Written by AbangNara | July 2nd, 2012

Akhirnya sebentar tadi, Anzalna telah memohon maaf kepada Neelofa atas segala tuduhan yang dilemparkan menerusi BiPop kira-kira sebulan yang lepas. Kenyataan maaf yang tersebut telah dibaca di dalam sidang media yang turut dihadiri Presiden Seniman, Zed Zaidi.

anzalna mohon maaf

Berikut ialah permohonan maaf daripada Anzalna:-

Saya Nur Anzalna Md Nasir di atas nasihat Persatuan Seniman Malaysia dengan ini memohon maaf kepada Neelofa kerana mengeluarkan kenyataan di Berita Minggu pada 10 Jun 2012 di muka surat 10 yang telah menjejaskan maruah Neelofa dan keluarganya. Saya akui tidak mempunyai bukti yang kukuh ketika mengeluarkan kenyataan di akhbar tersebut.Sejujurnya saya tidak bermaksud apa-apa dan tidak berniat untuk mengaibkan sesiapa daripada kenyataan itu.

Selepas permohonan maaf itu, Neelofa berkata yang hari ini telah membuktikan dirinya berada di pihak yang benar. Semoga selepas ini mereka berdua dapat berbaik semula seperti dahulu dan terus menumpukan perhatian sepenuhnya kepada karier masing-masing. Kredit info Mstar Online.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

119 responses to Anzalna Mohon Maaf, Akui Tiada Bukti Kukuh

  1. Farah says:

    Retis nie, xde otak duuh

    0

    0
    • Anonymous says:

      penipu betul.
      baik dia dengan neelofa,sama je.
      buat malu dekat artis2 senior mcm DCT,rosyam nor.

      dalam metro baru ni tajuk utama,”sengketa 3 DIVA”.
      memang perli habis

      0

      0
      • kasturi says:

        “sengketa 3 Diva”… so far Dato Ct n Dato Sharifah Aini je yang dah berbaik semula. To Anzalna, w/pun kita dipihak yg benar, jika tiada bukti yg kukuh sila jgn tuduh sebarangan… nanti kita jg yg susah… learn from your mistake… to Neelofa, jgn jadi mcm Anzalna, kalau nak tuduh org sila beri bukti dulu….

        0

        0
      • apaapajer says:

        CT pon ada jer kes saman menyaman ni, macam lopa jugaklah saman Seripah Aini

        0

        0
      • Dr. Fazeley says:

        Neelofa/Anzalna: “Babe, plan kita dh berjaya. Lepas ni up la nama kita…”

        Tahniah kpd Neelofa/Anzalna atas propa/publisiti murahan ni.. DUH..

        0

        0
      • fazura the gundeks says:

        sekarang, peminat anzalna yg bangang tukar strategi pulak, kutuk dua2 sekali. Dasar bangang. Anzalna yg fitnah lopak, she gains a kot of publicity ttg ni. Lopak dah mmg sedia popular sblm ni, peminat beratus ribu kat twitter. Anzalna apa yg ada? Bangang gila peminat fazura.
        Jelas lg bersuluh yg bimbo ialah anzalna & si bitch tua batu api tak sedar diri, fazura si gundik.

        0

        0
      • tu lah…kecik2 xnak mampos..
        besar2 menyusahkan orang..

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku setuju, tetiba je yg sokong anzalna tu dh jilat ludah blk, pastu tukar kutukan kepada dua2 skali.. ahahaha.. malu jee

        0

        0
      • kau nie menyemak je... says:

        bukan main kau speaking dalam propaganza aritu,,,,akak muntah seminggu kau tau x?dah la sengauuu…xpaham sepatah pe kau cakap

        0

        0
      • Anonymous says:

        Neelufa Mohd Nor: pica da cntik bertudung , ayu…tp mulut cm gampang…hmmmm

        0

        0
      • nak mintak maaf tunguu hari raya la..
        puasa pun dah nak dekat ni..

        0

        0
    • podah says:

      tu la lain kali sediakan bukti dulu. tak pasal dapat publisiti murahan.

