Written by AbangNara | June 2nd, 2010

Cakap banyak tak guna korang memang kena layan video Project Alpha musim ke 2 nie. Memang super duper laser abang Azwan Ali kita. Kelassssssssssss gitu ~~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 responses to Azwan Ali Memang Super Laser Dalam Project Alpha 2

  1. LadyLynn says:

    laserrr :)

    • kurus says:

      i leb azwan ali. dier sayang dgn rakan artis.. rncgan amboi3 tu sebnarnya reverse saikologi. aku juga suka aa sebab dier acronym kepada wartawan yg gila kuasa. bukan semua

  2. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    kata x nk laser g….

  3. fifie says:

    tula psl…melaser aje taunye

  4. Anzur Anuar says:

    yeke bru post dh dup dup dup trfik masuk? ahha.. mane trafik tau blog dia bru ade. adus azwan ali…
    Myblog: rugi tak baca pelbagai cerita yang aneh, pelik, comel, ajaib disini

  5. hoi says:

    Red dah mcm tak selesa je nak interview dia tu hah. Cara dia interview artis lain tu look ok je. Pasal aku ni minat Red je lah aku gagah jugak tgk episod2 merah ni hah *..*

  6. Good Way To Make Money Online?: I have a forum where I make about $200 a month from adsense

  7. burn city apk Undeniably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people consider worries that they just don’t know about. You managed to …

    Undeniably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people consider worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upo…