Written by AbangNara | May 24th, 2010

awak busuk

Rasa nak tergelak pun ada bila baca suratkhabar semalam. Kecoh betul pasal Noh Hujan yang kurang ajar cakap peminat dia busuk. Alkisahnya awek Unisel nie nak mintak autograph Noh. Maka Noh pun tulislah “Awak Busuk” kat awek tue. Kami percaya yang dia tulis tue sekadar suka-suka dan bergurau je. Tak gitu Noh?

Buat Noh, jadikanlah benda nie pengajaran. Peminat Malaysia nie kebanyakkannya skema-skema belaka. Tak boleh nak bawak bergurau. Tak ada sense of humour. Semua benda pun nak amik serious. Takleh tahan betul isu kecik macam nie pun boleh sampai masuk Melodi gitu. Kira Noh dapat publisiti percuma dan awek Unisel itu confirm femes seantero dunia.

Mungkin Noh boleh gunakan ayat-ayat di bawah masa nak sign autograph nanti:

1. Awak busuk tapi saya memang suka orang yang bau busuk.
2. Awak busuk tapi saya lebih busuk dari awak.
3. Awak busuk. Nanti lepas concert jumpa saya ye. Saya ada deodorant lebih nak kasik awak.
4. Badan awak bau busuk. Tapi saya tau hati awak wangi.
5. Sebusuk-busuk awak, busuk lagi longkang kat sebelah awak tue.

Bak kata Noh di Twitternya, kalau tak boleh gurau pergi surau lah beb!!!

325 responses to Awak Busuk, Kata-Kata Noh Hujan Buatkan Awek Unisel Sentap!!!

  1. natts says:

    susah jugak lau x leh bergurau..mgkn ppuan tu tak biasa bergurau cam tu kot…tp kan rasanya, ada dua maksud lah tu…?

  2. AD says:

    No comment lh on this one..dua2 pihak pun ada reason nak depend themselves..apa2 pn i got 2nd place ere..nanti2 no. 1 lak huhu

    • wawa says:

      yelah tu,bergurau je ble tulis awak busuk
      abeh,otograp pn idak jgak apesal
      otograp2,otograpny mne brader
      btw,brader noh,eeeeee
      u look so disgusting ler,kilat2 tu ape?
      bpeloh ke banjir?u taw x ade satu ubat ketiak bg nara duk promote tu
      a’a yg tu,u ambik tenyeh muka yer
      bgus tuh,sweat resistance,har3
      i pon pandai gurau what brader noh
      amacam,lucu?

  3. ladybird says:

    xpatut jgk noh kate cam2..malu la budak 2..
    tp mungkin noh ada reason die sendiri..

    • kangkung says:

      hmmm… ada betoi gak..
      kalo nak bergurau pom biarla bertempat…
      smua owg ada hati, ada perasaan…

      lagi better kalo noh wat lawak kat tanjung rambutan..
      konfirm time tue 1 malaysia xkan mara..

      • Nyonya says:

        org dtg bukan main sanjung awak dan bangganya dpt autograph…jd jgnlah tulis mcm tu walaupun nak gurau. rasanya x kena tempat…….

  4. SIti says:

    kat mana pun kena tu la jaga mulut… iskkh

  5. maya says:

    apa la…suka hati dia je cakap orang busuk…ingat jadi artis sesenang je boleh bergurau macam tu…???

  6. u ma ra says:

    klakar pn ada gak dgr mende neh
    apa2 pn noh kne jga lah lps ne
    mybe noh bgurau kan
    tba2 pl pompuan 2 nak tacing lbey
    sbr2
    bgs gak ayt2 bang nara
    mybe noh ble gn
    =)

  7. mamamia says:

    kan bahasa melambangkan keperibadian seseorang. Bergurau pun biar kena pada tempatnya…ni gurau biadap namanya….

  8. brader botak says:

    ada part2 ja yg busuk…
    x suka jgn cium kat situ…

  9. fara says:

    adakah awek ladybird ni merupakan awek busuk yg dikatakan noh?? kompius..

  10. mulan says:

    nak bergurau pun bertempat la…. ade ker patut, tulis mcm tu…. die nak tunjuk die punye besar kepale la sekarang….

    • teh_ais_kaw says:

      tah..xpaham tul aku si Noh tu..bajet bagus sgt ke..hargai la peminat smentara ko masih ada pminat.tanpe dorg,xde hala tuju pun karier ko tuh.nk bgurau pun agak2 la..kalo kwn rapat ok la wat cmtuh,ini peminat,pmpuan lak tu..beria2 dia nk otograf,ko tulis camtu.pasni org baling telur busuk je baru padan muke..lg satu,surau tu cuma tmpt org xbleh bgurau je la ek?tempat ibadat pun ko nk buat bgurau gak la??bagus ayat ko ek?kot ye pun x ko xpenah g surau.xyahla dedahkan kejahilan ko kat satu dunia..tuih tuih tuih!

  11. wan says:

    surau utk org yang x bole bergurau je ke noh?

  12. ku awek yg busuk.. says:

    mane ko tau i busuk noh?u pernah cium i kew?or i pnya kbusukan nie da bley bau dri sebatu lg?penat jew tau i beli perfume mahal2 tp x wangi gak…huhu cday nie owg kta i busuk…mak i pun x pernah kata i busuk dats y i touching sngat..

  13. lolz says:

    ni bukan gurau!!!!

    fikir la perasaan pompuan tu dli.. mesti dia malu giler sbb noh buat dia camtu

    camtu ke noh layan peminat die!!

  14. acquagirlz says:

    alah benda kecik cmnie pn nak kecoh, pelah awek tu kepoh betoi biasa la bucuk…busuk..bacin…x leh gurau g duk surau ler..saya sokong sama noh..indie la sket!

    • rhue says:

      otograp man… mana leh main2. Ntah2 dia nk tunjuk kt anak cucu ke… kalo ko kena cm tu… x kn x rase ape2 kut… leh tayang ke kat sape2 bila ada tulis benda2 gitu… lu pikir la skit… sian dia tau… dengo2 ramai yng noh buat cm tu… alahai banjir la unisel…

      • adeknowray says:

        xkena kt btg hidung sendiri mmg la sokong noh tu…. cube kena kt awk or family awk… entah2 saman malu. Baik “insaf” dari “indie”….lalalala

        tapi agak2 setuju dgn wan…surau tu utk org xleh gurau je ker????

  15. shasha says:

    agak2 la do nak ckp camtu..org tu nk autograph yg die g tulis awk busuk tu pehal..pas tu ade lak ckp pasal tak cantik bagai..cam bangang jer perangai noh..sampah tol

  16. lily says:

    Apela Noh ni, cuba kalo awek ko atau mak ko orang cakap busuk??? ape perasaan ko??? ko boleh terima ke??

  17. kay says:

    korang tak tau cerita janganla suka2 ati mau hentam Noh.minah tu memang busuk gilerr dohh..mulut bau longkang,badan bau bangkai,tp muka takdela buruk pon..cuma sumer orang tak berani nak tegur..Noh ni pulak jenis lurus,jujur..sekali minah tu suruh noh tulis’what do u think about me’..so Noh pon tulisla AWAK BUSUK..

  18. Isis says:

    Gurau apa mcm ni. Kalau dengan kawan-kawan rapat memang la boleh cakap busuk mcm tu, tapi ni ko kenal ke minah tu? Jatuh lah air muka dia.

    Kdg2 artis ni tak fikir dulu sebelum buat. Dah la kamu tu public figure.

    Camana la artis kita ni nak dijadikan idola kalau mcm ni. Kang kalau cakap bodoh kang, sentap lak Noh Hujan ni.

    Tapi boleh la kan cakap, ala gurau2 je. Noh bodoh. Mcm bagus. Eh, I gurau je..ekekekekek

    • ara says:

      contoh yg sngat bgus! saya sngat sokong!!!