      0

      0
    • Cik Ketom says:

      Kan Cik Ketom dah cakap… semua ni propa je, masing2 ada kepentingan untuk naikkan nama masing2 walaupun terpaksa guna strategi mcm tak berapa nak cerdik ni

      0

      0
    • wowie says:

      kehkehkeh… sapa yg malu? mereka dan keluarga mereka dik non…. miakakaka… no school punya orang!

      0

      0
    • cham says:

      sama je dorang dua nih..lopak mgata tasha shila, yang si anzalna plak dok mgata lopak..tah hape2..

      0

      0
    • N says:

      both of them bimbo..

      0

      0
    • senah says:

      sebab tu orang cakap. berdiam diri adalah lebih bagus dari berdebat walau anda di pihak benar sekalipun.

      0

      0
  2. leha oh leha says:

    weii……..

    penipu la ko ni anzalna…

    fcuk betul………

    0

    0
    • fazura gundek rupawan buta huruf says:

      hahaha!! ketawakan dia…merengek lah anzalna kat boyfren mat salleh dia.. ada lagi kerr?? atau sekadar robek bawah nya…??

      0

      0
  3. Anonymous says:

    ahahahaha…kesian anzalna… ahahah

    0

    0
    • miss amanda says:

      Hanya Allah Maha Mengetahui segalanya..

      kalau aku jd anzalna..tebal jgk muka ni.. semoga jd pengajaran pd dia dan semua artis, jgn suke buat statement kt media.. betul ke tidak simpan je sendiri.. Insyaallah Allah itu Adil.. so pada neelofa dan anzalna teruskan hidup tanpa ada rs benci sesama manusia..

      0

      0
    • Lan Todak says:

      Minta BN tukar tajuk … spatutnya mcam ni

      “Anzalna Mohon Maaf, Akui Tiada Bukti “

      0

      0
  4. ada aku kisah says:

    Macam2la korang nie… berlakon tak seberapa… semoga sinar ramadhan akan datang nie wat korang menyatukan silaturahim yang dah tercemar skit tue…

    0

    0
    • Kurus says:

      malam nisfu syahban minggu ni..
      malam 15 syahban..
      tutup fail lama, buka fail baru.. ;))

      0

      0
      • Anonymous says:

        kurus, 15 syaaban bukan psl buka buku baru. aku x taulah mana dtg kepercayaan ni. seingat aku, apa yg aku dgr ustaz ckp, time ni ALLAH memerintahkan nabi saw menukar kiblat dari baitul maqdis ke makkah. byk aku bc ulasan ustaz yg ckp pasal tutp n buka buku tu sebenarnya fakta palsu. wallahua’lam

        0

        0
      • Kurus says:

        sian ko kan..

        0

        0
  5. kak kiah annggguun says:

    propa lebih ko ni anzalna..
    sama je dengan nelopa tu..

    hak tuihh la…
    artis baru yang gila glemer nak mampos..

    diulangi,.

    NAK MAMPOS!

    0

    0
  6. BUTTERFLY says:

    xsemestinya anzalna cakap camtu,neelofa tu xsalah..ape2 je la neelofa..xde anzalna pn,wa mmg xske lu..sekian..

    0

    0
    • huhuhuhuhu says:

      so ko ingat neelofa tu suka ko ?

      0

      0
      • nn says:

        oit… ko tengok kt roti kaya. anzalna cakap ‘ i kena baca syarat u ni” lebih kurg. mean lopak nak anzalna ngaku n baca ikut skrip yg dia sediakan.
        apa2 entah diorh berdua ni…

        0

        0
      • Anonymous says:

        mmg laaa dh dia xboleh nak buktikan ape yg dia ckp, so dia kene la penuhi tuntutan si neelofa. klu nak lawan, tampilkan bukti n xyah la ikut. x malu, dh salah lagi nak bimbo!

        0

        0
      • donat says:

        ntah btrfly nie bjet je….lofa tue kya, ader rmah sndri..dady dia plak adiahkan jam tngn hrga 22 rbu…so x yah la jeles ngn dia…dia nak cry pblsti mrhan wat per..dia da ad mcm2…

        0

        0
      • Glamer Gilerrr says:

        hahahahaha neelofa bukan setakat tak suka kat ko, kenal ko pun tak!! hahahaa ksian….

