Written by AbangNara | August 9th, 2010

anne hot fm

20 Ogos ini adalah hari terakhir Anne atau nama sebenarnya Putri Andreanna Syigim Mohd Razalli bertugas di HOT FM. Anne akan mengikut dan menemani suaminya, Nik Mahathir Zainuddin ke Doha selama 5 tahun.

Kami sebenarnya cukup kagum dengan Anne yang begitu nekad untuk memakai tudung bermula 12 Julai yang lalu. Tak kecoh apa-apa tup-tup datang ofis bertudung. Dan sebenarnya memang Anne lebih comel dan cute memakai tudung. Beruntung suami Anne dapat isteri yang sebaik ini.

Buat Anne, kami doakan kejayaan anda di Doha kelak. Kami bangga dengan keputusan anda untuk menemani suami anda. Itulah satu keputusan yang tepat bagi kami. Suami adalah nombor 1. Jangan kerana ingin mengejar kerjaya sampai kebajikan suami terlupa. Tahniah kerana membuat satu keputusan yang tepat.

All the best buat Anne dan suami di Doha kelak.

60 responses to Anne Tinggalkan HOT FM, Ikut Suami Ke Doha Untuk 5 Tahun

  1. akmakema says:

    1st! tahniah.. terharu ngan Anne :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gilo says:

      suka time dia mengacara kecik2 dulu…comey..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • JersiNo20 says:

        CAYANGGGGG ANNE……………… muah,muah,muah……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lulu says:

          tbe2 aku lak ngalirkan air mata. terharu dgn perubahan diri dia memakai tdung, dan terharu dgn kerelaan hati dia ikut suami… anne ni antara dj radio yg bagus dan tdk kejar glamor…. take care anne

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • rosh says:

          btul tuh…semoga mjadi isteri yg solehah..dan bkekalan hingga akhir hayat.amin.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Artz3 says:

    Tahnah juga kepada si suami kerana menjadi suami yg baik. Pembaca² lain pun kena lah beringat juga, si isteri adalah tanggungjawab anda. Suruhlah isteri anda menutup aurat, jangan “menyusahkan” orang lain.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. misszhou says:

    anne, cantik nyaa! lagi manis bertudung. alhamdulillah~ :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Fact-oriented Person says:

    Semua wanita akan kelihatan lebih cantik jika auratnya dijaga dgn betul & ilkhlas..insya-Allah.

    Anne nampak sangat menarik walaupun time nangis..

    Harapnya takde yg nak cari pasal lagi dgn komen sy ni..penat & meluat!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • laNtOk LeW says:

      den sotuju tuh Fact-oriented Person….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • shazha says:

      setuju!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fashion says:

        setuju gak ngan foc…huhuhu..tahniah anne..semoga kekal imej begini dan semoga berbahagia bersama suami tercinta..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      fact oriented person AKA fact hipokrit person bg ceramah kat sini pulak???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Fact-oriented Person says:

        pascual: Sudah la tu..jangan la nak tunjuk perangai buruk kat sini pulak..esok dah nak puasa & sy tak berminat nak layan org mcm kamu lg..terasa meluat sangat sampai sy komen yg taknak kacau org pun kamu still nak cari gaduh..sorry but please, sy takkan komen dgn org yg asyik nak cari gaduh ni..mcm kanak2.

        Sori ye pascual, esok dah nak puasa. Selamat berpuasa & sama2 ubah mana2 perangai yg tak elok dlm diri.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. east says:

    bye anne… cu soon…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. appledia says:

    CUTEnya dia bertudung…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. azura says:

    suke…tgk anne bertdung……………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. […] Read More: Beautiful Nara […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. syella says:

    anne ni tak byk peminat ke. tak ramai pun komen….hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. SWEET says:

    ALHAMDULLILAH
    ADA HEMAH IKUT SOMI
    KE NEGARA ARAB
    PAKAI TUDUNG MANIS NAMPAK
    TAHNIAH ANNE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. entah says:

    alhamdulillah, suka aku dengar berita baik mcm neh…. alhamdulillah… jd lebih baik & terbaik….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. open mind says:

    semua manusia yang berhijrah ke arah kebaikan, Allah memang akan tolong. sy suka mcm nie ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. SWEET says:

    DAH RAMAI ARTIS KINI
    DAH MULA BERTUDUNG
    SEORANG ARTIS DEMI SEORANG ARTIS
    ALHAMDULILLAH
    TERBARU CATRONA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. [email protected] says:

    SEMALAM TENGK KAT MUZIK2 RASANYA… TERBAIK TUK SUAMI DIA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. suhaimi says:

    aku peminat dia..dia cutee=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Tahniah utk penghijrahan tersebut….
    Bagus aaa tu gane2 pun tmp isteri adalah disisi suami, sbb itulah wanita dijadikan dr tulang rusuk lelaki supaya sentiasa berada disisinya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. pening says:

    Alhamdulillah…itulah sebaik-baik penghijrahan & pengorbanan seorg isteri..mmg sepatutnya pun..tmpt seorg isteri tu adalah disisi suaminya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. nama saya says:

    salam. hati rasa bahagia sekali dengan berita2 baik seperti ini. harap BN boleh cover juga cerita catrionna ross. banyak yang kita boleh pelajari daripada penghijrahannya.

    Allah menyayangi kita setiap waktu, maka janganlah kita mensia-siakan dengan mencampak diri sendiri ke lembah kebinasaan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. annedesilva says:

    Congratulations & Good Luck Anne….;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. kak chubby says:

    bagus la sorang demi sorang bertudung termasuk budak anne ni. tp kalo dah bertudung tu, pakaian yg menyalut bdn pun kena ‘jaga’ sama jugak la. ye la…ade se1/2 tu nama jer bertudung, tp dgn seluar ketat, baju singkat sampai nampak bentuk peha, baju ketat sampai nampak bentok punggung…..masya-allah…anne x buat cam tu kan……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. aries_april says:

    sedih tngk dia..mnt la kat anne ni..lmbt gitu..
    x per la anne…rzk dkt sna..
    5 thun ja…
    even rya ni x dpt brsma fmly..atleast hubby ada d cc…
    congratz both of u..
    that yr future…
    better do something gd there…
    further yr study mcm tinie ckp..
    atau bt ja bizz on9 yg anne bt skrng..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. cascutes says:

    smoga success ya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. roha says:

    seronoknya…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. N's says:

    Tahniah Anne…btl nmpk comel je Anne pki tudung…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. msmifa says:

    ALHAMDULILLAH….seronok dengan penghijrahan yg baek… =D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Dara_95 says:

    kak anne xdew hot fm snyi r..
    g pon kak anne pkai or x pkai tdung
    tetap tomeh,,hek3
    tapi pape pon tahniah r,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. husband die keje sane ke?mesti gaji belas2 ribu tu…hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. QISS says:

    comelnye pakai tudung….heheheh..moga hapy sllu dgn orang tersayang ke..jangan lupa kat peminat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. adore u.. says:

    aku suka btui ngan anne…
    she’s cute, sweet, beauty inside and outside…
    emmm… Gd luck anne….
    we gonna miss ur smile…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. BumbleBee says:

    tahniah laa sbb dh bertudung…alhamdulillah.
    selamat mengikut suami…semoga murah rezeki dan cepat mendapat chaya mata di sana nnt…

    p/s: farah breep breep pun comel bertudung…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Fact-oriented Person says:

    Rasanya tak salah kalau sy nak amik kesempatan dlm thread yg baik ni utk mengucapkan SALAM RAMADHAN kpd semua..semoga kita semua dpt menyambut bulan mulia ni dgn penuh semangat & tekad utk lakukan yg terbaik dari segi ‘amal ibadat.. Sama2 kita hindarkan perkara2 yg boley mengurangkan pahala puasa, apatah lg yg membatalkannya dgn sengaja..

    Maaf dipinta kpd sesapa yg penah terasa dgn komen2 sy kat sini..harap2nya tak perlu simpan di hati sesama Muslim / Mukmin.

    Semoga Ramadhan kali ni beri perubahan yg besar pd diri sy ke arah yg lebih baik, & semoga anda semua dirahmati & diberkati-Nya..

    Harapnya komen sy ni tak salah walaupun dlm blog gossip..;-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. emalin says:

    sedihnya tengok muka dia..anne u r so cute..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. basshunter says:

    sweetnye anne……alhamdullilah…… tempat isteri sememangnya di sisi suami..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. aqma says:

    WILL MISS U ANNE HUGO.HEHE..LOVE U..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Well, this was kind of boring but whatever.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. When I open up your RSS feed it gives me a bunch of weird text, is the issue on my side?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Is it okay to reference part of this on my page if I post a link back to this web page?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Thank you for blogging this, it was quite helpful and told a lot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Hentai says:

    Can I post part of this on my page if I include a backlink to this web page?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0