    • saya BUSUK! says:

      hahahha.. kang kalo tak bergurau die serius je. nnt pompuan tu heboh2 plak. kata noh sombong,. kan noh tak nak sombong ngn peminat, die bergurau la. yg die terasa nape plak. hahha. takpun balas je la blk depan noh. ckp ko pun busuk gak. hahahha. ni tak…..

      • teh_ais_kaw says:

        Noh busuk..
        Noh bangang…
        fesyen rambut tahape2 tp bajet ensem..pirah kau!
        eh eh..noh, marah ke??
        sorry,,i gurau jer…
        xleh bgurau pegi surau laaa..~!!!

  19. ara says:

    ek eleh… xkna kt btg idung an… ckp lebey lak… kalo dia kata kat bdak bole phm la gak… ni ckp kat pompuan yg sensitivitinye sngat tinggi… kalo nk berguraupun pakai OTAK… spa yg x suka kna mcm tu… but i agreed at something…. isu ni x patut diperbesarkan…

  20. kaulah busuk says:

    apa kaitan gurau dgn surau??surau tu tmpat org yg xbleh nak gurau je ke?maybe noh terlebih gurau ni..kalau terlebih gurau pulak nak kene gi mana noh??

  21. jmr says:

    skema giler girl unisel tu..busuk = bucuk = busyuk…aiyoo..manja2 pon takleh ker…

  22. gerhana says:

    noh tue pon bengong…bajet bgs nk ckp mcm tue…lg2 ati ppuan…mmgla cpt terasa…nak bgurau xkena tmpt…mcm org bangang pon ade….dh xde pkataan len ko nak ckp??
    ntah ape2 jer…lenla klu ko knl bdk tue…klu dgn kwn2 leh lah gurau cmtu…ney dgn peminat ko…sah biol…

  23. Amber says:

    so ni kes pompuan tak puas hati kena panggil busuk dan tak cun? hahahahaha lawak betul…

  24. wahaha says:

    Apa benda la noh ni..nak gurau tak bertempat..Noh, awak Hodoh gila la..eh, sy gurau je..

  25. maisara... says:

    adoyai!!psl busuk pun nk kecoh2…
    letak perfume wangi la nnti…
    mybe yg mtk autograph tu peminat no 1 dy…
    sbb tu la pmpuan tu touching…
    len kali sebelum wat sesuatu pkir2 la dlu…
    knala jaga hati org len wlupn org luar…

  26. Piston Pecah says:

    pergh..kalau aku amik autograf artis wanita la kan dapat gitu mau tak kene baling dengan kerusi..acah-acah je la..

    nak bergurau pon biarlah dengan orang yang dia kenal..member-member bolehlah der..ini peminat plak tu..salah tempat lak…pengajaran buat Noh la..

  27. nissa says:

    yg peliknye…nape noh gi cium bau busuk tu??
    len kali pkai penutup mulut…nk elak bau…
    haha…:)

  28. acer..... says:

    noh ko busuk….HAHAH cek2 rock2 abah kau….hahaha

  29. menceritakan tentang kebusukan busuk

    VIEW PAGE

  30. ahazzzzzzzzzzz, says:

    yes… aku backup noh. aku tak kisah pon kalo artis buat cmtu. ni la.. artis nak dekat dgn peminat. gurau2 manja., kang serius je kate sombong plak. kalo nak bergurau kata biadap. abez nak buat ape lg? nak layan mcm mane? tak kan la kwn2 pompuan tu xpenah bergurau kot ngn die? cittt. tak best lansung.. hahha.
    bergurau la best..
    bucuk bucuk… manjaaa. i likee. haha,

    • kaulah busuk says:

      kut ye pun nak dekat dengan peminat, takkan takde ayat lain nak guna. ‘awak baik’ ke, ‘awak wangi’ ke..macam2 boleh tulis. aku tgk artis lain tak pernah pun tulis ‘awak busuk’ kat peminat dorang yang mintak autograf..kalau mcm tu tak pyh mintak autograf la..peminat2 dia lps ni baik mintak perfume trus kat die.pastu kasi note, ‘saya busuk..gi beli perfume utk saya cepat’.

      • oah says:

        hahaha. kalo noh tulis awak baik ke awak wangi ke awak cantik ke. minah tu xdpt la msk melodi. tak fofular la nnt. ni kan dah popular msk melodi. hahahhahhahah. sbb noh jujur… bucuk bucuk manja. hahhaah.

        • nurul says:

          klu nk gurau tulisla awak musyuk..atau awak bucuk..itu sgtla nmpak die bergurau dan nk manje2..ni..ayat dalam kamus tu beb..pi tgk lam kamus ape maksud die..touching r..

        • jintan says:

          uk aloh..comment yg x de point la lu beb..
          noh tu bajet cam best je tu. dia x appreciate peminat dia.

  31. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    ni ker nama nya artis..
    xda akal lgsg..x fkr ka apa yg u all bt smua tu orng leh tau?

  32. AKU NOH says:

    wei minah WAT EVER k…people “DO I CARE BOUT UR FEELINGS”

    • kau noh ke? says:

      oh my noh…tulis kan utk i ‘aku busuk’…hahahahahaha.

      • AKU NOH says:

        wei ko lg busuk giler beb…bau mcm $%^& jew.. nie kalau kambing yg takot air 2 pun aku lg sanggup cium dia dri aku nak bau ko yg busuk mcm h***m jew…huahua

        • kau noh ke? says:

          wey, aku jela yg busuk..ko pun busuk gila gak..nak manje2 dgn aku pulak..huahua..noh, ko bila nak msuk melodi pulak??

        • AKU NOH says:

          wei apa barang masok melodi..tunggu nnti aku kuar dlm E! NEWS plak…bru name nya international artist gua nie bai…

  33. saya BUSUK! says:

    hahahahaha. kelakar seh, pompuan ni tak pernah bercinta ke hape ek? ye laa. kalo kapel2, kan bf ade kata. “u ni busuk la” walaupun kite mandi dan wangi, tu kan namenye. gurau2 manja….
    abez kalo bf pompuan tu cakap “u ni busuk la” tak kan. die nak call melodi gak bgtaw reporter? ke nak masuk aduan rakyat? hahahaha
    sengal sengal….

    • Amber says:

      susah dowh nak kapel ngan minah cam ni… esok2 terpanggil dia chubby terus kena report ngan SUHAKAM… wakakakakakakakakakaka

      • saya BUSUK! says:

        hahahhahah. blacklist nnt name die. asek nak mengadu je. abez.. nnt da keje. bos die kata.
        “awak ni lmbt la wat keje” tak kan la. die nak pecat bos die nnt? gaggagagag.

        • oscardelasakai says:

          aku rasa noh ni tak pandai bhs manje2 dan guna bhs baku kot.Lantas menggunakan busuk instead of buchuk or wateva yg sewaktu dgnnya…:-)

    • lara says:

      weh..tu bf n gf..mmg gurau2 manje. ni artis ngan peminat ngok!! jgn kasik same seh..

      msg utk saya BUSUK.. AWAK BONGOK!!!
      bes tak org tak kenal tetibe kata ko bongok?hahaha
      sedap…sedap :

  34. aakoo says:

    aku xsokong mane2, but bg aku myb noh nak gurau2 manje.. but words yg ‘double meaning’ ni xpyh la gurau ngan org y xknl.. nk2 plak sentuh isu tubuh bdn.. sbb de org sensitif ngan isu ni..

    then minah ni pun x pyh la emo terlebih sampai nak bgtau sumer org.. xpsl2 dri sendiri dpt malu.. childish.. ckp je la.. DE AKU KESAH..

    • saya BUSUK! says:

      aku sokong ko. bahan je la noh balik kalo rase xpuas hati. ni nak bgtaw satu malaysia…. wat ilek sudah hahahhaa,. lg la ramai org taw noh ckp die busuk. lg la malu. org ingt smp bebile. silap2 pasni org len plak yg bahan die. sentap tros. hahaha.

