Written by AbangNara | February 11th, 2011

anith

Cuba bayangkan pakwe/makwe korang buat macam si Anith ini buat kat atas tue. Tak ke romantik? Mesti cair gila kan? Sekali sekala bagus jugak orang yang bercinta nie. Hormon keromantikan dia lebih dari biasa. Mesti si kekasih hati pun cair je dapat gambar macam nie. Sweet ~~~

Buat yang terlepas untuk tengok <koleksi gambar pertama Anith dan kekasih hatinya, anda boleh klik di sini. Romantik sangat budak 2 orang nie. Abang Nara suka. Harap-harap lepas kahwin nanti pun kekalkan la keromantikan korang berdua ye.

Lagi gambar Anith dan buah hati dengan membaca entri ini sepenuhnya.

anith

anith

anith

anith

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

215 responses to Alahai Romantiknya Si Anith Dengan Kekasih Hatinya, Jeles Abang Nara!!!

  1. odah says:

    Firstly, Hish..geli lah..mamat tu… :(

  2. marris says:

    Secondly….what a bad taste !!!

    • wth says:

      xde la teruk sgt..ok je..

      • mcm ni la bdk2 zaman sekarang…kapel dah mcm laki bini..padahal kapel je pon..siap blh pegang2,peluk2 xde perasaan malu langsung…padahal sume tu halal bile lps kawin je…payah jugak kalau kite xjaga tepi kain org ni..kena jaga jugak walaupun biase org kate jgn jaga tepi kain org

        ~pesanan utk diri sendiri dan org lain~

        • Rayy says:

          couple mmg gitu.. kna pgg2.. dduk rpt2… bla kawen xley pgg2, malu org tngok.. dduk plak kna renggang2.. pelik2…

  3. orgorg says:

    sama pdn la nooo.

  4. laranur says:

    apakah jadahnya ini?

    setakat buat placard “i love u my cute-balak-merangkap-bakal-suami-mungkin-la-kot” dengan pose bajet konon kiut habis bukanlah romantik. lepas tu snap pic posing dengan placard tersebut dan post kat fb lagila hampaih romantik nya.

    ah dunia! bila bercinta semua nak jadi kanak2 tabika.

    • secret says:

      hang jeles ker? seriius ape. klo da bcinta. ntah la. xprasan lak jd mcm budak tabika. tp sweet gle ok. ko je jeles. hati keras.haha..aku keras ni pn yg xleh org nk cuit, tp time ngan buah hati, otomatik btukar!! bru aku paham nape cikgu skolah rendah ak yg pompuan garang mcm singa leh ade org nak. hahaha skrg aku da de jawapan nye. heheh

      • zaia says:

        dkt sekolah mcm singa,dkt husband mcm kucen la tuu…meow meow~ klu nk garang pun,garang2 manjer..hahaha

        • zaia says:

          yg dislike nie mesti akak2 yg garang kt husband..haha,,jgn kak,nt dorang cari anith nie sbb anith nie romantik sgt(mengikut pndpt BN)..
          tp klu husband tk gune sgt,klu lempang berdosa jgk ke?xpe kot..lol

      • laranur says:

        tak jeles. cuma nampak keanak-anakan. senang cerita immature la. kalau dia umur 16 boleh kowtim lagi. ater udah tengah angau memang gitu le cerite nye.

        one thing for sure, bila umur kau makin meningkat, cara kau pun akan berubah. praktikaliti dan logic sense ambil tempat paling besar untuk menjadi romantik. kau tak akan sekali2 dah memegang placard “i love u” dan post gambar sebegitu ke FB. nonsense.

        setakat nampak sweet je tapi tak ada kesan sebenar tak ada maknanya jugak. dan ya, hati aku memang keras.

      • xam says:

        ni bukan sweet. x semestinya sweet tu kena peluk2 or tulis kat card.budak skola or zaman myspace je wat camni haha sorry

        lagi satu, dia ni sebelum ni camni gak, kapel pastu beria2 peluk sane tulis sini, tp last2 clash hahaaha. da ade few laki yg da rase peluk die. xspecial da pun.walaupun muka comel tp badan da habis gesel kat ramai laki. pastu nampak la kebodohan sndiri sebab byk sgt gambar peluk, dgn laki2 yg berlainan lak tu hehe

      • emel says:

        btol2..aku sokong ko.. lumrah alam mmg mcm tu kn. xpyh la nk poyo kate xde manja2 zaman becinta. cuma dulu xde bnda canggih fb segala.. malu2 nk tunjuk kt org compare to budak zaman skng.abis segala nk di tunjuk klu bole..haishh

    • zaia says:

      tu la indahnye brcinta tu,org dewasa pun boleh jd mcm kanak2 ribena riang ria apetah lg budak bru nak up ni..cuma tu je la,tnjuk2 kebahagiaan kt fb smpi ade peluk2 cium tu boleh buat sesetengah org meluat,klu suami isteri brcinta bahagia buat cmtu mgkn tkde la org nk kesah sgt..