        0

        0
  7. Kalau tak salah jgn mengaku salah laaa, nampak sgt buat citer

    0

    0
  8. ceh... says:

    tah pape la dorang ni…

    0

    0
  9. fathia says:

    poyo lah, lntak ko lah.. Same je, xleh pakai..
    Lopa jgn nk brd di pihak benar sgt…

    0

    0
  10. bunga cinta says:

    nk tergelak rasa nye tgk anzalna dgn neelofa ni bergaduh..ntah pape je diorg ni..

    0

    0
  11. sweet32 says:

    buat ape nak gaduh2… dua2 cantik, dua2 ade rezeki masing2… klu gaduh2 nnti rezeki susah nak masuk. elok2 ade org nak amik berlakon trus x jd! baru korang tau langit tinggi ke rendah!

    0

    0
  12. halimah jongang says:

    buat malu sendiri je..hari tu ye ye je…tp x smestinya lofa tu btoi..lebih kurang sama ja pompuan2 2 org ni….

    0

    0
  13. cik pija comel says:

    semoga kamu berdua di beri cahaya hidayah,

    dan kami juga…
    INSYAALLAH.. aMIN… jangan gaduh2 lagi.. tak baik..
    nak puasa dah ni kn… semoga sinar ramadhan memberi kita cahaya yang terang untuk dekat pada Nya…

    0

    0
  14. bapok riang says:

    Sila sorok muka kau dlm punggung ye Anzalna, malu lerrr sikit oii. Kejap cakap ada bukti kukuh, kejap takda. Duhhhhhh.

    0

    0
    • Lan Todak says:

      HAHAHA … si anzalna upah laywer tu untuk aper.ek.? laywer tu goyang kaki je ke …

      What goes around comes around

      Tu lar .. jatuhkan maruah org lagi ..skarg ni maruah kau plak yg tercalar . aku xdpat bayangkan bgaimana perasaan kau ketika kau membaca skrip permohonan maaf yg disdiakan oleh pihak neelofa tu … msti sayu kn .. . anyway, u deserved it

      0

      0
  15. Anonymous says:

    maaf bukan bererti die salah… sama jer neelofa tu.. dua2 otak duk kat lutut~~~

    0

    0
    • Lan Todak says:

      Klau dia xsalah bukti kn lah dia tu x salah .,kate dh kumpul bukti siap upah laywer lagi … bukti kn lah .. tpi x bukti kan pn .. knape xbukti kn , snang je … sbab xde bukti

      kau ckap neelofa otak duk kat lulut ? .mmg dia ni truk pkai seksi tpi bab pncapaian akademi dia ni mmg superb….minah ni PMR 8A SPM 10A … brape ramai artis kita dpat mcam tu .. ?

      0

      0
      • Anonymous says:

        HAHAHA!! HAHAHA!! KALAU OTAK NEELOFA KAT LUTUt, OTAK FAZURA KAT MANA?? ADA KAH PADA TELUR2 MEREKA YG BERKENAAN?? ADAKAH OTAK ANZALNA DI CELAH KANGKANG MAT SALLEHH ITEW?? HAHAHAHA!!

        0

        0
      • konpiusss??? says:

        mane sumer org tahu neelofa spm dpt 10A erk? ade publish kat mane2 ke? kalau ada aku pun nk tgok gak,,sbb setahu aku org dpt 10A xkan ke sunway college je…kalau pmr 8A tu aku yakin lah sbb x dpt 8A xleh masuk mrsm bitara..

        0

        0
      • Anonymous says:

        abis ko ingat bdk2 bodoh mcm ko je masuk sunway, anak org kaya sukati dia la nak masuk kolej ke uni ke, bapak dia yg bayo..

