Written by AbangNara | December 23rd, 2009

Siapa gamaknya yg layak mendapat anugerah ini? jeng jeng jeng…..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


nantikan…gambar2 ni ada lagi sambungannya. Terima kasih kepada pembaca yg meng-email kami.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

250 responses to Anugerah Pasangan Paling Bahagia 2009

  1. lea says:

    hehe…memey yang sememeh…btol2 bahagia nampak..

  2. Nass says:

    Adakah saya orang pertama?

  3. yanz says:

    cam mayat…

  4. pEnArI pOcO2 says:

    yeah…terEMPAT lak aku…

  5. weiya says:

    huhu benci tullllll

  6. Nass says:

    Huk alohhh.. lambat seminit dari Iea. Tapi tak sangka laks 1st time tulis komen, dapat jadi 2nd, ehekss.. Taniah untuk diriku sendiri =))

  7. leen_82 says:

    sume gamba dia nampak gigi

  8. pEnArI pOcO2 says:

    pasni pasti hangat…
    pengomen2 lama mesti muncul balik…

  9. zida says:

    lepas ni abang nara buat angerah perampas suami orang tahun 2009 pulak…..

    • futuremagistrate87 says:

      Ha’ah bang nara…po laei…wat lar anugrah perampas laki org lark…agak2 dato ct masuk tercalon dak?

  10. pEnArI pOcO2 says:

    ish3…
    holiday kat otel mana nie…
    kalo ye pon jgn lar expose sgt…
    BODOH tul aaar…

  11. blackberry00 says:

    aq ptg ni
    dahlah byk gileerrrrrrr keje
    minum lak sup Vono perisa mushroom
    bkk je bn ni
    dpt lak topik cm ni

    BERAPI AQ NIHHHHHH

    MEMEK
    KO MMG OMPUAN TAK SEDAR DR
    TAK TAW MALU
    TAK DER MARUAH
    NOMIANG
    DASAR JANTAN HIPOKRIT
    MIANG GATAL WATSOEVER….
    MELUAT NYER AQ……..

  12. fifie says:

    muke je nmpak putih,leher lg gelap..adeiii
    knon2 bhgia la tu..nyampah nye aku!!!

  13. blackberry00 says:

    setan 2 ekor ni..
    mmg dah kemaruk seks
    dh skunk ni trg2an ngaku…

    yg si mak bapak diorg ni plak
    cam merestui jer dorg ni wat maksiat

    ntah per nak jadi ar dunia skunk ni..

  14. AG JUNIOR says:

    korg xpggl aku ae..

  15. hantupensil says:

    sememeh…ermmm i like…
    huhuhuh

  16. DelimaSaraa says:

    poco………….

    aku ni tengah belajar nak jadi MEMEH tauuuuuuuuuuuuu

    • pEnArI pOcO2 says:

      astaga…
      aper dah jadi ngan ko nih…
      saper lak jadi mangsa ko tuh…
      huhuhu…

      • DelimaSaraa says:

        hahaha…………..nanti aku buat 2010 list….2009 nyer list semua dh tak leh pakai..not updated

      • blackberry00 says:

        aper ar punyer pembelajaran…??

        nak tokok tambah satu lagi ceciri dye nih

        mmg MURAH nak bagi..
        org laki blh dpt freee
        nak lagi laki org yg dah byk pengalaman

        nape si memek ni tak nak bagi kat
        mamat bangla, sudan, aprika kerrrr….

    • hantupensil says:

      ish2… ko jgn goda aku lak yea sarah..hehehe

      • DelimaSaraa says:

        a-a…..aku ngan poco nak goda ko….

        mana tau, antu ko rasuk bdn aku, terus aku tak pyh buat kerja, ada toyol tlg buatkan…..senang hdp aku

      • pEnArI pOcO2 says:

        kalo ko nak tau saraa lar bgtau aku yg bontot ko tuh itam…
        wakakakakaka…

        • DelimaSaraa says:

          aduhhhhhhhhhhh………………

          bontot itam????

          mengikut kajian aku, memeh tak suka bontot sebegini….jadi bang antu, tolong pakai fair & lovely yerk…

  17. pEnArI pOcO2 says:

    susah nk cakap…

  18. blackberry00 says:

    aq dh kena block ngn kak nara ker..????

