Written by AbangNara | September 23rd, 2010

rcw scha maya karin

Semalam masa jalan-jalan cari makan tiba-tiba ternampak 3 majalah nie. Terus dengan pantasnya kami menyusunnya mengikut sesedap hati. Kini tibalah masa anda untuk mengundi. Mana satu pilihan anda? Undi kat bawah ya.


PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

135 responses to Antara Scha, RCW dan Maya Karin, Mana Satu Pilihan Anda?

  1. nobody says:

    first lg ker??

  2. fewit says:

    no 1…

  3. fewit says:

    adeh lambat sket je…

  4. nobody says:

    alamak aku suka maya karin ngn RCW, buleh pilih dua2 ke bang nara??

  5. miss annur says:

    RCW 1st, maya karin 2nd & Scha 3rd

  6. lAl says:

    Meletos RCW!!!!hahaha

  7. teruna says:

    scha .. maseh anak darakan .. !! mestilah scha ..

  8. […] Panas, Antara Scha, RCW dan Maya Karin, Mana Satu Pilihan Anda? Submitted by selebriti on September 23, 2010 […]

  9. mr says:

    yg tua banyak pengalaman beb .. mantap ..

  10. cda comey says:

    suke scha sbb lakonan die menjadi brbanding rozita che wan n maya karin…

  11. BELACAN HANGUS says:

    1- MAYA KARIM
    2- MAYA KARIM
    3- MAYA KARIM
    4- MAYA KARIM

  12. BELACAN HANGUS says:

    1- MAYA KARAM
    2- MAYA KARAM
    3- MAYA KARAM
    4- MAYA KARAM

  13. myra says:

    ala rcw pakai berkemban mmg laa sexy…cuba scha pakai mcm tu mesti lg mengancam..ape pun scha lg cun dr rcw…

  14. eyriqazz says:

    saya pilih lisa surihai bleh?

  15. saya says:

    Ruminah Sidek lg best…
    Pandai berlakon lg dlm Jgn Pandang Belakang..
    hehehe

  16. jojo says:

    xnak la pilih sape2….nak pilih tok ct je..heheh jgn mare…

  17. dunnowho says:

    Sokong JOJO!!sy juge pilih Tok Ti…sopan,anggun,cantik,mekap x tebal,x clubbing………tiga2 artis kt atas tu sume clubbing…kalau da clubbing,ade bende elok ker yg dorg bwat,ye x…TokT!!TokT!!TokT!!!

  18. MisS PocO says:

    TIGA2 TAK MINAT…

  19. Ah Mat Gebu says:

    Maya Karin..sebab resipi saya tersiar di majalah Jelita yang tu…hahahha…boleh?..

  20. razis says:

    sy pilih yg yang bujang, SCHA, 2 lagi jandala…hehehe

  21. landax says:

    si suara besau!SCHA!

  22. skine says:

    rcw..xksh la seksi ka seksa ka..dia ttp cun gile2

  23. nunin says:

    minat dgn maya karin….
    tp undi RCW sbb suka dgn majalah tu…hehehe~

  24. tom says:

    Kira photoshop yg mana lbeh hot kot. knapa Maya tu cam kmbang je mukanya? hahah tsalah photoshop ? . Tiga tiga cam muka mek siam kita tgok dlm internet porn …kkkkkk. . tak teruja langsong

  25. villa says:

    SY NK lisa surihani… :)
    tp vote rcw sbb die hot kt cover page(walhal EH tuh feveret magazine aku)huahua

  26. nur arin says:

    mike pilih siti syuhada kt syurga cinta..bleh gitu..hehe!

  27. love says:

    dah mcam majalah luar ngara..
    lain kali harap lebih sopan,awak tu perempuan,melayu,janda n ISLAM..jganla salahkan datuk tu datuk ni kalo ngurat,dah korang yang dedah sana dedah sini..yg anak dara pun sama juga.

  28. el.. says:

    zaiton sameon..

  29. ZZZ says:

    RCW big boobs….

  30. umare says:

    schaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!~~~~

  31. anyss says:

    maya karin sbb dia fmly sy..hekhek…

  32. abang says:

    maya karin cam mek indon, apa keistemewaan nya honestly.. scha tu sweet biasa je. RCW definitely – kerana keseksian nya itu walupun d kena asjust d computer

  33. MisS PocO says:

    tak suke baju raya maya karin…

    bih bek takyah pakai papon…senang…

  34. eszol says:

    RCW paling stim!

