Written by Bella | February 17th, 2016

Sejak semalam, kami ada dengar khabar angin yang mengatakan Almy Nadia kini sedang hamil anak kedua selepas beliau memuat naik beberapa foto makanan yang masam-masam menerusi akaun Instagram miliknya.

Benda paling sedap dimakan.. Harharharharrr #jgnkecamsy #nakkecamkenablockfaham #hahhahahahahhahaha @fizzfairuz tq kak teh bawakan belimbing buloh nih hahahaha.

Menariknya,  berita itu dikatakan ada benarnya selepas Fizz Fairuz turut memuat naik foto beserta kapsyen betapa gigihnya beliau berusaha untuk mendapatkan pucuk betik seperti yang diminta oleh Almy.

Dr pagi sampai kemlm cari pujuk betik…klu taknk tu,senang je dpt….. Klu kita nk mmg susah nk cari..,akhirnya dpt jgklah area kl ni…kena mencari lah…. Hhhmmm mcm2 permintaan..ikut jelah..hahahaha.

Ramai sebenarnya peminat Almy cukup teruja mendengar perkhabaran tersebut dan ada yang sudah mengucapkan tahniah buat pasangan berkenaan.

Kalau betul Almy Nadia sedang hamil anak kedua, tahniah kami ucapkan. Rezeki beliau dan Fizz untuk menambah ahli keluarga mereka selepas mendapat anak pertama nampaknya awal juga bukan? Semoga Almy dan keluarga dilimpahi dengan kebahagiaan yang lebih lagi.

18 responses to Almy Nadia Hamil Anak Kedua?

  1. huhuhu says:

    tahniah

    0

    0
  2. lala says:

    nape dinding tu nampak kotor sgt…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    berkeraknye dapur

    0

    0
  4. miss kepah says:

    aku paling tak suka bila org post gambar pastu hashtag #nakkecamkenablock #taksukasilablock

    dari takde rasa nk block terus rasa nk block. pdhl org biasa2 je tgk post kau, ko insecure sgt pahal doe,

    0

    0
  5. guli pecah says:

    Tahniah atas rezeki tuhan. Tapi dapur tu biar clean la sikit. baru sepadan tak gitu.

    0

    0
  6. melati says:

    Tahniah….janji hidup jgn menipu cam Neelofa …jutawan RM50 juta…pungkok hg org Kedah kater kt Neelofa…hahahaha..

    0

    0
  7. Mak Jemah says:

    awat dapur dapur berkulat?

    0

    0
  8. Jelly Kulat.. says:

    Tu bkn kerak atau kulat…tu tapak semaian cendawan hidroponik dia laa…hangpa apa tau..masok dapoq pon xpnhkann…
    #gunelahmrmuscle
    #sprayjekerakkulatsenangjemampos
    #xperlusental
    #seboknawwwhaldapoqorgkann

    0

    0
  9. Oh says:

    Padan la dapur berkerak. Tengok muka dia sendiri lepas beranak pun macam tak berjaga, ni kan pulak dinding dapur haha

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Haha..padan muka kau almy…kat sini ko xleh block/delete…sejak kawin,mulut ko sedap mengata orang pemalas..ko je boleh kutuk orang..orang tegor ko xterima…

    0

    0
  11. Slim dherbs says:

    Pregnant pulak…badan x slim2 lah si almy ni.pastu hang jgn marah bila laki hang p gatai dgn pompuan lain.dah tau laki kaki suka tgk pompuan cun hang x reti2 lagi nak jaga badan.x tau lah pasno dpt anak no 2 ni badan dia mcm mana..la pun dah mcm tong drum.eeee GEMOK!!

    0

    0
  12. fizz org kg aku,ketari raub says:

    jgn tgk background dapur je..ace tgk dapur nu..meleleh ayaq apa xtau..lap la oiii..geli aku..berkeladak kot..si fizz pon satu hal,bg la mase bini tu nk keep slim dulu..x dan2 kot..pastu hangpa duk menggatai ngan pompuan lain..couple of the year..hah same ler ngan couple yg baru nikah 2.5juta nu..haih..aptb..

    0

    0