Written by AbangNara | March 22nd, 2012

Jeles sungguh Abang Nara melihat gambar yang diupload oleh Apek di Twitternya. Pasti ramai jugak yang jeles kerana Apek berpeluang untuk makan tengah hari bersama Datuk Siti Nurhaliza dan Datuk K. Bukan senang nak dapat peluang ini. Kemungkinan besar Datuk Siti pun turut meminati Apek.

apek makan siti nurhaliza

Dan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Apek yang telah dilantik sebagai duta Puma baru-baru ini. Makin lama makin murah nampaknya rezeki Apek. Dan adakah Apek bertemu Siti Nurhaliza untuk membincangkan karier di dalam industri hiburan? Siapa tahu suatu hari nanti Apek akan menjadi artis di bawah naungan Datuk Siti? Semua itu logik kan?

P.S: Jom melancong ke angkasa lepas

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

127 responses to Apek Lunch Bersama Datuk Siti Nurhaliza, Kini Adalah Duta Puma

  1. Anonymous says:

    yeeeeee jom kita kutuk pulak tudung siti.. eh apek ade skali.. gandingan terbaik utk bahan kutukan!! mari2 kita seranggg eh salah, kita kutukkkk!!

    0

    0
  2. lilo says:

    cntik nya ct….tp tdung je laa xbpa nk cntikk…insyaAllah myb 1hari nnti ct brtdung dgn cara yg btl…

    0

    0
  3. akhirnya aku gile jadik 1sttttttt!!!!!!!!!!

    0

    0
  4. December2011 says:

    nanti siti pon jadi cover magazine.hehe

    0

    0
  5. Tai Khoo Ching says:

    Gila kontroversi suda muncul lagi…. haisehh….!!!

    0

    0
  6. hantubotolkicap says:

    1st!

    0

    0
  7. feyus says:

    Perghhh!!, apek pun dah jadi celebriti dah sekarang.
    Sunita Williams Angkasawan India Masuk Islam

    0

    0
  8. sengal... says:

    Pasni mesti muka CT jd cover majalah……:)

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah merata rata CT jd cover majalah… -_- aisey, kau ni.. memang sengal. sesuai dgn name kau

      0

      0
  9. dan says:

    entah2 jadi duta simplysiti for men

    0

    0
  10. apek bongekkk.. says:

    ade aku kisah???lantak ko la pekkkkkk!

    0

    0
    • Tai Khoo Ching says:

      Itu pekataan “bongek” pekataan Negeri 9 bukan? Lu olang Negeri 9 ka? Lu sakit hati sama Kelantan ka?

      0

      0
      • cikgu tuisyen says:

        N9 tangga ke berapa ntah… walaupun aku orang Kedah, aku sokong pasukan Kelantan..
        p/s: tak suka si kembar suami-suami artis tu main bola

        0

        0
      • Diyana says:

        “bongek” tu name tempat yang terletak dalam N9. bukan perkataan N9 :)
        harap maklum :)

        0

        0
  11. adek apex says:

    First!!!!!!

    0

    0
  12. mixgirl says:

    x eran aku klau stakat mkn dgn ct…
    baik aku mkn ssorang lg selera…

    0

    0
  13. girl says:

    siti tu nk pkai tudung ke xmo?????adoiiiiii laaa

    0

    0
  14. Kakak neelofa says:

    ada lah bisnes tu nanti…..simplysiti for MEN…..kah…kah…kah…..

    0

    0
  15. manik-manik wangian lavender says:

    cute n nmpk kurus je dato ct..;)

    0

    0
  16. jejari muncung says:

    PubliCT mUrahan

    0

    0
  17. xsuke lisang surihoney says:

    nk try apex gak ke..hehe

    0

    0
  18. sentaphatimakkkk says:

    lantak la korang nak cakap pasal tudung die ke hape….yg penting..CANTIKNYER SITIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!

    0

    0
  19. saje nak try says:

    Hmm..1gambo je ke?nie mesti takut dato k marah..hehe..x puas tgok gambo ct..apex tak kesah sgt..

    0

    0
  20. Apa Pun Tak Boleh says:

    Apex la bang Nara. ‘Apek’ aku ingatkan Saiful Apek tadi.

