Written by AbangNara | December 27th, 2015

Sama-samalah kita sedekahkan Al Fatihah buat Aziz Desa, 50 tahun yang telah meninggal dunia kira-kira jam 10.50 pagi ini akibat masalah buah pinggang kronik dan penyakit kencing manis. Allahyarham satu ketika dahulu sangat sinonim dengan rancangan Malaysia Hari Ini (MHI).

aziz desa meninggal dunia

Semoga Allahyarham Aziz Desa ditempatkan di kalangan orang yang beriman. Sama-samalah kita doakan. Al Fatihah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 responses to (AL-FATIHAH)Aziz Desa Meninggal Dunia

  1. DoubleA says:

    Al-Fatihah buat arwah..suka sgt gaya penyampaian arwah dalam MHI..

    0

    0
    • Pekerja Swasta says:

      “Yang jauh kita dekatkan, yang dekat kita mesrakan, yang mesra kita serasi2kan…cermin2 diri anda” – Ungkapan emas penuh simbolik dari arwah semasa jadi pengacara MHI dulu…Al-Fatihah

      0

      0
    • win says:

      Me too. Sedihnya. Lama dah berlalu MHI ni. Semoga keluarga beliau tabah. Takziah.

      Peringatan juga buat yg lain. Jangan asyik taip al-fatihah tapi tak baca pun. Jadi trend pulak #alfatihah. Kalau doa, doa betul2 ;)

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Takziah kepada keluarga Allahyarham.

    0

    0
  3. Sam says:

    Sedihnya…Ingat kecik kecik dl tengok MHI. Nampak charisma dia.

    50-years old is relatively a young age to die. Semoga ditempatkan dikalangan org org yang beriman. Amin.

    0

    0
  4. Kak timah lambong says:

    Mana gambo nabila kawen? Lambat le ko nara oi

    0

    0
  5. Dajjal says:

    Nara ni pn stu x prlula nk post gmbr dia mcm 2 ksian kt kuarga arwah..sja nk cr publisiti

    0

    0
  6. ctz says:

    Semoga roh arwah ditempatkan bersama orang 2 beriman.amin.

    Nara slow la dah 2 3 hr tak update.mana cite nabila huda kawin?

    0

    0
  7. minah jambu gerek says:

    semoga di tempat kan di sisi orang2 yg di sayangi Allah amin..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Aku perasan nara ni cuma upload crita waktu weekdays je… ujung minggu nara stop bergossip… besok tengok lah berlambak nara cedok crita2 yg dah basi

    0

    0
  9. melati says:

    Takziah….tapi kalau Nabil tahniah…

    0

    0
  10. Greenfingers says:

    everytime ada kematian psl selebriti or public figure yg femes zaman 80 – 90an, aku rasa sedih n takut. Tkut sebab mengingatkan tentang diri sendiri yg jugak makin tua. Makin menghampiri kematian. Sedih sebab mengingatkan juga ibu bapa kita yg juga makin menghampiri penghujung usia, tkut, sedih.. mcm2 perasaan ada. Ya Allah, matikan kami semua dalam keadaan husnul khatimah.. Semua yg bernyawa pasti merasa sakitnya mati….

    0

    0