        0

        0
      • kak pah koop says:

        woi, lofa tu budak sekolah aku. Mmg dia dapat 10A for SPM pon. Kau ingat sunway college tu college utk bebudak bodoh ke? Public uni boleh la utk budak melayu yang gov bela & takmau bersaing. Semua nak bersubsidi!! Tapi kalau sunway college, persaingan belajar hebat. Degree kau pun ada kelas! Aku grad drpd sunway college, rest 1 day jer..esoknya pi interview & terus dapat kerja. Gaji pun lebih drpd budak public uni.

        0

        0
      • konpiuss?? says:

        hahahaa..gelabah plak kepah kepop ni..aku tnye…ko paham x? itu soalan dan kemusykilan…AND THE MOSTTTTTT IMPORTANT THING, AKU TAK TANYA PASAL KAU PUN? KAU SAPE??HAHAHAHA…aku x hina IPTS okeh..family aku pun ade study IPTS…tp refer komen di atas,aku TANYA sbb aku x tahu n x penah tahu pun… n lg 1 kan aku x yakin ko satu sekolah ngan neelofa..sbb aku pun ex-mrsm.. cara kau bangga diri bkn ciri2 ex student mrsm.. belambak lg org yg x menganggur utk dpt keje…kalau stakat 1 hari x yah poyo la..student2 engineering IPTA tu (refer top scorer) ramai je blom grad tp dah dpt offer…nak ckp gaji kau besar? brapa gaji kau ckapa sketttt yg besar sgt tu…hahaha..mmpu bli banglo cash ke makcikkk???hahahaha

        0

        0
    • ye yo oo jer ko kak pah k pop.. rest 1hari terus dpt keje.. ko keje kipas nelopak ke?

      0

      0
      • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

        KAK PAH KOOP, banggenye kau punye statement.. siap ngutuk budak IPTA bagai..kelass sgt ke degree kau?? berape kau dapat? dean list? sbb kau kipas lecturer kau mcm kau kipas neelofa? rest 1 day je terus dpt kje ek? gaji lebih lagi dari budak public uni? bape juta kau dapat? bape lame kau tahan keje situ?
        huduhye statement kau..budak2 tadika pun xgune bahase mcm kau..oo baru ku tahu mcm ni rupenye ayat budak sunway college..riaaaak!!!!takburr!!!

        0

        0
  16. alamak says:

    kesian anzalna. haha neelofa kau jgn nak suka sgt lah hoy. kalau ikot logik pon ko tu ber”bau”.. dulu ngn fazura.. masa ko kata fazura nak jatuhkan ko, ko x pk plak kan,, skang hambek kauuu, aku mmg x suke neelofa pas kes ni. anzalna mmg aku x penah suke pon. tp jgn ingat anzalna ngaku salah, ko lepas n bebas.. anzalna, terus kan bjuang dlm industri klu rasa diri ada bakat. org mcm neelofa tu x kemana pon.

    tp andai neelofa betol2 x salah, maapkan haku.. hanya Allah swt & dia je tauu. sedih!

    0

    0
    • kelab komen selalu kena delete says:

      so mmg dia dh lepas pun, ko nak kata ape?? pembenci mcm ko niii yg xkan kemana, dia dh ke depan ko still lagi duk kat ceruk jamban.

      0

      0
  17. yya says:

    syukurla sgalanya dah selesai.. Ganjaran pahala yg besar bagi org2 yg mnghubungkan silaturrahim..Anzalna dah ambil kputusan yg bijak utk tak terus mengeruhkan keadaan..benda ni kecik je..takyah nak gado2..nanti syaitan tepuk2 tangan..just focus on both of u career k..Mudah2han dua2 diberi hidayah Allah.

    0

    0
  18. Syarih says:

    bagus lah kalau dah selesai masalah ini. semoga ia menjadi pengajaran kepada artis-artis yang lain….kalau takutkan ribut jangan berumah ditepi pantai…benarlah pepatah kata itu. dunia hari ini silap langkah akan rosak jika tidak diperbetulkan segera.

    0

    0
  19. dekukesah says:

    Maap la aku ckp.. artis2 baru ni propa je lebih… takat lakonan tu hampeh xde la bagus mana pon…kalau camni la sikap mereka… patut ka mereka ni dijadikan ikon? Ikon putar belit rasanya sesuai sangat la…

    0

    0
  20. ntah ape2 says:

    segan wei….

