Written by AbangNara | January 15th, 2014

Yeah~~~ Makin mudahlah peminat-peminat pasangan suami isteri, Farid Kamil dan Diana Danielle menatap wajah comel hasil perkahwinan mereka, Muhammad. Mana tidaknya, Muhammad kini sudah ada akaun Instagramnya sendiri. Memang makin cute dan makin besar anak Farid Kamil dan Diana Danielle ini. Sekali pandang seperti ikut muka emaknya.

gambar anak farid kamil

Comel kan? Geram sangat tengok. Rasa nak cubit-cubit dan cium-cium je. Sementara itu, Diana Danielle kini tampil dengan potongan rambut baru yang menyerlahkan lagi kecantikannya. Secara jujur, sejak bergelar ibu ini, Diana Danielle tampak lebih “hot”. Lebih terserlah aura kecantikannya. Tak gitu?

gambar anak farid kamil

Lagi beberapa gambar Muhammad dan Diana Danielle dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Ikuti Instagram Muhammad dan Instagram Diana Danielle untuk lebih banyak gambar lagi.

P.S: Impian berjalan di atas air jadi kenyataan


gambar anak farid kamil
gambar anak farid kamil
gambar anak farid kamil
gambar anak farid kamil
gambar anak farid kamil
gambar anak farid kamil

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to Anak Farid Kamil & Diana Danielle Kini Ada Akaun Instagram

  1. luu says:

    anak zaman millennium.. :)

    0

    0
    • Bapok siam says:

      WALAUPON FARID NAMPAK SELEKEH TP DLM GAMBAR TU AKU DAH TEREMBES

      0

      0
      • Anonymous says:

        bila nadi anaqi nak ad ig plk.
        eh?

        0

        0
        • Maria Mersadis says:

          Mohon semua artis jgn “POSE” seperti gambar ke-2 . Nnt Miss Fakezura meroyan org tiru dier . HA HA HA HA ~!

          0

          0
        • narareader says:

          Diana Danielle Danny Beeson..dah la muda bertahun-tahun dari aku, pastu cantik, dan kahwin dulu dan dah ada anak yang comel..wahh..kagum2

          0

          0
    • miss m says:

      kebenarannya ada pada mereka je..tak perlu rasa nya nak menunding jari kat mereka je. semua nya ada sebab kenapa mereka merahsiakan..

      0

      0
  2. popo says:

    Aku jugak yg belum ada instagram. Sedih

    0

    0
    • Olga says:

      apesal; mcm kimak rambut ko DD?
      dh mcm minah kilang aku tengok.. buang lah “bang” kat depan tu!

      0

      0
  3. google gurl says:

    udus nyo x mekap..mcm muka bibik indon….

    0

    0
  4. lili.amini says:

    anak diorang dah boleh berdiri?

    0

    0
  5. roll says:

    dd bila potong rambut camtu nampak mcm mak dia pulak .. ehhh :)

    0

    0
  6. shiro says:

    tomei..tomei..ikut muka mak..sejuk perut ibu megandung..

    0

    0
  7. fyna says:

    comel je anak diorang.

    0

    0
  8. buttercup says:

    apa jadi pada study diana danielle hah? bukan hari tu kata dia belajar kat australia ke? tup2 balik lepas bersalin..what happen to her studies?

    0

    0
    • anon says:

      rasanya dia buat short course je,bukan degree..

      0

      0
      • buttercup says:

        oo..ye ke..i was thinking dia buat degree..kalau short course, 6 bulan ke 1 tahun pun ada..make sense la kalau dia balik sekarang..apapun, thanx for info :)

        0

        0
  9. oshin says:

    rasanya macam kurang sesuai lak fesyen rambut tu kat DD..

    0

    0
    • choky & blacky says:

      itu rambut yang memudahkan dia menguruskan anak kecil..priority dah semestinya anak dia dan suami..tak payah lah org luar nak komen sampai ke rambut bagai..

      0

      0
  10. hehehe says:

    alamak diana.. knp nmpk cengkung n kurus sgt.. aku lg suka rmbut & body ko yg dlu.. skrg aku tgk rmbut ko dh mcm muka betty la fea plak.. tggl ltakkn spek yg besar tu je.. hehe.. ni teguran yg jujur.. bkn mnghina.. btw, ank ko comel sgt..