    0

    0
  21. nz says:

    apex main bola dahla.xpyhla jd artis berlakon or myanyi.nti kaku mcm rashid sidek blakon dulu.

    0

    0
  22. suka aku tengok siti dgn apek ni..mcm pasangan serasi je
    kalo diorang kapel mesti sesuai..hehehehe..

    0

    0
    • *mati terlanggar tiang* final destination says:

      macam siut je kau punya komen tu . kau ni updated ke out dated ? kau dari zaman mana ?

      0

      0
  23. apekah? says:

    err…lunch, as in ‘makan tengahari’. puaslah aku fikir Apek Lunch tu siapa…wakaka…

    0

    0
  24. apex says:

    mybe siti nak amik apek ngn mahali jd duta baranag simplysiti 4 man..sbb dlu ct pnh ckp nak kuar kan produk untuk lelaki jgak..

    0

    0
  25. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    lov u apekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk u sooooooooooooooooo hensemmmmmmmmmmmmm kasi hp no boleh???????????

    0

    0
  26. aku kesah? says:

    kotang rase x ape yg aku rasa?BN ni sgt best klo xde si Dibah,nick and si klik tu…sangat aman….yg xley bla si nick 2 sgt perasan..hahhaha..skrg BN sgt best dhn pengomen2 mcm korg yg blh bt org gelak,hilangkan stress bkn mcm bdk2 tu serius je..aman nye…..suke aku.hahah..btw,papa nara ape cer terbaru rita n aidil?dah baik ke?tbe2 syp plak..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ade sorg lagi si pet! mana tah die, sentap dgn soalan aku kot..

      0

      0
      • anonymous haktuiiiiih says:

        menyampahnyer aku tengok komen ko. ko nie pejuang keamanan sejagat ke? tak leh blahhh. lantak arrr nak komen – + pon. ko peduli ape.
        perasan bagus.

        0

        0
  27. kihkih says:

    First time tgok tajuk entry tu, kepala aku ingat Saipul Apek.

    0

    0
  28. kakak neelofa says:

    apex, kita couple 3 bln Bole? kira kontrak lah apek…..pastu i nk merasa jd cover mag sana sini…..tp xmau majalah mangga tau sbb dahlia teck tgh Que jd cover…….Muahahahaha!

    0

    0
    • ahaks says:

      kakak nelofa ke, ustazah ke,…x payah nk komen byk2..org tau ko orang yg sama…tgk ikon dh tau ko org yg sama

      0

      0
      • Ade otak gune la... says:

        ahaks yg bodo, xtau pape….
        Anonymus… kasi tarbiah sket..

        0

        0
      • Anonymous says:

        xpayah nak tarbiah monyet ni buat ape, klu dh bodoh, bodoh jugak, baru dtg dr zaman paleolitik kot still lagi duk tny psl ikon/avatar kelabu ni!! woiiii pegi blk zaman dinosor la woii!! slow!!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Hahahahaha…. kelakar komen ko ni… gelak sampai keluar air mata aku…

        0

        0
      • suria says:

        dorang memang bukan orang yang sama..kalau x masuk email memang akan keluar icon avatar kelabu…cuba awak try komen dan x letak email…

        0

        0
  29. mentor mentee says:

    Kate xmo gamba ngan laki. Ni bley plak?

    0

    0
    • Anonymous says:

      eh laki ke yg die tangkap gambo tu? ingat pompuan! dah dah la tu ngek, soalan ko ni x bernas langsung!

      0

      0
  30. lalalulu says:

    sukahati dorg la nak buat apa.. korang nk ngutuk pesalll….mcm la dorg kesahhhh!!!! kwng3..ksian korang.. tmbah kn dosa dgn mngta kn…ish2..

    0

    0
  31. min says:

    suke nak bertenggek pd yg muda mudi sedang nak meningkat naik. tau sgt!

    0

    0
  32. pasar senduk says:

    tumpang lalu cek noooo….

    0

    0
  33. antikeling says:

    apek mmg dh lama kot endorse puma.. Kemon la. Dah la ada isu ketiak, lembap pulak tu mat jambu korea si nara nih..