      • u ma ra says:

        btul2
        at least bia dia n noh sja yg tau hal ne
        bila da ckp dkt press kan da jd sensasi
        press2 kat mlysia ni bkn nya x tau thp kpntasan diorunk lbh dr thp kpantasan cahaya
        x bole nak byngkan mcm mana pompuan tu nak trus kan stadi dia kat unisel tu
        kan da malu
        bg aku,bnda ne x lah bsr mana tp bila da sntuh snsitivity tu..
        hm..sndr mau ingt ah

  35. hansuang says:

    abang nara busuk. bau babi.

  36. hahaha says:

    hahahaha….a’ah laa lawak giler isu nih…mesti org nak cakap xkene batang idung sendiri boleh laa…erm tatau laa mmg lawak r..klo aku kene aku reply balik kat NOH tuh u lagi BUCHUK baru pas perform..peluh2…eee buchuk sangat..ahaks!!!

  37. aakoo says:

    tbe2 aku tringat kisah maya karin, dulukan kecoh psl bau badan dia tu.. siap masuk melodi, 1 m’sia tau.. tp dia rilek je.. siap senyum.. jwpn dia sbb dia mkn jamu nak cantik.. hah, pe kate tiru la ayat maya tu… :D

    • saya BUSUK! says:

      hahaha. bole gak… ape la. pompuan tu tak makan jamu… sbb tu die xbole kate mcm tu. hahhahaha.. sentap lg… hahhahahaah

  38. Amber says:

    Pihak Unisel patut ambik tindakan keatas minah ni… buat malu pelajar2 kat situ jer … pikiran cetek betul…

    • saya BUSUK! says:

      hahha mmg patot.sbb die da makin HOT la. pasni dpt otograf. TAHNIAH. awak makin HOT. hahahha.

  39. aku je la yg busuk.. says:

    aku tau la aku busuk..tak layak mintak autograf noh..tapi aku pun ade maruah gak..aku dah canang satu unisel ni yg aku dpt autograf noh, alih2 dapat ‘awak busuk’ pulak..ramai gelakkan aku..huhu..tapi takpe..trima kasih jugak kat noh sebab aku jadi popular skejap..hahahahahaha

  40. velasrizal says:

    suka hati ke komen org kaw kaw dpn org lain..

    Jersi Baru Barcelona Musim 2010 / 2011 !

  41. cool guy says:

    hansung itu apasal lak …tiba2 je

  42. Puteri Cun says:

    GURAU APE CAMTU NOH Oiiiiiiii. . Itu bkn gurau namanye. . Itu KURANG HAJAR/BIADAP. . Got it n0h???
    Peminat harus dilayan baik2 taw. . Tanpa peminat, k0 jd ape N0h? Jd pencacai najis k0t!
    Tak cukup dgn die kate dak 2 Busuk, n0h ckp gak bdk2 kt situ ‘Tak cun’. . . . Ish3
    pastu die c0nteng lak b0ard dak uni tu gune Artline. . . . Ish3
    dan paling biadapnye, N0h blahhh mcm 2 je sbl0m majlis tamat. . . .
    Mentang2 wartawan xde. . . . HmmMmM
    Artis x patut berperangai mcm ni. . . . JANGAN DIJADIKAN C0NT0H PERANGAI N0H INI WAHAI ARTIS2 SEKALIAN. . . . . . . MMG SAMPAH!!!!!

  43. dayu says:

    xbaik noh buat camtu….klu skalipun x suka dgn sape2, jgn la ckp camtu…kite org melayu kan ada budi bahasa…mgkin ada sbb smpai noh boleh ckp camtu tp noh sbg artis yg jd ikon pd peminat2 dia x bleh la bersikap camtu…kata profesional tp tu bukan sikap profesional yg patut ditunjukkan…dulu pun dia bermula dr bwh…so mknanye artis ke peminat ke sama je….so xpatutla dia act camtu….better dia minta maaf la….x bestla dgr isu camni kan….

  44. ikemal says:

    haha. kesian kat noh. tv3 melodi buat cita plak. mmg cepat diorg tuh cari kontroversi.

    http://epilogueloser.blogspot.com/

  45. babycomel says:

    noh rasa dia dekat dengan peminat..sbb tu la gurau cam tu beb..relax laa…noh layan peminat macam layan kawan rapat..sbb tu dia tak pikir nak formal2 ngan peminat ni..sensitip aaa

  46. spongebob says:

    pasni bolehlah wat lagu bertajuk “AWAK BUSUK”. hahaha. ;-)

  47. Jeem says:

    Pe la lu Noh..x gentleman langsung arr ko ni..kut ye pon nak gurau agak2 ler..yang ko tulis tuh dah agak biadap dah..gurauler mende yg patut skit cthnye mcm yg Abg Nara sarankan tuh..tuh baru gurau yg bole diterima akal..haha kalo akupon penat2 turun nak jumpe artis fav aku tetibe dapat autograf ‘Awak Busuk’..aku bagi penyepak jek..

  48. intanalqadry says:

    ehh dapat perkataan awak busuk 2 susah ape dari artis fv kite..hahaha..ape2 pon mmg perkataan 2 sensitif..if aku pon bengang gak..mcm abg nara suggest tulis mcm 2.aku bole trima lg..hahaha..noh AWAK BUSUK MCM LONGKANG.nah sign dari aku..hahahaha

  49. terrarossa says:

    huh…byk komen yg aku baca kt sini…yg emo mostly pompuan…kira yg emo2 neh semua seangkatan arr ngan bdk unisel tu….ekekekeeke

    adoilaa….menda neh simple jer dowhh….agak nye minah unisel tu tak pnh terima gurauan gitu kot…kesian nyer….cetek btol pengetahuan dia..oppss….hahahahaha

    apepon…kpd NOH…len kali tak yah laa ko nk gurau2 manja ngan peminat…tulis biasa2 sudah…tu mujur dpt yg saiko sikit tu…kalo terkena yg saiko terlebih tu….bkn stakat kt melodi jer dia pi ngadu….kt polis bomba sepital segala dia ngadu nnt….ekekeek….

    pengajaran ek NOH…sila amik iktibar….

    pepehal jd pon….aku tetap minat giler kt lu noh & hujan..~!

  50. bdkUNISEL says:

    wt mluw bdak unisel jew..hahahhaa
    lawak sial..
    bnd ni pun nk kcoh..

  51. agak2 la wei says:

    ni bkn gurau.. Ni soal maruah.. Cm kurng ajar pn ada noh ni.. Xsnonoh btoi.. Dlm bipop awek tu kta noh xikut mjlis blik awl. Mmg pn klh dgn bunkface abp aritu dh prangai xleh pki. Awl2 muncul dlm industri dh ada kntrovrsi apara lu..

  52. awek noh says:

    pakwe aku si noh 2 nk mnje2 jew la 2 pon nk sentap xbest ar cm ni..

  53. bay says:

    gegirl buchuk2 kot maksudnya.. ^..^

  54. hellioz says:

    gyahahahahahhaha

    awek busuk?
    wa suka betol statement si noh ni….
    ape ke baghal sangat la bagi statement liar camtu

    orang meleisia kan kuat touching
    xbley bawak guraw

    gwa syak stiap kali lu nak jumpe artis lu kene mandi wangi2 dulu arh…
    mandi bunga ke…

    Gyahahahahahahahahahaah~

    • awek noh says:

      ni pesal spy mndi bunga plak
      truk ar lu..

    • The Poyo Me says:

      Tu la hellioz, tp ak rasa ak rasa budak2 gemuks je la yg suke terlebey tacing…sebab rasa rendah diri sgt padahal xde apa2 pun. so bile kne usik sikit melenting bagai….

      • lara says:

        bongok nyer statement!! org kurangajar namenye nih..bkn mslh org kurus or gemok.. budak bongok jer suke kuar statement x gune otak camni..bes x org x kenal tetibe sound ko camni? camtu gak awek tu rase artis tetibe nk sound peminat camtu.. mcm lar femes..sbb mulut camni lg lar x femes..