  19. shahs says:

    udah terang lg besuluh….sememeh & nomiang….

  20. fifie says:

    menyampah!!meluat!!
    anak si abby tu pon mcm x reda jek sememeh pgg die..pdn muke!!
    beza kulit sememeh dgn anak abby tu
    huh org kalo dah xsuke,sume yg x kena dicarinye..hahahaa

  21. pEnArI pOcO2 says:

    saraa…
    xleh bygkan antu sapu fair & lovely pelan2 kat bontot diek bg putih skit…
    hehehehe…antu, dont hot2 yerk…

  22. pEnArI pOcO2 says:

    k guyz…
    aku out dulu…
    nak balik…
    salam sume…

  23. xixie says:

    laki org sedap …. tk rampas tp dh isteri tk reti jaga :D

  24. noname says:

    emmmm….nth la…….

  25. nn says:

    muntah darah tengok diorang berdua ni. bluek!

  26. blackberry00 says:

    wahai xixie..
    name ko pun lebih krng jer ngn zizie
    suke ambik bekas org
    mane ko tau laki org sedap..??
    ni mesti ko pun tumpang sekaki gak…..
    jadi ko sokong ar kemaksiatan dorg nih…????

    nn
    aq dr tadi dah muntah…..
    nengok gambar dorg ni mmg busuk betol
    tak taw ar kalo aq nampak dorg ni idup2….
    mesti aq kene masuk ward 4 malam

  27. Geli Hati says:

    DAH DIORANG TU KORANG DOK KUTUK2 JER.
    JALAN YG PALING TERBAIK DIAKHIRI DGN PERKAHWINAN.
    SELEPAS SELESAI KES BOLEH LAH KAHWIN.
    AKU DOAKAN SEMOGA MEREKA DITEMUKAN
    JODOH.

  28. LaLuNa says:

    lamo sungguh tak nebeng lam room nih

  29. serius la aq cakap…
    dulu masa mula2 hot dgn kes dorang nih..
    memang aq nyampah gila ngan couple nih..
    sama gak cam aq x suka masa ct wat announce nk kawen dgn dato k….hancur luluh ati aq..
    tp lelama da bole terima dgn dorg nih..
    maybe abby pon ade silap gak…
    well….pple makes mistakes…
    tp aq rase la kan dorng mesti x sempat kawen kot…hehe…

    • blackberry00 says:

      tp ko kene ingat harmonie…..
      nape dari dulu x nak ngaku…??
      aq tak salah kan dorg kalo dah jodoh dorg
      tp jgnlah satu dunia bgtaw dorg xde pape
      tup tup kene tangkap
      APE KESSSSS……??????

      tu idup2 kitorg peminat kene tipu
      besok2 tah camner…

    • weiya says:

      erm…mmg la..abby pun ade silap..tp tak ptt ape dia buat tu..dah ler ms tu abby tgh sarat…dia dok angkut betina tu…tak ngaku kt kwn…knl pun ms berlakon jer..lps seminggu..terus kena tangkap basah..tuhan dah tunjuk bukti masih tak insaf

  30. blackberry00 says:

    sape2 yg taw kat aq tu
    mmg aq kalau bab2 rampas merampas hak org ni
    mmg aq hangin satu badan
    benci sesangat
    kalo berani dari dulu nape si memek ni tak nak ngaku
    time abby bersalin nomiang boleh deny lagi de hbgn ngn memek
    abis tu dh kene tangkap pkl 1 pagi
    mesti time tu memek pengsan dek dikerjakan si nomiang

    weiya ko tny kitorg memek dh kene ke ngn si nomiang
    ko fikirlah sendiri
    aq nengok memek tu dah tau dah
    ompuan dah takder virgin dah tuhhhhh
    nomiang yg dapat……
    pastu siap bgtau on live dlm WHI
    dorg dlm proses nak kenal hati budi msg2
    hampeh tol
    bkn dorg dah kenal saiz seluar dalam dan baju dalam msg2 ek…..????