    0

    0
  21. lady jull says:

    anjalna .. ko potong kepala tu masuk dalam henbeg la weyh … malu nye laa pun..

    0

    0
  22. lovelime says:

    beauty wif no brain!dumb2~~~

    0

    0
  23. Anonymous says:

    neelofa tu bagi aku tetap hati busuk! lepasnie mesti ada kes dengan orang lain pulak.

    0

    0
  24. GENDUT says:

    SELAIN DUA2 “DIVAA” NI….ABG JED JAIDI PUN TUMPANG GLAMOR……

    0

    0
    • Anonymous says:

      terserlah muka bangga abg jed jaidi.. dlm hatinya berdetik : “oh, aku lah presiden seniman yg paling unggul…”

      0

      0
  25. fan BN says:

    Minta maaf jugak nak mencelah, artis baru semuanya perlu lakukan perkara macam ni ker utk popularkan diri? lepas ni mintak maaf, pastu suka la tu nama dan popular sebab kes yang dah lepas tu. Makanlah popular tu, nak tengok lama mana.. -peace-

    0

    0
  26. sayang zedzaidi says:

    ala..ni sume duniawi jela…nampak sgt da terang2 si anzalna 2 baca skrip yg da lopak bagi..kenala ikot skrip..huhu..kat dunia bleh menipu..kat akhirat x terlepas..lopak2…

    0

    0
  27. kak mah says:

    heboh2 nie btw anzalna sape yer? model ker? pelakon? penyanyi? x pernah taw…neelofaa pon taw sekadar dier nie artis yg selalu BN dok cter.

    0

    0
  28. cik Tipah says:

    saya Cik Tipah atas nasihat Persatuan Seniman Malaysia mengucapkan tahniah kpd Anzalna dan Neelofa..hahaha

    0

    0
  29. saya lagi says:

    Boring!! next gossip plz

    0

    0
  30. -.- says:

    beauty without brain.

    0

    0
    • ada otak says:

      sume manusia ada brain kot ;p cantik ke tak aje de brain.. kau ada brain tak?

      0

      0
      • Arai says:

        Tu english quote la bodoh … susah btol nk berinteraksi dgan manusai prasan bgus walhal ape pn tak tau .. kau blajar takat mane ni …

        0

        0
      • to arai... says:

        HAKHAKAHAAHAK… Jahat gile komen ko!! bengong tol,,,dia x pandai ko ajar la..jgn la hina dia sebegitu..hahaha…gelak sorang2 aku lam opis neh..huhu

        0

        0
      • Anonymous says:

        weh..manusia ade brain.binatang pon ade brain.ape de hal?

        0

        0
      • Omg says:

        “Beauty without brains”.brains doesn’t mean she doesn’t have an actual brain..it means that she isn’t smart!!ya allah..belajar kat sekolah xfokus ke bila cikgu BI ajar??-_-

        0

        0
  31. Inzalna ratu belit says:

    Korang percaya ke Si Inzalna ni ikhlas?bru tdi di twitter beliau masih berbunyi menyatakn dia inocent..aku dh ckp anzalna x boleh pakai. Didpn lain di belakang lain. …

    0

    0
  32. Anonymous says:

    HAHAHAHAHA!!! HAHAHAHA!!! BETUL..MEMANG BETUL SI ANZALNA DAH KENA HENJUT OLEH MAT SALLEH TU..AHH AHHH AHH!!

    0

    0
  33. anzalyon says:

    saya rasa neelofa cantik dan bijak berbanding anzalna yang tahu menuduh tapi tak reti cover..g ckp kt reporter zubir pondan tu wat pe? kan dh malu..

    0

    0
  34. 2 betina bodoh says:

    lately, kecoh sangat kes 2 betina bodoh ni.serabot j..dua2 otak ada, tp x reti guna.tayang tetek pandai!

