Written by AbangNara | May 24th, 2010

awak busuk

Rasa nak tergelak pun ada bila baca suratkhabar semalam. Kecoh betul pasal Noh Hujan yang kurang ajar cakap peminat dia busuk. Alkisahnya awek Unisel nie nak mintak autograph Noh. Maka Noh pun tulislah “Awak Busuk” kat awek tue. Kami percaya yang dia tulis tue sekadar suka-suka dan bergurau je. Tak gitu Noh?

Buat Noh, jadikanlah benda nie pengajaran. Peminat Malaysia nie kebanyakkannya skema-skema belaka. Tak boleh nak bawak bergurau. Tak ada sense of humour. Semua benda pun nak amik serious. Takleh tahan betul isu kecik macam nie pun boleh sampai masuk Melodi gitu. Kira Noh dapat publisiti percuma dan awek Unisel itu confirm femes seantero dunia.

Mungkin Noh boleh gunakan ayat-ayat di bawah masa nak sign autograph nanti:

1. Awak busuk tapi saya memang suka orang yang bau busuk.
2. Awak busuk tapi saya lebih busuk dari awak.
3. Awak busuk. Nanti lepas concert jumpa saya ye. Saya ada deodorant lebih nak kasik awak.
4. Badan awak bau busuk. Tapi saya tau hati awak wangi.
5. Sebusuk-busuk awak, busuk lagi longkang kat sebelah awak tue.

Bak kata Noh di Twitternya, kalau tak boleh gurau pergi surau lah beb!!!

Baca Yang Ini Pulak:-

325 responses to Awak Busuk, Kata-Kata Noh Hujan Buatkan Awek Unisel Sentap!!!

  1. natts says:

    susah jugak lau x leh bergurau..mgkn ppuan tu tak biasa bergurau cam tu kot…tp kan rasanya, ada dua maksud lah tu…?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ladybird says:

      kalau busuk pun,jgn la bg autograph `awak busuk`..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
      • mael says:

        maybe noh begurau..
        maksud dia “busuk2″ mcm kita cakap pada baby tu..huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • natts says:

          yup! i agree with u… kadang2 gurau2 ngan kawan2,ngan couple pun biasa gak cakap ‘eeii ko ni busuk r’..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pisces says:

          selalu nya…
          bucuk.. bukan busuk..
          hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • SNSD says:

          haah…
          mungkin noh terlampau skema lalu menulis busuk.. sebenarnya dia nak tulis ‘bucuk.. bucuk..’

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • along says:

        nk wt mcm mne dh nk trjadi !
        hrp tdk akn berulang!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • barduck says:

      tah pape la….kire sweet la noh ckp awak busuk…mcm ckp ngan awek la…busuknyer…len la kalo noh ckp awak hodoh…hahahah tu baru betol….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • FTNer says:

        confirm ke NOH tulis? awat buruk benor tulisan dia..hahahaha

        cuba kalau megan fox mintak otograp..mau NOH tulis..AWAK HOT GILER!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • saya BUSUK! says:

        hahahha. aku rasa,,, kalo noh kata hodoh2 dan2 tu. call melodi…… soh terjah noh. hahha. busuk tu manja ape. i likeee..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • wawa says:

          diye pon cakap awek cni hodoh2 lah wei
          u,u ni mmg bce bn jer ker wei
          kesyianny bucuk2

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • heh jom gi surau!! cantik ayat noh kat twitter tu :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bob says:

      huhu..ak pon rse die nk gurau tp xkne tmpt.sbb bkn sume org leh trime.laenla klu gurau ngn org2 yg rapat=).

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. AD says:

    No comment lh on this one..dua2 pihak pun ada reason nak depend themselves..apa2 pn i got 2nd place ere..nanti2 no. 1 lak huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wawa says:

      yelah tu,bergurau je ble tulis awak busuk
      abeh,otograp pn idak jgak apesal
      otograp2,otograpny mne brader
      btw,brader noh,eeeeee
      u look so disgusting ler,kilat2 tu ape?
      bpeloh ke banjir?u taw x ade satu ubat ketiak bg nara duk promote tu
      a’a yg tu,u ambik tenyeh muka yer
      bgus tuh,sweat resistance,har3
      i pon pandai gurau what brader noh
      amacam,lucu?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ladybird says:

    xpatut jgk noh kate cam2..malu la budak 2..
    tp mungkin noh ada reason die sendiri..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kangkung says:

      hmmm… ada betoi gak..
      kalo nak bergurau pom biarla bertempat…
      smua owg ada hati, ada perasaan…

      lagi better kalo noh wat lawak kat tanjung rambutan..
      konfirm time tue 1 malaysia xkan mara..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Nyonya says:

        org dtg bukan main sanjung awak dan bangganya dpt autograph…jd jgnlah tulis mcm tu walaupun nak gurau. rasanya x kena tempat…….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. SIti says:

    kat mana pun kena tu la jaga mulut… iskkh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. maya says:

    apa la…suka hati dia je cakap orang busuk…ingat jadi artis sesenang je boleh bergurau macam tu…???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • azura says:

      oooo nk bergurau pown agak2 ler Noh… bende tue sensitif kot.. lg pown bukan semuey org bley bw gurau mcm tue.. die bukan kwn ko yg bley gurau mcm tue. die cume peminat jew.. bukan kenalan rapat..

      just please behave in future.. amek iktibar ok..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • saya busuk says:

      tu la korg minat dia..
      aku dr duluk x ska tgk mka dia yg gampang

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. u ma ra says:

    klakar pn ada gak dgr mende neh
    apa2 pn noh kne jga lah lps ne
    mybe noh bgurau kan
    tba2 pl pompuan 2 nak tacing lbey
    sbr2
    bgs gak ayt2 bang nara
    mybe noh ble gn
    =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ladybird says:

      mmg ada rasa klakar..tp kesian pun ada gak kat bdk 2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • u ma ra says:

        yelah kan
        maruah pompuan kna gak dia jga
        hati pompuan ni kan cpt trsntuh
        noh2..
        x senonoh btul mcm ne tau

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. mamamia says:

    kan bahasa melambangkan keperibadian seseorang. Bergurau pun biar kena pada tempatnya…ni gurau biadap namanya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. brader botak says:

    ada part2 ja yg busuk…
    x suka jgn cium kat situ…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. fara says:

    adakah awek ladybird ni merupakan awek busuk yg dikatakan noh?? kompius..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. mulan says:

    nak bergurau pun bertempat la…. ade ker patut, tulis mcm tu…. die nak tunjuk die punye besar kepale la sekarang….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • teh_ais_kaw says:

      tah..xpaham tul aku si Noh tu..bajet bagus sgt ke..hargai la peminat smentara ko masih ada pminat.tanpe dorg,xde hala tuju pun karier ko tuh.nk bgurau pun agak2 la..kalo kwn rapat ok la wat cmtuh,ini peminat,pmpuan lak tu..beria2 dia nk otograf,ko tulis camtu.pasni org baling telur busuk je baru padan muke..lg satu,surau tu cuma tmpt org xbleh bgurau je la ek?tempat ibadat pun ko nk buat bgurau gak la??bagus ayat ko ek?kot ye pun x ko xpenah g surau.xyahla dedahkan kejahilan ko kat satu dunia..tuih tuih tuih!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. wan says:

    surau utk org yang x bole bergurau je ke noh?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ku awek yg busuk.. says:

    mane ko tau i busuk noh?u pernah cium i kew?or i pnya kbusukan nie da bley bau dri sebatu lg?penat jew tau i beli perfume mahal2 tp x wangi gak…huhu cday nie owg kta i busuk…mak i pun x pernah kata i busuk dats y i touching sngat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. lolz says:

    ni bukan gurau!!!!

    fikir la perasaan pompuan tu dli.. mesti dia malu giler sbb noh buat dia camtu

    camtu ke noh layan peminat die!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. acquagirlz says:

    alah benda kecik cmnie pn nak kecoh, pelah awek tu kepoh betoi biasa la bucuk…busuk..bacin…x leh gurau g duk surau ler..saya sokong sama noh..indie la sket!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rhue says:

      otograp man… mana leh main2. Ntah2 dia nk tunjuk kt anak cucu ke… kalo ko kena cm tu… x kn x rase ape2 kut… leh tayang ke kat sape2 bila ada tulis benda2 gitu… lu pikir la skit… sian dia tau… dengo2 ramai yng noh buat cm tu… alahai banjir la unisel…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • adeknowray says:

        xkena kt btg hidung sendiri mmg la sokong noh tu…. cube kena kt awk or family awk… entah2 saman malu. Baik “insaf” dari “indie”….lalalala

        tapi agak2 setuju dgn wan…surau tu utk org xleh gurau je ker????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. shasha says:

    agak2 la do nak ckp camtu..org tu nk autograph yg die g tulis awk busuk tu pehal..pas tu ade lak ckp pasal tak cantik bagai..cam bangang jer perangai noh..sampah tol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. lily says:

    Apela Noh ni, cuba kalo awek ko atau mak ko orang cakap busuk??? ape perasaan ko??? ko boleh terima ke??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. kay says:

    korang tak tau cerita janganla suka2 ati mau hentam Noh.minah tu memang busuk gilerr dohh..mulut bau longkang,badan bau bangkai,tp muka takdela buruk pon..cuma sumer orang tak berani nak tegur..Noh ni pulak jenis lurus,jujur..sekali minah tu suruh noh tulis’what do u think about me’..so Noh pon tulisla AWAK BUSUK..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • gerhana says:

      bengong ko nya statement…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries april a.k.a amira (AAA) says:

        ahahahahah..nk tergelak la statement ni

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mp says:

      seyes lawak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • u ma ra says:

      btul2
      lwk ah.kalo btul lah noh tu bendul..
      cian dia kan
      da minah tu tnya mcm tu dia jwb lah ngan jujur
      adoiyai…
      noh2..
      nsb badan lar kwn..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wan says:

      aduiishh!!Hahahaha…Mmg giler lawak k0 nye statemnt…Geli aty smpai paru2…Bg aku gelak lg..Keh3!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • daniel hakim says:

        ntah pape la!!! kalau pun busuk, tegur la bebaik…. x payah nak tulis2…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jocker says:

          haiz.. kay back up noh nmpak? xksah la ap2 pon.. gua mmg anti band hujan nih… anyway, noh mmg gampang..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  18. Isis says:

    Gurau apa mcm ni. Kalau dengan kawan-kawan rapat memang la boleh cakap busuk mcm tu, tapi ni ko kenal ke minah tu? Jatuh lah air muka dia.

    Kdg2 artis ni tak fikir dulu sebelum buat. Dah la kamu tu public figure.

    Camana la artis kita ni nak dijadikan idola kalau mcm ni. Kang kalau cakap bodoh kang, sentap lak Noh Hujan ni.

    Tapi boleh la kan cakap, ala gurau2 je. Noh bodoh. Mcm bagus. Eh, I gurau je..ekekekekek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ara says:

      contoh yg sngat bgus! saya sngat sokong!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • saya BUSUK! says:

      hahahha.. kang kalo tak bergurau die serius je. nnt pompuan tu heboh2 plak. kata noh sombong,. kan noh tak nak sombong ngn peminat, die bergurau la. yg die terasa nape plak. hahha. takpun balas je la blk depan noh. ckp ko pun busuk gak. hahahha. ni tak…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • teh_ais_kaw says:

        Noh busuk..
        Noh bangang…
        fesyen rambut tahape2 tp bajet ensem..pirah kau!
        eh eh..noh, marah ke??
        sorry,,i gurau jer…
        xleh bgurau pegi surau laaa..~!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ara says:

    ek eleh… xkna kt btg idung an… ckp lebey lak… kalo dia kata kat bdak bole phm la gak… ni ckp kat pompuan yg sensitivitinye sngat tinggi… kalo nk berguraupun pakai OTAK… spa yg x suka kna mcm tu… but i agreed at something…. isu ni x patut diperbesarkan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. kaulah busuk says:

    apa kaitan gurau dgn surau??surau tu tmpat org yg xbleh nak gurau je ke?maybe noh terlebih gurau ni..kalau terlebih gurau pulak nak kene gi mana noh??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gerhana says:

      hahahaha…tol2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pizza says:

      Syabas for ur concern. Penggunaan kata “surau” dlm lawak dia pun dah menunjukkan confirm dia bukan jenis yang rapat dgn surau, sbb tu x segan silu nak bergurau cm tu. Pada aku, ni jenis shallow punya orang.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hampeh says:

      kubor kot…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. jmr says:

    skema giler girl unisel tu..busuk = bucuk = busyuk…aiyoo..manja2 pon takleh ker…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. gerhana says:

    noh tue pon bengong…bajet bgs nk ckp mcm tue…lg2 ati ppuan…mmgla cpt terasa…nak bgurau xkena tmpt…mcm org bangang pon ade….dh xde pkataan len ko nak ckp??
    ntah ape2 jer…lenla klu ko knl bdk tue…klu dgn kwn2 leh lah gurau cmtu…ney dgn peminat ko…sah biol…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      sah biol….
      :-)
      cam knal ja si gerhana ni…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Amber says:

    so ni kes pompuan tak puas hati kena panggil busuk dan tak cun? hahahahaha lawak betul…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. wahaha says:

    Apa benda la noh ni..nak gurau tak bertempat..Noh, awak Hodoh gila la..eh, sy gurau je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. maisara... says:

    adoyai!!psl busuk pun nk kecoh2…
    letak perfume wangi la nnti…
    mybe yg mtk autograph tu peminat no 1 dy…
    sbb tu la pmpuan tu touching…
    len kali sebelum wat sesuatu pkir2 la dlu…
    knala jaga hati org len wlupn org luar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Piston Pecah says:

    pergh..kalau aku amik autograf artis wanita la kan dapat gitu mau tak kene baling dengan kerusi..acah-acah je la..

    nak bergurau pon biarlah dengan orang yang dia kenal..member-member bolehlah der..ini peminat plak tu..salah tempat lak…pengajaran buat Noh la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. nissa says:

    yg peliknye…nape noh gi cium bau busuk tu??
    len kali pkai penutup mulut…nk elak bau…
    haha…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wahaha says:

      hidung noh cepat menangkap bau2 busuk ni..jgn tak tau..hahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. acer..... says:

    noh ko busuk….HAHAH cek2 rock2 abah kau….hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. menceritakan tentang kebusukan busuk

    VIEW PAGE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. ahazzzzzzzzzzz, says:

    yes… aku backup noh. aku tak kisah pon kalo artis buat cmtu. ni la.. artis nak dekat dgn peminat. gurau2 manja., kang serius je kate sombong plak. kalo nak bergurau kata biadap. abez nak buat ape lg? nak layan mcm mane? tak kan la kwn2 pompuan tu xpenah bergurau kot ngn die? cittt. tak best lansung.. hahha.
    bergurau la best..
    bucuk bucuk… manjaaa. i likee. haha,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kaulah busuk says:

      kut ye pun nak dekat dengan peminat, takkan takde ayat lain nak guna. ‘awak baik’ ke, ‘awak wangi’ ke..macam2 boleh tulis. aku tgk artis lain tak pernah pun tulis ‘awak busuk’ kat peminat dorang yang mintak autograf..kalau mcm tu tak pyh mintak autograf la..peminat2 dia lps ni baik mintak perfume trus kat die.pastu kasi note, ‘saya busuk..gi beli perfume utk saya cepat’.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • oah says:

        hahaha. kalo noh tulis awak baik ke awak wangi ke awak cantik ke. minah tu xdpt la msk melodi. tak fofular la nnt. ni kan dah popular msk melodi. hahahhahhahah. sbb noh jujur… bucuk bucuk manja. hahhaah.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nurul says:

          klu nk gurau tulisla awak musyuk..atau awak bucuk..itu sgtla nmpak die bergurau dan nk manje2..ni..ayat dalam kamus tu beb..pi tgk lam kamus ape maksud die..touching r..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jintan says:

          uk aloh..comment yg x de point la lu beb..
          noh tu bajet cam best je tu. dia x appreciate peminat dia.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    ni ker nama nya artis..
    xda akal lgsg..x fkr ka apa yg u all bt smua tu orng leh tau?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. AKU NOH says:

    wei minah WAT EVER k…people “DO I CARE BOUT UR FEELINGS”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kau noh ke? says:

      oh my noh…tulis kan utk i ‘aku busuk’…hahahahahaha.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • AKU NOH says:

        wei ko lg busuk giler beb…bau mcm $%^& jew.. nie kalau kambing yg takot air 2 pun aku lg sanggup cium dia dri aku nak bau ko yg busuk mcm h***m jew…huahua

