Written by AbangNara | July 4th, 2013

Rasanya semua orang tahu mengenai hubungan mesra antara Akim Ahmad dan Stacy. Namun kedua-dua mereka tidak pernah mengaku mempunyai hubungan lebih daripada kawan. Namun sebentar tadi menerusi Instagram, Akim dilihat meluahkan rasa cintanya terhadap Stacy.
akim ahmad akui cinta stacy

Gambar di atas telah pun dikongsi oleh Stacy menerusi akaun Instagramnya. Dan Akim Ahmad dengan pantas telah meninggalkan komen yang seolah-olah mengakui rasa cintanya terhadap Stacy.
akim ahmad akui cinta stacy

Kebanyakan peminat Akim dan Stacy melahirkan rasa gembira dan terharu dengan ke”sweet”an Akim. Namun tidak diketahui pula sama ada komen Akim hanya sekadar gurauan atau benar-benar serius.

akim ahmad akui cinta stacy

Kalau betul-betul cinta, Akim perlu berjumpa dengan Stacy dan meluahkan isi hati secara face to face. Kena cepat sebab Stacy tue comel orangnya. Pasti ramai peminat. Nanti kena ambil dek orang lain. Sama-samalah kita nantikan sama ada pengakuan ini hanya gurauan atau sememangnya pengakuan serius daripada Akim.

P.S: Datsun kembali meriahkan dunia automatif

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

70 responses to Akim Ahmad Akui Cintakan Stacy?

  1. HantuKuburanCina says:

    Kalau Akim Gentlemen..ngam la tue..
    Yang Penting Stacy sanggup tukar agama or sebaliknya..
    Salam 1 Malaysia Dari AKu HantuKuburanCina Tuk Korang Semua,,,
    Ps: AKu 1st KE??

    0

    0
    • HantuKuburanCina says:

      Yes.. aku juara, aku hebat.. korang semua looser!

      0

      0
      • keksa says:

        yupp suka diorang neh couple.. tapi kan.. aku nak lari topik sikit…aku pelik la.. abang nara ni kan peminat hanis zalikha.. tapi aku tengok dia xpernah pun update pasal hairul azreen dan hanis bercinta.. sedangkan yang follow insta hanis n hairul semua tahu,, anti betul bang nara dengan hairul ye? masa hairul menang fear factor pun bang nara tak update.. phieww!

        0

        0
      • Joyah Dari Kundasang says:

        Jika Kau Kekasih – (Linda Nanuwil)
        Sesuai sgt lagu nie utk kwn sy dr sabah msk islam kerna mau kahwin , family semua buang die . Kesian sgt . Pastu suami plak curang . Skrg sudah teda tempat mengadu !! Hope stacy cari seorang yg bisa setia .

        0

        0
        • ratna says:

          akim setia apa, itu yg selalu dating..sanggup buat apa saja demi cinta dia pada stacy suruh terjun laut pon bisa buat

          0

          0
        • Anonymous says:

          Stacy pernah dpt tawaran menyanyi kat Perancis tapi dia tolak..sayang kan

          0

          0
    • HantuKuburanCina says:

      Waaaa Ini Satu Penghormatan Buat Hantu Dalam Semua Kuburan Kat Malaysia niee…
      Aku Bangga Menjadi 1st..Sebab Bukan Selalu Hantu Dapt 1st Komen…
      Wakakkakakakka Salam Perkenalan Dari Aku..HantuKuburanCIna tuk Korang Semua dalam Malaysia nie…

      0

      0
      • HantuKuburanCina says:

        korang semua poyo… Looser korang semua ni, minum air bateri, sebab tu lembab. Aku nak berenang dalam kolam Indah Water sekarang.