  35. sharinginfoz says:

    memang ramai takkisah betul kan, apa kata kita tengok Gambar Mia pula

  36. mangga says:

    aku suke RCW….aku slalu bayangkn dia brlakon dlm lakonan yg hebat,,cam citer-2 mat salleh tu..kira pompuan yg hebat cam dlm citer tom rider (angelina jolie tu)..mesti meletoplah..coz dulu ade 1 citer dia yg dia duk oversea tu..ala-2 pompuan brkerjaya yg jahat skit tu…tk ingat nama movie tu..waaa best dia nyer muka yg ala-2 serios tk mcm plakon wnita mesia lain yg ala-2 control cun smua…cayalah….

    • x kenal maka x cinta says:

      hahahaha….. ak tgk same je muke RCW ni kalo berlakon mane2 filem, drama hatta iklan skalipon…. muke serius, kerut, serius, kerut… tu jela modal die… sedih, marah, risau, giler, happy sume same saje maaaaaaaaaaa ~

  37. HAHA says:

    ada aku kesah tiga2 tu?… aku minat ROSNAH MAT ARIS.. boleh gitu? huhu

  38. aku says:

    rcw out of list please..meluat ahh ng mak jan tu..

  39. astaghfirullah says:

    cam model playboy!

  40. sakura says:

    sy xplih sape2..hehehe

  41. Hani Bunny says:

    Tak suke Scha tapi pose dia paaling ‘next top model’..

  42. sweet_4aj says:

    none of them…he..he..

  43. nobody says:

    aku dh decide, aku suka maya karin lagi…Maya Karin first, second RCW third bukan scha yer… I’m not so into her… lagi suka Lisa Surihani kot..

    • x kenal maka x cinta says:

      nobody, same la kite… maya karin tetap yg terbaik, begitu juge dgn lisa surihani n fazura…. woot woot ;)

  44. Miss Zaza says:

    ~~…aku plih RCW…Wallah..Cunz glerzz..body mantop…!dn smmgnye.plhn ke-2..mya..sweet face~…mjur aku pom…tp..xde hl lh,,mnat lkonan RCW..mya kurenggg ahhh…

  45. hai says:

    semer xbest, kalo terpaksa gak, scha jerla. diana danielle xder?

  46. ELeVen BLack Rose says:

    1) Maya Karin – berlakon bes sbb byak dpt anugerah, cantik asli

    2) Scha Al-Yahya- ske tgk happy go lucky, pose mmg mcm model,

    3) Rozita Che wan- tak suke la,make up tebal kdng da mcm hantu,ape ntah yg di cover sgt pon ak tak tu…ade jerawat kot….

    • milix says:

      maya -cun,pandai blakon, mke cun+natural..mix..cover tu kureng ckit
      scha-cun.tg idung kureng ckit tp ttp lawa, pandai lakon gak,ori myu, slim, pose dpn tu cantik je..simple
      rcw-blkon suam kuku, muke cun gile, body..xbpe suke larr….prefer yg slim ckit..cover okla
      cover tu..pilih scha

  47. ratu hantu says:

    semua x mau…
    sy vote my mum…

  48. mawar merah says:

    1. scha jika jadi pengacara ok tapi berlakon kureng
    2. RCW lakunan memang best
    3. maya karin jadi pontianak memang best giler

  49. Amay Hamidi says:

    Komen saya :

    3tiga tak menepati ikon pilihan..

    Paling bagus pun cumalah Lisa Surihani yang lemah lembut, dan menolak untuk seksi..Tak pun Fahrin, tapi dia lelaki..

    Ikon yang patut kita utamakan ialah Nabi SAW, bukannya artis-artis ni..Ingat dulu Wardina pernah kata, artis mana boleh jadi ikon…

    Cuba klik di sini..Kalau tak boleh klik, copy dan paste URL ni ke browser anda..Dari Halaqah Sentuhan Qalbu, siapa Ikon Sebenar Anda?

    http://www.youtube.com/watch?v=UHAyY9AwQ0A

  50. nasyah says:

    nilah yg dikatakan berpakaian tp telanjang…..tak takot azab ke?