  55. dakkos says:

    ikut suka hati saja nak cakap tidak kira perasaan orang, macam ini kah artis2 Malaysia

  56. xbek persenda orng says:

    ayat tu memang lawak..korang bole gelak..sbab tak kene kat korng..korg tau x ape perasaan pompuan kalau yg ckp pasal bende2 sensitip ni dr mulot laki yg bkn sedare die..malu beb.noh pon agak2la nk ckp..byk ayat bergurau len …ckp jgn sebabrang ckp. salah ckp badan binasa..slh ckp slh meaning..habes..bia die tau bkn sume orng bole berguraw cam dier..

  57. ape da says:

    dulu sebelom glamer menagih orng beli cd die mase aku kt U dulu..tp bile da femes,ade peminat camni die ckp..aduh..xde adab lgsung..ckp bebaik xleh ke?

  58. NoorAfzan says:

    saay paham perasaan awek tuh.
    tapi takde la sampai masuk melodi

  59. Amber says:

    ha… apa lagi? Awek ni bila nak bukak facebook group “Kami Pelajar Perempuan Unisel Ingin Noh Hujan Minta Maaf Kerana Memanggil Kami tidak CUN and BUSUK”? hahahahaha…

  60. saya says:

    mngkin mamat tu rase dia dh hebat sgt kut…….bdn bau busuk takpe….jgn perangai yg busuk!!!

  61. Azzey says:

    hmmmm…kadang2 org surau pon pandai gurau…..tp gurau yg kene pd tempatnya….hu3….

  62. PiPi says:

    Noh nehh mmg seorang yg xsyg mulot dan kuang ajarrr!!!!!!! perkara yg sma penah diats pentas berlaku kt Jbahru shgga penonton membaling barang dan ‘Boo’ Noh shgga dier xleh performm!!!!!! still xinsap lagikk n buat perkara yg sama!!!!!!!

  63. amsham says:

    Noh Hujan Bodoh, bngang…rambut cm cendawan…perangai cm bagus…
    eh,kitorg gurau je….

  64. hujan.blog says:

    kate2 itu semngt kepanya..
    hahahahaha…

  65. ajuera says:

    tu la psl..smlm ak tngok melodi..kelakar la plak mnde2 mcm ni pon nk dijadkan isu..si melodi tu pon satu..itu pon nak layan..adoi laaa..

  66. aman says:

    haha. lol. terlepas lak aku saksikan budak u aku tue. haha. gamba budak tue ada tak? ngee~

  67. unisel.blog says:

    kesian kan kat budak tuh
    huhu

    ENTER

  68. YubinWG says:

    LOL~~~~~~~~~~~lawak ler..hehehe..aku rse dyer gurau je tuh..kt twitter pon dyer ade ckp yg dak2 raingers
    kne lg teruk dr nih..ermm..mungkinkh Noh tu terlalu selambe ataupon pompuan tuh yg terlalu sensitif?
    mesti pompuan tuh ngh femes kn kt kmpus dyer?kekeke..
    btw,aku still sokong Noh..*sorry,i’m Noh-biased..=p

    • anti biased says:

      ksian pminat noh..buta mata n buta hati..artis prangai buruk dan kurangajar camtu pun nak sokong gak..

      ‘awak bodoh’… -___________________-
      best ker kalo ada org lain ckp camtu kat ko? kalo close frens takper gak..ni org yg first time jumpe..lu pikir lar sndri! kalo tak terase gak confirm lu buta perasaan gak..selayaknya jadik patung..lalalala

  69. busuk ke? says:

    klau aku kena pn aku bengang…. ko tu artis & blh ikut suka hati mak bapak ko ke tulis macam tu.. masalahnye awek unisel tu nak autograph… kalau korang dapat macam tu n tunjuk kan kawan2 korang apa kata kawan2 korang… nie bukan isu kecik tapi isu kurang ajar @ adab.. aku dah benci Noh-Hujan…

    • Tuli'ud says:

      to: busuk ke? pergi mampus! wakaka!

    • noh loser says:

      ak pon stuju…
      ade mase kte bole guro…
      wat owner beautifulnara.,..
      fikir pkai otak skit…
      yg ko nk sblah kn noh 2 watpe…
      ko hidop slalu berguro ke…

      • ///////// says:

        tak kan seumur idup ko takpenah bergurau kot? bosan gile idop ko xpenah nak bergurau. muka cepat berkedut. kalo xde gelak2 ni,. kakkakakaka.

  70. preti zinta says:

    padan la dgn budak unisel tu pun…cuba dia mintak autograf ustazah dr fatma el zahra ke…gerenti dapat doa2 yg terbaik…..ni pegi mintak kat artis …dapat la yg sewaktu dengannya…sepatutnya tak perlu di war2 kan nampak la bebenor bebudak university skrg ni kurang akal macm budak2 skolah

  71. akubest says:

    ayat noh mmg kurang hajar..ayat kt twitter tu pon mcm kurg ajar..apa plak nk kait2 kn gurau ngn surau…abes ko yg kuat bergurau nih mmg x jejak surau ke apa??my be org kuat2 gurau mcm si noh ni tempat dia kt kelab2 je kot.huh.sorry to say…aku x minat ujan.lagu jerit2 je lebih.

  72. CR9 says:

    hahaha…nty mggu nie confirm noh lak bg penjelasan…kter tggu laaa ape yg noh nk ckp nty

  73. bebek says:

    Memanglah bau badan ni memainkan peranan penting dalam kehidupan seharian.. kalau busuk tu, pakailah perfume atau pewangi atau odorono atau Estee Lauder atau Giorgio Armani… Nasib baik Noh Hujan tak tulis… Awak busuk dan awak pakai susuk!!!!

  74. ohhh! says:

    Gurl tu mmg berbau busuk kut sbb tu die cpt terasa & malu..then noh plak x pasan lak gurl tu mmg btl2 busuk..saje gurau2 ckp camtu..kebetulan~~~;p

  75. manusia biasa says:

    saya setuju dengan semua komen di atas.

    pengajaran utk artis: appreciate your fans (tau kamu indie, tak perlu bersifat sebaik dato siti pun..but at least..)
    pengajaran utk peminat (yg busuk tu): jgn terlalu memuja artis. mereka hanya figura2 yg seronok ditonton di kaca tv dan didengar di radio. saya lagi puji kalau anda dtg bertemu pihak berita tv3 dan perjuangkan kisah Nabi kita diperlekehkan pihak tertentu. kate budak U…..world la ckit..

  76. sara paolo says:

    sng kata nor ni xda akal.main sedap mulut je nak ckap awak busuk,awek xcun.kalo la dia hensem xpe jugak.gurau pun berpada2.lps tu prangai buruk.boleh blah mcm tu je.siap menconteng lagi.prasan mcm bgs.mcm la ko tu glamor sgt.tanpa pminat kot2 ko keje kilang je nor.xpun jual burger kat jalan.

  77. Wan Perlis says:

    tggu respon noh hujan

  78. paiq says:

    gurau waklu. ngan kawan2 boleh la ko nak gurau. ngan peminat kot. tetibe je. cube la kalau korang mesti sentap gak. tapi aku dgr cite dia memang camtu. ikot suke kepala dia je. ntah la. macam2 artis ni.

  79. Anzur Anuar says:

    kalau aku jadik noh, xyah sign je kat minah tuh. senang!
    last entry: Jom ronda di kilang M-16

  80. saya says:

    even bnda ni nmpk mcm hal kecik…tapi bgus jgak djadikn isu….hal ni ada kaitan dgn adab sopan n budi bahasa masyarakat kta…kpd noh…u must know that u r a public figure..so u should learn how to behave with peoples around u….nobody is perfect…..but why dont u just try to cover the negative sides of u…not to be a hypocrite one or to take care of others feelings…but to defend ur own pride!!!

  81. No Noh says:

    sum mistake even chip can be huge..!!