        0

        0
    • HantuKuburanCina says:

      Waaaaaa..Ini Satu Penghormatan Buat Hantu Kat Malaysia nie…Bukan Selalu dapat peluang cam nie…wakkakakka..Aku 1st Yoooo
      Aku..HantuSatuMalaysia mengucapkan salam 1Malaysia buat korang semua yang masih hidup lagi di bumi malaysia nie..
      ps: Kalau dah Meninggal tue..jenguk2la aku kat sini yer..wkwkwkwwkkw Salam 1Malaysia

      0

      0
    • yuyu says:

      ok la hantu.. ko menang laa.. gi amik hadiah kt belakang pentas~ ;p

      0

      0
    • Olga says:

      TAHNIAH HANTU KUBURAN CINA SEBAB DAPAT FIRST,SILA TUNTUT HADIAH BERUPA BATU NISAN N KERANDA OK DAH G DOK DIAM DLM KUBUR SANA

      0

      0
    • kak timah says:

      KORANG NI MCM XTAW PLAK HANTU KAN DOK DLM KUBUR, NI MLM JUMAAT BRU DIA MUNCUL TU YG XCITED DPT TMPAT FIRST,MAKLUM LAH PUASA NK DKT PASNI SEBULAN DIA XDE SEBAB TU DIA XCITED SGT

      0

      0
    • ali says:

      kalo boleh, bialah laki yg btul2 boleh bimbing dia dalam islam.. ini mencarut pon xlepas dari mulut…

      0

      0
      • kakjoyah says:

        stacy & akim mmg suka sebut perkataan kimak, bagus sgt tu, jgn ajar bella sudah sebut bukan2

        0

        0
        • Anonymous says:

          sedap jer kau fitnah stacy dgn akim, ntah2 kau tu kot tak senonoh suka sebut benda tu, tak pernah nampak stacy atau akim sbut benda kotor tu, dan stacy ni peramah, tak sombong, sebab tu aku suka dia

          0

          1
    • yati says:

      akim mmg dah lama syok sama stacy tapi cover bnyk, stacy pulak mmg syok jugak kat akim tapi dia kena fikir bnyk sbb nak convert bukan senang, babe

      0

      0
    • joyah says:

      aku ingat masa depa baru2 gossip bercinta dulu..

      wartawan tanya akim, kenapa suka stacy, dia nampak agak lincah..

      akim jawap, saya pernah bercinta dgn org yg nmpk lembut, tp dibelakang, lebih sosial dr stacy, stacy, nmpk je sosial, tapi dia sebenarnya baik, duduk rumah jek, rapat dgn family, tak suka clubbing malam2.. abg dia menjaga dia dgn baik..

      harap betullah..

      0

      0
      • kwnjoyah says:

        itu jwpn org tngh angau, pasal tu akim kena dating kat umah stacy sbb stacy duduk rumah jer, abg chaq pon dah restu adik dia kawin kan

        0

        0
      • Peah says:

        Stacy mmg nmpak sosial tp sbenarnya x…dia mmg rapat dgn family dia…even dgn spupu spapat skali stay dkt rumah stacy…

        0

        0
        • aku babi says:

          rapat ke?? FYI die tuh dah lupe asal usul ok. perasan popular. sampai org kg sendiri tak d pandangnya pon..duhhh!depan ckap lain..blakang plak ckp lain. poyo! langsong tak tgk muke org dohhh.. sombong bagai…nti jatuhhh.. hidung makin menyerupai babi.HAHA. ada aku kesah fans stacy.?p mampos. kafir!

          0

          0
  2. den la ni says:

    hantukuburancina..hang nga pening ke??

    0

    0
  3. awa says:

    ni pun nak jadik isu eh? busybody gilaaa. biar la dia nak luah cinta ke apa. bukan semua suka mengaku terang2 kalau2 mmmg dorang ada hubungan. bukan artis jela, org biasa yang kat instagram tu banyak lagi mcm ni. aku pun x suka nak show off relationship tp of course sometimes aku pun nak sweet2 jugak. and ada jugak org tu rapattt sgt2, tapi xnak couple, so dorang boleh ke nak mengaku dorang ada hubungan?

    tapi pape pun nk cakap, abg stacy yang nama chaq tu muka dia mcm akim sikit. adakah ini dinamakan jodoh? jeng jeng jeng…

    0

    0
    • wee says:

      nampak sgt akim nak show off dia tngh in love dgn stacy, aku cuma nak cakap stacy mmg bnyk berahsia & coverline..tngk dia tulis gila akim, padahal dlm hati ada taman..ngaku jerlah…GELI aku tngk akim bermadah bagai..puiiiii

