Written by AbangNara | January 9th, 2014

Kalau tak silap Abang Nara, hanya tinggal beberapa minggu sahaja lagi sebelum Leuniey Natasha dan Khairul Fahmi Apek akan bergelar ibu bapa. Mengikut jadual, Leuniey akan melahirkan anak sulung mereka pada penghujung bulan ini. Pastinya kini mereka berdua sudah tidak sabar lagi untuk menimang cahaya mata itu di tangan sendiri.

"apekBerkata kepada Media Hiburan, Apek telah memaklumkan yang mereka akan menimang cahaya mata perempuan. Pasti comel macam mak dia nanti. Tentu Leuniey sedang seronok membeli-belah baju cute-cute ala “princess” untuk si comelnya. Apa pun tahniah buat Apek dan Leuniey atas berita gembira ini.
"apek

Beberapa lagi gambar Leuniey sedang sarat mengandung dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

"apek
"apek
"apek
"apek
"apek

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to Apek & Leuniey Bakal Timang Cahaya Mata Perempuan

  1. KAK YONG says:

    kekekek abg nara da kenapa ter post awal ke …sampai gambar xda kuar html tu je…kekkee

    0
    0
    • abg engineer yg sbnr says:

      gerenti comel pye…luni ni cantik, putih lak tu..untung laa apek….

      0
      0
      • miss ynwa says:

        ini pasangan paling aku suke sekali dalam msia….
        dah la sama cntik smaa padan, humble plak tu
        tak menunjuk mcm psgn bru kahwin baru ni
        yang overdoes..pki tuala smae2 pon bole upload ig…
        respect leuniy..kerana die sygkn suami nye die berhijrah..xsggup lihat insan dicintai mendapat murka Allah..subhanallah!

        0
        0
        • akusukadia says:

          kesian mak ayah dia..anak xsayang…. sebab tu xtutup aurat..tunggu lelaki yang dicintai barulah nak tutup aurat..

          0
          0
      • mama juga says:

        tahniah… mesti anak putih comel mcm ibu n ayahnya juga…

        0
        0
    • Olga says:

      HARAP ANAK DIORANG NANTI GIGI X BERTERABUR MACAM APEK

      0
      0
      • minah jambu merah biru says:

        hahahahahahahahahahahaha betol betol hehe…..ha kan nenek minah jambu teka kelmarin yg anak lniey ni pompan hehe betol jugak tekaan nenek minah jambu….apek ni minah jambu tengok makin nk ada anak makin selekeh pulak muka dia…ape kate kau olga betol tk ape yg minah jambu dh cakapkn ni ? olga betol tak !!!!!!!!!!!!

        0
        0
      • Linzy Longkang says:

        apek nih duit banyak tapi pesal tak gi jumpa dr gigi buat braces?

        0
        0
        • bobo says:

          sebab nanti kalau dia buat braces, gigi dia tersusun cantik, cuba ko bayangkan wajah dia, mcm gay kan..bgus juga gigi bterabur.

          0
          0
  2. miyami says:

    mesti anak dorang comel mcm cina kan…ikut muka parent dia…ee geramnyer….x sbr nk tgk…

    0
    0
  3. eyka says:

    tahniah,msti comel mcm ibu die…

    0
    0
  4. nok gebuzzz says:

    leuniey suke kan amik pic sdiri dlm kete…ape2 pon tahniah la ,n baby korang mesti gojes n putih gebuzzzzz!!!

    0
    0
  5. gigi emas says:

    Anak sure muka itik sebab mak nye selalu buat selfie itik…….

    0
    0
    • Anonymous says:

      mudah-mudahan keturunan kau yg muka itik. baru tau tinggi rendah langit.

      0
      0
      • minah jambu merah biru says:

        eh helo ! itek kn maklok allah jugak …kalau anak apek keluar macm muka itek kenape ? tu pon dh shukur ada jugak muka walau pon macm muka itek huh ! kalau keluar tros tkde muka amcm ????? komen macm orang cetek pemikiran pulak ..

