Written by Bella | September 20th, 2016

Minggu lepas, Zila Seeron telah muncul didalam program A.M Live! untuk berkongsi kisah penceraian beliau bersama Along Cham dan kehidupannya.

Pada masa yang sama, Zila sempat memohon maaf kepada semua pihak termasuk bekas suaminya dan bekas keluarga mertuanya atas apa yang terjadi sebelum ini. Zila juga meminta Along menghalalkan makan minumnya sepanjang bergelar isteri dan mengucapkan terima kasih kerana menjaga anak lelaki mereka Ahmad Danial.

Walaubagaimanapun, Along  yang dihubungi pihak media baru-baru ini enggan memberikan sebarang komen ataupun respon terhadap permohonan maaf Zila.

No komen.

Pergolakkan rumah tangga Along dan Zila mula menjadi tumpuan ramai apabila foto separuh bogel Zila bersama seorang lelaki mula tersebar saat rumah tangganya bermasalah. Malah, Zila juga ditangkap khalwat di rumah kekasihnya dan cuba untuk bersembunyi di belakang almari ketika serbuan dibuat oleh pihak Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan.

Along dan Zila sah bercerai talak satu di hadapan Hakim Syarie, Abdul Halim Abu Samah pada 29 Ogos lalu.

Sumber Berita : Harian Metro

31 responses to Along Cham Tidak Mahu Respon Dengan Permohonan Maaf Zila Seeron

  1. Anonymous says:

    Dah mintak maaf personally ke belum? Sebab tu salah & dosa kau kat dia masa bergelar isteri, tak payah buat secara terbuka pun takpe.

    0

    0
  2. Corse 848 says:

    Terbaik along…tak perlu panjang2..move on..mcm ni baru seorg yg matang..

    0

    0
    • minah jambu - safety first says:

      helo along ..u tk payah lah nak kasi respon ngan macm gini punye pompan…lagi pon dh bukan laki bini lagi dh jadi orang lain n tkde kena mengena ngan u lagi so terus kan kerjaya u sebagai pelawak or pelakon cari duit untok masa depan n anak..jangan pandang blakang lagi terus maju n maju ke depan…semoga sakses di murah kan rezeki n di lindungi Allah sentiasa…lov uuu…

      0

      0
    • Anonymous says:

      TERUS TERANG AKU KATAKAN..YG ORNG SIBUK2 PANGGIL BEKAS ISTERI DIA BUAT INTERVIEW BAGAI APAHAL..YG ARTIS TU ALONG BUKAN BEKAS BINI DIA..KALAU AKU TAKYAHLAH NAK TERIMA JEMPUTAN PROGRAM TV TU..NAK NAIKKAN RATING AJER..MEMALUKAN SANGAT2 BAGAI BUKAK PEKONG DI DADA..YG SUDAH TU SUDAHLAH..MALU SEUMUR HIDUP..BODOHLAH ORANG2 NI SEMUA..

      0

      0
  3. Mayang says:

    Org yg terlebih dahulu minta maaf tu jauh lebih baik dari org yg x mahu memaafkan kesalahan org lain. Kadangkala org yg sedar akan kesilapan dia dan bertaubat tu jauh lebih baik dari org sombong yg tak mau sedar2 dan insaf.

    0

    0
    • azreen says:

      Setuju. Along tak payah nak acah2 mulia sangat. Klau baik sangat, dari dulu patut jaga bini. Bila dah jadi mcm ni, tau nak salahkan perempuan saje. Mana tanggungjawab suami yang sepatutnya mendidik isteri?

      0

      0
      • minah jambu say no to DRUG says:

        memang salah bekas bini dia si zila yg gatal sangat scandal ngan laki orang sampai kena kes khalwat skarang sape salah ???? along salah ?? lu pikir lah sendiri huh ! bertudung litop tutop aurat la sangat ehsen muslimah konon huh ! jangan nak bodoh2 kan orang la ngan prangai kau yg suka pusing2 cakap..bertudung tkan ugama sikit pon tk tau !!!! scandal ngan laki orang tau pulak !!!

        0

        0
    • Anonymous says:

      x kena kat kau…senang la ckp..ntah2 die dah maaf cume mls nk komen pnjg2…nk buat ape lyn lg pompuan cam gitu..carik yg br je along…gud2

      0

      0
    • BAPisKing says:

      lol bitch what if Along oredy forgive her and he just taknak komen sbb kalau media masuk campur nnt bnyk pulak pehak2 yg berisiko mendapat dosa free….plus that kind of permohonan maaf by using Media is totally nampak MURAH and FAKE ..cause maybe pompuan tu TeRpaksa..ye lah nak tutup malu *despising her as much as Hanez Suraya*
      it’s wise for Along to stay away from media..klau media n public nk tahu sngt tunggu a year from now lah nak tny kt Along.like let it cool first?.lel.