    COMMENT HERE

  82. Honeys says:

    psl isu ni ade kuar kat Melodi, siap interview ‘peminat busuk’ tu lg..

    mase tu i igt antara Noh atau Radhi OAG cz gamba muka blur tp nmpk rambut je..

  83. rina says:

    klau begurau, xkan tulis sebesar2 alam kot. signature pun takde. tulisan “awak busuk” penuh 1 ketas a4. tu begurau ke beb??

    ade pakwe sape2 penah bagi surat cinta, 1 kertas tulis “awak busuk” ??? LOL

    malang btul awek noh hujan.

    saye pasti, lepas ni takde sape minat noh. padan muke hang noh

    • xpyh kusutkan kpale says:

      sebelum aku bercinta ngan suami au dlu, mse dia nak ngorat tiap2 pagi dia cal cakap..

      “hey budak busuk.. pegi mandi la..”

      ok je.. dpn2 kwn kat kelas pun slalu.. tp xtrase pun.. lg jatuh cinta de la.. skrg dh jd suami pun..

      wat pe nak pkr2 sgt klo dh mmg x busuk.. let it go je la..

    • qwerty says:

      x minat diam2 jela

  84. aakoo says:

    ni la dia.. tanda akhir zaman.. artis di AGUNG2kan.. alim ulama di PINGGIRkan.. biler artis wt mcm2, mrh.. kate ini ke contoh nak jd artis..

    dr korg jdkan artis tu contoh, baek le korg jdkan ustaz n ustazah penceramah tu sbg cth.. cantik ckit perangai..

    budak tu pun, dah name bdk Universiti, tunjuk la ckit prangai y educated.. matang.. yg terkejar2 minta sign nak tunjuk2 kt org tu wt pe? tu prangai bdk skola rendah..

  85. xminatHujan says:

    tulah padah terkejar-kejar artis mangkuk mcm Noh Hujan tu… kalo aku kena ckp “Awak Busuk”… aku baling muka Noh ngan taik lembu.. dua2 bucuk wakaka…

  86. yang suke perhati says:

    dulu..mase die xglamer..wat gig kt U aku..xde sape nk beli cd dier..baju dier..jual 10 inggit je..tp time aku da stat layan group dier..walopun xfemes..lepas die meletop kt stesen raio aku da dgr byk cite xbest..agak2la bro..aku pon da xminat ngn group ni dah pasal byk group len yg lebih clean dn berpotential..sorry la gua berpaling tadah pasal gua da nyampah

  87. Piko says:

    supp man, gua tak salahkan noh, gua rasa benda tu kelakar, why so serious man? pompuan tu nak cari publisiti sampai nak kluar melodi? wth? mungkin rakyat Malaysia kena belajar apa itu `joke`, memang betul kena pada tempat, tapi ko dah besar, pandai2 la pikir, benda takde apa2 pun kot, chill sudah.

  88. Piko says:

    supp man, gua tak salahkan noh, gua rasa benda tu kelakar, why so serious man? pompuan tu nak cari publisiti sampai nak kluar melodi? wth? mungkin rakyat Malaysia kena belajar apa itu `joke`, memang betul kena pada tempat, tapi ko dah besar, pandai2 la pikir, benda takde apa2 pun kot, chill sudah.

  89. blahla says:

    korng ni xpaham statement la..bf cakap busuk pade awek memangla xterasa sb kite syng dier..time marah2 sume pkataan carot kua..xde smpai nk repot polis kan???sbab orng yg ckp tu orng kite syg..milik kite..ni noh..orng lua yg xkenal sape fans dier..tetibe nk tulis camtu..xke mengong jap kepala fans dier pk..apehal mamat ni?without xplaination lak tu..banned same hujan!

  90. gilapublisiti says:

    ingat artis jew nk publisiti ker??… ok apa klur melodi.. bbaloi la kena ckp awak busuk…

  91. insan says:

    noh pun satu..ati pompuan..die dah lah minat awak..tibe bg msg kate busuk plak…malu lah die….kalau betul die busuk..x yah tegur gitu….apa raaa noh tu….x pandai jaga ati peminat..elok2 ramai peminat….dah xde sape minat…hahahahaha…dunia artis…jgn lupa daratan

  92. anti Hujan says:

    noh ni kadang2 cakap macam takde adab KURANG AJAR

  93. liy says:

    kadang2 pakwe selalu panggil aweknya busuk or bucuk kan…. tapi awek tak amek ati pon… maybe tu satu panggilan manja dari noh…eheheh

    • Sin says:

      dgn member yg kita kenal xsemua boleh erima lawak bodoh kita,atleast kita tahu jd elak bergurau cmtu ngan diorng,si noh ni pompuan tu bkn member dia,mcm la dia tahu pmpuan tu boleh bwk gurau ke x?hati2 sikit la not all people sama ngn kita

  94. manja.blog says:

    haah…
    panggilan mnja kot…
    bcuk….
    heheheheeee….

    KONSERT HUJAN

  95. Zaza gabor says:

    I slalu tebau benda hapak bile lalu sebelah bangla keje kat hypermarket. Nak beli barang pn tak jadi di buatnye ahh

    • aakoo says:

      aku plak penah terbau ketiak kt sorg mamat waiter Pizza Hut kat mid valley.. doh.. wat malu jer.. xkan manager x tegur.. dh le international fastfood..

  96. zali says:

    Noh tu pun..jangan la kata org busuk ker apa ker…org jemput ko baik-baik…layan la baik-baik…lain kali peminat lepas ni..kalau Noh datang korang buat banner besar..tulis Noh rambut macam singa…Noh busuk macam b*#^…lepas tuh kalau dia komplain korang plak cakap “Noh janganlah sensitif sgt peminat gurau jer…Lu boleh gurau dengan peminat takan peminat tak boleh kot…tak boleh gurau pi surau la..”..apa dia akan ckp..masuk melodi korang jumpa Noh korang baling taik muka dia…kita ni kena beringat kita berada diatas..tak lama berada diatas..lama-lama akan jatuh jugak..jangan hairan bila dah jatuh nnti orang baling batu..sepak terajang.,,lepas tu mula bawa kluar statement tak hargai artis tua..abaikan veteren la…apa la..lebih kan artis luar la..tapi kalau perangai mcm tuh..sapa nak jemput ko lagih…artis malaysia banyak jatuh sbb berangan over glamour..lepas tuh jatuh..senyap..lain hormat org..org hormat ko..bergurau pun ada batas nya ..kita bukan mat saleh..mat saleh boleh la..tak ada org minat kt negara dia..pun tak pa..satu dunia minat..jepun yang tak paham english pun..justin timberlake pi sana…meriah giler sambutan..korang takat malaysia Asia jer..jentik jer..tgk la contoh- yang ada disekeliling..jadikan pedoman..ni tak berangan jer lebih..melawak tak kena tempat..jd haprak baru nk komen mcm2…KRU pun dah lama..tp still tahan sampi skrg..siti yang ramai peminat pun still maintain..jadikan la diaorg tu sebagai contoh..ok bye wasaalam

  97. agaga says:

    noh tu dah la hodoh..yg p mtk autograf nape..busuk ngn hodoh mmg sepadan..hahaha

  98. KAHKAHKAH says:

    APE PUNYE KATE2 LA SI NOH NI….
    KAHKAHKAH…..

    VIEW NOH PAGE

  99. intan payung says:

    noh tu bknnya handsome pun..ada hati nk kate org lain x cantik..cermin lah muka tu dulu..huhu

  100. lan says:

    alamak noh lu sape nak kate org busuk.gua takde hallah kalau lu kata gua busuk kalau lu tu besfren gua.ini dah la tak kenal,ckp plak org cm tuh.. lu kalau gua ckp lu gigi arnab lu ske ke?jgn kecoy ar..

  101. it's me says:

    adui pening aku bace komen sesorang kat sini yang mane defend sangat N.O.H tuh..
    pastu nape nak samakan ngn situation pakwe+makwe=okjekalaucakapawakbusuk? noh+budakunisel != pakwe+makwe maka nye noh taleh nak cakap camtu kat orang lain okeys? tak elok tuh!

