Written by AbangNara | October 1st, 2014

Pergh!!! Dah la anak Che Ta si Ammar Effendy ini memang kacak. Apabila berdiri di sebelah kereta BMW, makin bertambah-tambah kekacakannya. Murah rezeki Ammar kerana mendapat hadiah kereta semewah ini kerana keputusan cemerlang SPMnya baru-baru ini. Bolehlah guna bawak pergi kuliah di kolej kelak. Sambil-sambil boleh buat ngorat awek. Hehehe.

bmwammar

Abang Nara tak pandai sangat mengenai jenis-jenis kereta BMW. Tapi daripada apa yang dibaca, kereta milik Ammar ialah BMW 6 Coupe. Harga tak payah cakaplah. Memang cecah ratus ribu. Namun kalau dah mampu, buat apa kita nak persoalkan bukan? Yang penting, pembelajaran Ammar tidak terganggu dan hadiah ini menjadi pembakar semangat buatnya. Go Ammar go!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 responses to Anak Che Ta Dengan Kereta BMW, Kekacakan Berganda!!!

  1. PAK KADUK says:

    fuhhhhhhh **lap peluh***

    0

    0
  2. Cik kiah Propa says:

    hi abg kacak…. nak ngorat… boleh selfie-selfie dalam kereta abang nanti…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    kacak pe bende nyee….cam muke mr bean…serius…muke cam mr bean ke ape ke tak penting bg betina2 kat luar sne y pntg poket teballl…yeahh !!…

    0

    0
    • Cik kiah Propa says:

      hang jeles laaaa takde keta mcm dia… ni la manusia.. tak boleh tengok org lebih sikit.

      0

      0
      • Anonymous says:

        hoi mak cik kiah propa…
        sila bc komen aku btl2 ok..xde keje guwa nk sakit ati…ayat aku tu ayat sakit hati ke??tak kan…kereta mewah skrg ni semua org boleh beli asalkan ade kemampuan…ok mak cik..

        0

        0
  4. anna says:

    kasut lv kah

    0

    0
  5. fefiling grateful says:

    yelah anak che ta kan..sape tak kenal jutawan rozita che’wan ..tersenarai dlm top 10 terkaya malaysia

    0

    0
  6. tahniah says:

    tahniah le muda2 da merasa semua nie…jeles nyah…rezeki masing2…

    0

    0
  7. bedah lepat says:

    Untungnyerrrrrrr ! ahahah

    0

    0
  8. mawar seri says:

    haaa…kaaan……..janji serorg ibu….mawar dh agak dh amat jarang skali janji seorg ibu terhadap anak kesayangan dimungkiri….jadi dimanakah semua mereka meraka yg berkata itu ini negatif….bila mummy che ta janji nk bg bmw kt anak kesayangan…

    ammar jgn dilupa jasa jasa mummy kamu ye dik!! ;)

    0

    0
  9. nok gebuzzz says:

    harap ammar x lalai dgn kemewahan yg diberikan,pandai2 bwk diri ye dik….

    0

    0
  10. Dybah debab says:

    laa… padam dah pasal fynn jamal…

    0

    0
  11. sentap says:

    wahh.. pade gadis2, anak2 dare, mak2 dare, jande2 sekalian.. jangan lah anda rebah disebabkan bmw.. trust me, kenderaan last anda naek adelah van jenazah..

    0

    0
  12. muna says:

    Abg Nara talk pandai sangat bab BMW ni? YEAH RIGHTTTT.. Kereta yang hilang satu Malaysia tahu dulu tu bukan BMW kewwww?

    0

    0
  13. Kc says:

    Ha abang JPJ, sila le amik tindakan. terang2 no plet tu tak follow spec… dah ada gmabar sbg bukti..dah tau sapa owner… g jalankan tugas abang2 JPJ yek.. jgn pandai kejar ikan bilis yg bawk keta kecik jek… ni keta jerung sila le take action…

    0

    0
  14. LALALALA says:

    Hmm..rupa macam Mr.Bean yang da di upgrade sikit. Jgn marah…hahaha.

    0

    0
  15. Anon says:

    Baguslah….. Muka anak dia yg ni sebijik mcm mak dia sebelum wat pembedahan. Cer google masa zaman mak dia masa dewi remaja dulu, lain bebenar dgn rupa skrg. Kulit pn nampak mcm gelap je.

    0

    0
  16. melati says:

    Tu BMW 6^ series lah ,tu kete Tukun buatan tahun 2007…harga pasaran RM140K lebih kurang..hehe..korang semua percaya bulat2..kalau kete tu Kete Che Ta..naper dia tk tangkap gambor ,dan duduk dlm kete..setakat tangkap gambo kat kete org Asli pun boleh…saya ni bukan nya cemburu tapi kesian kt org2 yg kagum dgn kete tukun ni…Kete tu buatan tahun 2007 lah..lagi1 yg ader plak org Gila kat Blog ni kata Che Ta 10 org terkaya Malaysia…aper sial org yg ckp Che Ta 10 org terkaya Malaysia…pumgkok lah kalau Kete tu kete Che Ta…org kaya selalu nya tk menunujuk kekayaan…..10 org terkaya Malaysia tu anak TanSri Azman Hashim …Mizz NINA…ader kah dia nk tunjuk Kete2 dia…..Setakat BMW tukun tu Mizz Nina ..hadiah kat sesupu dia kawin jer…anak Che Ta ni Meroyan nk kete Meawah lah tu Tapi tk Mampu….