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kau noh ke? says:

          wey, aku jela yg busuk..ko pun busuk gila gak..nak manje2 dgn aku pulak..huahua..noh, ko bila nak msuk melodi pulak??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • AKU NOH says:

          wei apa barang masok melodi..tunggu nnti aku kuar dlm E! NEWS plak…bru name nya international artist gua nie bai…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. saya BUSUK! says:

    hahahahaha. kelakar seh, pompuan ni tak pernah bercinta ke hape ek? ye laa. kalo kapel2, kan bf ade kata. “u ni busuk la” walaupun kite mandi dan wangi, tu kan namenye. gurau2 manja….
    abez kalo bf pompuan tu cakap “u ni busuk la” tak kan. die nak call melodi gak bgtaw reporter? ke nak masuk aduan rakyat? hahahaha
    sengal sengal….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Amber says:

      susah dowh nak kapel ngan minah cam ni… esok2 terpanggil dia chubby terus kena report ngan SUHAKAM… wakakakakakakakakakaka

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • saya BUSUK! says:

        hahahhahah. blacklist nnt name die. asek nak mengadu je. abez.. nnt da keje. bos die kata.
        “awak ni lmbt la wat keje” tak kan la. die nak pecat bos die nnt? gaggagagag.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • oscardelasakai says:

          aku rasa noh ni tak pandai bhs manje2 dan guna bhs baku kot.Lantas menggunakan busuk instead of buchuk or wateva yg sewaktu dgnnya…:-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lara says:

      weh..tu bf n gf..mmg gurau2 manje. ni artis ngan peminat ngok!! jgn kasik same seh..

      msg utk saya BUSUK.. AWAK BONGOK!!!
      bes tak org tak kenal tetibe kata ko bongok?hahaha
      sedap…sedap :

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. aakoo says:

    aku xsokong mane2, but bg aku myb noh nak gurau2 manje.. but words yg ‘double meaning’ ni xpyh la gurau ngan org y xknl.. nk2 plak sentuh isu tubuh bdn.. sbb de org sensitif ngan isu ni..

    then minah ni pun x pyh la emo terlebih sampai nak bgtau sumer org.. xpsl2 dri sendiri dpt malu.. childish.. ckp je la.. DE AKU KESAH..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • saya BUSUK! says:

      aku sokong ko. bahan je la noh balik kalo rase xpuas hati. ni nak bgtaw satu malaysia…. wat ilek sudah hahahhaa,. lg la ramai org taw noh ckp die busuk. lg la malu. org ingt smp bebile. silap2 pasni org len plak yg bahan die. sentap tros. hahaha.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • u ma ra says:

        btul2
        at least bia dia n noh sja yg tau hal ne
        bila da ckp dkt press kan da jd sensasi
        press2 kat mlysia ni bkn nya x tau thp kpntasan diorunk lbh dr thp kpantasan cahaya
        x bole nak byngkan mcm mana pompuan tu nak trus kan stadi dia kat unisel tu
        kan da malu
        bg aku,bnda ne x lah bsr mana tp bila da sntuh snsitivity tu..
        hm..sndr mau ingt ah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. hansuang says:

    abang nara busuk. bau babi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. hahaha says:

    hahahaha….a’ah laa lawak giler isu nih…mesti org nak cakap xkene batang idung sendiri boleh laa…erm tatau laa mmg lawak r..klo aku kene aku reply balik kat NOH tuh u lagi BUCHUK baru pas perform..peluh2…eee buchuk sangat..ahaks!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. aakoo says:

    tbe2 aku tringat kisah maya karin, dulukan kecoh psl bau badan dia tu.. siap masuk melodi, 1 m’sia tau.. tp dia rilek je.. siap senyum.. jwpn dia sbb dia mkn jamu nak cantik.. hah, pe kate tiru la ayat maya tu… :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • saya BUSUK! says:

      hahaha. bole gak… ape la. pompuan tu tak makan jamu… sbb tu die xbole kate mcm tu. hahhahaha.. sentap lg… hahhahahaah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Amber says:

    Pihak Unisel patut ambik tindakan keatas minah ni… buat malu pelajar2 kat situ jer … pikiran cetek betul…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • saya BUSUK! says:

      hahha mmg patot.sbb die da makin HOT la. pasni dpt otograf. TAHNIAH. awak makin HOT. hahahha.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. aku je la yg busuk.. says:

    aku tau la aku busuk..tak layak mintak autograf noh..tapi aku pun ade maruah gak..aku dah canang satu unisel ni yg aku dpt autograf noh, alih2 dapat ‘awak busuk’ pulak..ramai gelakkan aku..huhu..tapi takpe..trima kasih jugak kat noh sebab aku jadi popular skejap..hahahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. velasrizal says:

    suka hati ke komen org kaw kaw dpn org lain..

    Jersi Baru Barcelona Musim 2010 / 2011 !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. cool guy says:

    hansung itu apasal lak …tiba2 je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Puteri Cun says:

    GURAU APE CAMTU NOH Oiiiiiiii. . Itu bkn gurau namanye. . Itu KURANG HAJAR/BIADAP. . Got it n0h???
    Peminat harus dilayan baik2 taw. . Tanpa peminat, k0 jd ape N0h? Jd pencacai najis k0t!
    Tak cukup dgn die kate dak 2 Busuk, n0h ckp gak bdk2 kt situ ‘Tak cun’. . . . Ish3
    pastu die c0nteng lak b0ard dak uni tu gune Artline. . . . Ish3
    dan paling biadapnye, N0h blahhh mcm 2 je sbl0m majlis tamat. . . .
    Mentang2 wartawan xde. . . . HmmMmM
    Artis x patut berperangai mcm ni. . . . JANGAN DIJADIKAN C0NT0H PERANGAI N0H INI WAHAI ARTIS2 SEKALIAN. . . . . . . MMG SAMPAH!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • qwerty says:

      puteri cun pn bukan baik sgt, ksr gileeeeer x pdn dgn nama

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. dayu says:

    xbaik noh buat camtu….klu skalipun x suka dgn sape2, jgn la ckp camtu…kite org melayu kan ada budi bahasa…mgkin ada sbb smpai noh boleh ckp camtu tp noh sbg artis yg jd ikon pd peminat2 dia x bleh la bersikap camtu…kata profesional tp tu bukan sikap profesional yg patut ditunjukkan…dulu pun dia bermula dr bwh…so mknanye artis ke peminat ke sama je….so xpatutla dia act camtu….better dia minta maaf la….x bestla dgr isu camni kan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. ikemal says:

    haha. kesian kat noh. tv3 melodi buat cita plak. mmg cepat diorg tuh cari kontroversi.

    http://epilogueloser.blogspot.com/

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. babycomel says:

    noh rasa dia dekat dengan peminat..sbb tu la gurau cam tu beb..relax laa…noh layan peminat macam layan kawan rapat..sbb tu dia tak pikir nak formal2 ngan peminat ni..sensitip aaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. spongebob says:

    pasni bolehlah wat lagu bertajuk “AWAK BUSUK”. hahaha. ;-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Jeem says:

    Pe la lu Noh..x gentleman langsung arr ko ni..kut ye pon nak gurau agak2 ler..yang ko tulis tuh dah agak biadap dah..gurauler mende yg patut skit cthnye mcm yg Abg Nara sarankan tuh..tuh baru gurau yg bole diterima akal..haha kalo akupon penat2 turun nak jumpe artis fav aku tetibe dapat autograf ‘Awak Busuk’..aku bagi penyepak jek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. intanalqadry says:

    ehh dapat perkataan awak busuk 2 susah ape dari artis fv kite..hahaha..ape2 pon mmg perkataan 2 sensitif..if aku pon bengang gak..mcm abg nara suggest tulis mcm 2.aku bole trima lg..hahaha..noh AWAK BUSUK MCM LONGKANG.nah sign dari aku..hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. terrarossa says:

    huh…byk komen yg aku baca kt sini…yg emo mostly pompuan…kira yg emo2 neh semua seangkatan arr ngan bdk unisel tu….ekekekeeke

    adoilaa….menda neh simple jer dowhh….agak nye minah unisel tu tak pnh terima gurauan gitu kot…kesian nyer….cetek btol pengetahuan dia..oppss….hahahahaha

    apepon…kpd NOH…len kali tak yah laa ko nk gurau2 manja ngan peminat…tulis biasa2 sudah…tu mujur dpt yg saiko sikit tu…kalo terkena yg saiko terlebih tu….bkn stakat kt melodi jer dia pi ngadu….kt polis bomba sepital segala dia ngadu nnt….ekekeek….

