti..! Masa hidup lidah digunakan untuk mencarut….masa nazak nanti..baru nyesal….too late already…! insaflah…

    0
    0
  99. jed hijau says:

    ba alif ba ya …jim nun ta alif nun …. ta kop…..alif da….nun alif fa sim waw….dal kaf ta….waw alif nun ya ta alif….

    0
    0
  100. mokcik says:

    penah jumpa dia ni..badan cam ada tetek laa..uhuhuh

    0
    0
  101. sengal lala.. says:

    siut btul kunsa nie…

    0
    0
  102. kurus says:

    azwan ni bagi aku.. ok orang nyer.. walau ader sedikit terbanyak sebanyak tersikit dotdot tang pangai dier..

    tapi aku ske caranyer yang “reverse psikologi” dalam amboi amboi amboi..dier sayang sebenarnyer ngn rakan2 artis dier tu..

    0
    0
  103. Andy Chester says:

    buat kak adibah..sabarlah …

    0
    0
  104. Darkshed says:

    pala butuh betoi azwan ni..dia la artis paling aku meluat kat dunia ni..dulu gaduh ngan azwan..dah tak laku buat la cara x laku..patut TV3 gam trus dia nie..bgus jugak Jangan Tidur Lagi dah x amik dia..

    0
    0
  105. Darkshed says:

    azwan ni bodo bin bahlol binti bangang nak mampos..senang2 jer cop diri dia mulut laser no.1 negara..piiirah..ramai lgi mulut laser yg bleh tutup keangkuhan dia ni..diva konon..masuk bakul angkat sendiri..

    0
    0
  106. abg jack says:

    biarla siluncai terjun ngan labu besonyeeee

    0
    0
  107. the man says:

    moga si azwan nie cepat2 le org carikan dia bini..ke dia nie takleh nak kawin..isk..isk..

    0
    0
  108. Ieda'miChiko says:

    Sape yg [email protected]! sbnrnye

    0
    0
  109. akuRULED says:

    aku rase dia ni da tak betul kott.. ke saje je nak publisiti murahan .. ?

    0
    0
  110. khaireyl says:

    aku peminat adibah nor, pundek ni memang layak aku sumpah mati kena santau..mak nyah tak laku, pepet palsu ada hati nak kutuk adibah nor babi..dia ingat orang suka kew tengok dia tergedik-gedik bawa kipas ke hulu hilir..serupa pelacur yang dah tak laku yang kena HIV gitu..oii azwan..kencing dalam tempurung cermin tengok muka hang..cuba hang tonggeng depan cermin, mesti serupa macam babi salai..wakakakaka..ko memang pundek..badan serupa dugong bunting,,tapi dugong nak buat seks ngan ko pun nak termuntah..dugong tu boleh kena penyakit kemaluan yang teruk kalau seks ngan pundek macam ko…ko tu BABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  111. kira-kira says:

    makin lama makin myampah aku tgk muke babun laut pondan nie,,,,,,,
    eeeee gram btol aku…

    0
    0
  112. kyuga86 says:

    setuju.suka2 ati kata kt org.diri sendiri x tau mcm mn..
    tah2 diri sendiri lagi teruk..setiap ape yg dikatakan akan di beri pemBALASAN!!!.saba ye kak adibah.doa org yg teraniaya akan cepat dimakbulkan.

    0
    0
  113. pembunuh upahan says:

    macam gampang… dah la tue x sodar diri..pundek punyo b**u*..mencirit dah **hon* ko???taik ayam punyo org

    0
    0
  114. ketiak masam says:

    benci betul dgn org kutip sampah nie..kalau teman jmpe bdk tue ni la,memang teman halat2kan ketiak teman yang masam nie kt muke die…

    0
    0
  115. pa pe2 jer says:

    ko nie………xsedar dri…insaf lah oiiiiiiiiiii

    0
    0
  116. Glamer says:

    KENAPA YG MARAH SGT SI AZWAN NI NGAN ADIBAH…ADA YG TAK KENA TUH TETAPI KAN KALAU REALITI ORANG MARAH ORANG MESTI KUAR BENDA2 CAM GITU. TAKKAN NAK MAKI YG BAIK2..MESTI KUAR BAHASA KESAT..