    0

    0
  11. iris says:

    nanti senang la diana tgk cucu kat IG aje…nak tgk depan2 takut dgn syarat ketat si farid….kesian mak diana

    0

    0
  12. Cik Ika says:

    gmbr no 2 tu nmpak cm mak dd versi muda n putih

    0

    0
  13. abang yang tak bangang says:

    anak tu memang diana mengandung sbelum kawen. sebab tu kelam kabut nak kawen. tp mase tu usia kandungan die 2 bulan. dan sebab tu jugak lah mak die marah farid. sebab tu lah mak die gaduh ngan farid. tp si farid tu bodoh pergi luahkan prasaan kat media social. aku respect mak dia sebba buat xtau je ngan prangai farid sebab malas bukak aib sendiri. dia pergy blaja kat australia tu sebab xnak bagi kome2 ni tahu nnti bersalin xckup bulan. nnti 7 bulan preggy dh bersalin. pdhal dh 2 bulan usia nye mase naik pelamin. n sebab tu jugak lah die xtunjuk wajah anak die mse memula lahir. dengan alasan sebab nanti nak tayang exclusive kat atro. mana2???? tup2 skaran dh tunjuk plak muka anak. sebab nye tau kenapa?. baby ni mase kecik je nampak beza kalau umor sebulan ke 2 bulan 3 bulan. bile dh 6 7 bulan dh xnampak beza dh. sebab tu xleh tunjuk mse kecik dlu, takut kantoi anak bru lahir tp dh nampak mcm 3 bulan. skarang xpe da la. korang pon xtau anak die brape bulan dh skarang. pandai kan.

    0

    0
    • killing in the name says:

      aku tau anak dia umur berapa sekarang..

      sama umur dengan kau

      0

      0
    • adudu kepala hijau says:

      betul atau tak, better ko diam je.
      tak payah banyak mulut sangat.
      tu life dorang. aib dorang.
      takot nanti aib ko pulak yg terbukak.
      Allah Maha Adil.

      0

      0
  14. Mual says:

    dianot,,kenape muko hang dh mcm pondan jer ku tgok,,nape gunting rmbt mcm tu?rasa kiut ker?tak der kiut nye,,,

    0

    0
  15. Blueberry says:

    biarlah, benda dh lepas. yg penting diaorg jaga anak depa. tk buang kt longkang. klu pun ada salah FK & DD sblm nie, biarla diaorg MENJAWAB di sana nnt. doakan yg terbaik utk mereka & family. moga anaknye jd anak yg soleh.

    0

    0
  16. nok gebuzzz says:

    comey nyer anak korang……benda yg lepas biar jer la…muhammad pon besar..):

    0

    0
  17. MAXMORA says:

    comeinye.. ibu dah bawak jumpa nenek belom?

    0

    0
  18. Syok Bola says:

    Yang lepas biarkan berlalu. Jangan pula kita yang sibuk nak mencari ketidaksempurnaan orang lain sedangkan kita belum tentu sempurna…

    0

    0
  19. Anonymous says:

    jujur aku cakap..makin x lawa ad la ngan potong rambut cam tu…mane ad kiutnya…

    0

    0
  20. lala gaga says:

    sape name anak dia sebenarnya? muhammad bin abdullah?

    0

    0
  21. hujan pun turun says:

    Kalau tak silap aku masa nikah dulu Diana ni pakai wali hakim juga kan sebab bapak dia takde. Bapak dia omputeh ke? Kotnya status Diana dgn anak dia si Muhamad ni kurang lebey je kot — siot…siot…siot…sendiri mahu ingatlah.

    0

    0
  22. dd says:

    diana ni anak org kaya. bapa nya ada syarikat kapal lah lebih kurang. ni pun make up retis yg ceriter kalau dia tipu nasiblah kan. kurus sangat diana tak cantik lah.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ada syarikat kapal apa?dia tak kenal pun siapa bapak dia.sampai kena iklan kat suratkhabar cari bapak sebab nak bernikah dulu.

      0

      0
      • cacingtanah says:

        dia kenal sapa bapak dia..mak dia sah2 la hidup lagi..iklan tu hanyalah prosedur apabila bapaknya tak dpt dihubungi. sama macam nak serah saman la..kalau susah sgt nak serah saman pada seseorang, jalan terakhir adalah iklankan di surat khabar..