      0

      0
      • Mina says:

        stacy memang tak suka kongsi kisah personal dia…dia hanya nak fokus pd kerjaya, bukan mcm artis melayu..bercinta canang satu Malaysia, putus pun canang satu Malaysia, artis melayu bakat non hado..baik lagi Stacy diam2 ubi berisi

        0

        0
  4. kne bukak buku sifir blk.. says:

    lau btul nk serius bsme didik la stacy knl islam slow2 sblum bkwin..apa yg boleh..apa yg x boleh..x mau seksi2 dah..rmai artis yg kwin blainan agama..kbnykknya x bjaya nk mdidik psgn ke jln islam yg btl..mlh dorg plk yg ke laut..x perlu tgok amalan lain yg sah2 kita x nmpk..tgok pkaian pon dah bley nilai..

    0

    0
  5. maya meira leyana says:

    ni apasl dok komen hntu kubo cine 10 comment aku bce 10 komen dok komen org lain dpt pes!!xhbes2 la kisah dowg ni akuu igtkn dah putuss..eh akim jgn lupe mkwe kame awk yg kt jb tu yg awk tggalkn lps awk jd retiss..cian dy awk bwt cmtu last awk kapel gn stacy ni awk jgk yg xdpt lupe mkwe lme awk asek2 dok sms call smp mkwe lme awk naik rimas sbb dy dah trluka hty sgt gn awk tyme tu..mgkn sbb stacy kurg cntik kot brbnding ex lme awk..ai ni slh sorg kenalan ex lme awk wlpn skg da lme hbis skolah..

    0

    0
    • gatal tengkok mu says:

      sepatah haram aku tak paham engko taip apa..
      pegi belajar bahasa balik la..gampang aku tengok..

      0

      0
  6. Anonymous says:

    Eh bkn ke hairul bercinta dgn faralyana ke hapa tah namanya tu..dh break ke?

    0

    0
  7. stella says:

    really meyh ??? woaaa . . bah ,akim . . jaga stacy btl2 arrr . . klau btl laa ko bcnta . . i’m happy for u too n bella . .

    0

    0
  8. makcik kiah says:

    la hai,mmg dh lama kot diaorg ni bercinta apa la abg nara ni tu pun x tau ke hahaha

    0

    0
  9. Salad says:

    dorang kawan je, kau ingat stacy tu nak ke kat akim tu. akim tu dulu bercinta dengan org lain, skrg stacy dah top…dia nak bercinta dengan stacy pulak, sesuai lah lagu KASANOVA untuk akim, ha3 padan muka akim

    0

    0
  10. Anonymous says:

    lupa aku nak cakap..tak payah couple2 lah, walaupun Stacy non muslim.. tunjukkan teladan yg baik untuk orang melayu tak sedar diri yg suka sangat bercouple, apa kalau tak couple boleh mati ke ??? bila putus melalak air mata darah kat fb

    0

    0
  11. tania says:

    stacy & akim mmg bercinta tapi dirahsiakan oleh famili stacy, baru-baru ni dorang g genting dgn famili stacy..akim mesti ikut mana stacy pergi..klu convert alhamudulilah bertambah umat islam kat dunia ni

    0

    0
    • yuli says:

      ada nampak dorang kat legoland tapi katanya kuarga stacy mmg restu akim couple dgn akim tapi dating mesti bwk kuarga atau pa stacy..konon sahabat tapi ke hulu hilir mcm org bercinta

      0

      0
  12. HantuKuburanCina says:

    Salam Kemaafan dari aku HantuKuburanCina..Yang Aku Post tue,,,yang 1st jer..yang lain tue ntah Hantu mana yang pakai nama samaran aku…Hantu Tu Copy nama aku jer…Wei hantu Copycat..guna la nama HantuKuburanAfrica ke..HantuKuburanAmerika ke..jangan memandai2 nak copy id aku..
    Salam1Malaysia dari Aku HantuKuburanCina Yang Original…

    0

    0
    • Sunshine says:

      duh…FOREVER ALONE hantu kuburan cina ni.. sendiri Tanya n sendiri komen ..
      org lain dh tau tu mmg id ko la.. dah kata avatar yang sma… -_-