    • hantupensil says:

      ermmm…garang kak black nih…

      • weiya says:

        entah ler…kkdg tkut nak pk negetif jer selagi tak terbukti..tp yang pasti..ms kat melodi norman ade tanya..sape ade bukti dia ade hubungan ngan memey..sekarang dah terbukti..tp weiya paling hairan…mak bapak memey tu leh ok jer

        • blackberry00 says:

          aq aselah kan….
          mak bapak memek pun dulu2 kena tangkap gak…
          tu yang bagi green lite jer kat setan 2 ekor nih…

        • rezab says:

          sedap tol baca ko nyer komen sis black…walapon nampak jahat sket mulut ko…tp mmg superb looo..aku mmg benci ngan perampas gini dorg takkan bahagianye..aku ade dengar org tua2 kata kalu jantan ceraikan isteri pertama tuk kawen ngan org lain, ending idup dia akan merempat!!!…papa kedana…allahua’lam…

  31. beauty says:

    abg hakim pny pasal memey sanggup jd bibik anak2 ang hakim….

  32. anak mami says:

    mmg memey lagi cun drpd abby..dah jodoh norman dan abby takat tu saja..nak buat camner kan..harap memey layan budak2 ni sama jugak after dah dpt the father officially..jgn duk berlakon masa belum dapat saja..

    • blackberry00 says:

      ko buta ker….
      abby tu ms sebaya memek lagi lawa apa……
      memek tu tang mane cunnyer..????
      nomiang tu mmg dasar gatal
      dpt jer begetah camni trs lupe bini

      yerlaaaa…
      maybe abby pun de wat silap
      tp klau usia pekawenan, anak leh cecah 3 4 org
      takkan benda2 camni takleh wat bincang
      kalo dorg kene tangkap pas abby nomiang cerai
      aq no hal…..

      tp abby dlm pantang WEEEEEIIIIIIIIIII

  33. HANNA says:

    hie sumer…. erkkkk ambe sebenornya mmg x suka la c sememeh.. lubang idung aje dah kembeng setaman.x sesuai jd bini norman.budak2 sat…cammane la norman punya taste budak2 bawah umur camni… nk tunuj baik latu konon.. nak amik ati norman je latu… padahal dlm ati tak ingin ponnn

    • blackberry00 says:

      wahai hanna…
      memek tu bkn setkt idong kembang setaman
      ‘benda’ lain pun dah kembang dah….

      pak arab pun blh join……

      • weiya says:

        kak black…sabar….k..weiya pun benci pompuan ni….benci sgt

        • BumbleBee says:

          … ntah2 baik2 ngan anak abby/norman utk tutup kesalahan dier dulu… nk overshadow kejahatan…nnt adelaa manusia2 yg diluar sana kesian kt der n rasa dier baik bler nmpak dier tolong take care anak2 norman bler tanpa abby… abby plak nmpak jahat sbb x nmpak spend time ngan anak… chehh… baek tul planning tu yer…

    • BumbleBee says:

      tulaa psal. blom dpt title ISTERI… buleh laa layankan aje anak2 BF kesayangan tu… cube bler dh jd isteri, dh ade hak, dh ade ANAK SENDIRI… aalaaa manusia woii…jgn nk claim perangai cm nabi yg sebaik-baik umat kalo claim perasaan kasih syg antara anak tiri ngan anak sndiri sama nnt…yaks..

  34. zayn says:

    Bahagia dalam dosa?

  35. blackberry00 says:

    okaylah…..
    aq nak balek daaaaa….
    sblm lupe
    sesape yg de YM, blh bagi emel add kat aq…
    tupun kalo x keberatan ar…

  36. anNeDeSiLva says:

    HAMBOOOII..
    aBG Black kita ni mulut mengalahkan pompuan ekkk bermukadimah..huhuhuhuhu

  37. anNeDeSiLva says:

    kita ckp banyak pon tak guna..
    moga2 Allah tunjukkn balasanya..

  38. anNeDeSiLva says:

    korg..
    anne ada twitter now…
    mohla add k kalau freee…

  39. Kylesa says:

    camne nak letag gmbar..??ngeeeeeee

  40. anNeDeSiLva says:

    abg black…
    ko kan dh add YM anne…

  41. mak munah says:

    stealing sumone heart is not a crime…pepun aku mmg nyampah ngan ko memey….blah la ko..ehem..emo lak

  42. anNeDeSiLva says:

    g kat gravartar.com..
    ikot arahan k..

    nk balik nie..
    muahh..
    jupe esok..
    salam..