  5. Yus says:

    Ala tengah angau romantik la.. Cuba klu dah kawin hilanggg semua keromantisan…huhuhu.

  6. kutu says:

    hahahahahaha….klakar bebenor bebudak neh…..

  7. Raffix says:

    xyah la bang nara nk tunjuk isu pasal diorang ni… bknnyer femes pon… pastu isu remeh camni, dok pelok sane sini… xyah la… x hingin langsung nk bc….

  8. Ladi gugup says:

    Harap sampai ke jinjang pelamin la kan… jangan la pulak lepas nih tulis kat card tu ‘ I HATE U JANTAN TAK GUNA’ pastu post kat fb ye…. hehehehe…..

  9. nana says:

    x jeles pun…

  10. nia says:

    ap yg nak di SUKAKAN???
    cm dorg je coupple hahah kelaka la enti niyh haisss
    B U D A K 2 la bro
    mnympah gle na tgk
    peluk sn pluk sni pn abg nara ske ke?
    XD

  11. tk says:

    mmg sweet…tapi takut nanti x menjadi buat haru jeh…

  12. Raffix says:

    ak dah cakap dah… entry camni xpayah ade pon xpela bang nara…. bkn entry camni yg kami minat….

  13. ad_pie says:

    sweet..tapi lebih2x ler pulak..aloo..please la..nyampah makk..!!

  14. bell says:

    i know this gurl
    dye nie anak kwan mak i..

  15. effie says:

    bebudak baru nak naik camtu la.. zaman skang ssh nk jumpa org yg takde kapel2 ni…

    bercinta zaman facebook camtu la..hahahah

  16. sue says:

    ape yang swet???
    ape yang romantik???

    xda pa pon~!! hanya kosong blaka…memasing aku tgk bagaikan budak bawu nk belajaq bcinta…

    macam adegan cinta monyet pon ada gak rupe gini…

    bawu nak kenal dunia cinta~!!! sebab tu jadi begitu..

    tunggula lame skit..

    bila da betul2 mengenali apa itu cinta..

  17. bell says:

    rumah kterowg pown x jauh..
    dye duk kt sebelah umah fira (mentor)

  18. jaja says:

    BTW, sapa anith ni.. Serius aku dah ketinggalan.

  19. mesinjahitlama says:

    ekceli abang nara double meaning lew….maksudnya, MELUATNYA AKU DEPA DUA EKOQ NI! hahahahah

  20. Mustang mama says:

    buruk laa dy senyum . cover gigi

  21. zf says:

    pape jela..budak ni x penting pon..

  22. akoo says:

    Aku harap bro Nara tu double meaning.. tp aku lebih harap in future abg nara kasikk keras punya ayat supaya artis2 melayu yg mengaku islam nii tak bermaharajalela melakukan maksiat & aktiviti menjolok mata di public.. derang ingat ni Amerika ke hapa? Apsal laa artis mesia nih dungu sangat .. tak abes2 tonjolkan kontroversi dari bakat??? Gaji berapa sen jekk.. artis Hollywood dapat juta2 tp derang nk jual album pun tak kuar2, kontroversi jekk lebeyy.. cerdik ke bodoh tuuu??
    JADI ARTIS BUKAN LESEN UTK KORANK BERHENTI JADI ORANG ISLAM & TUNJUK CONTOH YG TAK BAEK PADA ORG BKN ISLAM! TOLONG BELAJAR AYAT NII ARTIS2 MESIA ..

  23. joyah_sp0rt says:

    mcm KAU sorang ade BF dlm dunia ni! jgn over too much la nk tayang bf slagi xde ikatan sah! nti pts wt malu kaum je.. wek!

  24. nonn says:

    ok aa tuh….asal ade gigi sudah..hehehe

  25. [email protected] says:

    ni baru kapel…. xsempat kawin da putus ni….
    gaya mcm orang dah kawin 10tahun… apa nak jadi le gan artis n orang zaman sekarang ni

  26. quEenr!an@ says:

    perlu kew cm tu nk tulis2 bagai….
    kalu btul2 cinta x payah nk tulis2 ianya dtg dr ati bknnya dr tulisan ko yg cm bebudak sklh tu….
    sok kalu dah putus ayat yg ko tulis tu mask tong samaph gk kn……..

  27. Kekasihku Seru says:

    ade aku kesah budak anith ni?? baru femes ckit je pon…pasni senyap la tu..

  28. shafa says:

    malas laa citer cinta2 monyet cam nih….kesah makcik ifah dah selesai ker?

  29. singa tido says:

    menatang dua org ni laki bini ko apo?
    bopoluk poluk lak..pohal eh….

  30. balak ku poyo says:

    sumpah aku x minat citer “kau dan aku”

  31. notigurl~ says:

    cm mencari publisiti murahan jek budak nih..
    ntah pe2…kalah FS…

  32. rocco says:

    balak dier ni gg rongak ke ape?
    senyum sume tutup gg je..mesti gg berterabur ni..hahaha

  33. kibo says:

    macam ni ke budak zaman sekarang bercinta???adesss…hancus la..

