Written by AbangNara | January 11th, 2011

watie.6

Ingat lagi entri kami yang bertajuk Angelina anak siapa? Rasanya semua orang tahu yang artikel tersebut ditujukan kepada Watie Elite. Gagal mencari Watie Elite untuk penerangan, akhirnya abang ipar Watie Elite berjaya ditemui untuk merungkai rahsia ini. Jawapannya ialah, Angelina adalah anak halal Watie Elite bersama bekas suaminya 15 tahun dahulu.

[note]

Memang gadis remaja yang keluar di Melodi itu anak kepada Watie, tetapi dia bukan lahir secara haram. Gadis itu adalah anak halal Watie bersama bekas suaminya, 15 tahun yang lalu.

Watie pernah bernikah dengan seorang lelaki warganegara Singapura dan dikurniakan seorang anak perempuan, namun selepas melahirkannya, Watie tidak dapat memelihara anaknya itu kerana suaminya mahu memberikan anak itu kepada keluarga abangnya yang menetap di Johor.

Saya berani bersumpah, kerana ketika itu, saya  tinggal di Johor Bahru bersama isteri saya (kakak Watie), dan saya menyaksikan semua kejadian itu di depan mata saya. Beberapa kali Watie mahu bertemu anaknya, namun hasratnya di halang oleh mereka. [/note]

Kata abang ipar Watie Elite lagi, ibu angkat kepada Angelina ini bermotifkan duit apabila mendedahkan hal ini. Kata abang ipar Watie Elite, ibu angkat Angelina kini adalah seorang ibu tunggal dan kesempitan wang. Jadi mereka menggunakan Angelina untuk mengugut Watie. Tetapi Watie Elite tidak mahu memberikan wang kepada ibu Angkat Angelina. Padahnya, ibu angkat Angelina keluar berjumpa media untuk menjatuhkan nama Watie Elite.

Untuk makluman, Watie telah pun berjumpa dengan anaknya 2 bulan yang lepas. Dan Watie telah berjanji untuk membawa anaknya untuk tinggal bersama di Kuala Lumpur selepas segala urusan kerjanya selesai. Namun entah mengapa tiba-tiba si ibu angkat Angelina ini keluar di Melodi walaupun telah bersetuju ketika berjumpa dengan Watie Elite.

Kami taknak cakap banyak-banyak. Yang penting anak halal ataupun anak haram, Watie kenalah menjaga si Angelina. Lagi-lagi kalau anak halal. Darah daging sendiri tue. Semoga hal ini dipermudahkan untuk Watie. Info sebenar dari ManggaOnline.

P.S: Comel gila baby girl nie main dengan monyet.

120 responses to Angelina Sah Anak Watie Elite, Bukan Anak Haram

  1. Wan Qhairi says:

    gambar ni angelina or watie??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kerana wangringgit… anak yg jadi mangsa..takpasal2 dpt

      cop anak haram…apa daaa punya ibubapa..ada yg

      sanggup buat macam ni…..haish!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kasih says:

        rasanya sbg ibu kandung, watie ada hak bw kes ni ke mahkamah.. kalo btl lah dakwaan abg ipar watie yg watie ada bertemu anak nya 2 bulan lps nape terjd benda ni kan…

        papepun dua2 pihak kena ddk berbincang.. jgn krn isu ni hbs maruah dan air muka semua, kalo benar lah ia gara2 wang rinngit…

        pd watie, ingat anak2 tu adalah amanah dr Allah… jg dan bentuk lah anak2 kita sebaik mungkin agar menjd anak yg soleh dan solehah… Amin…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nyampokk.. says:

          wahai sahabat2ku sekelian..
          kita xtahu hujung pangkal cerita so xpayah buat bnyak spekulasi… DAPAT DOSA KERIANG JA…
          isu rumahtangga .. hal anak kita xtahu yg dia mmg xmahu bela or sebaliknya..anak dia yg sblm nie pon dia bela yg mati jatuh bangunan tu.. so sesapa yg pernah mengata tu.. pla cari wati mintak maaf… fitnah adalah lebih buruk dr membunuh…renung2kan lahhhh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anon says:

          dosa KERIANG? buat dosa sambil keriangan ke? wakakaka

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • shalee says:

      klu btl mak angkat angelina xbenarkan watie jmp anaknya npe watie xbawa kes ni g mahkamah? bkn ke ibu kandung lg berhak?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nooriesz says:

      watie la…
      klu anak sah nikah alhamdulillah…
      tp ape kes,mak angkat nk ugut2 lak….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ngongek says:

      WATI LUPE PAKAI SELUAR……..!!!!!!!!!!!!! HAHAHAH MESTI NAK KEJAR MASE. PASNI ADER PHOTO SHOOT KAT TEMPAT LAIN PULAK…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

      anak mana x sayangkan mak…. cian angelina,,,,

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • non says:

      ngoknye komen abg nara. tgk perenggan akhir

      (Yang penting anak halal ataupun anak haram, Watie kenalah menjaga si Angelina.)

      dah sah2 abg ipar die ckp mmg watie berusaha nk mek lik dak2. tp dhalang..seb bek kover dgn ayat ni

      (Semoga hal ini dipermudahkan untuk Watie.)

      harharhar…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. ejam says:

    bagus ler semuanya dah jelas skrg, doakan yg terbaik utk anak tu jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. natts says:

    tu lah anak menjadi mangsa. moga segala urusan di permudah kan oleh NYA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. asya says:

    pe nak jadi dunia ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. fyna says:

    owh…..nih ke kebenarannye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Kiub/rubik says:

    hmm bagus la tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Mem Besar says:

    Semoga urusan yang baik dipermudahkan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. ila says:

    alhamdulillah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. abu says:

    tipu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. mL says:

    kepada watie lepas ni kalau khwin sila lah hebahkan..dah nabi pun suruh kite kalau khwin kene hebahkan..maka xjadilah fitnah

    bile mcam ni kan dh haru biru..

    ape pun alhamdulillah..masih ada yang mahu tampil utk menjelaskan keadaan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. cas says:

    ohh begitu citenyer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. nad says:

    jge die baik2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Reena says:

    Yang jelas..Anak Halal..tu la pasal..suka lagi kawin sorok2 (walau apapun alasannya). Bila kantoi ada anak, barulah nak bukak mulut. Kalo tak kantoi, haraaamm nak bagitau..konon takot jatuh saham..benda baik apa salahnya dikongsi. Dah nikah, halal. Apa kesah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. mm says:

    cian watie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. KENING tebal says:

    korang percaya ke dgn artikel ni??tak rasa mcm nak banking watie ke??
    klu pk logik,tak kn si angelina tu nak mngaku dia ank luar nikah dlm melodi??kalu betoi dia nk dok ngn mama watie dia,knp perlu dia mengikut kehendak mak angkat dia???dan kalu betoi watie elite mama dia,knp dia tak nak bg stsment??!!!
    watie elite,come on la,U TAK PERLU TUTUP SALAH U DGN MGATAKAN U DAH KAWEN NGN PAPA ANGELINA!!!WE KNOW WHO R U??!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mall lue says:

      walaupn wati yg salah….x perlu lah kita menyuruh seseorg itu membuka pekung di dada….berdosa’

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Saya says:

      apa la KENING tebal nih, xbaik la..mana la kita tau dia dh kawin ke, halal haram ke..dh abg ipar dia kata ye, ye lah tuh!mungkin gak mak angkat dia yg bgtau dia anak luar nikah supaya anak dia benci pd watie ke..mana lah tau!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kepoh says:

        KENING ni, ckp sesuka hati dia jek ..kalau btl dia kawin..
        kan dah dosa tuduh org bkn2 ..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • asamboi says:

      betul tu yang masuk melodi angelina bukan mak angkat dia.. siapa sanggup nak dedahkan kat media dia anak luar nikah? kalau watie benar sila buktikan bukan just buat kenyataan mcm ni.. tak pun ajak masuk mahkamah.. kalau betul dia tak dibenarkan jumpa anak dia..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • baby102 says:

      kalau ya pun angelina tu anak luar nikah watie, mmg tak elok watie bukakkan aib dia. Dlm islam kan kita kena rahsiakan aib kita, tak boleh bagitau the whole world babe.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. jeanie says:

    kalau Watie tak insaf lagi..i dont know what to say..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. bilis goreng says:

    baper kali si watie ni dh kwin…?hmmmm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • MisstauruS...MisspocO says:

      dan brape org dh sbnrnye anak si watie nih…? krg jelas sket…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jazzzzz says:

      a’ah….dh bape org laki die???
      yang bb meninggal jatuh kondo dulu tu laki mane??
      laki sama ke??
      angelina n bb tu adek beradek ke??
      ishhhh konpiuss…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • che'nin says:

        klu ikut perkiraan aku, anak dia dah 5 termasuk angel ni.
        laki diaplak nk masuk ..korang jeles erk?? dia lakuuuu…lalalalalalaaaaa

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. lolyat gang says:

    subur watie ni
    byk anak
    hahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • CILI PADI says:

      TERINGAT PADA KATA2 ORANG DULU2 :

      POMPUAN YG SUBUR, DI SAMAKAN DENGAN
      PA$%&# KUCING.
      ASAL “LANGGAR” JE JADI.
      ASAL “LANGGAR” AJE NGANDUNG. ASAL “LANGGAR ” AJE BRANAK.

      HEHEHE! :p

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. papan says:

    dah mcm2 hal berlaku kat watie ni..harap2 watie serik n bertaubat la…ni semua ujian utk dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. kurus says:

    tk der ke citer yg ziana zain masuk twitter trend?

    n tk der ker trailer filem khurafat..??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Semoga ibu kandung dan anak kandung dpt di satukan balik. x mo sebarang kontroversi. sedih loooo pisah anak ngan ibu nih.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. nana says:

    Tak faham kisah hidup watie nie…kawen cerai….xtau la mana satu laki dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. marshmallow says:

    artis oh artis.. dengan dunia lakonan mereka.. that’s means dia pregnant masa join elite. kalau betul2 dah nikah apasal nak sorok2 ada anak selama 15 tahun?
    dulu kes anak dia jatuh kondo, pun sorokkan jgk. siap tak ngaku anak lagi, alih2 bila meninggal baru nak ngaku.. ibu apa la mcm gini.. anak sendiri pon tak nak ngaku, baik takyah beranak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. maktiripokpek says:

    anak haram ker anak halal ker..jg la elok2..tk penat ker mengandung??tk sakit ker beranak??per la yg payah sangat..da allah bg peluang jd ibu..tknk manfaatkan..dalm hati tur tkder naluri keibuan ker.??selesaikan cecpt..jgn biarkan budak tk berdosa turh jd mangsa keadaan…dia layak idup..ada hak menjalani kehidupan neh cm org normal..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. LaraHati says:

    klau bnar lh statemnt abg ipar dia tu syukur lh…
    Mungkin watie kena tnjukn sijil nikah yg dlu n surat brank cAngelina tu…

    Tpi knpa cAngelina tu ckp dia ank luar nikh a?
    Mugkin emak angakt dia suuh kot? Mungkin Angelina tu tak tau pekara sebenar..cian dia kn jdi mngsa keadan…

    Klau bnar lh ibu angkt dia dseblik smua ni eishhh eishhh
    KEJAM nya dia..gunakn budak tu…walahualam….