  43. zaza says:

    nmpk memey kat cinta balqis…tros xlalu dah nk tgk citer tu

  44. EclipsE says:

    CANTIK LAK AKU TGK SEMEMEH NEY…
    NATURAL BEAUTY…HAHAHAHA…
    MUKA DIA MULUS JER….(SURE RMI YG BENCI DGN STATEMENT AKU NEY)

  45. pinkapplejuice says:

    x tau la mcm mana nasib c memey ni kelak? klu dh suka sama suka 2, nikah jelah , x pyah tipu org lg. bosan dgn permainan diorang ni….

  46. erozbyte says:

    superimpose tuh

  47. wAwa says:

    aku rasa cun je memey ni…lama2 tgk mcm ok lak… aku tk kesah la dia nak kawen ke apa ker dgn norman hakim..sebab dua2 pon aku tk minat…ho3~…tp dh jodoh dia la kot kalo kawen dgn norman. Abby jodoh dgn org lain jgk… kalo cerai buat abby bahagia, watper kita nk susah2 hati psl dorang…abby pun mmg tgh bahagia apa jadi ala2 anak dara balik… yeehaaaa!!!

  48. pinkypanthers says:

    eeeee……………..

  49. yubin says:

    eei..meeey mmg gatai ar…
    cm xde laki len ke kt mesia nih..
    laki org jugak dyer nk..
    norman pun gatai gak..,

  50. lanToK LeW says:

    aku cukup nyampah ngn setan bertopengkan sememeh dan normiang bengap nih…!!!!!!!!!
    da ade kuarga jaga laa kuarga ngn baik…kot ye pon abby de wt salah…tegur laa secara baik…ala norman…ramai je yg kenal ko b4 ko jadi artis lagi…kwn2 aku byk je citer psl ko n artis2 len…x yah laa ko nk kaver2 baik….huh…!!!!!!!!

  51. fin says:

    semoga berbahagia…harap berkekalan la smpai bile2…nk benci pon xguna..benda dh jd..abby pon dah life dia sendiri..

  52. aleesya qistina says:

    skrg dia bole trsnyum,suatu saat dia akan mnangis hingga tiada setitis air mata pun..

  53. lara says:

    mluatsssss!! dah bekepit sane sini mcm laki bini tp bile kantoi 1 bangunan tgh2 mlm leh lak ngaku berkhalwat..yg gi dok bekepit dgn jantan bangsat 2 tgh2 mlm mcm pompuan gatal 2 watper..jgn pecaye minah ni. dia kaki propa dlm kelembutan..piiiiirah!!

  54. lara says:

    Kalo norman lelaki yg caring n baik (bak kata memey), dia takkan tinggalkan bini n menggatal dgn betina sekor ni time bini dia pregnant n dlm pantang.. Bertanggungjwb ker cam2 sememey woiii!!!

  55. Zaza Muhammad says:

    hah!!! baru smlm member opis aku circulate email gegambo ni, byk lai oooo gegambo tuh, aku trima lebey dr 10 keping. satu tu x pasti aa memey tu begambo ngan parent dia ke norman… pe pe hal klu ade jodoh tu, nikah aaa cepat2. wak tambah dose org len je yg gossip2 kutuk2 korang…

  56. peribadiz says:

    wow, cannot say more…. the picture says thousand words…. kalau free read about kes perceraian kerana facebook…..

    Cerai Kerana Facebookt

  57. blackberry00 says:

    laaaaaaa……………..
    aq on9 jer pagi nih
    stori ni tak tutup lagi kerrr….

    nyampah nyerrrrr…..

  58. Heroes season 1,2,3.... says:

    pagi yg gelap kni dh terang….

  59. [email protected] says:

    hai moning u alll

    • blackberry00 says:

      pet
      ko ader pon
      pesal smlm snyap jer
      bz body sesgt kerrr??

      • [email protected] says:

        semalam ambik mc le abg balack… demam… ari pun x ok lagi ni

      • fifie says:

        morning sume.. :)
        sume dah cuti la bang black..

        • [email protected] says:

          aku demam semalam xleh nak chat gan korang heheh

  60. blackberry00 says:

    mana gengz yg lain2…..

    takkan tdo lagi ni..????