    pengajaran ek NOH…sila amik iktibar….

    pepehal jd pon….aku tetap minat giler kt lu noh & hujan..~!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. bdkUNISEL says:

    wt mluw bdak unisel jew..hahahhaa
    lawak sial..
    bnd ni pun nk kcoh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. agak2 la wei says:

    ni bkn gurau.. Ni soal maruah.. Cm kurng ajar pn ada noh ni.. Xsnonoh btoi.. Dlm bipop awek tu kta noh xikut mjlis blik awl. Mmg pn klh dgn bunkface abp aritu dh prangai xleh pki. Awl2 muncul dlm industri dh ada kntrovrsi apara lu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. awek noh says:

    pakwe aku si noh 2 nk mnje2 jew la 2 pon nk sentap xbest ar cm ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. bay says:

    gegirl buchuk2 kot maksudnya.. ^..^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. hellioz says:

    gyahahahahahhaha

    awek busuk?
    wa suka betol statement si noh ni….
    ape ke baghal sangat la bagi statement liar camtu

    orang meleisia kan kuat touching
    xbley bawak guraw

    gwa syak stiap kali lu nak jumpe artis lu kene mandi wangi2 dulu arh…
    mandi bunga ke…

    Gyahahahahahahahahahaah~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awek noh says:

      ni pesal spy mndi bunga plak
      truk ar lu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • The Poyo Me says:

      Tu la hellioz, tp ak rasa ak rasa budak2 gemuks je la yg suke terlebey tacing…sebab rasa rendah diri sgt padahal xde apa2 pun. so bile kne usik sikit melenting bagai….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lara says:

        bongok nyer statement!! org kurangajar namenye nih..bkn mslh org kurus or gemok.. budak bongok jer suke kuar statement x gune otak camni..bes x org x kenal tetibe sound ko camni? camtu gak awek tu rase artis tetibe nk sound peminat camtu.. mcm lar femes..sbb mulut camni lg lar x femes..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. dakkos says:

    ikut suka hati saja nak cakap tidak kira perasaan orang, macam ini kah artis2 Malaysia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. xbek persenda orng says:

    ayat tu memang lawak..korang bole gelak..sbab tak kene kat korng..korg tau x ape perasaan pompuan kalau yg ckp pasal bende2 sensitip ni dr mulot laki yg bkn sedare die..malu beb.noh pon agak2la nk ckp..byk ayat bergurau len …ckp jgn sebabrang ckp. salah ckp badan binasa..slh ckp slh meaning..habes..bia die tau bkn sume orng bole berguraw cam dier..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. ape da says:

    dulu sebelom glamer menagih orng beli cd die mase aku kt U dulu..tp bile da femes,ade peminat camni die ckp..aduh..xde adab lgsung..ckp bebaik xleh ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. NoorAfzan says:

    saay paham perasaan awek tuh.
    tapi takde la sampai masuk melodi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Amber says:

    ha… apa lagi? Awek ni bila nak bukak facebook group “Kami Pelajar Perempuan Unisel Ingin Noh Hujan Minta Maaf Kerana Memanggil Kami tidak CUN and BUSUK”? hahahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. saya says:

    mngkin mamat tu rase dia dh hebat sgt kut…….bdn bau busuk takpe….jgn perangai yg busuk!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. Azzey says:

    hmmmm…kadang2 org surau pon pandai gurau…..tp gurau yg kene pd tempatnya….hu3….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. PiPi says:

    Noh nehh mmg seorang yg xsyg mulot dan kuang ajarrr!!!!!!! perkara yg sma penah diats pentas berlaku kt Jbahru shgga penonton membaling barang dan ‘Boo’ Noh shgga dier xleh performm!!!!!! still xinsap lagikk n buat perkara yg sama!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. amsham says:

    Noh Hujan Bodoh, bngang…rambut cm cendawan…perangai cm bagus…
    eh,kitorg gurau je….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. hujan.blog says:

    kate2 itu semngt kepanya..
    hahahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. ajuera says:

    tu la psl..smlm ak tngok melodi..kelakar la plak mnde2 mcm ni pon nk dijadkan isu..si melodi tu pon satu..itu pon nak layan..adoi laaa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. aman says:

    haha. lol. terlepas lak aku saksikan budak u aku tue. haha. gamba budak tue ada tak? ngee~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. unisel.blog says:

    kesian kan kat budak tuh
    huhu

    ENTER

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. YubinWG says:

    LOL~~~~~~~~~~~lawak ler..hehehe..aku rse dyer gurau je tuh..kt twitter pon dyer ade ckp yg dak2 raingers
    kne lg teruk dr nih..ermm..mungkinkh Noh tu terlalu selambe ataupon pompuan tuh yg terlalu sensitif?
    mesti pompuan tuh ngh femes kn kt kmpus dyer?kekeke..
    btw,aku still sokong Noh..*sorry,i’m Noh-biased..=p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anti biased says:

      ksian pminat noh..buta mata n buta hati..artis prangai buruk dan kurangajar camtu pun nak sokong gak..

      ‘awak bodoh’… -___________________-
      best ker kalo ada org lain ckp camtu kat ko? kalo close frens takper gak..ni org yg first time jumpe..lu pikir lar sndri! kalo tak terase gak confirm lu buta perasaan gak..selayaknya jadik patung..lalalala

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. busuk ke? says:

    klau aku kena pn aku bengang…. ko tu artis & blh ikut suka hati mak bapak ko ke tulis macam tu.. masalahnye awek unisel tu nak autograph… kalau korang dapat macam tu n tunjuk kan kawan2 korang apa kata kawan2 korang… nie bukan isu kecik tapi isu kurang ajar @ adab.. aku dah benci Noh-Hujan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tuli'ud says:

      to: busuk ke? pergi mampus! wakaka!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • noh loser says:

      ak pon stuju…
      ade mase kte bole guro…
      wat owner beautifulnara.,..
      fikir pkai otak skit…
      yg ko nk sblah kn noh 2 watpe…
      ko hidop slalu berguro ke…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ///////// says:

        tak kan seumur idup ko takpenah bergurau kot? bosan gile idop ko xpenah nak bergurau. muka cepat berkedut. kalo xde gelak2 ni,. kakkakakaka.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. preti zinta says:

    padan la dgn budak unisel tu pun…cuba dia mintak autograf ustazah dr fatma el zahra ke…gerenti dapat doa2 yg terbaik…..ni pegi mintak kat artis …dapat la yg sewaktu dengannya…sepatutnya tak perlu di war2 kan nampak la bebenor bebudak university skrg ni kurang akal macm budak2 skolah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. akubest says:

    ayat noh mmg kurang hajar..ayat kt twitter tu pon mcm kurg ajar..apa plak nk kait2 kn gurau ngn surau…abes ko yg kuat bergurau nih mmg x jejak surau ke apa??my be org kuat2 gurau mcm si noh ni tempat dia kt kelab2 je kot.huh.sorry to say…aku x minat ujan.lagu jerit2 je lebih.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. CR9 says:

    hahaha…nty mggu nie confirm noh lak bg penjelasan…kter tggu laaa ape yg noh nk ckp nty

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Anzur Anuar says:

    haha. ape lah awek tuh..
    last entry: Koleksi gambar bermain dengan makanan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. bebek says:

    Memanglah bau badan ni memainkan peranan penting dalam kehidupan seharian.. kalau busuk tu, pakailah perfume atau pewangi atau odorono atau Estee Lauder atau Giorgio Armani… Nasib baik Noh Hujan tak tulis… Awak busuk dan awak pakai susuk!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. ohhh! says:

    Gurl tu mmg berbau busuk kut sbb tu die cpt terasa & malu..then noh plak x pasan lak gurl tu mmg btl2 busuk..saje gurau2 ckp camtu..kebetulan~~~;p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. manusia biasa says:

    saya setuju dengan semua komen di atas.