    0

    0
  35. pretty says:

    apa saja si Anzalna ni …. nampak sangatlah nak menipu tak bertempat. cheap publisiti! lain kali pastikan yg ‘mangsa’ awak tu bukan jenis yg cerdik pandai, kan da kena tampar! ish malunya…..

    0

    0
  36. Anonymous says:

    both of them bimbo..

    0

    0
  37. La Roja says:

    Ramai yg menyalak kat sini macam bagus tp hakikatnya lebih teruk dari dr kedua dua watak yg bergaduh nie… sedih nengok sbb kebanyakannya melayu… bab ngata sesama sendiri, melayu tetap jaguh! macamana lah nak maju…. mengata tapi tetap mengikuti….wahai sahabat seagama dan sebangsa, udah2 mengata, perbaiki kelemahan diri masing2…

    0

    0
  38. sayangselasih says:

    nilah masalah artis skrg ni..nak popular sggup buat cerita nak menjatuhkan org..neelofa tu pun sama jer…tak penah puas ati dgn org. skrg dua2 nama jugak yang busuk..mmg tak minat lgsung dua2 artis…kalo nak popular tunjukkan kehandalan lakonan anda…nak tgk ada tak drama atau filem yang boleh diberi pujian dn diingati dlm menjayakan sesebuah watak tu..walaupun tk suka dgn tasha shilla at least ada jugak watak yang dibawak dgn berkesan..mcm Cikgu Rohana dlm drama Gemilang dn satu lgi dlm Ramadhan Terakhir..mmg ptut dia menang.. dn sorg lagi Izara Aishah..saya anggap dia seperti ‘the next ogy ahmad daud’.

    0

    0
  39. Marleesa says:

    http://beautifulnara.com/anzalna-mohon-maaf-akui-tiada-bukti-kukuh/ alahai BNara, BIAS ke,. slps pmohonan maaf anzalna ni kn ada skit adegan x nk bg tahu org ke nk cover sgt org kg tu?

    0

    0
  40. elokla tu says:

    pernah terbaca kata2 hikmah…Minta maaf tak semestinya kita salah. Maknanya kita dh cukup dewasa untuk merendahkan ego dan menjaga hubungan dengan seseorang. saye tak la nak backup Anzalna..takde faedah pon. tapi terfikir jugak, kalau mintak maaf tu bukan kah die sndiri jugak yg malu + org mesti sangka die yg salah..tapi kalau d fikirkn sisi lain..mungkin ade sedikit kebenaran dari cerita yg dia dedahkan..munking die terlalu emosi waktu tu..itu yg terlepas semua ke wartawan. kalau tak, takkan lah die brani nak mereka2 cerita tak tentu pasal sdgkn die tahu periuk nasi die pasti hancur.

    0

    0
    • sukehati says:

      betol tu… Memohon maaf x semestinya salah.. lg pun skrip tu neelofa yg paksa anzalna ckp kan.. nmpk sgt neelofa tu takot… hohoho.. fikir2kanlah.. dua2 i x minat…

      0

      0
  41. Anonymous says:

    Harap Zed Zaidi bukan menyelesaikan hal-hal remeh ni je…..hal-hal berkaitan adab sopan artis juga perlu diambil berat. Contoh artis berpakaian seksi akan di ‘ban’ di media-media. Seperti Lana Nordin yang terbukti berpakaian tidak senonoh. Semoga Zed Zaidi ambil tindakan. Masyarakat tidak memerlukan artis yang rosak akhlak.

    0

    0
  42. kesian ko anzalna, jd bahan utk wartawan m’sia. diorg swoh ko ckp kt paper, pastu dorg dpt duit. yg ko ni pulak dpt malu. bljr dr kesilapan ye deknon. nk wtcmane dah lumrah dunia. saling mencari kesilapan, tp pulak perbetulkn kesilapan. wallahualam.

    0

    0
  43. i am xoxo says:

    BOOOOO!