    • [email protected] says:

      xder umah baru xramai ler yang masuk

      • blackberry00 says:

        a ah…
        aq pun dh nk pengsan dh nih….
        nk terkeluar smua ayat2 kutuk aq ni nengok page nih…

        • [email protected] says:

          pesal beria sangat ko kutuk dorang ni…. kecian… hehehhe

        • blackberry00 says:

          nyampah nengok lakonan dorg ni…
          7 keturunan aq mmg anti ngn couple 2 ekoq nih..

          sori ek..
          kalo de sesape yg tersinggung!!!

        • [email protected] says:

          huhu… ganaz tol ko ari ni.. heehhe
          kutuk lagi black…..

          aku x mula kutuk lagi ni… bagi orang lain kutuk dulu

        • blackberry00 says:

          ko dh xnak panggil aku abg…???
          baguihlah…
          terasa diri ini muda balik….

          year huuuuuuuuu……

        • [email protected] says:

          nak aku pangil abg gak ker,,,,
          kalo dah tua ngaku jelah…..

          kat belakang nama ko 2 taruk umur sekali…. nant semua akan panggil abg

        • blackberry00 says:

          cmtu ek…

          aq ase dlm ramai2
          mmg sah aqlah plg veteran

          so, nak aq letak blacberry30 kerrrr…

  61. EclipsE says:

    comel jer memey ney…cute…makin ari makin cntik lak…huhuhu

    • blackberry00 says:

      takder maknenyer…
      kalo cantek tu menghancurkan hati org lain..

      • [email protected] says:

        aku pun comel gak ko xnak puji aku BB

      • EclipsE says:

        aku ney jujur…klu org cantik…aku ckp cntik…klu buruk…buruk la aku kate..
        aku xsuke hipo…aku ckp cntik muka…bkn pngai…

        • blackberry00 says:

          alaa….
          kalo 2 dh pandangan ko, nak wat cmnerrrr

          tp bg aq, skunk ni abby lg lawa (sejak mnjanda nih)
          satu jerlah…
          kecantekan 2 takkan kekal lama..
          besok2 si memek dh kerepot
          time 2 nomiang mst kena tangkap khalwat ngn org len plakkk…

        • [email protected] says:

          huhuhu….. gadoh lak korang ni….. black x stim kot tengk minah ni… 2 yang dia cakap x cantik

        • blackberry00 says:

          aq tak gaduh ngn sesaper
          terpulang lah kalo BB ase memek tu canteek
          2 pandangan sorg2

          bg aq…
          BB tu lagi lawa…

  62. EclipsE says:

    abby klu nmpk pic ney…dia pon nak cipta 1 kontroversi gak…huhuhu

    • blackberry00 says:

      dah ompuan ‘cheap sale’ cmtu…
      cmtulah gamaknyer…

      • [email protected] says:

        ni pic tme bila ni….huhuhu sebelum kener T BASAH ke,,, pic baru2 ni

        • blackberry00 says:

          pet….
          pic ni mst lepas kes tu
          tengok anak nomiang pun dh besar dh

          lagi satu
          ko mmg comel gak ar pet
          cuma jambul ko tu…
          leh wat ompuan tertawan….

        • [email protected] says:

          poyo le ko ni… dari dulu agi kutuk pasal jambul aku…

        • blackberry00 says:

          nnt p bn gather
          ko kemas kan sikit jambul tu, ek

          aq pun tak taw nak g ke tak
          clash ar ngn ktorg punyer family day..
          huhuhu

        • [email protected] says:

          bila lagi ko nak juper kita orang kalo xp 2 jan ni

  63. EclipsE says:

    korg sume bengang dgn memey…aku lak p puji…heheheh…
    aku bkn pe…mls nak komen pngai org…aku lbh suke cermin dr sndr dlu…
    akan dtg kite xtau ape yg akn blaku kat dr kite…adk brdk…sedara mara…
    dat y aku xberani nak ckp lbh2…
    hitam ati aku nti…

    • blackberry00 says:

      heiiiii takper ar BB
      ko punyer pandangan
      aq tak kisah
      cumenyerrr bile aq tolong kutuk same 2 ekoq nih
      at the same time, aq muhasabah diri
      dalami hati sendiri
      mintak2 yg lain tak terjebak ngan bende2 cmni
      insyaAllah kalo kita tetapkan iman
      bende2 cmni dapat dihindari….