    0

    0
  34. meeradriana says:

    jgn ada gusip kontroversi ngan ct plak..hehehe

    0

    0
    • Anonymous says:

      Oi pmpuan! Ko xnak plak ckp dia mandul? Aku benci la ko ne. Blah la ko. Biar biawak komodo makan ko hidup2.

      0

      0
    • Anonymous says:

      haa’aah br perasan si syaitan yg direjam ni komen kat sini!lempang nak?

      0

      0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Wahhh….. meeradriana… anak kembar ko sehat? Bukan ke ko pernah berdoa agar Memey senasib dengan Siti supaya tak dapat anak jugak dalam entry MEMEY MAHUKAN CAHAYA MATA SENDIRI?
      baik pulak ko pagi ni yer?
      Hehehe..

      0

      0
      • siapa senasib dengan ketiak aku? says:

        wow..boleh pulak korang ingat komen lama2 siap ingat pengomennye sekali..memang pembaca setia,x pun kuat daya ingatan kot ni hehe

        0

        0
      • Aku rasa mcm nak tampar jer budak gemuk dlm rancangan Jangan Tidur Lagi tuh says:

        a’ah… ko gi la masuk entry yg kipas susah mati tu cakap tu, ada jer minah ni..

        0

        0
      • anne says:

        ingat si meeradriana ayam ni sbb ayat dia salu cam bagus. anak kembar la tu la ni la. hak tuih
        woi meera, baek ko tuka nickname dowh, sume org benci ko dol

        0

        0
      • ye la, dia kan true bajet educated macam metal tepu yang true

        0

        0
    • meeradriana says:

      ramainyer fan aq.. :)
      TQVM..

      0

      0
  35. zikron says:

    hebat la apex..

    0

    0
  36. chentalove says:

    untung apex…
    dah mcm retis nye kan…

    0

    0
  37. grey says:

    meerardiana baik awak guna avatar kelabu dan nama lain. orang ashek ungkit comment awak yang lalu.

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Neelofa ke Fasha Sandha lebih cantik??

    0

    0
    • retro says:

      lisa surihani plg cantik

      0

      0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Ermm….. sebab Neelofa masih muda, so bagi aku Neelofa lebih kelihatan cantik dari Fasha.. tapi kalau dorang sebaya, aku rasa Fasha lebih cantik…

      0

      0
  39. minat faizal tahir jer.... says:

    bese la ct tu… kat mane ade orang popular kat situ la die ade… nak tumpang glamour la tu… cukup2 la ct…

    0

    0
  40. hehehe says:

    tul tu minat faizal tahir jer si ct nie mana2 ada org popular ml lar nak menepek sama…dia bt apa pun fans dia ttp skg gl2…menepek tak abis2…

    0

    0
  41. loving says:

    untung la apek pat lunch dgn Datuk Siti….
    congratulations to apek sbb dh jd artis & duta puma…..
    s’moga mjd s’org artis yg bjaya…..

    0

    0
  42. Naziman says:

    jelesnya tengok..kita ni tak tahu bila dapat lunch dgn siti..

    0

    0
  43. […] Jeles sungguh Abang Nara melihat gambar yang diupload oleh Apek di Twitternya. Pasti ramai jugak yang jeles kerana Apek berpeluang untuk makan tengah hari bersama Datuk Siti Nurhaliza dan Datuk K. Bukan senang nak dapat peluang ini. Kemungkinan besar Datuk … Continue reading → […]

    0

    0
  44. abang ponte says:

    hadis Nabi s.a.w ” serulah pada jalan Allah dengan penuh hikmah dan nasihat2 yang baik….” hingga akhir matan ..Duhai saudara saudari yang di berkati Allah..sedikit pesanan ringkas moga bermanfaat bersama..elakkanlh diri kita berkomen di mana2 ruangan sehingga komen kite itu menjatuhkan air muke orang len..membuka aib org atau apa2 jua yang kite maklum ianya di larang oleh Allah s.w.t..peace :-)

    0

    0
  45. tengok bertuahnya siti dapat makan ngan apex says:

    aku suka apex putus ngan dahlia teck yg xcun tu. leuniey much better

    0

    0