  102. aku wangi says:

    rasa2 nye kalu ada yang ckp mizz nina busuk, noh sentap tak??? eh tiba2…

  103. esah says:

    bak kata radzi OAG…tak biadab…bukan rock star la

  104. siti says:

    Aku rs kal0 girl y mtk 0tograf 2 giler h0t+cun,xde hal la kal0 N0h tls camtu kut..girl 2 pn mst la t’senyum simpul jek N0h nk manjerk2 ngan dier kn..hehe..tp y t’kena ni girls y dikateg0rikan bese2,xbape cun..2la de0rg rs t’hina..k0 pn Noh agk2 la nk gurau..Tp y N0h p’s0alkan apsal girls cni xcun 2,siyes melampau ar..Xb0le diterime..

  105. Miss_hujaN says:

    Busuk busuk manja..Hak3x ..


    Sent on a phone using T9space.com

  106. Joe says:

    Noh mempunyai suara yang sama dgn flat seri Sabah…Dan di ketogerikan dalam artis vokal terbaik…wakakakakaakakakaka….

  107. Anne says:

    Sy pompuan, tapi kan sy tak rasa isu ni patut sampai ke Melodi…kalau dia cakap busuk, cakap jela balik, “Eleh, awk lagi busuk!” Apa masalah?

    Sebenar2nya, report melodi ni sebab nak glamer ke hape?

  108. APEK says:

    APA LU INGAT WA TAK DA ATI KA!SUKA SUKA ATI LU KATA WA BUSUK!! AIYARKK!!!!! HATUUIIIHHIH!!!

  109. kay says:

    haaa..aku sokong Anne..betul la kan,patutnya pompuan tu balasla balik..tapi tau tak lepas pompuan tu dapat ‘autograph’ Noh,terus pompuan tu bau ketiak sendiri..Ceh!betul2 busuk dowhh!
    sebab dia rasa amat malu sekali,dia pon nak malukan balik si Noh ni..

  110. hahahaha…
    ckp bli kat noh :
    rambut lu la bsuk,lu x sedar ke…??

  111. perlukah? says:

    ermmm…. dah mmg artis spesis xde adap… yg minat sgt kat mamat hadap la puas2… esk kena btng idung sndiri..padan le muke…

  112. manjalara says:

    kalau tak busuk buat nak terasa hati, may be noh bergurau, cara kebetulan tak cun terasa la , bucuk…..

  113. Rotiku Rotimu Jua says:

    Aku rase Noh gurau jek kot…
    ala kdg2 kite panggil kwn or lover “bucuk”. Tu cm panggilan manje kan….
    aku tak rase noh ni bodoh sgt nk panggil peminat die sndiri busuk. Kalo pikir logik la, kite tak mudah2 nk ckp org busuk walau org tu mmg busuk… len la kalo mmg mulut laser gile… slalu kite hanya akan menggerutu dlm ati je kan.
    maybe noh hanya nk wat jokes tp girl tu xleh time… ala biase la pmpuan kan sensitif, nak2 kalau pmpuan x cun lak… ahahak.. (aku hanye amik contoh pengomen kt atas2 jek :P…)
    tp kalo aku jadik pmpuan tu aku akan bls “ko lg busuk kowt noh”…. haa kan senang. aku sentap, ko sentap.

    kuang3….

  114. gosipgurl_fea says:

    padanla muka dorang tu tergedik2 hapa dat y kena layan camtu .dia takkan minta maaf mybe betul busuk sapa tau??:P:P:P:P

  115. hahaha

    gurau ntah pe kebendelh…dh lh xkenal org pstu kata bsuk…hehehe selamat prempuan klu laki dh kene penumbuk…

    gurau mengarut2…

  116. Tabuan says:

    KAU BUSUK…? KO KATA GURAU NOH…?
    WAHAHAHA! KALO YA PON KO TAK SUKA AUTOGRAPH.. LAIN KALI TANDA TICK AJE LAH.. KAN SENANG ! JADI TAKDE ISSUES..
    YG POMPUAN PULAK CUBA KALO KATA AWAK JAMBU, AWAK CANTIK… AKU RASA TAK KAN DIA REPORT MELODI.. LIMIT2.. DIA GOLEK2 MCM SABARIAH ATAS KATIL DGR KASSIM SELAMAT MAIN SAXAPHONE ! huahuahuahua!

    NOH KITA PUN NAK GURAU DGN KAU LER…
    KAU TAK DUDUK SURAU PUNYA ORANGKAN…

    MOH MULUT KO LEBAR MCM IKAN BLUKANG!
    :)

  117. idam says:

    awek tu memang busuk pun.. bau peluh dia.. sebab dia makan banyak bawang putih… hehehehe.. relaks la awek busuk… auta ajer lebih.. kan dah glamour satu malaya yg kau tu awek busuk…

  118. amsham says:

    ban Hujan….!!!!!!!!

  119. ijai says:

    haha..hujan tak selalunya renyai,kekadang hujan lebat..awak busuk!!!eh sape yg tak mndi la busuk..huhuhu

  120. elle says:

    gok lah ko ni noh hujan…klo nak bergurau biar berilmu sikit ayat tu…aku tgk ko pon aku nmpk ko lagi bau busuk…lol….ape2 pon bdk unisel mulut dia lagi busuk, cuz tu dia gram gan ko…agar ko owg xterbau mulut dia tu…NOHSUK.wasalam

  121. ree says:

    xheranlah aku noh buat cmtu. bkn dr dlu ke die suka bt masalah. jagalah sikit adab ko tu noh. jgn la bt perangai mcm org xpenah pegi skolah okay!

  122. MANIA says:

    bukan bergurau tapi kurang ajar!!!!!!!

  123. MANIA says:

    bukan bergurau kalau macam tue tp da mmg ko tue kurang ajar…ingat ko tue popular sangat dah ker

  124. aku wangi says:

    sudah2 jagn gaduh…lepas ni jgn mintak otograp kat artis lagi…mintak je kat ustaz/ustazah…pas ni duk surau dgr ceramah jgn g konset kang kena bahasa artis… marah plak…

  125. Wangi says:

    WAHAI NOH!!

    AWAK SANGAT BUSUK!!!!

    (marah ke? wakaka…)

  126. Wangi says:

    Mulai ari ni aku panggil Noh…. NOH BUSUK… bukan Noh Hujan…

    (marah ke? wakaka… aku pun nak gurau juger…)

  127. Harum says:

    Mulai ari ni aku panggil Noh…. NOH BUSUK… bukan Noh Hujan…

    (eh… aku pun nak gurau juger…)

  128. Nuh Nur says:

    KEHKEH…
    ADEKE AWEK TU BUSUK…
    SAPE AWEK TU…??

    kamitheuni.logspot

  129. along says:

    nk wt mcm mne perkara dh nk terjadi
    hrp perkara tk kn berulang!

  130. akuzle ayu says:

    moral of the ‘incident’:

    1. jgn minat org busuk ati.

    2.busuk2 pon peminat kau jugaks.

    3. molot/pikiran artis tuh mmg busuk kots.

    4. artis tuh x mandi, tp rasa mcm org lain yg bau busuk.

    kesimpulannya, kesian Noh psl x tau dier tuh ‘busuk’ tp nmpk/rasa org yg x busuk plaks yg busuk. Busuk btuilah!!

    • Sin says:

      kata2 dia dah lmbangkan siapa diri dia,mybekat situ kita nmpak dia ni straighfrwd n xselamba orgnya,tp rsanya baik cr artis yg tahu jg hati peminat dan baik pndirian mereka

  131. dedo says:

    blah la noh..dgn prangai camtu xkan berjaye dlm industri muzik..kjap je tu…bodo org berambut sabut kelape.nak kelainan konon tp kelainan yg bangang terbengak2…hujan asid!