    pengajaran utk artis: appreciate your fans (tau kamu indie, tak perlu bersifat sebaik dato siti pun..but at least..)
    pengajaran utk peminat (yg busuk tu): jgn terlalu memuja artis. mereka hanya figura2 yg seronok ditonton di kaca tv dan didengar di radio. saya lagi puji kalau anda dtg bertemu pihak berita tv3 dan perjuangkan kisah Nabi kita diperlekehkan pihak tertentu. kate budak U…..world la ckit..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. sara paolo says:

    sng kata nor ni xda akal.main sedap mulut je nak ckap awak busuk,awek xcun.kalo la dia hensem xpe jugak.gurau pun berpada2.lps tu prangai buruk.boleh blah mcm tu je.siap menconteng lagi.prasan mcm bgs.mcm la ko tu glamor sgt.tanpa pminat kot2 ko keje kilang je nor.xpun jual burger kat jalan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. Wan Perlis says:

    tggu respon noh hujan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. dot.blogspot says:

    comment beliau :

    VIEW COMMENT

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. paiq says:

    gurau waklu. ngan kawan2 boleh la ko nak gurau. ngan peminat kot. tetibe je. cube la kalau korang mesti sentap gak. tapi aku dgr cite dia memang camtu. ikot suke kepala dia je. ntah la. macam2 artis ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. Anzur Anuar says:

    kalau aku jadik noh, xyah sign je kat minah tuh. senang!
    last entry: Jom ronda di kilang M-16

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. saya says:

    even bnda ni nmpk mcm hal kecik…tapi bgus jgak djadikn isu….hal ni ada kaitan dgn adab sopan n budi bahasa masyarakat kta…kpd noh…u must know that u r a public figure..so u should learn how to behave with peoples around u….nobody is perfect…..but why dont u just try to cover the negative sides of u…not to be a hypocrite one or to take care of others feelings…but to defend ur own pride!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. No Noh says:

    sum mistake even chip can be huge..!!

    COMMENT HERE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. Honeys says:

    psl isu ni ade kuar kat Melodi, siap interview ‘peminat busuk’ tu lg..

    mase tu i igt antara Noh atau Radhi OAG cz gamba muka blur tp nmpk rambut je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. rina says:

    klau begurau, xkan tulis sebesar2 alam kot. signature pun takde. tulisan “awak busuk” penuh 1 ketas a4. tu begurau ke beb??

    ade pakwe sape2 penah bagi surat cinta, 1 kertas tulis “awak busuk” ??? LOL

    malang btul awek noh hujan.

    saye pasti, lepas ni takde sape minat noh. padan muke hang noh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • xpyh kusutkan kpale says:

      sebelum aku bercinta ngan suami au dlu, mse dia nak ngorat tiap2 pagi dia cal cakap..

      “hey budak busuk.. pegi mandi la..”

      ok je.. dpn2 kwn kat kelas pun slalu.. tp xtrase pun.. lg jatuh cinta de la.. skrg dh jd suami pun..

      wat pe nak pkr2 sgt klo dh mmg x busuk.. let it go je la..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • qwerty says:

      x minat diam2 jela

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. aakoo says:

    ni la dia.. tanda akhir zaman.. artis di AGUNG2kan.. alim ulama di PINGGIRkan.. biler artis wt mcm2, mrh.. kate ini ke contoh nak jd artis..

    dr korg jdkan artis tu contoh, baek le korg jdkan ustaz n ustazah penceramah tu sbg cth.. cantik ckit perangai..

    budak tu pun, dah name bdk Universiti, tunjuk la ckit prangai y educated.. matang.. yg terkejar2 minta sign nak tunjuk2 kt org tu wt pe? tu prangai bdk skola rendah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. xminatHujan says:

    tulah padah terkejar-kejar artis mangkuk mcm Noh Hujan tu… kalo aku kena ckp “Awak Busuk”… aku baling muka Noh ngan taik lembu.. dua2 bucuk wakaka…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. yang suke perhati says:

    dulu..mase die xglamer..wat gig kt U aku..xde sape nk beli cd dier..baju dier..jual 10 inggit je..tp time aku da stat layan group dier..walopun xfemes..lepas die meletop kt stesen raio aku da dgr byk cite xbest..agak2la bro..aku pon da xminat ngn group ni dah pasal byk group len yg lebih clean dn berpotential..sorry la gua berpaling tadah pasal gua da nyampah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. Piko says:

    supp man, gua tak salahkan noh, gua rasa benda tu kelakar, why so serious man? pompuan tu nak cari publisiti sampai nak kluar melodi? wth? mungkin rakyat Malaysia kena belajar apa itu `joke`, memang betul kena pada tempat, tapi ko dah besar, pandai2 la pikir, benda takde apa2 pun kot, chill sudah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. Piko says:

    supp man, gua tak salahkan noh, gua rasa benda tu kelakar, why so serious man? pompuan tu nak cari publisiti sampai nak kluar melodi? wth? mungkin rakyat Malaysia kena belajar apa itu `joke`, memang betul kena pada tempat, tapi ko dah besar, pandai2 la pikir, benda takde apa2 pun kot, chill sudah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. blahla says:

    korng ni xpaham statement la..bf cakap busuk pade awek memangla xterasa sb kite syng dier..time marah2 sume pkataan carot kua..xde smpai nk repot polis kan???sbab orng yg ckp tu orng kite syg..milik kite..ni noh..orng lua yg xkenal sape fans dier..tetibe nk tulis camtu..xke mengong jap kepala fans dier pk..apehal mamat ni?without xplaination lak tu..banned same hujan!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. gilapublisiti says:

    ingat artis jew nk publisiti ker??… ok apa klur melodi.. bbaloi la kena ckp awak busuk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. insan says:

    noh pun satu..ati pompuan..die dah lah minat awak..tibe bg msg kate busuk plak…malu lah die….kalau betul die busuk..x yah tegur gitu….apa raaa noh tu….x pandai jaga ati peminat..elok2 ramai peminat….dah xde sape minat…hahahahaha…dunia artis…jgn lupa daratan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. anti Hujan says:

    noh ni kadang2 cakap macam takde adab KURANG AJAR

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. liy says:

    kadang2 pakwe selalu panggil aweknya busuk or bucuk kan…. tapi awek tak amek ati pon… maybe tu satu panggilan manja dari noh…eheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Sin says:

      dgn member yg kita kenal xsemua boleh erima lawak bodoh kita,atleast kita tahu jd elak bergurau cmtu ngan diorng,si noh ni pompuan tu bkn member dia,mcm la dia tahu pmpuan tu boleh bwk gurau ke x?hati2 sikit la not all people sama ngn kita

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. manja.blog says:

    haah…
    panggilan mnja kot…
    bcuk….
    heheheheeee….

    KONSERT HUJAN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. Zaza gabor says:

    I slalu tebau benda hapak bile lalu sebelah bangla keje kat hypermarket. Nak beli barang pn tak jadi di buatnye ahh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aakoo says:

      aku plak penah terbau ketiak kt sorg mamat waiter Pizza Hut kat mid valley.. doh.. wat malu jer.. xkan manager x tegur.. dh le international fastfood..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. zali says:

    Noh tu pun..jangan la kata org busuk ker apa ker…org jemput ko baik-baik…layan la baik-baik…lain kali peminat lepas ni..kalau Noh datang korang buat banner besar..tulis Noh rambut macam singa…Noh busuk macam b*#^…lepas tuh kalau dia komplain korang plak cakap “Noh janganlah sensitif sgt peminat gurau jer…Lu boleh gurau dengan peminat takan peminat tak boleh kot…tak boleh gurau pi surau la..”..apa dia akan ckp..masuk melodi korang jumpa Noh korang baling taik muka dia…kita ni kena beringat kita berada diatas..tak lama berada diatas..lama-lama akan jatuh jugak..jangan hairan bila dah jatuh nnti orang baling batu..sepak terajang.,,lepas tu mula bawa kluar statement tak hargai artis tua..abaikan veteren la…apa la..lebih kan artis luar la..tapi kalau perangai mcm tuh..sapa nak jemput ko lagih…artis malaysia banyak jatuh sbb berangan over glamour..lepas tuh jatuh..senyap..lain hormat org..org hormat ko..bergurau pun ada batas nya ..kita bukan mat saleh..mat saleh boleh la..tak ada org minat kt negara dia..pun tak pa..satu dunia minat..jepun yang tak paham english pun..justin timberlake pi sana…meriah giler sambutan..korang takat malaysia Asia jer..jentik jer..tgk la contoh- yang ada disekeliling..jadikan pedoman..ni tak berangan jer lebih..melawak tak kena tempat..jd haprak baru nk komen mcm2…KRU pun dah lama..tp still tahan sampi skrg..siti yang ramai peminat pun still maintain..jadikan la diaorg tu sebagai contoh..ok bye wasaalam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. agaga says:

    noh tu dah la hodoh..yg p mtk autograf nape..busuk ngn hodoh mmg sepadan..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. KAHKAHKAH says:

    APE PUNYE KATE2 LA SI NOH NI….
    KAHKAHKAH…..