    0

    0
  44. […] Akhirnya sebentar tadi, Anzalna telah memohon maaf kepada Neelofa atas segala tuduhan yang dilemparkan menerusi BiPop kira-kira sebulan yang lepas. Kenyataan maaf yang tersebut telah dibaca di dalam sidang media yang turut dihadiri Presiden Seniman, Zed Zaidi. Berikut ialah permohonan … Continue reading → […]

    0

    0
  45. Diri ini says:

    kalau dah artis dunia realiti pun nk berlakon jugak…ape daaaaa…

    0

    0
  46. lantakpilah says:

    beauty WITHOUT brain.

    0

    0
  47. dinaz_rid says:

    Moral of the story… tunjuk bukti dulu sebelum membuat sebarang kenyataan.

    0

    0
  48. dhani says:

    muahahhahahahahahahahahhahahahahaa..propaa la sangatttttt

    0

    0
  49. elisa says:

    guys..bnde dah lepas n cte pun dah settle kan..kita doa yg baik² utk diorg n mgkn bnde ni lebih matangkan masing² n jadi iktibar utk artis baru tmbh² yg cantik vogue mcm diorg berdua ni…baik neelofa n anzalna masing² pun ade silap, cuma mgkn pihak ke3 pun main peranan besar jugak dlm hal ni..xkesah lah pihak ke3 tue mendamaikan @ buat yg buatkan keadaan ni jdi hot..btw, kte teruslah sokong diorg, kata² menghina n menghakimi kdg² perlu dikurangkan sbb kte smua pun xsempurna..

    0

    0
  50. gadiskurangsemasa says:

    eleh….actually si neeolfa yg salah…ko tgk lah zed zaidi yang beria nk anzalna mintak maaf. then anzalna x nk ttup periuk nasi masing2 si anzalna be profesional mintak maaf ler….ikot kan mmg la dalam blog or siber uolsss boleh talk generally…tp kalo kau kawan dengan dia then cite pasal kau… boleh jadi dia tuduh cite 2 pasal org lain…sbb hti kau 2 Allah je tau…tp aku suke anzalna sbb dia berani dan x pretend yg dia ue busuk hati mcm si puaka niang rapek sekor ue…

    0

    0
  51. Glamer Gilerrr says:

    gadiskurangsemasa, ko & anzalna mmg sama jenis – bodoh, kpala otak kat bontot!

    0

    0
  52. anti Dewi Remaja says:

    hahaha.. that’s why i hate artis malaysia like them.. gossip murahan ja lebih… lagi suka K-POP… B.A.P wait for me… see u on this friday… WARRIORR.. Huhhh..

    0

    0
  53. antimurahan says:

    kadang-kadang,org yg sng diajak berbincang dan sanggup menepis ego,lebih mudah berkerjasama malah mengalah. nampak sgt lofa tu x boleh kompromi.dia nk jugak menang. Anzalna mmg betul cuma, dia bersungguh agar hal ni x pnjg. lofa lak, berkeras sruh org mintak maaf. dia pulak lah minta maaf kat tasha shila. pengajarannye…..lofa kena jaga mulut.kalau bukan d tgn anzalna, lofa kena jugak suatu hari nanti….perasan sangat minah tu.dia cakap ikut suka mulutttt je.

    0

    0
    • Bujang terbantut says:

      Yg pasti neelofa x salah..tetiba je si anzalna ni buat statement menjerat diri. Buat apa neelofa nak jeles kat anzalna, dia lebih cantik, berbakat. Bijak dan yg pasti sgt digilai oleh ramai lelaki termasuklah aq. Anzalna betul??? Biar betik komen si antimurahan ni..sapa yg klua statement provokasi dulu…sapa yg menuduh ini itu begini begitu. Neelofa bdn cantik, seksi xde kurus keding…mmg paling cantik kat Msia ni. Sebab tu ramai sgt cari fasal ngan dia…sian dia.fazura, tasya syila….mmg x setanding pon. Bila hati dah busuk mulale kluar citer yg bkn2 termasuk menfitnah n bila tiada bukti..mulai gelabah but still nak tunjuk ego…x salah konon so naper tak tunjuk bukti. Lastly dia yg kena mintak maaf…mmg she deserve it!!! Tahniah neelofa….