    0
    0
  117. Glamer says:

    AYAT YG PALING BYK ORANG GUNAKAN PERGI MAMPUS DAN BODOH…BETUL TAK? ATAU KEPALA BAPAK ENGKAU…ALAH JGN NAK TIPU LER KALAU SESEORANG TU DAH MARAH TAHAP GABAN MESTI KUAR AYAT2 CANGGIH TAK GITU…

    0
    0
  118. that dog alway bark in his blog..well that dog cannot accept bone..i think that dog better i kick his but,,,well people,when u see this dog..dont hesistate..just kick

    0
    0
  119. miebahau says:

    dia ni kalau mati mesti berasap kubur dia nieeee…. jantan sundalllllllll

    0
    0
  120. Sepit Biru says:

    Wak dri mule tngok msa dia jd pngacra muzik2…sopan je….klulusan undang2….bangga tol wak masa tu….iyela…ank mlayu yg edukated….jd pngacara…mcm arwah sudir……tp..skrang ni dah jd tonggang langgang plak……agknye dah bnyk duit….dah lpe asal usul…..brangkali dah kene selsema babi…..isk..isk….Errr…Btol ke Lu kutuk Dibah mcm tu….xptut…xptut…..Tp wak pn pnah kene seranah mcm tu….tp wak xbls….wak kuatkn iman wak……

    0
    0
  121. azly says:

    Org yg ckp Adibah Noor tu yg sebenarnya b**i….sendiri mau ingat ar.Jom boikot ramai2..

    0
    0
  122. azly says:

    Masyaallah…

    0
    0
  123. admin says:

    manusia laknat

    0
    0
  124. ctzen says:

    kubur berasap? betol3…den sokong!

    0
    0
  125. No Name says:

    Knp la mulut jantan tu erk tau la hati kering tp dh pgey org dgm nm binatang yag smemangnya kotor tu…itu dh kira BIADAP…

    0
    0
  126. rahmatkurnia says:

    azwan, saya tak nak kutuk awak. awak dah dewasa serta bpelajaran tinggi. klu awak berterusan begini, emosi semakin parah serta semakin kurang rasional. saya fikir, awak harus tunjukkan bakat dlm bidang hiburan ini. Tunjukkan karya2 yang hebat kpd pengkritik2 awak. dlm dunia hiburan, orang memuja bakat serta karya. stakat ini, karya2 awak menyedihkan. tunjukkan anda hebat. harumkan nama malaysia d persada antarabangsa. lihatlah personaliti kelahiran UM lain spt sudirman. aznil dll. mereka sungguh bbakat dan hebat. azwan, semasa awak menjadi pengacara AJL dulu, bukan d kira bakat sgt kerana bekerja d tv3. selepas kluar dr tv3, itulah sebenar diri awak. slmt bkarya si azwan. bye2.

    0
    0
  127. ina says:

    weh azwan ali.berubah la.dlu ko elok je.tp lps ziana zain trus ko jd lembut.makeup xigt dunia.klh opera cina.mulut laser pn blh thn gak.berubah la.elok2 jd lelaki tu bersyukur la.ko igt lawa ke ko makeup n posing lembut mcm tu??ko nk ape sbnrnye ni?nk glamour?mmg ko dh glamour pn

    0
    0
  128. ina says:

    *lps ziana zain kwen maksud aku.ko nk tukar anu ke?meh aku tlg.pompuan tgk ko pn nyampah.lelaki tgk mmg rasa nk baling kasut la

    0
    0
  129. Venus says:

    aku tengok yang ko musuhkan semua jadi makin bertamadun,
    -aznil : haji
    -syeila rosli : hajjah
    -chef wan : nak banding ngan ko mcm langit ngan bumi
    -ogy : hajjah
    dan banyak lagi musuh ciptaan ko…, makin lama makin terukla ko niii. ko punye melaram pun mcm “PONDAN TUA” senyum mcm “3 SUKU” la pulak. “KO SANGAT TAK DIPERLUKAN LAGI”

    0
    0
  130. sL says:

    check dis out. ni kot blog die…

    0
    0
  131. zarul666 says:

    klu x silap aku,babun sekor ni ada kelulusan kn?knp dia jd cmni?ba-buntut btl.