    VIEW NOH PAGE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. intan payung says:

    noh tu bknnya handsome pun..ada hati nk kate org lain x cantik..cermin lah muka tu dulu..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. lan says:

    alamak noh lu sape nak kate org busuk.gua takde hallah kalau lu kata gua busuk kalau lu tu besfren gua.ini dah la tak kenal,ckp plak org cm tuh.. lu kalau gua ckp lu gigi arnab lu ske ke?jgn kecoy ar..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. it's me says:

    adui pening aku bace komen sesorang kat sini yang mane defend sangat N.O.H tuh..
    pastu nape nak samakan ngn situation pakwe+makwe=okjekalaucakapawakbusuk? noh+budakunisel != pakwe+makwe maka nye noh taleh nak cakap camtu kat orang lain okeys? tak elok tuh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. aku wangi says:

    rasa2 nye kalu ada yang ckp mizz nina busuk, noh sentap tak??? eh tiba2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. esah says:

    bak kata radzi OAG…tak biadab…bukan rock star la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. siti says:

    Aku rs kal0 girl y mtk 0tograf 2 giler h0t+cun,xde hal la kal0 N0h tls camtu kut..girl 2 pn mst la t’senyum simpul jek N0h nk manjerk2 ngan dier kn..hehe..tp y t’kena ni girls y dikateg0rikan bese2,xbape cun..2la de0rg rs t’hina..k0 pn Noh agk2 la nk gurau..Tp y N0h p’s0alkan apsal girls cni xcun 2,siyes melampau ar..Xb0le diterime..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. Miss_hujaN says:

    Busuk busuk manja..Hak3x ..


    Sent on a phone using T9space.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. Joe says:

    Noh mempunyai suara yang sama dgn flat seri Sabah…Dan di ketogerikan dalam artis vokal terbaik…wakakakakaakakakaka….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. Anne says:

    Sy pompuan, tapi kan sy tak rasa isu ni patut sampai ke Melodi…kalau dia cakap busuk, cakap jela balik, “Eleh, awk lagi busuk!” Apa masalah?

    Sebenar2nya, report melodi ni sebab nak glamer ke hape?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. APEK says:

    APA LU INGAT WA TAK DA ATI KA!SUKA SUKA ATI LU KATA WA BUSUK!! AIYARKK!!!!! HATUUIIIHHIH!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. kay says:

    haaa..aku sokong Anne..betul la kan,patutnya pompuan tu balasla balik..tapi tau tak lepas pompuan tu dapat ‘autograph’ Noh,terus pompuan tu bau ketiak sendiri..Ceh!betul2 busuk dowhh!
    sebab dia rasa amat malu sekali,dia pon nak malukan balik si Noh ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. hahahaha…
    ckp bli kat noh :
    rambut lu la bsuk,lu x sedar ke…??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. perlukah? says:

    ermmm…. dah mmg artis spesis xde adap… yg minat sgt kat mamat hadap la puas2… esk kena btng idung sndiri..padan le muke…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. manjalara says:

    kalau tak busuk buat nak terasa hati, may be noh bergurau, cara kebetulan tak cun terasa la , bucuk…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. Rotiku Rotimu Jua says:

    Aku rase Noh gurau jek kot…
    ala kdg2 kite panggil kwn or lover “bucuk”. Tu cm panggilan manje kan….
    aku tak rase noh ni bodoh sgt nk panggil peminat die sndiri busuk. Kalo pikir logik la, kite tak mudah2 nk ckp org busuk walau org tu mmg busuk… len la kalo mmg mulut laser gile… slalu kite hanya akan menggerutu dlm ati je kan.
    maybe noh hanya nk wat jokes tp girl tu xleh time… ala biase la pmpuan kan sensitif, nak2 kalau pmpuan x cun lak… ahahak.. (aku hanye amik contoh pengomen kt atas2 jek :P…)
    tp kalo aku jadik pmpuan tu aku akan bls “ko lg busuk kowt noh”…. haa kan senang. aku sentap, ko sentap.

    kuang3….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. gosipgurl_fea says:

    padanla muka dorang tu tergedik2 hapa dat y kena layan camtu .dia takkan minta maaf mybe betul busuk sapa tau??:P:P:P:P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. hahaha

    gurau ntah pe kebendelh…dh lh xkenal org pstu kata bsuk…hehehe selamat prempuan klu laki dh kene penumbuk…

    gurau mengarut2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. Tabuan says:

    KAU BUSUK…? KO KATA GURAU NOH…?
    WAHAHAHA! KALO YA PON KO TAK SUKA AUTOGRAPH.. LAIN KALI TANDA TICK AJE LAH.. KAN SENANG ! JADI TAKDE ISSUES..
    YG POMPUAN PULAK CUBA KALO KATA AWAK JAMBU, AWAK CANTIK… AKU RASA TAK KAN DIA REPORT MELODI.. LIMIT2.. DIA GOLEK2 MCM SABARIAH ATAS KATIL DGR KASSIM SELAMAT MAIN SAXAPHONE ! huahuahuahua!

    NOH KITA PUN NAK GURAU DGN KAU LER…
    KAU TAK DUDUK SURAU PUNYA ORANGKAN…

    MOH MULUT KO LEBAR MCM IKAN BLUKANG!
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. idam says:

    awek tu memang busuk pun.. bau peluh dia.. sebab dia makan banyak bawang putih… hehehehe.. relaks la awek busuk… auta ajer lebih.. kan dah glamour satu malaya yg kau tu awek busuk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. amsham says:

    ban Hujan….!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. ijai says:

    haha..hujan tak selalunya renyai,kekadang hujan lebat..awak busuk!!!eh sape yg tak mndi la busuk..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. elle says:

    gok lah ko ni noh hujan…klo nak bergurau biar berilmu sikit ayat tu…aku tgk ko pon aku nmpk ko lagi bau busuk…lol….ape2 pon bdk unisel mulut dia lagi busuk, cuz tu dia gram gan ko…agar ko owg xterbau mulut dia tu…NOHSUK.wasalam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. ree says:

    xheranlah aku noh buat cmtu. bkn dr dlu ke die suka bt masalah. jagalah sikit adab ko tu noh. jgn la bt perangai mcm org xpenah pegi skolah okay!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. MANIA says:

    bukan bergurau tapi kurang ajar!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  125. MANIA says:

    bukan bergurau kalau macam tue tp da mmg ko tue kurang ajar…ingat ko tue popular sangat dah ker

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. aku wangi says:

    sudah2 jagn gaduh…lepas ni jgn mintak otograp kat artis lagi…mintak je kat ustaz/ustazah…pas ni duk surau dgr ceramah jgn g konset kang kena bahasa artis… marah plak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  127. Wangi says:

    WAHAI NOH!!

    AWAK SANGAT BUSUK!!!!

    (marah ke? wakaka…)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. Wangi says:

    Mulai ari ni aku panggil Noh…. NOH BUSUK… bukan Noh Hujan…

    (marah ke? wakaka… aku pun nak gurau juger…)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  129. Harum says:

    Mulai ari ni aku panggil Noh…. NOH BUSUK… bukan Noh Hujan…

    (eh… aku pun nak gurau juger…)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  130. Nuh Nur says:

    KEHKEH…
    ADEKE AWEK TU BUSUK…
    SAPE AWEK TU…??

    kamitheuni.logspot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  131. along says:

    nk wt mcm mne perkara dh nk terjadi
    hrp perkara tk kn berulang!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  132. akuzle ayu says:

    moral of the ‘incident':

    1. jgn minat org busuk ati.

    2.busuk2 pon peminat kau jugaks.

    3. molot/pikiran artis tuh mmg busuk kots.

