Written by AbangNara | January 9th, 2014

Kalau tak silap Abang Nara, hanya tinggal beberapa minggu sahaja lagi sebelum Leuniey Natasha dan Khairul Fahmi Apek akan bergelar ibu bapa. Mengikut jadual, Leuniey akan melahirkan anak sulung mereka pada penghujung bulan ini. Pastinya kini mereka berdua sudah tidak sabar lagi untuk menimang cahaya mata itu di tangan sendiri.

"apekBerkata kepada Media Hiburan, Apek telah memaklumkan yang mereka akan menimang cahaya mata perempuan. Pasti comel macam mak dia nanti. Tentu Leuniey sedang seronok membeli-belah baju cute-cute ala “princess” untuk si comelnya. Apa pun tahniah buat Apek dan Leuniey atas berita gembira ini.
"apek

Beberapa lagi gambar Leuniey sedang sarat mengandung dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

"apek
"apek
"apek
"apek
"apek

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to Apek & Leuniey Bakal Timang Cahaya Mata Perempuan

  1. KAK YONG says:

    kekekek abg nara da kenapa ter post awal ke …sampai gambar xda kuar html tu je…kekkee

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • abg engineer yg sbnr says:

      gerenti comel pye…luni ni cantik, putih lak tu..untung laa apek….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 2
      • miss ynwa says:

        ini pasangan paling aku suke sekali dalam msia….
        dah la sama cntik smaa padan, humble plak tu
        tak menunjuk mcm psgn bru kahwin baru ni
        yang overdoes..pki tuala smae2 pon bole upload ig…
        respect leuniy..kerana die sygkn suami nye die berhijrah..xsggup lihat insan dicintai mendapat murka Allah..subhanallah!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 135 Thumb down 10
        • akusukadia says:

          kesian mak ayah dia..anak xsayang…. sebab tu xtutup aurat..tunggu lelaki yang dicintai barulah nak tutup aurat..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 138 Thumb down 41
      • mama juga says:

        tahniah… mesti anak putih comel mcm ibu n ayahnya juga…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
    • Olga says:

      HARAP ANAK DIORANG NANTI GIGI X BERTERABUR MACAM APEK

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 62
      • minah jambu merah biru says:

        hahahahahahahahahahahaha betol betol hehe…..ha kan nenek minah jambu teka kelmarin yg anak lniey ni pompan hehe betol jugak tekaan nenek minah jambu….apek ni minah jambu tengok makin nk ada anak makin selekeh pulak muka dia…ape kate kau olga betol tk ape yg minah jambu dh cakapkn ni ? olga betol tak !!!!!!!!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • Linzy Longkang says:

        apek nih duit banyak tapi pesal tak gi jumpa dr gigi buat braces?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 9
        • bobo says:

          sebab nanti kalau dia buat braces, gigi dia tersusun cantik, cuba ko bayangkan wajah dia, mcm gay kan..bgus juga gigi bterabur.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
  2. miyami says:

    mesti anak dorang comel mcm cina kan…ikut muka parent dia…ee geramnyer….x sbr nk tgk…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 4
  3. eyka says:

    tahniah,msti comel mcm ibu die…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  4. nok gebuzzz says:

    leuniey suke kan amik pic sdiri dlm kete…ape2 pon tahniah la ,n baby korang mesti gojes n putih gebuzzzzz!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
  5. gigi emas says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 48
    • Anonymous says:

      mudah-mudahan keturunan kau yg muka itik. baru tau tinggi rendah langit.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
      • minah jambu merah biru says:

        eh helo ! itek kn maklok allah jugak …kalau anak apek keluar macm muka itek kenape ? tu pon dh shukur ada jugak muka walau pon macm muka itek huh ! kalau keluar tros tkde muka amcm ????? komen macm orang cetek pemikiran pulak ..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 7
  6. gigi emas says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 29
  7. zara says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 25
    • minah jambu merah biru says:

      jangan nk macm bagos lah nk tegor orang punye kening ! jangan2 kening kau pon macm lidi mancis ! nk cakap orang kononnnnnnnn pohdah !!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 11
  8. ikan kembong says:

    xbaik la ckp baby kua mcm muka itik….tu kan binatang.nape nk samakan ngn manusia..baby sume cantik n comel…bau wangi dr syurga..tah2 anak ko nti cm itik…opssssssss..jgn mrh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 1
  9. ikan kembong says:

    oh 1 lg bang nara…model tudung zaharah tu pasai apa muka cebik2 cmtu…xde model len kah??hahaha…ok bang nara..lap u………..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
    • nas says:

      aku tgk muka model tu mcm ina naim x tunang mawi dulu.dia kah???

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        muka masam mcm tu pun jadi model. dah lah mata biru. kulit sawo matang. apa punya taste tokey kedai.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
      • betul3 says:

        haah… memula ingat ina naim gak…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. intan says:

    mulusnye kulit dia… pori2 pun xde…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  11. Anonymous says:

    kalau anak gigi emas keluar muka itik x ap lagi…d buatnya keluar muka babi baru le dia tahu…suka sgt le nk samakan bayi ngan muka binatang…hati gigi emas ni y mcm binatang….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  12. Anonymous says:

    anak dia org ni nti mesti comel kan…luni muka mcm cina n y apek muka mcm jepun…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  13. Anonymous says:

    dh x ad iklan tudung lain ke selain dri zaharah ni…tudung nya dh le x berape cntik d tambah plk ngan modelnya y berkerut muka…naik boring plk aku menengoknya….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  14. Anonymous says:

    Dulu mmg xsuke gile kat KFCM tp after kahwin mmg xde lgsg gossip panas so terus mcm ok dah…couple yg over-exposed n xde cite2 yg xbest dengar.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  15. Anonymous says:

    Sudah2 la promote tudung zaharah tu bang nara oi..x kuasa da tgk model dia yg muka berkerut dn xreti nk senyum tu..Model baru plz………..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  16. Rim kereta says:

    Tahniah Apek n Leuniey, moga semuanya selamat..aminn

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  17. pembaca beautynara says:

    biasa kalu anak sulong puan muka mcm bapa…mesti cute mcm papa dia + mama dia skit2..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  18. pembaca beautynara says:

    gigi emas tu mcm dengki je gan leuniey ….x baik ckp mcm tu kena minta maaf gn leuniy…bersyukur la dgn apa yg ada…setiap manusia tu cantik…masing2 ada kelebihan n kekurangan :)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  19. abang yang tak bangang says:

    anak diorunk mungkin rupa cantik hensem cute. tapi mesti bimbo. sebab parents dua2 bimbo.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
  20. minah jambu merah biru says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 12
  21. Aidil says:

    tahniah apek.. didik jadi anak yang soleh. amin

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  22. anony says:

    Laa…ingatkan ni blog gossip artis2, rupa2nya yg tak artis pun masuk jugak… Siarlah yg cerita best2 je….bukan yg mcm ni.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 8
  23. hoi says:

    rimas aku tgk tudung isteri fizo tu. comelnya leuniey!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  24. […] Apek & Leuniey Bakal Timang Cahaya Mata Perempuan (37) […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0