    0
    0
  132. juju says:

    aku tak nak kutuk lebih2 kat mamat nie rugi pulak pahala aku free2 ajer dapat kat die, tapi aku hairan astro masih nak tayang lagi rancangan cit cat die yg nampak sangat si azwan nie memperbodohkan diri die…..aku rasa org2 yg dia kutuk lebih baik dia tue

    0
    0
  133. mahluk tuhan says:

    hai…. mahluk tuhan yg x diterima bumi…. kalu nk komen tu ale2 jer… tp jgn x sedar diri ye.. ko pun sama je saiz badan tu mcm h1n1 sedar ckit tp muka tu mcm ikan buntal ada saudara ke ngan ikan buntal… huhuhu lahanat ko… dah la pondan sundal, sampai ble nk mcm tu… wat2 tobat sama… pintu tobat still buka lg… tp bg ko xkot…wakakakakakak…

    0
    0
  134. jari hantu says:

    camne saat pondan tua seko ni nak mati nanti ekkkkk…..

    0
    0
  135. syaz says:

    Alaaa…azwan ali tuh jadi pondan n mak nyah tuh sebab dier dulu nak dapat ziana zain n fauziah latif x dapat…pastu aku rase patotnyer rancangan die kena gam jer…..x pon kene sambar petir ngan Allah Taala sebab mulut dier…kalu ikut sejarah pon, dier ni keturunan ikan,,,dulu mase Nabi Adam kene halau dari Syurga..ikan2 kat Laut yang wat cerita n x jage mulut…then, Alla Taala potong lidah ikan2 tuh..same la ngan Azwan Ali pondan nih..tunggu mase je nak dapat balasan Neraka Jahannam…..

    0
    0
    • BumBLeBee says:

      yang klaka nyer…dkat respond blog dier sumer yang baik2 jer yang up2 kan diri dier…dier tapis laaa tuh. weh azwana…kalo ko ni laser sgt, aku cabar ko…ko jangan tapis komen2 ko..biar sumer komen buruk ko masuk jugak…amacam? ade bran??

      eleyh, kalo stakat kutuk and carut2kan orang tapi tak berani nk biarkan orang yg bukak blog ko baca display komen2 orang lain yg kutuk ko plak…ape barang beb..

      baliklaa ke pangkal jalan…sesungguhnya pintu taubat itu masih terbuka…..tambah2 nk bulan puasa ni berganda pahala dpt kalo buat amalan yg murni. lebih baik ko mintak maaf kt sesiapa sahaja sebelum Allah tarik nyawa ko….

      0
      0
  136. ririe says:

    lolll…gitu ker patut ler aku tgk komen kt blogspot dia..sikit2 belaka..tak masuk akal..kate blog dia ramai org view…berjuta2 katenye..lepas tu komen sikit jer…tak logik langsung…rupenye dia tapis dulu….aku rase mesti ramai yg kutuk dia eh…aduhaiiiiiii

    0
    0
  137. lalala says:

    mgkn follower die adalah spesis2 cm die gak kot…tu la die jd cmtu…ish3…napa jahat sgt mulut tu….adibah noor ade kutuk die apa2 ke smpi dia amuk sakan ni??

    0
    0
  138. go ask ur mother says:

    azwan ali baik ko pegi mampus dr kutuk org yg bpelajaran mcm adibah noor. ko tu x ubah mcm gampang pukeemak ko.. baik ko masuk balik dlm pukeemak mak ko n duk senyap kat dalam x payah kuor2 dah.. kecing dlm tu mkn dlm tu tidor dlm tu. sumpah kalu babi n anjing yg ko sebut2 slame ni kalu dorg nmpak muke ko tu dorg akan ngaku ko tu adik dorg. muke mcm babi hutan ade hati nk ckp psal politik. ko tu sape? stakat abg bko msk politik duk laungkan si setan tu as the real malaysian prime minister, pegi jahanam ke neraka la azwan ali oi. ko tu bapok pelir 6 x layak la duk jaja muke kat tv sbb muke ko tu murahan. xde nilainya kat dunia ni. kalu mati pon xde org yg perasan n kenang ko azwan ali maknyah murahan oi….AZWAN ALI BABI..

    0
    0
  139. anak_melayu says:

    benci btol lr ak tgk muke die nh…….