      0

      0
    • minah jambu say no to DRUG says:

      bekas laki dh kasi cerai baru nak insaf n mintak maaf eh tk payahhhh lah jangan buang masa lah …! gi lah kawin ngan scandal laki orang tu huh ! dh jadi macm gini baru lah nak nangis la mintak maaf la itu la ini lah ..kau ingat along tu patung ape kau buat nak diaaaaaaaaaaaaaaaaam aje huh ! melalakla kau pat situ tkde orang yg heran kan..

      0

      0
    • Anonymous says:

      kesalahan dia tu bukan nya kecik. besar tuuuuuuuuuuu, curang kepada suami. mesti di Sula si zila ni. then baru along maaf kan.

      0

      0
    • izzy says:

      dia cakap no komen… bukan x nak maafkan..

      0

      0
    • karoot says:

      artis celah mana pun aku taktau
      artis sendu ada la

      0

      0
  4. Anynomous says:

    Marilah kita semua berdoa agar kita dan keturunan kita terhindar drpd perkara mungkar bgni..kesian mak bapak adik beradik tpaksa tahan malu..

    0

    0
  5. kelilawau says:

    Menangis mata kecik sebelah tu buat2 utk dpt simpati….seeron…seeron…lelama perangai pun serong…kekeke

    0

    0
  6. sara says:

    kdg wartawan ni yg jd batu api nye…org dah reda die sibuk dok bangkit2…x yah la sibuk2 hal org..

    0

    0
  7. aku says:

    dia maafkan ke tak..dia mintak maaf ke apa..tu antara sesama dia n ALLAH..tak perlu nak puaskan ati semua orang nak tau dia maafkan ke tak. orang lain pun..sila la move on..jgn nak sebok tepi kain orang nak amik tau org tu maafkan ke..mintak maaf ke bagai…jaebal!!

    0

    0
  8. angah says:

    respek along..xpyh lyn wrtwn sgt.sume bnda nk citer kt public ..diam is better..bia la si zila tu melalak sorg2

    0

    0
  9. lily says:

    sebenarnya masing2 ade salah. masing2 kene ada antara satu sama lain, hormat menghormati, tanggungjawab, kasih sayang, jaga tuturkata, ringan kan mulut mohon maaf kire ada silap, pujuk bile rajuk. suami kene imam kan isteri dan keluarga kalau xdpt selalu sesekali pun dah alhamdullillah…dalami diri masing2 akan temui kekurangan diri. turun kan ego, mohon maaf dan memaafkan adalah yang terbaik utk memulakan hidup baru dan bangkit dari kisah silam.

    0

    0
  10. Stop dah says:

    Along penah duk sbumbung ngn bini dia dlu,of cos la dia know her veryyyyy welll.kite yg x duk sbmbung ngn dia,jgn la judge diorg.lgpun ade sbb along xnk komen.dh hbis pn mcm yg d iginkn zila.aku rsa along skrg ni cma nk jga aib dn mruah ibubpa dia.

    0

    0
  11. Nyonya Mansor says:

    menangis kononnnn..

    0

    0
  12. adakukesah says:

    Curious le..time si Z tu berasmaradana sapa pula jaga anak dia ekkk???

    0

    0
  13. akusgtbaik says:

    diam la ampa semua..masalah depa biaq depa setel..mau jd kt laki/bini ampa bru da akai!

    0

    0
  14. IsteriDurhakaNusyuz says:

    Kalau dia betul2 rasa bersalah, bertaubatlah dan jadilah seorang muslimah yang baik. Moga lepas ni akan dipertemukan dengan lelaki yang baik2 juga.

    Untuk Along,
    Ini merupakan ujian daripada Allah swt, mungkin akan dapat seorang wanita yang lebih baik dan mampu untuk menjaga aib suami. Carilah wanita lain. Biarlah dia (bekas isteri) dengan pasangan dia. Yang dah terjadi tetap terjadi, masa tidak mampu utk diputar. jaga anak elok2…

    0

    0
  15. Makciksiti says:

    Harap zila jadikn apa yg belaku pengajaran.jgn pedulikn kata2 negativ…terus pnadang kedpn..dan perbaiki lah diri agar menjadi insan n ibu yg soleha..

    0

    0