    4. artis tuh x mandi, tp rasa mcm org lain yg bau busuk.

    kesimpulannya, kesian Noh psl x tau dier tuh ‘busuk’ tp nmpk/rasa org yg x busuk plaks yg busuk. Busuk btuilah!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Sin says:

      kata2 dia dah lmbangkan siapa diri dia,mybekat situ kita nmpak dia ni straighfrwd n xselamba orgnya,tp rsanya baik cr artis yg tahu jg hati peminat dan baik pndirian mereka

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  133. dedo says:

    blah la noh..dgn prangai camtu xkan berjaye dlm industri muzik..kjap je tu…bodo org berambut sabut kelape.nak kelainan konon tp kelainan yg bangang terbengak2…hujan asid!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  134. aloy says:

    adoyaiiiii…bende camnie pun nk kecoh smp masuk melodi bagai…ape susah…sound je direct kt Noh ngan ayat2 seangkatan ngan nyer…bis cite…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. artislapuk says:

    Apabila dikata golongan artis tidak terpelajar, akan mengamuk lah mereka. Tapi kenyataannya emhh……memang betol pun. Hanya segelintir puak ini sahaja yang terpelajar dan berbudi bahasa. lain tu ….hampeihhhhh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. si dia says:

    pelik la korang ni…noh tu saja je berpantun-
    xleh gurau pegi surau. macam slalu orang kata –
    sori naik lori la..kalau nak mintak maap tu perlu naik lori ke?..
    moral of the story: janagn touching lebey2 n jangan gurau lebey2 bila tau gurl tu memang bsuk n xcun.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lara says:

      si dia – gi skola k kalo x tau per maksud pantun!!

      kalo org busuk or x cun perlu ker ko bgtau dia? ni bkn mslh touching lebih2..ni mslh kurangajar beb..artis bgtau pminat camtu leh ker? ko bkn perfect kan..so bile org yg ko tak rapat tetibe voice out kekurangan ko dpn sume org, sure ko sentap gak!! kalo ko tak terase confirm ko ni spesis robot takder perasaan or kurangajar mcm noh gak..or kedua2nye skali :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  137. sara paolo says:

    setuju dgn artis lapuk.kalo org kata artis ni xeducated tau lak nk melenting.tp prangai diaorg ni sbnrnya yg mencerminkan diaorg ni yg betapa ceteknya akal diaorg.contohnya mcm si noh ni.sedarla noh tanpa peminat ko tu tak ke mana.dala muka mcm org xmandi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  138. Jonnoh says:

    Begitulah mentaliti tak semonggah Noh…

    Rock Start lah katakan…

    Ini hari anda di atas… esok2 belum tentu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  139. L says:

    duhh,aku tak sebelah sape2 pun
    tp kan kalau yg slh tu noh
    cakap ngan noh terus la cik kak
    nak masuk2 melodi bagai apehal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  140. lara says:

    ingat artis bangang camtu leh kene tegor ker..
    bahsa noh melambangkan dia kurang adab n kurang akal.. artis patut jage ati pminat..tanpa pminat saper lar noh.. tp mamat ni confirm bengong

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  141. luna says:

    artis cmni memang xde akal..untuk bercakap atau buat ape-ape pun dalam tindakan kita, kite perlu berfikir..kalau itu ayat bergurau bagi dia, dia memang teruk..Nabi Muhammad sendiri suka bergurau, tapi gurau dengan baik, berhemah, x kecil kan hati para sahabat..diri x hebat mana perangai pun teruk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  142. luna says:

    one more thing…beutifulnara x de hak nak kata peminat kat malaysia ni xde sense of humor..skema-skema..ingat artis ni bgus sngat ea..student unisel tu bukan nak publisiti pun, dia hanya nak ingatkan noh n artis yg seangkatan dengan dia supaya berguarau n menggunakan akal bukan otak sebab kalau fikir guna otak cm haiwan..sebab tu cara bergurau menyakitkan hati org lain..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • noh loser says:

      aku stuju ngan luna…
      abg nara pon agak2 la…
      ko igt ko back up noh 2 die nk hargai ko ke…
      fkir x pkai otak..
      ckp fan msia xde sense of humor…
      len kali fkir dlu sblm ckp…
      kte spttnya tau btsn berguro cmane..
      abg nara amik ni sbg iktibar…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  143. gee says:

    haha. gurau cmtu pun xbuleh. sape la yg skema + sensitif sgt tu ye. biasa la tu, gurau2 msra. bg sy la kan, gurau cmtu biasanya kte gurau2 ngan tmn rapat. kire untung la tu, mknenya noh nk rapat ngan pminat. klau btol noh nk kutuk, xde la die nk sign autograph plk. bknnye die kte ‘awk bodoh ke, awk bangang ke’. tp mgkin rmai jgk kot yg slh tfsir. relak le, cmni pun nk kecoh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  144. BlackBerry00 says:

    bkn noh yg tulis tu
    tapi ROH….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  145. Nohe says:

    Bkn Noh Siape?
    See The Proff

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  146. BUSUK KE? says:

    to Tuli’ud: apa hal… lu la p mampos… x semanggah la lu nak puja c Noh hujantu lebih2..
    apa hal lak terasa… lu BUSUK KE? @ BUSUK HATi

    insafla… x yag nak megah2 kan c Noh… walaupn bdk pompuan tu busuk ko x de hak nak memburuk2kan dia..

    Moga Noh Hujan jatuh dari Industri nie…

    G mampos la………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  147. bubu says:

    ala walau pon da jadi rockstar ke ape budi bahasa jaga la sikit…… tak sume org otak gila2 mcm noh tu…lepas tu nak post kat tweeter y mcm2…sementara awak tu tgh femes ramai la y support awak …cuba awak tak femes lansung silap2 sume ckp awak lagi busuk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  148. ape pun…
    perbuatan mestilah diperbatasan…

    Be Fans

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  149. bengong says:

    Noh busuk..mcm le muka dia hensem…pui mcm longkang..sorry noh gurau je ekeke..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  150. normala says:

    Bak kat omputih…’It takes one to know one!’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  151. jojie says:

    noh paloi.cam bangang.hiphop sik laku.dah la poserrr…mcb.hahaha…guro ajak bah..mun manas g suro ajak MIX ko ya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  152. raining in kl says:

    mak aih…..gile ramai yg sentap…….br ckp busuk sket pon dh masuk melodi…bodo betol…
    ..tp noh lu mmg kewl….stended la unisel…ramai bdk engineering kot…harus la x berapa lawa….klu diorang lawa xkan dieorang amek engineering kot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Rotiku Rotimu Jua says:

      ha’ah kan…
      lawa mesti la amik masscomm. kelas uuuu…. hahahah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  153. storm in kl says:

    raining in kl nie sorang lg mulut longkang mcm noh gak..ckp gune sdp mulut bkn gune otak..spesis takder otak!! ko nyer statement confirm kuar dr mentaliti org kurang akal..ade ker kate noh cool camtu n label bdk unisel or bdk engineering x baper lawa..haha..ckp org low mentaliti!! nk defend artis favourite ko pun agak2 arr..jgn jadik bodo mcm dia gak! korang sama2 mulut longkang n otak bodo..jgn hrp org nk suke..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  154. Julie Anne says:

    otak..otak.. nak kutuk noh, kutuk noh jew lah..
    takyah nak drag bdk unisel lak..
    aku tak ckp noh slh or bdk unisel btul..
    tak ckp gak bdk unisel slh sbb xley guro..
    and noh betul sbb saje nk beguro..
    ape aku nak tekankan kt cnie, jgn sbb nila setitik rosak susu sebelanga…ade ke bdk unisel ko ckp mcm tu..
    haizzz… tak psl2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  155. lara says:

    lol..bdk masscom. pun ada gak yg x lawa..ada gak yg gmok or muke mak aiii..takyah lar sterotaip tmpt belajar dan course tertentu bdk dia lawa/tak lawa. bengong tul pminat2 noh yg prasan lawa..kuang3!
    course per pun ade yg lawa n ade yg tak..yg nyata noh ni tak ada adab dan tak pandai jaga mulut!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  156. Julie Anne says:

    tak kisah la budak kos ape pun, mane2 ade yg kurang ajar jugak.. tak reti adab.. kesian aku tgok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  157. bazooka penaka says:

    per kaitan bdk engineering ngan kebiadapan noh? aku tak phm la si raining tu..confirm dia kurang waras, kurang akal dan kurang ajar. peminat noh sama aje mcm noh!