  132. aloy says:

    adoyaiiiii…bende camnie pun nk kecoh smp masuk melodi bagai…ape susah…sound je direct kt Noh ngan ayat2 seangkatan ngan nyer…bis cite…

  133. artislapuk says:

    Apabila dikata golongan artis tidak terpelajar, akan mengamuk lah mereka. Tapi kenyataannya emhh……memang betol pun. Hanya segelintir puak ini sahaja yang terpelajar dan berbudi bahasa. lain tu ….hampeihhhhh…

  134. si dia says:

    pelik la korang ni…noh tu saja je berpantun-
    xleh gurau pegi surau. macam slalu orang kata –
    sori naik lori la..kalau nak mintak maap tu perlu naik lori ke?..
    moral of the story: janagn touching lebey2 n jangan gurau lebey2 bila tau gurl tu memang bsuk n xcun.

    • lara says:

      si dia – gi skola k kalo x tau per maksud pantun!!

      kalo org busuk or x cun perlu ker ko bgtau dia? ni bkn mslh touching lebih2..ni mslh kurangajar beb..artis bgtau pminat camtu leh ker? ko bkn perfect kan..so bile org yg ko tak rapat tetibe voice out kekurangan ko dpn sume org, sure ko sentap gak!! kalo ko tak terase confirm ko ni spesis robot takder perasaan or kurangajar mcm noh gak..or kedua2nye skali :)

  135. sara paolo says:

    setuju dgn artis lapuk.kalo org kata artis ni xeducated tau lak nk melenting.tp prangai diaorg ni sbnrnya yg mencerminkan diaorg ni yg betapa ceteknya akal diaorg.contohnya mcm si noh ni.sedarla noh tanpa peminat ko tu tak ke mana.dala muka mcm org xmandi.

  136. Jonnoh says:

    Begitulah mentaliti tak semonggah Noh…

    Rock Start lah katakan…

    Ini hari anda di atas… esok2 belum tentu.

  137. L says:

    duhh,aku tak sebelah sape2 pun
    tp kan kalau yg slh tu noh
    cakap ngan noh terus la cik kak
    nak masuk2 melodi bagai apehal

  138. lara says:

    ingat artis bangang camtu leh kene tegor ker..
    bahsa noh melambangkan dia kurang adab n kurang akal.. artis patut jage ati pminat..tanpa pminat saper lar noh.. tp mamat ni confirm bengong

  139. luna says:

    artis cmni memang xde akal..untuk bercakap atau buat ape-ape pun dalam tindakan kita, kite perlu berfikir..kalau itu ayat bergurau bagi dia, dia memang teruk..Nabi Muhammad sendiri suka bergurau, tapi gurau dengan baik, berhemah, x kecil kan hati para sahabat..diri x hebat mana perangai pun teruk..

  140. luna says:

    one more thing…beutifulnara x de hak nak kata peminat kat malaysia ni xde sense of humor..skema-skema..ingat artis ni bgus sngat ea..student unisel tu bukan nak publisiti pun, dia hanya nak ingatkan noh n artis yg seangkatan dengan dia supaya berguarau n menggunakan akal bukan otak sebab kalau fikir guna otak cm haiwan..sebab tu cara bergurau menyakitkan hati org lain..

    • noh loser says:

      aku stuju ngan luna…
      abg nara pon agak2 la…
      ko igt ko back up noh 2 die nk hargai ko ke…
      fkir x pkai otak..
      ckp fan msia xde sense of humor…
      len kali fkir dlu sblm ckp…
      kte spttnya tau btsn berguro cmane..
      abg nara amik ni sbg iktibar…

  141. gee says:

    haha. gurau cmtu pun xbuleh. sape la yg skema + sensitif sgt tu ye. biasa la tu, gurau2 msra. bg sy la kan, gurau cmtu biasanya kte gurau2 ngan tmn rapat. kire untung la tu, mknenya noh nk rapat ngan pminat. klau btol noh nk kutuk, xde la die nk sign autograph plk. bknnye die kte ‘awk bodoh ke, awk bangang ke’. tp mgkin rmai jgk kot yg slh tfsir. relak le, cmni pun nk kecoh.

  142. BlackBerry00 says:

    bkn noh yg tulis tu
    tapi ROH….

  143. BUSUK KE? says:

    to Tuli’ud: apa hal… lu la p mampos… x semanggah la lu nak puja c Noh hujantu lebih2..
    apa hal lak terasa… lu BUSUK KE? @ BUSUK HATi

    insafla… x yag nak megah2 kan c Noh… walaupn bdk pompuan tu busuk ko x de hak nak memburuk2kan dia..

    Moga Noh Hujan jatuh dari Industri nie…

    G mampos la………..

  144. bubu says:

    ala walau pon da jadi rockstar ke ape budi bahasa jaga la sikit…… tak sume org otak gila2 mcm noh tu…lepas tu nak post kat tweeter y mcm2…sementara awak tu tgh femes ramai la y support awak …cuba awak tak femes lansung silap2 sume ckp awak lagi busuk…

  145. ape pun…
    perbuatan mestilah diperbatasan…

    Be Fans

  146. bengong says:

    Noh busuk..mcm le muka dia hensem…pui mcm longkang..sorry noh gurau je ekeke..

  147. normala says:

    Bak kat omputih…’It takes one to know one!’

  148. jojie says:

    noh paloi.cam bangang.hiphop sik laku.dah la poserrr…mcb.hahaha…guro ajak bah..mun manas g suro ajak MIX ko ya

  149. raining in kl says:

    mak aih…..gile ramai yg sentap…….br ckp busuk sket pon dh masuk melodi…bodo betol…
    ..tp noh lu mmg kewl….stended la unisel…ramai bdk engineering kot…harus la x berapa lawa….klu diorang lawa xkan dieorang amek engineering kot..

  150. storm in kl says:

    raining in kl nie sorang lg mulut longkang mcm noh gak..ckp gune sdp mulut bkn gune otak..spesis takder otak!! ko nyer statement confirm kuar dr mentaliti org kurang akal..ade ker kate noh cool camtu n label bdk unisel or bdk engineering x baper lawa..haha..ckp org low mentaliti!! nk defend artis favourite ko pun agak2 arr..jgn jadik bodo mcm dia gak! korang sama2 mulut longkang n otak bodo..jgn hrp org nk suke..

  151. Julie Anne says:

    otak..otak.. nak kutuk noh, kutuk noh jew lah..
    takyah nak drag bdk unisel lak..
    aku tak ckp noh slh or bdk unisel btul..
    tak ckp gak bdk unisel slh sbb xley guro..
    and noh betul sbb saje nk beguro..
    ape aku nak tekankan kt cnie, jgn sbb nila setitik rosak susu sebelanga…ade ke bdk unisel ko ckp mcm tu..
    haizzz… tak psl2..

  152. lara says:

    lol..bdk masscom. pun ada gak yg x lawa..ada gak yg gmok or muke mak aiii..takyah lar sterotaip tmpt belajar dan course tertentu bdk dia lawa/tak lawa. bengong tul pminat2 noh yg prasan lawa..kuang3!
    course per pun ade yg lawa n ade yg tak..yg nyata noh ni tak ada adab dan tak pandai jaga mulut!!

  153. Julie Anne says:

    tak kisah la budak kos ape pun, mane2 ade yg kurang ajar jugak.. tak reti adab.. kesian aku tgok..

  154. bazooka penaka says:

    per kaitan bdk engineering ngan kebiadapan noh? aku tak phm la si raining tu..confirm dia kurang waras, kurang akal dan kurang ajar. peminat noh sama aje mcm noh!

    pasni kalau jumpe noh aku akan kata ‘awak hodoh’..biar dia rase camner rasenye kalau org berterus trang tepat kt btg idung dia dpn org lain. lagipun dia mmg hodoh! dia tak pandai jage adab so tak perlu nk beradab ngan artis perasan bagus cmni

  155. Julie Anne says:

    entahnye… tak waras..

  156. tatituteto says:

    hahaha, memang ar klakar tapi agak-agak ar bile cakap kalau tak leh gurau pergi surau tu.macam tak pernah pergi surau plak ANAK ADAM ni.