    0
    0
  140. meMyself says:

    tempat orang sebegitu hanya lah satu…NERAKA..bertaubatlah sebelum terlambat..banyak sangat dosa hang AZWAN…

    0
    0
  141. harharhar..hakhakhak…aku kan,mmg geli ati btul ngn komen2 pedas di as..mmg dah nyata sumer umat benci azwan ali bapuk utan nie..tulah,apesal nk tapis2 komen ka blog ko,nbaik ko siar jer sumer kutukan brani mati sumer yg anti ko tu supaya ko sedar,sbnrnyer lg rmai lg org kat luar leh gnti ko jd pngara laser yg high class!!bkn cam ko! ksian En.Ali dpt anak cam ko nie!!naik mnympah tahap mentibang aku tgk ko nih..ah2 dah skt jiwa tak ko nie disbbkan x pat kawen ngn foziah latip&ziana zain..kahkahkah..bengong! sape nk ko tahhh…

    0
    0
  142. thefutureworld says:

    Azwan tu giler mental sebenarnya…

    0
    0
  143. CUNnnn says:

    Aku pernah jumpa dia masa hari GAZA tu siap ambik gambo lagik. OK je dier layan bagus ngan orang sekeliling. Agaknya dia bengang kot ngan Adibah Noor tu terus jadi meroyan.

    0
    0
  144. CUNnnn says:

    Ada la tu si Azwan nih marah ngan adibah mesti ada sebab.

    0
    0
  145. babylove says:

    kutok-kutok orang yang ko tu….macam bagos…lembut semacam je aku tengok…oi tengoklah betol insaf o tak..

    0
    0
  146. Budu Masam says:

    Azwan Ali gelar – Adibah Nor tu – BABI ?? Celaka kau Azwan Ali samdol !….. dah melampau nihhh…
    Sape tak kenal dengan Azwan bapok celupor tuh?

    Mari sini aku nak belasah bontot kou sampai berasap
    Dasar bapok tua tak makan saman !

    0
    0
  147. nomel says:

    aku heran gan azwan2 mula2 muncul kat tv mancho gak lah 100% macam jantan hangat tp pas menghilang tup6 muncul dah lain lak acuan nyer.naik heran aku,,

    0
    0
  148. reds says:

    mamat ni pernah blow job member aku dulu,2 3 tahun lepas…dia sndiri yg mntak nk blow mmber aku…apa punya mnusia la..geli aku ngn azwan ali…f**k azwan ali…boikot2…hak2 ptuih…!!!

    0
    0
  149. iza says:

    dulu aku pernah serumah dgn sorang staf tv3…x tau lah aku sejuah mana kebenaran citer ni…azwan ali pernah ckp kat satu press confrence…artis yg paling jelita siti nurhaliza bukan siti musliha ya…betul ke tidak tak taulah …tp aku perasan aku semakin x minat dgn mamat ni sejak kawan aku tu citer…lebih2 lagi lepas satu2 kes…bermula dr kes dia saman kak ogy…

    0
    0
  150. iza says:

    sori silap artis paling cantik…tp sama gak maksudnya kan..ada sapa2 igt lagi x dgn siti musliha?

    0
    0
  151. nana says:

    Haa…!! kali ni nak komen jugak.. siyes memang menyampah dgn selebriti-xde-kualiti ni. Dulu pernah baca blog dia. Baru baca 1st time, dh xkoser nak layann dia punya blog. Ntah ape2. Dia dgn pak nil lagi jauh baik aznil. Lagi berkualiti blog pak nil tu. dah ar beautifulnara. jgn letak citer sal azwan ni.. menyampah okk!!

    0
    0
  152. baby babi says:

    Amboi..mulut cam celaka ja..pg mati la..aku ludah2 nisan dia..

    0
    0
  153. AJ says:

    Betul cakap baby bbi

    0
    0
  154. BLaCK MaMBa says:

    x tau lk psl kes ni? ish .. ish .. ishhh… anyway, knp dia pggl adibah noor dgn pggilan ‘8481’ n bla?

    0
    0
  155. pondan tua ni mmg suka cari publisiti murahan.ade je bende dye nak cari pasal.mulut haprak bau longkang.dahla pondan,xsedar diri dah tua nak mamposs.dah la hitam,ada hati nak kutuk2 adibah noor lg.mmg nak makan penerajang maknyah sial ni.

    0
    0