      no harms, BB

    • [email protected] says:

      huhu… aku x komen lagi ni…..

      komen ler ciket…..

      utk Abg N H…. semoga bahagia sebab dapat yang ketat lagi….

      utk MM arap2 bahagia sampai bile2…. n bersiap sedia tuk hadapi aper yang kak abby hadapi… mana tau esok2 MM lak dapat benda yang sama

      • [email protected] says:

        jadi kan contoh jer dorang ni….

        jangan BASAH2KAN DIRI ANDA……

      • blackberry00 says:

        pet…
        mn ko taw ketat lagi
        dah tak fit lagi dah tu
        saiz pun dah XXXXXXXXXXLLLLLLL

        • [email protected] says:

          kata ank dara kan…..xper abg norman punyer saiz XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXLLLLLLL, 2 xguna minyak ———– lagi 2….

        • Kylesa says:

          Mane tao sih..??
          mu suda skudeng ya…

  64. blackberry00 says:

    gengs

    jom p umah sebelah….

    TARZIE ZIEBUNG…..

  65. comey gak anak dia…erk..ke anak sape tuh?
    maybe anak angkat kot..
    ape2 je lah yg ptg aku komen…hahaha

  66. amee says:

    pasangan paling bahagia 2009?! bagi aku pasangan tak senonoh tak tau malu ada lah.. Tak kan bahagia idup drng.. Laki curang, perempuan gatal perampas mcm drng nie tak kan bahagia punya.. Percaya lah!! Nanti2 siar gambar abby dgn kekasih dia lah.. Mana tahu jdi pasangan famous didunia, jelous i….

  67. sakura says:

    eeee mnyampahnye…stelah mnghancurkan mahligai org..ni d kate bahagia?????

  68. Dayang Qirana Binti Mohd. Azmi says:

    Bila gambar bedua cam tu nampak sepan lak. Tapi kalo I jadi AB alangkah cemburunya I….Tapi ape nak buat segala kesetiaan dijadikan mainan…harap AB Tabah menjaga anak2 yang semakin membesar…

  69. clipKertas says:

    hai pet
    hai eclipse
    hi mr black
    hi pink
    hi bumbleBee
    hai semue… lame tak ‘lepak’ kat BN nie…
    sok korang yg dpt gi gathering day, park la pic kat sini…
    mesti best kn.. sowe la aku kene gi johor.. tak dpt nak join

    selagi kes dorang 2ekor nie tak settle kat court lg, selagi tu la,,, ade jer cite dorang nie…
    huummm…. ponat la nak ngumpat dan mengata pasal 2 ekor nie..
    dah la wat maksiat tak ngaku, nak putar belit lg kat court…
    wahai memek dan normiang… mmg la korang pelakon, tapi jgn nak berlakon dgn masyarakat yg menyampah abis ngan perangai korang… sudah2 la..
    klu tak jd kawen kn malu sndrik…

    korang ckp pasal “dah jodoh dorang” plak nape??
    dorang belum kawen pun..
    cume dah “kawen” kot….. tapi blum nikah jer…
    oooppppss..

  70. Apin Opin says:

    muda lagi bergetah bahagia la…sok kalau dah kerepot, longgar dah…norman cari yang lain pulak…dasar jantan gatal, dah ada keluarga bahagia kehidupan sempurna x cukup lagi!

  71. mamamila says:

    itulah lelaki.. bg mama memey ni sama je dgn waheeda.. perampas sehingga org bercerai berai.. nk kt x de anak ada.. abby kt dia mengandung lg untuk selamatkan umah tangga dia.. tp dlm pantang jantan tu wat hal.. mama pun kalau tgk muka memey ni dlm tv mama ubah channel lain… tunggu je dia kawin… kalau dah loheh nanti jantan tu nk tggu gak ke…

  72. kemakemo says:

    sbb memeh blakon
    ak x tgk sangt cinte balkis~!!
    ak tgk part ade hassan jer~!!
    owh hassan i lebiu~!!wakakaka
    ade memeh ak tuka chanel

  73. zawzal says:

    kawin ajela cepat-cepat..tutup case terus.