      0

      0
      • HantuKuburanCina says:

        weii..cuba ko copy id aku and post..tgk avatar sama ke tak?
        guna otak sebelum post kat sini la mangkuk…jangan guna lutut,,

        0

        0
  13. fendi says:

    abg nara dorang ni mmg couple dah lama, sejak akim kuar af lagi, stacy dah mmg jatuh cinta kat akim

    0

    0
  14. fifi says:

    ni sume saja akim & stacy buat supaya dapat job lps ni, rasanya akiim & stacy x perlu show off sgt sumer benda dgn stacy & nak2 pic akim ni selalu lepak umah stacy ker nampak x manis org lelaki selalu bertandang umah org perempuan wpon kwn baik

    0

    0
  15. great! cepat2 kawen ye korang!!

    0

    0
    • hantususu says:

      mmg nak kawin dah, akim tngh kumpul duit nak masuk minang stacy tahun 2017 nanti..hehehe

      0

      0
  16. mak c kina says:

    bkn senang utk convert,so stacy mmg btl2 kne pk..tggjwb akim pn cukup besar…

    so kte sme2 la doa yg terbaik utk dorg

    0

    0
    • gatal tengkok mu says:

      banyak lagi benda yang bolih kita doakan..
      takkan nak doakan untok artis je..
      doakan bebudak bawah umor yang asyik
      menepek dekat laman web bn ni supaya
      baca buku…jangan besar jadi bangang..
      aminn

      0

      0
  17. nenek ko says:

    tak jadi masalah pada stacy sbb abg, makcik dia ramai yg convert tapi dunia hiburan susah nak menjadi seorg muslim sejati..cuma jgn demi cinta sanggup tukar agama

    0

    0
  18. cikbunge says:

    sebenarnya akim dan stacy dah lama bercinta. alaa, smua orang astro/media byk yang tahu. apa lg family stacy smua dah tau la. fans dia pun. akim tu baik kot. dia datang time stacy d kecewakan oleh nubhan. akim mmg suka stacy since konsert af7 final. nampak tak masa mentor yg abang stacy chaq tu? akim ada dtg support.. dia mang dah jatuh hati cuma time tu stacy dkt nubhan masi..

    masa bapa nubhan meninggal ada konflik sikit.. stacy mcm terluka sumting like dat..akim ni la dtg pengubat luka and setia sampai skrg. even ada sikit2 konflik..last2 akim balik gak ngan stacy..

    akim tu rapat gile dgn family stacy. dan paling penting dia sayang anak stacy bella. akim tu baik. stacy pulak orang cakap dia sosial sebenarnya dia bukan sosial. dia lebih suka duduk rumah. tgklah kawan2 dia smua family dia jak.. lps tu stacy ni sgt humble.. kami2 yg kenal dia ni tau la dia mcm mana.. huhu ..

    aku cuma harap satu la, harap2 jodoh dorang panjang. yg tahu kisah cinta dorang mesti tahu macamana ikhlasnya akim , macamana lagu INILAH CINTA, JANJI, DGN SUMPAH ( “MENUNGGU” sblum diubah) di cipta tuk stacy. pengakhiran kisah dorang mcammana nanti, kita smua tak pasti. harap smua doakan dorang.

    aku rasa orang lain nak amik stacy dari akim, mmg takboleh dah. pasal akim dok lepak rmah stacy tu aku rasa dah biasa kot. family stacy ramai kat rumah. dah mcm keluarga ^^

    dorang dah lama bercinta, aku rasa akim dah penat. dah penat nak rahsiakan. cara komen kat insta ni bole reveal cinta dorang kpd media YG TAK PENAT nak suruh dorang terus terang !

    akim stacy bella fighting!