  34. leha says:

    haha. kids~~

  35. hekkk elee poyo siot..cm dia sorang je ade balak dlm dunia ni..cm tip top je..aku bkn jeles,tp geli..abg nara x yah lah nk siarkn gambar kegedikkan mereke ni lg..x minat pn..kite tgk jelah samapi kawin ke x..

  36. huhu says:

    tulis2 kat card tu xleh blah..da mcm zaman myspace haha!! kat forum cari lg byk gambar tunjuk2 card n tulis kt tangan

  37. bunga raya says:

    lgsg xjeles….sje nk tnjukkn keaiban sdri……
    sme2 islam kn,,fkirlah….

  38. lillie says:

    show-off

  39. miss_pinky says:

    cinte budak2.
    haaha.
    klakar je.

  40. ermmm says:

    hai budak2 nih…bcinta mcm x sedar donia..kalo dah besar nanti, dah tau pening nk fikir masalah duit, masalah korga, masalah am, baru la tau donia ye… budak2 blagak mcmni la yg mbimbangkan masyarakat, nanti mrosakkan akhlak sndiri, maksiat, bsetubuh sblom kawen…tuptup kes buang anak takpun kes bunuh diri sbb frust…takkan mak bpk diorg x penah pesan..kalau bercinta tu, tua ke muda, biarlah dgn ikhlas dan suci…bkn dgn gaya lebih2 camni…

  41. NiTa says:

    Dah2 la post citer bebudak nii..eeeewww

  42. MisstauruS...MisspocO says:

    sape ni…x kenal pun…

    • [email protected] says:

      ader satu lagu jer,,,, tu pun nyanyi gan orang lain…. duet gan areil n akim… tol ke

  43. dania90 says:

    rase mcm pnah tgk andy wif ex gf dye…ex gf dye my junior…ape motif kne publish2 pix?rase mcm xperlu kowt….kalo just nk jeles kan ex gf andy 2, baik smpn je laaa pix2 tu….jgn tlalu show off….tkot org meluat je…

  44. amy lara says:

    seingat aku.. dulu time aku remaja a.k.a budak skolah bercinte takde la cenggini.. nak bergambar berdua pun malu2 lagi taw… yang ni remaja zaman skang dah lain sgt..

    • beza kn…klu kwn kita tahu kita ada bf..sure malu gler..huhu..yg tahu pn tukang posmen je tahu..hihihi…xley lupe time remaja dulu..sib dulu xde expose2 cenggini..hihihi..coz sume nye skrg kawen dgn pilihan masing2..hihi..

  45. cokelat says:

    xtakut dosa ke diorang ni????aksi ‘kemesraan’ lbh dri org dh kahwin….ntah2 si anith ni xde dara dh????lps ni tup tup tup dh mgandung…mak bapak diorang ni mmg xthu nk ajar anak….ape jenis mak bapak xthu…

  46. budak2 jakun says:

    apa yg romantiknya? kalau dah lama kahwin buat begini memang aku jeles.
    belum kahwin buat macam ni nampak sangat jakun hidup berpasangan, malu jer dekat org dah kawen

  47. koya la lu says:

    asal aku tgk bf dia ada mirip baim wong?
    tp,salah tgk kot. . .
    ok, aku geli. . .
    tp ckit pn xjeles. . .
    kanak2 bercinta mcm ni la kot. . .

  48. lola lolipop says:

    hoi ada ke dia ckp dia dah hilang dara whatsoever? jangan la main tuduh. ish. tu dah menfitnah namanya. gila lah cari dosa free je kau orang nih! i was expecting comments like, ‘sweetnye dorg’, ‘happy for her’ ke.. ni x. memang betul lah mentaliti. kalau kita expect orang lain x bahagia, macam mana diri sendiri nak bahagia. FYI, kalau dah berumah tangga x semestinya x boleh romantik macam ni. heh~ again, mentality.

    • noi says:

      bukan pasal mentaliti…pasal hukum Allah…kan bukan muhrim…teruk betul mentaliti yang menidakkan agama nih

      • lola lolipop says:

        kalau hukum Allah yang melarang kita dari menfitnah macam mana pula? macam ni la ye. nak kutuk org then guna modal hukum hakam bagai do it in religious blog. ILuvIslam myb? :) i pon baca religious blog. dgr ceramah ustaz akt fb ke apa cuma contextualise la sikit. ini blog gossip. u do expect people do what other people do (i.e coupling.) dont u? nama pon dia ni artis. cheers~

        • cokelat says:

          maknanye kalau jd artis ni blh melakukan ape sje???walaupn mbelakangkan agama???jenis fikiran mcm inilh blh mnjatuhkn maruah agama Islam….
          cuba ko pikir…dpn org ramai pn dia dh tjk betapa mesra n ‘erat’nya berpelukan dgn bkn muhrim…kalau tmpt xde org…xthu la mcm mne plk aksinye…hanya Allah je yg thu…

    • Rayy says:

      apa ko nk bengang sngt nie…? ko terasa eik.. mna la taw ko pon gini gak kn… hahahaa…

  49. noi says:

    belum kawin dah kumpul dosa…malaikat dah catat kat sebelah kiri tuh…

  50. student bandung says:

    dia sorg je la ade bf..dia sorg la yg happy..bgtau satu dunie..tnjk gmbr peluk2..
    sukatiii~

  51. gigi kayu says:

    romantik kejadah nyer…ni maksiat nama nyer

  52. aku says:

    mak ayah nak marah apa da mak gdn ayah pun jahil gak. aku knal jer mak ayah dia tu. ayah pun kaki minum anak selamba jer la.