    pasni kalau jumpe noh aku akan kata ‘awak hodoh’..biar dia rase camner rasenye kalau org berterus trang tepat kt btg idung dia dpn org lain. lagipun dia mmg hodoh! dia tak pandai jage adab so tak perlu nk beradab ngan artis perasan bagus cmni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  158. Julie Anne says:

    entahnye… tak waras..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  159. tatituteto says:

    hahaha, memang ar klakar tapi agak-agak ar bile cakap kalau tak leh gurau pergi surau tu.macam tak pernah pergi surau plak ANAK ADAM ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  160. yoyo says:

    memang sah! artis ni masuk air. patutnyer tak payah dilayan. dah tua pun perangai macam bdk2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  161. saya busuk says:

    kalo ye pun gurau..biar la btempat..

    besa la..asal femes skit mula la riak..

    bak kt org swak..
    ASA BEST/KACAK..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  162. Julie Anne says:

    aok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  163. yula says:

    aduh..bnda ni pon nak kecoh..siap msk mlodi lg

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  164. mulut kena jaga…jgn main lepas je cakap tu…kan dah panas….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  165. PASCUAL says:

    NOH FUCKER!!!!!GURAU JE….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  166. fad says:

    gurau molek ckit bro………terasahati ni x psl 2 kena boo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  167. gurlz says:

    nie la artis prasan bgus…..agk2 la klu nk ckap cmtue… da la org tue minat ko leh plak ko ckap cmtu…gurau la konon… pdahal nk cover slap ko kn…jhat gler noh nie..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  168. apishz says:

    pmpn tu gemok, dah tentu busuk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  169. saya wangi la says:

    Noh..Mak awak gemok lg busuk..!!!
    jgn marah..gurau ja..

    pompuan tu pun 1..
    kalo nak jumpa org mandi la dulu..
    pkai minyak wangi ber tan2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  170. noh kentut pon busuk jgk….

    kite semua ttp akan busuk bile tibe masenye

    pk2 kanlah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  171. bawahlicin says:

    aper ko ingat orang kat surau tak suka bergurau ker? gurau diorang diorang kadang2 kasar jugak! bodoh punya noh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  172. stUhico says:

    agak2 la nak melawak…

    sensitivity orang kna jaga jgk…

    bkn smua org bleh trima…

    u 2 artis….

    pandai2 la bwa dri….

    ‘org lama’ pown x cm2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  173. pipart says:

    mne r tau mmg bdk tu busuk ke..dy xsdr n xde org yg bgtau dy busuk..tu yg noh gtau tu..b’niat baek ape noh tu..ppuan tu pun 1..jgn la cpt melatah..bnde mcm ni drpd org xtau hbs heboh sume org tau..time je la..cek blek dri tu..tu pun nk kecoh..apa laa..hihi
    ~komen ikhlas~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  174. hahaha…noh ni sekali sekale mcm radhi gak…nakal…tp cakap tu mcm lepas je kadang2…xelok tu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  175. unknown says:

    rockstar ke?org len rockstar xde la prangai cmtu. . .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  176. bunga says:

    hahahaha..awak busuk..tp busuk lagi saya…renung-renungkan dan selamat beramal…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  177. me says:

    isunya lagi kecik dari isu gaza tapi peminat dengan artis bukannya saudara mara atau kawan-kawan atau perempuan dengan muka penuh makeup 24 jam yang si polan asyik peluk cium dan sebagainya……memang betul kata kak wardina,artis tak layak jadi idola cuma layak buat berhibur kala bosan je.minat lebih.lebih pun bukannya dapat duit,menghabiskan duit adalah.

    si noh ni menurut pandangan mata kasar aku, bukannya lelaki ‘macho’ pun,rambut macam terlebih ‘gel’,paha besar gajah,bwek!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  178. ompuan miri says:

    nakpa jak ya noh..hal gya pun org mok gago bisin2..pa jak lah..bisin jak lebih tp meli album x owh..sekati kau la mok tulis pa,dah nya yg mintak autograph, ko gasak jak la..patut nya trimak jak pa2 yg u brik or tulis..pasya gago nak masok melodi indah..pa jakkkk la miak cnun ehhh x paham juak..mok numpang glemer indahhh..asa dirik cm ina x-tunang mawi la tek..ahhahaha lak mun ko brik bunga ngn miak ya tek alu nk masok melodi juak dgn perasan mdh ko suk ngn nya..
    pa2 pun noh, polah jak pa ko suka,idup tok skali jak..enjoy life!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  179. altyra says:

    kepada Noh Hujan,kalau nk b’gurau 2 jgn la mlmpauhi batas..
    Semua org ada perasaan…
    Ingat sikit asal usul kita…
    Jangan cari pasal sesama kaum islam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  180. Nohzita says:

    Noh rambut nko buruk cam Abu Bakar Ellah. Badan sekeping cam papan plywood. Mulut cam ci*** bau cam longkang. Badan nko busuk cam getah sekerap. Mak ko gomok busuk bacin. Jangan marah ya Noh. Gurau Jerrrr..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  181. si busuk says:

    ‘awak busuk’
    mcm kte gurau ngan member lah kan.
    nk surh artis jage hati die je.
    dah kate peminat kau pun kene lah paham artis tue cam mane.
    dah name pun noh hujan kau nak bezakan layanan die ngan siti nurhaliza yg lemah gemalai tue.
    mmg tak dapek laa kan.
    peminat pun selalu lebih-lebih sgt.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  182. putri says:

    ala..kalo sda busuk tu, terima la realiti..hahahaha..tu pun nak kecoh ka? Ini ka yg d namakan 1 malaysia? hahaha!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  183. ginola says:

    tak payah layan band poyo camni..kalo dia mari tempat aku pun takde pasal nak gi mintak autograf dia..mat rap dah rasa jadi rockstar (rock ke?)

    baik minta autograf tok kadi..boley kawin hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  184. whatthe says:

    budak unisel mmg busuk pon..bodo je cari publisiti murahan.kesian..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  185. leesa says:

    urm….
    tpi noh cam tak pofessional jer…..
    patotnyer as artist…
    kner r control manners n ethics…
    not all malaysian open minded…
    so jgn adapt awknyer open minded tuh ker fans awk yer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  186. leesa says:

    tpi rasernyer menda menda kecik jer…
    kecik dari particles n kuman…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  187. ikah cantek.... says:

    sepadan apew noh ngan mizz nina..
    kome 2 yang jelez tngok mizz ninz yng cantek 2 kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  188. LADY GAGA says:

    eeee..so bad..sngup noh hujan suke kat pmpuan busuk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  189. able says:

    hahahahahahaha~~~~~~aq x leh bla la ngan kowg pnye komen………lawak doh~~~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  190. Eryn says:

    boleh sya join? mungkin cara gurauan noh agak keterlaluan, sya dengar waktu hujan band pegi brunei tahun ni, dia taruh signature payudara kat baju slh seorang juruhebah stesen radio kat uni :S

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  191. Well, this was kind of boring but whatever.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  192. Leo Wimbley says:

    Very nice

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  193. Well, this was kind of boring but whatever.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  194. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  195. Legalsounds says:

    Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information? It is extremely helpful for me.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  196. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  197. Lynne Coulon says:

    Hi, Keep up the great work!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  198. porno izle says:

    Totally digg your website thanks a lot for the info

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  199. Legalsounds says:

    We are a group of volunteers and starting a new project in our neighborhood. Your blog provided us with valuable information to help us get started|.You have done a great job!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  200. Heyy :) Is it Ok that I go a bit off the topic? I’m wanting to examine this web page from my brand new Macbook but it won’t show effectively (a few of the boxes are half broken), any solutions? Really should I attempt to come across an upgrade for my method or one thing? With thanks in advance! Patrina x :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  201. lurve.. says:

    kn dh kene nga n0h…p0mp0an n nk grau ckit p0m x bley…bsuk 2 ade byk mksd….aku tau laa p0mp0an n snstiff p jgn laa trlbih…k0wt \2 6t rmai yg jdi mymph nga p0mp0an cm ni…last2 s0rg2 lau kau whai p0mpoan sbgini kt atz dunia n…*_*

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  202. shah says:

    hehe funny jg c noh ni mb dia boring n tensen that y kot dia buat gtu u funny but bit stup hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  203. ija says:

    lagu yg tak cukup kedarah.. hmm,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  204. I like assembling useful information , this post has got me even more info! .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0