    0

    0
  19. cikbunge says:

    hehehe sorry kalau terkasar bahase :D

    0

    0
  20. choco says:

    Dorang mmg dah lama bercinta. akim mmg dah jatuh cinta kat stacy since final af7. perasan x lps af7 akim dtg tgk final mentor chaq abang stacy. akim tu dtg ketika stacy terluka oleh nubhan. akimlah pengubat luka stacy. stacy nmpk keikhlasan akim pahtu dia terima. stacy tu nmpk je mcm sosial sbnrnya stacy tu sgt humble . sumpah. pastu dia lbh ska ddk rumah. tgklah kawan2 dia smua family dia ja. akim tu byk berubah sejak kapel dgn stacy. dorang mmg rapat. akim mmg dh rapat dgn fam stacy. and plg penting dia sayang bella. knp dorg x nak reveal sblum dia sbb taknak org cakap bukan2 . bukan slh dorang pun nak jatuh cinta dlm bertahun2 ni. mungkin perbezaan agama menghalang. tapi aku harap jodoh drg panjang dah ada jalannya. smga kekal. sbb kami yg nampak dorang mcmmana , cinta dorang mcmmana, pengorbann dorg mcmmana. harap sgt cinta dorg ni kekal. T_T smga pengakhirannya bahagia. sedih siot.

    0

    0
    • nana says:

      ohhh…begitu ceritanya..dikecewakan oleh nubhan eh..itu yg jatuh cinta kat akim eh..kira betul lama bercinta, dah dpt agak sbb rapat semacam lps tu stacy ckp kuarga restu tapi jwpn nak cover hanya berkawan rupanya bercinta..mudah-mudahan masuk islam ya

      0

      0
  21. Twitter says:

    Diorang dah lama dah berkawan dan bercinta cuma biasalah berlainan agama ni susah..
    tu diorang kalau nak publish sesuatu perkara tu kena fikir 2-3 kali takut kecewa..mungkin kali ni akim pun nak jadi macam orang lain dan tak tahu nak luahkan perasaan dekat sesiapa jadi twitter je lah..

    0

    0
    • cinta says:

      itu yg pelik kuarga dia x kisah pon psl gosip2 ni rupanya tau bercinta & kuarga akim pulak camner bole terima stacy jadi menantu, nanti aku nak tanya emileo pa & stacy dia ni mesti simpan rahsia bnyk pcintaan dorang

      0

      0
      • Twitter says:

        Tulah mudah-mudahan stacy dapat masuk islam dan akim boleh bimbing dia , stacy ni nampak je seksi tapi bukan sosial mana pun..

        0

        0
  22. mak peah says:

    padanlah stacy ckp dia nak kawin umur 25 kira sekarang ni nak kenal hati budi akim lah..dah terlebih kenal rasa, budak2 x matang bercinta macam ni kan..hrp2 terbuka hati stacy nak masuk islam itu yg penting bukan psl nak kawin dgn akim jer

    0

    0
  23. kak rock says:

    doakan yang baik2 je la utk dorang…..kan dapat pahala..x gitewww?

    0

    0
  24. gadis says:

    semoga hingga ke jinjang pelamin… harap akim dpt membimbing stacy ke jalan yg diredhai oleh tuhan …..

    0

    0
  25. qiqi says:

    harap2 korang nikahlah & stacy diberi hidayah masuk islam, klu dah berdating selalu,lepak umah stacy selalu w/pon family stacy ada sbb x manis gitu..kita ni org islam jaga maruah tu

    0

    0
  26. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    huh ! sape si akim ni ? hensem? minah jambu tk minat lah ngan dia ni..lagi2 pulak ngan stacy lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii minah jambu tk minat huh ! malas lah nk komen pasal dorang2 ni bwekkk !!

    0

    0
  27. kakyong says:

    katanya nak beraya bersama pulak tahun ni, moga stacy diberi petunjuk Illahi

    0

    0
  28. c inta says:

    akim ni mmg dah lama tergila2 kat stacy, sejak dia kuar af..berjiwang bagai kat twiter..krismas aritu mmg akim sanggup dtg umah stacy kat melaka yg dia menang af tu..selebret dgn family stacy lagi..ngaku jer bercinta dek non oiiiii

    0

    0
  29. Abdul Muiz says:

    Serasi bersama… :)

    0

    0
  30. hainah juhainah kadir says:

    smoga btul apa yg d kecoh2kn nie..
    amiin

    0

    0