  51. sabun_wangi says:

    ade aku kesah??wawawa

  52. awal ikan patin! says:

    akak pilih rozita…. walaupun janda tetap mantap… kalu pilh scha kat adik i yang handsome belum tentu scha tu…. ada dara…. ya le pi bali dgn awal… takkan awal tgk je kan…. kalau awal tgk je awal tu dah tentu GAY!!! ha! ha!

    • qiqilala says:

      awk nie,,,, xbaek taw..
      klu awl tgk je x semestinya dya gay..
      tah2 iman dya kuat ke… sabar je ….
      xbaek taw fitnah…

  53. skine says:

    rcw la paling cantik dalam segala segi(anugerah ilahi).perfect dari mula2 dia terpilih jd dewi remaja.2 fizikal nye..minat x la,just kagum ngan ciptaanNya..

    • milix says:

      dewi rmja?bia btol ko ni skine..setau aku la…setau aku je..rcw xpenah masuk pdr pun..yg menang pdr tu scha…tp ikut tang muke mmg rcw plg cun..sempurna serba serbi muke dia…scha n maya lawa gak tp xsecun rcw nih

  54. NORA DANISH says:

    klau aq jd cover,of course aq menang…

  55. bambi says:

    ala, korang neh, pilih scha yang di balik papan lapis je.
    x bleh nak mendatangkan stim hatta klimaks pun. :|
    pilih lar rozita che wan.
    mantapsss…
    tersembul tuh.
    Maya karin dia kaver, susah nak nampak.

  56. mawar merah says:

    walau ape pun sy pilih RCW…lakonan bagus…ade gosip taklah berapa panas suam2 kuku jer…..

  57. mak kertu says:

    tak beli dan tak baca lah local magazines….artikel ciplak dari magazine luar,balik2 tu…..tapi magazine luar pun sama..balik2 tu…cuma cover dan bahasa je yg lain…zaman ni tak payah beli magazine…ni abg nara kan ada…….so kesimpulannya..kesemua 3 tidak menarik perhatian saya…

  58. matdol says:

    maya karin tk yah cver tgok muka pun tk ada stim. lagi kalo dia tk mekap.

  59. inah says:

    aku pilih Aisyah R.A., Khadijah R.A dan Fatimah binti Rasullah s.a.w

    PIlih lah islam..pilih lah akhirat..hidup hanya sekali…yang paling penting amal soleh, iman dan taqwa…semoga kita semua mendapat petunjuk ke jalan yang benar..amin…

  60. Xtalker says:

    hahahaaaaa…….RCW mmg terBAEK!!!

  61. leEn says:

    Scha la yg trbAek!!!

  62. tak tau fesyen says:

    dato siti dgn dato K ade kedai jual arak kat KLIA..baik sgt ke tu???sumber ni mmg bole dipercayai dtg dr Peg. Polis yg keje kat situ..

  63. mimi3 says:

    kwn aku ckp, seme xlawa sgt…RCW tu dpn belakang pakai span tu yg berisi smcm je…maya karin pun biase je…kalu xmekap lalu sebelah xkenal pun…scha xsuke sgt…sbb aku suke awal tu…huwawawawawa

  64. hothotheat says:

    hish..ak ta ske btl nga scha..seb bek die ta trcalun dlm
    FFM23..huhu..

    pueh ati ak..bahahahah

  65. Kena Gradle says:

    Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

  66. porno izle says:

    Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

  67. Mukabuku says:

    aku suke scha…

  68. SchaPelacur says:

    scha tu poyo kaki clubbing & minum arak dgn kekasih gay dia c awal la sape lagi…RCW no komen…maya lagi poyo dulu wedding of da year skg janda of da year…p la cari jantan mat salleh jdk laki ko…dasar hipokrit!

  69. Ned says:

    I vote for myself lagi better.

  70. Alegro.pl says:

    This actually answered my drawback, thanks!

  71. ZenoPoster says:

    Penso che fare errori. Scrivere a me in PM, discuterne.

  72. I think other website proprietors should take this site as an model, very clean and magnificent user genial style and design, let alone the content. You’re an expert in this topic!