  157. yoyo says:

    memang sah! artis ni masuk air. patutnyer tak payah dilayan. dah tua pun perangai macam bdk2.

  158. saya busuk says:

    kalo ye pun gurau..biar la btempat..

    besa la..asal femes skit mula la riak..

    bak kt org swak..
    ASA BEST/KACAK..!!!

  159. Julie Anne says:

    aok..

  160. yula says:

    aduh..bnda ni pon nak kecoh..siap msk mlodi lg

  161. mulut kena jaga…jgn main lepas je cakap tu…kan dah panas….

  162. PASCUAL says:

    NOH FUCKER!!!!!GURAU JE….

  163. fad says:

    gurau molek ckit bro………terasahati ni x psl 2 kena boo

  164. gurlz says:

    nie la artis prasan bgus…..agk2 la klu nk ckap cmtue… da la org tue minat ko leh plak ko ckap cmtu…gurau la konon… pdahal nk cover slap ko kn…jhat gler noh nie..

  165. apishz says:

    pmpn tu gemok, dah tentu busuk

  166. saya wangi la says:

    Noh..Mak awak gemok lg busuk..!!!
    jgn marah..gurau ja..

    pompuan tu pun 1..
    kalo nak jumpa org mandi la dulu..
    pkai minyak wangi ber tan2..

  167. noh kentut pon busuk jgk….

    kite semua ttp akan busuk bile tibe masenye

    pk2 kanlah….

  168. bawahlicin says:

    aper ko ingat orang kat surau tak suka bergurau ker? gurau diorang diorang kadang2 kasar jugak! bodoh punya noh..

  169. stUhico says:

    agak2 la nak melawak…

    sensitivity orang kna jaga jgk…

    bkn smua org bleh trima…

    u 2 artis….

    pandai2 la bwa dri….

    ‘org lama’ pown x cm2….

  170. pipart says:

    mne r tau mmg bdk tu busuk ke..dy xsdr n xde org yg bgtau dy busuk..tu yg noh gtau tu..b’niat baek ape noh tu..ppuan tu pun 1..jgn la cpt melatah..bnde mcm ni drpd org xtau hbs heboh sume org tau..time je la..cek blek dri tu..tu pun nk kecoh..apa laa..hihi
    ~komen ikhlas~

  171. hahaha…noh ni sekali sekale mcm radhi gak…nakal…tp cakap tu mcm lepas je kadang2…xelok tu…

  172. unknown says:

    rockstar ke?org len rockstar xde la prangai cmtu. . .

  173. bunga says:

    hahahaha..awak busuk..tp busuk lagi saya…renung-renungkan dan selamat beramal…

  174. me says:

    isunya lagi kecik dari isu gaza tapi peminat dengan artis bukannya saudara mara atau kawan-kawan atau perempuan dengan muka penuh makeup 24 jam yang si polan asyik peluk cium dan sebagainya……memang betul kata kak wardina,artis tak layak jadi idola cuma layak buat berhibur kala bosan je.minat lebih.lebih pun bukannya dapat duit,menghabiskan duit adalah.

    si noh ni menurut pandangan mata kasar aku, bukannya lelaki ‘macho’ pun,rambut macam terlebih ‘gel’,paha besar gajah,bwek!!!!

  175. ompuan miri says:

    nakpa jak ya noh..hal gya pun org mok gago bisin2..pa jak lah..bisin jak lebih tp meli album x owh..sekati kau la mok tulis pa,dah nya yg mintak autograph, ko gasak jak la..patut nya trimak jak pa2 yg u brik or tulis..pasya gago nak masok melodi indah..pa jakkkk la miak cnun ehhh x paham juak..mok numpang glemer indahhh..asa dirik cm ina x-tunang mawi la tek..ahhahaha lak mun ko brik bunga ngn miak ya tek alu nk masok melodi juak dgn perasan mdh ko suk ngn nya..
    pa2 pun noh, polah jak pa ko suka,idup tok skali jak..enjoy life!

  176. altyra says:

    kepada Noh Hujan,kalau nk b’gurau 2 jgn la mlmpauhi batas..
    Semua org ada perasaan…
    Ingat sikit asal usul kita…
    Jangan cari pasal sesama kaum islam…

  177. Nohzita says:

    Noh rambut nko buruk cam Abu Bakar Ellah. Badan sekeping cam papan plywood. Mulut cam ci*** bau cam longkang. Badan nko busuk cam getah sekerap. Mak ko gomok busuk bacin. Jangan marah ya Noh. Gurau Jerrrr..!!

  178. si busuk says:

    ‘awak busuk’
    mcm kte gurau ngan member lah kan.
    nk surh artis jage hati die je.
    dah kate peminat kau pun kene lah paham artis tue cam mane.
    dah name pun noh hujan kau nak bezakan layanan die ngan siti nurhaliza yg lemah gemalai tue.
    mmg tak dapek laa kan.
    peminat pun selalu lebih-lebih sgt.

  179. putri says:

    ala..kalo sda busuk tu, terima la realiti..hahahaha..tu pun nak kecoh ka? Ini ka yg d namakan 1 malaysia? hahaha!

  180. ginola says:

    tak payah layan band poyo camni..kalo dia mari tempat aku pun takde pasal nak gi mintak autograf dia..mat rap dah rasa jadi rockstar (rock ke?)

    baik minta autograf tok kadi..boley kawin hahaha..

  181. whatthe says:

    budak unisel mmg busuk pon..bodo je cari publisiti murahan.kesian..

  182. leesa says:

    urm….
    tpi noh cam tak pofessional jer…..
    patotnyer as artist…
    kner r control manners n ethics…
    not all malaysian open minded…
    so jgn adapt awknyer open minded tuh ker fans awk yer…

  183. leesa says:

    tpi rasernyer menda menda kecik jer…
    kecik dari particles n kuman…

  184. ikah cantek.... says:

    sepadan apew noh ngan mizz nina..
    kome 2 yang jelez tngok mizz ninz yng cantek 2 kan…

  185. LADY GAGA says:

    eeee..so bad..sngup noh hujan suke kat pmpuan busuk

  186. able says:

    hahahahahahaha~~~~~~aq x leh bla la ngan kowg pnye komen………lawak doh~~~~~~

  187. Eryn says:

    boleh sya join? mungkin cara gurauan noh agak keterlaluan, sya dengar waktu hujan band pegi brunei tahun ni, dia taruh signature payudara kat baju slh seorang juruhebah stesen radio kat uni :S

  188. Well, this was kind of boring but whatever.

  189. Well, this was kind of boring but whatever.

  190. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

  191. Legalsounds says:

    Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information? It is extremely helpful for me.

  192. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

  193. Lynne Coulon says:

    Hi, Keep up the great work!

  194. porno izle says:

    Totally digg your website thanks a lot for the info

  195. Legalsounds says:

    We are a group of volunteers and starting a new project in our neighborhood. Your blog provided us with valuable information to help us get started|.You have done a great job!

  196. Heyy :) Is it Ok that I go a bit off the topic? I’m wanting to examine this web page from my brand new Macbook but it won’t show effectively (a few of the boxes are half broken), any solutions? Really should I attempt to come across an upgrade for my method or one thing? With thanks in advance! Patrina x :)

  197. lurve.. says:

    kn dh kene nga n0h…p0mp0an n nk grau ckit p0m x bley…bsuk 2 ade byk mksd….aku tau laa p0mp0an n snstiff p jgn laa trlbih…k0wt \2 6t rmai yg jdi mymph nga p0mp0an cm ni…last2 s0rg2 lau kau whai p0mpoan sbgini kt atz dunia n…*_*

  198. shah says:

    hehe funny jg c noh ni mb dia boring n tensen that y kot dia buat gtu u funny but bit stup hahaha

  199. ija says:

    lagu yg tak cukup kedarah.. hmm,

  200. I like assembling useful information , this post has got me even more info! .