        0

        0
  23. mazda says:

    anak mereka xbersalah…..yang salahnya si Farid ni……patut mak DD xsuka……mcm ni nak jd ayah……..dia sendiri xbetul……dah la buntingkan anak org sebelum kahwin……nasib baik xkahwin ngan Lisa …….tp perkara lepas usah dikenang,mana tahu budak comel ni jd ustaz yang beriman….amin/

    0

    0
  24. mazda says:

    anak mereka xbersalah…..yang salahnya si Farid ni……patut mak DD xsuka……mcm ni nak jd ayah……..dia sendiri xbetul……dah la buntingkan anak org sebelum kahwin……nasib baik xkahwin ngan Lisa …….tp perkara lepas usah dikenang,mana tahu budak comel ni jd ustaz yang beriman….amin

    0

    0
  25. Anonymous says:

    FK dan DD ni bodoh dia ingat dengan cara dia buat gaduh2 dgn mak DD, dia rasa selamat lah rahsia dia berzina tu, rahsia dia akan terbongkar jugak nanti, da dpt anak org, mak org dilayan mcm sampah..ko tunggu la balasan sebagai anak derhaka nanti…balasan tu cepat dgn lambat jer…

    0

    0
    • KGB says:

      kau pun akan dapat azab sebab mengaibkan org (sekiranya berita itu benar) dan memfitnah (sekiranya berita itu tidak benar)..jadi beringat2lah sebelum menulis di sini..blog gossip ke tak gossip ke, Islam itu cara hidup..Islam tu wajib ada dalam setiap sudut..nak reply pada sesuatu thread, guna akal & guna iman sebelum reply.

      0

      0
  26. anon says:

    Gambar ke3 tu sape yg cium anak dia? Nampak mcm Diana sebijik je..Nak kata adek beradek dia, diana mmg anak tunggal kan? Tapi anak dia cute, masa farid dukong tu dari jauh nampak mcm anak campor, mix…

    0

    0
  27. Lempoyang Keruing says:

    Erm… haritu FK&DD boleh tarikh nafas lega sebab ke Ariel Zafril&Wawa Zainal menenggelamkan keributan peminat terhadapt status anak depa ni… skang orang dah mula dok teringat balik isu anak dorang ni… erm… ape2 jek la…

    0

    0
  28. anon says:

    DD nie ank Bosnia.. Mak dy ambik jadi anak angkat..

    0

    0
  29. kak non says:

    xperlulah kita nk persoalkn status anak mereka..
    xperlulah kite nak membela sgt mereka..
    xperlu nak agung2kn sgt manusia..

    0

    0
  30. io says:

    Tak guna betul hgpa semua yg asyik syok mengutuk anak depa yg x bersalah tu.sudah2 la wei… anak tu tak berdosa..hangpa ni takda hati dan perasaan ka?? Kalau benda tu jadi kat keturunan hgpa puas hati? Ingat na.Allah boleh mengubah sesiap saja yg Dia kehendaki.Allah maha berkuasa dan sebaik2 perancang.kalau Dia x izinkan anak ni keluaq tgk alam ni awal lg xda.. hgpa xkesian ka kat anak ni bila waktu dia tgh tidoq..tgh senyum..tiba2 berlambak kata2 cacian mai tala kat dia? Semuanya hgpa yg dok doa kat dia.padahal sikecik ni langsung xda noda dan dosa lagi!! kata2 yg buruk pada hambanya yg xbersalah aku yakin Allah akan terbalikkan pada si hasad dan si pedengki.dan aku yakin kat luaq dari pc ni hangpa ni sipenutup kepala.sisolat yang xpernah tinggai tapi disebalik tu hati hangpa hati syaitan.sekian.

    0

    0
  31. […] Anak Farid Kamil & Diana Danielle Kini Ada Akaun Instagram (47) […]

    0

    0
  32. […] Anak Farid Kamil & Diana Danielle Kini Ada Akaun Instagram (48) […]

    0

    0
  33. […] Anak Farid Kamil & Diana Danielle Kini Ada Akaun Instagram (49) […]

    0

    0