  53. maya says:

    aku pon penah becinta gak..dah kawin pon….masa becinta semua indah, pe org cakap x peduli sendri je yg tol…x paham lagi np owang2 benci ngan owang2 couple…bila dah kawin..huhuuhu…br aku rasa n tau cam ne perasaan tu…xyah la kome wat cam tu weh…klu x nyesal pon malu sendri sok2…

  54. orca1604 says:

    harap bakal2 isteri n bakal2 suami kenala tanamkan sifat romantik dlm diri. nak bercinta lps kawin mcm ni mesti best kan!! :-D..kertas minyak pon sanggup den tulis.hehe

  55. zettyhumaira says:

    belum kawin lg… semuanya indah.. dunia penuh dgn bunga2.. kentut bau mcm bunga lavender jer.. xde pancaroba lg. bila dah kawin, ade anak.. belang masing2 barulah timbul. time tu lah laki tanya,
    “nape muka awak mcm tapai masam jer ek??”
    masa tu baru nampak masam, busuk, hancing, taik mata, taik telinga…
    biaselah dik… pandai2 lah bawak diri.. yg penting kejujuran, setia.. saling menerima kekurangan pasangan.. sbb xde org pun yg sempurna dlm dunia ni.. kalu blh kawin dgn boipren, n kekal bahagia spai akhir hayat, memang i respek spring kat u..
    sememangnya tu semua x mustahil..
    kita merancang, Allah menentukan..
    sukati u all lah nk dislike komen i pun.. sekadar pandangan..

  56. jane says:

    sape jugak la dua org ni…

  57. Reena says:

    Baru nak naik..tak nampak dunia lagi..sok2 dah jumpa yg lagi kaya, ada rupa & berjaya..ada yg kena hi hi bye bye..

  58. shah says:

    korang rasa budak dua orang ni dah comolot (cium mulut )tak……?

  59. katak kodok says:

    Cinta monyet biasalah… semua nampak indah.
    Silap langkah kalau terlajak laku baru sibuk nak cari pak kadi, lepas tu br tahu realiti kehidupan….
    Perjalanan masih panjang lagi dik oiii…Tak yah nak berlebih2… Bukan jeles. Sekadar nak mengingat.
    Duit belanja masih mak bapak bagi dah terhegeh2 nak bercinta…. Time bercinta tu dah habis kena raba. Esok bila dah berpisah, badan dah tak fresh lagi… ahakz….

  60. namaku AhMeng says:

    semua yg komen negative ni macam jelez je. hubungan korg x bahagia eh? kah kah kah. pastuh x payah la nak kutuk org. reflek diri woh

    • Tiffany says:

      Hey, kalo org lain kasi komen negatif, it doesn’t mean org jealous. Sila rujuk pada kamus Dewan Bahasa edisi terbaru, apa maksud ‘CEMBURU’ dan ‘MENYAMPAH’.

      Bezakan dulu maksud kedua-dua perkataan ini, then baru nak cakap org. Takde sapa yg jealous pun kat sini.

      Showing off too much about your relationship is not good at all. You better keep it to yourself and make it privacy. Baru la ada sesuatu yang istimewa dlm hubungan itu. Kalau semua nak dicanang, kelak mengundang malu pada diri sendiri.

      Takde sapa nak jeles dgn diorang ni atau sesiapa saja yg nak tunjuk kebahagiaan diorg. Cuma it is better to make it a secret, dan hanya diorg saja yg tahu, drpd bagitahu semua org dan mengundang bermacam2 kutukan dan komen2 yg tidak bagus.

      • jane says:

        tah…takde sapenye nak jeles kat budak 2 org ni….si ah meng ni mesti sedare mare salah sorang budak ni…tu yg terlebih emo…tah2 salah sorang dpd dia org ni..heehee…

        • love anith forever! says:

          wey..weyy… emo la wey….peminat aku dicanang maruah ye!! knpe la kowg ni.. thu la dye jge dye diri..jge maruah dye!! dye dh besar..die ade family.family dye je berhak nasihat dye..klu kau rase nak nasihat ape salah ye kan..tp jgn la kutuk2 dye gile babi mcm gni..dye ade perasaan wey..lagi2 dye wanita..dye mudah nangis.. k ;)

  61. Nainasya says:

    menyampah!! ingat org suka ker??aku yg ada bf nie lg x penah amik gmbar smpai mcm tuh, xda seri lngsung klu dh kawen nnt

  62. suke2 says:

    KESIMPULANNYA…jgn tunjuk kebahgiaan kita kat org…tambah2 klo yg baru couple…org akan meluat tgk…

    • cicak salut tepung says:

      KESIMPULANNYA….jgn tunjuk gmbar2 tgh berbuat DOSA kat orang…. nnti orang akan meluat tgk…

      Rasulullah SAW ada bersabda yang bermaksud: “Apabila pasangan suami isteri berpegangan tangan, dosa-dosa akan keluar melalui celah-celah jari mereka”

  63. hyperluc*h.. says:

    anith ni sape? penyanyi ke? lagu ape die nyanyi?