    0

    0
    • Kidal says:

      Over gila. . Org perli pun kau ak faham. Lepas tu cakap orang sial. Kecian ko ni. . Xfhm bhs melayu ke ko orang asli. Banggang abadi

      0

      0
    • fefiling grateful says:

      hahahahahahaha gelak aku ngan statement kurang akal ko tu and now sape yang gila plus sial ni? mcm muka kene taik sendiri je bercakap dik.. confirm2 ko tak tau pasal reversed psychology kan melati …dik orang asli skang ni pun dah hebat dik and dah terang2 nampak ko mmg ‘0’..

      > double bangang abadi plus2

      0

      0
  17. maliq lok says:

    Banyak nya duit retis?
    Seriously pass spm je dah hadiah bmw?
    Takde langsung value system. betul lah msia ni ramai OKB (orang kaya baru).
    I’m not impressed. Jgn kata saya jeles/jelly. Sungguh, I’m not impressed.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Kalau mak bapak mampu apa salahnya. Cuma diharap anak jangan lupa diri. Kena berusaha juga untuk masa depan. Takan samapai ke tua nak harapkan mak bapak. Banyaknya duit Che Ta …gaya hidup kalahkan jutawan.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    kacak mendanya….rabun kot…..bkn nk ngata….tp realiti… x kacak pon…..

    0

    0
  20. aku says:

    korang slow ar.
    ni hadiah + rasuah , che ta nak kawen dgn zain dulu.

    0

    0
  21. awek ammar says:

    awek dia jugak untung ..

    0

    0
  22. mhz says:

    mamat ni smbg study mana?

    0

    0
  23. ikutdepelahh~~ says:

    bapak dia pilot bukan??

    0

    0
  24. n says:

    kenapa x dihadiahkan rumah….skurang2nya ianya satu pelaburan di masa hadapan

    0

    0
    • Anonymous says:

      harga rumah lebih mahal lah dari harga kereta, kau ingat rumah biasa2 anak che ta nak duduk ke ?

      0

      0
      • Anonymous says:

        harga rumah memg la mahal tp rumah makin lama makin naik value
        bukan mcm kereta makin lama mcm besi buruk

        0

        0
  25. belum mandi wajib(BMW) says:

    kete mewah.. harga minyak nek jgn bising ooooo… hahahahaa!

    0

    0
  26. aku bosan says:

    x heran la dik….
    akk setia dgn Myvi akk yg dah hampir 4 tahun ni.
    akk susah payah kerja pg ptg, buat part time,
    akk bayar sndri diposit, bayar tiap2 bulan….hasil titik peluh sndri
    Baru rasa puas nak nunjuk kat org wlapon myvi!!! =P

    0

    0
    • Anonymous says:

      lawak lah…pakai myvi pun nak menunjuk kat orang. Nampak sangat riak.

      0

      0
    • ekeleh says:

      ko mmg macai..mcm kambing prangai ko

      0

      0
    • ada myvi pun bongkak says:

      ko tahu tak sbb apa ko layak pakai myvi je? sbb ko bongkak la bodoh!! agak2 kalu ko dpt bmw mcm mana la ek.. tentu ko lagi riak kembang jubor tayang kt orang, phuiii!!!

      0

      0
  27. dida says:

    apa kaitan kacak ngan kereta?

    apa nak terujanya…parents belikan…kalau beli pakai duit sendiri dengan hasil titik peluh yang halal..akak tabik dik!!!

    0

    0
  28. che ta ti tu says:

    MELATI tu x phm ke istilah ‘sarcasm’? dia ckp kan che ta 10 org terkaya kat malaysia tu utk memerli…ada paham ka?…ape pun aku rasa che ta tu ok je…cantik pun cantik…masak pandai..wat manik pandai….korang je yang dengki iri lebih..x bole tgok org ada sikit…cantik sket..nak mendengki je…hehe…lain2 tu biarlah urusan dia dgn Allah..dok kutuk2 dia bukan korang makin byk duit pun..hihi! …dia mmg cantik..dia mmg ada duit…ko ado?

    0

    0
  29. Anonymous says:

    kompius la…che ta ni dapat duit dari mane.xde la laku sangat.byk bisnes ke…

    0

    0
  30. whatever says:

    untuk apa kalo bersenang lenang guna harta mak bapak..

    0

    0
  31. momet says:

    Maslahnya ank dia ni ada makwe ke??

    urmmm.. jenis melayan pakwe kottt.. hihihi…

    i knowww… :)

    0

    0
  32. mila says:

    che ta tak la kaya .duk harap jadi duta itu ini.tu berusaha keras jaga badan. pakai baju serupa telanjang.makan duit hasil telanjang.baik ko bawak anak-anak ko che ta oi g umrah, g haji…,hidup dalam memapar kekayaan dan kecantikan sama mcm riak dan tabarruj berpnjgn..

    0

    0
  33. Kak Limah says:

    Bak kata omputih..”Nice car…shame about the driver”! Kereta cantik…driver..hancusss!

    0

    0