Written by Bella | November 2nd, 2015

Shenty Feliziana nama yang sedang hangat diperkatakan sebagai teman wanita kepada aktor Syazwan Zulkifly juga seorang aktres serta pengacara HLive.

Apa yang menarik perhatian kami kali ini bukan kisah cinta beliau tetapi menurut portal BH ONLINE mereka ada menerima sekeping foto Shenty dimana terdapat kesan luka dan lebam pada wajahnya.

Ingin mengetahui kebenaran disebalik foto tersebut, pihak BH ada cuba untuk menghubungi Shenty tetapi gagal.

Ini menimbulkan seribu satu persoalan apatah lagi Shenty menerusi muat naik terbaru beliau di Instagram disertakan dengan kapsyen yang mempunyai satu maksud tersirat.

May this blessed Friday prevails nothing but the truth. Surely Allah is with those who are patient and may He bless me with strength to endure His tests. JazakAllah Khair. #watchingtheworldgoby #liesanddeceit #maruahorang #jeopardizingnames #investigate #fitnahlebihkejamdarimembunuh #thinkbeforepublishing #trustnobody #healing

Apa agaknya berlaku kepada Shenty Feliziana ye? Atau mungkin ia satu khabar angin? Apa-apa pun kami harap beliau dapat menyelesaikan masalahnya.

Sumber Berita: Berita Harian

6 responses to Apakah Punca Kesan Lebam Dan Luka Pada Wajah Shenty Feliziana?

  1. Aqisz says:

    Errr ok. Tak femes n org tak kenal pun. Takyah siasat sgt kot nara?
    Just bcuz syazwan tu nak quit acting.. So what? Elok la sorg2 bersara lepas ni. Dari syazwan, ke hanez suraya, ke hanis zalikha, ke neelofa, ke fouziah gous.
    Tak tggal kesan apa2 pun kalau dierang takde dlm industry ni.

    0

    0
  2. Pekerja Gomen says:

    Terhantuk pintu…
    katanya..

    0

    0
  3. Tul ke nii says:

    Lum jd bini lg dh mcm2 hal.pngcara pn dh blh brlkon skrg.ptut lh bf ko dh xnk brlkon lg ..agknye tkut bnda cmni lh.

    0

    0
    • Anonymous says:

      yela tu kot bf dia nak benti belakon sbb dia pn asik belakon depan bf dia. sakit sikit msuk spital upload kt ig, ada sekali tu tgn lebam ke apa caption pnjang2 masuk ig, agaknya minah ni attention seeker kot.bf dia penat la tu layan lakonan gf dia.turut simpati

      0

      0
    • krik krik says:

      nk behenti belakon la konon,lps tu bg statement bodoh kt wrtawan.dia dah kantoi pukul gf dia ni takut la tu.lepastu meroyan dkt instagram dgn twitter.fishy gila.playboy ni mana pernah tnjuk gf,paling kuat upload dgn pic heroin cption shooting mcm faye dlu pdahal skandal.bkn tu je mana prmpuan2 hot sexy dkt ig dkt fb smua dia try guna nama sbb dia artis.bf dia ni dlu pegi mana pn org xkenal la.lupa diri lupa kwn smua dia lupa.

      0

      0
  4. rokoknaikhargalagiiii says:

    behenti la syazwan,ko belakon pon asik nk try pelakon baru je.belakon dgn sherry ibrahim try sherry.belakon dgn faye try faye.tak mngaku becinta tup2 isu putus cinta.isu pukul faye kt set .belakon dgn bdk singapore tu pn ko try.smua kau try.mia ahmad xnk tery ke bang?lepastu skrg duk gila update gamba gf.pelik sgt player tiba2 mngaku ada gf.huhuhuhuhuhuhu.

    0

    0