  74. gilabayang says:

    poyo jerk xngaku….tp mcm pe jer….bagus kawin…kang kene tangkap lagi….hahhahahah

    • rezab says:

      norman dah plan lam kepala, kalu ade jodoh ngan memey, dia nak ceraikan time memey lam pantang jugak!…mmg bagus punyer modus operandi!…norman dah la hudoh…berangan jd jantan macho nak main tukar2 betina lak…memey pon hudoh!…padan la ko dua org…

  75. raihana_z says:

    eee…..menyampah tol tgk korg.!! dlu ckp xde ape2 hubungan..plastik la!!!! norman,kau ni mmg x sedar dek untung..dah dikurniakan isteri yg ckup sempurna bg aku tp blh plk melayan betina laen…memey kau pon 1..kau dah tau norman dah ader bini,kau jgn la lyn..bende ni xkan jd kalau kau x lyn..!!!! bodoh pny betina…norman pon xguna..!! aku hrp korg xkn kekal..
    wey memey!!! esok lusa,norman akn tinggalkan kau mcm mn die tglkn abby>>!!!! x sedar diri korg ni!!!!

  76. CT says:

    semoga berbahagia

  77. aman says:

    cakap tak pernah sentuh memey ???jais jakim,tolong komen!!!patutlah tilam basah tuala basah,rupa rupanya mereke yg basah!!kah kah kah!!!!apa nak jadi dengan artis msia ni???ingat ni hollywood ke??klu kat hllywd dahdapt berjuta juta tak pe jugelah ni lepas 5 &à thn nanti kluar tv minta derma???masa muda bkn main lagi kejar glmr!!!beringat sebelum kene,kalau dah tua nanti tak ke naye???ish ish ish…..

  78. […] cuba membayangkan betapa sentapnya hati Abby Abadi apabila melihat gambar mesra Memey, Norman Hakim dan 3 orang anaknya. Sapa tak panas tengok anak sendiri mesra dengan orang lain. Kalau Memey dah bergelar ibu tiri […]

  79. GERRRRRRRRRRRRRRRR says:

    Nmpk mcm dh kahwin, tapi belum kahwin lagi……… Pegang sana pegang sini…. mcm dh biasa pulak….. Rasanye diaorang ni dh kahwin tapi nikah belum lagi kot………………….pikir pikirkanlah……………..

  80. anonymous says:

    muka budak kecik tue macam muka terpaksa jea..

  81. diana says:

    norman..jgnlah anda dedahkan anak2 anda dengan maksiat yang nyata.kelak bila mereka telah biasa dengan maksiat nyata dideman mata MAKSIATLAH YANG BERLELUASA.KEPADA AHLI KELUARGA MEREKA SEMUA JGNLAH BIARKAN PERKARA INI.JIKA KAMU MENYAYANGI KELUARGA MU DARI API NERAKA BUATLAH SESUATU

    PELIHARALAH DIRIMU DAN KELUARGAMU DARI API NERAKA KERANA BAHAN BAKARNYA ADALAH DARI API YANG MENYALA2

  82. sheilla_186 says:

    alahai..kalo dh pegang2 tu..x malu ke x nikah lg??dh xde teruna lain ker kt m’sia ni??carilah kat afrika selatan ker,amerika latin ker..jgnlh dok senang jer nak meruntuhkan ‘masjid’ yg org lain bina..lpas ni nanti..korg brdua bina ‘masjid’ nnti org lain plak yg dok runtuhkn ‘masjid’ korg brdua..rasakan…KARMA MU FOREVER N EVER…

  83. mfaiz says:

    si memey ni santek r.. tp tgk muka dia cam org dlm pantang je..pucat…..

  84. doremi says:

    elehhhhhhhh…..stakat guna budak2 keci untuk ambi p’hatian tak payah la…..cara tu dah lapuk untk tunjuk yg korang tu bahagia…..ntah2 anak2 tu tak suka memey tapi dah d janji kan macam2 memang budak nak ikut…..budak2 tu tak nak memey tapi dah di pegang rapat2 gitu utk ambi gmbar….alah saja2 utk tayang kat org katakan…..dasar begoan…

  85. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

  86. nomey says:

    memey sebenar nye pompan pemalas…
    b’pura je tu….
    waktu gi mkn kat satu kedai tu…
    die biar kan je anak2 kak abby tu…
    geram je aku tgk….