  64. Ariisa says:

    Apa yg romantic nya? Kelakar jer..hahahahaha x prnh nengok snyum cm tu..hahahahaha & mcm bisu jer, i love u pun kena tulis kt card..let’s go back to kindergarten! Lolss weirdnya couple nowadays..at least diorg love each othr..

  65. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    hai……..kalau lagi budak2 ingus lagi jangan lah mate mateair buang masa je…..capai cita2 dulu sampai berjaya senangkn mak bapak ……lagi muda ni keja simpan duit kompol harta duit……ni tk asek nk mate mateair je ha nanti kena kontrol ngan mateair tk balek modal……akhir nye kena tangkap basah ha tepaksa lah kena kawin kn tak balek modal tu……….kalau mak bapak kite senang kite pn hepi tengok diaorang senang dn hepi……………ni tk asek nk kasi mak bapak susah hati je pikir kn si anak dara sekor ni…….. kalau jambu tkpe…………..

  66. lalalala says:

    gamba first tu buruknya muka anith..wakaka

    besela tu remaja zaman skg becinta…dulu2 pun orang becinta gak, tapi tak sume orang mampu beli kamera. (aku agak yola)…

    aku ni da kawen tapi nak letak gamba peluk2 kat fb ngan laki aku pon malu..malu orang tengok walopun da halal..arap2 adik anith ni becinte pun becinte jugek…jgnla serah segala, kang geget jari yo

  67. sayaskema^_^ says:

    boy dia cm ad ckit kna tempias mka baim wong…
    tp baim wong jg la masi suci..haha

  68. gula-gula getah says:

    biar je la diorg…pelik kenapa sume cbuk..tp lumrah artis…
    by d way rase ainye normal for young couple…just korang kene lebih more concren kat anak2 korang ke…adik ke….
    xsuke tgk benda2 mcm nie tp….org yg hampir ngan kita pun same je…..

  69. kongoro says:

    Ni Islam ke, kapir ni?

  70. bella~ says:

    budakbudak :) bakal pasha sandha gak nanti ney . snap pic peluk2 bagai . da break nanti dye cakap CUKUPLAH SAYA DI AIBKAN . ta perlu lah peluk peluk bagai . G.E.L.I oke .

  71. Lola_Amani says:

    ABG NARA JGN LA KUAR KAN ENTRI PASAL DIORANG NI,,, X BEST LA.. MELUAT TGK.. MAKSIAT SEMUANYA,,, CINTA MONYET,, BUDAK2 X MATANG…. ADOYAII…. BANGGA SGT LA TU DOK PELUK2 LAH APA LAH.. GELI MAK TGK AAIIHH… HAHAHA.. DH LA SUAM2 SUKU.. SORY TO SAY LA.. AKU X MINAT DIE NI,,,

  72. Lola_Amani says:

    KONGORO: DIORANG NI ISLAM,,, TP XTAU HUKUM HALAL HARAM.. MAIN PELUK JE… ISH2…

  73. tah le says:

    ABG NARA X YAH JELES.. HEHEHE.. ABG NARA NGN TUNANG ABG TU LG SWEETT LAH… DIORANG NI SOOOTTT SUDA NI,,,

  74. anti anith forever! says:

    anith ni mmg suck. semua yg duk puji anith tuh tah2 anith sndri atau krabat2 die. baik belajar jela drpda nk mengejar glamour. bangge sgt diri tuh feymes .sombong bebenor. kt fb memanjang nk maki org tu org ni.kata diri artis xkan nak maki org sesedap ati.jagela bhs tu. kalau mara sgt org kutuk kau.mak bapak kau.kau jagela diri bengong! aku tak minat mila tp aku tgok gk kau dan aku 1 .tp bila minah rempit ni msuk kau dan aku 2 .haram aku taknak tengok. berlakon cover je lebih,berlagak comel memanjang.meluat r nk tgok.die pk org suke kt die kot. dlu ade bf blaja oversea bknmen bangge. tayang bf tuh. peluk2 ngn bf tuh.bile da break duk canang sedih la. skang da dapt andy .jadi mcm monyet bercinta.peluk sane peluk sini.tah2 da kene.opss. Aku rase org lagi ramai benci die ni daripada minat die. die je perasan org minat die..muke mcm fasha sandha tak pe gk lawanye. ni muke cm konon2 comel aka tenok da buat problem.bru naik kau dan aku. mcm2 masalah la minah ni.die ni sombong,berlagak.aku kenal kau anith.