    Enthlh..dunia dunia…ada~ada~ sajeeee..
    We wait n see what nexxtttt…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. zaia says:

    Anak luar nikah ke, anak dalam nikah ke,pehal la nak kecoh sgt kt Melodi tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. jeanie says:

    tulah (dulu) ade anak tak nak ngaku anak..anak tu kan anugerah dan amanah Allah..
    Enuff with your misbehaving lah Watie!! Dengan history dan kelakuan kurang baik kau! Kalau betul lah statement abg ipar kau, u shud go get your daughter back! Jangan nak kejar laki orang lagi!.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Isk says:

    Korang percaya ke cerita ni? Angelina Anak hasil Kawin? YEAH RIGHT!! Kalau kau dah kawin dengan orang Singapore, kau ada anak, pastu… KAU BAGI UTK ADOPTION KE??? bukan kau cerai pastu kau jadi ibu tunggal ke, kau suruh mak bapak kau jaga baby kau ke masa kau sibuk jadi artis/ibu tunggal/ jalang. But kes Watie, kasi orang lain jaga. Orang Lain!!! Nampak sangat obvious yang kau mengandung sebelom kawin, pastu kau bagi orang lain anak kau tu!! MENGAKU JELAH!!!

    Kalau betul la dulu kau kawin, dan beranak, tunjuk la gambar kawin, tunjuk la gambar kau dgn baby kau! PENIPU!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ME says:

      ISK,jgala ayat ko tue,ko xtau pe mslh dia xbaik menuduh,xkisahla watie nie dh terberanak dulu sblm kawin ke ape,ko xde hak nk mempersoal ttg taraf anak dia,lg 1 ko igt xde ke ibu2 yg besalin pastu bg org lua adopt anak dia?kkdg diorg buat bkn atas sbb terberanak sblm nikah,tp kkdg beberapa faktor yg xleh di elakkn sbb tue dia bg anak dia kt org luar,hipokrit sgtla klu ko xpernah dgr ibu kandung serah anak kt org lua tuk di jaga,belambak weh kes cmtue…Aku bukan peminat mana2 pun artis kt mlysia nie n aku xsokong pun artis2 yg cm watie nie,tp terpanggil tuk komen sbb ayat yg ko guna tue kejam sgt,ko judge dia tnpa bukti, sianla weh kt budak tue,samada halal or haram mmg ko xde hak nk judge dia,dh tue anak haram xleh hidup la ek?bukannya budak tue leh pilih nk jd anak sapa,klu boleh pilih mesti dia xmo jd anak si watie nie…pe laa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. silentgirl says:

    klu anak yg sah..bagos la! xtau sape betol n slh..tggu je la watie defend diri die plak nt..klu btol mak agkt angelina ni wat cmtu..cm haram la, gune bdk tu nk mtk duit..watie pon amek jelah bdk tu..busuk2 pon anak sndri..btw, watie npk cm hooker plak dlm gbr ni..opsss!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. sesuatu says:

    kan lbh sopan kalo tulis anak luar nikah dr anak haram…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. iris says:

    byk plak anak watie ni, berapa org laki gelap dia ekkk.. anak dia yg meninggal jatuh tu pun kawin sorok2 gak… hadoiii… ko ni watie teruk betul lah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. JEJAI says:

    Bro Cilok entri ek..kredit to you..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. ngongek says:

    sdap gak nme angelina… ader maksud tak dlm islam? klu ade aku nk cadangkan nme ni kat kakak aku yg tgh pregnnt tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. remy says:

    hmmm..tu lah, klu kawin kenalah hebahkan.tu kan dh termaktub dlm islam.dah tmbul fitnah mcm ni kan dah susah.org lain cpt jer berprasangka buruk.(termasuk aku) hehehe.ingatkan, adam tu jer anak wati.anyway, bagus lah.Alhamdulillah..Ambil la anak tu, kesian dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Aida-nureen says:

    Dah agak pun memang sah anak watie…pepun benda dah lepas…nak tebus balik jagalah anak tu baik2 semoga jadi anak yg baik dan solehah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. lily says:

    AKU TAK KOSE DGR CITER PSL WATIE ELITE…TETAP TAK INSAF….LAIN KALI MENGAKU JER ADA ANAK SBLM NI…NI TAK KISAH SKANDAL LAGI HEBAT!!!!! ANAK YG JADI MANGSA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Tin Kosong Penuh says:

    Sebab tu aku sokong apabila WARDINA cakap, artis tak ble jadi role model..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aish says:

      alah….dia pun ganas jugak dulu….pakai seksi2..pegi clubbing..minum2..and all of those related to bad social habits…not saying that she’s not a good person…but…sajer nak share experience about this lady…since you think she’s all alim….and tak semestinyer dia dh bertudung dia tak der cacat celanyer….tak de ker org nak cerita pasal kes dia demand high fees,menyombong and all….tapi tak per la..at least dia tutup aurat kan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Saya says:

        Taubat tuh hadiah terindah Allah pd semua, at least walaupun watie nih cm urban2 galz gini dia xde la out spoken cm wardina..wardina plak walaupun dia outspoken, xde la seksi bangat cm watie nih. Moralnya semua manusia tak smpurna,..tapi sekurang2nya kita kena la berusaha utk mngubah diri kpd seseorg yg lbh baik.Allah dh bg panduan which is Quran, dah bg contoh which is Rasulullah & para nabi yg baik..pilihan ada pd kita sendiri, jln mana yg harus diambil kiri atau kanan..semoga anaknya tabah menempuh hidup yang pasti lbh mencabar lps berita ni tersebar dan semoga watie wat pilihan yg terbaik utk menjernihkan situasi ni. Amin ~

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Qalesya says:

    Ape jenis manusia la si watie ni? Muka cantek tp perangai mak oi.. Ngeri! Itu ke org pilihan joey???!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. aku sian kt bdk tu..smpai kuar tv dgn ngaku dia anak luar nikah dlm tv lak tu..bpe ramai tgok..dh tntu jiran n kwn2 dia pn tgok….adeii…dh la masih muda..hope dak tu tak tertekan n do sumthing yg x elok semata2 nk ilang perasaan yg tertekan n memberontak tu….thu2 je la umur cmtu kn..sng pegi ke arah yg tidak sihat bler fikiran kusut…

    **pd watie try to solve ur problems..tu anak ko..amanah ko..cmner pn ko kene bertanggungjwb…maybe itu silap ko dulu..bler di aib kan begini..maybe tu hukuman di dunia dgn atas kesalahan ko dulu…tp sbnarnye kene aib gini x ptt la kn..hal terlalu peribadi sbnarnye..urmm..maybe de hikmah sume ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. wak lu.... says:

    berbakul-bakul kena kutuk sebelum ni aku plak ingat nak kutuk gak tp x jadi sbb ade terbaca kisah org2 yg mati mengejut di majalah mastika yg mana kita ni x boleh menjatuhkan hukuman pd setiap umat manusia sebab x tahu cerita kecuali Allah swt … satu peringatan untuk aku walaupunnn…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sham says:

      betul tu wak lu….gua sokong 100%….siapa kita nak hakimi org kan..kita pun bukanlah sempurna…”Tolong ingat kan aku”……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. minnymice says:

    xkesah laa anak luar nikah or halal pon.. kesah 15 tahun yg lalu.. aku paling heran nape emak angkatnye pg kat media? aku kenal jgk org yg dah terlanjur & terpakse kasi anak tu kat org laen, mak bapak angkat tu kalo dah terime anak tu bkn ke pttnye dijage & disayangi baik2.. y the media? what for? money? attention?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. dart says:

    lg2 watie….saban thn nm dy meletop!!!!!!dh e2 jln yg dy pilih,apepun msih blm tlewat ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Maimoon says:

    Ada2 aje hal wati. Asik nk menyusahkn org buat fitnah. Huh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. teacher ernei says:

    brp ramai anak si watie ni sebenornya? pas sorang2 kuar ‘anak rahsia’…pasni siapa pulak ada lagi ke anak lain? rupanya seblm adam dah wujud angelina? kesian anak dara bila mak tak ngaku anak…kalu gaya mcm gambar kat atas tu mcmana nak mendidik anak ke jln yg benar? karang rosak budak ni salah didikan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. kak nam says:

    ontah la labu…… lantak diolah…. badan dio…. dah bosar panjang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. ironman says:

    anak tu tak bersalah..tapi apa yg aku rasa korang ni lagi macam barua nak cerita buruk baik org..cuba sedar dan cermin diri sendiri..baik sgt ke..entah dh berapa banyak anak dh kau orang buang kat dinding,kat jamban…perrhhh macam baik sangat..ingat2 lah dosa mengumpat oooii….puuuiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. parah sandha says:

    AKU PEDULI APA DIA KAWIN KE CERAI KE ANAK HALAL KE HARAM KE SUBUR KE BANYAK LAKI KE.. YANG PENTING.. GLAMER KE DIA???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. safa says:

    kesian dekat budak tu..krn kekhilafan ibu bapa…dia jd mangsa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. sum1 says:

    kesian bdk 2.. bdk 2 snggup nk wat DNA lg sbb 2 la phk watie kena mngaku.. lg pown ibu kndung lgi berhak kat ank 2, xkn sbb nk jdi artis smpi bg anak kat orng lain.. ad ibu yg snggup sush payah nk jga ank wlaupown ibu tunggl.. haih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. filaniabatrisyia... says:

    hmm….ntah la…mcm2 yg berlaku..cian la kt watie nk pk statement mcm mana yg dia nk kuarkan nanti….tp pd pkran aku dr awl tahun 2011 lg…mgkin tahun 2011 betul2 tahun pembongkaran rahsia yg x elok psl artis la…hmm..berjaga2 la wahai artis malaysia…bumi x kan selalunya cerah…ape2pun, semstinya jdlah artis yg elok budi pekerti…elok tingkah laku,..jauhi segala kemungkaran…apa2pun x semua artis teruk….tp ini semua ada lah pengajaran bg org2 yang lalai n alpa …..selebihnya wallaua’lam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. KAK RATU says:

    semoga semua ambil iktibar…
    sebelum melakukan sesuatu..semua kena fikiir masa depan…anak itu tanggungjawab….esok kita akan di tanya di akhirat ttg tanggungjawab kita tu…so pls lah sedar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. aish says:

    i do not wish to judge watie on her history..i’d rather comment on the whole agenda behind the melodi’s expose’…angelina tu takan buat mcm tu kalau tak der enabler dia…so…siapa yg dalang di sebalik ni semua…apa yg diorang try to prove?angelina needs real genuine help here…jgn hidup dia habis diperalatkan oleh org yg mengambil kesempatan di atas aib/masalah org lain..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. hajimaru says:

    apa apa pn ak suka nama anak dia..peh x leh blah tu..angelina..ala2 angelina jolie tu..mesti laki dia brad pitt..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. NAZARIO says:

    kirenye wati ne kawen 3 kali lh ek… eerrrmmm,,, watie nk petua.. aku ne smpi skunk x kawen2 lg.. lol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. WAWA NAK NYIBUK JAP says:

    Tak baik main tuduh2 anak haram nie..buat tambah dosa basah je..apa kate watie atau mak angkat tunjukkan SURAT BERANAK budak nie..baru tau kebenarannye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. sje nk mnyibuk says:

    erm.. ape susah nak tau anak 2 halal ke haram tengok je surat beranak budak 2…kan ade beza..xpyh susah2 nk fikir panjang2, nk gadoh2…kt opis i 2 melambak2 kes anak luar nikah…senang je nk detect. kita mane tau sape btul sape salah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. tron says:

    kenapa nak cari mak…..crilah bapak…bapak tak mampu nak bagi makan ker…..heranlah..biasa anak cari bapak dia..kenapa yang ni cari mama….bapak mana?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. ummi says:

    no comment mudahan-mudahan Allah lindunggi kita semua dari api NERAKA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. sedarah tok guru says:

    memang hancur dah watie nii.. liar ngalahkan jin afrit !! Malang Malaysia ada rakyat mcm dia nih!! Sian keturunan dia, malu besar dpt ahli keluarga giler cm dia ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. sedarah tok guru says:

    kawe mnegambil kesempatan ini untuk mengucapkan maju jayo kepada reds warriors 2011.. Isu Watie ni kito abaikan.. dh mmg tahap keno rejam dah mangkuk tuhh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. peace says:

    1st!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. gambar tak leh bla..hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. aku says:

    ksian watie ni…nk jd baek tp slalu kuo berite2 buruk (mak aku punye ayt ni)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sham says:

      oklah berbaik sangka…..lagi satu siapa kita nak menghakimi orang lain…lawyer?…masjistret?..rupa2 penarik beca daaaa……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. PASHA PANDA says:

    sama kesah ngan makcik aku

    makcik aku pon ada ambik anak angkat.pasal makcik aku takde rezki nak beranak .pastu bapak budak tu asyik pow pakcik aku je,memula mintak duit sikit sikit,pastu ada je temberang dia nak mintak duit.last2 pakcik aku kasi duit sekali harung siap buat agreement jgn kacau2 lagi.letih doh …..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. ashley says:

    ader reasonable doubt..
    1. knp name anak dia ANGELINA??
    2. bkn budak msk sek kn bg srt beranak ker?? mustahil angelina x tau??
    3. ader ker org nk ngaku dia anak x sah taraf klu sbnrnye bukan?
    4. knp mst dikaitkan dgn ugutan?
    5. angelina ader bukti sms??
    6. bl pulak mak angkat bdk tu kuar tv?? x nmpk byg pun..
    bkn lah niat menjatuhkan sesiapa / mengaibkan sesiapa..len kali x nak citer peribadi/citer lampau diketahui umum/kontorversi meluas, jgn jadi artis. itu kan lumrah bg org bglr artis..(klise lah pulak)
    jadi jer org biase, abih2 jiran2 n sedare mare jer taw,kengkawan baik..tp tu lah nk kejar glamer pny pasal..luper plak risiko yg diambil..pastu mulalah mencari salah org yg memandang..mendengar..org nk aibkan lah, jatuhkan reputasi lah, tabur pasir dlm periuk nasik lah..kater lu PUBLIC FIGURE??? itulah bayaran atas kecenderungan dr sendiri msk bdg ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. kaylakenzo says:

    watie ni dah berape banyak kali die kahwin? kompius aku. huhu,,, harap citer ni leh di settle kan dengan baik. hidup jd org femes ni mmg mencabar jgk, tak leh lari dari gosip.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. zara says:

    tunjuk kan lah surat branak,surat kawin br leh percaya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Moralnya kpd sesape pun..klu dah bernikah tu war warkanlah. jgn sembunyi2. mende elok tu mendirikan masjid. tak kisah aaa jadi no. 2 ke 3 ke 3 ke, dah jodoh korang. selain org silap paham dan mengundang fitnah, ade plak yg cuba menaguk di air keruh, take advantage.. so beringatlah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sham says:

      ya betul beringat lah anda semua …..sebelum waktu anda di aib kan…..jgn lak ada di antara kita nanti kahwin lari kat siam pastu baru nak mengelabah…paling tak bila dah lari ke lombok ..dah beranak 4 baru nak minta bantu untuk balik Malaysia..dengan alasan terkena buatan org..tu yang terberanak sampai 4 orang..sedarlah wahai semua..bila hari ibi kita mengaibkan seseorang..akan tiba waktunya kita di aibkan….semua itu pasti.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. ina says:

    Moral of the story………artis2 terutamanya artis wanita, jangan sorok status perkahwinan anda. Kalau dah kawin cakap dah kawin. Jangan takut peminat skrg x lari hanya kerana seseorang artis dah kawin. Dalam islam pn digalakkan kita utk gitau ttg perkahwinan kita supaya x jadi fitnah camni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. sham says:

    mak oiiii,…ni korang yang pakai kemudahan pejabat untuk mengutuk orang tak rasa bersalah ke pada syarikat yang membayar gaji korang…..biawak betul la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. ida4141 says:

    lepas ni tak tau berape org lagi anak betina ni akan cari mak nye….
    dah la anak yg mati jatuh bangunan ari tu pun anak yg ‘disembunyikan’… tiba2 gempak ank dia….
    rase nya dh 10ekor ank dio. ttg halal ke haram tu, pikir la sendiri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. NoorAfzan says:

    kesian pula pada angel jadi mangsa keadaan.
    tu la pahit maung nya jadi anak artis kan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. teacher ernei says:

    watie. kalau anda membaca ; dah brp byk dugaan Allah tunjukkan, kalau pasni tak nak taubat nasuha lagi tak tau laa..nak tggu bala apa lg menimpa diri? Allah bg peringatan supaya jgn lupakanNya & Allah masih sayangkan anda wahai watie..renungkan, fikirkan, muhasabah diri, insaf & segeralah bertaubat. hanya Allah, anda, org yg terlibat shj yg tahu apa sebenarnya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. marshmallow says:

    bangkai gajah bolehkah ditutup dengan nyiru???

    maksudnya: kejahatan/perbuatan yg besar tidak dapat disembunyikan

    sama la cam kes wati ni, benda 15 tahun dulu terbongkar kini..

    jenuh la ko nak cover wati oii.. ajak la sanak sedara ko tolong cover kan sekali.. hohohoho..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Petrol says:

    Aku konpius gile…kalau angel tu umur 15 tahun…umur bape Wati nie kawin…senang cite publish je surat beranak ngan surat nikah… kompom semua org diam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. pije says:

    ishhh suka nak label kan anak haram anak halal . Kalau anak haram , kenape die yg dpt label ??? Anak tu x salah langsung nk dapat label haram mcm tu . Rendah diri anak dilabelkan mcm tu. Tak mintak pun dia dlahirkan ke dunia . Mak pak dia yg jahat notty sgt , dengan anak sekali tanggung malu dek label yg macam ni. Kadang2 terpikir, anak2 yg dibuang tu pun rela dibuang mati dari hidup membesar dilabe hina oleh masyarakat :(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. zallyea says:

    semua ayat watie xleh pakai..x logik masuk dek akal..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. ehmmm says:

    I bkn nak masuk campur, tp angelina tu x student kita orang, so kita org tahu everything b4 dia dedah kat melodi, dia dah cerita kat kita org dulu..Mak angkat dengan kakak angkat dia bkn org sembarangan, tak da lah nak duit untuk kes ni..Kita org pun kesian kat angelina ni..mcm2 imiginasinya, Ingatkan bila dia cite dia anak watie elite kita org fikir mesti salah satu imiginasinya, tp kakak angkat dia sahkan kebenarannya. So..x payahle sumpah-sumpah untuk kebenarannya..Hanya Allah yang mengetahui..kesian budak ni, la ni trpaksa tukar sekolah pulak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. k.s.v klg says:

    harap watie berubh dngn sikp dia………
    ank 2 bkn mintk publisiti atau duit….
    cuma ksih syng n perhtian….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. emi says:

    yeke..dulu anak sapa yg meninggal jatuh bngunan..bkan anak watie elite ke????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. virgo says:

    wajah angelina tu dah iras mama dia…(kalau betul la mama dia watie)….:)…

    kesian sungguh nasib yg menimpa anak ini…kenapa la tak dari dia bayi lagi perkara ni diselesaikan segera….

    now anak tu dah besar panjang….kesian bila dia yg terkena tempias dgn kisah yg cukup mengaibkan begini..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. shasha says:

    ku rse blm tau lg artis lain tentu baiknye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0