      0

      0
  54. pelik hairan.. says:

    Saya pelik dan hairan.. Kenapa Neelofa kata dier amik peguam utk menunjukan professionalism? Saya baca dan kaji balik cerita dier dgn rakan2 artis yg lain seperti Fazura dan Tasha Shilla.. and rasa macam ada yg tk kene la.. Lofa nk saman Anzalna bila Anzalna kata sesuatu yg kurang elok tentang dirinyer.. Tapi dier boleh kata bende yg tk elok psl Tasha dan Fazura? So bila bende mcm ni terjadi dier seperti kasi warning kt artis lain jgn kata2 psl dier nnt dier brani saman tapi dier holeh kata tentang org lain .. lofa ni untouchable sgt ke? Tak kan sume org slh dan dier sorg betol kan? Cara minta maaf pun ikot rentak dier.. mcm sume 1 sided jer.. seniman sepatotnye adil dlm kendali kes ni.. syarat yg sama meati beri pd lofa jufak.. psl tk kan anzalna jer tk ble sebot name dier dan duer ble la nnt bertubi2 mengata anzalna… saya harap satu hari nnt kebenaran akan muncul mengenai Lofa ni.. wat happen nw is just to supress the situation jer.. masih lom nampak kesahihan berita ni lagi… sumtink is amiss…

    0

    0
    • akubest says:

      pe la ko ni bodoh sangat,upah lawyer tu utk membuktikan yg dia x bersalah,untouchable pebenda lakni?klu dia dh x salah,dia nk takut pe ngan semua org..hairan sungguh la dgn pencacai inzalna ni.x leh terima lansung kebodohan inzalna nih.

      0

      0
  55. propa habis says:

    neelofa licik betul

    0

    0
  56. Anzalna HATER says:

    Memang anzalna ni nk publisity murahan kn, mentang2 lopak popular agi, nk menumpang popular orang ah lah cita dia, memang x sedar diri si anzalna ni, xyah nk cari publicity murahan sgt lah. Buat malu diri j “anzalna x tkot sbb anzalna di pihak yg benar, nanti anzalna keluarkn bukiti kukuh, malu lopak”.. PROPA LEBIH AH ANZALNA NI, blah ah..

    0

    0
  57. abg kpd zed zaidi mkn pekasam kiah says:

    Anzalna ke sape2 ke mende le kome ni nk tuduh org suke2. Ni president seniman da enter prame. Walau dtg umah seniman tua kne halau. Yg penting kiah pekasam ttp terbaik mletop bang bang boom keladi kangkung. Kau hado?? Nan hadoooo. Hajor skittttt retis baru Nan menggeletis nieeee

    0

    0
    • setuju says:

      btol kate ko tuee zed zaidi enter prameeee jer…die larh president seniman yg syok sendiri n xtaw aper2 pon…prasan!!!!

      0

      0
  58. nca says:

    Typical gila…

    0

    0
  59. nolley says:

    arhh korang sek nak salah kan anzalna jer korg tue mcm taw je mane btol mane salah…xtaw diam jer larhh baek sgt ke korg sume nie…tah2 korg jd artis same jer….

    0

    0
  60. mar zailani says:

    hidop nk menyusahkan org jew…kalo cantik x pew arh…GEDIK dohh…..bnda kecik nk bsar kn..mcm bdk2…dh tua pun x sdar….mati snang lh…x de artis lgy snang…bkn bleh bawak mati pun….setakat nk menggedik dpan tv jln lh we…..artis dh berlagak kaya…. org kalo nk bajet cantik gi jalan lh…bohsia kat tepi jalan lgy cantik….setakat nk tayng mke yg kedut tu….NEELOFA x layak berlakon dan x layak jady pengacara……pergi mampus lah kau perempuan gedik…….

    0

    0
  61. Howdy I am so delighted I found your blog page, I really found you
    by accident, while I was researching on Yahoo for something else, Nonetheless I am here
    now and would just like to say many thanks for a marvelous post and a all round
    thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the great job.

    0

    0
  62. my blog says:

    It is actually a nice and helpful piece of information.
    I’m glad that you just shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

    0

    0