    • love anith forever! says:

      anith ok sgt!!! yg kau nk membebel mcm anjing asal lak!! suke2 plak nk kutuk2 dye..aku pon kenal sape dye..kau kau tu klu power n bagus sgt ckp depan2 ! f to f wey ngan dye..ni ckp kt sni nmpk sgt mcm tikot!! … aku rse dye la artis paling tak kesah n dye say kt aku dye tak pena pon aggap dye dye artis…dh rezeki dye jd artis….pasal dye bercuim ke beromen ke..tu dye punye pasal laa.tu antara dye ngan tuhan..kau tu tgok dye kau..tgok ta2tertip kau.kau sekolah agama tak??mst la tak kan?? klu sekolah mulut kau tak longkang mcm gni..kan…..??? tolong la..jgn la wat hati dye terbakar lagi..sian dye wey..biase la manusia tak lari dr dosa.. tu dah jalan hidup dye.. aku harap kau insaf la sebelom kubur panggil mari!! k bye..

  75. poyo je says:

    sokong dgn “anti anith forever”

  76. Malaysian Lady says:

    One word———- Boring.

  77. oopocot! says:

    biaaseleh, monyet bercinta… ahak!

  78. skillseks says:

    pasangan dua sejoli..
    boleh pandang2..
    jangan pegang2..
    duduk renggang2
    huhuhu….pikilah sendiri…:p

  79. Abg Nara says:

    dapat tgk video anith blowjob best gak…….

  80. mira khan says:

    aku rase hari tu bru je nampak gmba pkwe dia yang belajar kat jepun…..Dah dpt yg bru ke…player btul die ni

  81. shark says:

    fs tu pro la jgn ckp. yg ni meluat btlla huhu

  82. saya says:

    budak2 baru nak up.

  83. anith minah gedik says:

    ni minah gedik… berlakon poyo nak mampos… bajet bagos… mcm harammm

  84. anti anith too says:

    if x suka , asal add aku ? sedar diri tak kau tu busybody . hal kau,kau jaga.hal aku , biar aku jaga . dahla kau tah dr celah2 mana pstu menyemak kat fb aku . kau yang menyemakkan diri kau dalam fb aku pstu aku buat apa semua nak complain . alahai cik kiah mulut itik , jaga je la hal kau . x suka aku tp kau yg amik tau pasal aku 24 jam . u adore me i knw . u love me aite? alahai so sweet tp xnak ngaku kan . awwww ;D (anith post kt fb die)

    korg rase kite suke kt die ke?syg kt die ke?. budak bru nak up.ni aku copy die pnye status mesti berlagak nak mampos aka kecoh satu kampung ckp aku sayang kt die adore die amik tau psl die. kau yg suke menarik perhatian la minah rempit. ape la masalah kau anith tenok. dah la bdk bru. dlu gado dgn pija.tah sape2 lagi. kang tak up lagi da jatuh tersungkur bergolek2. KAU NAK?. so mind ur languange dear anith (euwww!)
    kau tak up lagi mcm fazura, fs,nora danish. dorg pun jage bhs ,xmelenting mcm kau.muke pun mcm tenuk bru lahir lg,suke buat2 comel gitu.jagela percakapan kt fb. pls la. aku mmg tak minat kau. AKU BENCI KAU n AKU NAK SEMUA ORG TAU PERANGAI KAU. So im not ur admirer. adorer or something like that tenok!!
    ANITH MUKE CM JAMBAN

    • benci org bodoh tp ckp byk says:

      tapi betul jugak apa anith ckp tu dia ada point jugak. kalau kau x suka dia sgt anti dia sgt, kenapa add dia stalk fb dia siap ni dia update status pun kau tau and copy paste sini, dah nampak sgt kau duk busybody hal dia jugak?
      aku rasa la kan, kau ni kalau perempuan mesti benci dia sgt sbb kau jealous ni dia comel dia blh nyanyi dia blh belakon dia artist ramai org knal, kau plk xblh jd mcm dia sbb tu kau jealous and benci dia sgt kan? and kalau kau laki plk, mesti sbb kau x puas hati kau x boleh dapat dia sbb tu kau duk kutuk2 lebih duk benci dia sgt kan? just admit it~ ;)
      oh and by the way, ayat last dia pasal kau adore dia kau love dia and sweet tu, tu dia perli je la wehh tengok je pun dah tau, kau pulak ambik serious duk ckp kecoh 1 kampung la apa la ingat dia ckp betul2 kan? ahahaha bodoh :p

      • love anith forever! says:

        tah bodoh ek!! org zaman skunk ni..mcm pabedah..mulut longkang abis…..dye tak thu dose ke?..anith dye perfect wey!! aku peminat dye no.1.. aku pantang manusia kutok2 dye pantang wei!!! walaupun dye sosial skit..adat la budak muda..nnt dah tua thu la dye insaf…kau thu tak….dye pandai layan peminat dye..!!! aku rase peminat dye .dye tak anggap peminat!! dye still anggap kawan !! sbb aku dh rase….dye layan aku dgn baik je…walaupun aku ni hanya peminat… tp bebual mcm sepuluh tahun kenal!!!!!!!!! gile la anith ..u the best artis….kau ni jeles agak ye!! kan??? sbb dye cantik add the cute lagi!! dah la hamba allah cukup la dgn memfitnah n mengata ni.dose la..DOSE BESOR!!..