        0
        0
  6. gigi emas says:

    Anak sure muka macak itik sebab mak nye selalu sangat selfie muka itik….

    0
    0
  7. zara says:

    bulu kening leuniey embroidery eyebrow. dalam Islam tak boleh.dah lama dah perhatikan. even before dia kawin until now. as teguran sesama Islam

    semoga anak yang comel dan dipermudahkan.amin

    0
    0
    • minah jambu merah biru says:

      jangan nk macm bagos lah nk tegor orang punye kening ! jangan2 kening kau pon macm lidi mancis ! nk cakap orang kononnnnnnnn pohdah !!

      0
      0
  8. ikan kembong says:

    xbaik la ckp baby kua mcm muka itik….tu kan binatang.nape nk samakan ngn manusia..baby sume cantik n comel…bau wangi dr syurga..tah2 anak ko nti cm itik…opssssssss..jgn mrh

    0
    0
  9. ikan kembong says:

    oh 1 lg bang nara…model tudung zaharah tu pasai apa muka cebik2 cmtu…xde model len kah??hahaha…ok bang nara..lap u………..

    0
    0
  10. intan says:

    mulusnye kulit dia… pori2 pun xde…

    0
    0
  11. Anonymous says:

    kalau anak gigi emas keluar muka itik x ap lagi…d buatnya keluar muka babi baru le dia tahu…suka sgt le nk samakan bayi ngan muka binatang…hati gigi emas ni y mcm binatang….

    0
    0
  12. Anonymous says:

    anak dia org ni nti mesti comel kan…luni muka mcm cina n y apek muka mcm jepun…

    0
    0
  13. Anonymous says:

    dh x ad iklan tudung lain ke selain dri zaharah ni…tudung nya dh le x berape cntik d tambah plk ngan modelnya y berkerut muka…naik boring plk aku menengoknya….

    0
    0
  14. Anonymous says:

    Dulu mmg xsuke gile kat KFCM tp after kahwin mmg xde lgsg gossip panas so terus mcm ok dah…couple yg over-exposed n xde cite2 yg xbest dengar.

    0
    0
  15. Anonymous says:

    Sudah2 la promote tudung zaharah tu bang nara oi..x kuasa da tgk model dia yg muka berkerut dn xreti nk senyum tu..Model baru plz………..

    0
    0
  16. Rim kereta says:

    Tahniah Apek n Leuniey, moga semuanya selamat..aminn

    0
    0
  17. pembaca beautynara says:

    biasa kalu anak sulong puan muka mcm bapa…mesti cute mcm papa dia + mama dia skit2..

    0
    0
  18. pembaca beautynara says:

    gigi emas tu mcm dengki je gan leuniey ….x baik ckp mcm tu kena minta maaf gn leuniy…bersyukur la dgn apa yg ada…setiap manusia tu cantik…masing2 ada kelebihan n kekurangan :)

    0
    0
  19. abang yang tak bangang says:

    anak diorunk mungkin rupa cantik hensem cute. tapi mesti bimbo. sebab parents dua2 bimbo.

    0
    0
  20. minah jambu merah biru says:

    nenek minah jambu cakap kalau beranak sakit betol ke sakit ? anak pertama yg sakit lama betol ke ? kalau gitu bila minah jambu kawin n ngandong minah jambu nk cara opration je lah senang tk sakit kan…eeeee takot kalau nk ingat pasal branak2 ni …helo luniey ! u tk takot ke nk beranak ? beranak sakit tauuuuuu babtu artis2 yg dh kawin ni dorang takot nk beranak pasal dorang takot sakitttttt…bila ada yg tanye dorang akan jawab > belom ada rezekiiiii < hepening kan..

    0
    0
  21. Aidil says:

    tahniah apek.. didik jadi anak yang soleh. amin

    0
    0
  22. anony says:

    Laa…ingatkan ni blog gossip artis2, rupa2nya yg tak artis pun masuk jugak… Siarlah yg cerita best2 je….bukan yg mcm ni.

    0
    0
  23. hoi says:

    rimas aku tgk tudung isteri fizo tu. comelnya leuniey!!!

    0
    0