        • anti anith says:

          i know it u anith. aku tak add kau la wei. kau add aku dulu tenuk. long time ago. aku da ckp AKU TAK SUKE KAU! kenape tak paham bongok? aku da agak kau akn ckp aku busybody,aku minat kau,aku adore kau. the truth is. aku da benci kau since this lately kau berlagak nk mampus.care kau layan bdk2 fb kau. xmesra langsung. konon ko artis,hot. tak boleh terlalu mesra dgn pemint kau. dlu kau ok doh.pastu mecapub kt fb,mengamuk2. pebenda tuh? FAZURA pun tak cmtu .budak bru nak up. kau igt kalau aku perempuan aku nak jadi cm kau??!! simpang malaikat 44. aku bukan pompuan taktau malu. nak kejar glamour CM ANITH SI TENUK. bukan semua org cm kau. sedar la artis bru nk up. kalau aku lelaki.kenape aku nk terkejarkan kau? pakai mcm takde duit nk beli kain. cmtuh n bt bini. bt main sedap r jd awek. peluk,cium kau sng dapat kan. jage perangai,pemakaian. jgn sampai org mengata. jage perangai jgn sampai melukan makbapak. t kau melenting tak ingat dunia kt fb. ANITH.aku tau ni kerabat kau yg reply tuk kau. tolongla aku takde nye nk stalk kau . aku nak update n buktikan kt budak2 kt coment ni yg perangai kau mmg xsemenggah. i used to be ur friend. tp skang kau mane nak layan kawan2 yg bukn artis. berlagak gile. die ni. korg tak percaye tgok cne die layan peminat kt fb. ayat sepatah. kau tgok nd,fs,fazura,lisa lyn peminat.

  85. lala says:

    herm.mase die dgn ex die yg blaja kt jepun tuh.ade je gmbr peluk2 kat airport pe sume.tup2 putus,skang ngan andy ni pulak.ntah.aku bkn pe.sian kat ex andy yg berjuta kali baik tuh kot.skang ni dpt kat anith,dok cium sane sini.kalo kawen takpe.kalo clash mcm dulu?sape malu?
    plus die ni artis.tp sumpah die tak retijage bahasa die.main cakap je.main post je gmbr2 cmni and perkataan2 yang mmg tk melambangkan artis.i know artis tuh manusia gak.but shes public figure.jagela sikit.
    P/S:die mmg sombong.aku thu sbb aku pnah jmpe.siap jeling aku.HAHA
    no offense.(:

    • boboy says:

      Ngeh??? Ex andy berjuta kali lebih baik? Mana ada weyyy. Dia sama je. Macam lagi worse je. Hahahah

      • anti anith says:

        ni anith la ni. ko xpcye. anith yg suke puji dii sendiri.pompuan tak tau malu..die ni sanggup buat ape pun untuk glamour. tinggal blaja. rampas bf org..post gamba lucah.cari psal. DAHLA ANITH .RAMAI org tak boleh terima kau dlm dunie seni. kau berambus jela.suare cm katak. PELAT pulak tuh. kau duduk rumah jage andy bt video tut jual je. kau suke glamour kan.

        die mmg sombong,aku sokong.aku pnah jmpe die. berlagak.jalan mendongak.berlagak!!!

    • farfar says:

      betul2..time tu pon dia tulis ayat2 “i love u perd” kt fb..pastu putus sedih bgai nak gila nak mati bagai..n yes..bru ja blakon 2 3 crita wpun ni yg 1st dia jd lead actress tp post kt fb mcm2..tmbah ag klu org dtg lewat shooting..sgala ayat kuar..sedar skit ko bru nak naik anith..jagala adab bercakap skit..

    • lala says:

      yup.aku penah jumpe die jugak.banyak kali.bkn skali due.kalo skalo due aku tak bising.sblm die jadi artis lagi aku dah penah jumpe die okay.so jgn nak bising2 sape yg just minat die and taktau camne die kat luar.yes.die mmg bergaya tp care die cm pandang rendah dgn orang lain.aku tau ko da jadi artis.tp WHY mesti kau pndg org atas bwh and ko sombong gile?
      WTF.aku takkan ckp kalo aku tak kena kan.
      aku takde mase nak jeles ngan budah bawahan ni.well die pndg aku and kwn aku atas bwh mase kteorg tgah buat rmbt.,pastu die tangkap gmr,nyanyi kuat2.FOR WHAT?

  86. ape2 aje says:

    setuju dgn lala

  87. miszLyssa says:

    JGN PASNI DE KUA VRSI ANIT DLM 3GP UDAHLERRRRRR…..

  88. Ariisa says:

    actually she has a point..bodohnya ssorg tu nk add org yg dibnci..whats d reason? Kalau x suka buat apa sibuk2 nk add? Sibuk nk stalk? I pun bkn fan anith nie, tpi mmg x logic la..dh anti kt dia tpi ada hati nk add dia..confusing..ni minat ke atau pura2 ckp x minat? Hmmmm

    • anti anith says:

      kau g bace latest post aku. die add aku.we used to be friend. ble die suke mencapun status kt fb. kuar kt home aku. aku copy bg korg bace.btul tak die ni kuat melenting,kuat mencapub.maki org. haishh.what kind of artis isshe

  89. nani says:

    elok lah tu , dua dua kaki sosial !

  90. pizza says:

    Eeeeee… geli aku…

  91. Abg Nara says:

    cuba search anith blowjob 3gp

  92. kareem says:

    sape anith?

  93. Ragai gani says:

    Baguuuuus…lepas tu kawen bcoz membuntingkan anak org!!!

  94. potpet says:

    tak payah laa nak senyum ala2 artis korea.. geli nengoknyer…

    kalau dah manis senyum cmna pun tetap manis, kalau di buat2 cenggini terus jadi hodoh

  95. sadis says:

    aku ni xder la suke or xsuke si anith ni, tp an law nk ambk pic 2 bior la elok ckit.. biar sdp mata mmndang.. kita ni artis, bru nk up lak 2, org xrmai knl lg, so wat2 la bnda lok kit bior org yg xknl pon ley knl n mnt kt kite, nih tdk, show pic cm gitu, wt mlu jela…

  96. laki tu anak orang kaya..sape yg xnak….

    • sadis says:

      owh yeke?? ni la pompuan, pantang tgok yg brduit kit.. aku da pnh trkena ngan pompuan jns cmnih.. hncurkan kbhagiaan aku smata2 bkal tunang aku 2 org yg brada.. sdgkan da taw yg kami sdg prepare tok mjlis brtunang kami, tp sggup mggoda ex aku 2 kaw..kaw.. law rupa cntik, tp ati busuk nk wtpe…( bkn tuju pd anith taw, tp nk lpskan grm aku ni je pd pompuan2 yg mata duitan.)

    • Umh Jung Hwa says:

      betul. siapa yang tak nak lelaki kaya/anak orang kaya tapi kalau tiada adab & moral, it’s nothing. itu tandanya pasangan tidak tahu menjaga maruah pasangannya. kalau benar benar sayang, takut okay nak pegang pegang. peace.

  97. exa says:

    anith ni sapo? kiut lagi anak aku

  98. aien says:

    soryy..tp sape depa niee???

  99. lin says:

    two heart beat as one. i love you.my future.
    ahahhahahahaha
    artis baru nak up. hope korg kawen la, kalau tak malu je

  100. ntahapaapantah says:

    dahsyat..

  101. Umh Jung Hwa says:

    for me, that’s her prerogative but kan bagus kalau post macam tu dilakukan oleh pasangan yang da berkahwin 5 tahun keatas? itu betul betul romantik tapi jarang nak nampak orang da berkahwin buat “benda pelik” macam tu. nanti dikatakan buang tabiat! hehe. peace

  102. Beautiful pari-pari says:

    Lebih baik tulis kat ketas tu, “SAYER NAK MASUK UNIVERSITI” lagi bagusss..sejuk gak mata mak bpk yg tgk.haish….

  103. farfar says:

    ala..anith ni bercinta slalu gini..dulu ngan exbf dia pon ada ja dia tulis nma atas kertas posing cute2..tektik basi..bosan tgk…n bercinta gila amat, tp kekalnya brp bulan ja.. *dah bukan jodoh nk wat cmna kan* aritu post kt fb konon laki ni main2 ngan dia la apa la..anith anith..

  104. lolyat gang says:

    mcm bdk darjah 6 je aku tgk gamba 1st tu
    hahaha

  105. luna says:

    mengata jek korang nie tgk sudah la,korng mengata tu pon dpt dosa nk tgur2 org halal haram lak

  106. Elle says:

    seriously, adik aku satu U dgn bf anith dan kenal baik dgn anith. korang kutuk diorg camni, aku nak kutuk orang yang curi gambar2 ni dari FB bf anith. motif kacau privasi orang dan curi gambar dari FB.

    nak bercinta macam mana pun hak masing2. nak tulis kat kertas ke apa. kadang-kadang aku tengok yang especially dah kawen ni, mengutuk orang yang tengah bercouple tak hengat. padahal dulu masa bercinta sangat dasyat. ada yang sampai gugur, terlanjur, tapi kemain lagi mengutuk orang. setakat gambar2 ni, gambar privacy orang tgh loving.

    hormati privasi orang. bukannya dia bogel buang anak pun yang korang nak kutuk. mulut orang tak boleh tutupkan. kutuk ler puas-puas itu antara korang dengan Tuhan.

    yang aku rasa keji sangat kawan sendiri boleh curi gambar dan post kan kat internet ni. bukan salah abang nara pun sbb orang yang bagi gambar.